Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Laura története – 106. fejezet

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { so-language: zxx } -->

Laura története – 106. fejezet


Írta: Miranda Mars
mirandamars4@gmail.com
http://www.asstr.org/~laura/
Fordította: Jutcsi
jutcsika82@citromail.hu



Laura szegény segglyuka, habár megsérült attól a kalapálástól , amit Eriktől kapott, gyorsabban meggyógyult mint várta.-Istenem kezdek elhasználódni- gondolta. Többször voltam együtt férfival az elmúlt három héten-Robbal és Erikkel, mint összesen egész életemben. A puncim és a fenekem úgy érzi magát, mintha megszondázták és kifosztották volna trillió alkalommal. Soha nem hittem volna, hogy bárki el tud élvezni ennyiszer, mint az a kölyök.


És még nem volt két vagy három napja, hogy az emléke annak, ami közte és Trina között történt, hogy olyan éles fájdalmat okozott neki, hogy egyik éjjel könnyektől nedves arccal ébredt. Nem tudta, hogy Rina vagy Trina volt az , aki után az álmában vágyakozott. Ketten együtt olyan megfejthetetlenül szövevényesnek tűntek számára. Valahogy tudta, hogy Rina ugyanazt a dolgot mondta volna neki, mint Trina.


Lehangoló depresszió hatalmasodott el rajta napokig, hetekig, habár fejjel előre belevetette magát a munkába és az ágyba Yvette-tel és Sholandra-val is ismételten, de nem tudta lerázni magáról. Aztán a legmegrázóbb dolog történt. Trina egyik este felhívta telefonon.


- Bocsánatot akartam kérni azért, amit mondtam neked.- mondta csendesen. Én…nem úgy értettem.
- De igen. Úgy értetted - mondta Laura nyugodtan.
- Akkor, talán. Gondolkodtam. Tudom, hogy érdekelted őt. Nem tette volna máskülönben.
- Köszönöm - mondta Laura hűvösen. Máskülönben nem hagyta volna magát.
- Nézd, talán összejöhetnénk újra. Csak beszélgetni, tudod?
Laura egy éles lüktető fájdalmat érzett a gyomorszájánál. Nem hiszem, hogy elviselnék még egy elutasítást tőle-ébredt rá. De ellenállni sem tudott, nem tudott lemondani a lehetőségről.
- Oké.
- Mit szólnál…tudod, most?


Most? Péntek este nyolc óra volt.


- A gyerek a nagyszüleinél van. Semmi dolgom sincs.
- Nekem sem.-mondta Laura-érezte ahogy pulzusa kissé felgyorsul.-Át akarsz jönni hozzám?
Aztán rájött hogy Trina szemében ő egy „leszbikus”. Trina nem akar majd eljönni az ő lakásába.
- Persze - mondta. - Hol laksz?
Laura döbbent volt. Igazán? Tényleg át akarsz ide jönni?
- 427D West Farrington Ave-mondta Laura. Tudod merre van?
- Megtalálom.
- Csak csöngess fel és én beengedlek.
- Néhány perc múlva találkozunk.


Oh, istenem! - gondolta Laura, ahogy letette a telefont. Ezt nem hiszem el.
Rájött, hogy a szexuális vágya Trina iránt, összekavar mindent , de felmentés is, hogy képes lesz újra látni őt. Akarta őt, de nem akarta, hogy ez látszódjék a felszínen. Ez éppen az volt, amitől Trina tart, és ez elijesztené.


Laura éppen csak rendezte magában érzéseit, amikor a földszinti berregő csengő megszólalt. Lement a lifttel és ő maga engedte be Trinát a főbejáraton.
- Szia – mondta ragyogva, mosolygott, próbált nem túl hamisnak látszani.
- Hallottad a csöngést? - kérdezte Trina.
- Óh, persze. De én magam akartalak beengedni. Csak örülök, hogy látlak, azt hiszem. Örülök neked… tudom, még mindig azt érzed velem kapcsolatban.
Trina látványosan mutatott, ahogy Laura tartott is tőle, hogy így lesz. Feszes farmert és szűk piros pulóvert viselt, nagyon nagy arany karika fülbevalót és csizmát. Szívdöglesztő - ébredt rá Laura. Még soha nem láttam senkit, aki ilyen gyönyörű lenne, kivéve a nővérét.- gondolta. Laura ráébredt, hogy gyorsan ver a pulzusa. Nagyon ideges volt.
- Szeretnél inni valamit? Vagy kérsz valami harapni valót? Azt hiszem van valahol perecem is, vagy keksz és sajt.


Most először, mióta Laura ismerte őt, Trina egy őszinte, széles ragadós vigyorban tört ki. – Bulit fogunk rendezni?- viccelődött. Csak te meg én?
- Úgy sejtem.- dadogta Laura idegesen. Vagy elmehetnénk valahova.


Még mindig úgy gondolta, hogy Trina azt hiszi, hogy Laura érdeklődést mutathat iránta bármelyik pillanatban.


- Van Scotch-od? - kérdezte Trina csillogó szemmel.
- Attól tartok nincs. De van vodkám. És tonik vagy Seven-Up.
- Tudnék inni egy vodkát és Seven-Up-ot.
- Jó.


Követte Laurát a konyhába. A sablon túl sok volt Laurának, aki remegni kezdett és vett néhány mély lélegzetet. A konyha, ugyanaz a konyha volt, ahol Rina elvágta a kezét a borospohárral, és Laura kiszívta a meleg, ömlő vért, és kikötöttek….összekuszálódva és nyögdécselve Laura ágyában.


A feje kavargott a gondolatoktól, vére lüktetett. De nagy nehezen kontrollálta magát. Elkészítette mindkettejük italát és visszamentek a nappaliba.


Itt laktál, amikor te és Rina… tudod?-kérdezte Trina mellékesen, körülnézve.
- Amikor ismertem őt?- kérdezte félreérthetetlen nyomatékkal, elterelve a szexuális célzást Trina kérdéséből. Igen, itt. Rengeteg időt töltött itt, igen.


Most először Trina keményen nézett rá, de aztán idegesen félrenézett, mint aki kényelmetlennek érzi, hogy úgy tűnik, mintha érdekelné mit csinált itt Laura és Rina.. Megbasztam őt majdnem minden módon, ahogy lehetséges volt megbaszni, akarta mondani neki Laura. Imádta. Mindketten imádtuk. Igen, ott, a hálószobámban. Keféltünk. Nyögtünk és egymás karjaiban élveztünk el. Igen, megtettük.


- A barátja, Gerald, tudod a srác, aki megölte utál téged - mondta Trina lefelé nézve. Mondta nekem. Ott voltam a tárgyaláson. Azt monda nekem, hogy ha tehetné téged is megölne.


Laura megborzongott-. – Istenem… Azt hiszem meg is akar. Még mindig börtönben van?
Trina keserűen elmosolyodott. – Még mindig börtönben van. A büntetése huszonöt év.


Laura még mindig emlékezett, hogyan próbálta elnyomni magában- mialatt Gerald megerőszakolta, - ennek ellenére mégis orgazmusa volt,ami csak még rosszabbá tette az egészet. Nagyon zavarodott volt a gondolataitól, a saját bűnösségétől, ezért nem vette észre a nagy könnycseppeket lehullani Trina arcán, amig el nem nem kezdtek csepegni az állán. Odament és leült mellé kanapéra.


- Miért sírsz? - kérdezte lágyan.
- Nem tudom. Rosszul éreztem magam miattad másnap. Úgy látszott még mindig fáj neked. Most én érzem magam rosszul. Nem tudom elhinni, hogy elment. Még most sem. Még mindig nem hiszem el.
Laura letörölte Trina forró könnyeit az ujjaival.- Én sem.
Az arcuk, a szájuk nagyon közel volt. Laura már csókolt néhány gyönyörű nőt, ösztönösen nem tudta távol tartani a szemeit Trina érzéki ajkaitól. De aztán öntudatosan gyorsan elvette őket. Elkapta Trina pillantását, amint az ő, Laura száját nézi.


Meg fogom tenni- gondolta Laura. Nem tudom megállni.


Még közelebb hajolt a szájához, míg az ajkaik gyengéden összeértek. Laura folytatta , hozzátollta száját Trináéhoz, mielőtt Trina vissza tudta volna húzni. És Trina nem próbálta visszahúzni.


Csodák csodájára, visszacsókolta Laurát, nem hevesen, agresszíven, hanem melegen, az egész ajkát Lauráéhoz görbítve, kissé szétválva, mintha Laura nyelvét invitálná. Laura nem tudta milyen messzire menjen el. Felemelte újra az ujjait Trina sima, nedves arcához, gyengéden simogatva majd próbaképpen becsúsztatta a nyelve hegyét a kis résen Trina ajkai között.
Trina nyelve találkozott az övével. A nyelvük nem tekeredett össze szenvedélyesen. Helyette találkoztak, futólag összeértek, simogatták egymást, végtelenül gyengéden, kísérletezve majd visszahúzták.


- Köszönöm – suttogta.
Trina megpuszilta az arcát.- Ne tedd- súgta vissza.


Laura nem tudta, hogy ez mit jelent. Állj?Vagy ne köszönd meg? Az ajkai felbukkantak Trina hihetetlenül sima arcánál, majd ajkainál egy második csókra, ami annyi érzelemmel teli volt, mint az első, de nem elég merész. De a végére Laura becsúsztatta egyik kezét hátul Trina pulóverébe, megérintve meleg, sima hátát.
Trina nem ellenkezett. Laura egy picivel hevesebben csókolta, másik kezét is becsúsztatva a pulóver alá. Mialatt csókolóztak lassan araszolt előre a pulóverben. Hirtelen szétváltak az ajkaik. Trina mélyen, mereven nézte, a szemei lüktettek.
Azután szó nélkül hátradőlt Laurától, kezeit átlósan tartva egy mozdulattal lehúzta a pulóverét a fején keresztül. A haja egy kissé összekuszálódott, és megrázta a fejét, hogy kiegyenesítse. A mellei megrázkódtak kissé, a melltartón belül. Sokkal nagyobbak voltak, mint Laura elképzelte.
Trina egész nagyszerű csillogó felső teste tökéletes emlékeztetője volt Rináénak, minden tekintetben rendkívül gyönyörű, mint Rina volt, kivéve a melleit, amik két számmal nagyobbak voltak. Sötét szemei Lauráét égették. Laura nem tudta kitalálni Trina kifejezéseit vagy a cselekedeteit. Miért teszi ezt?


Azt akarja, hogy szeressem őt? Nyilván. De olyan ellenálló volt ellőtte. Nem kapom meg-gondolta Laura. Trina lassan elérte a hátát és kikapcsolta a melltartóját. Laurát megigézte. Trina a kapcsokkal babrált, majd a melltartó puhán lehullott. Trina kezeivel lecsúsztatta, és ledobta a földre a kanapé mellé.


Meztelen mellei Laura számára lélegzetelállítónak hatottak. Pont olyan rendkívüliek és tökéletesek, voltak mint Rináé, csak nagyobbak, érettebbek, kiállóak, szép gömbölyűek. És a mellbimbói sötétek, nagyok, duzzadtak bársonyosak voltak, ragyogó mellek.


Laura nyelt egyet. –Te…annyira gyönyörű vagy – suttogta.
Trina megrázta a fejét. - Rina volt a szép közülünk - mondta lágyan.
- Nem.-Laura a fejét rázta.-Te nagyon szép vagy.
Előredőlt és újra megcsókolta Trinát, a kezeibe fogva a lány rendkívüli meztelen melleit. Ezúttal a csókjuk sokkal forróbb volt, és Laura nem tudta kezeit lefogni gyengéden nyomta, préselte. Trina nagyon engedékeny volt, hihetetlen volt Laura számára. Nem tudom elhinni, hogy hagyja, hogy ezt tegyem vele.-gondolta.


Laura megcsókolta gyönyörű, hosszú nyakát, azután az ajkait Trina egyik mellbimbójára helyezte.
- Óhhh! – nyögött Trina lágyan.


Laura kinyitotta száját és bekapta. Trina bársonyos mellbimbója olyan nagy volt hogy teljesen kitöltötte Laura száját. Emlékezett mikor az első alkalomra Jonellel, amikor az egész mellét teljesen bevette a szájába. De Trina mellbimbói voltak a legnagyobbak, amiket valaha látott, vagy szopott.


Trina mellbimbója annyira nagy volt , hogy Laura egyszerre tudta erősen szívni és cirógatni a nyelvével. Laura érezte, hogy puncija megtelik nedvességgel, és tudta, Trinának is ugyanezt kell éreznie. Elengedte a nedves mellbimbót és újra megcsókolta Trina száját. Ezúttal szenvedélyesen csókolóztak.


- Olyan gyönyörű mellbimbóid vannak - suttogta Laura.
- Nem olyan érzékenyek, mint a gyerek előtt-mormolta Trina fátyolos szemmel. Erősebben is csinálhatod.


Laura rátette száját Trina egyik mellbimbójára, és ezúttal keményebben csinálta, éhesen szívta a hatalmas bimbót, egyidőben préselgette is ujjaival a nagyszerű, szilárd húsos labdákat.


- Óhhh! Óh! - nyögött Trina, remegő testtel élesen reagálva Laura szájára.


Hátradőlt, és Laura félig döntötte őt a kanapé párnáira, ahol most vonaglott, ahogy Laura elnyelte meztelen melleit. Laura tartotta a nedves gömböket és megcsókolta Trina száját, ezúttal leplezetlen vággyal, kutatóan, követelőző csókkal.


- Óh, kislány, szeretkezni akarok veled - lehelte Trina fülébe.
De valamiért Trina ettől pánikba esett. Teste megmerevedett. Felült, vad izgalom, megrendülés és félelem keverékével az arcán.
- Nem.-mondta ellökve Laurát. Nem.
Felkapta pulóverét, ami lent feküdt a kanapé mellett, és elfedte vele csupasz melleit. Laura meghökkent. Ó, istenem, ne hagyd, hogy ezt tegye. – Gondolta. Te akarod ezt Trina!
- Trina…- mondta, próbált nyugodt lenni.
- Nem.-Trina megrázta a fejét. A szemei égették Lauráét, még mindig vágytól lüktetve, de egy kevés félelemmel is csíkozva.
- Rendben van – nyugtatta meg őt Laura.
Trina megrázta a fejét. - Én nem vagyok olyan. Nem vagyok leszbikus. Nem úgy, mint te és…Rina. Én… nem tudok.


Laura szomrúan biccentett.- Elfordulok, amíg felöltözöl - mondta lágyan.
A szoba másik végébe ment, háttal fordult Trinának, amíg Trina felvette újra a melltartóját és a pulóverét. Amikor hallotta, hogy felállt a kanapéról megfordult.


- Trina, én...
- Nem kell megmagyaráznod semmit - mondta Trina nem ellenségesen. Igazán nem kell.
- Nem tettem volna semmi ilyet, ha azt hittem volna, hogy nem akarod - mondta Laura.
- Tudom.
- Komolyan gondolom.
- Tudom.
- De te nem tudod hogyan érzek. Én …megőrülök érted.


Trina elmosolyodott, nagyon kedves mosollyal.- Te Rináért vagy oda, nem értem.
Laura fejét rázta.- Nem. Érted. Rina két éve elment. Ez te vagy.
Ez valahogy megfogta Rinát. Megállt az ajtónál, szemei Lauráéba zárultak.
Laura kihasználta a lehetőséget hogy megfogja a kezét, és közelebb vonja.
- Tudom úgy gondolod, hogy ez rossz. De engedd, hogy legalább még egyszer megcsókoljalak, mielőtt elmész. A kedvemért, oké?


Trina bólintott.


Rendkívül engedékeny és nyitott volt, engedve Laurának, hogy ajkai rágörbüljenek az övéire, hagyta, hogy Laura karjaiba zárja. Néhány másodperc múlva ő is megölelte Laurát, először finoman, majd határozottabban. A melleik összedörzsölődtek, és a nyelvük összefonódott. Mindketten halkan ziháltak, amikor szétváltak.


- Mennem kell, Laura - mondta Trina. Mennem kell.
Laura megcsókolta a nyakát.- Te is akarod.
- Nem.Mennem kell.Engedj elmenni.
- Oké.De Trina.Két kezével megfogta Trina arcát, egy rendkívül gyönyörű arcot, Rinával tökéletesen megegyezőt.
- Téged akarlak, nem őt. Téged.
Ezúttal Laura búcsúzóul egy lassú fájó csókkal csókolta meg , ami úgy tűnt Trina lábujjáig hatol. Aztán Laura kinyitotta neki az ajtót.
- Felhívsz? – suttogta. - Kérlek.
Trina diplomatikusan bólintott mielőtt kilépett a folyosóra a lifthez.

Hozzászólások
Pusheen ·
110. után a 106.-at küldöd be, és az előző ill. köztes részek meg nincsenek sehol. Rengeteg szóismétlés, névismétlés, Rina - Trina névazonosságok... Apropó! Ez a rengeteg név! Az egész történet végeláthatatlan, kesze-kusza és zavaros. Paródiának szántad? Nem tetszett.
Jutcsi ·
Köszönöm a hozzàszólàst,èn sem magyaràzhattam volna meg jobban. Az eredeti(angol) szöveg egyèbkènt nèhány helyen nekem is elèg èrthetetlen volt, nèhol elidõztem picit,amìg èrtelmezni tudtam.
Pusheen ·
Igen, tisztában vagyok azzal,hogy ez "csak" egy fordítás és nem is mondtam olyat sehol, hogy a történet hibái Jutcsinak róhatóak fel. Mivel ez egy történetes oldal, így kénytelen vagyok magát a sztorit, annak a milyenségét értékelni, nem pedig a fordítás tényét, ami ugyan jó és hasznos is lehetne, de nem így. Önmagában, ha valaki lefordít valamit, akkor azzal fémjelzi magát, mert nyilván nem fog olyat lefordítani ÉS be is küldeni, ami neki nem tetszik. Ez a történet pedig zavarossága miatt szerintem nem volt éppen jó választás, még ha minden előzményt ismernénk, akkor sem.
Rengeteg a beküldetlen rész és számomra érthetetlen miért ez a kettő lett beküldve, még csak nem is egymás után következnek! Olyan, mintha egy novellából hiányoznának mondatok és amik megvannak, azok is felcserélt sorrendben szerepelnének.
A névazonossággal bakiztam, mert rosszul fogalmaztam. Az nekem is leesett, hogy ez a két szereplő egy testvérpár, aki közül az egyik meghalt. Viszont ez a rémes összecsengő névpár nagyon idegesítő, néhány helyen találkozhattunk már ilyennel, emlékszem ott is többen szóvá tették,hogy ez bizony nagyon idegesítő dolog. Élvezhetetlenné és zavarossá teszi az amúgy is fölösleges nevekben és érthetetlen visszaemlékezésekben bővelkedő,amúgy is zagyva történetet.
Sinara ·
Ez így teljesen korrekt. Bár én ezt a részt nem olvastam. Sok időm most nincs rá, így se egyetérteni, se ellenkezni nem tudok. Véleménynek viszont teljesen jogos.
Pavlov fordításában fenn van az oldalon az a rész, ahol Trina először feltűnik, és ott megmagyarázza a szerző a hasonlóságot. Ő viccesnek tartotta, mások, érthető okból nem. (Nekem, személy szerint, közömbös.)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: