Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Laura lábai

A puha,38 as fehér talpak gyönyörű hűvös ívére feszülő fekete nejlonharisnya máig élesen él bennem.A kerekded sarokon kicsit megfoszlott harisnya itt jobban engedi átsejleni a láb puha fehér bőrét,ahogy maga alá/mellé húzott lábbal ül.A talpnál a harisnya követi a láb izgató nőies ívét,megmutatva a talpa bőrének intim selymes,érzékeny bőrét,aztán a lábpárnánál ismét jobban átüt a bőr színe,és a harisnyában rejtélyesen bújó lábujjak teszik teljessé a képet.Néha a talp kicsit megmozdul,a lábujjait hátrafeszíti.
Érzem ahogy a farkam a nadrágban lüktetve keményedik,kitölti a farmet.
Laurán a fekete harisnya fölött feltűrt farmer van,még látni vékony,törékeny bokáját,és ahogy a formás vádli indul,amire már ráfeszül a fekete farmer.
Ahogy maga mellé hajtott lábbal,talpal felfele ül,a farmert kitöltő formás,kerek feneken is elidőzik a tekintetem.
Megcsókolom a harisnyás talpat.A harisnya jellegzetes érintése az ajkamon,és az alatta hűvöslő puha talp miatt a farkam már alig fér a nadrágomba.
Csókolgatni kezdem a talpat,saroktól,a talpíven át a lábujjak kerekded kis hegyéig mindenhol,ő kéjjesen mozgatja a lábujjait,és vékony ujjaival finoman dörzsölni kezdi a punciját a farmeron át.
Pózt vált,a lábát az ölembe teszi,ahogy mellé ülök,izgatóan rámnéz,én pedig a lábfejét kezdem puszilgatni most,meg szemből a lábujjait,közben fogdosom,masszírozom a gyönyörű 38 as lábat.
a lábujjaknál kibontom a harisnya anyagát,és a bokájág feltépem..
Előttem a meztelen láb,teljes gyönyörében.Egy ideig csak nézem,aztán a saroknál és a bokánál megfogom.A bőr érintése a kezemen valami csodálatos.
A meztelen talpát kezdem csókolgatni,a párás,hűvös és illatos talpat,már alig bírok magammal,harapdálom a sarkat finoman,a talpívet végignyalom,a lábujjakat bekapom és szopogatom,ő pedig a másik lábával a merevedésemet piszkálja és kuncog.
-Vedd elő! -mondja nevetve,megbökve az ágaskodó farkam a lábujjaival a még harisnyás lábával,amíg a már meztelen talpát továbbra is önkívületben imádom.
Előveszem a péniszem,ami már nedvesen,hátrahúzódott bőrrel,forrón és mereven ágaskodik.
A harisnyás lábával a hasamnak szorítja és mozgatja rajta a talpát,fölle húzva azt.aztán  lábujjaival és talppárnájával "ráfog " a farkamra felülről,kuncog,és amíg nyalom a talpát letépi ezt a fél harisnyáját is.
a meztelen hűvös talp érintésére a farkamon  felnyögök.nevet egyet,és így folytatja a farkam dörzsölését.A forró farok és a hűvös talp egymáson,a legizgatóbb dolog a világon.elveszi a talpát a számról,és kétlábbal folytatja.a lábai közé veszi,dörzsöli,húzza,játszadozik a farkammal.amikor kicsit kifárad felállok,vele szemben,ő kinyújtja a lábát,én fogom a lábujjaknálés dogom a talpát,pumpálom,már alig bírom tovább,ekkor megáll.Egy lépésre járok az orgazmustól.
Ő lassan,ráérősen pózt vált.A támlát fogja,térdel és felemeli a lábait,nekem háttal a széken.az egyik talpára fektetem a farkam,ő rátszi a másik lábfejét,hintázva 3-4 et húz rajta,én pedig remegve,nyögve elsülök,darabos forró spermável őntve le a talpa és a lábfeje közér,talppárnától sarkig leélvezem,a talpívének kis völgyét megtöltöm spermával.
Ő kuncog egyet,és kéjesen lenyalogatja magáról a spermámat..
Hozzászólások
vakon ·
Estieszti legyélszives és folytazsd-e írást legyélszives.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: