Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Legénybúcsú 1. rész - A tanúk körében

-    Ted, azt hiszem, mindjárt indulnod kell – szólt az ágyvégéből Loren, míg közben éppen a harisnyáját kezdte felhúzni -, ahogy nekem is lassan mennem kell. – majd hallottam lépteit az ágy mellett, majd fölém hajolt és megcsókolt, egyből kinyitottam a szemem.

-    Jó ébresztő, de mi lenne, ha folytatnánk azt, amit elkezdtünk a délután folyamán – közelebb húztam magamhoz leendő feleségemet és újra megcsókoltam, kezeimmel máris a melltartóját kezdtem kigombolni, amikor is megfogta a kezeimet hátul.

-    Nem lehet, Tina és Erika vár már rám, ahogy rád is a tanúid, emlékszel?

-    Nem felejtettem el szívem, de gond, ha mégse mennénk el és inkább együtt töltenénk el az utolsó napunkat, mielőtt végleg összeházasodunk – közben visszament és a ruháját kezdte fel venni, amikor is visszanézett rám.

-    A barátnőim megölnének, ha nem mennék el a saját lánybúcsúmra, ahogy téged is a fiúk. – odament a tükörhöz és megigazította piros koktélruháját, majd újra felém fordult. – Hol is lesz a legénybúcsúd? Egy hotelben? – melyre már kiszálltam az ágyból és elindultam felé.

Hátulról átkarolta, figyeltem magunkat a tükörben és néztem a gyönyörű nőmet, akit holnap el fogok venni feleségül.

-    Igen, egy hotelben lesz, még a fiúk küldtek is egy sms-t, hogy hol kezdjem a kirándulásomat. – közben beszívtam Loren parfümjének isteni illatát, melytől a farkam keményen meredezni kezdett barátnőm popója felé.

-    Az jó lehet, az enyém valahol egy chippendale klubban fog kezdődni és azt hiszem ott is fog véget érni. – elmosolyodott és kezével lenyúlt a farkamhoz – Tele lesz a hely izmos pasikkal, akik csakis nekem fognak táncolni fél pucéran.

-    Akkor lehet, hogy nem is szabadna elengednem téged oda, nem de? – ujjaival le-fel húzogatta rajta a fitymámat, melytől újból nagyon beindultam, és még mielőtt letéptem volna róla a ruhát elengedte a szerszámomat.

-    Légy jó szívem és ne igyál túl sokat. – ahogy ezt mondta felkapta a táskáját, elindult az ajtó felé, de aztán megállt.

-    Valamit itt fele… - mielőtt még kimondtam volna, visszajött és megcsókolt.

-    Csak, hogy tud, kit is fogsz az oltár elé vinni holnap. – erre magamhoz húztam és még szenvedélyesebben vettem birtokba a száját, majd elengedtem.

-    És te is, hogy ki lesz a férjed. – majd elindult az ajtó felé.

-    Úgy lesz. – majd hirtelen visszajött. – Ne, hogy cserbenhagyd a fiúkat – és bezárta az ajtót utána.

Én pedig magamra maradtam az üres szobában, elkezdtem előkapni az inget, nyakkendőt és fekete lakkcipőmet, melyet a fiúk az üzenetükben írtak meg nekem. Nem tudom, mire készülhetnek ezek hárman, de az biztos, hogy ma éjszaka nem fogok aludni.
Ismerve a tanúimat az egész hotel tele lesz dögös kurvákkal és szobáról szobára kell mennem, hogy kielégítsék a vágyaimat, oltári egy legénybúcsú lesz.

A tanúim Thomas, Josh, és Richard, mind a hárman a legjobb a barátaim és mindegyiküket az egyetemen ismertem meg. Thomas az egyetem futballista csapatának kapitánya volt, Josh az vízilabda csapat vezetője és Richard pedig a suli szívtiprója volt, de őt sem kellett félteni semmitől, kemény harcművészetet tanult, aminek a végén egy fekete övvel távozott is.
Én pedig azon voltam, hogy megtaláljam önmagam az egyetem éveim alatt, így mindegyik klubba beléptem, ahol is egyből megkedveltek az emberek. Jó időszak volt számunkra, egyik nap buliztunk, másnap pedig edzéssel próbáltuk a másnaposságot kiheverni, közben megszámolni sem tudtuk, hogy mennyi csajunk volt, de az biztos, hogy naponta kellett óvszert vennünk egymásnak a közeli akció miatt.
Aztán a suli után ismerkedtem meg Lorennal, akibe egyből beleszeretem, majd 3 év után végre megkértem a kezét és ő igent mondott. A fiúk máris elkezdték mondani, hogy nagy hibát követek el ezzel, de akkor is támogatni fognak benne, bármekkora marha is vagyok. És azonnal tervezni is kezdték a legénybúcsúmat, nagyon izgatottá is váltak miatt és csak annyit súgtak meg róla nekem, hogy soha nem fogom elfelejteni azt az estét.

Megérkeztem az Anchor Hotel elé, hatalmas pazar épület volt, melyen ott fénylett az 5 csillag a neve felett, majd nagy levegőt véve beléptem az ajtón és a bár felé tartottam. Az üzenetben az öltözetemen kívül még ott volt, hogy mi az első állomás a hotelben, ahol is majd megtudom a további utasításokat.
A bárnál nem voltak sokan csak egy két ember lézengett arra, de egyikőjük sem volt ismerős, így leültem az egyik székre és rendeltem egy whiskyt tisztán. A pincér megfordult, majd szembe találtam magam Joshhal, aki öltözetéhez híven kitöltötte nekem a rendelt piámat, közben pedig én szólni sem bírtam döbbenettől.

-    Meglepődtél mi? – elém tolta a poharat, melyet egy hörpintésre ki is ittam teljesen.

-    Miért nézel ki úgy, mintha pincére lennél?- súgtam oda neki, közben pedig körbe néztem nem-e találok valahol egy kandi kamerát vagy ilyesmit.

De megdöbbenésemre senki lépett ki a pult mögül egy hatalmas vigyorral a száján és mondaná, hogy „Most elkaptunk, haver!”, a kameráját pedig tökig nyomva az arcomba, mely az értehetetlenségtől lemerevedett.

-    Mert az is vagyok, vagyis csak erre az estére.

-    Akkor kaphatok még egyet? – mutattattam felé az üres poharamat, melyet készséggel újra is öntött, kezdtem élvezni a legénybúcsúmat.

-    Szóval merre vannak a többiek? – hörpintettem a whiskyből – Talán ők is pincérnek öltöztek, mint te? – melyen jót mosolyogtam és kiittam a poharamból a maradékot.

-    Nem, de mindannyian másoknak öltöztünk be, hogy ezzel lepjünk meg téged. És sikerült?

-    Naná és most mi következik? –kérdeztem izgalomtól teli hangomon, alig várva, hogy Josh mivel készülhetett itt a bárnál.

-    Most az jön, hogy kifizeted az italaidat, amit eddig ittál. – ahogy meghallottam először elkezdtem nevetni, majd a barátom arcára kiülő komolyságtól gyorsan visszafogtam magam és belementem a játékba.

-    Nincsen nálam pénz, de ha lehetséges én mással fizetném ki a tartozásomat. – már is elképzeltem, ahogy a pult mögül előjön egy 20-as bombázó pincér egyenruhában, aki azt kéri, hogy fenekeljem el és ezzel le is tudva az adósságom, de nem találtam el.

-    És mivel tudnál fizetni, hanem pénzzel? –nem értettem, mire akar kilyukadni a barátom, így aztán inkább ráhagytam.

-    Ezt önre bízom pincérfiú. – aki erre körülnézett, majd intett jöjjek be a pult mögé.

Bemásztam, majd egy személyzeti ajtó felé terelt, a gondolattól, hogy milyen mocskos perverz dolgot találtak ki nekem ezek hárman máris kidudorodott a nadrágom eleje. Becsukta utána az ajtót, tőlem jobbra egy konyha volt, asztallal, szekrényekkel és egy mosogatóval a poharaknak, de ahogy körülnéztem nem volt semmi más, előttünk pedig már csak egy „exit” felirat égett zölden. Se egy dögös tizenéves vagy egy sztriptíz táncos nő nem volt a helyiségben, csak én és Josh.

-    Szóval mit csinálunk, elmosogatod velem a koszos poharakat, haver? – melyen mindketten elmosolyodtunk.

-    Nem, nem egészen, inkább megmutatok valamit. –elkezdtem körbe nézni a konyhában.

-    Igen és mit szeret… - nem vettem észre, hogy ilyen közel jött, majd mielőtt folytathattam volna megcsókolt, aztán elengedett - ...-nél megmutatni nekem.

-    Ezt. – Josh arcán látszódott, hogy várja mit lépek erre, kirohanok a hotelből és itt hagyom őt és mindenkit vagy inkább belemegyek a játékba.

-    Még egyszer, hogy is volt ez. – most én támadtam le, nyelvemmel máris ízlelgetni kezdtem a száját, majd ő is ráérzett az ízére és folytattuk.

Még soha nem csókolóztam férfival, de mindig tanul valami újat az ember az életben és reméltem nem is az utolsót ma este. Finom, puha ajkai voltak Joshnak, nyelve pedig sikamlósan csusszant át a számba, melytől még szorosabbnak éreztem a gatyámat. Nem akartam elengedni, így pár új mozdulatot bemutatva a barátomnak, ő sem szándékozott befejezni, inkább még szorosabban öleltük át egymást.
De végül Josh szakította meg a csókunkat, újból ránéztem a barátomra, de most úgy, mint még semmikor. Hosszú szőkésbarna haja be volt állítva, ahogy mint minden nap, vékony, izmos testű, kék szemű félisten volt, akit soha nem kívántam meg ennyire, majd közelebb jött hozzám, és megérezem arcszeszének finom párlatát.

-    Azt akartuk a srácokkal, hogy ezt az estét soha ne felejtsd el és tud, hogy mi mindig gondolunk rád és nem csak barátként. – ahogy kimondta a farkam még súlyosabban keményedett meg, melyet aztán Josh tapintott ki a gatyámon keresztül.

-    Azt hiszem, valakinek kell egy kis segítség számla ügyben. – elkezdte a szöveten simogatni és nyelvévvel átnyálazni a szövetet, míg én egyre melegebbnek érezve a ruhámat elkezdtem kigombolni az ingemet, meglazítottam a nyakkendőmet.

Most már a nadrágom közepe teljesen nedves volt és éreztem, ahogy a farkamból szivárog az elő nedvem, de barátom még mindig a szöveten tapogatta ki a szerszámomat, melyet már nem bírtam tovább. Abbahagytam a gombolást az ingemen és inkább a nadrágom övét kezdtem kihúzni, amin Josh csak mosolygott.

-    Látom sietős hangulatban vagy. – már a gatyámat húztam le, a bokszerem anyagán pedig látszott a nedves folt a spermámtól – Valaki aztán nagyon izgatott a bulija miatt. – és látva rajtam, hogy készen vagyok, lehúzta a fehérneműmet és szemügyre vette a farkamat.

Keze közé vette, majd elkezdte húzogatni rajta a fitymát és nyelvévvel megkóstolta a csúcsát, melytől meg kellett kapaszkodnom a konyhapultjában, annyira jó volt. Nyelvévvel körbe nyalta az egészet, aztán tovább játszott vele a kezei között, míg nem csókolgatni kezdte a makkomat.

-    Nagyon jól csinálod, - alig kaptam levegőt, az arcom éget a vágytól és az izgalomtól, hogy a legjobb barátom most készül leszopni – De most már rátérhetsz a desszertre is. – kezével még mindig fogva a péniszemet felnézett rám.

-    Mindent a vőlegényért. – és teljesen bekapta, először még csak ízlelgette a szájában, majd szabályosan szopni kezdte.

Olyan jó volt, Loren nem igazán szeretett szopni és nem is igazán élte át ennek örömeit, nem úgy, mint Josh, aki teljes odaadással szeretgette az ajkai között péniszemet. Közben levettem az inget és a nyakkendőt, mindegyik lekerült a földre, míg barátom csak folytatta a kényeztetésemet. Aztán megfogtam a fejét és azzal irányítva a farkamat a szájába nyomtam egyre beljebb neki, közben rásegítettem csípőmmel is.
Annyira jó volt, mindkettőnk arcán folyt le az izzadtság, de nem hagytuk abba és minden egyes nyögésemmel gyorsabban kezdett szopni Josh. Majd éreztem, ahogy egyre közelebb vagyok a csúcshoz, így teljesen belemarkoltam a hajába és erősen húzni kezdtem a farkamra, melytől még inkább beindult.
Aztán egy hatalmas nyögés kíséretében beleélveztem a szájába, csak úgy nyelte a spermámat, mint valami finomságot, majd mikor kihúztam a szájából még egyszer körbenyalta, hogy csepp se maradjon rajta. Felállt, majd közelebb jött és nedvemtől nedves ajkaival megcsókolt, nagyon finom volt ez az új érzés.
-    Köszönöm. – és újra megcsókoltam.

-    Oh még közel sem végeztünk. – lemutatott a nadrágja elején lévő dudorra. – Még nincs egészen kiegyenlítve a számlád haver. –alig vártam, hogy mi következik ez után.

Odavezetett az asztalra és ledöntött rá, mellkasom a hideg asztalnak feszült, de be is melegedtem, ahogy Josh az ujját bedugta a segglyukamba. Közben kezével lehúzta a lábamon lógó nadrágot, bokszert, majd a cipőt és a zoknit is, így már teljesen meztelen voltam előtte. Aztán éreztem, ahogy még egy ujj csatlakozik vele, melytől rándultam is egyet az asztalon majd kivette mindkettőt.
Hátra néztem és azt láttam, ahogy Josh leveszi az ingét magáról és gyors ütemben megszabadult a nadrágtól és a cipőjétől is, így most már szemügyre vehetem az ő szerszámát is. Nem volt olyan nagy, de szép vastagon lengett a levegőben és már alig vártam, hogy a számba vehessem, de Joshnak más terve volt vele. Újra visszatért a seggemhez, most már három ujját nyomta belém és elkezdte ki és bemozgatni, ettől aztán a farkam is újult erővel keményedet a lábam között.
Csak nyomta egyre beljebb az ujjait felfedezve a seggemet és minden egyes nyomástól a lyukamban a vágytól eltelve nyögni kezdtem, melyet akartam is, hogy tovább folytassa.
Aztán már csak egyet hagyott bennem, de most a nyelve csatlakozott hozzá, soha nem érzet vágy szállta meg a testemet, melytől csak még jobban azt kívántam, hogy ne hagyjuk abba.

-    Most már elégé nedvesnek érezlek Ted. – rácsapott a seggemre, majd lassan belém nyomta vastag férfiasságát – Ezt nagyon élvezni fogod! – éreztem, ahogy makkja bennem volt, majd kihúzta, aztán egyre többet éreztem meg belőle, míg már nem bírtam tovább a várakozást.

-    Ne játssz velem Josh, csak dugj be, ahogy szeretnéd. – melyre barátom egyből beillesztette a lyukamba méretes farkát, melytől már is nyögdécselni kezdtem.

Lassan nyomta egyre beljebb vastag falloszát, míg farpofáimon a kezei megállás nélkül csattantak, melytől még inkább azt kívántam, hogy nyársaljon fel jobban. Egyre erősebben verte belém a farkát, de többet akartam, így csípőmmel az ágyéka felé mozgatva együttesen vettük szaporábban a levegőt a teljes kielégülés felé. Minden egyes csattanással, mely a fenekemet érte, nagyobb tempóra váltottunk, majd hirtelen kihúzta belőlem a farkát.

-    Akarok valami mást is kipróbálni veled. – súgta a fülembe majd leült egy székre és vele szemben elhelyezkedtem el a farkán, mely most már egészen kitöltött engem.

Érezve, hogy hozzám került az irányítás, egyből rugózni kezdtem a farkán, egyik kezével pedig stabilan tartotta a hátam, míg a másikkal a péniszemet markolászta. Ahogy meglovagoltam a barátom péniszét, míg ő közben a farkamat húzogatta, az valami istenen túli gyönyör volt számomra.
Gyorsabban mozogtam rajta, míg a kezével felvéve a tempót húzta a fitymámat, majd közben rá is köpött, hogy még síkosabb legyen. Mindketten csurig vizesek voltunk az izzadtságtól, ahogy egymást kényeztettük megállás nélkül, majd éreztem, ahogy lassan elérem az újabb kielégülést.
Joshhon is látszott, hogy már ő is egyre szaporábban veszi a levegőt, de ő még rámenősebben kezdett neki, mert mikor egyre lassabban kezdtem rugózni, besegített a csípőjével alulról, míg kezével játszott tovább a farkamon. Majd már nem bírva tovább telibe spricceltem az ondómmal Josh mellkasát, míg végül az összes spermám rajta folyt végig.
De barátom még mindig elszántam mozgatta a farkát és nyomta a lyukamba be, közben közelebb hajoltam és megcsókoltam, míg mint a gép verte be nekem falloszát. Aztán egy utolsó lökés kíséretében beleélvezett a seggembe, melytől mindketten hatalmas nyögésben törtünk ki, majd így összefonódva ízleltük meg újra egymás ajkait.

-    Mindig is arra vágytam, hogy egyszer ezt csináljam veled. – erre újra megízlelte a számat és még jobban elmélyedt a nyelvévvel.
-    Hát most megtetted, - belenéztem égszínkék szemébe – amit soha nem fogok megbánni. – csókolóztunk addig így,míg Josh és én kifulladva felültünk a székről, elkezdtük keresni a ruhánkat, közben is ízletes testének minden egyes részét megjegyeztem magamnak. Mikor aztán mindketten visszaöltöztünk, még egy utolsót smároltunk, majd megmondta, hogy menjek fel az 5. emeletre és keresem a 125-ös szobát.

-    Miért ott mit találok? –melyre csábítóan elmosolyodott és nem mondott semmit, míg végül utána nem kiáltott.

-    Használd a liftet, azzal gyorsabb lesz. – még utoljára utána néztem, aztán már csak az járt a fejemben, ahogy beszálltam a liftbe, hogy mi fog ott fenn várni.

A liftben volt még pár ember rajtam kívül, valaki megosztotta a barátjával, hogy nincs rajta bugyi, míg mások csendben hallgatták a hangszóróból szóló lágy dallamokat. Megérkeztünk az első emeletre és kiszállt a pár, majd haladtunk is tovább, közben csak azon járt az eszem, hogy mit éltem át az elmúlt egy órában.
Soha nem tudtam, hogy Josh így érez irántam, bár ha belegondolok mindig is zavarban volt velem szemben, Thomas mindig kemény legény volt, aki szeretete a kemény szexet és a focit, Richard pedig csakúgy falta a nőket mikor találkoztunk, mindig volt egy a karján vagy talán kettő is egyszerre. Nem értem, mégis ami ott lent történt, nem változtat azon, hogy Josh még mindig a barátom, majd hirtelen egy lökést éreztem meg, megálltunk.
Körbenéztem és csak a londiner fiú meg én voltunk a liftben, lehet, hogy jobb lett volna valamelyik emeleten leszállni, mint bennragadni benne.

-    Bocsi, nem tudod, hogy éppen hol állt meg a felvonó? – arra gondoltam megpróbálom szétfeszíteni az ajtót, ha egy emeleten álltunk meg vagy annak közelében és akkor talán nem maradnék le a bulimról.

-    Siet valahova? –kérdezte a srác, a hangja nagyon ismerős, de az arcát nem láttam, mert belehúzta a sapkáját.

-    Igen, tudja holnap lesz az esküvőm és éppen a legénybúcsúmra tartok fel az 5. emeleten. – aminek ízelítőjét már megkaptam a bárnál, a közeli emlékek újrajátszásától újra merevnek éreztem a farkamat.

-    Aha, szóval odatart, mert tudja – felé fordultam, közben levette a sapkát – én is arra felé tartok. – Richard volt az, borzas fekete haja, mint mindig csimbókban állt össze vissza, enyhe borosta fedte mindig mosolygó arcát és sötétbarna szemei pajkosan csillogtak felém.

-    Szóval te állítod meg a liftet? – és egyre közelebb mentem hozzá.

-    Ez is a buli része. – kezén lévő kesztyűvel elkezdett végigsimítani a karomon, majd a hasamtól folytatva megállt az ágyékomnál. – Ráadásul le kell ellenőriznem mindenféle csomagot, melyet a vendég magával visz a szobájába.

-    Akkor végezze a kötelességét londiner fiú. – lehúztam a sliccemet, majd eligazítottam a bokszeremet és végül kiugrott a lyukból a farkam, melyet Richard meglátva egyből kezelésbe vette.

-    Szép nagy, de lássuk a csomag többi részét is. – egyik kezével megmarkolta a péniszemet, míg a másikkal a heréimet kezdte simogatni, nyelvévvel pedig nyalta makkomat.

A kesztyűjének érintésétől még jobban ágaskodni kezdett a farkam, az érdes bőrtől mindig jobban beindultam, olyan furcsa érzést kölcsönöz az együttlétnek, mely nagyon tetszett. Közben Richard már szopta is rendesen, segítve neki a csípőmmel elkezdtem mozogni felé, melytől még gyorsabban járt az ajkai között szerszámom, míg ujjával még mindig ingerelte a heréimet. Rendkívülien jól csinálta, mint egy szívógép, mely nem tudott betelni a farkam méreteivel és ő csak tolta egyre beljebb a szájában, majd hirtelen abbahagyta.

-    Most te jössz nagyfiú – felállt és elkezdte kigombolni a gatyáját, alatta pedig már csak szép hosszú fallosza keményedett felém, tudva máris mit kell tennem, letérdeltem és egyből a számba vettem érzéki hímvesszejét.

Meglepődött, hogy mennyire gyorsa rácuppantam, egyik kezemmel erősen fogtam, míg az ajkam megállás nélkül mozgott rajta, melytől kisebb sóhajok kezdtek hangozni a liftben. Nagyon jó volt az íze, nem tudtam betelni vele és csak még jobban a számba vettem, hogy átérezem milyen is mikor valakit leszopnak. Richard eközben megszabadult a felsőtestén lévő ruháktól, így láthattam minden hasizmát, melytől nők vesznek meg egyfolytában. Nem engedve el a számból egy percre sem, szabad kezemmel végigjártam a felsőtestét, majd kezével segített odavezetni minden érzéki porcikájához. Majd elengedve a kezem, a csípőjére fókuszált, hogy felém mozgatva még jobban kielégítsem az éhségemet.
Barátom egyre gyorsabban vette a levegőt, a számban pedig egyre keményedő farkából megéreztem az elő nedvét, de én ekkor sem hagytam abba. Végül Richard megfogta a fejemet és rászorította az ágyékára és a számba lövellte a teljes magját, melynek egy része lefolyt az ingemre és a nyakkendőmre, de a többit mind lenyeltem. Felálltam és kezeimet az arcára téve csókolózni kezdtünk, olyan jó érezni a nyelvét a számban, és amiket csinált vele, azt bármely férfi megirigyelte volna.

-    Azt hiszem, rám férne egy alapos testüreg ellenőrzés, mielőtt visszamennék dolgozni. – és egyből a falnak állva háttal megmutatta az édes kis seggét, melyet semmi pénzért nem utasíthattam el.

-    Megkapod, amit akarsz londiner fiú – letérdeltem elé és nem tétovázva belenyaltam, melytől barátom ugrott is egyet és kérte ne hagyjam abba.

Nyelvemmel körkörösen nyaltam ki, majd egy ujjamat is betettem mellé mozgatni, Richard teste minden mozdulatnál beleremegett eme élvezetektől.
Ízlelő szervem kihúztam és helyette egy ujjat raktam be és azzal kényeztettem tovább a segglyukát, majd kérte, hogy most már jöjjön a nagyfiú, erre előrementem hozzá és megcsókoltam.

-    Meg is kapod őt, ha már ilyen szépen kéred. – lehúztam a gatyámat, kigomboltam az ingem és félre hajtottam a nyakkendőmet, a majd beillesztettem a farkamat a lyukába.

Isteni érzés volt, ahogy a segge körül zárta a péniszemet és teljesen bent voltam, lassan mozgattam a csípőmet, hogy így szokja meg a farkamat. Richard a falnak dőlve nyögőt és sóhajtozott a gyönyörtől, melyet a falloszom okozott neki, hangjától még nagyobb lendületre kapcsoltam és már szabályosan basztam a segglyukát.
Míg én döngettem hátulról, addig ő egyik kezével hátranyúlva kitapogatta meredező farkát és húzogatni kezdte, felvéve velem az ütemet. Magamhoz húztam az egész testét és nyakát kezdtem csókolgatni, míg kezemmel simogattam, farkam pedig még mindig benne járva kényeztettem.
Aztán kezem letévedt a farkához és együttesen markoltuk meg és húztuk a fitymáját róla, míg én egyre közelebb éreztem a kielégülésemet. Majd egészen a falnak döntöttem Richardot és már úgy kúrtam meg a lyukát, mint egy vadállat. Fejével felém fordulva megcsókoltam és abban a pillanatban húztam ki a seggéből és lövelltem a hátára az ondómat, halk nyögéseimet ajka szorításában némultak el a gyönyörben. Lehajoltam a hátához és lenyaltam róla a nedvemet, az egész háta libabőrös lett, de kezével még mindig a farkán dolgozott.
A háta mögé álltam, majd rám hagyva a további játszadozást, erősen verni kezdtem a péniszét és elkértem addig is a kesztyűjét, hogy milyen érzés érezni a farkán a bőr tapintását. Így még a fehér bőrben egyre gyorsabb tempóban húzogattam a falloszát, addig szánkkal újra egymásra találtunk. Míg nem Richard erőteljes nyögése elhangzásában érte le a csúcspontot, a lift oldalán folyt le a spermája, míg a maradékot a kesztyűről nyaltam le.

-    Ugye milyen jó érzés volt a bőr érintése a farkadon? – majd megcsókolt.

-    Igen, igazad volt és ha már meg volt a rutinszerű vizsgálat, lehet, hogy ideje volna folytatni az útját – végignézett izzadt testükön és rám kacsintott. – Nem de e uram?

-    De igaza lehet. – elkezdtünk felöltözni és még egyszer végignéztem Richard kockás hasán, melytől azt éreztem, hogy újra beindulok.

Mikor elkészültünk, megnyomott egy gombot és rögtön megérkeztünk az ötödik emeletre.

-    Reméljük kellemesen utazott velünk. – mondta a londiner fiú újból betöltve a szerepét és hozzá fűzte. – a keresett szoba a lifttől jobbra található uram. További kellemes bulizást! – és mosollyal a száján eltűnt a földszintre tartva.

Remélem még lesz szerencsém mindkettőjükhöz az est folyamán, majd elindultam jobbra, közben nézve a szobaszámokat, végül megtaláltam a 125-öst. Bekopogtam, de már az ajtó nyitva volt, így beléptem és bezártam magam után az ajtót, hát, ha túl hangosak leszünk.
Nem tudtam mi várhat odabenn, mégis sejtettem, hogy az eddigiekhez hasonlóan nagyon élvezni fogom, egyre beljebb haladtam a szobában, míg nem a hálórészhez értem és az ágyon ott ült és várt rám Thomas rendőrnek öltözve.
Még így is látszott napbarnított bőre, izmos karjai és erős mellkasa melyeket semmilyen ruha nem takarhatott el róla, míg a szemét eltakarta egy fekete napszemüveg.

-    Elkésett vőlegény. – mondta, felállt az ágyról és szemügyre vett engem, míg közben az övéről levette a gumibotot és azt húzogatta a keze között, reméltem később az én farkamat fogja így simogatni, melyen elmosolyodtam. –Ne mosolyogjon, ezért megrovásban fogom részesíteni. Mi az ott az ingén és a nyakkendőjén vőlegény? – ránéztem és Richard sperma foltjai voltak ott.

-    Csak egy kis baleset biztos úr, nem történt semmi. – megindult felém és már közel volt hozzám, hogy már éreztem a meleg leheletét rajtam.

-    Akkor most vetkőzz vőlegény! – távolabb állt és onnan figyelte, ahogyan kigombolom az ingem, majd a gatyám kerül mellé és a cipőm, zoknim le a földre. – én pedig őt figyeltem, míg egymás után szabadultam meg a ruháimtól, egyfolytában engem nézett és úgy látszott a gatyája kezd egyre szorosabb lenni neki.

-    Mi ez itt vőlegény? –majd mellém állt és fekete bőrkesztyűjével megmarkolta a meredező farkamat, mely amióta beléptem a hotelbe egyfolytában csillapíthatatlanul állt.

-    Ez a farkam uram – végig néztem rendőri egyenruháján és kezemmel elindultam felé – Akarja ellenőrizni, hogy legális-e? – a kezemet hirtelen megragadta, majd, mint egy igazi rendőr egy gyors mozdulattal hátra kulcsolta mindkettőt és megbilincselte.

-    A szemtelenségedért büntetés jár vőlegény. – az ágyra dobott le, a farkam teljesen hozzám simult, míg Thomas a hátamat a kezével végigsimította, majd megállt a seggemnél.

-    Látom volt része ellenőrzésben a kicsike. – és ujjával kezdett mozogni benne szép lassan.

-    Igen uram. – de csak ennyit tudtam mondani, mert már gondolkodni sem tudtam, mikor aztán még két ujját tette be és egyre gyorsabban dolgozta meg a lyukamat, melytől erősen lihegni kezdtem.

-    Élvezed mi, te kis rohadék és mit szólsz ehhez? – kihúzta mind a három ujját és megéreztem gumibotot a seggemnél.

Majd nagyon gyorsan belém is tolta a kicsikét, olyan lett volna mind, ha két gigászi farok mozgott volna bennem, melyek egyre erőteljesebben dugták a segglyukamat. Az egész testemen átéreztem, ahogy minden egyes lökéssel újabb gyönyör hullám járja át, melyet hangos nyögéseimmel próbáltam tudtára adni a biztos úrnak.
Aki egy percre sem hagyta abba a gumibottal való mozgást a seggemben, elkezdte a hátamat nyalni fentről, majd mikor megéreztem a lyukam közelében a piszkos kis nyelvét, azonnal ugrottam egyet. Thomas aztán előrejött, de úgy, hogy a szerszámát még mindig a seggemben mozgatta és a fülembe súgott.

-    Most már jó leszel vőlegény. – nem tudtam mit mondjak, majd egyből bólintani kezdtem, ahogy folytatta a napszemüvege mögül. – mert akkor rátérhetnék az igazi mókára. – melyen még ő is elmosolyodott és egy gyors csókot nyomott a számra.

Kihúzta a gumibotot, letette a bilincseket rólam, közben megfordított és rám mászott, egyből csókolgatni kezdtük egymást. Thomas a nyelve úgy ficánkolt bennem, mint valami pisztráng a tóban,  nem állt le míg, nyelvével minden szegletemben ott nem járt, majd én is bekeményítettem és visszaadtam, amit eddig tanultam a srácoktól.
Elégedetten mosolyodott el, milyen jó vőlegény is vagyok, majd újra bilincsek kerültek a kezemre.

-    Csak, hogy ne tudjál megszökni vőlegény. – amit nem is akartam, de így kiszolgáltatva lenni a barátomnak még inkább keményedni kezdett a farkam.

Villámsebességgel lekapdosta magáról a ruháit vele együtt a napszemüveget is, Thomas istenien nézett ki hatalmas dákójától pedig már a nyálam is összecsordult, annyira ízletesnek nézett ki és feltérdelt az ágyra és a lyukamhoz verte péniszét.

-    Az ilyen mocskos vőlegényt jól meg kell büntetni. - ahogy mondta végig engem nézett, azokkal a gyönyörű barna szemeivel, az üzenve, hogy még csak most fogjuk elkezdeni.

-    Igen, nagyon rossz voltam biztos úr – folytattam tovább a szerepemet. – ezért meg kell farkalnia, de rögtön. – ezzel annyira lázba hoztam Thomast, hogy egyből berakta méretes faszát a lyukamba és, hogy még jobb legyen odahajolt hozzám és megcsókolt, teljesen felnyársalt engem.

A lábaimat a seggére kulcsoltam, így ösztönözve, hogy még jobban baszom meg, melyet parancsnak is vett Thomas, olyan hatalmas lendülettel ért minden egyes lökése, hogy azt hittem máris elélvezem tőle. Ahogy összeért a testünk, ő kényeztette a lyukamat falloszával, míg én összebilincselt kézzel nyögdécseltem alatta vagy éppen csókolóztunk, az valami csodálatos volt.
Lábammal még erősebb lökésekre késztettem a csípőjét, melyet azonnal meg is tett az én rendőröm, így egyre jobban lihegtünk izzadtan és nedvesen. Majd testével újra függőleges helyzetbe tornázta magát, lábaimat pedig a vállára téve nyomta addig is erősen belém péniszét, melyet eleven sóhajokkal köszöntem meg.
Thomas pedig elkezdte nyalni az egyik lábujjamat és még erősebb tempót diktálva a segglyukamnak a kettő érzéstől már majdnem a plafonon voltam. Nyelvévvel körbenyalta, aztán szabályosan szopni kezdte az egyiket, nagyon jó érzés volt nyálától nedves lábujjamat a szájában tudni, míg ő továbbra is dugta a seggemet.
Míg aztán visszatette a lábamat a vállára és a farkamat kezdte húzogatni, ugyanolyan vadsággal, ahogyan verte belém a dákóját. Minden egyes húzással és lökéssel egyre közelebb éreztem magamhoz saját kielégülésemet, míg Thomas fáradhatatlanul mozgatta csípőjét felém. Mindketten fürödtünk az izzadtságunkban, szaporábban vettük a levegőt, majd a kezei között kibuggyant a spermám a farkamból, de nem állt le, csak még erősebben húzta és markolta meg, míg már az egész ágyékom a nedvemtől úszott. Farkamat markolászó kezének ujjait a szájába dugta és úgy nyalta le róla a spermámat, ízlett is neki és megnyalta a száját.
Lökései egyre jobban lelassultak, míg nem kivette a seggemből és fejemhez ülve nyomta be a számba érzéki szerszámát. Csípőjével ritmust adva szoptam a farkát a számban, míg ő kezeivel belemarkolt a hajamba és nyögdécselt. Míg aztán ő sem bírva tovább, beleélvezett a számba, amikor meg már ki akarta húzni, nem hagytam, addig szoptam az édes falloszát, míg az összes spermáját le nem nyeltem.
Arcán érzéki mosoly jelent meg, ahogy élvezte, ahogy nyeltem le a nedvét, majd mikor már elengedtem a számból, még egy utolsót nyaltam rajta egyet. Fejével lehajolt felém és megcsókolta spermájától csillogó számat, a nyelve és az ondójának a zamata egyszerre a számban, teljesen elvette az eszemet és magamhoz húzva a fejét nem akartam, hogy vége legyen a csóknak. Aztán kezeivel a farkamat kezdte tapogatni, aki az egész szájba élvezéstől, újra keményen állt, mely nagyon tetszett Thomasnak.

-    Meg akarlak lovagolni vőlegény – végigtapintott a mellkas szőrömön és rám mosolygott. – Akarod, hogy megüljelek én csődöröm. – nem tudtam mit mondani, így inkább nyihogtam egyet, melytől újból megcsókolt és elengedve a számat lassan ráhelyezkedett a farkamra velem szemben.

Rugózott rajtam, nagyon lassan kezdte, az arcán látszott, ahogy élvezi, ahogy kitöltöm a kis segglyukát, míg egyik kezével támaszkodott az ágyon addig a másikkal a mellbimbóját szorította. Aztán kezdett belejönni, egyre nagyobb ütemben lovagolt meg, kezeim még mindig a bilincsben voltak, így nem tudtam mi csinálni, csak élvezni a műsort.
Éreztem, ahogy gyorsítani kezd rajtam az én féktelen cowboyom, majd lassítani kezd és elkezd körözni a makkomon, melytől már is a szemei befelé fordultak, annyira királyérzés volt. Abbahagyta a kezével a mellbimbójának kényeztetését és inkább meredező farkát kezdte húzogatni, ahogy járt a farkamon, úgy húzogatta a fitymáját a péniszén, melybe teljesen belelovalta magát.
Még erősebben rugózott rajtam, melytől hangos nyögésekben törtem ki, de ő sem maradt néma és egyre szaporábban kezdtük venni a levegőt. Felejthetetlen érzésként fog bennem maradni, ahogy egy férfi lovagolta meg a szerszámomat, míg én össze voltam bilincselve, kitéve neki minden akaratának. Thomas egy percre sem lassított, csak mozgott le és fel a farkamon, míg nem hangos nyögése kíséretében kirobbant a péniszéből a spermája, beterítve az egész testemet. Élveztem a nedűjében való fürdést, ami meg az ajkamhoz ért egyből lenyaltam, Thomas addig húzta farkát, míg abból az utolsó ondó is a testemre nem került.
Aztán éreztem, ahogy keményedik a faszom a seggében, míg nem mind a ketten felnyögtünk, ahogy magomat belelövelltem az édes kis lyukába. Leszállt róla, majd amennyi sperma maradt rajta azt egyből lenyalta róla, mikor aztán tisztára érezte, elkezdett felém mászni rajtam keresztül, és ahogy jött, úgy nyalt végig a testemen, míg nem a számhoz érve megcsókolt. Az éjjeli szekrényről pedig leemelt egy kulcsot, beleillesztette a bilincsbe és már is újból szabadok voltak a kezeim és máris magamhoz húztam Thomast, hogy még szenvedélyesebben megcsókoljam az én rendőrömet.

-    Most már megtanultad vőlegény, hogy nem szabad késni a saját legénybúcsúdról. – elgondolkodtam rajta, majd újra érintettem az ajkait.

-    Azt hiszem igen, de tudja biztos úr, nem biztos, hogy jó tudok lenni ennyitől – ahogy kimondtam kinyílt az ajtó, Josh és Richard lépett be, készen állva most már mindannyian a legénybúcsúmra.

-    És mit szólnál, ha jól megbasznánk téged, barátom – mondta Thomas a fülembe, a gondolata, hogy talán mind a hárman benne lennének, attól újra állni kezdett a farkam és feléjük fordultam.

-    Akkor hát kezdődjön a buli! –melyre a két férfi azonnal vetkőzni kezdett és beugrottak az ágyba, csókolóztunk, simogattuk egymást, míg mindegyikünk farka keményen nem állt, aztán Thomas szólalt meg.

-    Valami igazán jó dolgot tartogattunk neked a végére. – mindannyian elmosolyodtak, majd leszálltunk az ágyról.

Josh és Richard felszámolt az ágyra, úgy hogy lábaik keresztben legyenek egymáson, testük fekvő pozícióban volt, míg a farkuk teljesen összeért egymáshoz. Már is tudtam, hogy a hintóm elő állt és csak be kell szállnom, hogy elvigyen egy kalandos utazásra a gyönyörországába.
Odamentem az ágy másik oldalára, ahonnan könnyebbnek találtam megközelíteni barátaimat, felléptem, majd Thomas segítésével lassan ráültem a két férfi dákójára. Amikor aztán mind a ketten bennem voltak, azt hittem meghalok, teljesen kitöltött engem a két vastag szerszám, majd elkezdtem lassan mozogni rajtuk. Josh és Richard felváltva nyögtek az új élvezettől, melyet a le-felmozgásom hozott el nekik, majd mikor kezdtem belejönni Thomas lépett mellém és a farkát a számba tolta be.

-    Na, milyen az mikor háromméretes fasz van benned, vőlegény. – ha meg tudtam volna szólalni, azt mondtam volna, hogy fenomenális, de így inkább eleven ajakmozgással adtam tudtára, milyen jól is érzem magam.

A számban lévő pénisszel és a két farokkal egyenletes gyors tempót diktáltam, melytől mind a három férfi kéjtől telve nyögdécselt, míg én egyfolytában szoptam és mozogtam falloszukon. Thomas megfogta két kézzel a fejemet, majd jó erősen telibe kezdte baszni a számat, már a torkomat csiklandozta a farka, mikor kihúzta és megcsókolt a jó szájmunka miatt. Közben még nehezebb tempót vettem fel a két péniszen, melytől a Josh és Richard egyre erősebben nyögtek és kérték ne hagyjam abba a rugózást, majd vissza is került a számba barátom farka.
Eszméletlen volt ez az egész dolog, de mégis megtörténik velem és kifejezetten élvezem. Egyik kezemmel megfogtam Thomas lábát, a másikkal pedig megmarkoltam a farkát és úgy szoptam még erősebben, közben a seggemet sem pihentettem és nyomtam tovább fel és le. Aztán megéreztem, ahogy barátom egész testében megremeg és a számba lőtte az egész magját, fejemet közelebb húzta kezeivel, hogy teljesen benn legyen a farka. Nyeltem és nyaltam a finom nedvét, míg ki nem húzta nyálamtól nedves farkát és megcsókolta a számat, mely spermájától csillogott.
De lent még mindig nem hagytam abba és csak rugóztam tovább, míg nem Josh kivette a farkát és egy pár húzás után a lábamra verte ki, szép fényes fehér ondója folyt le rólam. Thomas odament barátja péniszéhez és elkezdte leszopni a maradék nedvet, melytől Josh teljesen kifeküdt. Richard pedig látva az esélyt elkezdett le-fel mozogni velem együtt, ahogy megéreztem barátom egyre jobban mozgó farkát bennem, egyre közelebb éreztem magamhoz a csúcshoz én is.
Thomas finom csókkal lenyalta barátjáról a maradék nedvet, a majd a száját kezdte közelebbről megnézni. Aztán Richard nem bírva tovább ezt a kettős mozgást, egy hatalmas nyögéssel beleélvezett a seggembe, melytől én is már nagyon közel álltam, hogy elmenjek. Így leszálltam barátom farkáról majd az ágyról leszállva feléjük kezdtem verni a farkamat, melytől mind a hárman odasereglettek.
Nem hagyták sokáig a kezemben az irányítást, Josh markolta meg és húzta, míg a többiek nyalták a makkomat megállás nélkül. Annyira jó volt, majd váltottak és mindenki egyszer nyalt és húzott, míg végül egy nagy nyögés kíséretében eldurrantam, belepve a barátaim arcát a spermámmal. Ezután egymásról kezdték lenyalni, majd én is közéjük bújtam és, így smároltuk egymást, míg egy utolsó menetre hívva emelkedni nem kezdett újból a farkunk.

-    Van még ilyen jó meglepetésetek számomra? – látva rajtam, hogy mennyire kielégíthetetlen vagyok, mindegyikük szenvedélyesen megcsókolt, majd megnyaltam a számat várva, hogy mivel készültek még.

-    Egy van még, de attól aztán teljesen kész leszel – mondta Richard és újból megcsókolt, nagyon finom az íze, borostájának szúrós érzése pedig a kezemen, ahogy magamhoz szorítottam, még inkább megkívántam őt.

Aztán a fiúk is beszálltak közénk, mindegyikük ajkát újból megkóstolva, éreztem úgy, hogy készen állok az újabb menetre. Mindegyikünk újból leszállt az ágyról, majd Thomas feküdt fel az ágy közepére és intett, hogy jöjjek fel. Megcsodáltam barna izmos testének minden egyes ízletes porcikáját, majd kezével rásegítve leültem a farkára, úgyhogy tekintetemmel egyfolytában figyelni tudjam azokat az érzéki szemeit. Lassan rugózni kezdtem rajta, kezeivel pedig átkarolta a derekamat, így adva meg a tempómat a farkán. Közben Richard a hátamhoz állt be, majd az ágy elé letérdelve nyalni kezdte lyukamat, melyben ott mozgott Thomas rúdja.
Ettől a félelmetes érzéstől még erősebben kezdtem meglovagolni a barátomat, majd ujjával is játszani kezdett bennem. Josh pedig előttem állva meg, szembe néztem méretes szerszámával, melyet aztán azon nyomban be is kaptam. Richard befejezve a kényeztetésemet, még nagyobb élvezetek felé akart engem eljuttatni, így belém nyomta először még csak a makkját éreztem meg, majd az egészet benyomta a seggembe. Így most már két farok döngette meg a lyukamat, egy pedig a számban mozgott egyfolytában, melyet Josh csípőjével még inkább begyorsított.
Mind a hárman nyögtek, én pedig eksztázisba esve a sok faroktól, szabad kezemmel mellbimbómat kezdtem szorítani. A szoba megtelt a szex hangjaitól, keveredve az izzadtságunkkal és a bőrünk illatával, egyet szippantottam belőle és máris erősebben akartam, hogy megbaszanak, így még gyorsabban lovagoltam meg minkét, farkat és szoptam Josh dákóját.
Richard érezve mennyire szeretem, ha jól meghágnak, erősebben tolta be méretese szerszámát, Thomas kezeivel pedig még gyorsabban húzott le, hogy felnyársalódjak érzéki falloszán. Josh pedig fejemet megfogva tolta egyre mélyebbre a farkát, melyet teljes elégtétellel nyaltam és szoptam neki a számban. Thomas levéve egyik kezét rólam a farkamat kezdte húzogatni, olyan erővel, ahogy mozogtam az övén, így még jobban beindultam. Zabolátlan voltam és már csak arra vágytam, hogy mind a négyen elélvezzünk a gyönyörtől, melynek én voltam a középpontjában.
Éreztem, ahogy Richard teste megremeg, ahogy a hátamhoz simult, majd kivette méretes dákóját és a seggemre élvezett rá, de azon nyomban is elkezdte elnyalni róla, melytől egészen libabőrös lettem. Aztán Thomas érezve, mennyi hely van még bennem, megemelte a csípőjét és elkezdett alulról sorozni farkával, míg keze megállás nélkül mozgott a szerszámomon. Barátom egyre nagyobb ütemben verte segglyukamat, melytől Josh faszát még gyorsabban kezdtem szopni, melyet kezemmel rásegítve markolászni kezdtem a heréit, és ez volt nála végpont.
Barátom egy hatalmasat káromkodott és beleélvezett a számba, melyet készségesen mindegy szálig le is nyeltem, majd kihúztam a számból és nyelvét tette be helyette, mely sokadszor is megköszönte nekem. Éreztem, ahogy összeért arcunk és csurgott le róla az izzadtság, melyet aztán elszakadva a szájától le is nyaltam róla, melyet finoman tűrte is. Thomas addig is csúcssebességre kapcsolta döngetett alulról, kezében pedig méretes farkam egyre jobban keményedett minden egyes húzásától.
Majd egy hangos nyögés kíséretében, melyet elnyomtam Josh szájával, elélveztem és egész testemre kifolyt a spermám. Barátom lenyalva a kezeiről a nedvemet, továbbra is dugta a seggemet megállíthatatlanul, majd egészen ráhajoltam és egy csókban forrtunk össze. Lökései az utolsót járva a seggemben, egy hatalmasat rántott még egyet rajtam, melytől még közelebb éreztem magamhoz, és eközben bele lőtte a spermáját a seggembe. Még egy párat lökött belém, majd így maradva néztük egymást, azok a barna szemek csak engem akartak és megadva neki, amit akar, megcsókoltam.
Olyan szenvedéllyel, melyet még ember nem érzett e földön, majd éreztem, ahogy Richard és Josh is beszáll a buliba. Leszálltam Thomasról és most a többieket kezdtem lesmárolni, melybe nagyon szívesen be is segítettek, kezeikkel a testemet járták újra és újra körbe, míg nem egymás mellé feküdve elterültünk az ágyon.

-    Ez volt életem legjobb bulija srácok – felültem és végignéztem, mindegyikkőjükön, izzadtak voltak, kimerültek és ők az én szexi barátaim, akik megmutatták, hogy mit hagytam ki ennyi éven keresztül, mikor Lorennel voltam.

-    Nincs mit öreg – mondta Josh és ökölre nyújtotta kezét, melybe bele is öklöztem.

-    De ez nem csak a mi érdemünk, hanem a tiéd is - szólt közbe Richard, és mint a liftben is rám kacsintott.

-    Igen, a mi perverz vőlegényünk a tanúi között. – mondta Thomas és még utoljára megcsókolt. – Most pedig aludnod kell, mert holnap nagy napod lesz, és nem akarjuk, hogy a vőlegény le kése a saját esküvőjét, nem, de srácok? –melyre mindannyian bólintottak és azonnal visszafeküdtünk az ágyra, kényelmesen összebújtunk, majd nagyon hamarosan le is döntött minket a fáradság és máris aludtuk az igazak álmát.

Átkaroltam mindegyiküket és úgy aludtam el, álmomban pedig újra játszottam az egész legénybúcsút egészen, onnantól amikor beléptem a hotelbe és a bár felé indultam el. Akkor még nem is tudtam, hogy a világ legjobb estjét töltöm el a tanúim körében, melyre örökké emlékezni fogok.
Hozzászólások
Bánkbán ·
Unalmas és körülményeskedő. Nem tetszett.

Danana69 ·
imádom.Kár hogy nem lehet letölteni ezt a sorozatot :/ Azért remélem még sokáig fent lesz mind a 3 rész :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: