Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lecsót főzök

A konyhapulton ott sorakoznak mind: a gömbölyded, vérvörös paradicsomok, a savanykás, pirossal erezett paprikák, a vöröshagyma, melynek ropogós héja, mint a lenyúzott bőr, mellette árválkodik, s meg-meglibben a szagelszívó keltette légáramban. Mellettük lila mintás tálban narancssárga massza terpeszkedik, egy rúd kolbász társaságában. Füstölt illata bódítóan keveredik a gáztűzhely felől felszálló szagokkal.

Sokan nem gondolják így, de a lecsófőzés komoly dolog. Főleg egy magamfajta kezdő számára. Miközben a kiskésért nyúlok, fél füllel a zsír sercegésére figyelek, ami köpködve bugyog a lábosban. A hagymával kezdem. Gyors mozdulatokkal lerántom barnás burkát, amely könnyed, légies táncot bemutatva a szemeteskuka tetejére esik. Aztán, szinte brutális mozdulattal belevágok a hagymába, s az, mintha a kegyetlenségemért akarna bosszút állni, mérges permettel támad.

A könnyem is, orrom is elered, ahogy apró kockákra szelem a hagymát. A szaga betölti még a fülemet is. Miközben hunyorogva próbálok tájékozódni, megfordul a fejemben, vajon lemossa-e majd ezt a bűzt a kezemről a szappan. Végre kész vagyok. A hagymakockák nem éppen tökéletesek, kissé elnagyoltak, de amint a lábosba öntöm őket, ez már nem érdekel. A feltörő sistergés ebben a pillanatban olybá tűnik, mint a haldokló hagyma utoljára kiadott halálhörgései. Ugyan már.

A paprikához nyúlok. Élvezettel hasítom fel friss, hersegő húsát, s az kettéválva a pultra pottyan. Kivágom a magházat, a kis magocskák összevissza pattognak, lesz majd mit söpörni… Miután csíkokra vágtam a kemény zöldséghúst, ezt is hozzáöntöm a lábosban fortyogó hozzávalókhoz. Ahogy a paprika levet ereszt, s megjelennek az első zsírpöttyök az étel felszínén, boldogság önt el: eddig mindent jól csináltam.
A paradicsom következik. Miközben belevágok puha testébe, zöldséghóhérnak képzelem magam, aki felnégyeli, felnyolcadolja, apróra darabolja a szerencsétlen áldozatokat. A paradicsom még vérzik is: átlátszó, sárgás-sós levet, melyet jóízűen hörpintek fel az asztalról. A paradicsom is csatlakozik a többiekhez.

Egy kavarás balra, egy jobbra, megforgatom, megdöntöm, a közepéből a széle felé húzom a fakanalat, étvágygerjesztő szagok szállnak felém. A paradicsom édeskés illata keveredik a hagyma kellemes aromájával, a paprika pedig megadja azt a pluszt, ami ide kell. Jöhet a kolbász.
Pár karikát dobok a készülő lecsó tetejére. A zöldségek már mind puhák, porhanyósak; nyakon is öntöm őket a nokedlivel. Még egy-két kavarintás, amíg a tészta megszilárdul, aztán leverem a lábos szélén a fakanálról azt, ami rajtamaradt, s elzárom a gázt.
Életem legelső lecsója gőzölög előttem. Mit ne mondjak, csodás látvány, főként annak a biztos tudatában, hogy ezt én alkottam, segítség nélkül… Ekkor valami kellemetlen, égett szag csapja meg az orromat. De nem a lecsó égett oda. Hoppá, meggyulladt a konyharuha! Első pánikomban belecsapom a rongyot a mosogatóba. A víz szerencsére megfékezte a kis lángokat, s ezután már csak az a kérdés, hogy mit mondok majd az anyukámnak…

A lecsótól azonban semmi sem tudja elvenni a kedvem. Az ételt hozzá méltóan élvezem: az szinte elolvad a számban, a hús kellemesen rágós, s az egész jó érzéssel melegíti a gyomromat. Minden falat más, hát még, ha eszembe jut, ki főzte. A lecsó pár perc alatt eltűnik abban a feneketlen barlangban, amit az emberek szájnak neveznek.
Végül zsírtól csillogó kézzel és paprikahéjjal a fogam közt indulok meg a mosdó felé, miközben próbálom kiverni a fejemből a mosogatás rémét.
Hasonló történetek
3084
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
2652
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Katie McWright ·
Jijj, szűz Stelmariám, napok óta először idepillantottam, és majdnem hanyattestem, mikor megláttam, hogy már százon felül társalogtok... :yum:
Egyébként irtó illetlen dolog tőlem, tudom, hogy az én írásomhoz tartozó fórum, én meg ide se kukkantok, de hát... nézzétek el ezt nekem. ja, volt rám egyáltalán panasz? xD
Mirrmurrka ·
IGEN!!!
pl az hogy ide se kukkantottál!!!
:DDDD

Szentkirályi Katinka ·
gyerekek, szijasztokkkk! most mi a téma mára? feküdni, vagy nem feküdni, ez itt a kérdés, akkor nemesb-e a lélek, ha fogadja ura nyűgét és nyilait? hm? vagy más és én nem értem? néha olyan kelekótya vagyok.
turulka, a fonal végén, nehogy a bika várjon, vigyázz!!
Katie McWright ·
Kénytelen voltam ezt használni, mivel a saját nevem minden általam választott formája foglalt volt. :wink:
Katie McWright ·
Hát igen. Én már fel sem veszem az ilyeneket, és szerintem az jobban felbosszantja őket, ha normálisan válaszolsz a hülyeségeikre, mintha visszaugatnál... :smile:
Ahelyett, hogy ezen bosszankodnék, inkább annak örülök, hoy milyen sok kedves emberkét ismertem meg itt. :grinning:
turulmadár ·
Ennek én is örülök nagyon :smile:
Sokkal jobban számít nekem, hogy van kivel értelmesen csevegni és nem kötekedni csak...
Örülök neked, és maradj mindig ilyen :smile:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: