Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Legénybúcsú 6. rész - Hétvégi kiruccanás Szombat 1. rész

Felkeltem, majd az ágyam melletti éjjeli szekrényen lévő órára néztem, 5 óra volt, vagyis még rengeteg időm volt Steve bácsi megérkezése előtt és lehetőségem van arra, hogy egy kicsit fussak az erdőben.
Otthon minden reggel el szoktam menni, futni, Loren pedig kifejezetten, örült, mikor izzadtan hazatérek, mert akkor azt szokta mondani, hogy olyan vagyok, mint munkásember, aki egész nap keményen hajtott az építkezésen, és akire rá férne egy kis pihenés. Így mikor elmegyek futni, utána mindig egy kiadós szexben van részem, melynek emlékétől sátor nőtt ki a takaróm alatt, de most nem törődtem vele, ha nem inkább elindultam készülődni.
Kiugrottam az ágyból, lekaptam magamról a bokszeremet helyette pedig felvettem egy tiszta alsót, egy rövid fekete nadrágot és egy fekete atlétát.
Megkerestem az edző cipőmet, majd felvéve kisétáltam a szobámból, a folyosón teljes csönd honolt, úgy látszik a fiúk nagyon kifáradtak a tegnapi játékban.
Lassan lementem a lépcsőn, hogy nem csapjak nagy zajt, és egy kisebb kitérővel a konyha felé felkaptam egy literes vizet, ezután pedig az ajtó felé vettem az irányt. Közben is áthaladva a nappalin, ahol tegnap megállás nélkül kényeztettük egymást, míg mindenki ki nem dőlt a fáradtságtól.
Kilépve a házból, azonnal az erdő felé néztem, keresni kezdtem egy kisebb ösvényt, melyen elvégezhettem a reggeli futásomat és találtam is egyet.
Rálépve az útra egyből futni kezdtem, egyik kezemben a vizet lóbáltam, míg a másikkal tartva egy ritmust koordináltam a lábam mozgásához, majd közben a víz többször is kezet cserélt, hogy így felváltva erősítsem a karomat is.
Friss, hűvös levegő töltötte meg belsőmet, ahogy egyre beljebb kerültem az erdőbe, amely még a szememben nyugvó álmosságot is se perc alatt eltüntette, nem maradva más utána, mint a természet maga.
Elhaladva egy kidőlt fa mellett eszembe juttatta a Justinnal történt kis kitérőmet idefele menet, melytől egyre kényelmetlenebbnek éreztem a nadrágomat magamon.
Az a száj, az a test és mi mindent csináltunk mind a kettővel egyszerre annál a fánál, majd a földön, ezektől a képektől elgyengülve meneteltem tovább a kijelölt úton, míg nem egy elágazáshoz értem.
Lelassítottam, majd a vizes palackot kinyitva egy nagyot húztam is belőle, közben is leültem egy kivágott fa tönkjére, mely az út közepén helyezkedett.
Ahogy ittam szememmel körbetekintgettem a tájat, amely csodálatosan zöld volt és élettel teli és rájöttem, hogy még is milyen jó ötlet volt eljönni ide.
Nem is hiányzott már a városi élet sem, ha hazamegyek lett, meg próbálom meggyőzni Lorent arról, hogy legközelebb jöjjön velünk el, biztosan élvezné, ha pedig nem is a természet kötné le, akkor majd lekötözöm a szobában, ahol is azt csinálnék vele, amit csak akarok.
Jó is lenne gondoltam magamban, majd hirtelen észrevettem két vadőrt a fák közül kilépve. Mindegyikükön a szokásos egyenruha feszült, amely kidomborította kemény testüket, és ahogy közelebb jöttek észrevettem, hogy az egyikük milyen fiatal srác volt, leginkább Justinra emlékeztettet.

-    Sajnálom uram, de meg kell kérnem, hogy távozón innen. – mondta az idősebbik mély morgó hangján, amelytől azonnal visszatértem a valóságba.

-    De miért? – melyre mind a ketten összenéztek és elmosolyodtak.

-    Azért uram, mert a terület Steve Bartonhoz tartozik, magánterületen van fiatalember.

-    És ezért újfent megkérjük, hogy hagyja el a birtokot. – ezt pedig már a fiatalabbik mondta.

Felálltam a fatönkről és mindegyikük szemébe néztem, melyet fekete napszemüvegük takarta el előlem, majd a ruhájukon észrevettem a nevüket.
Az idősebbik volt Dennis, a fiatal srácot pedig Zachnek hívták, ami nekik is gyorsan feltűnt, hogy mit is nézek ennyire.

-    Uraim itt valami félreértés lesz. Én ismerem Steve-t, ha kell még meg is mutatom önöknek a nyaralóját, ahol is éppen lakok a barátaimmal. – és már mutattam is volna nekik az utat, amikor megragadva a kezeimet összebilincselte őket.

-    Bocsásson meg uram, de sajnos ez nálunk ez nem így megy. – megragadta a bilincset és húzni kezdett, míg a társa hátulról lökdösött, hogy menjek.

-    Hé, figyeljenek ide, kifizettem a büntetést most rögtön, csak hagyj, menjek vissza a pénztárcámért a házba. Rendben? – Dennis megállt, majd leengedte a napszemüvegét, hogy a szemébe tudjak nézni, amely világoskéken ragyogót.

-    Tudja, mit elengedjük a büntetését, mihelyst megmotoztuk, hogy nincs-e önnél valami fegyvernek látszó dolog. – melyre bólintással beleegyeztem, és azonnal négy kéz tapadt az izzadt ruhámra.

Zach föntről kezdte el, míg Dennis, aki bizonyosan főnök is egyben alulról kezdte a motozást. Férfias ujjaik minden szegletemet megérintették, melynek hatására nagyon gyorsan izgalomba is jöttem, amitől kemény merevedésem is lett.
Majd Zach megállt a hátsómnál, míg a másik rendőr rövid nadrágom elején lévő dudort kezdte szemügyre venni.

-    Azt hiszem lesz egy kis probléma ezzel itt. – és rámutatott a farkamra.

-    Miért? – és tényleg nagyon kíváncsi voltam a válaszra, bár a folytatást már sejtettem.

-    Tudja, nem engedhetjük, hogy ilyen veszélyes tárgyal, mászkáljon itt egyedül, ugye cimbora? – mondta a társának, akinek meleg lélegzetét a hátam alján éreztem meg.

-    Így van, és nem hagyhatjuk, hogy bárkinek is baja essen emiatt.

-    Ezért nem marad más választásunk, hogy segítsünk magán. – Dennis lehúzta a gatyámat, míg Zach pedig a pólómat segítette eltávolítani, és együttesen átemeltek az alsógatyámon is, majd mindegyiket ledobták a földre.

Én pedig szólni sem bírtam döbbenettől és még inkább, amikor megéreztem a főnök nyelvét a farkamon és Zachhét pedig a lyukamban, ez még jobb, mint a futás az már biztos mondtam magamban, míg a fiúk tovább melegítettek rajtam.
A fiú minden egyes részét a seggemnek meg akarta ismerni, úgy fickándozott bennem a nyelve, mint egy pisztráng a tóban fekete bőrkesztyűjével pedig jó erősen megmarkolta mindkét farpofámat, hogy széthúzza őket.
A főnök közben a nyálazást abbahagyva bekapta a szájába a farkamat, amely kellemesen otthonosnak találta az új helyét, ahogyan is fokozatosan tűnt el az ajkai között, míg egyik kesztyűs kezét a heréimre téve masszírozgatta, melytől teljesen lúdbőrös lettem.
Egyszer sem gondoltam volna, hogy ilyen mázlim lesz az erdőben, kifogva két kanos vadőrt, akik aztán tudják, hogyan kell bánni a kedves erdőjárókkal, gyors nyelvcsapásokkal és egy éhes szájjal.
A bilincselt kezemmel próbáltam valamit kezdeni, de semmit nem tudtam csinálni velük, se egy simogatás magamon, se egy kis ösztönzést a polgárőrség elit tagjainak, akik úgy látszik nélkülem is teljesen jól boldogulnak.
A fiú nyelvét felváltott két mocskos kis ujja, melyektől lélegzeni is elfelejtettem hirtelen, ahogyan mozgattam bennem és éreztem, ahogy elmosolyodik rajtam, a kis kurafi.
Dennis erősebben kezdte szopni a szerszámomat, melytől már az egyenruhája is tisztára nyálas lett, de ő csak nyomta még egyre beljebb a szájába, melybe belesegített a bőrkesztyűs egyik keze is, amelyet megérezve a férfiasságomon egyből nyögni is kezdtem. A főnök meglátva az eredményes munkájuk gyümölcsét még jobban ráhajolt az ágyékomra, mely ez által teljesen eltűnt a szájában a farkam.
A napsugarak kezdtek megcsillanni meztelen testemen és a szél kellemes hűvös szellőt hozott magával, mely csak enyhíteni tudta a bennem felerősödő vágyat, de elmulasztani azt nem. Míg én élvezkedtem a természetben és a két férfi által keltett gyönyörben bennem, addig Dennis kihúzta a szájából a nyálától nedves dákómat, majd hátra szólt a fiúnak.

-    Gyere ide Zach és kóstold meg mit találtam ennél a kedves úrnál itt elől. – közben is a kezével húzogatta rajta a fitymámat, míg nem a társa is előrejött, aki nem várva senkire egyből bekapta a péniszemet, melyet ugyan olyan erővel szívta, mint a barátja, de még talán erősebben is.

Aztán átkerült Dennishez szájába, míg Zach alám mászva zacskómat kezdte nyalogatni, melytől már a fogamat sem tudtam összeszorítani annyira jó volt, melynek megadtam a hangját is.
Teljesen kiszolgáltatottnak éreztem magam a két férfi között, akik a lehető legtöbb módon akartak kielégíteni, de én nem érhettem hozzájuk a bilincsek fogságától. Ami emlékeztetett Thomasra, aki rendőr egyenruhában várt rám a hotelben, ahol, is mint itt teljesen az övé voltam és azt tehetett velem, amit csak akart.
A testemet egyre több vágyhullám járta át, melytől kezdtem nagyon megremegni, míg lent a fiúk keményen dolgoztak rajtam. Mindkettőjük szájában mozgott a farkam, melyet felváltva szoptak jó erősen, melynek következtében és az előtte lévő munkásságuktól elértem a csúcsot.
Hangosan felnyögtem, majd érezni kezdtem, ahogy a főnök megragadja a péniszemet és erőteljesen húzogatni kezdi, míg a szájuk nyitva állt mindegyikőjüknek, melybe egyenesen belespricceltem a spermámat.
Dennis addig-addig játszott rajta, míg nem mind a kettőjük teljesen átázott a nedvemtől, melyet meglátva elkezdték egymásról lenyalogatni.
Én pedig örömmel voltam a nézőjük, ahogy csókolgatják egymást előttem, melybe én is be akartam szállni, de a bilincsek nem engedték. Majd mikor elégedetten szemlélték, hogy mindegyikük tiszta már visszafordultak felém és végignéztek rajtam, közben is kezükkel erősen masszírozva a gatyájukon lévő dudort.

-    Van egy ötletem Dennis. – mondta Zach akinek keze közben átvándorolt a társa sátrára.

-    Igen, hát akkor mondjad fiam. – melyet nem csak a főnök várt, hanem én is.


-    Szerintem még nem dolgozta le igazán a büntetését. Szerinted?

-    Igen igazad van, birtokháborításért egy kicsit többet kéne kapnia a fiatalembernek. – és közben elkezdtek levetkőzni előttem, a földre került az öv, a kesztyű az ing, a nadrág, a zokni és még a cipő is.

Mindegyikük testétől újra kezdtem beindulni, Dennis szőrös izmos mellkasától, Zach kockás hasától, amely még szerintem a fényt is vissza tudná verni, ha még nem lenne olyan korán és mind a kettőnek keményen állt a cerkája, amelyek nagyon jól néztek.
Aztán elindultak felém, levették rólam is a sportcipőt, mely ott landolt a ruháim közt, majd elkezdtek odavezetni a tönkhöz, ahol is rám találtak. Mondták, hogy támaszkodjak fel a fára a kezemmel, mely még mindig bilincsben volt és azt hiszem nem is akarják még egy ideig levenni rólam.
Dennis ment a seggemhez, amely már jól meg volt dolgozva társa ujjaitól és nyelvétől, így nem is habozva erősen bevágtam nekem a lomposát, mely nagyon finoman csúszott belém. Zach a számhoz állva be nyomta be egyből a férfiasságát a nyelvem mellé, mely a hirtelen látogatásnak megörülve kóstolgatni kezdte, amely lassacskán erős szopássá fajult el.
Mind a kettőjük egymást figyelte, hogy milyen tempóban is kényeztetnek engem, hogy így őrjítsenek meg, ahogyan két pénisz a testemben versenyzik, a padlógázzal hajtva végig.
Dennis sem gondolta volna, hogy ilyen mázlijuk lesz a társával Steve birtokán, először csak leszopni akartak, de mikor Zach elkezdett levetkőzni, akkor ő is követte, majd mikor a beállt a pasi elé, akkor már ő sem érezte magát kellemetlenül, hogy be van indulva.
Így teljes erőből baszni kezdte a pasit, aki elégedetten nyögdécselt a szájában lévő farok mellett, azt is mondhatnák, hogy ilyen az mikor jó helyen vagy jó időben. Zach teljesen begerjedt az előtte lévő férfitől, aki minden utalás nélkül keményen szopni kezdte, melyet még a barátnője sem csinál vele, ennyire alaposan, ennyire szenvedélyesen és előre lendítve a csípőjét nyomta egyre beljebb neki, melyet nagyon élvezett is az erdőjáró.
Ahogy kezdtek belejönni úgy éreztem, hogy a vérem már kezd elpárologni belőlem, annyira tüzesnek éreztem magam kettőjüktől, melyet látva is rajtam csak még erősebben kezdtek kényeztetni.
Majd helycserélés következett, Dennis szerszámát kezdtem szopni, míg a fiú kemény és hosszú farka játszani kezdett a lyukamban, melytől az egész testem megvonaglott a vágytól eltelve, de a srácok erősen tartva csak mosolyogtam rajtam, hogy mennyire élvezem is a társaságukat.
A főnök megfogva két oldalról a fejemet erősen az ágyékára kezdett húzni, melytől a dákója már a garatomat csiklandozta, és ha tudtam is volna beszélni, akkor csak azt mondtam volna, hogy még és ne hagyd abba.
Zach fáradhatatlanul verte a segglyukamba méretes farkát, mely már teljesen felnyársalt engem, de ettől is csak még inkább megkívántam őket. Dennis remélte, hogy senki nem keresi őket a központnál, viszont ha mégis, akkor majd azt fogják mondani, hogy találtak egy eltévedt turistát, akinek megmutatták a helyes utat, nagyon mélyrehatóan.
Mind hármunk testén már gyöngyözni kezdett az izzadtság, ahogyan egyre jobban magukévá akartak tenni, áttörve mindenféle határt és kételyt bennem, melynek következtében csak azt akartam, hogy keményen megbasszanak a rend őrei, melyet ők szívesen meg is tettek.
Az erdőből egyre több madárcsicsergés hallatszót, úgy látszik még az állatok is csak ébredeznek, pedig ha tudnánk, mennyi mindenről maradtak le így, gondolva a fiúkra. Zach még soha nem érezte magát ennyire közel a teljes orgazmushoz, mint itt velünk, a barátnőjével már számtalanszor dugtak, de mikor meglátott engem meztelenül egyből csak azon járt az esze, hogyan dughatna meg, ezen gondolatok pedig csak tovább szították benne a szenvedély tüzét, melyet a lyukamban már jól ismerek.
A két vadőr egyre nehezebben a vette már a levegőt, ahogy egyre jobban elmélyedtek bennem szerszámukkal, aminek eredményét hamarosan meg is éreztem.
A fiú érezte, hogy mindjárt eléri a csúcsot, így még jobban begyorsítva hatolt belém, melytől még a szopást is abbahagytam annyira meglepetésként ért és annyira jó is volt egyszerre.
Dennis is ezt észrevéve az ágyékát felém lendítve vette birtokba a számat, mely már készen állt a fogadására. Közben is arra gondoltam bárcsak hozzájuk érhetnék, de az a hülye bilincs még mindig rajtam volt, talán ezért is rakták rám, hogy még jobban megőrjítsenek, hát sikerült nekik.
Zach aztán egy nagy káromkodással kísérve belém élvezett, majd mikor végzett szétnyitotta a farpofáimat és az ujjával szépen elkezdte elsimítani bennem, megszólalni sem bírtam annyira elképesztő volt számomra.
De nem volt időm elmélázni, mert a főnök is erősen nyögdécselni kezdett, míg nem belelőtte az egész tárát, melyet önfeledten nyeltem le.
Mikor végeztem az evéssel a farka következett, melyet örömmel tisztítottam le nyelvemmel, melyet nagyon élvezett is, majd megjelent  a társa is, aki a számba dugta nedvétől bekente ujját, melyet nem akartam elengedni, míg teljesen le nem nyaltam róla. Míg én nyalakodtam tovább rajtuk, addig ők kemény csókcsatába kezdtek előttem, és ahogy a két test teljesen egymásnak simult, úgy kezdett emelkedni a farkam is.
Dennis nem tudta megállni, hogy társát meg ne csókolja, amikor olyan szexin nézett ki, izzadtan és csupaszon, nem bírva ellenállni neki még közelebb húzta magához.
Soha nem kívánta még meg ennyire a főnököt, mint most és ahogy szorosan ölelték egymást, míg a szájuk egy percre sem távolodott el egymástól, teljesen megtöltötte a testét a vágy, hogy még ne hagyják abba.
Közben én még mindig a tönkön támaszkodva figyeltem, ahogy a két farok felemelkedik köztük és már alig vártam, hogy mi fog most következni. A két vadőr elengedve egymást elkezdtek a ruhájuk felé menni, majd Dennis kezében megjelent egy kulcs és felém kezdte mutogatni.

-    Na, mit szólsz még egy menet? – és mikor rám néztek már tudták a választ a csibészes mosolyomból fakadóan, mert erre a kérdésre még soha nem mondtam nem-t.

-    Naná, seriff, de most próbáljunk ki valami mást és a nevem egyébként Ted. – kinyitotta a bilincsemet, felálltam melléjük majd megosztottam velük a tervemet, melytől mind a ketten mosolyodni kezdtek azon, hogy tényleg milyen szerencsések, hogy éppen engem kaptak el.

A ruháinkat használva, hogy puhább legyen a talaj leterítettük őket, majd a két férfi leült rá, úgy hogy lábuk keresztben legyen egymáson és a farkuk teljesen összeérjen. Szokatlan volt számukra ez az új helyzet, de mind a ketten szorosan figyelték, ahogyan felettük megállva lassan ereszkedni kezdtem a két megtermett férfiasságra, amelyet elnyelve a lyukam, mindannyian felnyögtünk a finom érzéstől.
Időt sem hagyva nekik, hogy feleszméljenek, hogy mi is történik körülöttük erősen rugózni kezdtem rajtuk, melytől csak folytatták tovább nyögésüket, melytől csak még inkább beindultam.
Dennis és Zach el sem tudták képzelni, hogy mennyire jó érzés lehet, ha egy érett férfi mozog a szerszámukon egyszerre, mely közben is érezték egymás férfiasságát közel a seggben, hihetetlen volt számukra ez az egész.
Míg egyik kezemmel a földre támaszkodtam, addig a másikkal erősen megmarkoltam a le-fel himbálódzó farkamat és húzogatni kezdtem a testem mozgásának ütemére, melytől csak a bőrömet még forróbbnak érzékeltem.
Zach soha nem tudta, hogy a vadőr élet ilyen jó is lehet, mégis mikor először lépett be a testületbe, akkor azt hitte, hogy a legizgalmasabb dolog az lesz, mikor egy vadászt fognak üldözni, de ez még azt is túl tudta überelni, nagyon mocskosnak érezte magát most.
Ahogy egyre jobban elmélyítettem a bennem a kemény farkakat, úgy éreztem meg a testemen a meleg napfény érzését, melytől csak még inkább szerettem a természetet és, hogy két ilyen perverz vadőrt sodort elém a végzet.
Dennis soha nem merte még próbálni ezt a féle pozíciót senkivel, pedig már volt egy pár szeretője, de egyikük sem volt ennyire merész és adoniszi testtel bírók, akik teljesen átadva magukat a szenvedélynek akár két férfit is ki akar elégíteni, kezdett nagyon megkedvelni engem.
Mind a ketten felém kiáltották a nevemet, hogy ne hagyjam abba és még erősebben lovagoljam meg őket, melynek eleget is tettem és most már csak is a szenvedély vezérelte testemet, amely kielégíthetetlen volt minden szinten.
A fiúk elégedetten nyögtek fel alattam, ahogy erősebben csapódtam le a seggemmel, így teljesen felnyársalva magamat velük, de egyikünk sem panaszkodott semmiért. Aztán még egy párat rugóztam rajtuk, majd leszállva róluk, azonnal a számba vettem mind a kettőjüket, nagyon finomak voltak és nem tudtam betelni velük.
A két férfi mosollyal a szájukon szemlélték, ahogyan elnyelem az ajkaim között mind a kettőjüket, majd ezután az egyiknek erősen húzogatni kezdtem a fitymáját, míg a másikat kíméletlenül szopni kezdtem.
Aztán váltottam, de nem sokára észrevettem, hogy a két perverz vadőrömnek ez már egy kicsit gyors és láttam, ahogy felkészülnek a gyönyörük kiteljesedéséhez, viszont ilyen könnyen nem engedem el őket, így abba is hagytam. És még mielőtt kérdőre vontak volna, hogy miért tettem azonnal egy újabb pozíciót vázoltam fel előttük, melytől elismerően néztek rám, hát igen volt kiktől tanulnom.
Zach feküdt le a ruhákra, Dennis a szájánál megállva keményen verni kezdte be neki álló péniszét. Míg én a lábait vállamra tettem, hogy meg legyen a kapaszkodóm és el ne kússzon előlem a fiú, lassan bele tettem a segglyukába a kemény szerszámomat, melynek érzésétől a férfi teste meg is remegett.
A fiú nem is tudta meghalt-e és ez a mennyország vagy csak álmodja az egészet, ahogy a  szájában egy hatalmas dákó mozog, míg egy másik a lyukában rendületlenül előre törve próbál gólt lőni nála, ami úgy gondolja sikerült is neki, ha pedig ez egy álom akkor, soha nem akar felébredni belőle. Dennis felvéve velem az ütemet jó keményen baszni kezdte a társa száját, aki eltelve a falloszától mosoly gyúlt az arcán és ezt látva, csak még inkább belé nyomult.
Hallottam egy kakashoz hasonló madár hangját és a testemen parázsló napnak erejét érezni, vagyis az a reggel már itt van, de nem tudtam Steve bácsira és a barátaimra gondolni, csak az előttem lévő két férfira tudtam és, hogy megmutassam nekik az igazi szenvedély érzését. És ettől hajtva még erősebben zaboláztam meg a fiú lyukát, mi közben is meglátva szabadon lévő kemény farkát elkezdtem rajta játszani, abban a tempóban, amelyet a seggében is érezhet.
Zach még mindig teljesen el elaléltan szemlélte a világot maga körül, majd megérezve a kezem mozgását a péniszén, még jobban elmerült a vágy keltette érzésben és erősebben kezdte szopni barátja hímtagját.
Dennis nem is sejtette, hogy a fiú képes ilyen elszántan is játszani rajta, melytől egyre jobban érezte, hogy eléri a csúcsot, de, hogy ez még távol legyen kihúzta a társa szájából és helyette beragadta a nyelvét, melyet ugyanolyan szeretettel is fogadott. Én pedig látva, hogy mennyire egyedül is maradtam még jobban megélénkültem Zach lyukában és a szerszámán, melytől ugrott is egyet a teste, melyet öröm is volt nézni.
A csillagok kezdtek eltűnni az égi palettáról és helyettük már csak a gyönyörű kék égbolt maradt fenn és a ragyogó nap mely teljesen megvilágította hármasunkat. Dennis elengedte társa száját, majd a fiú felett elhelyezkedve lassan leereszkedett a még mindig kemény falloszára, míg én kihúzva a lyukból férfiasságomat vártam a továbbiakat.
A főnök elhelyezkedve a barátján egyből neki lendülve elszántan mozogni kezdett rajta, melyet Zach át is érezve meg akarta osztani a férfival, így megragadta a lógó péniszét és erősen verni kezdte neki, ahogy ő rugózott rajta. Közben is elégedetten szemléltem, hogy egy másra találtak az én kis vadőreim, majd Dennis hátsójához letérdelve beillesztettem a farkamat a lyukába.
A férfi már gondolkodni sem tudott ettől a páratlan érzéstől, ahogy most már két dákó volt benne és közben is a sajátja is megállíthatatlanul mozgott, amelyhez foghatót még nem is érzett életében. Zach sokszor tapasztalta már meg, mikor valaki lovagol rajta, de férfi még soha nem ült rajta, amelyet most szívesen is bepótolt a főnökkel. A testünk izzadtságtól csillogott a napfényben, testünk már földöntúli forróságát a hegyvidékről alászálló hűvösség próbált lenyugtatni, de nem sok sikerrel.
Mindegyikünk egyre hevesebben lélegzet, ahogy egyre jobban belelovagoltuk magunk az egymás testét átjáró szenvedély hullámok megszelídítésébe. Csak egyre nyomtam Dennis seggébe a kemény erekciómat, közben is a többiek követték a tempómat melytől már közel is éreztük magunkhoz saját gyönyörünk kiteljesedését.
A fiú érzékelve a finom és gyors nyomást a lyukába még erősebben húzogatta barátja fitymáját, amelytől ő is gyorsabban nyomta le a fenekét társa farkára, melynek hatására mindenki a vágytól eltelve nyögni kezdett.
Majd Dennis az egész testében megrázkódott és a kilövellő spermája éppen a fiú arcára került, amelyet örömmel nyalt el róla és húzta tovább társa szerszámát, míg nem már teljesen puha lett a kezei között.
Őt követően Zach nyögött fel, aki beleélvezett a főnök seggébe, aki vele együtt kiáltott fel, míg én tovább mozogtam benne.
Aztán Dennis teljesen előre hajolva csókolózni kezdett a fiúval aki kezével még jobban magához húzta a társát, hogy így élvezze ki míg a kis időt, melyet így töltenek el. Nagyon jó volt látni, ahogy egymásra borult a két vadőr, majd egy párat még lökve Dennis lyukába kihúztam a férfiasságomat és a szájuk közé illesztettem, ahol is a szenvedélytől hajtva jó erősen szopni kezdték.
Felváltva adták egymás szájába, hogy mindegyikük meg tudjon kóstolni engem, míg nem a kettőjük munkája folytán felkiáltottam és elélveztem.
Zach kapta belőle a legtöbb ondót, majd, hogy Dennisszel megossza újra heves csókolózásba kezdtek, amely nagyon jó esett a főnöknek, aki még soha senkivel nem volt ennyire odaadó, ahogy vele sem.
A fiú is élvezte az intim pillanatot társával, majd mikor rájöttek, hogy már így is túl sokat voltak itt, leszálltak egymásról, majd mindegyikünk a ruháját megkeresve öltözni kezdett. Közben is apró pillantásokat vettem a két új barátomra, akiktől a legjobb reggeli edzést kaptam meg, amelyben eddig részem volt. Aztán mikor nagyjából már rendezetten néztünk ki, akkor a főnök és Zach kezet fogtak velem.

-    Köszönjük az együttműködését Ted, még soha senki nem volt még ennyire együttműködő velünk. – ezen mind a ketten elmosolyodtunk

-    És reméljük te is élvezted a büntetést. – mondta a fiú és rám kacsintott melyet egy mosollyal háláltam meg.

-    Én köszönöm biztos urak, hogy végül minden tisztázódott közöttünk. – oh és még annál is több gondoltam magamban, majd még egyszer elbúcsúzva új ismerőseimtől, megfogtam a vizes palackomat és elindultam vissza az ösvényen.

Közben is reméltem, hogy Steve nem érkezett meg, egy nagyot kortyolva a vízből haladtam tovább az újabb szép emlékekkel, amikor is két vadőrrel találkoztam az erdőben.


Mikor visszaértem a házhoz egy újabb kocsit láttam meg a többi között, nem tudhattam, hogy Steve bácsié-e vagy sem, de, a biztonság kedvéért gyorsabb tempóra váltottam.
A bejárati ajtót kitárva hangos beszédre lettem figyelmes, melybe vidám nevetés vegyült és, ahogy beléptem el is halkult a nagy csapat.
Három barátom a kanapén ült egy szál bokszerben, míg Steve bácsi az egyik fotelből beszélt hozzájuk, amelynek hatására mindannyian jót nevettek, majd ezt megszakítva most éppen felém figyeltek.
Ahogy haverjaimat megláttam a kanapén egyből eszembe jutott az első napom a házban, amikor is felavattuk a helyet és látva a fehérneműjük anyagán lévő emelkedő dudort úgy láttam nekik is ezen jár az eszük. De mielőtt még jobban belemerültem volna a kellemes emlékekbe elindultam Stevehez, aki azonnal felállva kezet fogót velem.

-    Jó látni téged Ted, csak nem futni voltál?

-    De, gondoltam kipróbálom a hegyi utat, hogy milyen.

-    És milyen volt? – közben észrevettem, ahogy ravaszul elmosolyodik, talán tud a két szex éhes vadőrről az erdőben és elképzeltem, ahogy a nejem bácsikája megbünteti Zach-t és Dennis-t, amiért annyira nem tisztelik a birtokát, amelynek ára egy alapos testüreg ellenőrzés, nagyon behatóan.

-    Csak nem valami vicces jutott az eszedbe haver. – mondta Thomas, akinek hangjától egyből visszatértem és mindannyian nagyon várták, hogy mit fogok mondani.

-    Semmi különös, csak egy vicc jutott az eszembe két vadőrről, akik az erdőben mennek, de igazából nem olyan vicces, szóval hagyjuk is.

-    Én azért majd egyszer szeretném meghallgatni tőled Ted. – mondta Steve és rám mosolyodott, majd mindannyiunk felé fordult.

-    Éppen ott tartottam a fiúkkal, hogy milyen sok hal is van ebben, tóban és csak arra várnak, hogy belógassuk nekik a botjainkat. Ugye srácok? –kiáltotta felénk, melyre a kanapéról a fiúk és erőteljesen rázták a fejüket, igeneztek, bár az jutott az eszembe, hogy ők lehet, hogy nem is a horgászásra bólintottak rá.

-    Rendben, akkor kint találkozunk, és addig is előkészítem a felszerelést és a csónakot. – mi pedig elindultunk fölfelé az emeletre, ahogy beértem a szobámba levetkőztem és azonnal beugrottam a zuhanyzó alá, majd gyorsan felvettem egy rövid nadrágot, egy ujjatlan felsőt és még a gatya alá egy fürdőnadrágot, hát ha úszok is egyet a nap folyamán.


Amikor elkészültem láttam, hogy a fiúk lent a nappaliban vártak rám, majd mikor leértem hozzájuk, együtt léptünk ki a házból. Lementünk a partra, ahol is Steve már mindent előkészített és azon nyomban ki is osztotta a feladatokat.
Josh, Richard és én azt a feladatot kaptuk, hogy a nyaraló melletti stégről horgászunk, azt mondta Steve ott rengeteg hal fordul meg, míg ő és Thomas bemennek a csókkal a tó közepére és onnan próbálnak elejteni pár jó kövér halat.
Mi megkapva a botokat és a csali felszerelés egy részét elindultunk a parton, míg közben figyeltük, ahogy Stevék egyre beljebb eveznek, míg nem a tavon tükröződő napfénytől már csak a homályos körvonalát tudtunk kivenni a csónaknak. Próbáltuk a szemünkkel követni őket, de végül nem maradt más hátra, mint hogy mi is elinduljunk megdolgozni a vacsoránkért.
Ahogy haladtunk végig a homokos részen úgy éreztük meg a nap igazi erejét magunkon, majd mikor már azt hittük, hogy teljesen odakozmálunk megláttuk a partról kiinduló fa stéget, amely teljesen beér a tó közepére.
Egyből rohanni kezdtem felé, közben ledobtam magamról a gatyát, a pólót, a botomat pedig ledobtam a homokba melléjük, majd egy hatalmas ugrással belevettem magam a tó vizébe. Feljőve a felszínre azon nyomban megéreztem a jéghideg érintését a bőrömön, ami felhevült a nap tüzes sugaraitól, közben a fiúk is odaértek a stégre és onnan néztek engem, én pedig intettem, hogy jöjjenek be.

-    Nem hideg? – kérdezte Richard, aki látva a sötétkék vizet egyből kirázta a hideg.

-    Gyertek be, nagyon jó érzés és nem is… annyira hideg, mint amennyire tűnik. – mosolyogtam rájuk.

-    Nem éppen a vacsoránkat kellene éppen kifogni? – kérdezte Josh és izmos karját keresztbe fonta a mellkasán.

-    Az még ráér fiúk, hiszen itt az egész napunk rá. – és mikor láttam, hogy még ezzel sem győztem meg őket, elmondtam Steve bácsi kérését. – Azt mondta, hogy tegyük a botunkat a vízbe, hogy így könnyedebben ráharapjon valaki. Szóval én azt is teszem. – és lehúztam magamról a fürdőgatyát és feldobtam a stégre a fiúk mellé, akik meglátva, hogy mit is csinálok, azonnal vetkőzni kezdtek és mikor kész voltak, két álló farokkal néztem szembe, majd rám mosolyogva beugrottak mellém egy bombával.
De nem jöttek fel azon nyomban, hanem engem tapogatva húzták fel magukat a felszínre külön figyelmet kapva is a merev dákóm, amely azóta ilyen kemény amióta elkezdték a kezükkel való felfedezést.
Majd amikor egyre feljebb értek megéreztem a kezük mellett az ajkukat is rajtam, aztán felérve a számat vették kezelésbe, először Josh izgató, isteni szája érintett meg, majd Richard gyors és finom nyelve ejtett rabul, a testemben felgyulladó vágyat, melyet barátaim keltettek bennem, még a tó hideg vize sem tudta volna eloltani bennem.
Aztán hagytam ők is felfedezzék egymás ajkát, míg alulról vettem szemügyre mink van, lebuktam közéjük és kitapintva a kemény dákójukat lassan húzogatni kezdtem, míg fenn megérezve az érintésemet még szenvedélyesebben kezdték egymás ízét megtapasztalni a szájukkal, nyelvükkel.
Majd kifogyva a levegőből feljöttem és mind a ketten körbefogtak olyan közel ölel kerültem hozzájuk, hogy a heves lélegzésüket éreztem magamon, amitől csak még inkább felhevült a testem.
Egymásra néztünk és hirtelen ötlettől vezérelve lefröcsköltem mindkettőjüket, a meglepődésen pedig gyorsan túladva magukat ők is elkezdtek engem, majd aztán mindenki mindenkit megajándékozott egy adag vízsugárral.
Ezután felmásztunk a stégre és ott folytattuk azt, amit a vízben elkezdtünk, mind a hármunk szája érintette a másikét, amely nagyon érdekes volt számunkra, de egyszerre ízlelni mindkettőjüket, az valami elképesztő volt, majd Josh új ízek felé kalandozott.
Elénk letérdelve egyből a szájába vette az enyémet, míg Richard dákóját megragadva keményen húzogatni kezdte, melyre mind a ketten elmosolyodtunk és csak néztük, ahogy játszik velünk. A szájának a finom mozgásától a farkamon, már azt hittem leszédülök a fadeszkákról és beleessek a vízbe, annyira magával ragadót, azaz érzés, ahogy csinálja, de Richard gyorsan a segítségemre sietett, átkarolt majd a nyelvét éreztem meg újra a számban. Josh pedig közben elégedetten szemlélte nyálától nedves dákómat és egy utolsó nyalás után rátért a barátjáéra, aki megérezve a munkáját azon nyomban felnyögött, melyet egy csókkal csillapítottam.
Még közelebb húztam magamhoz Richardot és úgy simult egymáshoz már-már száraz testünk a napfény és a szenvedély lángjától hevítve, amelybe Josh eleven játéka is besegít számunkra, amelyből én most megtapasztalhattam bámulatos kézimunkáját.
A szánk még mindig összeérve simult egymáshoz, míg a kezemmel felfedező útra indultam, végigtapogattam kockás hasát, széles mellkasát, vállát, majd eljátszottam a fekete borostájával, amely minden egyes csóknál finoman csiklandozott.
Richard elengedve az ajkamat, most a mellbimbómat kezdte puszilgatni, míg egyik keze a farpofámat kezdte paskolgatni, majd megtalálva a bejáratot erősen bekopogott, mely nagyon jó érzés volt.
Közben Josh elégedetten szemlélte, hogy mennyire feltüzelt mind a kettőnket, majd megragadta a farkunkat, amelyre mi is felfigyeltünk és közelebb álltunk hozzá. Barátunk bekapta az enyémet, aztán egyből követte a másik is, amelyet nagyon izgató volt nézni, ahogy az ajka között elpróbálta nyelni mind a két merev dákunkat. Mi meg csak figyeltünk és tartottuk egymást, hogy kibírjuk barátunk eme fantasztikus kényeztetését.
Josh még soha nem csinálta így, de ahogy két farok nyomódott a szájába folyamatosan nyelvévvel pedig ízlelgetve, körbe nyalva őket, úgy kezdte nagyon is élvezni és örült, hogy meg is tette ezt.
Aztán látva, hogy mennyire elégedetlen is a haverunk, egyszerre elkezdtünk feléje lökni az ágyékunkat, melytől egy széles vigyor jelent meg a szája szélén, amelynek hatására mi is csak egyre jobban élveztük ezt a horgászást. Richard és én a barátunk kényeztetésétől nyögtünk és simogattuk egymást, míg ő minket a szájában ismerkedett velünk, melyet nagyon is otthonosnak találtunk mind a hárman.
Majd kihúztuk barátunk ajkai közül a farkunkat és valami új játékba kezdtünk bele, a kapott cuccok között a csalin kívül volt még egy nagy zöld pléd, 3 vizes palack és egy napolaj.
Josh lefeküdt a paplanra, Richard a fejénél letérdelve kínálta fel számára újból a farkát, amelyet újult erővel vett kezelésbe az ajkával, míg ő pedig a kezével játszott társa szerszámán. Közben elővettem a napolajat és elkezdtem bekenni vele Josh testét, föntről lefelé haladva, míg nem megérkeztem a lyukához.
Két ujjamat jól beolajoztam és szépen elkezdtem jól megdolgozni a segglyukát, melytől barátom az örömtől telve nyögdécselt a szájában lévő dákó mellett. Körkörösen forgattam meg benne, majd erősen húzogatni kezdtem benne, melybe aztán betársult a nyelvem is. Josh érezve féktelen vágyamat, amit a segglyukában fejtek ki, további ösztönzésre sarkalta és még gyorsabban kezdte szopni társa falloszát, melyet keze irányításával vezetett be egyre mélyebbre.
Közben Richard sem pihent, hanem fokozta az ütemet Josh szerszámán, míg másik kezével az egyik mellbimbóját kezdte csipkedni, hogy így emelje tovább a gyönyör pillanatát.
A nyelvemet kihúzva még egy ujjam csatlakozott a többihez kényeztetve tovább az én kis tanúm lyukát, melytől már az egész teste beleremegett.
Richard pedig elengedve barátja farkát és a fejét fogta meg kezeivel, majd erőteljesen nyomni kezdte csípőjét Josh szájába és az így kapott hirtelen vadító érzéstől csak azt tudta kívánni, hogy soha ne legyen vége ennek.
Közben is láttam, ahogy barátom szabad kezével megmarkolja a szerszámát és hevesen húzogatni kezdi a fitymáját, míg én kihúzva az ujjaimat belőle a farkamat dugtam be helyette, mely finoman nyomódott a finom krémes lyukba. Richard pedig kivéve a dákóját társa ajkai közül a nyelvét tette be helyette, majd kezét ő is rákulcsolta Josh merev falloszára, így ketten játszottak rajta,míg csókcsatáznak egymással.
Barátom lábát pedig a vállamra téve fogtam őket, ahogy ágyékom csúcsa mint egy hatalmas dárda felakarja nyársalni, átadva egymásnak a szenvedélyünk magját, átjárva minden porcikánkat a vágy.
A tűző nap fénye csillogtatta meg rajtunk a milliónyi izzadság csöppet, ahogy egyre jobban merülünk bele a gyönyör fokozta csatározásba egymáson át. Míg én egyre erősebben hágom meg barátom lyukát, addig is Richard és Josh már csak csókolóznak, kezükkel egymás testén köröket leírva akarják minden egyes porcikát végletekig magukénak tudni.
Még egy párat lökve társam isteni seggébe, majd egy nyalással elbúcsúzva tőle, felállt és helyét Richard vette át, aki lefeküdve a plédre, azonnal kezek kezdték körbe venni, ahogy elkezdtünk bekenni a testét napolajjal, külön figyelmet fordítva a kiemelkedő részekre.
Mikor pedig meg voltunk Josh szép lassan ráhelyezkedett, úgy hogy a hátal, legyen Richardnak, megérezve pedig a teljes együttlét érzetét mind a ketten felnyögtek, majd barátom mindent beleadva elkezdett rajta rugózni.
Közben én élvezettel néztem, ahogy egyre jobban belelovagolja magát a kedvenc lovasom, viszont a csődör sem panaszkodhat.
Richard imádja, ha jól megdolgozzák a farkát, pláne ha Josh csinálja, imádja mindenét és ha lenne rá esélye akár még ezt be is vallaná neki, de most annyit tehet, hogy hallgat és érint. Kezével simogatni kezdte, majd hangos kiáltásokkal adta tudtára, hogy ne hagyja abba, mert imádja, amit művel vele, barátom pedig ezt bóknak véve még gyorsabb tempóra váltott rajta.
Elővéve újból az olajat elkezdtem bekenni magamat, majd újból Josht kezdtem elkenegetni, minden testrész befejezésével pedig csókot loptam tőle. Most már mindannyian ragyogtuk az olajra verődő napfénytől, de olyan meleget nem nyújt nekünk, mint amit egymásnak nyújtunk a testünk tapintásával. Néztem még egy ideig a párost, ahogy vadabbul és erősebben nyomja le-fel magát Josh Richard dákóján, aki ennek következtében még lélegezni is alig bír annyira heves a tempó, mely elemészti az egész testét.
Majd barátom alulról magához húzta a féktelen lovast, úgy, hogy közben is megmaradjon a kapcsolat a csődörje között, míg én Josh föléje állva beillesztettem a segglyukába a szerszámomat, ami könnyedén becsúszott az alapos olajozástól és már is kezdetét vette a futam.
Egyikük sem számított arra, hogy mit fogok csinálni, de ahogy rájöttek úgy kezdték el nagyon is élvezni a dolgot, mint én, aki nem kegyelmezve erőteljesen nyomni kezdtem be a faszomat, melyet már barátom annyira hiányolt.
Josh szólni se bírt annyira el volt telve a két farokkal, ami benne volt csak nyögni tudott és kezével érinteni, hogy még erősebben, gondolataiban pedig csak mi ketten voltunk abban a pillanatban. Richard hagyva engem, hogy kiteljesedjek barátja hátára, vállára koncentrált csókkal és simítással mutatva ki gyengédségét a szenvedély tüzes mámorában, melyet társa nagyon finomnak talált.
Míg én egyre csak gyorsabban hatoltam bele Josh seggébe, amely mint egy végtelen alagút csak várta, hogy mélyebben menjen bele a gyors expressz, csak azt nem tudta, hogy ez a vonat szereti a sötétet.
Mind a hárman izzadtan simulunk a másikhoz a tüzelő nap alatt, a tón átjáró hideg szellővel körbevéve és a hegyvidéki erdőség tiszta levegőjét beszívva csodáltuk meg egymás testét, melyet kényeztetve emelünk fel a gyönyör csúcsáig.
Josh hangos nyögéseivel vezérelve dugtam meg erősebben a nyalnivaló lyukát és még búcsúzóul lökve belé még párat, míg végül kivettem és azonnal Richard vette át a vezető helyét, aki teljesen megélénkülve alulról sorozta Josht.
Én pedig közben figyelve az események és játszva farkamon élvezkedtem a társaimban, mind hárman nyögdécseltünk, ahogy közelebb éreztük a csúcsnak pillanatát. Barátom imádta, ahogy két farok hatol belé együttesen, de Richard vad iramát a seggében sem tudja lekörözni, amitől az egész teste bele is remegett a szenvedélye e fajta tangójától. Ezekben a percekben teljesen megfeledkeztünk a halról, a többiekről és egyébként mindenről, csak mi voltunk, a szívünkkel a lelkünkben.
Én csak figyeltem tovább őket, míg nem Richard még egy párszor megemelve az ágyékát, végül egy hangos nyögésben beleélvezett Joshba, aki vele együtt nyögött fel. Majd kivéve Richard szerszámát a lyukából elkezdtem lenyalni róla a maradék nedvet és ujjammal eldolgoztam Josh seggében a spermát, amitől összeszorítva a száját tűrte a kényeztetésemet.
Ezek után felállva onnan a fejéhez álltam be és a szájába beleadva a farkamat egyből szopni kezdte jó erősen, melybe aztán egy kis ágyék előre mozdítással rásegítettem. Kezével megragadva a szerszámomat csak nyomta és húzta egyre beljebb az ajka közé, míg nem megéreztem, ahogy az egész testem beleremeg, majd egy nyögés kíséretében az összes nedvemet a szájába lövelltem. Josh pedig lelkesen szívta és itta a spermámat, míg nem már teljesen puha volt a szerszámom.
Ezután barátom következett, így leszállt Richardról és újból lefeküdt a plédre, mi pedig azonnal kezelésbe a még mindig kemény farkát, két oldalról elkezdtük nyalni, majd a csúcsához érve belenyaltunk.
Míg egyikünk szopta addig a másik a heréjét kezdte nyalogatni és így váltakozva játszottunk vele, viszont mikor két oldalról az ajkunkat rászorítva húzogattuk rajta és nyaltuk, akkor az volt a végpont számára.
Egy hatalmas kiáltásában elélvezett befedve mindkettőnket a nedve, melyet egymásról, majd róla nyaltunk le, ezután pedig mind a hárman kidőltünk a paplanra és néztük az égen játszó felhő kabarét.
Közben is teljesen egymáshoz bújtunk, beszívva a másik bőrének illatát és annak zamatát, míg nem Richarddal összenéztünk és mielőtt Josh bármit is tehetett volna két oldalról megfogtuk, barátom a lábát én pedig a kezét fogtam és úgy dobtuk be a vízbe, míg nem mi is utána ugrottunk. Egy alapos fürdőzés után pedig visszamentünk a stégre, majd megszáradva felöltöztünk, elővettük a horgászbotokat és vártuk, hogy rá harapjanak.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: