Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Legénybúcsú (extra rész) – Thomas a természetben 3. rész - Az ej

Már délután volt, amikor kezdett megtelni a memória kártyám a fényképezőgépemben, amellyel számos csodálatos képet örökítettem meg az itten vad vidéket.
Hatalmas égig érő fákat, színpompás virágokat, melyeket még könyvekben sem lehet megtalálni és számos kíváncsi állatot is, melyek nem tudva ellenállni az érdekes betolakodónak követni kezdtek, én pedig egy fotón figyeltem tovább őket. Aztán felnézve az égre észrevettem egy ejtőernyőst, aki kapálódzó kezekkel próbálta elkerülni az alatta lévő fákat, sikertelenül.
Ahogy hallottam, hogy „földet ért”, oda futottam és láttam, hogy az ernyője megakadt az egyik fán és onnan lóg lefelé. Bár nem választotta el sok a talajtól, még sem tudott kikecmeregni, akár hogyan is próbált mozogni és a köteleket megfogva lehúzni magát, de hiába, én pedig a közelébe menve megszólítottam.

-    Szia, látom, elégé nagy csávába kerültél cimbora.

-    Ne is mondd a feleségem ötlete volt az egész és azt beszéltük a leszálló zónában találkozunk, de az ernyőmbe belekapott egy nagy szél és ide zuhantam le. – végighallgatva férfi történetét alaposan megnéztem, barna bőre volt, rövid göndör fekete haja, az arcán végig sűrű fekete borosta, a gatyánál pedig megállt a szemem.  És kihasználva a remek lehetőséget egyre közelebb mentem hozzá, melyet látva nem igazán tudta hova rakni a hirtelen közeledésemet.

-    Hé, te meg mit csinálsz? – kérdezte idegesen, amikor a kezem már a nadrágja elején volt, mely alatt éreztem, hogy már valaki ki akar jönni.

-    Csak gondoltam, ha már ilyen helyzetbe kerültél, szeretnék könnyíteni rajtad. – és megtalálva a sliccét lehúztam, majd megtalálva a farkát kihúztam onnan, kezemmel megmarkolva figyeltem, hogyan fog reagálni.

-    Figyelj, én nem vagyok olyan srác oké? – mondta, de már nem is igazán félve attól, hogy mit csinálok, hanem inkább, hogy hogyan fog érezni, ami után végeztem vele.

-    Tudom én azt. Egyébként a nevem Thomas. – és nyelvemet rátéve azonnal elkezdtem körbenyalni, míg a kezem megindult rajta, meg akartam mutatni milyen gyönyört kínálok fel neki.

A férfi megérezve mit is csinálok a szerszámán, alig bírva visszafojtani, nyögni kezdett tőle, én pedig szemmel követve minden egyes megnyilatkozását a játékomról gyorsítottam a tempón.
Ahogy megláttam, így lelógva fáról, nem tudtam ellenállni annak, hogy itt helyben ne kezdjek el vele játszani, melyet látva, hogy mennyire élvez, már nem is bántam meg. Nyelvemmel már teljesen megízleltem és nyálamtól csöpögött, ezért nem akartam, hogy tovább szenvedjen, így bekaptam az egészet és jó alaposan szopni kezdtem.
Az arcát figyelve néztem, hogyan vélekedik, mire gondolhat közben, de végül csak az édes, kéjtől teli hangját hallva még erősebben rácuppantam.
Míg az elején ki akart jönni ebből a csávából, most már csak arra bírt gondolni, hogy jobb helyen nem is lehetne.
Bár a felesége képe égett végig a tudatában, ahogy elkezdtem csinálni, viszont, ahogy egyre inkább érezni akartam magamban a férfiasságát, úgy váltották fel pillanatnyi képek arról, hogy ha lekerül innen, akkor mit fog velem csinálni köszönésképpen. Számban kóstolgatva a férfi péniszét, betettem a kezem a gatyámba, majd felvéve a saját ütemet elkezdtem én is játszani.
Ízletes, fűszeres aromája a farkának végigjárt teljesen és ha kívánhattam volna valamit, akkor ezt kértem volna minden nap az ajkam közé. Majd éreztem, ahogy egyre jobban pulzál a szerszáma, míg nem a férfi nyögéseit visszaszorítva, kérlelve nézett rám, hogy szedjem le innen.
Én pedig eleget téve a kérésének kikapcsoltam rajta az ejtőernyőt, majd mikor megérezte a talajt a lába alatt, azonnal ki akarta próbálni a számat, melyet eddig a farkán érzett. Mohó volt, mindent akart érezni egyszerre, lehúzta rólam a pólót, majd én az övét, melyet aztán a nadrágunk is követett, számmal pedig csodás dolgokat csinált, melyből ő is sokat kapott tőlem.
Ahogy szánkkal felfedeztünk minden lehetséges csókolózási formát, addig a testünk nagyon szorosan állt már egymás mellett, bár a két álló farok nem könnyített minket ebben.
A férfi elszakadva az ajkamtól lenézett az ágyékomra és kezével megragadva mindkettőnk hatalmas merevedését párhuzamosan húzogatni kezdte őket, melyet jó volt nézni és érezni is. Néztem, hogy markolja meg őket és szemérmetlenül játszadozni kezd velük, míg kérlelhetetlenül kiült az arcára a vágyakozás irántuk, hogy egyszer érezze magában, én pedig rákérdeztem.

-    Akarod, érezni, milyen mikor benned vagyok? – közben ajkammal a mellbimbóját szopogattam, melytől fejét hátra ejtve nyögött fel, így hát folytattam.

-    Az elején egy kicsit fáj, de utána rájössz, hogy miért kívánom annyira, hogy magadévá tegyél, érezzem, hogy milyen férfi is vagy és bennem testesülj új életre. – teljesen eksztázisba esett a szavaimtól, ahogyan én is, a gyönyörű kockás hasát nyaldostam nyelvemmel, bár legszívesebben belé haraptam volna.

Míg végül visszatérve hozzám, újra megcsókolt, majd a szemembe nézett, tartva jó sokáig, láttam mérlegeli a dolgokat. Ezután pedig meglepetésemre levágta magát kutyapózba és felém rázva a kis seggét, már is tudtam mit szeretne nagyon, így hát mögé térdelve felnyomtam neki két ujjamat.
S hagyva egy kis időt, hogy megszokja a seggét kezdtem ajkammal csókolgatni és lassan mozogni benne. A férfi hangosan kieresztve a hangját kiáltott felém, melytől csak még gyorsabbra fogtam a párosomat, a másik kezemmel pedig gömbjeit kezdtem markolászni, dögönyözni, melyek együttese nagyon tetszett a férfinak.
Addig-addig játszva az ujjaimmal benne, míg nem új barátom már teljesen felélénkülve nyögött felém, hogy ne szórakozzak vele, mert már nem bírja tovább, így hát kihúztam a kezem és beraktam neki egy vastagot.
Lassan merészkedtem belé, hogy megszokja a méreteimet, és minden egyes további centi után még erősebben megkapaszkodott az előtte lévő fa gyökerében.
Majd mikor már teljesen benne voltam és éreztem, hogy a segge teljesen körbe zárult a farkam körül, tudtam, hogy ez egy nagyon jó menet lesz. Fokozatosan emelve az ütemet elindultam benne, majd teljesen a hátára mászva a fejéhez hajolva nyaltam meg a fülét és bemutatkoztam neki.

-    A nevem Thomas. – és ekkor egy erős lökéssel teljesen felnyársaltam a fickót, aki ettől szólni sem bírt a döbbenettől, míg nem megtalálta a nyelvét a farkam mellett.

-    Az enyém pedig Patrick és nagyon örvendek Thom. – fejét felém fordítva egy rövid kis csókban találkoztunk össze, míg a lyukában már egyre vadabbul adtam meg a ritmust neki.

Aztán visszamentem az eredeti helyemre és onnan folytattam Patrick közlegény segglyukának kiképzését, míg szabad kezemmel pirosra ütöttem mindkét csoki barna gömbjét, amennyire csak tőlem telet.
A férfi pedig érezve, hogy próbálom feljebb és feljebb ívelni a gyönyörét, úgy kezdett egyre jobban belejönni a nyögésekbe, teljesen kiadva véleményét a játékomról, melyet csak én és az erdő hallhatott meg. Körülöttünk a fák levelein át ránk sütött a már lassan estébe forduló napfény, mely vöröses fénybe fürdőzött, amíg mi tovább élveztük egymás társaságát.
Míg nem hirtelen Patrick elmászva előlem megfordult és azon nyomban a szájában találtam meg a farkamat, melyet jó erősen szopni kezdett, egyik kezével pedig megmarkolva húzogatta a nyelvére.
Hirtelenül ért ez a fordulat, de meglepetésemre a férfi nagyon jól csinálta, ahhoz képest, hogy először vett részt ilyenben, vagy talán mégsem. Szemeivel engem figyelt, hogy mindent jól csinál-e és mennyire vagyok elégedett a szolgáltatásaival a péniszemen és, hogy ezt érezze is megmutattam neki.
Rátettem a kezemet a fejére és elkezdtem az ágyékomra húzni, míg csípőmmel rásegítve gondoltam megtornáztatom a férj ajkait.
Patrick mindig is alfa hímként nézett magára az ágyban, de rájőve, hogy mellettem csak második lehet, nem vette rossz néven és csak hagyta, hadd, mutassak meg mindent neki, aztán a végén talán fordulhat a kocka.
Szabályosan szeretkeztem a szájával, melyet mind a ketten olyan erőbe dobással csináltuk, hogy már éreztem, ha így maradunk még egy ideig, akkor gyorsan vége lesz a partinak. Így kihúzva a szájából a szerszámomat, új játék elé érkeztünk, de ő már megelőzött engem.
Patrick lerántva a fáról az ejtőernyőjét, azt terítette le a földre és arra lefeküdve intett, hogy foglalt nekem is egy helyet.
Meglátva a gyönyörűséges farkát, azonnal ráhelyezkedtem a kemény álló helyemre és egyből rugózni kezdtem rajta.
De ő sem pihengetett közben, mert meglátva az enyémet, ahogy ott himbálódzik a levegőben mozgásom közepette, megragadta és a farkán végzett munkámat éreztem meg rajta. Szédületes érzés volt, és ahogy egyszerre csináltuk, majd megéreztem azt is, hogy a férfi nyálával síkosabbá tette a dákómat és most már így játszott rajta.
Patrick nem tudva betelni a látvánnyal, amit vele csinálok még erősebben ragadta meg a péniszemet, hogy már nekem kellett gyorsítanom rajta, annyira féktelen volt a kicsike. Mind a kettőnk elveszve az egymásnak jutott gyönyörökben nyögdécseltünk fel és a törzsek mögül előbukkanó finom szelők borzolták meg izzadt testünket, hogy el ne égjünk eme tüzes vágytól hajtva.
Istenem, gondoltam magamban, ha lehetne, ezt a pasit haza vinném magammal és addig kúrogatnám, amíg szét nem esik alattunk az ágy, de sajna ez nem így lesz, viszont addig is minden részét ki akarom használni.
Így hát leszálltam a farkáról, amelyen még szívesen mozogtam volna, viszont még annyi mindent ki akartam vele próbálni.
A férfi szemével végig követte a mozdulataimat, ahogyan a két lábát a vállamra rakva a lyukához térdelek és onnan indítottam el az újabb mókát. Patrick nem is tudja mi lett volna, ha megbeszélt leszálló pályán szállt volna le és nem ide hozzám, akitől már is oly sok mindent tanult már meg.
Egyre gyorsabban vágtam be neki a lompost, míg a férfi többet akarva érezni, megragadta a dákóját és keményen húzogatta rajta a bőrt. És ebben a tempóban, hagyatkoztunk egymásra újra a szenvedély vezette úton karöltve, kik mindenre képesek, hogy társuk a legvadítóbb orgazmusban élvezzen el.
Csípőmmel mindig egy plusz lendületet adva hallgattam meg Patrick édes nyögéseit, aki pedig eközben is tartva az ütemet szeretgette a farkát a markában. Az eddigi játékok következményeként már mind a kettőnk csurom vizes volt az izzadtságtól és egyre nehezebben véve a levegőt éreztük, hogy lassan elérjük a csúcsot.
Így kihasználva az alkalmat löktem még bele abba a fincsi kis lyukába, majd megfordultam és tudva, hogy ez a vágya, most én kínáltam föl neki a seggemet. Patrick pedig meglátva, hogy milyen előzékeny és udvarias vagyok, azonnal kezelésbe vette a prosztatámat a szerszámával.
Az elején még az alattunk lévő ejtőernyőbe kapaszkodtam meg a vágytól eltelítve, hogy el ne élvezzek előbb, viszont ha így folytatja, lehet nem is fogom bírni tovább. Aztán kezével alám nyúlva teljesen felhúzott magához és onnan a csókjaitól nedvesen és a farkától erősen döngetve még mindig nyögtem jó hangosan, ő pedig közben már a fülembe nyalt bele, a kis mohó.
Majd lassabbra véve a tempóját, még így összeölelkezve folytatta egy ideig ánuszom kényeztetését, míg nem elválva egymástól mindketten leültünk a földre egymással szemben. Lábunk keresztbe téve feküdt a másikén, a farkunk pedig teljesen összeért és így ragadva meg mind a kettőt húzogattuk.
Kezünk, mint egy eszeveszett versenyző a pályán, úgy mozgott a még kemény szerszámunkon, a szemükkel pedig élveztük a másik arcán végigsuhanó élvezettől keresztezett arcát. Mind a kettőnk testén egyre erőteljesebben hullámzott végig a vágy, míg nem Patrick egy nagyot kiáltva elélvezett, széjjel spriccelve az összes nedvét körülöttünk, melybe aztán én is beszálltam.
A férfi látva engem, hogy egy nyögés kíséretében én is vele együtt elmentem, folytatta a farkammal való játszadozást.
Mígnem a mind kettőnk farka már nagyon puha volt és a testünk egymás nedvétől volt nedves. Ezután pedig egymásra mosolyogtunk és egymás felé elkezdtünk mászni, majd egy csókban forrtunk össze.
Gyengéd volt, mégis olyan, amelyik még többet akar, de már mennie kell és ezzel búcsúzva el egy most már ismert új világtól.
Felkeltünk a földről és egymás ruháját átadva elkezdtünk öltözködni, közben sem hagyva ki a még meztelen részeket, melyeket megjegyeztünk magunknak. Aztán megszólalt egy telefon és Patrick gyorsan elővéve a nadrágjából felvette.
A felesége volt, aggódott érte, hogy hol van, amikor barátom elmesélte, hogy rossz helyen landolt, de egy kedves úriember lesegítette onnan, de most már azonnal indul feléje. Letéve a mobilt, visszanézett rám és folytattuk az öltözködést, majd mikor kész lettünk kezet fogtunk egymással.

-    Egy kedves úriember?

-    Miért, nem voltál az? – és csábosan megnyalta a szája szélét.

-    Én csak gondoltam leápollak, hiszen akkorát zuhantál.

-    És milyen felszabadító élmény is volt. Örülők, hogy meg ismerhettelek Thomas. – és még egyszer megszorította a kezemet, majd mikor elindult észrevettem, hogy a markomba csempészte a telefonszámát.

Én pedig csak figyeltem, ahogy eltűnik a fák között, míg én újra magamhoz ragadva a hátizsákomat elindultam éjszakai fekvőhelyet keresni az erdőben.
Közben visszagondoltam mind arra, amit eddig átéltem itt a természet lágy ölén és már előre láttam, hogy a fiúk milyen féltékenyek lesznek, még hogy a túrázás unalmas dolog és magamban nevetve jártam tovább a gyökerek, sziklák között.
Előző részek
Hozzászólások
Danana69 ·
nagyon tetszik ez az új sorozatod :)

Danana69 ·
A negyedik részt nem nyitja meg : /

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: