Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Legénybúcsú 6. rész - Hétvégi kiruccanás \ Péntek

Vasárnap elmentünk az esküvőre Lorennel, ahol is sok boldogságot kívántunk a boldog párnak, Ryannek és Samanthának. A felesége gyönyörű volt, de az én kedvesemnél senki nem tud szebb lenni, melyet bele is súgtam a fülébe a vadmacskámnak, aki erre azonnal megcsókolt.
Mikor a pár elindult az kifelé, akkor a násznéppel együtt követni kezdtük őket, míg nem bele nem botlottam a haverjaimba.
Richard, Josh és Thomas mind kezet fogtak velem, majd Lorennek is köszöntek, aki bólintva felém elindult a kijárat felé és egyben jelezve, hogy nyugodtan maradjak itt és beszélgessek a barátaimmal.

-    Hát nem semmi esküvő volt az már biztos! – mondta Thomas és közben is az elhaladó nőket bámulta, kíváncsi lettem volna, hogy az ő fejét mikor fogják bekötni.

-    Az már biztos, hogy Ryan ki tett magáért. – mondta Richard, majd Josh átkarolta hátulról a vállamat.

-    Épp úgy, mint a legénybúcsúján is, ugye Ted? – rá néztem és visszagondoltam az egy héttel ezelőtti eseményekre, ahol is Loren bátyját egy igazán hatalmas partival leptük meg, melyben mondhatni senki nem maradt egyedül.

-    Úgy bizony, épp, mint ott. - visszajátszottam a bulin történt dolgokat, majd pedig a reggeli zuhanyzást, ami az aztán nem volt semmi, az emlékektől egyre szorosabbnak éreztem a nadrágomat, míg nem valaki a másik oldalról megérintette a vállamat.

-    El sem hiszem, hogy megnősült, pedig mindig is azt hittem, hogy csak a farka után fog menni. – ha csak tudná, hogy mi történt a legénybúcsúján, nem ezt mondaná. – Jó látni téged Ted és a barátaidat is. – és kezet fogtam Loren nagybátyjával, Steve-vel, aki egy nagy cégnél felelős igazgató.

Hosszú szőke göndör tincsei hullámoztak az arcán végig, de így sem tudták eltakarni vakító kék szemeit, mely körül már voltak az apró ráncok, melyek csak még pimaszabbá tették a bámulatos mosolyát. Napbarnított bőre és izmos testéről pedig már nem is beszélve róla, amely az ingének az anyagén is áthatott.

-    Önt úgy szintén uram.

-    Kérlek csak, hívj Stevenek, hiszen már a családhoz tartozol.

-    Köszönöm és bocsánat, hagyj, mutassam be a 3 legjobb barátomat. – bemutattam neki mindegyikőjüket, a fiúk pedig viszonozták is egy kézfogással.

-    Ja, igen most jutott az eszembe, hogy a hétvégén felmegyek a nyári viskóba horgászni a Nagy- Medve-tóhoz, ha gondoljátok, csatlakozhattok hozzám, csak mi férfiak és néhány haverom még. Na, mit szóltok hozzá srácok, mi meg a vadon két napig? – egymásra néztünk a fiúkkal, majd meghallottuk, ahogy a tömeg éljenezve ünnepli a boldog párt, ahogy beszáll a limoba és elhajtanak a nászútra, amelyről nekem is vannak nagyon izgató emlékeim. Végül a csöndet Thomas törte meg, majd utána a többiek is becsatlakoztak.

-    Én benne vagyok, már rég nem mozdultam ki a nagyvárosból. Rám férne már egy kis friss levegő.

-    Szintúgy. – mondta Josh

-    Dettó. És te Ted, mit szólsz hozzá? Egy kis pecázás a botjainkkal? – ha csak tudtam volna, hogy milyen igaza is lesz ezzel a szóhasználattal, akkor talán el sem mentem volna, mégis ott volt az a talán, én pedig igent mondtam.

-    Oké, ez király lesz, és még ma elküldöm a nyaraló koordinátáit e-mailben nektek. – a fiúk máris ecsetelni kezdték az elérhetőségüket Stevenek, aki pedig elővéve a telefonját, azon nyomban írta is bele.

Közben Loren is visszajött és meglepődve figyelte a sürgést, forgást a bácsikája körül, aki villámgyorsan ütötte be a barátaim címeit és eljátszottam gondolattal, hogy mi lenne, ha más hol járnának azok a fürge ujjak, míg nem a feleségem csókja rántott vissza.

-    Szia! Hol voltál? Lemaradtál a búcsúztatásról. – ha csak sejtené, hogy én már hányszor köszöntem el a testvérétől, de ebbe nem akartam belegondolni, így csak jó képet vágtam hozzá.

-    Messze jártam, valahol az ágyunkban, kettesben… - és felhúztam magamhoz, hogy így fejmagasságban legyünk, egy szenvedélyes csókkal pedig megízleltem a finom, édes ajkait, melyek olyanok voltak, mint a frissen nyílt virág a tavasz beköszöntével, mellyel soha nem fogok betelni.

-    Hé, menjetek szobára gyerekek. – mondta Steve bácsi, aki közben is elrakta a mobilját, a fiúk pedig úgy látszik, hogy nem akartak megzavarni minket, így közben le is léptek.

-    A barátaid azt üzenték, hogy az asszonyt hagyd otthon és hozz fürdőgatyát az esti csobbanásokhoz. – leengedtem Lorent, aki pedig a bácsikájára, majd rám nézett.

-    Szóval lementek horgászni? – és kérkedve figyelte a reakciómat kedvesem, mikor egyáltalán nem értek a horgászáshoz.

-    Oh, ne legyél ennyire vaskalapos drágám, majd megtanulja a fiú, hogy hogyan is kell használni a botot. Ha pedig az se megy neki, akkor be fogjuk a konyhába krumplit pucolni.

-    Hát azt megnézném, hogy mit kotyvaszt össze nektek, mert el kell mondanom, hogy ő egy csodálatos férfi, - a kezét a mellkasomra tette. – de főzni azt nem tud. – melyen mind a ketten jót nevettek, én pedig csak hagytam, hagy beszéljen ki a nagybácsikája előtt.

-    Azért még a krumpli hámozás megy és még sok minden más is. – közelebb húztam magamhoz, majd erős karjaim közé szorítottam be, ahonnan pedig felnézett rám.

-    Oké elengedlek, de csak a hétvégére és utána mindenről be kell számolnod nekem, beleértve azt a sok zöldség hámozást is, mert nem igazán hiszem, hogy a botodra bárki is ráharapna. – melyen újból nevetni kezdtünk most már én is, tudva azt is, hogy még bármi megtörténhet ezen a hétvégén.

Ezután megadtam én is az elérhetőségemet Stevenek, aki pedig elindult feltérképezni a büfé asztalt, míg én azon töprengtem oldalamon Lorennel, ahogy az autó fele mentünk, hogy biztosan jó ötlet volt-e elmenni az erdőbe a barátaimmal.
Gondolva vissza azokra az esetekre mikor már nem csupán haverok voltunk, hanem egyben egymás szeretői is, akik a vágytól megrészegülve bármire képesek, csak, hogy másikat megérintsék.
Nem tudtam, hogy mi lesz ott a nyaralónál, vagy, hogy mibe fogok belekerülni újból, mégis eldöntöttem megyek és mosolyogva beszálltam a kocsiba, a fejemben pedig összeírni kezdtem mit is kell magammal vinnem az útra.

Péntek

Beraktam a csomagtartóba a bőröndömet és egy hűtőtáskát sörökkel, majd mielőtt még kinyitottam volna a vezető ülést még utoljára a feleségemhez fordultam.

-    Biztos, hogy meg leszel?

-    Persze, majd áthívom a barátnőimet és párna csatázunk meztelenül, míg te egy csónakban fogsz egy botot a hideg tó közepén.

-    Lehet, hogy még is itthon kéne maradnom, megvédenélek azoktól a kemény párnáktól. – a kezemet végighúztam az arcán, majd egy tincsét az ujjaim közé véve megcsavartam, míg ő lábujjhegyre állt és megcsókolt.

-    Vigyáz magadra. – és megmarkolta a seggemet. – És hozza valami finomat. Mondjuk egy pontyot.

-    Igen is asszonyom. – és intettem neki a kezemmel tisztelegve, melyen a ház felé menet visszanézve elmosolyodott, én pedig beszálltam a kocsiba, elindítottam a járgányt, majd útnak indultam a Nagy- Medve-tó felé.

Az út során betápláltam a GPS-be az e-mailben küldött koordinátákat, majd egyenesen követtem az utasításait, alagutakon, dombokon átvágva, míg nem egy ismerős alakot sodort elém a sors.
A hotelből, ahol a legénybúcsúm volt, és ahogy egyre jobban utána gondoltam rájöttem, hogy a reggelit behozó londiner fiú köszönt vissza az út jobb oldalán, miként is az ujjával stoppolni próbál.
Én pedig eleget téve az udvariasságnak megálltam neki, ő meg örömmel látva, hogy végre megáll neki gyorsan be is ugrott az anyós ülésre és mikor meglátta, ki vagyok nagyon meglepődött.

-    Várj, csak téged valahonnan ismerlek. – elő villantottam a legbárgyúbb mosolyomat, majd rá néztem.

-    Én inkább valami kolbászra vágyok. – aminek hallatán most már ő is vigyorogni és ezt követően nevetni kezdett.

-    Jézusom, hát persze a vőlegény. – és megragadta a kezemet, amelyen a gyűrű volt rajta. – És még mindig, ez szép. – hátradőlt az ülésen, én pedig beindítottam a kocsit visszatérve a célhoz.

-    És merre tartasz? Mert elvihetlek egy darabig, ha akarod? – egyik szemmel az utat figyeltem, míg a másikkal a fiút figyeltem meg.

Rövidre volt vágva szőke haja, zöld szemei csillogtak és az egyik izmos karján lángcsóva tetoválás feszített, melyet megbűvölten néztem, míg nem meg nem szólalt.

-    Rokonlátogatásra megyek East-Servinkolba, a Nagy- Medve-tó mellé, ismered?

-    Igen, mert tudod, épp a tó felé megyek, lesz egy kis összejövetel a hétvégén, csak mi férfiak egy egész hétvégén át. – ezután egy ideig mély csönd állt be köztünk, míg nem Jack törte meg azt.

-    Hát akkor jó mulatást nektek. – és megveregette a vállamat. – Mert nekem maradnak az unalmas rokonok egész hétvégére. – egy kicsit sajnáltam is őt emiatt, majd éreztem, ahogy végig engem bámul, míg nem közelebb jött és a fülembe suttogót.

-    Még nem is kérdezted, hogy akarom kifizetni az utat a városig. – és kezét a farmerem elejére tette, mely keményen dudorodott ki, amióta csak beszállt. – Mert nekem van pár ötletem, hogy hogyan kéne. – ujjával lehúzta a sliccemet, belenyúlt és mintha az alsónadrágom ott se lenne kihúzta a farkamat, mely az erekciótól eltelve merevedett.

Jack megfogta az egyik kezével és jó erősen húzogatni kezdte rajta a fitymámat, melytől egyre kevésbé tudtam koncentrálni az útra. A fiú pedig látva rajtam mennyire élvezem is, csak folytatta tovább.
Bár még ma reggel is szexeltem Lorennel, de az nem számított a farkamnak, melyet még élénkebben vette kezelésbe az utastársam, míg nem már egészen az ölembe hajolt és szopni kezdte.
Ez volt a végpont és azonnal keresni kezdtem egy helyet ahol megállhatok a kocsival, szerencsénkre a következő kanyarban volt egy kis tisztás, ahol megállhatok.
Jak közben teljesen megőrjített a nyelvévvel, ahogy körbe nyalta az egészet, majd a csúcsát hagyva legutoljára belenyaldosott és a végén újból elnyelte a szájában. Leparkoltam az autót és felhúztam a fejemhez a fiút, aki olyan erősen csókoltam meg, hogy még én is beleszédültem.
Finom nyelve vígan fickándozott a nyelvem mellett, míg nem elengedtem és újból a farkammal kezdett játszani.
Isteni volt, ahogy csinálta, lassan, de mégis erősen tapadt rá a dákómra, mely egyre mélyebb került a fogai közé, melybe én is be akartam segíteni. Egyik kezemet a fejére téve elkezdtem lefelé nyomni, míg a másikkal belenyúlva a pólójába karmolászni kezdtem a hátát, melytől csak még inkább beindult a szerszámomon és már el is felejtettem, hogy mi volt az igazi célom.
Aztán lassan felemelkedett a péniszemről és gyorsan letámadott egy csókkal, mely még szenvedélyesebb volt, mint az előző, amit én adtam neki, de gyorsan megszakadt és kinyitotta a kocsi ajtót.
Én is kiszálltam vele együtt, majd azt vettem észre, hogy az erdő felé rohan, és közben ledobálja magáról a ruháit és még a fák közül ujjával felém intett, hogy kövessem, melyet örömmel meg is tettem.
Követve az eldobott ruhadarabokat mentem utána és minden egyes darabnál én is ott hagytam valamimet.
Egy fél pár cipőt, zoknit, nadrágot, pólót, majd az alsónadrág is lekerült rólam, míg nem Jack nyögéseire figyeltem fel.
Az előttem lévő fánál állt meg háttal, de még ilyen messziről is láttam, hogy az egyik ujja a segglyukában mozog nagyon gyorsan, míg a másik szabad kezével a fa törzsébe kapaszkodik meg a vágytól eltelve.
Szerszámom, pedig mint valami tűhegyes dárda kereste a prédáját, melyet végül ledöfhet és magáévá tehet rögtön.
A fiú teljesen belemerült az önkielégítésbe, hogy még engem sem vett észre, vagy legalábbis azt akarta elhitetni velem, mert, hogy én meg a legközelebbi fához döntve élveztem a műsort, közben is a kezembe kapva verni kezdtem a farkamat.
Nagyon jó volt, ahogy a testemet nem fedte le semmi, nem gátolva meg semmilyen mozgásban és a friss hegyi levegő járta az egész lényemet.
Jack nagyon élvezte a lyukában lévő ujjmozgást, melynek tempóját és én is érzékeltem a farkamon, közben is másik kezemmel a mellbimbómat kezdtem csipkedni.
Mind addig, míg a fiú hátra fordulva észrevett és bólintót felém, hogy jöjjek közelebb, abbahagytam a maszturbálást és azonnal a háta mögé álltam be, két ujjamat feldugva neki. Az előző nyögései ehhez képest semmik voltak, mikor ki-be jártam benne az ujjaim, melytől már elaléltan teljesen a fának dőlt.
Közben is egyik kezét rászorította a péniszére és erősen verni kezdte, míg én már kihúzva a nyelvemet dugtam be helyettük. Ízletes volt, én pedig nem tudtam betelni vele és csak nyaltam a segglyukát.
Nem tudtam lehetne-e a közelben emberek, de valahogy ezen félelmem is elmúlt, mihelyt kihúztam a nyelvemet és beraktam a dákómat a lyukába.
Jack megérezve, ahogy benne vagyok még erősebben nyögött fel és már el is felejtette a sajátját, mert most csak rám akart koncentrálni, amit én meg is adtam neki.
Erősen nyomni kezdtem, melytől már a nevemet nyögte felém és, hogy ne hagyjam abba, a kis szemtelen stopos, majd kezemmel átfogva a derekát húztam még jobban rám.
A fiú el sem hitte volna, hogy ilyen mázlija lesz velem, mikor felvettem, bele, se mert gondolni, hogy tudok-e még olyan szenvedélyes lenni, mint akkor ott a hotelben, és ezt meg is tapasztalva kellemesen csalódott is.
A farkam egyre mélyebbre nyomtam be, míg egyik kezemmel Jack lógó kemény farkát markoltam meg és játszani kezdtem rajta, olyan erővel, melyet a seggében érez.
Kellemes nyári meleg fénye ereszkedik le a földre a levelek mögül, bevilágítva minket is ezzel, az erdő csendje pedig a nyögéseinkkel telik meg.
A kedvenc londinerem hátra nyúlva még inkább közelebb rántott magához, hogy így teljesen összeérjen a testünk, ahogy egyesülünk a természetben.
Míg nem e közeli élménytől még gyorsabban vette a levegőt Jack, míg nem éreztem, ahogy megremeg a teste és az ujjaim között folyik le a nedve.
Markomban tartva csak húztam tovább, míg a fa gyökerén folyt le az összes, míg a maradékot, mely az ujjaimon maradt a számba kapva lenyaltam róla. Közben sem hagyva abba a lyukának az izgatását a kemény falloszommal, mely csak ki és benyomult egyre mélyebbre, mely teljesen elvette a fiú eszét.
A hotel incidens óta sok férfival kipróbálta a szexet, de olyan átható és szédületes szeretkezést nem tudott megtapasztalni, mint amilyet én és a barátaim adtunk neki, közben is kiemelve engem, meg a kolbászomat.
Így itt, most az erdőben teszi magáévá az a férfi, aki megadhatja neki a gyönyör igazi érzését, a vágy fenségét, melyet oly régen tapasztalt már meg. Közben is egyre hevesebben kezdtem venni a levegőt, ahogy egyre közelebb éreztem magam a csúcshoz, míg nem Jack megfordult, letérdelt elém a földbe, majd jó erősen szopni kezdte a férfiasságomat.
De most nem játszott vele, mint a kocsiban, hanem egyből a szájába kapta be és jó erősen rá is tapadt, imádnivaló volt nézni, ahogy csinálja és érezni a nyelvét a farkam körül.
Majd a fejét megfogva nyomta egyre jobban rá, melyet nem vett rosszallásnak, hanem igen is örült annak, ahogy irányítottam és belemarkolók a hajába, mint egy gyeplőbe.
Alig jutottam lélegzethez is, olyan istenien csinálta, a látóteremben pedig nem volt más, mint az erdő sűrű természet alkotta tája és Jack, ahogy finoman kényeztet engem az ajkai között.
Éreztem, ahogy előtörni készül belőlem, majd egészen hátrahajoltam, a miatt majdnem elestem, de társam gyorsan észrevéve visszarántott, hogy semmiről se maradjak le. Mélyen a szájába löktem egy utolsót, amikor is elélveztem egy hangos nyögés közepette, a fiú pedig kiélvezve minden percét nyelni kezdte, és ki sem engedve a péniszemet fogai közül.
Mikor aztán mindent lenyelte, észrevettem, hogy az ondóm egy része végül még is csak kifolyt a szájából, melyet ujjammal letörölve az ajkára kentem, nyelvévvel pedig örömmel nyalta le.
Felhúzva magamhoz, aztán a fának döntöttem és ott csókolgattam végig az egész testét, mint egy éhes ragadozó vadállat, majd pedig fordult a kocka. Jack megélénkülve a számtól megragadott és most ő nyalt végig engem, közben is a seggemnek préselődő fa érdes törzse is csak tovább forrósította fel a véremet, a további játékra.
A fiú is erre gondolva kényeztetett tovább, úgy hogy míg csókolóztunk összegabalyodva, addig a kezeivel újra feltérképezte a testemet, az egyik hátulról, a másik viszont elölről közelített.
A nyelve sürgető kérése, hogy még, még és még tovább, melyet az ujjairól is el lehet mondani, míg nem újra kitapintotta a meredező férfiasságomat és felnézett rám.
Kezei újból járni kezdtek rajta, de most már nekem is volt játékszerem, ahogy én is felfedező útnak indultam az izmos, szálkás testén, úgy tapintottam ki neki is a kemény farkát, melyet szintúgy kezelésbe vettem.
Míg nem mindegyikünk nyögni kezdett, szemünket le sem véve a másikról figyeltük a másik arcát, ahogyan teljesen átjárja a vágy és az újabb hullámokban fejti ki hatását a testén.
Majd elengedtük egymás farkát és Jack a legközelebbi kidőlt fatörzsre feküdt fel és intett jöjjek közelebb, megszemlélve pedig, hogy mit is akart, egyből megnyaltam a számat.
Közelebb mentem hozzá, majd átlendítve a lábamat a rönkön és rajta, lassan ráereszkedtem szép nagy falloszára, melytől azonnal felnyögtem, ahogy kiteljesedett bennem, melyet a fiú sem hagyott szó nélkül.
Ahogy megszoktam a kényelmes ülést, azon nyomban mozogni kezdtem rajta, melyet Jack nem vett rossz néven, még inkább kiáltotta felém, hogy még erősebben csináljam.
Én, pedig mint jó lovas még inkább belelendültem az ifjú csődör betörésébe, amely szépen nyomódott egyre mélyebbre bennem.
Az össze aggodalmam és kételyeim elmúltak, ahogy követtem Jacket az erdőbe a fák közé, ahol is teljesen önmagam lehettem, távol mindentől.
Ahogy egészen bennem volt már, úgy kezdtem még jobban rugózni rajta, melytől barátom még jobban fel is nyögött. Hihetetlen ez a csávó, gondolta magában a fiú, elképesztően jól csinálja, teljesen beleveszve a szenvedély okozta mámorba, melyet átvisz az egész lényébe és mozgásába.
Jack egyik kezével erősen megmarkolta a szerszámomat, majd gyorsan felvéve velem az ütemet, melyet a saját péniszén érezhetett meg, húzogatta rajta a fitymámat, melytől csak még inkább erősebben nyomta le a seggemet.
Egy kisebb szellő járta az erdőt, mely friss zöldellő növények illatát hozta magával, keveredve a sós izzadtsággal, mely a testünkről csöpögött le és a kielégíthetetlen szex szagával. Jack elengedve lógó merev hímtagomat, a csípőmre tette a kezét, csípőjét pedig megemelve verte bele a lyukamba férfiasságát, melytől már egészen csillagokat is láttam, annyira finom érzés volt.
Aztán az egész testével előre dőlt, míg én teljesen kifeküdtem a fatörzsön, majd a vállára téve a lábaimat és visszahelyezve a farkát a segglyukamba, újra megéreztem az ágyékában rejlő hatalmas erőt.
Míg én kezembe kaptam a dákómat és felvéve vele a ritmust verni kezdtem jó erősen és ettől a két érzéstől hajtva a vágytól telve felnyögtem. A fiú meghallva kérlelő hangomat még inkább felizgult és vadabbul kezdte baszni a lyukamat, melynek érzésétől már ő is nehezebben vette a levegőt.
Ahogy tolta egyre beljebb vastag falloszát belém, úgy érződött át az alattam lévő fatörzsön is, mely kellemesen izgatta az egész testemet.
Ha akartuk is volna nem tudtuk visszafogni a kéjtől eltelített erős nyögéseinket, mely szertehangzott végig az erdőben, mely minket csak még jobban feltüzelt a végére. Ezt követően Jack már teljesen rám hajolt, úgy hogy a lábaim szerteálltak és hallottam a szív dobbanását is és így rám mászva nyomta még ádázabbul belém férfiasságát.
Nyakam köré tekerve a karját húzott még közelebb magához, majd egy csókban összeforrva nyögött fel és még egy párat lökve élvezett el bennem. Éreztem arcomon a finom meleg lélegzetét, ahogy a kielégülés után hozzám simult, majd rólam felegyenesedve kihúzta belőlem a már puha péniszét.
De még nem volt kész, két ujját feltolva a seggembe dolgozta el a spermáját, majd a fehér folyadék egy részét rajtuk hozva a számba dugta, melyet önfeledten nyaltam is le, közben is szopogatva le róla mindent. Mikor aztán befejeztem a nyelvét kaptam meg helyette, melyet finoman ízlelgettem, kiszorítva mindent a tudatomból, kivéve a fiút rajtam.
Azután pedig szemügyre véve még mindig acél kemény farkamat,  lassan ráhelyezkedett és ő is elkezdett rajtam lovagolni, épp úgy mint én rajta. Amivel csak tovább szította a bennem lévő szenvedély magját, amely már forró lángokba borult a belsőmben.
Az időt sem tudva, hogy mióta is vagyunk itt és talán a ruháink még meg vannak ott ahol eldobáltuk őket, nem figyelve semmire csak arra, hogy eljussunk a gyönyörig.
Melyhez én is egyre közelebb voltam, így nem tétlenkedve tovább megemeltem az ágyékomat és alulról ostoroztam tovább Jack isteni lyukát, aki erre hangosan felnyögött.
A fiú megérezve a hatalmas férfiasságot, ahogy általam életre kelve nyomul egyre beljebb benne, attól már szót nem is, de a vágy hangját tudta csak kiadni magából, közben is kérve, hogy még erősebben. Hallva óhaját a stoposnak egyből megadtam neki, melynek következtében egyet káromkodva beleélveztem a seggébe, mely közben is csak egyre mozgott a fiú.
A kielégültségtől eltelve figyeltem, ahogy leszáll rólam, majd farkamon maradt maradék ondómat finoman lenyalja róla és ennek végeztével felmászott a testemen, majd egy csókban egyesültünk újból. Karjainkkal átfogva egymást a farönkön pihengettünk, figyeltük a szél által megnyúló és eltipró fáknak mozgását, melynek szellője kellemesen körbejárt bennünket.
Majd egy pár néma perc után lassan feltámaszkodtunk a farönkről és egymást átkarolva szedegettük fel a ruháinkat. Közben is felvettük azokat és néhány pillantással megjegyeztük egymás izgató részeit is, melyeket újra eltakarta a civilizáció anyaga, melyeket is visszakövetve megtaláltuk a kocsit.
Még egy utolsót visszapillantva az erdő sűrűjébe, ahol is a legelképesztőbben váltunk egyé a természettel és egymásévá. Beszállva mind a ketten a kocsiba, egyből beindítottam a járművet és újra szeltük az aszfaltot, a bekövetkezett némaságot végül Jack törte meg.

-    A családom eléggé ki lesznek borulva. – ezen meglepődve rá kérdeztem.

-    És miért?- majd rámutatót az autóban lévő digitális órára, amelyen már este 6 óra volt.

-    Azért mert 4-re mondtam, hogy oda érek. – majd egyet nyögött, melytől már is eszembe jutott az erdőben lévő nyögéseinek vágytól teli hangzása, amely eltűnt belőle, ahogy elhagytuk magunk mögött az erdő azon részét.

-    Nyugi, csak mond azt, hogy egy baráttal találkoztál, akivel nagyon sok mindent kellett megbeszélned. – és erre rám nézett, meglátta rajtam a csibészes mosolyomat, mely át is ragadt rá egészen az út végéig.

Egy fél óra múlva meg is érkeztünk a városba, ahol is a legközelebbi buszmegállónál mondta, hogy rakjam ki.

-    Biztos vagy benne, hogy ne vigyelek tovább?

-    Nem kell, így is már eleget adtál magadból. – melyen újfent elmosolyodtunk és kezet fogtunk egymással, maga után becsukva az ajtót még utánam kiáltva még azt mondta:

-    Aztán ügyelj arra, hogy a halak harapjanak a botodra. – és még egyszer utána nézve a tükörből folytattam utamat Steve nyaralója felé, ahol is már a többiek már biztosan tűkön ülhetnek, hogy hol lehetek ennyi ideig.

Melyet csakis Jack, én és az erdő tudhatott, és rájöttem, hogy milyen szerencsés is vagyok.

Este 8-ra értem le a nyaralóhoz, a tó vize aranyló fényben ragyogót a horizonton lebukó naptól, és ahogy felélénkült a szél is úgy, hullámzott, fodrozódott tova a vízfelszíne. Gyönyörű látvány volt, a ház a part fölött volt helyezkedett el, majd onnan lefelé egy széles partszakasz húzod ott, melyet önkéntelenül nyaldostak a hullámok.
Beszívtam a friss hegyi levegőt a tüdőmbe, melytől teljesen felélénkültem, bár nem csak ettől, hanem az út során tett kitérőtől is, mely még nagyon élénken élt bennem és a gatyám szorításából ítélve még nagyon friss is volt az emlék.
Hátramentem a csomagtartóhoz, majd kivettem a bőröndömet és a hűtőtáskát, közben is észrevettem, hogy a barátaim már rég meg jöttek, a kocsijukból ítélve, így nem is akartam megvárakoztatni őket.
Felléptem a teraszra, majd onnan nyitottam be, ahol is az ajtó már nyitva volt, lassan behúztam magam után és hangokra lettem figyelmes az emeletről.
Letettem a holmimat az ajtó mellé és körbenéztem, volt egy hatalmas kandalló a lépcső aljában, középen egy faasztal körülötte két fotel a szélén, belül egy széles kanapé terpeszkedett, alattuk pedig egy fehér prémes szőnyeg lapult.
Ahogy közelebb megnéztem őket, úgy vettem észre, hogy rajtuk és a földön is szerte ruhák voltak ledobva, melyeknek iránya felfelé vezetett, ahonnan is egyre erősebb nyögések hallatszottak. Így hát szépen lassan egyesével lépve a lépcsőkre felfelé indultam, közben is remélve, hogy még időben érkeztem mindenre.
Felérve az emeletre 5 szobát láttam, amelyek közül az egyik ajtó résnyire nyitva is volt, majd csendben odalépkedtem és benéztem rajta.  Egy hatalmas ágyat pillantottam meg, melyen Richard fel-le mozgott, majd a hangokból ítélve Josh volt alatta.
Nagyobbra nyitva a rést sokkal jobb képet kaptam a benn történetekről, barátaim kihasználva a pihenőidőt egy kicsit játszani kezdtek egymással, amelynek láttán én is nagyon kanosnak éreztem magam.
Richard teljesen átadva magát a vágy érzésének rugózott még erősebben társán, aki a szenvedélytől eltelve kiáltotta felé, hogy ne hagyja abba egy percre sem.
Sejtettem, hogy nem unatkoztak, míg megérkezem, de csak bele se mertem gondolni miket csináltak itt hárman, míg én az erdőben Jackkel még jobban elmélyítettük a kapcsolatunkat.
Ahogy barátaim egyre inkább egymás gyönyörét kezdték még inkább kiteljesíteni, addig is én csendben lehúztam a gatyámat, majd vele az alsógatyámat is félre dobtam és együttesen a cipőmet is levévé a kezembe vettem az erekciótól kemény farkamat.
Richard egész testével ráhajolt Joshra, aki pedig kapva az alkalmon alulról megemelve az ágyékát kezdte jó erősen megzabolázni társa segglyukát, melynek hatására az egész szobát megtöltötte ez a forró pillanat.
Letaglózva az erejétől még erősebben markoltam meg szerszámomat, felvéve velük irdatlan gyors tempójukat, melytől csak egyre melegebbnek éreztem magamon a rajtam lévő maradék ruhadarabot is.
Josh elszántan dugta közben is barátját, aki már teljesen rá hajolva a száját kezdte fogva tartani, hogy ezzel nyújtsa tovább a kényeztetés eme páratlan élményét kettőjük között. Hangot sem mertem adni, ne hogy megzavarjam őket a játékukban, de a kezemben sebesen mozgó farkamtól már kezdtem halkan nyögdécselni, míg nem a hátam mögül valaki átfogta a vállamat és belenyalt a fülembe.

-    Hát végül a tékozló fiú hazajött. – súgta a fülembe Thomas, akiről teljesen megfeledkeztem, annyira belemerültem a többiek nézésébe, hogy ki is ment a fejemből, hol lehet, azaz ember, aki soha nem hagyna ki egy jó dugást a fiúkkal.

Szája a fülemtől elindult a nyakamra, míg kezével átkarolva szorosan magához húzott, így megérezve hatalmas, hosszú szerszámának ívét a seggemnél, amely mint ha kereste volna, hova is férne be és gyorsan meg is akartam mutatni neki a bejáratot, végül barátom megelőzött benne.
Átkarolva a karjában fordított meg, hogy végig meg legyen az érintés mozzanata közöttünk, majd a lépcső fakorlátjára hajolva vártam Thomast, aki a lyukamat szemlélve az ujjával elkezdett körözni benne.
Nagyon finom érzés volt, ahogy lassan kiélvezve minden percét kényeztet engem, majd mellé még két ujja csatlakozott, melytől még szorosabban ragadtam meg a korlátot. Thomas tudva is, hogy mennyire imádom, ha a lyukamban játszik azokkal a csintalan ujjaival, még gyorsabban mozgatta bennem őket.
Ahogy a seggemben egyre csak erősödött a nyomás, úgy nyögtem fel vele együtt, majd Thomas lélegzetét éreztem meg a tarkómnál.

-    Kivel dugtál Ted? Éreztem mikor játszani kezdtem benned, hogy már valaki beléd élvezett. Mm? – nem is tudtam válaszolni rögvest, mert az ujjai még erőszakosabban vették birtokukba a lyukamat, melytől már alig bírtam tartani magam a korláton.

-    Csak nem féltékeny vagy? – és már is 3 volt bennem, nem bírtam tartani magam, de mielőtt még eldőltem volna Thomas másik kezét az oldalamra téve tartott meg engem.

Majd ezzel a lendülettel felhúzott magához és a fülembe nyalt újból, míg az ujjai megállás nélkül soroztak engem, melyektől már gondolkodni sem bírtam, annyira elképesztő volt.

-    Nem vagyok féltékeny, csak én akartam először beléd hatolni. – a fejemet feléje fordítva és nem tudva ellenállni neki végül megcsókoltam, mely közbe el is mosolyodott, majd visszafordított a korláthoz, kihúzta az ujjait belőlem és megéreztem a kemény farkát, ahogy a seggemhez érinti.

Nem akartam megadni neki azt az örömöt, hogy lássa rajtam mennyire is kívánom őt, de nem tudtam eltitkolni előle, így ez látva ő is, nem akart tovább megvárakoztatni. Erősen belém nyomta, majd azonnal érezni kezdtem a dühöngő nyomást a seggemben, ahogy egyre jobban belelendült.
A tudatom újra teljesen kitisztult, csak arra vágytam, hogy Thomas még erősebben döngessen meg és teljesen együtt lehessünk, melynek hangot is adva gonoszul fel is nevetett.

-    Látom, valakire rá fér egy kis szeretett, vagy tudod, mit kezdjük inkább egy nagyobb fajtával. – és még közelebb jött a hátsómhoz, mellyel már egészen bennem volt a férfiassága, melytől is hangosan felnyögtem.

Aztán megéreztem, ahogy egyik kezével megragadja a pólómat, és mint egy gyeplőt húzta feléje, mely által mindkettőnk örömére a farka teljesen eltűnt bennem, mint egy dühöngő vadállat, aki megtalálta az otthonát, úgy képzeltem el hatalmas erekcióját magamban.
Míg nem észrevettem, hogy a két oldalamról kezek kezdtek el végigsimítani az izzadt testemen és feléjük nézve, Josht és Richardot láttam meg.

-    Hallottuk, hogy valaki nagyon nyögdécsel, így hát jöttünk megnézni mi történik itt kint. – mondta Josh és elém beállva a korlátnak dőlt, hogy kényelmesen hozzáférjek még mindig álló dákójához, melyre azonnal ráharaptam és, ahogy megérezte az ajkaimat rajta, fel is nyögött.

-    És mert Thomast tudtok, hogy elment egy kis frissítőért sejtettük, hogy ő lesz az egyik aki élvezkedik, mégis mikor megláttuk, hogy itt vagy azonnal megkívántunk mi is. – végignézett rajtam. - Ebben a pozícióban. – közben is barátom még mindig állandó jelleggel sorozta meg a lyukamat, mely még mindig keményen nyomult egyre beljebb, míg a számban pedig egy másik isteni fasz keringett a nyelvem körül.

Richard pedig alattam elhelyezkedve a szájába vette a férfiasságomat, mely azonnal keményebb lett, ahogy a szájába kerülve kóstolgatni kezdte.

-    Nagyon ízletes vagy Ted. – és még jobban rátapadt az ajkával, mint ha csak egy nyalókát nyalogatna, melyet soha nem akarna elengedni a nyelvévvel, míg az teljesen el nem olvad, amihez kezdtem egyre közelebb is kerülni.

Josh megfogta a fejemet és még inkább ráhúzott az ágyékára, majd a csípőjét előre kezdte mozgatni, így kedveskedve számomra, hogy teljesen elnyelhessem a finom kemény rúdját. Melyre meg is kaptam tőle azt, édes igent, amikor is a nevemet kiáltotta, azzal az izgató hangján, mely most teljesen csak nekem szólt.
Thomas aztán feltette az egyik lábamat a korlátra, hogy ezzel teljesen megnyíljak előtte, a lyukamban mozgó méretes fallosza pedig csak tovább nyomult bennem, amelynek így most még több helye lett és én csak egyre inkább felszabadultam a kezeik között.
Nem is beszélve Richard szájáról, mely alaposan megdolgozta a farkamat, úgy nyalta és szopta, mint ha a férfiasságom jelentené számára a mindent, mely nagyon jó érzés volt és, melyhez még párosultak az ujjai is a heréimnél, melyet lassan és finoman masszírozott, soha nem éreztem még ennyire boldognak magam.
A 3 barátom, a legjobb haverjaim, akiket még az egyetemen ismertem meg és onnantól fogva azok is maradtunk, majd a legénybúcsúm óta minden megváltozott közöttünk. Már nemcsak egyszerűen szerettük egymást, hanem igazán, testileg és lelkileg is egymásé lettünk számtalanszor.
Most meg mind a hármuk által közre fogva kényeztettek mindenhonnan, amelytől már mintha egy teljesen más helyen lennék, ahol csak mi vagyunk és senki más rajtunk kívül, egy hely ahol együtt lehetünk végleg.
Közben is Josh lehúzta rólam a pólót is, mely után lehajolt hozzám és megcsókolt, amivel megmutatta, hogy mennyire szeret engem, mikor így együtt vagyunk, azóta is a gondolatai között mindig ott vagyok.
Szeret, kedvel, mint egy barátot, és mint egy szerelemét is, melyet már sokszor ki akart mondani, de mégsem tette, mert az csak összezavarná mindkettőnk életét, végül talán meg is gyűlölném emiatt, de másrészről ezt sem tudhatta.
Így még nem engedve el az ajkamat újabb lendülettel csókolt meg, melybe bele tette minden érzését irántam, amelyet valaha érzett, és ez nagyon jó volt, mely közben még a világ is megállt egy pillanatra csak ezért.
Aztán visszakaptam a farkát a számba, melyet már nagyon hiányoltam onnan és erősen rácuppantam, hogy csak öröm volt nézni az arcát, ahogy a gyönyörtől nyögdécsel, amit csinálok vele éppen.
Richard és Thomas sem gondolta másképp, de ők inkább elfogadták a tényt, hogy nekem ott van Loren és a másik életem, melybe nem akartak még jobban belefolyni, mint valami szeretők, így ezekben a lopott percekben ki akarták élvezni minden egyes lehetőséget velem.
Mind a négyen izzadtan simultunk egymáshoz, ahogy egyre közelebb voltunk a saját vágyunk kiteljesülése felé, mely számomra nem volt előny, hogy hárman is játszanak velem és lényegében három kemény farok is mozog bennem, ebbe belegondolva is, még inkább felizgultam.
Barátaim egymást figyelve vették fel a tempót, melyre leginkább is Thomas vezetett a páratlan ereje folytán, mely még mindig keményen ostorozta a lyukamat, mint egy hatalmas ágyúcső, mely bármelyik pillanatban elrepíthet az égig.
Közben is Richard egyik kezével megragadta a saját álló dákóját is és az enyémmel együtt markolászta jó erősen, ugyanazt az ütemet diktálva rajta, mint nekem, melytől úgy érezte, hogy az egész teste lángol a vágytól.
A házból áradó friss fenyőillat burkolt be minket, ahogyan is az izzadtságunk és a kielégíthetetlen szenvedélyünk is körbe vett bennünket, mely egyre jobban fokozódott a testünkben is. Josh újra átvéve az irányítást, a fejemre szorította kezét és az ágyéka felé húzva nyomta egyre mélyebbre a szerszámmát, míg nem fel nem kiáltott.
Még egy párat lökött a számban, majd nyelvemen érezni kezdtem a finom ondóját, melyet egytől egyig le is nyeltem és csak akkor engedtem ki a számból a férfiasságát, míg az egészen össze nem ment az ajkam között.
Barátom pedig kihúzva belőlem, gyors utánpótlásként újra megízleltem fürge nyelvét az enyém mellett, melyet minél tovább el is akart húzni.
Majd megéreztem, ahogy a farkam egyre jobban megkeményedek Richard szájában, aki ezt jól tudva csak folytatta tovább, míg nem egy erőteljes nyögéssel kísérve beleélveztem. Barátom sem akarta kárba veszni, így mindenegyes nyelés után megnyalta a száját, közben is erősen megmarkolta a herémet is, melyen finom ujjai játszottak rajta, melytől csak még jobban elértem a kielégülésemet.
Mikor aztán befejezte, kimászott alólam és elfoglalta Josh helyét, aki mellettünk megállva figyelte a barátait, hogyan kényeztetnek tovább, míg Richard nem habozva a számba tolta be kemény rúdját, melyet örömmel szoptam újfent.
Thomas kezeit rám kulcsolva húzott még inkább magához, mellyel már teljesen felnyársalt a még mindig hegyesen álló falloszával, mely megállás nélkül mozgott bennem, mind kettőnk örömére.
A korláton lévő lábujjaimat is teljesen befelé szorítottam a nyomástól, melyet barátom okoz nekem és bele se mertem gondolni, hogy képes leszek ezek után még lábra állni, de nem érdekelt, csak csinálja még, míg mindannyian egymásra nem dőlünk a kimerüléstől. Közben is az ajkam fáradhatatlanul mozgott Richard farkán, melynek következtében hamar el is érte a csúcsot.
A két kezével a fejemet átfogva húzott ágyékára, míg csípőjét előre lendítve nyomult beljebb a számba és egy pár lökés után, újra megtelt a szám spermával.
Barátom hatalmasat kiáltva élvezett belém, de még mindig nyomta a szerszámát az ajkam közé, melytől még nyelni sem bírtam, viszont az érzés, ahogy a mozgástól még jobban elkeveredik a nyelvemen íze, az semmi máshoz nem volt fogható.
Kihúzva pedig már puha férfiasságát, ő is lehajolva hozzám megcsókolt és lenyalta az államról a nedvét és már az ajkával együtt kóstolhattam meg újból fehér nedűt.
Aztán Richard is Josh mellé állt be és onnan figyelték most mind a ketten, hogyan tesz magáévá Thomas, akiről minden egyes lökés következtében izzadtság cseppek záporozott a hátamra, de ez sem lassította le a bennem lévő élettel teli férfiasságot.
Míg nem kivette a segglyukamból, én pedig leemelve a lábamat a korlátról feléje térdeltem le és ugyanarra gondolva a számban töltött ki újra a hatalmas farka, melyet nyelvemmel körbenyalva izgattam a barátomat, akinek izmos teste az izzadtságtól csillogva figyelte, hogyan is játszok rajta.
Sötét barna szemei fogva tartva az enyémeket tapadtam rá szorosabban a finom kolbászra, mely annyi örömöt okozott nekem ma és mennyit is fog még ez alatt a hétvége alatt gondoltam bele.
Egyik kezemet is rákulcsolva toltam be az ajkaim közé és volt a végpont is Thomas számára, aki egy hangosat káromkodva beleélvezett a számba.
Mikor az övét is lenyeltem, azonnal fölemelt magához és a szenvedélyesen megcsókolt, két kezét pedig arcomra fogta, mintha soha nem akarna elengedni, örökké benne maradni ebben a pillanat töredékében. A fiúk is közelebb jöttek és ő velük is újból csókolózni kezdtem, ahogy ők is egymással és ekkor jöttem rá, hogy nekem vannak a legjobb barátaim a világon.

-    Ha ezt tudtam volna, hogy ennyire vártok, nem tettem volna kitérőt az erdőbe az út során. – melyre mindannyian felfigyeltek és elmondtam nekik Jacket, a ruhadobálást és az erdőben történteket, melytől mindegyikük szája teljesen a fülükig ért, mondtam nekik, hogy még később bevatatom őket a részletekbe is, majd mindegyikükkel öklöztem egyet.

-    Ez a mi vőlegényünk, ő aztán tudja, hogyan kell is csinálni. –mondta Thomas és erős karjai közé fogott engem, melytől megéreztem a bőrének illatát keveredve az izzadtságával, melyet legszívesebben lenyaltam volna róla, annyira jó ízű lehet.

-    Így van már hiányoztál nekünk. – mondta Josh, majd Richard rám kacsintott, hogy egyetért velük és eszembe jutott valami nagyon perverz dolog.

-    Mit szólnátok egy kis sörhöz, ott van lenn a hűtőládában. – melyre mindegyikük egyhangúan kijelentették, hogy király vagyok és gyorsan lefelé mentük a lépcsőn, majd Thomas egyből belenyúlva kivette a hideg sört, de én azonnal kivettem a kezéből, melyre rögtön megjelent az arcán az a mosoly, ami azt jelenti, hogy bármelyik pillanatban újból rajtam lehet, mely nem is lenne olyan rossz, mégis valami mást tartogattok számára

-    Most nem így fogjuk meginni, hanem Thomas lesz a poharunk és közben is játszani fogunk veled. – melyet már egyenesen a barátom szemébe nézve mondtam, aki már alig várta, hogy mire gondolok.

Barátomat a kanapé felé irányítottam, míg a többiek kivettek egy-egy sört maguknak, majd elmondtam, hogy hogyan feküdjön le. A lábait a dívány háttámlájához döntötte, a háta pedig az ülő részen foglalt helyett, hogy így fentről felkínálja nekünk a fincsi kis seggét. Thomas pedig nagyon élvezte az új pozíciót, melybe én segítettem bele, majd a fiúkkal közelebb jöttek hozzám.

-    Menjetek a két oldalára, hogy onnan nyaltátok ki. – Richard és Josh követve az utasításaimat felültek a barátjuk mellé, én pedig kinyitva a sört elkezdtem bele önteni a lyukába, melytől a srácok meg is nyalták a szájukat.

-    És így kell meginni egy finom hideg sört. – melytől Thomas teljesen elgyengült, ahogy lyukán keresztül átjárta a folyadék, mely minden képzeletét felülmúlta.

Mikor befejeztem az öntést, a srácok azonnal elkezdték kinyalni belőle a finom nedűt és érezve, ahogy két nyelv mozog benne, míg én egy újabb sört nyitottam ki, melyet aztán végig öntöttem az egész testén.
A barátom soha nem gondolta volna, hogy így ilyen lesz a folytatás, ennyire izgató és perverz egyszerre. A testén végigömlő sárga folyadék kellemesen lehűtötte a testét, mely még az előző menettől is égett, de a fiúk nyelvcsapásai által újra lángba borult az egész teste.
Én pedig, ahogy végigfolyattam rajta a sört, elkezdtem én is a nyelvemet használva tisztára nyalni az én félisten testű barátomat, aki egyre jobban érezte magát a köreinkben. A srácok megállás nélkül lefetyelték belőle az italt, mely még számukra is új volt, de egyáltalán nem rossz és még erősebben nyaltak bele Thomas lyukába.
Nyelvemmel kitérve minden egyes érzékeny pontját kezelésbe vettem, a mellbimbóját, köldökét és egyre lejjebb haladva az ágyéka felé, mellyel kezdtem nagyon megőrjíteni. Ahogy egyre jobban egyszerre csináltuk a barátaimmal, úgy kezdett újra vér áramlani Thomas farkába, mely csodálatosan nagy és kemény volt, megtapasztalva már a seggemben is többször az állóképességét.
Majd a srácoknak velem együtt újra álltak a dákóink, melyek csak arra vártak, hogy valaki kezelésbe vegye, így azt is tettük. Josh elhelyezkedett a háttámla tetején, majd lassan beleillesztette Thomas lyukába a farkát, mely könnyen belecsúszott, hála a finom sörnek.
Míg Richard és én a szerszámunkat barátunk szájára bíztuk, aki boldogan kapta be mindkettőnk csúcsát, körbenyalva teljesen őket, mely nagyon finom érzést volt mindkettőnknek és egy hosszú csókban forrtunk össze átadva egymásnak az átérzett szenvedélyt.
Thomas istenien érezte magát, ahogy két farok volt az ajkai között, míg egy másik a seggében mozgott irgalmatlan erősen és csak arra tudott gondolni, hogy milyen szerencsés ilyen barátok mellett, akik bármilyen helyzetben képesek kihozni belőle a legjobbat, melyet velünk is megoszt mindig.
Josh nem akart rendes lenni, ezért még keményebben kezdte verni a szerszámát barátja hátsójába, közben is arra gondolva, mikor én csináltam vele ezt legelső együttlétünkkor, mely még mindig élénken él benne és ennek tudatában ragadta meg Thomas lábait, majd azokkal erősítve meg dugta meg erősebben.
Közben elszakadva egymás szájától, Richard rám hagyta barátunk etetését, míg ő a lyukamat akart felfedezni, ahogy már sokan tették.
Egyedül maradva társam szájában erőteljesen előre nyomtam neki a csípőm segítségével, melytől elkezdett mosolyogni, hogy mennyire élvezi is az egészet. Hátul pedig megéreztem, ahogy barátom két ujja sebesen elkezdett bennem járni, melytől újra Thomasra hagytam farkamat.
Barátom pedig egyik kezével a dákómat, másikkal pedig a sajátját kezdte húzogatni, melytől az egész testét kezdte átjárni a gyönyör keltette hullámok.
Josh teljesen beleveszett a szenvedély keltette forróságba, ahogy még erősebben kezdett barátja lyukában járni, melytől fel is nyögött, hogy tudtára adja, hogy ne hagyja abba, melyet örömmel meg is tett.
Közben is Richard kihúzva az ujjait a farkát tolta benne nekem és kezeivel átfogva az egész testemet, teljesen egyé lettünk, melytől mind a ketten hangosan felkiáltottunk.
Thomas érezve, ahogy fent is és lent egyre nagyobb a hangerő, így ebből kifolyólag ő sem akart lemaradni, megragadta erősen a férfiasságát, fitymájának pedig Josh tempóját diktálta a kezével, mely teljesen elsöpörte minden kételyét is.
Majd Richard nem kegyelmezve nekem jó erősen mozogni kezdett a seggemben, melynek jóvoltából a testemet újra elöntöttek a finom kéjhullámok, melybe teljesen beleremegtem, míg nem én is mozogni kezdtem Thomas szájában, ahogyan is barátom tette segglyukamban.
Nagyon izgató volt látni, ahogy Josh magáévá teszi társa lyukát, míg Richard pedig az enyémben löki egyre mélyebbre a férfiasságát.
Barátom közben is elégedetten fogadta a gyors ütemet a szájában, ahogy a lyukamban mozgó fallosztól vezérelve vezetem bele neki. Mindegyikünkről újfent csöpögni kezdet az izzadtság, a szobában pedig a sör illata keveredett bőr kanapé új szagával, közben is reméltem, hogy Steve bácsi nem fog nagyon kiakadni ránk, ami miatt az egész dívány az italtól bűzölög.
De ebben a pillanatban még ez sem számított számomra, csak az, hogy együtt legyek a barátaimmal és szeretkezzek velük, míg képes vagyok talpon maradni, amely az ő iramukat figyelembe véve nem fog sokáig tartani. Josh egyre elszántabban lökte egyre beljebb a farkát, ahogy én is Thomas szájába, melytől már a sajátjáról is megfeledkezve élvezte a kényeztetést.
Richard úgyszintén jobban begyorsult a lyukamban, melyet a barátomnak is megmutattam, aki finoman szopta a férfiasságomat, míg már a torkát érve csiklandozta vele, és csak még inkább akarta. Majd Josh kihúzta a farkát Thomasból, aki kicsit elszomorodott, hogy többé nem érezhette magában, míg nem én is kivettem belőle, hogy valami mást próbáljunk ki most.
Barátom felkelve a helyéről, Josh feküdt le vízszintesen a kanapéra és már meg is volt, hogy ki hova megy. Richard a szájához térdelt le, melyet társa meglátva azonnal a birtokába vette a szájával a kemény hímtagot, melynek ízét ki akarta élvezni mindenképp. Thomas elhelyezkedett Josh meredező falloszán, majd egyből elkezdett rajta rugózni, úgy látszik, szereti, ha van egy nagy fasz a seggében, amit érdemes megjegyeznem a jövőre tekintve.
Én pedig barátom lyukához térdelve helyeztem be kemény szerszámomat, melynek hatására az egész teste bele is remegett.
Josh mindenegyes érintésünkre és nyomásra melyet érzett magában odafigyelt, kiélvezte minden percét a játéknak, majd ebbe belevonta még Thomas himbálódzó dákóját is, melyet keményen megfogva húzogatni kezdte rajta a fitymát, melytől barátja erőteljesen nyögni kezdett.
Bár nem én feküdtem ott középen mégis el tudtam képzelni, mennyire jó érzés lehet ennyi ember által kényeztetve lenni, pláne, hogy előbb még rajtam játszottak kíméletlenül.
A kanapé bőr anyagának érintése pedig emlékeztet Richard kesztyűjére a hotelből, melynek emlékétől még erősebben nyomtam a farkamat társam seggébe.
Josh nem is tudva, hogy mi szállhatott meg, de erősebben dugtam meg, melynek tempóját Thomas is átvette és ebbe majd beleörült, annyira jó érzés volt. A fejénél lévő barátja pedig megindítva a csípőjét szeretkezett a szájával, melyet nagyon is szívesen vett, hiszen úgy is már nagyon éhes volt.
Míg nem helyet változtattunk, hogy nagyjából mindenki minden részét megismerje Joshnak. Aki nem bánta az egészet, csak az volt fontos neki, hogy mind benne legyünk, melyen jót mosolyogtunk mindannyian.
Én kerültem Thomas helyére, ahol is azonnal mozgásba is lendültem, barátom pedig a szájánál foglalta el a helyét és felvéve velem a ritmust nyomta bele hatalmas falloszát az ajkai közé. Richard még minket is meglepve nem Josh lyukába dugta a farkát, hanem az enyémbe, így most már két dákón mozogtam egyszerre, mely nagyon felemelő érzés volt.
Josh meglátva engem, azon nyomban megfogta a péniszemet és játszani kezdett rajta, melyet, cseppet sem bántam.
Ahogy egyre jobban átadtuk magunkat a gyönyör erejének, úgy kezdett a külvilág is megváltozni kint, a nap lenyugvóban volt és már a csillagok is látszódtak az égbolton. Nem tudtuk mióta is csináljuk, mégis csak azt számított nekünk, hogy együtt vagyunk és szeretjük egymást, míg világ a világ.
Mindenki egyre nehezebben vette a levegőt, ahogy egyre jobban begyorsítottunk, melyet én két oldalról is nagyon értékeltem, kettő a seggemben a másik pedig a saját farkamon érződött kellemesen.
A testünk egy merő víz volt, melynek illata összeforrt a kellemes hegyi levegővel és ezt szívva kezdtük el a végjátékot, nagyon bevadulva. Josh érezte, ahogy minden lökés után egyre jobban érzi a gyönyörének kiteljesedését, így teljesen begyorsítva döngette meg alulról a lyukamat, melynek hatására erősen nyögni kezdtem.
Barátom pedig tartva bennem az iramot egy nagyot nyögve elment bennem, közben is Richard kihúzta belőlem és elment keresni egy új lyukat. Egy darabig élveztem, ahogy kitöltött teljesen Josh ondója, majd leszállva róla egyből tisztára nyaltam péniszét, melyet örömmel nézett végig.
Thomas pedig látva Richard kemény farkát azonnal felkínálta neki a hátsóját, melyet igennek véve barátom egyből felnyársalta őt és jó erősen baszni kezdte a seggét.
Amikor befejeztem a nyalakodást visszamentem a kezdeti helyemre és a lábait a vállamra téve, bedugtam a lyukába a férfiasságomat, majd mozgatva benne, mind a ketten nyögdécselni kezdtünk. Richard erősen mozgott Thomas seggében, melyet még kombinált azzal is, hogy alulról megragadta a még mindig tűhegyes férfiasságát és mindent bele adva verni kezdte neki.
Barátom nagyon jól érezte magát eközben is mikor a lyukában mozgó erekció mellé még bepárosult saját farkán lévő mozgás is, teljesen felpezsdült tőle.
Én is osztozva Thomas érzéseiben erősen hágtam meg Josh segglyukát, míg nem már a lábait is elengedve teljesen ráhajoltam és csókolgatni kezdtük egymást, közben is ágyékom mozgása nem állt meg egy percre sem benne.
Richard nem bírva tovább egy nyögés közepette beleélvezett barátjába, aki vele együtt adott hangot a gyönyörnek, míg a barátom még egy párat lökött még, mielőtt kihúzta volna belőle.
Majd megbolondítva Josh csókjaitól és a finom kis lyukától, egy csókban adva élveztem el benne, mely közben barátom még a lábait is a hátsómra kulcsolva tartott magához közel, én pedig újból megcsókoltam, de most már lassabban.
Mikor Richard kihúzta a péniszét társából, Thomas leült a kanapéra és azon nyomban rátapadt a forró férfiasságra, melyet az ajkai közé bevezetve próbált eloltani, mely végül sikerült is neki.
Barátom egy hatalmas kiáltással adta tudtunkra, hogy elérte ő is a gyönyöre csúcsát, melytől teljesen neki nyomta a hátát a kanapé anyagán, míg Richard közben szorgalmasan nyelte le az ondóját. Josh és én egymást néztük, gyönyörű kékeszöld szeme azt sugallta számomra, hogy örökké így maradna, ha ezzel itt tudna tartani engem, majd újból megcsókoltam azt az isteni száját.
Richard teljesen jól lakva odaült Thomas mellé, aki szenvedélyesen magához húzta é szintúgy csókcsatába kezdtek, mint mi is.
Nem tudom mennyi idő telt is le, míg rá eszméltünk, hogy már besötétedett és ideje lenne felöltözni és lemosdani magunkat a nehéz nap után.
Lemásztam Joshról, majd oda mentem a hűtőládához és kivettem mindenkinek egy sört, melyet már a szokásos módón fogyasztottuk el, mindenki bánatára, de végül így is jó lesett nekünk a frissítő ital.
Aztán egymás után felmentünk az emeletre, közben én meg megfogtam a bőröndömet, hogy végre valahára kicsomagolhassak.
Elfoglaltam az egyik szobát, amely mint kiderült Josh és Thomas között lesz, míg Richard az előttem lévőben lesz, még így is, hogy egy fal választ el minket még is úgy éreztem, hogy itt vannak velem.
Míg kipakoltam, addig a többiek elmentek lezuhanyozni, majd én is követtem őket, ahol is most nem volt társaságom, amely egy részről jó volt, másrészről, azért még folytathattuk volna. A fürdés után felöltöztem, majd lementem a nappaliba, ahol is segítettem a többieknek rendet rakni kicsit. A munka végeztével pedig már a kanapé sem bűzölgött nagyon a sörtől, inkább csak a citromos illatosítótól.
Aztán következett a vacsora, kivettünk mindent a felszerelt hűtőből, amit csak találtunk, majd megtöltve a hasunkat is leheveredtünk a kandalló elé, melyben most nem égett semmi, mert így is mindannyiunkon csak egy bokszer alsó volt, annyira meleg volt az éjszaka. Aztán megkérdeztem, hogy hol van Steve bácsi, amire azt válaszolta Josh, hogy holnap reggel fog érkezni 10 órakor és még azt fűzte hozzá, hogy:

-    „Aludjuk ki magunkat, mert holnap kemény napunk lesz kint a tón.” – mondta Josh, mely közben alaposan végig nézet kisportolt testemen, melyet nem vettem zokon, mert én is végignéztem rajta, ahogy a többieket is, míg el nem jön az idő, hogy újra ruhába kell bújtatniuk tökéletes testüket, melytől már is beindult a nyáltermelésem.
-   
Erre bólintva azonnal felhozta a témát Thomas, hogy találkoztam Jackkel, melyre a többiek azonnal rám figyeltek és várták a részleteket. Mikor befejeztem elégedetten szemléltem bokszerük anyagán lévő dudort, de nem akartunk fáradtan kelni holnap, így a beszélgetés után eltettük magunkat holnap.
De mielőtt még bementem volna a szobába, megkérdeztem a srácokat, hogy nem akarnak-e velem futni kora reggel az erdőbe, melyre mindegyikük csak egy ásítást válaszolt rá.
Így eltelve az új emlékektől aludtam el és közben is visszamentem az erdőbe újra játszva mindet, ahogyan a barátaimmal tett házavatói szertartást is, mely közben is a farkam keményen állt és végül elaludtam.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Kovacsevics ·
Nem akarod kiadatni? Nagyon jó!

Bánkbán ·
De ja vú érzése van az olvasónak, semmi eredeti nincs benne.
Sok helyen zavaros és érthetetlen, magyartalan körmondatok tömkelegével van tele.
A sok szexjelenet egymás után összeolvad, hatástalan, csak seggek vannak benne, arcok, emberek nélkül. Arról nem is szólva, hogy semmi hiteles, életszerű nincs benne. A párbeszédek esetlenek, már azok is kizökkentik az olvasót.
Klisék összeollózása, ráadásul az alaptörténet rossz minőségű fordítás. Sok az elütés, néhol zavaros az egész, és nem lehet végigolvasni egy részt sem, unalmas és egybefolyó a szex. Nem tetszik.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: