Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Legénybúcsú(extra)-Thomas a természetben 4.rész -II.

Lábamnál éreztem, ahogy farka keményen veri a combomat, úgy látszik, felizgul, ha egy másik férfi kerül föléje, azt hiszem, hát akkor próbáljuk is ki.
És mielőtt bármit tehetett volna, ráhelyezkedtem a kemény farkára és ott ülve figyeltem mit lép, majd mikor még mindig a döbbenet ült az arcán elkezdtem rajta lovagolni. Kezeit pedig a mellkasomra téve, elkezdett simogatni, mellbimbómmal játszani, míg én mindenáron meg akartam ülni ezt a csődört.
A hideg víz pörölt a testemben fellángoló vággyal, melyet Terenc okozott bennem, amiből csak még többet akarok magamban tudni. A fiú pedig kezével lejjebb haladva megállt a farkamnál és jó erősen megmarkolva húzogatni kezdte és közben engem nézett, hogy nyögök fel minden egyes mozdulatára.
Egy farok a seggemben, míg az enyémet vasmarokban tartva kezd felpörögni, ilyen jó fürdőzésben sem volt még részem. Egyre mélyebben volt bennem az ifjú férfiassága, melyet eleven rugózásomnak köszönhettem. Míg Terenc érezve, hogyan akarom egyszóval felfalni őt, úgy kényeztetett a szerszámomon keresztül, hogy tudjam, milyen jól is csinálom neki.
Mindkettőnk teste felhevült a tiszta vágytól, egyre jobban lovagoltuk bele magunkat, pláne én, a gyönyör nagyszerű érzésébe. A fiú arcán látszott, ahogy próbálja visszafogni magát, de végül egy nyögés szökkent ki belőle, ahogyan nedve is a farkából. Ahogy belém élvezett felkiáltottam én is vele együtt és hagytam, hadd, melegedjen még bennem. Mozogtam rajta még egy párat, majd lemászva róla a számba húztam be, hogy lenyaljam maradék nedvet is.
Befejezve a kóstolást, megfordítottam Terencet és elém tárulva a feneke, egyből bevittem a macit a málnásba és erőteljesen szüretelni kezdtem.
A fiú teljesen megrázkódott a nyomás alatt, melyet okoztam neki, de utána már csak elalélva nyögdécselt előttem. Teljesen magam felé húztam az ifjú favágót, aki minden lökésemre, egy kéjes hanggal válaszolt, melytől csak még kanosabb lettem és durvábban hatoltam belé.
A vízcseppek eltűnve a sós cseppek vették át a helyüket, ahogy kényeztettem Terencet, megmutatva mindazt, amit már barátai mondhatni átéltek velem. Kezemmel végigsimítottam a hátán, majd alája nyúlva megéreztem a kemény hasizmát is, és közben sem hagytam abba a seggében való mozgásomat.
Egyébként Terenc csak azért jött oda hozzám, hogy szóljon elkészült az ebéd, de mikor meglátott a vízben pucéran, arra gondolt, hogy miért is ne, de aztán eszébe jutott az otthon lévő barátnője és kiverte a fejéből a gondolatot.
Míg nem már ott voltunk, hogy letepertem és aztán ráültem a farkára, ahol szerinte nem is lehettem volna, jobb helyen és minden zavaró gondolatot elűztem a fejéből. Hallgatva a nyögéseit, melyet a dákóm gyors mozgása váltott ki belőle, kezdtem én is erősen nyögdécselni.
És a végén erősen beindultam benne, amelynek hatására a segglyukában élveztem el, közben még mindig lökve egy párat beléje. Terenc megérezve, ahogy a lyukába folyik az ondóm, azonnal felnyögött és most már kisebb lélegzéssel, de élvezte tovább a munkám gyümölcsét.
Aztán a farkamat kihúzva belőle a nyelvemet dugtam belé és onnan nyalintottam egy jó párat, majd előrementem és megcsókoltam. A fiú megérezve az ajkamon a nedvének aromáját már is erősebben szorított a sajátjához, melynek érzésébe majd mind a ketten beleőrültünk.
Csókolgattuk egymást és éreztük magunk körül a természet gondosságát, finom érintését csupasz bőrünkön. Míg nem mind a ketten felálltunk, összeszedtük a ruháinkat, majd így ahogy voltunk elindultunk visszafelé a házhoz. Közben láttam, hogy Terenc farka újra mereven áll és útközben az enyém is csatlakozott hozzá.
Aztán elérve a házat, azonnal az egyik közeli fának döntöttem az ifjút és a számba kapva a péniszét erősen szopni kezdtem, melyre hangosan felnyögött, de közben szemével fogságban tartott.
Miközben újra fellángolt bennünk a vágy Terenccel, addig a fiúk Spencer gazdát kezdték beavatni az új játékukba. Mindkét srác visszaérve meztelenre vetkőztek, majd kijőve a házból a férfihez mentek, aki éppen a bográcsban kevergette a vacsorának valót, mígnem hátra fordulva észrevette őket.
-    Ti meg mit csináltok, és miért vagytok meztelenek?
-    Úgy gondoltuk, hogy ma így leszünk. – mondta Scott és megmarkolva a merev farkát a férfi felé kezdte rázni.
-    És arra gondoltunk, hogy ön is kipróbálhatná. – majd Cody Spencer elé lépve lesmárolta, melytől aztán a pasi szólni sem bírt csak az érezte, hogy négy kéz kezdi el leszakítani róla a ruháját.
Cody a háta mögé állva be, a seggénél szétszakította a nadrágot és keményen belenyalt, melytől a férfi egy nagyot nyögött fel, de nem akkorát mikor a sliccét lehúzva Scott kezdte kényeztetni a farkát a szájával. Spencer még soha nem érzett ilyesfajta vágyat főleg nem egy férfi iránt, de mégis mikor a srácok már majdnem egyszerre csinálták, már azt sem tudta, hol is van igazán.
Scott látva, hogy a főnökük mennyire jól érezi magát a körükben másik kezével megragadta a saját péniszét és elkezdte rajta húzogatni a bőrt, míg az ajkai között egy finom falat volt.
Én pedig fél szemmel figyelve a házat, a másikkal pedig a nyálamtól nedves falloszt figyeltem, hogy mennyire íncsiklandó, amikor Terenc felállított és megcsókolt. Istenien csókol az már biztos és mikor a fához nyomott, majd feltolta bennem méretes szerszámát, akkor tudtam meg igazán, hogy miben annyira isteni.
Testével a törzshöz döntve harapdálni kezdte a fülemet és kezével lejjebb kúszva megmarkolta az álló férfiasságomat és keményen játszani kezdett rajta, ahogy a lyukamban is.
Cody mikor elég nedvesnek érezte már a férfi lyukát, azon nyomban feldugta neki a szerszámát, melynek következtében a férfi olyan hangosan felnyögött, úgy, hogy még a fán lévő mókusok is megijedtek tőle.
Scott pedig tovább élvezve a főnöke kemény faszát, szopogatta édesen, de az övét sem hagyta piheni egy percre sem.
Mindannyian nyögtünk és eközben élveztük is, ahogy a testünk a másikéhoz hozzáér, keveredve az izzadságunk, a bőrünk illatával, majd még egy csókot nyomva egymásra fokozzuk ezt a csodálatos együttlétet.
Terenc keményen a seggemben nyomta férfiasságát, szabályosan tombolt bennem az ifjú, melyet átérezve a rabjává váltam, s akartam, hogy még erősebben csinálja. Cody is így érzett Spencer finom kis segglyuka iránt, melyet egyre nagyobb lendülettel vett birtokba, ahogy barátja a férfi falloszával tette.
Mígnem Scott, a főnöke előtt megállva bedugta a szájába a farkát és lendítve a csípőjét erősen baszni kezdte az ajkait. Spencer egyszerű emberként tekintett magára, akinek elég egy kis házikó az erdőben, de most csak arra vágyott, hogy ezek a fiúk repítsék el egészen a csillagokig a méretes hímvesszőjük által, melyért meg is tettek mindent.
Mindannyiunkról már dőlt az izzadtság, ahogy a nap még fürkésző tekintetét ránk ejtve fokozta a bennünk lobogó lángot, melyet magunkon éreztünk.
Aztán legelőször Terenc nyögött fel, aki lökéseivel nem állva le belém lőtte az összes spermáját, melyek minden egyes lökéstől csak még jobban belém hatoltak és ezt abszolúte nem bántam.
Élveztem, ahogy bennem lehet és nem is akart kijönni onnan, egy ideig még így maradva dőlt rám és csókolgatta az arcomat és néztük a többieket. Scott hangja hasított az égen, ahogy a férfi szájába élvezett bele, aki nem tudva, hogy mit csináljon nyelni kezdte és mikor rájött mennyire jó, már a fele lecsurgott az álláról.
Majd a fiú a főnöke falloszát vette szemügyre melyből kifolyt az elő nedve és azt meglátva lenyalta róla, melytől ugrott is egyet a férfi, közben Cody tartva erősen a farkával, hogy ne maradjon le semmiről.
Aztán a fiú nem kínozva tovább bekapta a péniszét és szopni kezdte jó erősen, míg Cody még egy párat lökve a jó kis seggbe kihúzta onnan és úgy, mint barátja megkínálta vele munkaadóját, akinek nem kellett kérvényt nyújtani, hanem egyből bekapta. És míg Scott játszadozott a szájában lévő fallosszal, addig Spencer keményen szívni kezdte a fiatal favágó férfiasságát, amelynek hatására Cody is elélvezett.
Most már nem hagyott veszni egy cseppet sem belőle, mindet lenyelte és csak szívta, szívta mindaddig, míg fel nem nyögött hirtelen. Hiszen Scott közben sem tétovázva játszadozott tovább az előtte lévő ízletes dákón, amely elérve a határait betöltötte az egész száját a nedvévvel, melyet finoman nyeldekelt.
Majd jól lakva mind a kettő elengedte az ajkaik közül a szerszámot, elkezdték a másikat jobban megismerni. Megszabadítva most már a gazdát is minden ruhájától, egyre közelebb érezték a másik testéhez magukat.
Mind a három test egymáshoz simult, csókolgatták és ízlelgették a másik bőrét, magukba szívták a friss levegővel keveredő sajátos aromájukat. Közben én és Terenc elhagyva a fák sűrűjét kiléptünk onnan, majd közelebb érkezve hozzájuk mi is beszálltunk a csoportos ismerkedésbe.
Mindegyik fiú ajkát újra megkóstoltam a számmal, míg nem Spencer került hozzám, aki teljesen hozzám simulva mélyedt el nyelvével bennem és észrevette, hogy az én fám még mindig áll. És így kezdtünk bele, egy újabb játékba. Lefeküdtem a földre, majd a gazda látva a lehetőséget egyből ráült az álló dákómra, úgy hogy háttal legyen nekem. Körkörös mozdulatokat téve rajta elhelyezkedett, mely közben mind a kettőnkből hangos nyögések támadtak fel, majd lassan elkezdett rugózni is.
A fiúk pedig körénk állva figyeltek minket, míg kezeikkel egymás farkát simogatva áramlott vissza beléjük a vér.
S míg rajtam lovagolt Spencer, addig a srácok már keményen állva valami izgalmasat akartak ki próbálni. Scott feküdt le a földre majd merevedő férfiasságán Terenc foglalt helyett szemben vele, majd nem várakoztatva tovább őket Cody csatlakozott be hátulról barátja lyukán át és így mozogtak együttesen. A gazda egyre nagyobb tempót véve fel a farkamon mozgott, míg kezei közé véve a himbálódzó dákóját a lyukában érzett nyomásra kezdte húzogatni a fitymáját.
Terenc még soha nem élt át ilyen fantasztikus érzést, ahogy két farok nyomódik a segglyukába, ahogy a többiek sem gondolták volna, hogy ilyen jó lesz ez a nyári munka, míg meg nem jöttem.
Mindannyian egyre jobban és erősebben mozogtunk a másikon, átadva egymásnak a szenvedélyünk nyújtotta élvezeteket az érintésünk által.
A nap kacéran figyelve együttesünket pironkodva csillogtatott meg minket, mielőtt még nyugovóra térne a horizonton.
Spencer teljesen átérezte minden egyes mozdulatát, melytől gyorsabban is kezdett mozogni rajtam, kezdtem elérni a véget, melyről a gazda hallani sem akart, csak csinálta tovább. Scott és Cody mindent meg akartak tenni azért, hogy barátjuk nagyon jól érezze magát közöttük, így még erősebben hatoltak belé, miközben társuk megragadva a saját péniszét elkezdett vele játszani.
Már mind az öten izzadtak voltunk, ahogy megpróbáltuk minden tőlünk telhetőt megtenni, azért hogy minél jobb legyen a gyönyörhöz vezető utunk, melyet én el is értem. Egy hangos nyögés kíséretében beleélveztem a gazda seggébe, aki velem együtt hangot adva a kellemes érzésnek tovább mozgott rajtam.
Aztán leszállva rólam mellém térdelt, elkezdte lenyalni a nyelvévvel a farkamon ott maradt ondómat, míg én az ujjammal a seggéhez nyúlva elkezdtem eldolgozni benne a fehér folyadékot.
Spencer meglepődve a finom érzéstől a seggében, egy percre elalélva mozdulatlan maradt, majd folytatta tovább a nyalakodást rajtam. Közben a fiúknál Scott egész teste megrázkódott és beleélvezett Terencbe, aki levéve a kezét a farkáról, csak élvezte, ahogy belé áramlik barátja spermája.
Míg nem Cody kihúzva a farkát belőle és egy új játszópartner után nézett, engem szemelt ki, mellém feküdt le, majd oldalamra fordítva közelebb jött és bedugta a még mindig kemény farkát a lyukamba és ezzel a lendülettel kezdett jól megbaszni. Közben Spencer, akinek az előző lyuk tornától most már újra mereven állt a férfiassága, oda ment Scotthoz, aki egy pár mozdulat után sikeresen a nyakába mászott.
A férfi pedig onnan betéve a farkát a levegőből kezdte kényeztetni az ifjú favágó ánuszát, melybe végül Terenc is besegített hátulról, aminek mindannyian nagyon örültek. Cody pedig már teljesen magához húzva hágott meg, míg csókjaival a nyakamon kezdett megőrjíteni, így felé fordulva azt akartam, hogy a számmal is épp ugyanazt tegye, és ne hagyja abba a lyukam feltárását sem, de nem kellett csalódnom mind a kettő ment neki.
Scott egyfolytában nyögdécselt, ahogy két kemény fasz nyomult belé minden egyes lökéssel, közben pedig a főnökébe kapaszkodva szívta magába ennek az erős férfinak minden zamatát.
Terenc barátja hátához simulva csókolta végig a háta közepétől egészen a tarkójáig és ebben a szellemben folytatva erősebben hatolt belé. Madarak csicseregtek a fákon és langyos szellő futott végig a fák között, hogy híresztelje minden lénynek, hogy lassan eljön az este, melynek érzetét nem is véve figyelembe tovább kényeztettük egymást az anyatermészet oltárának kövén.
Cody karjával átkarolva szorított magához, míg nem ajkát a fülemhez téve egy erős csókot nyomott belé, ahogyan szerszáma is egy nagy lökés kíséretében belém lőtte az összes spermáját. És így tartva még engem, újra felém fordult, majd a szenvedélytől eltelve csókolózni kezdtünk és kezével vándorútra indult, míg meg nem találta a már merev falloszomat.
Aztán Spencer és Terenc egyre jobban zihálva, véve a levegőt, lassan leeresztették maguk közé a földre barátjukat, akinek gyorsan tele is lett a szája két dákóval. Scottnak pedig teljesült a vágya, erősen szopni kezdte mind a kettőjüket felváltva, melynek hatására Terenc ért el legelőször a csúcsra.
Barátja szemét becsukva és száját kitárva élvezte a fehér esőt magán, míg a gazda farkát jó erősen szopta, melyet Spencer csak örömtelien figyelt.
Mikor felvette őket, csak azt gondolta, hogy három elkényeztetett izomagyú fiúval hozza össze a sors, akik egy napig sem fogják bírni a kemény munkát, míg nem belecsöppent ebbe az élvezetekkel teli orgiába és most már csak arra vágyott, hogy mindent megadjon ennek a három éhes szájú kanos fiatalnak, megmutassa mit is jelent a keménység.
Scott addig húzogatta barátja szerszámát, míg az már löttyedt nem lett, aztán meghallva a főnöke hangját, egyből jött a második áradat, melyet most már a szájába kapott. Közben Cody a lábam közé fekve szájába bekapva a péniszemet finoman szopni kezdett, míg én figyeltem az ifjú favágót, ahogy próbálja oltani a szomját minden egyes cseppel, melyet barátja és gazdája nyújtott neki, hát nem tudott betelni vele, az már biztos.
Mikor Scott befejezte az evést már csupa sperma volt az egész teste, ahogyan álló farka is, melyre ráfolyt a fiúk nedve, amit meglátva egyből bekerült két finom kis ajak közé. Spencer és Terenc meglátva az isteni férfiasságot, gyorsan eléje térdelve szeretgetni kezdték szájukkal, amit barátjuk nagyon élvezett.
A lemenő nap fényei még egyszer ránk kacsintva jelezték, hogy mindjárt itt jő az éjszakai váltás, így hát még egy utolsót akartunk. A többiek is látták, hogy mennyire elment az idő, de még a bennük lángoló vágyat ki akarták oltani, ők sem szerették volna még abbahagyni a játékot.
Így hát Spencer felvette a kutyapózt a földön, háta mögé Scott állt be, aki egyből behelyezve a gazdának a nyáltól nedves farkát, szépen kezdte birtokba venni a seggét. Mi hárman pedig figyeltük, ahogy a főnökük minden egyes lökés után megrázkódik a gyönyör érzésétől, melyre megragadtuk a farkunkat  és verni kezdtük előttük.
Scott meglátva mit is csinálunk még szenvedélyesebben nyomult bele a munkaadója isteni lyukába, aki ennek nagyon örült, hogy munkavállalója mennyire karban akarja tudni a segglyukát.
Aztán Cody állt be Spencer elé kínálva fel neki az erős húzogatások és az élmények által kemény szerszámát, melyet a gazda meglátva egyből a szájába is kapott. Terenc pedig alája mászva ragadta meg és a szájába vezetve szopni kezdte, addig én a lábai közé térdeltem le, felkaptam őket a vállamra, majd beraktam neki a lompost  és jó erősen belé hatoltam, majd így indult útnak, ami gyönyörű ötös fogatunk.
Scott felélénkülve hatolt egyre mélyebbre az előtte lévő piszok szűk lyukban, mely teljesen körbe fogta a férfiasságát, miközben egyik kezével piros színt vitt be a főnöke gömbjeire.
Cody kezét a fejére téve és ágyékát előre lendítve baszta meg a száját, amíg Terenc mindent beleadva próbálta elnyelni Spencer farkát, amelynek nagyon jó íze volt. A gazda az együttes kényeztetés miatt, már gondolkodni sem bírt normálisan, annyira elveszett a fiúk okozta gyönyörökben, amit a szájával akarva megmutatni vagyis, hogy mennyire is élvezi ezt az állapotot.
Míg én nem kegyelmeztem az ifjú favágó lyukán még erősebb fokozatra kapcsoltam és egyre mélyebbre toltam be magam.
Szépséges egy látvány volt, ahogy teljesen egymásra figyelve okoztuk a vágynak-e hullámait, mely mindegyikünket átjárta  és kezdtük úgy érezni, hogy már nem is a Földön, hanem mennyországban vagyunk éppen.
És egyre emelve az általunk keltett vágyak erősödését, nyögtünk fel hangosabban, izzadt cseppeket hullatva a csupasz testünkre.
Scott most már a gazda hátán állva fentről nyomta egyre beljebb farkát az ánuszába, Cody pedig visszaadva az irányítást a főnökének, aki pedig egyből jó erősen szopni kezdte, nem okozva ezzel csalódást a fiúnak.
Én pedig még mindig mozogtam Terencben, aki nem tudott betelni az ajka között lévő férfiassággal, újra állni kezdett a farka, melyet megragadva erősen húzogatni kezdtem rajta a bőrt.
És telt az idő, a nap bíbor köntösét elővéve készült lefeküdni már, de mi csak élveztük tovább egymás társaságát, melynek közepében Spencer állt és nagyon élvezte ezt a sok figyelmet. A gazda érezte, ahogy megindul benne és vissza sem tartva nyögött fel kivéve a szájából Cody ízletes finomságát, ahogyan beleélvezett Terenc ajkai közé, aki pedig megérezve egyből finoman szívni és nyelni kezdett.
Közben sem hagytuk abba a mozdulatsorokat, majd eztán Scott nyögve fel a főnöke hátára spriccelte az ondóját, melyet farkával kent el rajta. Terenc puhára szopva a munkaadója dákóját most már felém fordult és ő is rátéve a kezét a péniszére együtt játszottunk rajta, úgy, hogy ujjaink a másikén voltak.
Majd Cody nyögött fel hangosan és beleélvezve Spencer szájába még ágyékát felé lendítve nyomta egyre mélyebbre neki, melyet a férfi nagyon élvezett. Scott megnézve a munkáját a háton, elkezdte lenyalni róla, melybe végül barátja is beszállt, otthagyva a főnökét, ízlelgette a nyelve között a nedvét.
Aztán a kettős munkánk következtében az ég felé lövellte ki ondóját a fiú, aki teljesen hátra dobva magát élvezkedett a kielégülés pillanatában, mint valami tűzijáték olyan volt ez, amíg én tovább mozogtam benne.
Majd elérve én is a pillanatot kihúztam a srácból a farkamat és én is a gazda szájába téve nyomtam neki jó erősen, mígnem elélveztem benne. Spencer minden egyes löketét lenyelte, majd a boldogságtól eltelítve emelkedett fel és csókolt meg engem, majd következtek a többiek is.
Egymást csókolva, simogatva a testünket feküdtünk ki végül a földre mindannyian és elaléltan néztük, ahogy megjelennek a csillagok az égen.
Mikor aztán hideg lett összeszedtük a ruháinkat és bementünk a házba most már megkóstolni Spencer főztjét, ami nagyon finom volt, de a farka ízével nem vehette volna fel a versenyt. Aztán mindenki ágynak dőlt, majd kora reggel elbúcsúzva mindenkitől, (most már ruhában) elindultam visszafelé.
Az utam során már nem találkoztam senkivel, még Fjord vadőrrel sem pedig kíváncsi lettem volna, hogyan hasznosította a tőlem tanultakat.
Végül elérve a kocsimat, beszálltam és elindultam hazafelé megannyi csodálatos emlékkel gazdagodva. És a legjobb, hogy a barátaim nem is tudnak róla, hogy milyen kalandban volt részem a természettel az oldalamon.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: