Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lélekvesztő

Az eső vigasztalhatatlanul hullott a part menti bokros-homokos tájra. Már legalább két órája esett és semmi jelét nem adta annak, hogy valamikor is abba akarná hagyni. A szél kikötői szemetet görgetett végig gyér növényzet között. Senki sem járt ezen a késői órán errefelé, néma volt minden. A hirtelen villámlás fénye egy nő testét világította meg, aki az egyik ritkás bokor alján feküdt.

Sherry összerázkódott, de még jó pár másodpercig fogalma sem volt hol van. Dús, vörös hajába sár, falevelek és szemét ragadt. Igyekezett gyorsan felállni, de elzsibbadt végtagjai nem engedelmeskedtek és a fájdalomtól hangosan felnyögött. Így aztán óvatosan, centiről centire mozgatta meg testrészeit. Amikor végre visszatért az élet lábaiba, felállt és fázósan átkarolta teljesen meztelen bőrét. Nem tudta hol van, noha a környék ismerősnek tűnt. Bosszús tapasztalta, hogy már megint semmire nem emlékszik az elmúlt éjszakából, sőt még a napból sem. Ez már a harmadik ilyen eset ebben a hónapban, gondolta és némi nyugtalanság öntötte el, hogy egyre gyakrabban esik áldozatául a Scotty-val töltött duhaj éjszakáknak.
Most megborzongott a hidegtől és elindult, hogy valami ruhát keressen magának.

Ahogy elhagyta a partot, már tudta hol jár. Pontosan három utcányira a saját házától. A fenébe is, ez tényleg egyre rémisztőbb, gondolta. Az előző ilyen ébredése is már elég kétségbeejtő volt, amikor a kikötőben ébredt egy halom egymásra rakott, halszagú horgászháló tetején, de akkor legalább volt rajta ruha. De ez a mostani! Most mondd meg, még jó hogy nem járt erre egy őrült sem. Bár aki ilyen időben kimerészkedik az csakis ugyanolyan eszelős lehet mint ő.
Néhány perces gyaloglás után észrevette, hogy Mrs. McCox, a zöldségárus idős hölgy, kint felejtette a fedett teraszán a köpenyét. Csak az alacsony kerítésen kell átmásznia és máris megmenekült. Legalábbis ami az esőt illeti.

Sietve körülnézett, majd könnyed macskaugrással a kerítés tetején termett, hogy azután puhán landoljon a másik oldalon. A tornáchoz futott, lekapta a köpenyt, majd távozni akart, amikor megakadt a szeme a kirakaton. Hosszasan bámult befelé, de nem a pult fölé akasztott órát nézte - ami pontosan hajnali hármat mutatott - hanem a naptárt, amit a bejárati ajtóra akasztottak. És ami azt mutatta, hogy június 12-e van.
Érezte, hogy a nyirkos hideg ellenére forró verejtékcseppek gördülnek végig a gerincén.
Ha ez igaz, gondolta rémülten, ha ma június 12-e van, akkor ő pontosan három napja tűnt el Long Way-i otthonából.

Folyt. köv.
Hasonló történetek
4293
New Yorkban éjjel lehetett úgy közlekedni autóval, mint egy európai városban, a délutáni csúcsforgalomban. A mozielőadások most értek véget, és az emberek sorra fogták a taxikat. Hatalmas tülekedés folyt, ha megállt egy- egy. Kifestett kurvák kínálták nem is olyan olcsó bájaikat, majd beültek a pasasok kocsijába, vagy felmentek velük a garniszállókba...
4401
- Nem, sőt legyen szíves a feleségemnek se szóljon, hogy itt jártam. Meg akarom lepni.
Elővette a legcsábosabb mosolyát és egy húszdollárost csúsztatott a pultra, majd távozott. Beült egy gondolába, és a főtérre vitette magát. Beült a vendéglőbe, és szép komótosan megebédelt. A mosdóba kimenés ürügyén alaposan körülnézet...
Hozzászólások
További hozzászólások »
moon-sun ·
Ízelitőnek nem rossz,engem megfogott,kifejezetten várom a folytatást.Gratula,jó kezdés :innocent:

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: