Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Legénybúcsú 4. rész - A lámpaláz

Mikor visszajöttem a nászutamról és elmeséltem nekik az álmomat, akkor még nem is sejtettem, hogy míg el voltam Lorennel, addig ők egy újabb esküvőre voltak hivatalosak, mint tanúkként.
Persze már is azzal kezdték, hogy a barátjuknak nem ők csinálták a legénybúcsút, ami természetesen szerintük dögunalom volt, a miénkhez képest és mikor említették, hogy még vetkőzős csaj sem volt, akkor már én is velük értettem egyet.
Mégis fülig érő szájjal folytatták tovább a mesélést, mikor is a templomba megérkeztek a vőlegényen máris látszódott az izgulás, így legjobb barátjával bementek a számukra előkészített kis szobába, ahol is várakozni kellett a férjnek, míg el nem kezdődik a szertartás, amire még volt két óra legalább. És, hogy mért voltak olyan korán ott, hát az a feleség hibája, Lídia le akarta ellenőrizni, hogy minden tökéletes legyen az esküvőjén, szalagok, virágok szirmainak dőléspontja és a bevonulás minél simábban való előmenetele.
Közben Chris, a vőlegény bevonult a szobába, Mike pedig a barátja után ment, hát, ha el tudja lazítani, míg el nem kezdődik a ceremónia és megérkeznek a vendégek.
Míg ez mind zajlott a fiúk egész végig a szerencsétlen koszorúslányokat figyelték, ahogy az elégedetlen menyasszony mindenbe beleszólt újra és újra, míg meg nem csinálták, ahogyan neki tetszett. Mind a hárman elmondásuk szerint, nagyon jól érezték magukat, míg nem Josht és Thomast Lídia magához nem hívatta, azzal a céllal, hogy igazítsák meg a falakon átívelő szalagokat és a rajtuk lévő virágkoszorúkat.

-    Igen is Lídia – szólt oda Thomas a „kedves” leendő feleségnek, aki ez után tovább szapulta a koszorúslányait. – Nem tudom, hogy képes bárki elvenni egy ilyen nőt, mint őt, de Chris tudja. – mondta a fiúknak, majd elindultak mind a ketten keresni egy létrát, vagy bármit, amire felállhatnak, míg Josh gyorsan visszafordult Richard felé.

-    Nézd meg a vőlegényt, hogy van, hát, ha sikerült Mikenak lenyugtatnia egy kicsit. – barátja visszakacsintott rá, hogy rendben és odament a férjeknek kialakított várakozószobához, amikor is látta, hogy az ajtórésnyire nyitva van.

Amit pedig látott, az nem más volt, mint hogy Chris éppen a legjobb barátja száját csókolgatta, míg közben Mike keze egyfolytában a vőlegény testét járta végig, ezen elmosolyodva nem lépett be, inkább figyelte ebből mi fog kisülni.
Nagyon jó volt hallani Richardot, ahogy beszámolt nekem mindenről, ahogy csókolóztak egyre szenvedélyesebben, míg ő az ajtóban nézelődőt és egyre szűkösebbnek találta a nadrágját, melyet egyik kezével el is kezdett simogatni.
Nem tudva melyik is kezdeményezte ezt a félé inger levezetést, mégis Chris alig bírt betelni barátja szájával és annak nyelvévvel, aki közben már elkezdte kigombolni az ingét is. Ahogy megérezte a kezét a testén még közelebb húzta magához Mike-ot, aki elégedetten merült még jobban a vőlegény puha ajkai közé.
Richard mondatai alapján kivettem, hogy a vőlegénynek fekete göndör haja, vastag csókolni való ajka és barna szemmel áldotta meg az úristen, míg a legjobb barátjának szőke haja, kék szeme és szúrós világos borostájától még ellenállhatatlanabb pasi volt, mint azt kívánta volna bárki is.
Míg nem Chris szája helyett a gatyán éktelenkedő dudort vette észre, lassan letérdelt elé, majd épp úgy, mint Richard elkezdte simogatni neki, melytől a leendő férj szemében egyből megcsillant a vágy tüze és elkezdte kihúzni az övét. Mike levéve a kezét róla a nyelvévvel kezdte nyalogatni a nadrág elejét, míg nem Chris gyorsan lehúzta magáról és vele együtt a bokszert. Richard szemöldöke is megemelkedett, mikor meglátta a méretes kemény péniszt Mike kezében, aki elkezdte markolászni és nyelvévvel ízlelgetni barátja faszát.
A vőlegény közben az ujjánál is kigombolta az ingét, mely le is került a földre, feltárva ezzel tökéletes izmos felsőtestét, barátja pedig folytatta a tovább farkával való játszadozást, mikor aztán belenyalt a rózsaszín makkjába, egyből összeszorította a száját ne, hogy valaki meghallja, ahogy nyögdécsel.

-    Annyira jól csinálod. – mondta Chris barátjának, aki megállva a játékban felnézett rá.

-    Oh és még el sem kezdtem igazán beleélni magam. – és azonnal bekapta a meredező farkat, melyet jó erősen szopni is kezdet, melytől Chris újra szólni sem bírt.

Richard pedig megszakítva magát a kényelmetlen ruhadaraboktól, lehúzta a nadrágját, bokszerét és Mike-al együtt dolgozta meg a péniszét. Szavaiból kivéve nem volt semmi a srác, csak szopta és szopta barátja farkát, aki aztán a kezét is rátéve ösztönözte, hogy gyorsabban csinálja.
Chrisnek pedig egyre jobban tetszett, ahogy tanúja játszik a szájában a dákójával és a nyelvévvel valami isteni dolgot tesz vele, melyet még Lídia sem tud megcsinálni az ágyban.
Mikor megérezte a fején társa kezét, egyből gyorsabban nyomult ágyékára, falloszának íze meg teljesen betöltötte a száját, ahogy körkörösen nyalogatta az ajkai között, de megérezve barátja egyre keményedő farkát kivette a szájából. Chris nem érezve tovább a csodálatos érzést Mike-ra nézett kérlelve, hogy folytassa, mégis inkább megcsókolta, amely ugyanolyan jó is volt.
Aztán Richard elmondása szerint a vőlegény kezdte levetkőztetni barátját, levette róla lassan az ingét, majd fentről elkezdve puszilgatta, míg nem a gatyája övéhez ért. Mike teljesen hátrahajtotta fejét és élvezte, ahogy csókolgatják a testét, mely kockás hasától még inkább íncsiklandóvá tette barátjának, majd mikor megérezte, ahogy róla is lekerül a gatya és az alsónemű, már nagyon izgatottan várta, hogy Chris mit fog csinálni.
Barátja megragadta a szép hosszú péniszt, majd belenyalva a csúcsába nem tudva megállni egyből bekapta az egészet, és ahogy látta barátjától szopni kezdte.
Társa megérezve az ajkak mozgását a férfiasságán, hátra húzta a haját és ujjaival csipkedni, dörzsölgetni kezdte a mellbimbóit, míg a vőlegény szája egyre jobban elnyelte a finom kis rudat. Richard még mindig ott állva az ajtóban húzogatta a farkán lévő fitymát, melytől még inkább azt érezte, hogy lassan már felesleges raja ennyi ruha, közben is lassabb tempóra váltott a péniszén, mert nem akart még idő előtt elmenni.
Mike látva barátján mennyire telhetetlen csípőjét előre és hátra mozgatva tolta beljebb a szájába, hogy teljesen elnyelődjön az éhes ajkak között, melyet társa cseppet sem vett rossz néven, inkább még jobban belelendült a játékba.
Mindkettő felsőteste csupaszon emelkedett és süllyedt az egyre szaporább légzéstől, míg lábukon még mindig ott lógott gatyájuk és bokszerük, Richard pedig csak tovább nézte az édes páros játékát.
Mike homlokán kezdtek megjeleni első izzadtság cseppek és érezve, hogy már nagyon közel van a saját gyönyöréig, kihúzta a farkát a barátja szájából és felhúzva magához erősen megcsókolta.
Chris viszonozva a csókot, megérezte, ahogy társa a szobában lévő szürke kanapéhoz vezeti, míg mind a ketten lerázták magukról maradék ruhájukat és lehúzták zoknijukat. Közben Richard kicsit beljebb jött, hogy ne maradjon le semmiről, ami igazán kár is lett volna, mert a két férfi egymáson fekve kényeztették egymást.
Mike fentről nyomta bele barátját a bőr anyagába, csókolták egymást, meztelen testük teljesen összeért volna, ha kemény férfiasságaik nem ágaskodtak volna a kettőjük hasa között, mely minden egyes csók után egyre jobban összeért. Richard látva a két férfit még nagyobb tempóra váltott a kezével a farkán és már rajta is folyt le az izzadtság, melyet az egész testén érzett.
Mike leszállva barátjáról a kanapé elé térdelt le és Chris lábait megfogva maga felé fordította, úgy hogy a segglyuka felé legyen, melyet meglátva egyből a lényegre tért és beledugta a nyelvét. Soha nem érzett forróság kezdte átjárni a vőlegény testét, melytől egyik ujját bedugva a szájába szopogatni kezdte, hogy elnyomja vele a nyögést, míg egyik kezével a mellbimbóját kezdte csipkedni.
Mike még mélyebbre tolta be a nyelvét, barátja egész teste megremegett eme újfajta gyönyörtől, majd mikor nyelve helyett két ujját illesztette be, akkor már egy kis nyögés is kihallatszott ajka mögül. Richard meglazította az inge nyakát és elkezdte kigombolni rajta a gombokat, míg szemével és péniszén lévő kezével szorosan figyelte mi is történik a férfiak között a kanapén. Mike még mélyebbre dugta fel barátja seggébe az ujjait, majd melléjük belenyalva imádott barátja testét újabb hullámok járták át az élvezettől, melyeket még tovább is akart fokozni.
Chris már az sem tudta hol van és miért, csak azt akarta, hogy társa még jobban elmélyítse benne az ujjait, nyelvét, melytől már így is teljesen eksztázisba esett. Mike szabad kezével pedig megragadva társa meredező farkát markolászni kezdte, míg ujjai egyfolytában ki és bejártak benne, nyelvévvel pedig nyalogatni kezdte a heréjét.
Richard kezdte egyre kényelmetlenebbnek érezni a ruháit, így kibújva csendben a cipőjéből, lerántva magáról a zoknit visszatért a vőlegény és tanúja közti játék nézéséhez, melytől már a szerszáma elején kibuggyant az elő nedve is, de ő csak tovább húzogatta. Chris látva barátja mit is csinál egyből a plafon felé nézett és nyelvévvel körbenyalva a szája szélét próbálta lecsitítani magában ez az újfajta tüzes vágyat, melyet társa okozott benne. Mike tovább folytatta eme kényeztetést barátja testén, míg nem megérezve kezét a fején még közelebb húzta a herezacskójához, melyet már a szájába bekapva szopogatta, ettől aztán ugrott is egyet a férfi teste.
Mindkét pasi adoniszi teste izzadtságtól nedvesen mozgott a kanapén a maguk által alkotott pozícióban, melytől Richard farka még inkább keményedni kezdett. Mike pedig hirtelen felállva barátja segglyukától mellé ült le és átkarolva a csípőjét az ölébe ültette. Chris megérezve társa kemény férfiasságát a seggénél egyből megfogta és húzogatni kezdte, melytől társa teljesen beleivódott a kanapé anyagába, annyira jó volt neki. Mikor aztán nem tudott már gondolkodni megkérte barátját, hogy üljön rá a farkára, ezt meg is hallva egyből megemelkedett az egész testével, majd kezével a segglyukához illesztve felnyársalta az ő kis vőlegényét.
Chris még soha nem csinált ilyet még, de egyszer mindenen túl kell esni gondolta és szép lassan elkezdett rajta mozogni, minden egyes mozdulatával pedig egyre jobban beindult a benne lévő dákótól. Mike egyik kezét rátéve barátjára adta meg a tempót köztük, míg a másikkal a farkát kezdte újból markolászni, melytől már mind a ketten erőteljesen sóhajtoztak. Richard nyelni sem bírt annyira izgató volt a látvány, ahogy a két pasi egymáshoz nyomódva szaporábban veszik a levegőt, míg egyre jobban fokozzák az élvezeteket.
Chris egy percre sem abbahagyva rugózott barátja isteni falloszán, mely teljesen kitölti lyukát, melytől aztán egészen elalélva érzi magát, míg közben is farka társa kezében keményedik minden egyes húzásától.
Mike mindig is nem csak barátként tekintett a férfira, hanem egy lehetőségre, a szerelemre és mikor megcsókolta a száját, majd elengedte az várta volna, hogy megveri, vagy a pokolba küldi az egész barátságukat. Mégis Chris túltéve magát a megdöbbenésen, visszacsókolt még erősebben, ahogy ő tette és nem tudva mi sül ki belőle folytatták, most pedig álmai férfija éppen lovagol az egyre keményedő farkán, míg ő az övén játszadozik. Richard közben megszabadult most már mindenétől mely takarhatta a testét, egyik kezével farkát húzogatta megállás nélkül, míg másikkal felsőtestét simogatta, szemeivel pedig figyelve a növekvő gyönyört a kanapén.
A két férfi egyre szaporábban vette a levegőt, ahogy még gyorsabban kezdtek mozogni egymáson, Chris féktelenül rugózott továbbra is a méretes péniszen, míg társa felvéve vele az ütemet kezei között kényeztette férfiasságát.
Mike nem fogva vissza magát még közelebb húzta magához barátját és keze még mindig járva a merev dákón, ajkával a férfi testét kezdte csókolgatni, amitől nem fogva vissza magát nyögni kezdett a vőlegény.
A három férfi már csupa verítékben úszott a testüket átjáró vágyhullámoktól, melytől egyre közelebb kerültek saját kielégülésükhöz, de addig is folytatták a kényeztetés egyre nagyobb fokozását.
Aztán Chris egy nagyot kiáltva elélvezett, péniszéből kitörő ondó teljesen beterítette a hasát és barátja kezét, mely nem állt meg rajta, míg az minden csepp ki nem folyt belőle, majd lenyalva kezéről átvette az irányítást a lovagláson.
Mike megemelve a csípőjét nyomta egyre beljebb társa segglyukába még mindig kemény farkát, melyet megérezve a vőlegény egyből sóhajtozni kezdett a nyomástól a seggében. Richard teljesen beleveszett a látványba, a tanú álló faszára, ami még mindig szaporán mozgott Chris seggébe, aki ettől egyre nagyobbakat nyögött, és hamarosan elérte ő is a határait. Magába fojtva kitörő élvezetéből fakadó nyögését, hogy addig is észre ne vegyék a padlóra folyt le meleg nedve, majd húzogatta tovább és nézte, ahogy Mike is eléri a csúcsot, aki eközben is megállás nélkül ostorozta farkával barátja lyukát.
Chris megérezve, hogy egyre lassul benne barátja férfiassága, rá hajolt és szájon csókolta, melytől még jobban benne volt társa pénisze, melynek nagyon is örült.
Mike pedig eme váratlan csók nyomásától gyorsan kihúzta a farkát és abban a pillanatban a barátja seggére élvezett rá, fehér ondója végigfolyt Chris hátán egyenesen a kettőjük közötti résbe.
Majd a vőlegény kapva az alkalmon, hogy most ő van vezetői pozícióban eldöntötte az oldalára a férfit, aki a hátára fordulva látta, hogy mire is készül, most abban a helyzetben voltak, ahogyan az elején Mike-kal voltak a kanapén, csak ebben a pillanatban épp fordítva.
Újra elkezdték egymás testét megismerni, de most Chris vezetésével, melyet barátja nem is bánt nagyon, finom meleg csókjaival hintve be egész fizikai és szellemi valóját, mely nagyon jó érzés volt. Richard pedig közben elindult feléjük, a két férfi annyira el volt foglalva egymással, hogy észre sem vették volna, ha nem köhint egyet, melyre mind a ketten felnéztek rá.

-    Egyszerűen nem tudtam levenni rólatok a szememet. – és kezével végigszántott Chris hátán egészen le a seggéjig, melytől teljesen kirázta a hideg. – Mit szólnátok, ha most én lennék köztettek? – mind a két férfi összenézett, majd rámosolyogtak Richardra.

Lemásztak egymásról, felültek a kanapéról és elkezdték csókolgatni az egész testét, melytől mindannyian nagyon beindultak.
Először Chris ajkát kóstolhatta meg, majd utána Mike-t, mind a ketten istenien jól csókoltak, zabolátlan izzó nyelvük pedig egyből birtokba vette a száját, melyet, egy cseppet sem bánt.
Aztán a falhoz vezeték és ott folytatták kényeztetését, közben már mindegyikük farka keményen állt, melyet nem is vesztettek szem elül egy percre sem. Richard megtámaszkodott két kezével a falnak, Chris széthúzva a farpofáját belenyalt a lyukába, míg Mike alulról kényeztette nyelvévvel a herezacskóját, kezével pedig farkát fogva meg húzogatta rajta a fitymát.
A férfi már is érezni kezdte a testén átáramló hullámokat, melytől még forróbb lett a bőre érzékelése, a fiúk ezt látva még jobban elmélyültek a játékban.
Chris kihúzott nyelvét egy ujjával helyettesítette, mely gyors mozgásától a férfi egész testében meg is rázkódott. Mike abbahagyva a játszadozást a szájába véve Richard dákóját már is szopni kezdte jó erősen, nyelvévvel teljesen körbe járva ízlelgette a köreikben lévő új vendég finomságát. Közben is abban reménykedtek, hogy még van, idejük mielőtt még valaki bejönne és lelőné a bulijukat, így még ádázabbul vették kezelésbe a férfi testét, melytől már nyögni is kezdett és még jobban megkapaszkodott a falban.
Chris még egy ujját beletéve a segglyukába húzta ki és be, míg Mike a férfi derekát átfogva lökte magához még közelebb, hogy még mélyebbre kerüljön a farka a szájában, Richard még álmában sem gondolta volna, hogy ilyen nagy mázlija lesz és éppen a közepében lesz mindennek, szó szerint.
A fiúk abbahagyva a kényeztetést, elhelyezkedtek, Chris szép nagy dákóját elkezdte beilleszteni a lyukába, míg Mike a férfi farkát kezdte a seggéhez húzni, aki látva is mit akar egyből felnyársalta vele, majd hátrahajolva egy nagy csókkal megköszönte neki. Mikor aztán a vőlegény farka is benn volt megfelelő helyen, melybe Richard bele is remegett, elkezdtek szép lassan együttesen mozogni, melytől min a hárman nagyon gyorsan eksztázisba is estek.
Mike soha nem gondolta volna, hogy ilyen jó érzés, amikor egy férfi egészen benne van és azt érzést soha nem fogja elfelejteni, amíg csak él. Chris megnyalva a száját még közelebb hajolt a férfihez és belecsókolt a nyakába, majd csípőjével még nagyobb tempót diktálva mozgatta a seggében a péniszét. Richard megérezve a nyakán lévő tüzes csókokat és a lyukában gyorsan mozgó férfiasságot, egyből fel felvette a ritmust vele és így sorozta meg Mike lyukát még jobban, aki ettől elégedetten nyögdécselt is.
Megérezve a nyomást az alfelében kezével a farkához nyúlva húzogatni kezdte, így növelve meg a Richardtól származó élvezeteket, melyek átjárták az egész testét. Ahogy egyre erőteljesebben lovagolták bele magukat a játékba, úgy csillogott rajtuk újból az izzadság, melytől még izgatottabbak lettek, el is felejtve a külvilágban történő dolgokat, melyek éppen feléjük tartottak.
Thomas és Josh végezve egy örök életre a szalagokkal és az ostoba virágokkal keresni kezdték társukat, majd mikor már mindenhol megnézték kivéve a vőlegénynél elkezdtek feléje menni, és ahogy közeledtek, úgy szűrődött ki egyre hangosabban a nyögéseik. Közben Chris kihúzta farkát a férfi seggéből és újra nyalni kezdte, míg Richard megállíthatatlanul nyomta egyre beljebb a szerszámát Mike seggébe, aki kezével felvette a ritmust barátjával, így e kettős érzéstől már egészen a plafonon volt. A vőlegény nyelvévvel hatalmas köröket írt le a barátja lyukában és minden egyes nyelvcsapástól beleremegett az egész teste, mely kérlelhetetlenül nyomódott Mike-hoz, aki már a kéjtől eltelve kérte Richardot, hogy még erősebben nyomuljon bele, melyet meg is tett neki.
Thomasék az ajtó mögött hallgatózva felfigyeltek barátjuk hangjára is és lassan benyitottak, majd utánuk be is zárták az ajtót, mert ami a szemük elé tárult az nagyon izgató volt.
Chris még egy utolsót belenyalt és visszadugta péniszét Richard lyukába, aki már nagyon is hiányolta a vőlegény dákóját a helyéről és megérezve barátainak tempóját, ő is úgy csinálta, ahogy ők. Mike eleresztve farkát hátranyúlt a férfi fejéért és magához húzta, hogy megcsókolja, s még ajkuk kóstolgatása közben sem állt le a mozgás a seggében, majd megérezte, ahogy Richard vette kezelésbe a férfiasságát, ugyanazt a gyorsaságot diktálva, mint a lyukában.
Joshék teljesen ledöbbenve figyelték a szemük elé táruló látványt, ahogy egyszerre mozgott három izmos férfi teljesen átadva magukat a gyönyör okozta élvezeteknek, melybe ők is be akartak szállni. 
Richard még soha nem vett részt ilyesfajta játékban a fiúkkal, amit már nagyon bánt is, mégis örült, hogy valami új dolgot tanulhatott meg a két férfitől, akik így még közelebb kerültek hozzá és nem csak testileg.
Testük, mint valami mozdony vagonjai kerültek egyre közelebb egymáshoz, melytől még jobban beindultak, ahogy érezték, hogy még mélyebben van bennük egymás farka. Mike kezével testét simogatva élvezte, ahogy Richard markolászta a farkát és nyomódott egyre beljebb kemény fallosza a lyukába, mely számára egyszerűen hihetetlen volt.
Thomas és Josh nem várva tovább gyorsan levetkőztek, elkezdték egymást simogatni, csókolni, míg kezük egymás farkán volt, addig félszemmel figyelték a többieket.
A három férfi egyre szaporábban vették a levegőt, egymás testébe kapaszkodva kényeztették továbbra is magukat, míg az újdonsült vendégek is elkezdtek egy külön játékot. Thomas feküdt a földön rajta pedig Josh volt, szájuk pedig egymás farkánál megállva már is szopni kezdték, kezükkel pedig még meg is markolva, hogy még jobb legyen másiknak.
Az erősödő hangoktól vezérelve a szobában, melyet most már a szex, izzadtság és a vágy illata töltött be, még gyorsabban dugták, szopták egymást. Míg nem legelőször Mike érte el a kielégülést, egy nagyot nyögött, majd farkából kilövellő nedve a falat terítette be, Richard a kezén maradt ondót lenyalva folytatta tovább még erősebben a seggének való dugását.
Thomas és Josh pedig egyre gyorsabban szopták egymás farkát, felvéve egymással a ritmust és szabad kezükkel simogatva a másik testét.
Aztán Richard káromkodott egyet és ezzel beleélvezett Mike lyukába, melytől egész teste hatalmasat rázkódott, majd most már feléje fordulva csókolózni kezdtek, míg Chris még mindig a férfi seggében zakatolt. Joshék még erőteljesebben lendültek bele a szopásba, ahogy egyre többen élveztek el a szobában és ők sem akartak le maradni, így kezükkel erősebben markolva meg húzták az ajkuk közé a ízletes szerszámukat.
Chris sem bírva tovább kihúzta a farkát Richardból és a seggére élvezett rá, melyet péniszével el is kent rajta, majd nyelvévvel végig nyalt, melybe már Mike is beszállt és mikor találkozott ízlelő szervük egy csókban forrtak össze.
Ezután Josh kiáltott fel, majd barátja szájába élvezett bele, melyet elégedetten nyelt le mind addig míg az utolsó adagot is megízlelhette finom nedvéből, de még nem húzta ki a szájából, hanem továbbra szopogatta az ajkai között, mely a férfinak nagyon tetszett. A folytonos szopástól vezérelve még erősebben rácuppant Thomas férfiasságra, mely már egyre jobban keményedett benne, míg nem ezt már ő sem bírva tovább, elélvezett a szájában. Josh is mindent lenyelte, majd kivéve szájából még egyszer tisztára nyalta a barátja farkát és mind a ketten kezeikkel simogatták a másik testét, mely olyan közel volt egymáshoz, hogy még a szapora szívverésüket is meg tudták érezni.
Richard is beszállva a két férfi csókolózásába észrevette, hogy haverjai pucéran feküdtek egymáson a 69-es pozícióban kielégülve, míg egymást továbbra is érzékien érintették kezeikkel. Mikor aztán Josh és Thomas lemásztak egymásról, megköszönték egymásnak egy csókkal az élvezeteket és közelebb jöttek a fiúkhoz.

-    Hát így még soha nem próbáltam feszültséget levezetni, de ez sokkal jobb minden eddiginél – mondta Thomas és Richardék közé belépve átkarolta őket, melybe aztán Josh is becsatlakozott.

-    Milyen érzés volt középen lenni, haver – és ökölre nyújtotta kezét Richardnak, aki bele is öklözött és rá is kacsintott.

-    Elképesztő volt, esküszöm, ahogy hátulról érzed egy férfi farkát benned, míg te egy másikban vagy benne, az valami isteni érzés. – ezen aztán mindenki jót nevetett is.

-    Figyeljetek! – mondta Chris és teljesen komoly arccal, karba tett kézzel, amitől még jobban kidomborultak az izmai, fordult mindannyiuk felé. – Mint a vőlegény kérném, hogy a további feszültségem levezetése érdekében tegyetek velem akármit. – közben egyfolytában pajkosan elmosolyodott és a fiúk egymásra nézve már is tudták, hogy mi következik most.
-    Gyere kis vőlegény, most megmutatjuk, hogy milyen is a jó feszültségoldás. – mondta Mike és lesmárolta Christ, aki még szenvedélyesebben viszonozta is, közben is várva mire készülnek a fiúk.

Visszamentek a kanapéhoz, Chris és Josh felfeküdtek rá kutyapozícióban, közben felkínálva a édes gömbjeiket a mögöttük lévőknek. Richard elhelyezkedett a szájuknál, hogy farka éppen a fejüknél legyen, melyet kezükkel egyből markolászni kezdtek és nyelvükkel ízlelgették, míg Mike Josh mögé állt be és Thomas a másik mögé, majd elkezdték kóstolgatni a seggüket.
Ahogy megérezték ketten a lyukuk nyalását, egyből lúdbőrös lett a hátuk és a kezükben lévő dákót egyre keményebbnek tűnt már, így még jobban szeretgették közöttük.
Mike két ujját használva járta be újdonsült barátja lyukát, aki minden nyomásra válaszul felnyögött, míg Thomas stílusához híven már is hármat tett be az ifjú vőlegénynek, aki egész testében megremegett az új érzéstől.
Közben, ahogy kezdtek elmélyülni a másik testének dédelgetésében, úgy emelkedett meg mindegyikük farka, mely már készen állt a további gyönyörszerzéshez.
Richard megfogva a két férfi fejét farkát az ajkaik közé tette be, így kezdett el mozogni köztük csípőjével, míg ők éhesen nyalták nyelvükkel a hozzájuk került részét. Mike és Thomas pedig ujjaikat gyorsabban nyomták a fiúkba bele, melytől még a nyalással is leálltak, hogy átérezzék a lyukukat feszítő képtelen érzést, majd mikor csökkent a nyomás bennük megérezték, hogy most valami még finomabb fog a helyükre jönni.
Richard aztán újra Chrisékre bízta a szerszámát és egymásnak átadva nyalták és szopták, magukba szívva a férfi isteni ízét.
Közben Thomas teljesen felnyársalta a férfit a méretes falloszával, aki egy hangos sóhajjal adta tudtára, hogy jó helyen van, majd erőteljesen meg is indult benne, míg Mike lassan akarta beilleszteni,  de Josh egész testével a ágyéka felé nyomódott, így ő is megtapasztalhatta, amit társa az előbb, majd a férfi kérlelésével fel is vette a tempót Thomassal.
Egyre jobban izzott a levegő körülöttük, ahogy újra átadták magukat a gyönyör egyes hullámainak, ahogy a két férfi egyre vadabbul dugta a fiúk seggét, akik ennek hatására még erősebben szopták Richard farkát, aki pedig elégedetten masszírozta kezével önmagát.
Lídia eközben is mit sem sejtve, hogy férje milyen gyönyörökön is keresztülesik át esküvője előtt, tovább utasítgatta a koszorúslányait, hogy rendezzék el ezt, majd azt, míg végül rájött, hogy mindent magának kell csinálnia, mert a többiek teljesen kétbalkezesek.
Chris pedig szájában egy ízletes dákóval és a seggében még eggyel úgy érezte, ennél nem lehetne boldogabb, a férfi akire eddig csak barátként gondolt most ö is itt van, hogy kényeztesse, ahogy a többiek, melytől még inkább felforrósodott a teste.
Richard aztán megfogva a vőlegény fejét és ágyéka felé kezdte húzni az édes ajkát, melyet csípőjével megerősítve hatolt egyre beljebb a szájába, mely nagyon izgató volt számára. Mike nézte, ahogy barátja elnyeli az ajka között a méretes szerszámot és még gyorsabban kezdte beverni Josh segglyukába a farkát, aki erre elégedetten nyögött fel, míg Thomas figyelve a srácot ő is még inkább beindult és nem kegyelmezett Chris lyukának.
Aztán Richard átadva stafétát Joshnak, most ő kezdte szopni, mint ha valami isteni eledel lett volna, olyan eszeveszetten nyelte el a szájában a szerszámát, míg neki pedig csípőjével segített rá, a könnyebb ízlelgetéshez.
Már egyikük sem törődött azzal, hogy valaki megláthatja őket, inkább egymás testére figyelve fokozták a nyújtott gyönyöröket a testük felé. Izzadtságuktól verítékezett bőrük és minden egyes lökéstől meg is indultak le felé a cseppek, de ezzel is csak még jobban belelendültek a kényeztetésbe.
Josh és Chris már egymásnak átadva szopták Richard farkát, aki egyre hevesebben kezdett lélegezni, míg nem egész teste megrázkódott a gyönyörtől. Chris szájába élvezett bele, aki teljesen eksztázisba esve nyelte le egymás után az adagokat, aztán átadta Joshnak, aki folytatta mind addig, míg szárazra nem szívta, majd búcsúzol megcsókolta, Richard pedig mind kettőjüket a szopásért.
Közben Thomas elhelyezkedett Chris fölött és úgy nyomta egyre beljebb a lyukába szerszámát, melyet Mike látva követte a példáját és ő is fentről döngette már barátja seggét. Richard pedig a srácok mögé állva csapdosta a farpofájukat, hogy még gyorsabban dugják meg őket, akik eleget téve a kérésnek erősebben ostorozták a fiúk segglyukait, míg arcuk találkozva középen egy csókkal illették egymást.
Josh és Chris is közelebb merészkedtek arcukkal és csókolózni kezdtek, elnyomja a lökések okozta nyögéseket az ajkukkal, hogy míg véget nem ér, addig se zavarják meg őket. Aztán Mike megrázkódott egész testében és beleélvezett Josh seggébe, aki erre abbahagyta a csókolózást és vele együtt nyögtek fel, ettől a páratlan érzéstől.
Thomas pedig csak nyomta egyre és egyre beljebb hatalmas falloszát, mellyel teljesen felnyársalta Christ, aki már lassan tartani sem bírta magát, annyira elgyengült az őt érő gyönyörhullámoktól.
Richard becsatlakozott Mike-ékhoz és velük csókolózott és onnan figyelték, ahogy barátjuk megrázkódik, kihúzza a farkát és Chris hátára veri, melyről aztán mindenki csatlakozva tisztára nyalták róla.
Aztán Chris ülő helyzetet felvéve magához húzta Mike-ot, aki pedig szép lassan ráhelyezkedett álló farkára és rugózni kezdett rajta, úgy hogy szemükkel egymást tudják figyelni, ahogyan is Josh is leült a kanapéra és Thomas ültette tűhegyes szerszámára, melyet ők állítottak fel a hátsójukban lévő mozgástól. Richard pedig gyorsan felöltözött és kiment, hogy az ajtónál álljon őrt, hogy ne zavarja meg senki a fiúkat a munkájukban, persze inkább lett volna benn ő is még, de mindent a barátokéért mesélte nekem, mellyel én is egyet tudok érteni.
Chris élvezettel nézte, ahogy legjobb barátja meglovagolja őt, mely közben is úgy érezte végre megérhette barátját, aki mindig kissé zavarban volt előtte, amikor a szexről volt szó és belekerült ő is. Most pedig végignézve rajta, izmos, izzadt, kívánatos testén, mely most csak az övé, azt hitte meghalt és a mennyekben van, annyira jó volt.
Josh pedig magához húzva Thomas testét baszta alulról barátja seggét csípőjével, melytől a mind a ketten az egekig szárnyaltak a gyönyörtől, melyet csak még inkább elmélyítettek a mozgásban.
Mike lassan rugózott barátján, kiélvezve minden együtt töltött percet amit így tudnak eltölteni kettesben, testük és lelkük teljesen összeérve az egyre szaporább  lélegzetük által, majd közelebb hajolva Chrishez megcsókolta, míg közben sem állt meg rajta.
A szobát betöltő kéj és vágy fokozódása teljesen átjárta a férfiakat, érezve a bőrükön és az alatt is a bennük égő forró lángot, mely most egészen beburkolja mindegyiküket, míg nem elérik a gyönyörük csúcsát.
Richard közben egyfolytában mosolygott az ajtónál az éppen elhaladó vendégekre, akik kezdtek egyre többen lenni és remélte a srácok mindjárt kész vannak, vagy nagy bajban lesznek.
Josh még jobban begyorsítva a tempóján nyomta egyre beljebb szerszámát barátjába, majd megérezve Thomas, hogy egyre lassul, leszállt róla és eléje térdelve a szájába vette a farkát, melyet jó erősen szopni kezdett, majd megérezve a nedvét nyelvén egyből nyelni is kezdte.
Josh mosolyogva figyelte, ahogy az utolsó csepp nedve is eltűnik a farkáról barátja ajkai között, melyet aztán a saját szájával kóstolhatott meg rajta.
Chris sem bírva tovább egy hangosat felnyögött és Mike seggébe lövellte a magját, aki még ekkor is mozgott rajta, majd egymáshoz hajolva csókolózni kezdtek és megköszönve mindazt, amit átéltek együtt. Míg nem Richard hangja törte meg a varászt kintről, melyre mindannyian öltözni kezdtek.

-    Oh, a vőlegény, hogy, hogy van, hát egy kicsit lámpalázas szegény, de most már mindjárt jönni fog. – mondhatta egy vendégnek, míg a fiúk bent jót mosolyogtak rajta.

„Hát igen – gondolta végig Chris, míg Mike-ot figyelte, ahogy felöltözik. – a legjobb megoldás a lámpaláz ellen, ha az ember tanúja, megmutatja, mennyire fontos is számára a vőlegény jóléte és még a többinek is.” Majd kijöttek a szobából rendezetten, feszültségmentesen és mondhatni kielégülten mindannyian, így lépett végül Chris az oltár elé várva leendő feleségét.

-    És mi lett Mike-kal beletörődött, abba, hogy Chris megházasodott? –kérdeztem tőlük a sztorijuk végén, melyre mind a hárman egymásra néztek és sokatmondóan elmosolyodtak, majd még egy percig néztem őket és már én is velük mosolyogtam.
Előző részek
Hozzászólások
Danana69 ·
Végre a folytatás :) nagyon jó lett

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: