Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Legjobb baráttal az ágyban...

Van az ember életében egy olyan pillanat, mikor rájön arra, hogy mi is pontosan az, amit akar. Hogy egy buliba a piros, vagy a sárga ruháját vegye e fel. Hogy egy fiú/lány, csak a barátja e, vagy annál több.
Hogy egy-egy érzelmi szikrából, mikor lesz szerelem, és hogy ennek szabad e engedni. Nos, én most ezekkel a kérdésekkel kerültem szembe... persze nem egyszerre. Külön-külön...

A tükör előtt állok, és nem tudom eldönteni, hogy a lábamból, vagy a mellemből mutassak e többet. Mert mitagadás, nem vagyok én csúnya. A lábam nem kilométeres, de formás. A melleim se D-kosarasak, de formásak. A hajam barna, és a hátam közepéig ér. Barna szemem van. Az ajkaim teltek, bár nem olyanok mint Angelina Jolié.. A hasam is lapos. Úgyhogy nincs miért panaszkodnom. Nem vagyok egy álomnő, de van, hogy megfordulnak utánam a pasik.
De én, nem tudom eldönteni, hogy azt a cuki sárgás ruhát, ami, hát... kicsit többet mutat cickóimból, vagy a vöröset, ami viszont már a seggemből is villant valamit. Mind a kettő királyul áll, és épp ez a probléma... Felsóhajtok, és leülök az ágyra. Még mindig a vörös ruha van rajtam, és már nyúlnék is a sárgáért, mikor belép a szobába Kevin. Bezzeg, Ő, mint mindig, most is tökéletesen néz ki. Haja, ami hosszabb mint a legtöbb fiúé, kócosan lóg tökéletes arca körül. Sötétbarna szemei vannak, ajka pedig... whaa... a teste is tökéletes. Egy fejjel magasabb nálam, pedig én se vagyok alacsonynak nevezhető... Olyan szexi, ahogy csak áll ott lazán, egy farmerban, és egy fekete pólóban. A puncim rögtön felforrósodik. Basszus, hogy nézhet ki valaki mindig ilyen jól?
De sajnos barátnője van. Én és Kevin már vagy... már vagy... nem tudom pontosan, 5-6 éve legjobb barátok vagyunk. Ezért se furcsállom, hogy bejött a szobába.
Felpattanok, és eléállok. Nem kell mondanom semmit, már megszokta, hogy minden egyes buli előtt, Ő véleményezi a választásom, vagy alkalmanként választ helyettem. Végignéz rajtam, majd kezével mutat, hogy forduljak meg. Meg is teszem.Érzem, hogy tekintete szinte éget, ahogy végigpásztázza testemet.
-Hm... szexi, de nem az igazi. - mondja, majd ellép mellettem, és elkezd kutatni a szekrényemben. Én csak leülök az ágyra, és kíváncsian várom, hogy ma mire esik a választása. Sok ember szerint furcsa, hogy egy pasi választja ki a ruhámat. De ha egyszer buliba megyünk, ahol pasizni akarok, mégsem bízhatom magamat egy nőre!
Pár perc múlva előbukkan.
- Hol a fekete? - kérdezi.
- Az amelyik Lana partiján volt rajtam?- kérdezem. Ő bólint, én pedig feltápászkodom, és elindulok a szekrényhez. Leguggolok, és elkezdem mustrálni a tartalmat, és pár pillanat alatt, meg is találom a keresett darabot. Kirángatom, majd felállok. Kevin felé fordulok, és zavaromban elvörösödve, megkérem, menjen ki. Ő csak pislog, nem érti miért küldöm ki.
- Tudod.. szeretnék felöltözni. -mondom neki.
- De nekem miért kell kimennem? - kérdezi. Látom, hogy meg van rökönyödve azon, hogy kiküldöm. Meg van hozzá szokva, hogy bennmaradhat. De én most... szeretnék egyedül maradni. De ezt még sem mondhatom meg neki, így csak legyintek egyet, és elkezdek vetkőzni. Épp a húznám le a ruhát, de a cipzár beakad. Jellemző! Rángatom, de próbálom nem elnyúzni. Hirtelen megérzek egy másik, az enyémnél jóval nagyobb kezet. Ujjai ügyesen, és gyakorlottan helyrehozzák a hibát. Én csak mereven állok, nem merek levegőt se venni. A következő pillanatban már nincs ott a keze, engem pedig elönt a csalódottság. De ezt csak nem mondhatom meg neki, így elkezdem lehámozni magamról. A következő pillanatban ott állok előtte, egy fekete csipke melltartóban, és hozzá illő tangával. Érzem, hogy újra elvörösödök. Felkapom a fekete ruhát, bebújok a hozzá illő magassarkúmba, és felé fordulok. A sminkemet már azelőtt megcsináltam, a hajam pedig csak egyszerűen a vállamra omlik. Tekintetét lassan végigvezeti rajtam. Érzem hogy a mellemnél, a szoknya alsó részénél tovább időzik a tekintete, de nem szólok semmit. Inkább csak arcát nézem. Ó, Istenem! Olyan szexi. Az az arc... vajon milyen lehet élvezés közben...? .. Mi van??? Ez meg honnan jött... te jó Isten... én nem vagyok normális.
Felkapom a táskámat, és már megyek is ki a szobából. Elmegyek Kevin mellett, és megcsap az illata.... Ami természetesen, borzasztóan izgató... Mi van velem? Meg vagyok őrülve? Hogy juthat ilyen az eszembe?!
Leszaladok a lépcsőn, és felrántom a bejárati ajtót. Átszaladok az udvaron, és bepattanok a kocsiba. Jobban mondva bepattannék, de mikor meglátom ki ül az anyós ülésen, elborul az agyam.
Hátrafordulok, és nekiesek Kevinnek: Ez meg mégis mi a francot keres itt? -kiabálom. Az autóban lévő csaj, a barátnője, a világ legnagyobb ribanca! Egy hete se járnak, és alapból gyűlölöm! Nemrég a suli közepén kurvázott le!! A fiú csak furcsa tekintettel méreget, majd elmegy mellettem, beül az autójába és... elhajt?? Á... szóval a legjobb barátomnak fontosabb egy alkalmi kurva, mint én.. Okéé.. Sarkon fordulok, és beszaladok a házba, egyenesen be a fürdőbe. Lerángatom magamról a ruhát, és forró vizet engedek. Teleengedem a kádat, majd belefekszek immár meztelen. Nem értem mi van ma velem. Az új habfürdőért nyúlok, aminek olyan király málna illata van, de most ez se tud feldobni. Belenyomom a vízbe a tubus felét, amitől a víznek enyhe vörös színe lesz, és pillanatokon belül elkezd habzani. Gondolataim visszatérnek Kevinhez.. Biztos hazavitte azt a ribit, és jól megkefélte. Jajj, anyám. Miért érzek most féltékenységet? Hisz a legjobb barátom!
A hagyjuk. Hátradőlök, becsukom a szememet, és elkezdem simogatni magamat. Elképzelem, hogy engem basz meg keményen, nem azt a libát, és csiklóm rögtön lüktetni kezd. Szinte érzem, ahogy erős kezeivel a mellemet maszírozza... ahogy ujjaival benyúl forró, tüzelő puncimba... ah... Szinte érzem, hogy azok a csodálatos ajkak, az én ajkaimon vannak, és hogy nyelve csodásan simogatja az én nyelvemet.. Észre se veszem, de keményen ujjazom magamat... Másik kezemmel melleimet markolászom, és pillanatok alatt el is megye... 

Hangos csattanás riaszt fel.. Szemem kipattan, és ijedtemben beverem a vállamat a csapba. Felszisszenek, és elkezdem a zaj forrását keresni... ami... nagy meglepetésemre... Kevin?!
A kád mellett térdel, és arcán könnyek folynak végig. Homlokát a kád szélének támasztja, úgy zokog. Most ennek mi a baja? Tuti kidobta az a hülye ribanc... bár.. ilyesmi miatt még nem sírt soha. Sőt... még csak sírni se láttam még. Ujjaimmal óvatosan a hajához nyúlok, mire Ő felkapja a fejét, szemei kitágulnak, szája néma "O" betűt formáz.
-Kevin, mi a baj?  - kérdezem halkan. Ő elkapja a csuklómat, és felránt. Ott állok előtte anyaszült meztelen, és Ő csak bámul rám. Hirtelen magához húz, és megölel. Érzem hogy a könnyei végigcsurognak a vállamon. A kezeim tehetetlenül lógnak a testem mellett, de aztán én is átölelem őt...
- Azt hittem meghaltál... -suttogja. Én megmerevedek. Mi van?!
- De hisz, miért haltam volna meg? - kérdezem tőle. Nem értem, honnan vesz ilyen hülyeséget.
- Én... én... csak Te, ott feküdtél a vízben, ami tiszta vörös, és én azt hittem, azt hittem.... -nem fejezte be a mondatot, csak még szorosabban ölel.
- De hisz az csak a habfürdő! És emiatt sírtál? -kérdezem.- Hisz, az előbb faképnél hagytál....- próbálok kibontakozni az öleléséből, de ő csak szorosabban tart.
- Hazavittem Őt, és kidobtam. Aztán jöttem is vissza. Ha bármi történt volna veled... -mondja... Szakítottak. SZAKÍTOTTAK! Az egész testemet öröm járta át. Most tuti mondanom kéne valami olyat, hogy nyugi, találsz jobbat, de nem érdekel. SZAKÍTOTTAK!
Hátrébbhúzódom, hogy láthassam az arcát. Ő csak néz, és nem szól semmit. Tekintetem gyönyörű ajkaimra téved, de aztán rögtön visszatérek a szemeihez. Elképzelem, hogy ő is annyira meg akar csókolni, amitől a szám rögtön kiszárad. Önkétlenül is megnedvesítem, miközben tekintetemet, próbálom a szemén tartani. A szeme most sötétebb volt mint máskor. Már majdnem fekete. Szinte éreztem, hogy elmerülök a tekintetében, és soha többé nem bukkanok fel  a felszínre. Aztán csak azt vettem észre, hogy a szája rajtam van, és szörnyen követelőzve csókol. Én habozás nélkül csókoltam vissza. Nyelve őrülten táncol nyelvemmel. Egyszer egyszer gyengéden ajkambaharap, amitől szinte rögtön elmegyek. Keze a csípőmre csúszik, és kiemel a kádból, hogy aztán a falnak nyomjon. Kemény testével teljesen hozzám simul, én pedig alig kapok levegőt. Egyre vadabbul csókolom, miközben ujjaimmal a hajába túrok. Az Ő keze lejjebb csúszik, egy ujját lüktető puncimba csúsztatja, és őrjítően lassan simogatni kezdi csiklómat. Megszakítva a csókot hátra döntöm a fejemet, Kevin szája pedig a nyakamra tapad. Lassan megindul lefelé, de ujja egy pillanatra sem hagyja abba a munkálkodást. Szája melleimre tapad. Mellbimbómat szopja, én pedig majdnem elmegyek, de Ő nem engedi. Mikor már érzem, hogy közeleg az orgazmus, ő vagy lelassít, vagy teljesen leáll. Nyögdécselek, és próbálom magam egyre jobban hozzá dörgölni, hátha megkapom az orgazmust, de nem. Aztán hirtelen megáll, felkel, felkap az ölébe, és bevisz a szobámba. Lefektet az ágyra, és elkezd csókolni. Én közben nagy nehezen lehúzom róla a pólót, és a nadrágot is. Csak egy boxer maradt rajta. Benyúlok alája, és megmarkolom kemény farkát. Lassan verni kezdem neki, mire még hevesebb csókkal válaszol. Aztán ledobja magáról a nadrágot, rám fekszik, és tövig belém dugja. Az én testem megfeszül, olyan jó érzés, hogy bennem van... Lassan mozogni kezd, majd egyre gyorsabban... és gyorsabban... Farka keményen mozog bennem, szinte felnyársal... semmihez sem fogható érzés. A szeme, most még sötétebb, ilyennek még sosem láttam.
Egyre gyorsabb, aztán egy pillanattal azelőtt, hogy elélveznék, száját a számra tapasztva folytja belém a kiáltásaim. Ő még döf párat, majd velem együtt zuhan a mélybe... mire én, valahogy, kimondom azt a hülye szót... amivel érzem, hogy mindent elrontottam...
-Szeretlek... -érzem, hogy megmerevedik mellettem,  de én már alszok is...


Nos, igen, tudom, hogy nem vagyok egy született író, és azt is tudom, hogy ez elég béna lett, de ha valakinek tetszik, és szeretne folytatást, jelezze komiba :) :3
Hozzászólások
További hozzászólások »
Petur ·
Helyesen: "...vagy a sárga ruháját vegye-e fel." "...csak a barátja-e"
Másik "apró" hiba a szóismétlés, például a harmadik bekezdésben a formás szó.
"Bezzeg, Ő,..." Helyesen: "Bezzeg ő,..."
Sötétbarna szeme van. A páros testrészeket a magyar nyelvben általában egyes számban írjuk.
"De sajnos barátnője van!" Az ilyen mondat után nyugodtan tehetsz felkiáltó jelet. (Szerintem.)
Talán Andreas majd folytatja a javítgatást. Igazából nem olyan rettenetes problémák ezek. Részben írástechnikai hibák. A helyesírásod lényegesen jobb, mint az itt publikáló többségé.
Jah, tőlem is kaptál zöldet.

favorite2 ·
Ennyi szörnyű történet között nem csoda a sok zöld, de régebben, amikor olvastam itt ez az elmegy egynek, kategóriába tartozott volna.Közepes történet. Nekem nem tetszik, végig sem olvastam, egyéni szoc. probl. Unalmas is, és fantáziátlan.
Loveme ·
Tudom, hogy nem lett jó. És nagyon köszii hogy elmondtad a véleményedet! :) Remélem a legközelebbit sikerül megírnom úgy, hogy minden egyes dolog amit most leírtatok, segít nekem, és lesz egy sokkal jobb sztori :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: