Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Legjobb péntek estém

Délután 2-kor keltem. Péntek volt. A "reggeli" szokásos dolgaim után, egyből a gép elé ültem, ahogy mindig. Ott is maradtam pár óra hosszára. Egyik barátommal beszélgettem. Tomi 30 éves, mégis az én szintemen van agyilag. Nagyon bírom a pasast. Ahogy beszélgettünk, eszembe jutott, hogy akár találkozhatnánk is.

|Ő a szomszédos városban lakik egy köpésnyire. Történetesen apám egyik barátjának (Zolinak) a munkatársa. Zolival, Tomival és még néhány haverral szoktunk bulizni Tomi házánál. Zoli többször is a tudtomra adta azt, hogy én nagyon bejövök neki. Konkrétan megkérdezte, hogy benne lennék-e egy hármasban, mert neki van barátnője. De, bár sok mindent kipróbáltam már szexuális téren, nekem ez sok. Ha már gruppenre ,,vetemedem,, az 2 pasival lesz!

Szóval jött az az ötlet, hogy találkozzunk, de akkor már szóljunk Zolinak is, és legyen alkohol, zene, ez meg az. Tehát csapjunk egy 3 fős bulit. Tominak ezt nem kellett kétszer mondani, és Zoli is benne volt. Este 10-re jött értem Tomi kocsival. Maxon szólt a zene a kocsiba, míg oda nem értünk hozzá. Mire bekevertük a boros kólát, és betettünk egy válogatást a lejátszóba, meg jött a bulizós hangulat. Zoli is hamarosan megérkezett.
- Szia! Jó hogy látlak! Bassszus te napról napra jobb csaj leszel! - mondta Zoli, két puszi után. És úgy mosolygott rám, hogy majdnem elolvadtam. Ő 29 éves, de úgy néz ki, mint egy 20 éves. Nagyon jó teste van, és helyes is. Mit ne mondjak, egyszer-kétszer elképzeltem milyen is lehet vele. De persze ez csak álmodozás, hiszen barátok vagyunk, közösen bulizgatunk, és apám barátja. Mindig mikor ott van nálunk, apám mondja: Zolikám, remélem, vigyázol a kislányomra, mikor veletek van! Erre én csak mosolygok, és Zoli is. Van, mikor ő olyan részeg, hogy a világát sem tudja. Vagy éppen én vagyok olyan állapotban. Persze szüleim nem így tudják…

Péntek éjjel, mikor az ember sok alkoholt fogyaszt, sokkal felszabadultabb. Én legalábbis ezt éreztem, hogy bármit megtehetek. Tomi a kanapén egy pohár boroskólával a kezében, fejére húzott kalappal (rejtély honnan került az elő) bealudt. Én pedig Zolival hallgattam a zenét és dumáltunk. Ő meglepetésemre józan maradt. Lehet észre sem vettem, de kétszer annyit ittam? Mindegy is... mindig tudom, mit csinálok részegen. Minden ugyanolyan, csak bátrabb és felszabadultabb vagyok. Zoli engem nézett, azzal a csábos mosolyával, aminek szinte lehetetlen ellenállni. Én közelebb mentem hozzá, és én is mosolyogtam.
- Teee... mire gondolsz? Ha arra, amire gondolom, hogy gondolsz... nem lenne szabad - mondta Zoli. Mindezt azzal a nézéssel, hogy ,,nekem igenis tetszel, és kell az ami ez után fog történni,,.

Megfogta a kezem, és kimentünk az udvarra. Tomi észre sem vette, aludt tovább, és a zene is szólt. Kint az udvaron egy asztal volt és egy pad is hozzá. Pont jó helyen. Nagyon nehezen látni oda, de mi onnan messzire elláttunk. A lényeg az ajtó volt, ahonnan Tomi akár ki is jöhetett volna... Én leültem a pad szélére, Zoli megállt előttem.
- Tudod, apád mindig mondja, hogy vigyázzak rád! - mondta Zoli, és kortyolt egyet italából.
- Tudom. De szerintem eleget teszel a kérésének. Hiszen mindig kedves vagy velem, meg minden. Azt hiszem nagyon jó barátok lettünk, az utóbbi évben, mióta közösen bulizunk. De azt nem értem, miért vagy még mindig együtt a barátnőddel. Elviselhetetlen a nő... már ne is haragudj.
- Igen, ezt már sokan kérdezték. De nem tudok rá válaszolni... talán csak a megszokás... de most ne róla beszéljünk, nem akarom elrontani ezt az estét.

Letette a poharát az asztalra, és leült mögém. Szorosan mögém. Kezeit a combomra tette, és simogatta. Nekem ez nagyon tetszett. Én a kezemmel hátranyúltam, és próbáltam még jobban magamhoz húzni, ami szinte lehetetlen volt, annyira közel volt már most. Félrehúzta a hajam, és elkezdte csókolgatni a nyakam.
- Szóval, azt mondod, jól vigyázok rád? - kérdezte.
- I i igen.... - szinte megszólalni sem tudtam. Imádom, ha a nyakam csókolják!
- Akkor jó... - és megcsókolt. Kicsit kényelmetlen volt, mert mögöttem ült, és én fordultam hátra... de... az a csók! Sokkal jobb volt, mint azt képzeltem. És tele volt vágyakozással...Tudtam, hogy nagyon kíván engem. Közben kezeivel a combom belsejét simogatta, és a puncimat se hagyta ki. Még farmeron keresztül is élveztem. Nagyon be voltam indulva. Ahogy mögöttem ült, éreztem, hogy áll a farka. A fenekemnek nyomódott.

Nem bírtam tovább, elkezdtem kikapcsolni az övem... Felálltam, és lehúztam bokáig a nadrágomat. Mögöttem Zoli letolta a rövidnadrágját, és az alsónadrágot is... Láttam mennyire kíván, de nem volt valami türelmes. Visszahúzott oda, ahol eddig is voltam, csak épp nem leültem a padra, hanem előrehajoltam. Simogatott még, aztán végre belém dugta az ujját. Ha hátulról ujjaznak élvezetesebb. Nagyon jó volt, majd hirtelen belém vágta a farkát. Meglepődtem, de nagyon tetszett, szeretem, ha kicsit durva a pasi velem. Persze van határ... Elkezdett dugni hátulról, olyan tempóba, hogy nekem a padba kellett kapaszkodni. Előrenyúlt, és kezével a csiklóm izgatta. Így telt el néhány perc, majd hangos nyögések közepette elélveztem. Rég élveztem már ekkorát. Nem kellett sok, és Zoli a fűre élvezett, majd magához húzott átölelt és megcsókolt.
- Ne haragudj... nem lett volna szabad. Hiszen te sokkal fiatalabb is vagy, meg… - mondta.
- Hé, nyugi, ha jól emlékszem, és hát nem volt olyan rég, nem ellenkeztem egy szóval sem - Erre elmosolyodott, és már nem volt benne akkora bűntudat.
- Nagyon jó veled - súgta a fülembe, és harapdálni kezdte a fülem, amitől megint kezdtem felizgulni...

Hallottuk, hogy nyílik az ajtó. Zolival gyorsan úgy csináltunk, mintha csak üldögélnénk, és iszogatnánk az asztalnál. Nagy szerencsénk volt, hogy Tomi nem percekkel ezelőtt jött ki. Nem úgy tűnt, mint aki kialudta magát, még mindig részeg volt.
- Ti mióta üldögéltek itt kint? - kérdezte.
- Kb. 2 perce jöttünk ki. Jól bealudtál... - feleltem.
- Jaaaa..., de gyerekek, a buli bent van! - Tomi ásított egyet, majd bement, és töltött magának egy újabb pohárral. Mi pedig követtük, de még gyorsan megcsókoltam Zolit. Aztán hajnalig folytatódott a ,,buli,,. Tomi semmit nem vett észre rajtunk, de Zolival gyakran összenéztünk, és mikor táncoltunk, és Tomi nem figyelt, csókolgatta a nyakam. Szinte kínzott…
Reggel 5-ig voltunk Tominál.
- Mikor megy a vonatod? - kérdezte tőlem Zoli.
- Háát, asszem busszal megyek, majd fél 9-kor indul az első.
- És van kedved nálam aludni? Azért kipihenten érj haza... - és már megint az a mosoly...
- Tudnék neked nemet mondani? - mosolyogtam én is. Tomitól elköszöntünk, mondván, hogy nekem fél 6-kor megy vonatom, és hát Zolinak meg meló, 10 órától, addig meg aludnia is kell... Semmit nem vett észre ebből, az egészből Tomi. Ez szinte hihetetlen, de hát, ez volt a mi szerencsénk...

Nem lakott messze Zoli, egy fél utcát kellett csak sétálni, és már ott is voltunk. Mikor beértünk a szobájába, és becsuktam magam után az ajtót, éreztem, hogy megölel hátulról. Mintha mindig is tudta volna, hogy a nyakam a gyenge pontom, megint azt kezdte el csókolgatni. Megfordultam, majd megcsókoltam. Simogatott, én pedig már a pólójával szenvedtem, Egyszerűen nem bírtam várni. Lehúztam róla, majd ő is segített levenni az én felsőm. A nadrágok következtek, majd az alsónaci, bugyi, melltartó... Ott faltuk szinte egymást, meztelenül az ajtó előtt... Megfogta a kezem, és odavezetett az ágyhoz. Leültetett, és elém állt. Tudtam mit akar. Simogatni kezdtem meredező férfiasságát, majd végig nyaltam, és a számba vettem. Ő a hajam simogatta, miközben szoptam. Nem volt kis farka, és nagyon élveztem a szopást. Hihetetlen, hogy épp Zolit szoptam... Mielőtt még elment volna, hanyatt fektetett engem. Nem akarta, hogy ilyen hamar vége legyen a dolgoknak. Én szétterpesztettem a lábam... meglátta a már nagyon nedves, és szépen borotvált puncimat. Nyalni kezdett... Játszott a nyelvével a csiklómon, és közben ujjazott is... Nagyon élveztem, kegyetlenül jól csinálta. Nem kellett sok, és megint élveztem egy óriásit. Még nyalt egy kicsit, élvezte nedvem ízét... Majd fölém feküdt, és megcsókolt.

Közben farkával simogatta a puncim, és izgatta a csiklóm, majd belém hatolt. Iszonyat jó érzés volt érezni magamban ismét. Tempósan baszott engem, és láttam a gyönyört az arcán. Pár perc múlva a hasamra élvezett. Majd elfeküdt, de közben simogatta az arcom, és engem nézett. Én zsepivel letöröltem, a hasam, majd mellé feküdtem, megöleltük egymást.
- Köszönöm... - mondta. Erre én megcsókoltam.
Mosolyogva aludtunk el...

Fél 8-kor szólt a telefonom. Anya hívott, hogy mivel megyek haza. Mondtam neki, hogy Tominál elaludtam a kanapén, és hogy a fél 9-es busszal otthon vagyok.
Zoli elég mélyen aludt mellettem, még álmában is döglesztően helyes volt. Én felkeltem, összeszedtem a ruhám, és felöltöztem. Majd letérdeltem az ágy mellé, és megpróbáltam felébreszteni Zolit, kevés sikerrel. Jobb ötlet híján megcsókoltam. Még csukva volt a szeme, de visszacsókolt, és magához húzott... vagyis csak próbált.
- Hé, nekem egy 20 perc múlva indulnom kell a buszra, szóval fel kéne kelni... - mondtam neki.
- Hm... ilyen korán?
Keze a combomra tévedt, majd a puncimat kezdte simogatni nadrágomon keresztül. Ismét megcsókolt, de nem hagyta abba. Benyúlt a felsőm alá, és a mellem simogatta.
- A fenébe is..! - mondtam, majd lehúztam a nadrágom, és a bugyim... Zoli farka már megint meredezett, Fölé hajoltam, megcsókolt, és csak csókolt, és csókolt, miközben ujjazott engem. Aztán ráültem a farkára. Ez a kedvenc pózom. Imádom, ha valakit meglovagolhatok. Úgy tűnt ez Zolinak is nagyon tetszik... Lehunyta a szemét, és csak élvezte, hogy én diktálom a tempót, és hogy rajta vagyok. Ismét nem kellett sok, és elélveztem. Még pihegtem, mikor mondta:
-Szállj le!
Ahogy ezt megtettem, Zoli is elsült. A szeme még mindig csukva, de szorította a kezem, és húzott maga felé. Kaptam egy nagyon gyengéd csókot, amit szívesen viszonoztam.
- Lassan mennem kell a buszra… - mondtam, de valahogy nem akaródzott felkelnem mellőle. - Nagyon jó volt veled lenni...
- Oh, ne aggódj, lesz még ilyen alkalom... – válaszolta.
- Igen? Remek.. ugyanis én is így gondoltam!
- Ez nem is volt kérdéses... Ja, és üdvözlöm apukád!
- Nyugi, átadom... meg mondom neki, hogy az este is vigyáztál rám!

Utána nem sokkal elköszöntem, és mentem a buszra. Ahogy hazaértem, lezuhanyoztam, majd leültem a gép elé. Tomi már fent volt, és kérdezte:
- Ugye milyen jó volt az este?
- Nem... még annál is jobb! - válaszoltam.


------

Ez, egy igaz, megtörtént eset...
Hozzászólások
További hozzászólások »
kiralyfi79 ·
5-4-5

Nekem kicsit gyengének tűnik :wink:

Andreas ·
Vessző a tagmondatok meg a hasonló mondatrészek, pl. minőségjelzők közé kell (ha a jelzők ugyanarra a szóra vonatkoznak és nem egyik a másikra: szép, nagy lány=szép is, nagy is, de szép nagy lány nem biztos, hogy szép, valószínűleg csak szép nagy...). MÁSHOVA NEM!!!
Általános iskolai anyag...
:angry:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: