Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Laura kalandjai I. rész Laura ébredése 2. fejezet

- Rendben – mondta Laura, álcázott derűvel, próbálva nem bámulni Karen fantasztikus testét. – Készen vagyunk… Rendben… Segítek neked bemenni a fürdőszobába.
Karen Laura vállára támasztotta az egyik karját, és lassan bicegni kezdtek a fürdő felé, keresztül a nappalin. Azonban alig tettek meg két lépést, amikor Karen ismét felszisszent és egyensúlyát elvesztve zuhanni kezdett. Most azonban Laura mindkét karjával utána nyúlt és elkapta. Szemtől szemben voltak. Tekintetük lángolva fúródott egymásba. Oh, istenem – sóhajtott Laura magában.

Mielőtt észbe kapott volna szája máris Karenéhez tapadt és a nő nem ellenkezett. Karen hevesen visszacsókolta. Nyelve lassan átkalandozott Laura szájába kutatva, keresgélve. Hosszan és hevesen csókolóztak, miközben karjaik egymás testére fonódtak. Ajkaik egymáshoz simultak. Egyikük sem akarta abbahagyni a csókot, félve, hogy mi történik utána.
De végül abba kellett hagyniuk. Mindketten lágyan lihegtek, és a szemeik csillogtak. A pulzusuk emelkedett.
- Én… én, nem tudom mi történt – mormogta Laura, és a fejét rázta.
- Ne magyarázkodj! – suttogta Karen.
- Sosem csináltam még ilyet.
- Én sem.

Megint csókolózni kezdtek. Nem volt már szükségük beszédre. Most már Laura engedte kezeit kalandozni Karen majdnem meztelen testén, érezve az egyenletes puhaságot a nő selymes barna bőrén. Amikor ajkaik ismét szétváltak Karen letekintett a melltartójára és az ujjait is oda emelte. A csat elől volt, a két kosár között és a nő most gyorsan szétpattintotta. A melltartó szétnyílt és látni engedte Karen tökéletes, gömbölyű melleit. Mellbimbói hatalmas, duzzadó szilvákként meredeztek előre. Laura sosem látott még ilyen gyönyörű melleket.
- Istenem. Gyönyörűek. – mormogta.
Karen ringatni kezdte tökéletesen gömbölyű idomait, felajánlva őket Laurának.
- Csináld! – sóhajtotta.
- Nem tudom – zihálta Laura. – Még sohasem csináltam ilyet ezelőtt. Sosem akartam.
- És most? Nem akarod?
- De igen – vágta rá Laura.
- Akkor csináld!
- Oh, Karen!
- Csináld!

Laura lassan leejtette a fejét. Karen átnyújtotta a melleit és Laura megmarkolta őket. Óvatosan rázárta az ajkait a nő egyik hatalmas, puha, duzzadó mellbimbójára és mélyen szívni kezdte.
- Ohhhhh! – nyögte Karen.
Laura sohasem csinált ilyet azelőtt. De nagyon jó volt. Meghökkentően jó. Csengett a füle és érezte, ahogy a punciján folyik le a nedv. Összenyomta Karen gyönyörű melleit mindkét kezével, szopogatva és nyalogatva a mellbimbóit, érezve azok puhaságát és lüktetését a szájában.
- Oh, Istenem… Oh, Laura… Muszáj leülnöm. – lihegte Karen, majdnem összerogyva sérült bokája miatt.
- El is felejtettem. – szabadkozott Laura és segített a nőnek leülni a szófára, mely csak alig két lépésre volt mögöttük.
Mindketten lehuppantak a szófa díszpárnái közé és Laura rögtön megragadta Karen másik mellét is. Gyengéden szopni kezdte a mellbimbóját, aztán keményebben. Karen sóhajtott és fészkelődött, simogatva Laura haját és arcát, sürgetően nyafogva, ahogy a nő a mellbimbóit szopogatta.
- Oh… igen. – sóhajtotta.
Ujjai megtalálták Laura régi köntösének övét és kibontották azt. Becsúsztatta a kezeit a nyíláson, és végig simította Laura vállait, miközben a nő még forróban szopta és nyalogatta a mellbimbóit.
- Még. – mondta rekedten. – Akarlak, még.

Laura felült, hátranyúlt a melltartója csatjához és kinyitotta azt. Lassan húzta le, ezzel is fokozva Karen izgalmát. Hallott már olyan kijelentéseket, hogy a mellei épp olyan gyönyörűek, mint Karenéi. Ahogy belenézett Karen üveges szemébe, látta hogy a nő mennyire kívánja.
Karen hosszú ujjai rázáródtak Laura körte formájú melleire, gyengéden markolászva azokat, simogatva a nő puha, gumós, korallszerű bimbóit. Karen bevette a szájába az egyiket és Laura felsóhajtott a buja szenvedélytől, ahogy a nő puha ajkai rázáródtak a mellbimbójára.
- Ohhhhh! – sóhajtotta.

Most ő volt az alany és ő süllyedt a díszpárnák közé, teljesen átengedve a melleit Karennak, aki úgy szívta és nyalogatta a bimbóit, mint eddig még egy férfi sem. Tökéletes gyengédséggel kezdve, testét elöntötte a hő, miközben Laura bimbóit izgatta a fogaival és a nyelvével.
Aztán egy ponton felemelkedett és hozzányomta a melleit Lauráéihoz, mindkettőt buja hévvel töltve el.
- Édesem. Gyönyörű vagy – suttogta és megcsókolta Laurát, miközben a melleik egymáshoz feszültek.
Ettől az egésztől Laura teste felhevült és vonaglani kezdett. Puncija lüktetett. Csengett a füle és elöntötte a gyönyörűség.

Karen visszatért a melleihez és most még keményebben szopogatta és nyalogatta őket, az orgazmus közelébe juttatva Laurát, olyan gyorsan hogy ez teljesen meglepte a nőt.
- Oh… Ha nem hagyod abba, azonnal elmegyek! – sóhajtotta Laura csalódottan.
Alig tudta elhinni. Még sohasem jutott ilyen közel az orgazmushoz annyitól, hogy valaki a melleit nyalogatja és szopogatja. Ráébredt érzéseire. Most már mindkettőjük számára tiszta volt, hogy mit csinálnak és nem volt vissza út.
- Gyerünk, baby! – mormogta Karen nyalogatva, csókolgatva és harapdálva Laura mellbimbóit. – Akarod, hogy segítsek?

Laura érezte, ahogy a nő hosszú, vékony ujjai végigsimítják a hasát és becsúsznak a bugyija alá, egyre lejjebb és lejjebb. Végül Karen két ujja ollószerűen szétnyitotta a csiklóit és a nő még keményebben izgatta a mellbimbóit. Laura teste megremegett és boltívszerűen felemelkedett. Mielőtt még készen állt volna rá egy erős, mindent elsöprő orgazmus hasított a testébe.
- Ohhhhh. Ughhhhhh. – sikította.
Aztán ismét visszazuhant a párnák közé és zihálva kapkodott levegő után.
- Istenem. – lihegte. – Sajnálom. Én nem…
De Karen ajkai rátapadtak az övéire és szenvedélyes csókjában elveszve Laura minden hezitálása tovaszállt.
- Azt hiszem most már teljesen megtört a jég – suttogta Karen egyenesen Laura arcába. – Most már mehetünk az ágyba és csinálhatunk amit csak akarunk.
- De én még sosem csináltam ilyesmit azelőtt.
- Én sem – mondta Karen és a szeme csillogott a vágytól. – Mindketten mondtuk már.
Mindketten felnevettek.
- Azt hiszem ez mindenből az első – suttogta Laura, végigsimítva ujjaival Karen tökéletes melleit.
- Én is így gondolom.
- Azt akarom… - zihálta Laura. – Téged akarlak. Akarlak téged. Le akarok feküdni veled.
- Tudnál segíteni, átmenni a hálószobába, anélkül hogy nekem esnél? – kérdezte Karen.
- Nem hiszem. – tiltakozott Laura. – Keféljünk itt és most!
Mindkettőjük szemei kitágultak a szégyentől és a vad vágytól, amit Laura szavai keltettek. Istenem, most tényleg kefélni fogunk. – gondolta Laura.
Csókolózni kezdtek és egyszerre nyúltak le, hogy minél gyorsabban lehúzzák egymásról a bugyit, míg végül mindketten teljesen meztelenül feküdtek a kanapén.
- De én egy ágyban akarom veled – mondta Karen. – Úgy igazán akarom csinálni.
- Tudom – suttogta Laura.

Laura felkelt és segített Karennak átbukdácsolni a hálószobába. Becsapták az ajtót maguk mögött, annak ellenére, hogy egyedül voltak a lakásban. Lehúzták az ágyról a pokrócot és mindketten végighevertek a fehér lepedőn. Most sokkal ünnepélyesebbek lettek. Lassan és hevesen csókolták egymást. Ujjaik belemélyedtek a másik lüktető húsába. A fehér lepedőtől elütve Karen meztelen, fekete teste még izgatóbb volt Laura szemében. Felfedezte a testét az ajkaival és a nyelvével, míg végül visszatért Karen gömbölyű melleihez, csókolgatva és nyalogatva azokat, ahogy Karen is tette az övéivel, ugyanazt az eredményt elérve. Néhány másodperc múlva Karen teste megremegett az orgazmustól, ami végigfutott rajta.

Laura lassan lecsúszott a nő fekete, csillogó combjai közé. Karen nedves puncija alig néhány centire volt a szájától. Sohasem látott még puncit ilyen közelről. És soha sem akart még ilyesmit csinálni egyel. De most kinyújtotta a nyelvét és befúrta azt a csillogó szirmok közé, amitől Karennek borzongással teli kéj futott végig a testén.
Az egész kezdett egyre természetesebbé válni Laurának. Egyre jobban kívánta a nőt. Nem akart többet, mint még közelebb hozni magához Karent, miközben lágy szakértelemmel nyalogatta a nő punciját. Becsúsztatta ujjait Karen fenekének félholdszerű nyílásába, és úgy passzírozta be őket, mint a nyelvét a nő puncijába.
- Ohhhnnnn! Ahhnnnnn! – nyögte Karen.
A medencéje remegett és a dereka remegett a kéjtől.
- Ó, Istenem.

Amint érezte, hogy Karen teste ismét emelkedni kezd, Laura tudta, hogy a nő testén másodszor is végig fut az orgazmus. Bevette a szájába a nő nedves csiklóját, és lassan szopogatni kezdte. Betolta az ujjait Karen fenekébe és lágyan ujjazni kezdte, benyomva az arcát Karen puncijába.
Karen teste megkeményedett és vadul hullámzani kezdett.
- Oh! Nnngghhh! Anngghiieeee! – sikította hevesen.
Laura fokozta a nő orgazmusát, azzal hogy folytatta nyelve ütemes mozgását a puha punciban, sokkal érzékenyebben, de nem engedte elmenni. Amint mindez elmúlt Karen sóhajtva dőlt le, teljesen képtelenné válva, hogy egyáltalán megmozduljon. Laura végigsimította a testét és mélyen megcsókolta.
- Istenem. Még sosem éreztem ilyet – sóhajtotta Karen rekedten. – Reméltem hogy sosem ér véget. Azt hittem szívrohamot kapok, vagy valami.
- Jó volt?
- A jó nem elég erős kifejezés – mosolygott Karen és vadul megcsókolta Laurát.
Tudták, hogy mindkettőjüknek ki kellett volna már elégülniük, de az éhségük egymás érintése iránt cseppet sem lankadt. Gyönyörű testeik érzékenyen, kutakodva és tapogatózva tekeredtek egymásra. Laura egyfajta szexuális ébredést érzett, amilyet mg soha életében nem tapasztalt. Ezt az epedező sürgetést, mely arra késztette, hogy egyszerűen felfalja Karent, és hogy a fekete nő is ugyanezzel a buja, agresszív vággyal tegye a magáévá.
- Oh, Istenem! – sóhajtotta, ahogy Karen ajkai lassan haladtak lefelé feszes rekeszizmán, keresztül sima hasfalán, becsusszanva széttárt combjai közé. – Istenem. Kefélni akarok veled! Ahhnnn!

Karen nyelve rátalált Laura csöpögős puncijára és gyengéden, majd egyre hevesebben simogatni kezdi azt.
- De most a te vagy soron, hogy megkeféljelek, édesem! – mosolyogta Karen és nyalogatni kezdte Laura felizgult punciját, amitől a nő vonaglani és nyögni kezdett és kérlelte Karent, hogy ne hagyja abba.
- Oh… Oh, kérlek… kérlek! – sóhajtozta Laura dobálva a fejét, ágyékát hozzányomva Karen forró ajkaihoz. - Unh! Unh! Unh!

Egy férfi sem falta még úgy a punciját, ahogy azt Karen tette. A férfiak csak úgy csinálták ezt, mint egy bevezető a baszáshoz, de Karennek ez volt az aktus csúcspontja, épp úgy, mint Laura számára, amikor ő falta Karen punciját. Karen forró nyelve teljesen bejárta és felfedezte Laura punciját, aki eközben majd elájult a kéjtől. Teste ellenőrizhetetlenül rázkódott, a dereka remegett, combjait pedig rákulcsolta Karen derekára. A kéj sóhajtásai hagyták el a torkát.
Karen szándékosan halogatta Laura orgazmusát, nyalogatva a nő punciját, amíg a csúcspont el nem érkezett. Ekkor lassított és visszahúzta a nyelvét, csak hogy folytassa a kínzást, amíg Laura le nem csillapodott. Laura vadul lihegett és rángatózott.
- Oh, Istenem! Baby, gyere megint! – lihegte. – Csináld! Csináld! Légy szíves!
Ujjaival szétnyitotta a punciját, hogy Karen nyelve akadálytalanul hatolhasson be. Majdnem elájult, amikor a nő nyelve ismét behatolt a puha, vörös ráncok közé. Most Karen nem habozott. Tiszta erőből hatolt be Laura sajgó nyílásába, mélyre ledugva a nyelvét. Csak nyalta és nyalta Laura punciját.
- Aunngghhh – sikította Laura élesen. - Nnnggmmmnneeeee!

Sikított, ahogy a gyönyör végigfutott a testén. Megragadta Karen arcát és újult erővel nyomta a nő szájába lüktető punciját. Újabb orgazmus jött és múlt el. Amikor ez a mámorító érzés végül lanyhulni kezdett, Laura sajgó arccal roskadt le és mindkét karjával kellett visszatartania ezt a fekete démont, aki ismét rá akarta vetni magát.
- Oh, Istenem… Teljesen kivagyok! – sóhajtotta.
- Mmmmmmm. Azt hiszem ezt meg kellett tennünk egymással, édes – suttogta Karen, száját ismét Laura melleire tapasztva, megakadályozva a nőt, hogy visszaessen abból a gyönyörű kéjből, amit az orgazmus okozott neki.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Filander ·
Kis késéssel ugyan, de beküldtem a 3. fejezetet. REmélem hamarosan felrakják.
De emellett még mindig várom a válaszod my003!

Attys38 ·
"szétnyitotta a csiklóit" Basszus ezen úgy rhögtem, hogy majdnem leestem a székről

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: