Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lehet, hogy csak álmodom?

Egyszerű munkakapcsolatnak indult kettőnk története. Alkalmazottat kerestem egy sörözőbe magam mellé váltótársnak.
Első találkozásunk alkalmával megvolt köztünk az a kötelék, mintha már több éve ismernénk egymást, pedig még alig beszélgettünk kb. egy órája. Másnap állt munkába, este bezártunk, s úgy döntöttünk, elmegyünk még egy kicsit szórakozni. Bevártuk a többieket, köztük az Ő akkori párját (aki férfi volt), s az anyósát.
Egy ideig egész kellemes hangulatban telt az idő, sörözgettünk, viccelődtünk. Mígnem egyszercsak arra értünk vissza az asztaltársasághoz, hogy a párja, s annak anyja távoztak körünkből. Mivel elég későre járt már az idő, felajánlottam újdonsült kolléganőmnek, hogy aludjon nálam, hisz reggel úgyis együtt kell nyitnunk.
Hazaértünk hozzám, s egy zárópohár ital mellett megbeszéltük, hogy fekvőalkalmatosság hiányában mellettem fog aludni a franciaágyon.
Aznap éjjel szorosan összebújva aludtunk. Jobban mondva Ő aludt, hisz nekem nem jött álom a szememre. Alvás közben észrevettem rajta, hogy valami miatt nyugtalan, így elkezdtem simogatással nyugtatni. Erre meg is érkezett Tőle a reakció...
Itt ennyiben is maradt az első közös éjszakánk.
Reggel nyitás után leültem, s szóltam neki, hogy beszéljük meg ezt az éjszakát. Ő bele ült az ölembe, átfogta a nyakam, s teljes testével hozzámsimult. Amikor konkrétan rákérdeztem a reakciójára, piruló arccal megvallotta, hogy kellemes volt a simogatás, de megijedt, mert ezzel a baráti gesztussal képes voltam arra, hogy felizguljon.
- Figyelj ide, tartozom egy vallomással - mondtam neki. - Én a lányokhoz vonzódom. Veled semmi szándékom nem volt kikezdeni, hisz van párod, ráadásul férfi. Ez szimplán baráti simogatás volt a hátadon.
- Tudom, de mégis... Erre hidd el én sem számítottam - válaszolta.
- Ezek után döntsd el légy szíves, hogy tudunk-e így tovább együtt dolgozni, vagy sem - kértem Tőle.
Félpercnyi gondolkodás után mondta, hogy ez nem lesz gátja semminek köztünk.

Közben folytattuk a munkát. Nagyjából másfél óra múlva vettem észre, hogy folyamatosan próbál a közelemben lenni, s úgy elmenni mellettem, hogy hozzám érjen. Nem tudtam mire vélni a dolgot, úgyhogy behívtam a raktárba egy alkalmas időpontban, s megérdeklődtem Tőle, ennek a közeledésnek az okát. Nem engedte, hogy felkapcsoljam a világítást. A félhomályban nekitámaszkodott kacéran a hűtőnek, s a válasza egy csábító pillantás, s egy mosoly volt a kérdésre. Megigazította magán a spagettipántos, mélyen dekoltált felsőjét, s így a melleire még jobb rálátásom nyílt. Éreztem, hogy megindul bennem az a bizonyos bizsergés, hisz tálcán ott élt előttem a lehetősége annak, hogy megkapjam Őt.
Látta enyhe tétovázásomat, s még kihívóbb pózt vett fel. Ekkor odaléptem hozzá:
- Lehet, hogy most nagy pofont fogok kapni, de ezt meg kell tennem! - súgtam neki.
Átfogtam a derekát, s lassan megcsókoltam. Egy csöppet próbált ellenkezni, de ezt hamarosan levetkőzte, s megnyílt az út előttem a nyelvéhez. Meg kell mondjam, ennél édesebb csókot még nem kaptam, mint akkor. Nehezen ugyan, de elengedtem magamtól. Odébb léptem, s láttam, hogy szaporán veszi a levegőt és még jobban nekitámaszkodott a hűtő oldalának.
A várt pofont nem kaptam meg, de annál többet és jobbat viszont igen...

Teltek-múltak az órák, ment a munka tovább, de mind a kettőnknek máshol járt az esze. Kora este elvonultunk kicsit a raktár jótékony félhomályába kicsit pihenni. Beültem az íróasztal mellé, nekidőlve a falnak, s Ő félig-meddig befeküdt a lábam közé. Vállamra hajtotta a fejét, kezeivel a lábamat simogatta, s közben a szája egyre közeledett felém. Gyengéden átkaroltam, a hasát simogattam az egyik kezemmel, a másik lassan vándorolt felfelé a gyönyörű melleire. Mindezalatt, kizárva a külvilágot, s nem törődve semmivel, ajkaink egybeforrtak. Nyelveink keringője, a kezek érintése annyira felizgatták a kis kolleginát, hogy akaratlanul nyíltak szét a lábai, szabad utat engedve az édenkertbe. Kigomboltam a nadrágját, s a kezem szépen lassan becsúszott a szeméremdombjára. A csipke fehérneműn keresztül elkezdtem simogatni, masszírozni a nagyajkait, egyre jobban közeledve a csiklója felé.

Ahogy gyorsult a lélegzete, úgy gyorsítottam én is a tempót. Bugyin keresztül addig izgattam, amíg megremegett a teste, s elélvezett a karjaimban. Pár perc gyengéd simogatás után, behatoltam a bugyija alá. Ismét elkezdtem felizgatni. Mostmár elnyújtottam az élvezetet. Amikor éreztem, hogy ismét közeledik az orgazmusa, felcsúsztattam az egyik ujjamat a hüvelyébe. Lágy ütemben, késleltetve a véget, elkezdtem ki-be húzogatni az ujjamat. Mindezalatt az ajkaink folyamatos, hosszú, forró csókban volt összeforrva. Egyre jobban gyorsította csípője mozgását, teljesen rácsúszva az ujjamra, elkezdett megremegni megint a teste, s pár pillanat múlva megfeszülve adta át magát a kéjnek, mely átjárta minden porcikáját. Ahogy kezdett ellazulni hüvelyének izma, kihúztam belőle az ujjamat, gyengéden megsimítottam még a csiklóját, közben csókoltam a száját, a nyakát, s hagytam hagy pihegje ki magát a karomban.

Ezt a játékot aznap, s még jó pár munkaidő alatt megtettük. Mindannyiszor többszörös orgazmust élt át.

Folyt. köv.
Hasonló történetek
25080
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
30299
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Mirrmurrka ·
Álmodtad. Biztos.
Tiszta szerencse.



A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: