Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Leah - Az első alkalom

A nevem Leah Jones, 27 éves vagyok, és egy jól menő ügyvédi irodában dolgozom Chicagoban. Amikor elkezdtem az egyetemet, elköltöztem a szüleimtől, és munkát vállaltam egy kávézóban, hogy finanszírozni tudjam a tanulmányaimat, és a lakást, amit a Michigan Avenue-n béreltem. Habár a szüleim meglehetősen nagyvonalúan támogattak, szerettem több lábon állni, és így legalább tudtam félretenni is. Miután lediplomáztam, a szüleimtől egy nagyobb összeget kaptam ajándékba, amit kiegészítve azzal, amit az egyetemi éveim alatt félretettem, megvásároltam a lakást, amit addig csak béreltem.
Több tucat helyre beadtam az önéletrajzomat, és ugyan jó néhánytól pozitív visszajelzést kaptam, úgy döntöttem, azt az ügyvédi irodát választom, ahová elsőként jelentkeztem. Már 2 éve dolgozom itt, a próbaidő után azonnal felvettek, rendkívül jó értékelést kaptam, aminek nagyon örültem, mert igazán megszerettem ezt a helyet, remekül érzem itt magam.
Habár a karrierem felfelé ível, ugyanez nem mondható el a szerelmi életemről. Amióta dolgozó nő lettem, egyáltalán nem volt kapcsolatom, és hogy őszinte legyek, már nagyon hiányzott a jó szex. Az egyetemen elég sok sráccal volt viszonyom, de a legtöbb csak egyéjszakás kaland volt, egy komoly kapcsolatom volt csupán, ami két évig tartott, de véget ért, amikor a srác Los Angelesbe költözött. Amikor a minap az egyik kolléganőm, Jennifer arról mesélt, hogy milyen jó randija volt a hétvégén, ami elég forrón végződött, elfogott a vágy, hogy az ágyamba rángassam az első férfit, aki szembe jön velem. Ezért amikor hazamentem, úgy döntöttem, hogy szétnézek egy randizós oldalon. Másfél órányi keresgélés után rájöttem, hogy ez nem az, ami nekem kell, mert itt a legtöbb ember komoly kapcsolatot keres, és nekem arra most sem időm, sem igényem nincs, én egyszerűen csak szexelni akarok, úgyhogy rákerestem néhány olyan honlapra, ahol szexpartnert kereshetek magamnak. Találtam egy meglepően színvonalas oldalt, ahová be is regisztráltam. Feltöltöttem magamról két képet, és írtam egy bemutatkozó szöveget. Miután ezzel megvoltam, kimentem a konyhába, hogy készítsek valami vacsorát. Amíg a híradót néztem, el is fogyasztottam, és mire végeztem, már 6 felkérést is kaptam. Ez valószínűleg annak volt köszönhető, hogy mindig is csinos és dekoratív voltam, és felkeltettem a férfiak érdeklődését. Égszínkék, mandulavágású szemeim, finom, kecses vonásaim voltak. Hullámos, hollófekete fürtjeim dúsan omlottak alá a derekamig, de nem mindig hagytam szabadon hosszú tincseimet, olykor elegáns kontyba csavarva viseltem. A kebleim nagyok és feszesek voltak, és ami a legmeglepőbb, természetesek. Sok kolléganőm érdeklődött, hogy milyen plasztikai sebész képes ilyen hatalmas, mégis természetes hatású melleket csinálni. Hiába mondogattam, hogy a melleim eredetiek, csak kétkedő mosolyokat kaptam válaszul. A derekam karcsú volt ugyan, de kerek, nőies vonalakkal áldott meg az ég. A fenekem nem volt ugyan kicsi, de ugyanolyan kívánatos látványt nyújtott, mint dús kebleim. Nem csoda hát, hogy az ellenkező nem képviselői mindig végigmértek, amikor elmentem mellettük, de a 6 internetes jelentkező közül egy sem volt komoly. Végigolvastam, amiket írtak, és 4 kapásból kiesett, a bemutatkozó szövegük alapján erős kétségeim támadtak. A másik 2 pedig egyszerűen nem tetszett. Lemondóan sóhajtottam, majd kikapcsoltam a laptopomat, és egy hosszú zuhany után nyugovóra tértem.
Másnap munka után, amikor bekapcsoltam a számítógépemet, 16 további felkérés érkezett. Miután átfutottam a potenciális szexpartnereim profiljait, kitörölgettem mindegyiket. Már kezdtem lemondani erről az egész dologról, de aztán elolvastam az utolsó jelentkező, bizonyos Jason Cunningham üzenetét, aztán átfutottam az adatlapját is, és felcsillant a szemem. A képről egy szexis, sötétbarna hajú férfi nézett vissza a rám, és a levele alapján ígéretesnek tűnt. Visszaírtam neki, és megbeszéltünk egy időpontot, amikor találkozunk. Két oka volt annak, hogy nem tértem egyből a szexre: először is, látnom kell, hogy tényleg az-e, akinek kiadja magát, nem egy szatír vagy vén kéjenc, másodszor pedig voltak szabályok, amiket le akartam fektetni, és ismertetni akartam az elvárásaimat is.
A találkozót másnap estére beszéltük meg egy hangulatos kis kávézóba, négy háztömbnyire a lakásomtól.
Reggel izgatottan ébredtem, a ruháimat gondosan válogattam, mert tudtam, hogy munka után már nem lesz időm hazajönni átöltözni. Nem akartam túl kihívó ruhát választani, elvégre ez még csak egy kötetlen beszélgetés lesz, de azért szerettem volna megmutatni magam. Egy térdig érő, kellően szűk, szépen dekoltált, V kivágású, vörös ruha mellett döntöttem, amihez fekete harisnyát és fekete magassarkút választottam.
Az irodában ólomlábakon járt az idő, alig vártam, hogy vége legyen a napnak, és találkozzak a szexis, egyelőre ismeretlen Jasonnel. Amikor véget ért a nap, bementem a mosdóba, és mielőtt elindultam volna megigazítottam a sminkemet és a frizurámat, aztán taxiba ültem, és 20 perc múlva már a kávézóban voltam. A szememmel azonnal megtaláltam Jasont. Az egyik ablak melletti asztalnál ült, és elmélyülten tanulmányozott egy magazint. Ugyanolyan jóképű volt, mint a képen. Sötétbarna tincsei rendezetlenül meredeztek, mégsem hatott kócosnak a frizurája. Vonásai határozottak, és ellenállhatatlanok, a szája pedig csókolnivaló volt. A vállai meglehetősen szélesek voltak, és a zakó alatt is látszott, hogy milyen izmos. Ápolt, jól szituált, 30-es évei közepén járó férfi volt. Tökéletes. A kérdés már csak az, hogy milyen az ágyban.
Kecsesen az asztalhoz sétáltam, és egy csábos mosoly kíséretében bemutatkoztam. Kezet csókolt nekem, majd kihúzta a székemet, és megkérdezte, mit kérek. Egy cappucinót és egy szénsavmentes ásványvizet rendeltem. A beszélgetés meglehetősen gördülékenyen haladt. Érdeklődő és jó humorú volt. Megtudtam, hogy New York-ban született, az egyetem elvégzése után költözött Chicago-ba, és jelenleg könyvelőként dolgozik. Van egy öccse, aki jelenleg a Yale-n tanul, a szülei pedig 9 éve meghaltak egy autóbalesetben. Én is sokat meséltem neki, szimpatikus férfi volt, olyan, akivel több randevút is el tudtam volna képzelni, ha máskor találkozunk, de egyelőre a karrieremre akartam koncentrálni, és semmi mást nem akartam, csupán szexet, de azt sokat. Ezt vele is közöltem. Elmondtam, hogy nincs szükségem komoly kapcsolatra, és még véletlenül sem szeretnék érzelmeket vinni bele, csak és kizárólag szexet akarok.
- Nyitott vagyok bámire – mondtam, miközben a második cappucinomat kortyolgattam -, kivéve azokat a dolgokat, amiket leírtam erre a papírra. Azzal odacsúsztattam elé egy lapot, amin felvázoltam, mi az, ami még belefér, és mi az, ami már nem. Az előbbi lista hosszabb volt, mint az utolsó, szerettem a szexet, mindenféle módon, de számomra is voltak határok. Amikor elbúcsúztunk, megegyeztünk, hogy a jövő héten ugyanitt, ugyanekkor.
Azt hittem hogy sosem jön el a következő hét. Nagyon vágytam már rá, hogy ágyba bújjak Jasonnal, hónapok óta nem szexeltem senkivel, csupán a vibrátorom társaságát élveztem esténként. Az utolsó férfit, akivel voltam, egy bárban szedtem fel, de nem volt egy nagy kaland. Az ő lakására mentünk, de reggel, mielőtt felébredt volna, le is léptem, soha többet nem akartam találkozni vele. Jason más volt. Erős, férfias kisugárzása volt, megnyerő, magabiztos stílusa pedig lehengerlően hatott rám. Amikor ismét eljött a találkozásunk napja, nagyon kitettem magamért, jobban, mint az előző alkalommal. A legszebb, legcsábosabb fekete csipke fehérneműemet vettem fel: egy falatnyi tangát, és egy elég sokat sejtető melltartót. Fekete, combközépig érő szűk szoknyámhoz arany színű, ejtett vállú blúzt választottam. A hajamat elegáns, szoros kontyba csavartam, feltettem egy natúr sminket, egyedül a számat festettem vérvörösre. Tetszettem magamnak. Nagyon jól néztem ki. Erről a nap folyamán többször is megbizonyosodhattam, amikor minden férfi megfordult utánam az irodában. Egyikükkel sem volt viszonyom, habár többen is felajánlkoztak már, de amikor ide kerültem, megfogadtam, hogy kollégával nem kezdek.
Amikor a kávézó előtt álltam, a torkomban dobogott a szívem. Nagyon reméltem, hogy ma éjjel már magamban érezhetem.
Ahogyan az elmúlt alkalommal, most is előbb odaért, és már rendelt is nekem egy cappucinot. Mosolyogva léptem oda hozzá, ő pedig mint a múltkor, most is nagyon kedvesen fogadott. Egy negyedórányi beszélgetés után aztán felvetette, hogy ideje indulnunk. Miután rendezte a számlát (ez alkalommal én szerettem volna fizetni, de nem hagyta), fogott egy taxit. Fél óra múlva már egy tágas, modern stílusú nappaliban ültem és egy pohár fehérbort kortyolgattam.
- Nagyon örülök, hogy megismerhettelek. Sosem találkoztam még ilyen gyönyörű és szexis nővel, mint te – mondta, aztán kivette a kezemből a poharat, közelebb húzódott hozzám, és a nyakamba csókolt.
Nem tudom, hogy igazat mondott-e vagy csak hamis bók volt, de hogy őszinte legyek, nem is érdekelt. A csókja nyomán elektromos borzongás futott végig a testemen, és olyan jóleső érzés töltött el, amit már nagyon régóta nem éreztem. A vágy azonnal felébredt bennem, és szinte még alig ért hozzám, azonnal nedvesedni kezdtem, annyira ki voltam már éhezve. Szájával apró csókokat lehelt az államra, majd az arcomra, végül a számra tapasztotta érzéki ajkait. Úgy csókoltam, mint akinek az élete múlik rajta. A nyelvem azonnal megtalálta az övét, és őrült, sötét táncba kezdtek. Kezeim a hajában voltak, ő pedig a melleimet simogatta. Gyorsan letépte róla a blúzomat, aztán rövid úton a melltartómtól is megszabadított. Óriási kebleim hálásan fogadták az érintését. Miközben a szánk továbbra is érzéki csókban forrt össze, simogatni kezdte a melleimet. Először csak alig érintette, aztán megmarkolta mindkettőt, és gyúrni kezdte őket. Rekedt nyögés szakadt fel belőlem, a mellbimbóim megkeményedtek, a bugyim már úszott édes nedvemben, a csiklóm pedig megduzzadt, és forrón lüktetett. Azt hittem, felrobbanok. A kezei időnként megálltak, és morzsolni kezdte a bimbóimat. Ó, az az érzés! Azt hittem elemészt, a testem lángolt a vágytól, a hátam kéjesen ívbe feszült, semmi mást nem akartam, csak magamban érezni. Hevesen az ölébe vont, éreztem meredező farkát, ajkát elvonta az enyémről, és a bimbómra tapasztotta, miközben a kezeivel tovább gyűrte a kebleimet. A nyelvével szopogatta, harapdálta, szívogatta ágaskodó, rózsás bimbómat, és azt hittem, menten elélvezek. Kigomboltam az ingét, és lejjebb csúsztam, hogy levegyem róla a nadrágját is. A farka hatalmas volt, kemény és izgató. Ott volt az arcom előtt, és csak arra várt, hogy bekapjam. Nagyot nyeltem, és a számba engedtem. Hátradőlt a kanapén, a hajamba markolt, én pedig a nyelvemmel körbenyaltam gyönyörű falloszát. Kéjesen felnyögött, majd vadul szopni kezdtem. Időnként kiengedtem a számból, és csak a makkját kényeztettem, nyalogattam, szopogattam, közben pedig vertem a farkát. Úgy éreztem nem bírom tovább, ha most azonnal nem tolja belém a faszát, meghalok, elemészt a sóvárgás. Egy nagy cuppanás kíséretében kivettem a számból, és egy rántással megszabadultam a szoknyámtól. Mohó tekintettel mért végig, majd hanyatt döntött, félrehúzta a tangámat, és egy mozdulattal belém hatolt, aztán mozogni kezdett. Először csak lassan, de határozottan. Teljesen betöltött, hihetetlenül mélyen volt bennem, én pedig nagyon élveztem ezt. Körmeimmel a hátát karmolásztam, miközben a melleimet gyúrogatta és a bimbóimat szopogatta. Úgy látszott, hogy nagyon szereti kényeztetni szemrevaló kebleimet. Én pedig szerettem, hogy szereti. Imádtam, ha egy férfi sokat foglalkozik a melleimmel, és egyéb porcikáim kényeztetésével, nem preferáltam, ha csak a puncit látja bennem.
Jason lassacskán gyorsított a tempón, és hamarosan olyan ütemben mozgott, hogy úgy éreztem, ha így folytatja, nem bírom tovább, és elmegyek, úgyhogy eltoltam magamtól, mert még nem akartam elélvezni. Megértette az üzenetet, ajkát leválasztotta kőkemény bimbómról, és ismét érzéki csókban forrtunk össze. Közben kezemmel megtaláltam a férfiasságát, és lassan, nagyon lassan játszadozni kezdtem vele. Jason is tocsogott, akárcsak én, úgyhogy ismét lejjebb csúsztam, hogy tisztára nyaljam a farkát. A tövénél indulva végignyaltam a szerszámát, szopás közben pedig a golyóit. Durván belemarkolt a hajamba, és egyre csak tolta lejjebb a fejemet, úgy éreztem, mindjárt megfulladok ebben a hatalmas, erős férfiban, de nem bántam. Az egyik heves nyelvcsapásom után éreztem, hogy számára itt a vég, igazam is lett, egy mély hörgés kíséretében a számba élvezett. Mohón nyeltem forró spermáját, de a farkát nem vettem ki a számból, továbbra is szívogattam, amivel teljesen megőrjítettem, úgyhogy eltolt magától, egy nem túl finom mozdulattal hanyatt döntött, és belenyalt a nedvemtől csillogó, duzzadt puncimba. Hatalmasat sikítottam. Nagyon rég nem nyalt már ki férfi, és ez olyan volt, mint egy falat mennyország Először óriási csapásokkal haladt az ánuszomtól egészen a csiklómig, miközben én sikítozva dobáltam magam. Ilyen sok kihagyás után nem bírtam magammal. Miközben nyelvével kényeztetett, kerek fenekemet markolászta. A nyalás után áttért a csiklóm szívogatására, én pedig nem bírtam tovább, egész testemben megremegtem, majd hangosan elélveztem.
Percekig csak pihegve feküdtünk egymás mellet. Ez már nagyon rám fért. Tisztában voltam vele, hogy nem ez volt az évszázad dugása, de annyira ki voltam már éhezve, hogy csak az orgazmus elérése vezérelt, de tudtam, hogy pontosan amiatt, hogy most ez az elemi vágyam kielégítésre került, a következő alkalom már sokkal, de sokkal jobb, mondhatni művészibb lesz.
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Kivételesen nem lehet hiányolni a körülményeket, előzményeket stb-t, hiszen kapunk belőlük bőven. Sok ilyen, feleslegesnek tűnő részlet elhagyható lenne - mint a partnert életrajza -, ha a cselekmény, a hangulat vagy a megértés szempontjából nincs semmi jelentősége. Mégis inkább az ilyen arányokra szavaznék - és ezért fogok tetszett-et is nyomni -, mintsem az ellenkező oldalra billenő, túlburjánzó pornóra. Jó volt, csak így tovább!

LilianLee ·
Gondoltam ugyan rá, hogy rövidebben vezetem fel a dolgokat, de azért nem tettem, mert szeretném majd folytatni a történetet, ezért fektettem az előzményekre nagy hangsúlyt: hogy egy kerek környezetben legyenek elhelyezve az események. Nem akartam csak az aktust leírni, ahogyan a következő részekben sem csak az fog szerepelni, ugyanis a való életben is vannak annak előzményei, hogy két ember összegabalyodik. Úgyhogy lehet, hogy kicsit sok lett, de én így érzem kereknek. :)

Petur ·
Ezzel a tetszik-nem tetszik dologgal megint bajban vagyok. El kell ismerni, az egyes mondatokat nagyon ügyesen fogalmaztad, szép a nyelvezet, az esetleges hibák nekem fel sem tűntek. Az egésze valahogy mégsem ragadott magával. Nem, nem a vad, szélsőséges pornográfiát hiányolom. Hanem valami csavart, vagy egyediséget. Álomnő, álompasi, álommeló...
Az a felsorolás szerű bemutatkozás az elején az én türelmemet is próbára tette. Ha ezeket az adatokat valami közvetett módon, akár más szereplőkkel folytatott párbeszédből ismerhetjük meg, máris színesebb lett volna a történet.
Mindenesetre nem rossz, sőt inkább a jók közé sorolnám, de az a zöld gomb... Hm, alszok rá egyet.
LilianLee ·
A történetet több részesre terveztem (a következő rész már készen is van, a közeljövőben fel is töltöm), és tudom, hogy ez az első rész nagyon elcsépeltnek hathat, de így is nagyon hosszúra nyúlt a bevezetés, nem akartam még tovább húzni. Teljesen megértem a hiányérzetedet, én is érzem, hogy hiányzik az a plusz, de ez direkt lett ilyen, azért is biggyesztettem a történet végére azt az utolsó mondatot. :) Lesznek színesebb és csavarosabb részek is, de ez most ilyen, és ha nem tetszik, azt is elfogadom, és számomra abszolút nem lényeges, hány zöld gomb virít a lap alján. :)
sziszka83 ·
Lesz folytatás?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: