Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lefeküdtem a tanárommal ll

P { margin-bottom: 0.21cm; }A következő néhány hét maga volt a szenvedés. Most, hogy lefeküdtem Andival, még jobban szerettem, és így még nehezebb lesz kibírni, hogy nem láthatom Őt, és naponta többször ki kellett vernem, annyira nem bírtam. Egyik nap Andi felhívott, hogy a rossz idő miatt törölték a szombati járatát, és 2 nappal hamarabb jön haza, mert ezután már nem nagyon indulnak gépek. Én gondoltam, felkészülök a fogadására, ezért vettem egy csomag óvszert, síkosítót, és egy vibrátort. A nagy napon elsétáltam Andi lakásához, és vártam, hogy megérkezzen. Pár perc múlva jött egy taxi, amiből Ő szállt ki. Segítettem neki bevinni a cuccait, majd bent egy forró csókkal üdvözöltük egymást. Kicsit kipakoltunk, majd utána felrohantunk a hálószobájába, lefeküdtünk az ágyára, én pedig elkezdtem megszabadítani a ruha börtönéből. Így csókolóztunk pár percig, majd levette a ruháimat és a bugyiját, álló farkamra felhúzott egy óvszert, majd beleigazgatta forró pinájába. Így szeretkeztünk félórán keresztül, majd elélvezett. Egy pislogásnyi időt sem hagytam neki, lecsúsztam a pinájához, és már épp elkezdtem volna nyalni, mikor észrevettem, hogy a múltkorihoz képest sokkal szőrösebb itt lent. Viccesen meg is kérdeztem, hogy, na mi van, elfelejtettél borotválkozni?
- Ha zavar, nyugodtan leborotválhatod.
- Rendben - és már szaladtam is a borotváért a fürdő szobába. Mikor visszaértem, letérdeltem, és óvatosan elkezdtem a nemi szerv szőrtelenítését. Kb. 5 perc után végeztem, belenyaltam a munkámba, és nagyon jó volt így, szőrtelenül. Gondoltam, ha már Andit "szőrtelenítettem, magamon is elvégzem a beavatkozást. Pár perc múlva be is fejeztem.
- Na, hol is tartottunk – kérdeztem és elkezdtem nyalni. Már vagy negyedórája nyaltam, de még mindig nem akart elélvezni. Gondoltam, kicsit "bekeményítek" és ennek hatására olyan orgazmus tört rá, hogy megfogta a fejem, és amilyen erősen tudta, odaszorította a pinájához, és ezt mondogatta:
- Ez az, gyerünk, nyalj ki, ujjazz meg! Gyerünk, igen, ott, pont jó, ez az, juttass el a csúcsra! Mikor abbamaradt az orgazmusa, hanyatt döntött, farkamról levette az óvszert, és elkezdett szopni. Egyik kezével a farkamat fogta, másikkal a csiklóját simogatta. Mikor szóltam, hogy vigyázz, jön, abbahagyta a szopást, megfogta az óvszert, visszahelyezte az orgazmus küszöbén álló farkamra, majd ráült, és addig mozgolódott rajta, hogy elélveztem. Tele lőttem a pináját friss, meleg gecivel, azaz csak tele lőttem volna, ha az óvszer nem akadályozott volna meg benne. Mikor véget ért az élvezet leszállt rólam, félmerev farkamról lenyalogatta a még meleg spermát majd kiment, hogy igyon valamit, és mikor visszaért a vibrátorral a kezemben vártam. Megkérdezte, hogy ez honnan van.
- Mi? Ja, hogy ez? Ez csak egy kis eszköz, aminek segítségével az én gyönyörű szép csajom még könnyebben eljuthat a csúcsra. Szóval, kipróbáljuk?
- Persze, már megyek is! Leült az ágyra, szétnyitotta a lábát, jó mélyen feldugtam neki, és egyből a legerősebb fokozatra kapcsoltam a szerszámot. - Aaaaaaahh, igen, ez csodálatos, igen ez az! Hogy élvezetét fokozzam, hátrafektettem, a vibrit a pinájában "felejtettem", és egyik kezemmel melleit, másik kezemmel csiklóját masszíroztam, simogattam. Néhány perc után elemi erővel tört rá az orgazmus, a fejem odahúzta a szájához és így nyögdécselve a fülembe súgta:
- Aah, kö-kö-kösz, aah, köszönöm, aah!
- Nincs mit szerelmem, súgtam vissza neki. Ezután csak percekig feküdtünk az ágyon szótlanul, pihentünk és gyűjtöttük az erőt a következő bevetésre. Hirtelen felültem, magyarázat nélkül a szájába nyomtam a farkam, átfordultam és 69-ben elkezdtem kényeztetni Őt. Szerintem még mindig az előző orgazmus hatása alatt állt, hiszen csak feküdt, nézett a semmibe és nem csinált semmit. Én ezzel nem törődtem és elkezdtem nyalni. Ennek hatására már egy kicsit magához tért, és gyengéden, de még szinte mindig magán kívül, elkezdett szopni. Miután mindketten elélveztünk, megfordultam és a fülébe súgtam:
- Szerelmem, van egy extrém ötletem!
- És mi az?
- Arra gondoltam, hogy egyik este, mikor elkezd sötétedni, kimegyünk a kertbe és ott baszunk egy jó nagyot.

Folyt. Köv.
Előző részek
Hozzászólások
laci1952 ·
Folytasd.

Marokfegyver ·
Kicsit túlírtad, miközben a kifejezések (szinonimák)terén akadnak hiányosságok, és ez a 2 ellentétes hatás számomra langyos sört eredményezett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: