Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Laurának köszönet képpen

Egy teljes hétvége várt rám egyedül a szüleim nélkül. Nem voltam túl jó passzban lelkileg, ezért fel sem merült a bulizás fogalma. Egy szolid magányos 2 napot terveztem dvd-zéssel, meg olvasással. Nem volt kedvem az emberekhez, ráadásul az idő is rossz volt, amit kifejezetten gyűlölök. Egyszercsak megcsörrent a telefonom. Az egyik jó barátnőm hívott, de nem sokat értettem a beszélgetésből, mert elcsuklott a hangja a sírástól. Kiderült, hogy abban a faluban van, ahol én lakom (ide valósi a barátja). Nem értettem mit akar így este, de mivel nem akartam udvariatlan lenni, mondtam, hogy találkozzunk valami nyugis helyen, ahol majd mindent elmond. Gyorsan felkaptam magamra valami ruhát és elsétáltam a közeli parkba, ahova a találkozót megbeszéltük.

Vártam vagy 20 percet legalább, és már kezdtem bosszankodni, hogy miért nem jön. Mivel elég nedves volt minden az esőtől, ezért nem ültem le, hanem elkezdtem járkálni és nézegetni az emléktáblákat. Egyszercsak a távolban megpillantottam Laurát. Sietve jött felém, majdhogynem rohant. Mikor ideért, egyből a nyakamba borult és megállás nélkül sírt. Nem kérdeztem semmit tőle, csak tartottam a kezemben. Eltelt egy kis idő, mire meg tudott szólalni. Mikor elengedett, akkor láttam meg az arcát. Ilyennek sosem láttam... kisírt vörös szemek, a sminkje elkenődve és olyan nagy mértékű csalódás látszott rajta, hogy szinte én is szomorú lettem. Nem sikerült kiszednem belőle mi a baj, mert ahogy rákérdeztem, ismét sírni kezdett.
Ez így nem mehet tovább, gondoltam. Mivel ismét szakadni kezdett az eső, felajánlottam neki, hogy menjünk hozzám. Egy szót sem szólt, hanem megfogta a kezem és már mentünk is. Mivel nem lakom messze a parktól hamar hazaértünk. Gyorsan kinyitottam a lakást és bementünk.

Laura már nem sírt, csak csendben nézett. Leült a nappaliba és bámult csak maga elé.
Melléültem és megsimogattam a haját. Erre megjelent egy halvány mosoly az arcán és megköszönte, hogy kijöttem elé és elkezdte mesélni mi történt vele, amiért ennyire kiborult.
A történet röviden annyi volt hogy a pasija megcsalta és bejelentette neki, hogy elhagyja amiatt a csaj miatt, akivel félrelépett. Úgy volt, hogy Laura a pasijánál alszik, de mikor megtudta a hírt elrohant. Úgy volt, hogy hazamegy busszal a szüleihez, de az utolsó járat akkor már rég elment, ezért végső megoldásként engem választott. Mondtam, hogy nálam töltheti az éjszakát. Erre kicsit zavarba jött. Mondta, hogy felhívja inkább a szüleit. Elment telefonálni, én meg ottmaradtam a nappaliban. Rövid idő után visszajött, kiderült, hogy nem érte el a szüleit, úgyhogy tényleg nem tud máshol aludni. Megmutattam neki, hol vannak a dolgok, adtam neki törölközőt, meg egy másik szobába megágyaztam neki.
A ruhái teljesen eláztak, úgyhogy adtam neki egy új pólót. Elég nagy volt rá, de nagyon tetszett benne.

Azt mondta fáradt és lefekszik aludni. Mondtam, menjen nyugodtan, én még fenn maradok. Azonban másfél óra múlva egyszercsak kopogott a szobaajtómon, benyitott hozzám, majd leült az ágyamra.
Elkezdtünk beszélgeti minden féle dologról. Hirtelen felállt az ágyamról és elkezdett járkálni a szobámban, majd nézegetni az érmeimet, amit sportolás során szereztem.
- Nem is tudtam, hogy sportolsz. – mondta - majd levette az érmeket a helyéről.
- Már 5 éve csinálom. – válaszoltam.
- De eddig miért nem mondtad nekem? Ismerlek már régóta mégsem tudok egy csomó dolgot rólad. Mesélj nekem valamit. A lányokkal mi újság? Sok barátnőd volt eddig? - egyszerűen nem tudta abbahagyni a kérdezősködést, hirtelen előtört belőle a szó.
- Volt egy pár lány az életemben. . . de akit igazán szerettem olyan egy sem
- Egy sem? – csodálkozott.
- Nem igazán. Illetve volt egy… de reménytelen volt és az is marad.
Hírtlen odalépett hozzám.
- Nem szabad feladni az álmainkat sohasem. - kicsit mosolyogtam ezen a mondaton, mire Laura komoly arccal rámnézett.
- Talán nem hiszel nekem? – kérdezte.
- Jaj, dehogynem... - mire elmosolyodtam.
- Tudod, az a bajod, hogy téged nem érdekel más, mint hogy megdugjál egy nőt és otthagyd! - hirtelen dühös lett. Teljesen meglepődtem, hiszen eddig alig beszélt, most meg szinte sarokba szorított a kérdéseivel.
- De ezen nem csodálkozom, hiszen te is pasi vagy és nálatok ez így megy!

Ezzel kicsit megsértett. Felálltam az ágyról és odaléptem hozzá.
- Mit tudsz erről? Nem is ismersz! Nagy ívben kerültél, pedig szerettelek... - majd hirtelen abbahagytam. Elszóltam magam…
- Szerettél? Engem? De... de... mikor vagy... istenem, észre sem vettem... nem tudtam... - Laura hirtelen megenyhült. Már nem nézett rám olyan dühösen. Zavart volt, és állt egy helyben.

Egyszer csak odaléptem hozzá és megcsókoltam. Meglepődtem, hogy visszacsókolt. Egyre ritmusosabban és érzékiebben csináltuk... majd a szemébe néztem. Mondani akartam valamit, de újból megcsókoltam. Átöleltem törékeny testét és simogattam a nyakát. Hozzámbújt és szorított a kezeivel. Az ágyra fektettem és elkezdtem simogatni. Nagyokat sóhajtozott és teljesen elengedte magát. Levettem róla a pólót, ami alatt nem volt semmi. Formás mellei voltak. Nem túl nagyok, de gyönyörűek.

El kezdtem simogatni a kezeit, majd haladtam egyre lejjebb. Csókolgattam a vállait és a nyakát. Majd miközben a melleit simogattam a számmal, egyre lejjebb csúsztam rajta.
Éreztem, hogy teljesen átnedvesedik a nadrág, amiben volt. Egy erőteljes mozdulattal lehúztam róla és nyelvemet a puncijába mélyesztettem. Felnyögött. Körmeivel szinte végigszántotta a hátamat.

Nagyon kívántuk egymást. Hangosakat nyögött, miközben simogattam és nyaltam.
Egyszer csak abbahagytam. Felnéztem rá. Ott feküdt és az ártatlan tekintetében megjelent valami különleges kéjes szenvedély.
Szinte letépte rólam az ingemet és a farmert erőteljesen magamhoz rántottam és megöleltem, majd kényelmesen lefektettem és megszólaltam:
- Akarod?
Erre ő nem válaszolt csak a nyakamba rakta a lábait . Ringatta a csípőjét és kezével átkulcsolta a nyakamat. Hihetetlen szenvedélyes volt.
- Azt akarom, hogy kefélj meg. – suttogta. - Még! Gyerünk, csináld!

Egyszercsak Laura eltolt magától. Feltérdelt és kihívóan nézett. Hátulról átöleltem és miközben dugtam, lágyan szívogattam a nyakát. Egyre erőteljesebbeket nyögött, majd egyszercsak felsikoltott. Egy időben mentünk el egyszerre. Még öleltem, miközben erőtlenül sóhajtott, majd egyszercsak az ágyra dőltünk mindketten.

Percekig csak feküdtünk egymás mellett, és nem szóltunk egymáshoz. Majd egyszercsak megszólalt Laura, ám csak egy halk köszönöm hagyta el a száját.

Egész este egymás karjaiban voltunk. Mikor másnap egyedül ébredtem, asztalom egy levél, amiben csak ez állt, hogy soha nem felejtelek el, és mégegyszer köszönök mindent.
Azóta nem láttam és még csak nem is találkoztam vele.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Nyssa ·
az teszi az egészet valószerűvé, ahogy öszevissza írod le a történéseket
mert lássuk be: ki a fene nézi, h milyen hol van, mikor már csak az jár az eszében, h de jó lenne már benne lenni
a pózváltás nem tudom mikor következett be, ha elmondtad volna, lehet a végtagok helyzete is értelmet nyert volna
a vége felé olyan, mintha kivágtak volna egy részt belőle.

Nyssa
Mária de la Cruz ·
Teljes mértékben igazad van. Jó tudni, hogy vannak még jó emberek az azúrkék ég alatt....:)

Czumy ·
:frowning: Basszus, ezért kár volt!!

Jó a sztori, jól indul, de a közepétől össze van csapva, kissé elkapkodottnak tűnik a cselekmények leírása.

Többet is ki lehetett volna hozni belőle és romantikusabbra venni a figurát, hogy ne egy szimpla kefélés, hanem szeretkezés legyen a végkifejlet... talán majd legközelebb...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: