Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Legénybúcsú(extra)-Thomas a természetben 4.rész -I.epizód

Aztán, ahogy egyre jobban elnyelt a vadon, úgy vettem észre, hogy teljesen besötétedett. A lábamat is már alig bírtam megemelni, így hát gyorsan keresni kezdtem valami tisztást, vagy füves részt, ahol felállíthatom a sátramat.
Némi keresgélés után feltűnt a fák között egy apró fény, így hát összeszedve magamat elindultam felé, és ahogy haladtam úgy bontakozódott ki előttem egy faház alakja. Nagyon megörültem neki, mert akkor nem kell kint fagyoskodnom és reméltem, hogy nem fogják bánni, hogy az éjszaka középen egy idegen szállást akarna kérni tőlük. És ezekkel a gondolatoktól terhesen léptem oda az ajtóhoz és kopogtam be.
Egy magas, borostás, nap barna férfi nyitott ajtót nekem, szúrós barna szemeivel végig nézett rajtam, majd felém fordult.
-    Mit szeretne? –kérdezte és közben köpőt egyet ki, nem volt valami szép látvány, de ettől eltekintve nem tűnt rossz embernek.
-    Szeretnék itt megszállni önnél, tudja nagyon gyorsan besötétedett és…
-    Rendben, de holnap reggel segít a fiúknak fát vágni az erdőben. Megegyeztünk? – már nyújtotta is a kezét, mely kellemesen érdes volt, biztos kemény fizikai munkát végez egész nap, mely bizonyította még a széles válla és kemény izmai a kockás inge alól.
-    Megegyeztünk uram! – és jó erősen megszorítottuk egymás kezét, látva pedig, hogy még egyikünk sem engedi el a másikét, csak szorítottuk tovább, míg a férfi el nem mosolyodott és be nem mutatkozott.
-    A nevem Spencer Ward. – elengedte a kezem és folytatta tovább. – Enyém ez a tanya és néha napján meghirdettek nyári munkát a helyi fiataloknak, hogy egy kicsit átérezzék milyen is az igazi munka. Az egyik fiúval fog együtt aludni, ugye ez nem fog gondot okozni önnek?
-    Nem, természetesen nem. Szóval akkor hányan is vannak itt most nyári tanulóként?
-    Hárman. Fiúk, vendégünk jött. – és azonnal az emeletről három tagbaszakadt fiú jött le és előttem megállva mindegyikük bemutatkozott nekem.
-    Terenc vagyok. –   rövid barna haj, kék szemek, és ahogy a szemem találkozott az övévvel egyből elfordult, talán nincs szokva az idegenekhez, s gondoltam a későbbiekben segíthetnék legyőzni a félelmét.
-    Cody. – világos szőke haj, barna szemek, és közben is csak mosolygott rám, nagyon barátságos természete lehet, melyet szívesen ki is próbáltam volna magamon is.
-    Az én nevem Scott. – ő volt közülük a kemény a srác, fekete haj, csupasz arc és kezét a mellkasán összekulcsolva figyelt engem a helyéről.
Azt azért meg kell hagyni, mindegyikük jó megtermett fiatalember volt és furcsállottam, hogy találtak olyan ruhát magukra, melyek sikeresen eltakarták volna izmos testüket, hát nem is. Spencer pedig hátulról rám vert egyet és azt mondta, hogy úgyis kar hiányban szenvedtek a favágásnál, én pedig csak erőltetetten elmosolyodtam rajta.
Majd kiderült, hogy Scottal leszek egy szobában és a fiúkkal együtt felmentem az emeletre. Belépve a szobába a srác ledobta magáról minden ruháját és azonnal ágynak dőlt, úgy látszik csak az én kedvemért öltöztek fel, pedig ha tudnák, hogy én a csupasz férfiakat, mennyivel jobban bírom.
Így hát nem volt mit tenni ledobtam a zsákomat a földre, majd én is megszabadulva a ruháimtól befeküdtem a másik oldalra és közben már elkezdtem tervezni, hogy hogyan fogom ennek a három srácnak bemutatni, hogy mi az a kemény munka, ha rólam van szó. Aztán, ahogy kezdtem összerakni a fejemben, hogy melyik pozíciót kellene kipróbálni legközelebb úgy láttam meg, hogy Scottnak nagyon élénk álmai vannak.
Egy hatalmas sátor emelkedett fel a fehér paplan alatt, melyet muszáj volt közelebbről is megnéznem, így alámerültem.
Odaérve hozzá nem tudtam megszólalni sem olyan csodálatos volt és mennyire nincs kihasználva, de ezen segíthetünk. Megragadva a kezemmel elkezdtem húzogatni rajta a bőrt, melytől a fiúból kisebb nyögések hangoztak fel, így folytattam .
Nem tudom, miről álmodhat, viszont az már biztos, hogy én is benne vagyok, egészen a közepében valamilyen értelemben és erősebben kezdtem verni neki. Scott nem tudva, hogy valaki éppen azt csinálja, amit szeretne, hogy valaki csinálná neki, megnyalva a szája szélét, még erősebben kezdett nyögni.
Én pedig hallva az édes sikolyait, csak mozgattam tovább a kezemet rajta, míg nem megéreztem az ujjaimon az elő nedvét.
Finom, jó meleg nedve végig folyt a farkán egészen le az ágyékán és végül én sem bírtam tovább, húztam rajta még párat, majd az ajkam közé véve szopni kezdtem. A srác ezt megérezve azonnal felébredt és látva, hogy valaki van a takarója alatt és nem éppen az elvesztett zseblámpáját keresi, felhúzta a takarót.
Ahol én a számmal most szeretgettem meg nagyon alaposan, melyre a fiú szólni sem bírt, csak élvezte a látványt, és amit csinálok vele. Isteni volt az íze, én pedig nem tudtam betelni vele csak mozgattam tovább az ajkamat rajta, majd, hogy Scott segítsen a koncentrálásban megragadva a péniszemet elkezdett rajta játszani.
Nagyon biztató volt számomra, hogy a többi fiú is talán ennyire önként fog részt venni a fejemben megszülető hatalmas orgiában, de most először is Scottnak kell megmutatnom, hogy milyen az mikor egy férfi kényezteti a másikat.
Mígnem a számban érezve és egyre erősebben nyögve fel, rátette a kezét a fejemre és lenyomta, hogy már a dákóját a torkomban éreztem, amikor is elélvezett. Látni akartam az arcát, hogy milyen képet vág közben, de olyan erősen tartott még lenn, hogy azt sem tudtam észrevenni, amikor az ajtó felől egy vékony fénysugár jött be.
A titokzatos alak meglátva, hogy mit csinálunk azonnal visszazárta az ajtót és tovább állt, de bárcsak ne tette volna.
Mert mikor az ifjú újra felengedett az ágyéka felől, ahonnan már jóllakottan távozva megnyaltam számat, mint a macska a bajszát a tej után, azt vettem észre, hogy elaludt. És bárhogy szólongattam, vagy nyaltam meg a testét, semmi nem történt, teljesen kifeküdt a csávó a remek szájmunkámtól.
Így hát visszafeküdtem mellé és próbáltam lecsitítani az álló farkamat, hogy végre én is aludhassak, ha már velem senki sem akart játszani.
Mintha csak pár perc telt volna, de már berontott Spencer, hogy ideje dolgozni menni, én pedig, mint valami álomkóros kipattantam az ágyból és elkezdtem felöltözni csukott szemmel. Míg nem alvó társam is már nagyban öltözött mellettem, amikor megéreztem, ahogy közelebb jön és megcsókol.
-    Ezt a tegnapiért és bocs, hogy bealudtam, de azaz orgazmus teljesen padlóra tett, de – és a gatyám elejét elkezdte simogatni. – még ugye nem mész el a tanyáról. – én pedig jó erősen visszacsókoltam neki, hogy tudja még nem végeztem egyikükkel sem.
Így hát kilépve a házból elindultunk az erdőbe a három fiúval, míg Spencer valami vacsora félét összeüt nekünk addig is.
Bevetve magunkat a fenyvesek, tölgyek és megannyi fa közé a srácok elvezettek, ahhoz a helyhez, ahol szoktak vágni. Megérkezve egyből neki kezdtek a munkának, én pedig erősen megragadva a tőlük kapott fejszémet nem fogtam vissza magam.
Cody mellett kezdtem neki, aki minden egyes vágása során engem figyelt, melyet nem vettem rossz néven és felé villantottam mosolyomat és a találkozásunktól kezdve csak most láttam először, hogy nem mosolyog.
Lehet, hogy ő volt a tegnapi esti kukkoló és most rám sem bír nézni, amiatt amit este Scottal csináltunk, de mielőtt megkérdezhettem volna már átment egy másik fához.
A munka felénél tartva mindenki ledobta magáról az ingét, felsőjét, én meg a pólómat és úgy dolgoztunk tovább, így nagyon nehéz volt koncentrálni ennyi erős férfias test között.
De szerencsémre Terenc bejelentette, hogy most van a pihenőidő, így leülve egy magas fa árnyékába onnan figyeltem az izzadt fiúkat. Scott sokat sejttető nézéssel adta tudtomra, hogy akár most is folytathatjuk, amit este elkezdtünk, viszont én inkább Codyval akartam volna elbeszélgetni.
De mielőtt tehetem volna bármit is a fiú felkapta az ingét és elment, mondta, hogy könnyíteni akar magán, melyre mindenki egyetértően rábólintott.
Nem akartam tovább halasztani a beszélgetést vele, így várva egy tíz percet, én is elmentem wc-re.
A napfénytől melengetve kezdtem keresni a fiút, míg nem nyögésekre lettem figyelmes előttem. Közelebb merészkedtem és azt láttam, hogy Cody lehúzott nadrággal, hatalmas nagy szerszámát húzogatja a fának dőlve, kigombolt inge között pedig az egyik ujját láttam meg, ahogy a mellbimbóját izgatja.
Hát nem mondom, így is lehet könnyíteni, de én tudok valami még jobbat, így kilépve a fák mögül a fiú háta mögött előlépve letérdeltem elé és bekaptam a forró farkát.
Cody meglepődve rajtam, már mondani akart volna valamit, viszont én inkább folytattam az elkezdett munkáját, melybe végül ő is belenyugodott. Hagyta, hadd élvezkedjek a péniszén, ajkam cuppogó hangot ejtve visszhangzott körülöttünk és a fiú most már a két szabad kezével kezdte izgatni a bimbóját.
Ezt pedig látva csak még inkább ráharaptam a finomságra és úgy kóstolgattam meg minden egyes részét a férfiasságának. Aztán eszembe jutva Scott esti partra szállása és hallva, hogy nehezen veszi már a levegőt, kivettem a számból, majd felálltam, hogy megcsókoljam.
Cody megérezve az ajkaimat az övén egyből viszonozta és kezével elindult felfedező útra, melynek során lekerült rólam a póló, majd én pedig az övét segítettem le. És így folytatva a csókcsatánkat, míg nem lehúztam a nadrágomat és lehúzva a földre széjjelnyitottam a lábát, majd jó erősen belenyaltam.
Olyan finom nyögést még életemben nem hallottam, mint amit Cody adott ki magából, mikor elkezdtem nyaldosni a lyukát, melyet aztán két ujjam gyorsan felváltott. Az ifjú csodálva a tetteimet megragadta a péniszét és erősen verni kezdte előttem, melynek ütemes mozgása megbabonázott engem, ezért erősebb fokozatra kapcsoltam a seggében.
Nagyon jó idő volt, az égen egy felhő sem volt, a napfény csillogtatta meg bőrünket, ahogy kíméletlenül játszottunk egymáson Codyval.
Míg végül feltéve a két lábát a vállamra és behelyezve a farkamat az ánuszába, amelynek hatására nem kicsit rázkódott a fiú, de csak mondta, hogy mindent érezni akar belőlem, így hát benne is voltam.
És így kezdődött meg a roham, erősen döngetni kezdtem a lyukát, míg ő teljesen felélénkülve, hogy most már benne vagyok még jobban megragadva saját farkát húzogatta rajta a bőrt. Láttam rajta, hogy nem sokáig bírja már, így rákapcsoltam egy kicsit, hadd érezze meg milyen egy igazi férfi ereje a segglyukában.
Cody vette is a lapot és tudta, hogy ilyen mázlija nem lehet neki, hogy pont velem hozza össze a sors, és mégis lehet.
Mikor este meghallotta a furcsa nyögéseket kijött a szobájából és meghallotta, hogy Scottól jön, egyből sejtette, hogy én lehetek a ludas benne. Résnyire kinyitva az ajtót benézett és azt látta, hogy szopom le éppen a barátját, melytől a bokszerén egy nagy zászlórúd kezdett kinyilatkozni, aztán visszazárta az ajtót és bánta, hogy nem vele kerültem egy szobába.
Most pedig itt van velem és mindent megteszek, hogy féltékeny legyen Scottra. Elengedve a lábait teljesen ráhajoltam, kettőnk között ott mozgott a még mindig kemény férfiassága, melyet testemmel izgattam tovább, ahogy egymás után lőttem a gólokat be Codynak. Aki pedig látta, hogy egészen rajta vagyok, felém hajolva erősen megcsókolt és így összeérve jutott el a csúcsra.
A seggében mozgó farkam és a hasizmomnál lévő pénisze teljesen hozzánk simult, ennek a kettőnek köszönhetően nyögött fel hangosan az én favágóm. Éreztem, ahogy hasamnál elkezdett lefolyni a spermája, melyből minden egyes lökésem után egyre több ömlött ki belőle, eláztatva mindkettőnket. Majd kihúztam a dákóm és inkább az övévvel foglalkoztam a továbbiakban.
Bekaptam és még amennyi maradt benne azt mind kiszívtam, majd a testére odaragadt cseppeket is a nyelvemre tűztem, melyet Cody mosolyogva figyelt.
Aztán befejezve a finom uzsonnát észrevettem, hogy a fiú is kicsit megéhezett, mert mikor feleszméltem már a faszomat szopta jó erősen, és egyik kezével markolászni kezdte a herémet is. Nagyon jól csinálta, igazi faszkedvelő a cimbora, kinek nyelve ördög tudja mit csinált a szájában, de azt nagyon jól tudta.
Mindkettőnkön csillogott az izzadtság, ahogy a nap tüzesen ránk ejtette a fényét, melybe én is beleszóltam.
Éreztem, hogy áramlik a farkamba, majd egy nagy ordítással telibe élveztem a száját Codynak, aki nem tudott betelni az ondómmal, csak nyelte és szívta magába a finomságot. Fantasztikus volt nézni, ahogy az utolsó cseppjeimet is lenyalta magáról és otthagyva a puha pöcsömet, valami keményebb felé indult és megállt a számnál.
Ízletes ajkain éreztem a nedvem, épp úgy, ahogy ő az enyémen a sajátját és így csókolóztunk nekidőlve a fának, mígnem Cody figyelmeztetett, hogy a szünetnek már rég vége. Gyorsan felöltöztünk és útközben átkaroltam a vállát és magamhoz nyomtam.
-    Szóval most már nem vagy féltékeny Scottra? – és mintha nem is értené, miről lenne szó értetlen képet vágott felém.
-    Mi? Dehogyis. – és rám mosolygott – hiszen én kaptam meg először a farkad. – melyen már mind a ketten nevetünk és visszaérve a többiekhez újból belevágtunk a munkába.
Aztán ahogy a nap egyre jobban a horizont felé igyekezett, arra jutottunk, hogy mára elég volt ennyi és összeszedtük a holminkat. Közben Scott és Cody mosolyogtak rám és szájuk megnyalva a gatyám elejét kezdték bámulni.
Tudtam, hogy jó helyre jöttem, de még mielőtt megvalósulna az álmom, mondtam a srácoknak, hogy lemegyek a tóhoz úszni, melyet a reggeli indulásunkkor vettem észre, hogy milyen közel is van hozzánk.
A fiúk bólintottak és ők visszamentek a házhoz, míg én kész voltam egy kicsit megfürdeni. Büdös voltam az izzadtságtól, bár nem éppen a favágásnak köszönhetően, de az már mindegy és ragadtam Cody sperma löketétől is, így leérve a partra azonnal vetkőzni kezdtem.
Majd lassan, fokozatosan beléptem a vízbe, mely kellemesen lehűtött ez után a fárasztó nap után. Lementem a víz alá, majd feljőve hátra húztam vizes hajamat és akkor pillantottam meg a parton Terencet, aki engem bámult. Kezemmel intettem feléje, hogy jöjjön be, de ő nem akart, így felé kiáltottam.
-    Gyere be, nem hideg a víz! Inkább kellemesnek mondanám! – láttam, hogy elgondolkodik rajta, majd elkezdett vetkőzni.
Ledobva magáról minden egyes ruhát, úgy éreztem, hogy az eddig hűvös víz, körülöttem már forrón izzani kezdett a lábam között, ahogy megláttam méretes farkát.
Azonnal közelebb mentem, hogy lássam mit csinál, mikor belép és épp azt, amit vártam beletéve a lábát azonnal kihúzta, majd dühösen felém nézett.
-    Átvertél, ez pokoli hideg! – és már vette volna vissza a ruháit, amikor kilépve a vízből letepertem a fűbe, ő pedig értetlenül bámult rám.
-    Csak nem félünk a víztől, haver? – kezét leszorítottam a földre, hogy ki legyen szolgáltatva nekem.
-    Nem igazán, de te úgy látom bunyózni, szeretnél. – és ahogy kimondta éreztem, hogy nem bírom sokáig lent tartani, így hát más módszerhez folyamodtam.
Előző részek
Hozzászólások
Danana69 ·
Ment a like :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: