Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lehetetlen történet

Fiú. Fiatal és erős. Mint általában a 18 évesek. Buli, drogok, szex és alkohol. Édes alkohol. Éveken át. Mint a barátok. Szórakozás. Élet. Ebből állt neki a Minden.
Otthon volt. Épp egy átmulatott éjjel után borogatta sótól kimart homlokát és lüktető halántékát. Imádta ezt az érzést. Imádott másnapos lenni. Mindig arra emlékeztette, hogy épp mit csinált múlt éjjel. Épp kivel kefélt vagy épp melyik haverjával itta le magát hányásig. Bár a kettő nem zárta ki egymást.
Gyakran megesett, hogy éjjelente alkoholban úszott. Szexuális lebegésben. Hogy miért csinálta ezt az egészet? Félt. Ennyi az egész. 18 éves és erős. De félt. Rettegett. Rettegett attól, hogy ez az egész véget ér egyszer. Vége szakad mindennek. Nem voltak céljai, csak reményei. Döntésképtelen volt. De nem volt mit tenni. Hiába a nógatás. Tulajdonképp a töke teli volt a nógatásokkal. A szüleivel de még a barátaival is. Gyűlölte őket, mert tudták mit tegyenek és nem féltek. De leginkább magát gyűlölte.
Fuldoklott. Odalépett az ablakhoz. Kinyitná. Friss levegőért. Egyedül volt, pedig a ház tömve a „családdal”. Az emberekkel, a testekkel, akikkel lakott. Szerették Őt, de Ő nem szerette őket. El akart menni, de tenni nem akart érte. Kényelmes volt. Annak nevelték.
Kezét az erkély kilincsére rakta. Közben dolgozott az elméje. Lüktet és gondolkozik. Felesleges dolgokról. Felesleges emberekről. Feleslegesen.
Katt. Lenyomja a kilincset. Gondolatban már az erkélyen van és pipázik a sűrű, mocskos levegőből. Lélekben. A teste csak most nyitja ki a zárt. Egy mozdulat. Csak egy mozdulat. Ennyi az egész. Egy ember, aki kinyitja az erkélyajtót és retteg, hogy mindennek vége lesz.
Kirobban az üveg. Szilánkokra. Egy nagy darab törik csak le belőle. Egy nagy darab, ami épp elég egy embernek. A tüdejébe fúródik. Hanyatt vágódik. A csattanásra odarohan az egész „család”. Sírnak. Zokognak. Ő meg megfullad. A saját vérében. De már nem fél. Már nem él.
A Maradék meg csak sír. Zokog, de nem tesz semmit. Szép kis család.

Véletlen volt? Félsz, hát robban az üveg. S a tested mellett egy kavics hever. Egy szilánk elég egy testnek, s egy kavics elég egy üvegajtónak. Gyilkos-matematika. Az enyém.
Hasonló történetek
4457
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
4424
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: