Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Laura kalandjai I. rész - Laura ébredése 17. fejezet

Laura annyira az események hatása alatt volt, hogy a következő napokban úgy érezte, mintha folyamatosan álmodna. Rádöbbent, hogy talán jobb lett volna, ha Rina soha többé nem kerül újra elő. Olyan érzéki volt és gyengéd, hogy Laura most mégjobban kívánta, mint valaha.
Az volt élete legrosszabb élménye, amikor ott állt meztelenül a nappaliban, miután Rina távozott. Az a két fenomenális orgazmus, amit a lány okozott neki, semmivel sem tette elviselhetőbbé a helyzetet. Csak lerogyott a kanapéra és órákon keresztül sírt. Meztelen teste rázkódott, és egész lényét betöltötte az elhagyatottság érzése és a szégyen, amiért ennyire kívánta a lányt.
Tudta, hogy nem mehet vissza Rina lakására. Azt már egyszer megpróbálta. Rina barátja még meg is ajándékozta néhány csípős megjegyzéssel. Tisztában volt Rina érzéseivel. Ki tudta olvasni őket a lány szeméből, akár egy nyitott könyvből. Tudta, hogy Rina is kívánja őt. De Rina sikeresen fojtotta el a vágyait, és Laura semmilyen lehetőséget nem látott rá, hogy áttörje azokat a gátakat, amiket a lány maga köré emelt.
El akart felejtkezni a fájdalomról, ezért még kétszer meglátogatta Ricket és Jamie-t azon a héten, újra és újra lesüllyedve a pokol legmélyebb bugyraiba, átélve a legvadabb, mindent elsöprő orgazmusokat. A két férfi repesett az örömtől, hogy a lány önként ajánlkozik fel, hogy minden lehetséges úton a magukévá tegyék, újra és újra, amíg Laura az éjszaka közepén arra nem riadt fel, hogy álmába elmerül a szégyen tengerében.

Aztán amikor elege lett ebből, felhívta Karent és emlékeztette rá, hogy megígérte, ő is megadja neki azt az élvezetet, amit Laura okozott neki legutóbbi együttlétük során. De Karen nem volt otthon. Elutazott valahova, így ő nem segíthetett Laurán. Már úgy érezte, hogy megőrül, amikor Rina ismét megjelent az életében.
- Átmehetek? – hallotta a hangját Laura a telefonban.
Laura agyán végigfutott minden fájdalom, amit az elmúlt napokban átélt, és a vad szexmaratonok a két férfival. Erőt vett magán és kimérten válaszolt.
- Rina, hányszor akarod még ezt velem végigcsinálni?
- Én… sajnálom. – akadt el Rina hanga. – Nem akarlak megbántani.
- Mit akarsz?
- Beszélgetni.
- Csak beszélgetni?
- Igen.
- Nem vagyok benne biztos, hogy el tudnám viselni.
- Nem maradok sokáig.
- Ez az, amitől félek.
- Laura, kérlek!
Könyörgő szavai mélyen Laura szívébe martak. Egyszerűen megőrült a lányért és tudta, hogy nem lesz képes visszautasítani.
- Rendben. Gyere át! De kérlek, ne akarj nekem „adni” semmit! Rendben? Nem hiszem, hogy képes lennék elviselni még egy ilyen megpróbáltatást.
- Megígérem. Tíz perc múlva ott leszek.
Laura igyekezett semmire sem gondolni, amíg várt. A puncija elkezdet lüktetni, és ő tisztában volt vele, hogy ez csak rosszabb lesz, ha Rinára gondol. Utálta magát ezért. Hideg vizet fröcskölt az arcába, hogy leállítsa a testében pezsgő szexuális vágyat. Semmi ilyesmi nem fog történni! – győzködte magát. – Semmi.

Talán lefekhetnék az ágyba és gyorsan kielégíthetném magam, mielőtt ideér. Akkor talán nem lennék ennyire felizgulva. Tudom, hogy semmi sem fog történni. Biztosan csak annyit akar mondani, hogy férjhez megy, vagy valami. És rosszul érzi magát miatta, mert megőrül értem. De ő nem leszbikus.
Annyira belemerült a gondolataiba és az érzéseibe, hogy észre sem vette, mennyi idő telt el, mielőtt a csengő megszólalt. Rina állt ott, olyan lélegzetelállítóan gyönyörűen, mint soha korábban.
A szépsége olyan friss volt és természetes és olyan tökéletes, hogy Laura úgy érezte, nem fogja túlélni, ha nem kaphatja meg. Rina farmert hordott és egy férfiinget. Sosem nézett ki vonzóbban.
- Hello! – mondta zavartan.
Laura fájdalmasan elmosolyodott, eltelve a fájdalmas deja vu érzéssel.
- Mintha egyszer álltunk volna már így itt.
Beengedte Rinát. Leültek egymással szemben a nappaliban. Laura azon kapta magát, hogy úgy érzi, minta Rina valamiféle méreg lenne. Ahogy közelebb került a lányhoz, izzadni kezdett és a szíve egyre hevesebben dobogott.
- Mégvacakabbul nézel ki, mint a legutóbb. – mondta Rina halkan. – Éjjel-nappal azzal a két pasival vagy?
Laura fájdalmasan elmosolyodott.
- Ez legalább segít felejteni.
- Nem akarom, hogy felejts.
- Szeretném, ha férfiak dugnának meg. – válaszolta Laura, kemény pillantást vetve Rinára. – Főleg azok a férfiak, akiknek akkora farka van, és annyira szeretnek dugni.
Rina összerezzent, ahogy Laura szavai nyomán elé rajzolódott, hogy mi is történt a lánnyal.
- El kell, hogy mondjam, hogy igazán fantasztikus. – folytatta Laura. – Voltál már egyszerre két pasival? Bizonyára voltál. Hiszen, mint tudjuk, te nem vagy leszbikus. Te a férfiakat szereted.
- Kaphatnék valamit inni? – szakította félbe Rina.
Laura hirtelen elsápadt.
- Ó, istenem… bocsánat. Soha nem lennék képes elfelejteni téged, Rina. Mindig csak rád gondolok.
Kimentek a konyhába és Laura mindkettőjüknek csinált egy vodka-tonikot. Nehéz volt nem arra gondolni, amikor először csókolóztak, pont itt, miután Laura kiszívta Rina sebesült kezét. Aztán pedig perceken belül az ágyban kötöttek ki.
Rina rá emelte a tekintetét.
- Nem akarom, hogy elfelejts. – suttogta.
Letette a poharát a konyhaszekrényre. A kezeit felhúzta az ingéhez és elkezdte kigombolni. A tekintete mélyen Lauráéba fúródott. Szétpattintott három gombot, amivel egyre több és több vált láthatóvá csodálatos, csokoládébarna bőréből. Végzett az utolsó három gombbal is, majd levette az ingét, miközben le sem vette a tekintetét Lauráról.

Kikapcsolta a melltartóját és azt is elhajította. Laura remegni kezdett. Rina megragadta a melleit és felajánlotta őket Laurának, közelebb húzódva a lányhoz. A csodálatos félgömbökön ragyogtak a duzzadt fekete bimbók.
Már csak centikre volt Laurától, amikor megállt.
- Ez nem ajándék. – suttogta. – Ez az, aminek történnie kell.
- Ó, Rina.
- Nem akarod őket?
- Ó, istenem, dehogyis nem.
Rina leeresztette a kezeit. A mellei annyira megduzzadtak, hogy nem is ereszkedtek vissza. Laura kezei visszasimították őket. Tenyerét betöltötték a selymes dombocskák és elkezdte masszírozni Rina bimbóit, úgy, ahogy tudta, hogy a lányt felizgatja.
Az ajkaik egyre közelebb kerültek, de még mielőtt egy csókban forrtak volna össze, Laura megállt.
- Miért csinálod ezt? – kérdezte.
- Mert nem vagyok képes tovább hazudni magamnak. Csak téged akarlak és senki mást.
Az ajkaik végtelen gyengédséggel értek össze. De a csók hamar hevessé és vaddá vált. Laura képtelen volt leállítani magát és ajkait Rina izgatott testére tapasztotta. Beszívta Rina egyik mellbimbóját a szájába. Rina felnyögött és Laura tarkójára tette a kezét.

Laura el sem akarta engedni azt a csodálatos mellett. Még a másikért sem. Végül összenyomta a két félgömböt és egyszerre vette a szájába a két mellbimbót. Most vettek csak észre, hogy Rina teste mennyire remeg a vágytól. Remegő ajkai közül könyörgő sóhajok törtek elő. Ölelkezve indultak el az ágy felé, levetkőzve útközben. De végül csak a nappaliig bírták.
Laura lerúgta a cipőjét és kigombolta a blúzát. Rina már a bokájáig letornázta a farmerját. Spontán módon, egyszerre álltak meg. Lerángatták egymást a kanapéra és segítettek a másiknak megszabadulni a maradék ruhától is. Anélkül, hogy kikapcsolta volna a melltartóját, Rina lehúzta a pántokat Laura válláról, félretolta a kosarait és rátapasztotta az ajkait a lány melleire.
Laura ujjai megtalálták Rina bugyiját és keresztülhúzták azt a lány feszes combjain, hogy aztán hozzásimíthassa a kezét a lány ágyékához, azonban Rina ajkai a mellein teljesen felizgatták őt. Hátradőlt a kanapén és vonaglani kezdett, halkan nyögdécselve, ahogy Rina kényeztette érzékeny bimbóit.
- Ó, Istenem! Annyira vágytam rád. – nyögött fel, miközben Rina ismét beszívta a mellbimbóit.

Ismét csókolózni kezdtek, és a kezeik bejárták egymás közel meztelen testét. Végül megszabadultak a maradék ruhájuktól is. Ünnepélyesen Laura szemébe nézve, Rina becsúsztatta az egyik lábát a másik lányé alá és lassan elkezdett előre araszolni.
- Szeretnék most én lenni az első. – mormolta és ismét hevesen megcsókolta Laurát. – Szeretném, ha a puncid az enyémhez simulna.
Laura érezte, hogy átnedvesedik ezekre a szavakra. Érezte, hogy a vére felforr, ahogy keresztüláramlik a testén. Mindketten lenéztek, figyelve, ahogy nedves puncijaik összecsókolóznak, és együtt vonaglanak. Átölelték egymást és vadul csókolózni kezdtek.
- Lassan! Csináld lassan! – lihegte Rina. – Nem akarok elmenni túl gyorsan. Szeretkezni akarok veled. Nem akarom, hogy gyorsan vége legyen.

Egyszerűen megőrültek egymásért. Átölelték egymást, vadul csókolóztak és a puncijukat ütemesen dörzsölték egymáshoz. Elkezdték szívogatni egymás mellbimbóját, ami mégjobban felizgatta mindkettőjüket. A lassú, ritmikus mozgást hamarosan vad, heves vonaglás váltotta fel.
Nem tartott sokáig, hogy teljesen elveszítsék a kontrolt. Laura szíve majd megszakadt, ahogy figyelte Rinát, ahogy élvezi ezt a heves és vad gyönyört. A lány iránt érzett vonzalma a legjobbat hozta ki belőle. Magába szívta Rina egész lényét. A szájába vette a mellbimbóit és addig szopogatta őket, amíg a lány fel nem sikított az élvezettől. Hozzádörzsölte a punciját Rina izgatott ágyékához, amíg a lány sikítva nem jutott el az élvezetek csúcsára.
Laura próbálta visszatartani a saját kitörni készülő örömét, de végül az ő testét is magával ragadta a mindent elsöprő orgazmus.
- Ahhhh! Ohhhh! – nyögött fel Rina. A teste vonaglott és megfeszült, ahogy az orgazmus beléhasított.
Laura a lány hosszú, fekete nyakához nyomta az arcát és nyögve magába szívta az illatát.

Együtt reszkettek és vonaglottak, ahogy az öröm hullámai végigfutottak rajtuk. Oldalra dőlve terültek el a kanapén, boldogan csókolgatva végig egymás minden porcikáját, kacagva engedve ki a szexuális feszültséget, amelynek gátjait felnyitotta a régóta várt orgazmus. De Laura nem volt elégedett, hogy a karjaiban tarthatja Rinát. Magáévá akarta tenni a lányt, bejárva meztelen testének minden egyes porcikáját.
- Ó, istenem… kicsim, azt hittem, soha többé nem lehetek együtt veled ismét. – mormogta, végigcsókolva Rina minden porcikáját, kényeztetve a lány mellbimbóit, belehajszolva őt egy újabb fenomenális orgazmusba.
- Oh! Oh… Laura! – nyögdécselt Rina. – Oh, Laura, ez olyan jó érzés. Senki se képes úgy szeretni, mint te. Ohhhh!
És Laura tovább csókolgatta őt, belehatolva nyelvével a lány puncijába, gyorsan újra eljuttatva őt a csúcsra, miközben az ujjaival az ánuszát is izgatta. Rina teste megfeszült és hangosan felnyögött, ahogy a gyönyör hullámai végigáramlottak rajta.
Még négy gyors orgazmus után Laura elengedte a lányt, hogy az kifújhassa magát egy kicsit. Annyira felizgatta a Rina arcán tükröződő gyönyör, hogy elég volt néhány pillanat, amíg a lány a punciját szopogatta, hogy ő is eljusson a csúcsra.
Végre együtt feküdtek a párnákon, halkan lihegve simogatva egymást, elmerülve a régóta hiányolt boldogságban.
- Még mindig nem értem, hogy tudok olyan gyorsan elmenni, amikor veled vagyok. – vallotta be Rina. – És olyan gyakran. Amikor vele vagyok…
- A barátoddal?
Rina zavartan bólintott.
- Vele akár fél óráig is eltarthat, hogy felérjek a csúcsra. Ahogy a másik két sráccal is, akikkel voltam, még előtte.
Rövid hezitálás után Laura elmesélte Rinának, amikor a lány ajtaja előtt állt és hallgatta, ahogy Rina szeretkezik a barátjával. Rina nem lett dühös. Furcsa zavarodottság és bódultság csillogott a szemében.
- Tényleg megtetted?
- Én… csak nem tudtam uralkodni magamon. De borzalmas volt.
Rina rányomta az ajkait az övéire.
- Akkor hallottad azt is, hogy milyen sokáig tartott.
Laura bólintott.
- Azon gondolkodtam, hogy én el tudnálak juttatni a csúcsra sokkal gyorsabban… és jobban.
Rina komoran lesütötte a szemét.
- Igazad volt. De nem értem miért. Te nő vagy. Ez nem helyes.
- Talán ő nem szeret téged annyira, mint én.
- Te csak meg akarsz dugni. Ahogy ő is.
- Mmmm. – ölelte át Laura, végigfuttatva a kezét Rina csodálatos testén. – Igazad van. Ha rajtam múlna, sosem kelnék ki mellőled az ágyból. De talán azért vagyok annyival jobb, mert törődöm veled. Örömet akarok szerezni neked.
- Ó, Laura. – szuszogta Rina. – Igazad van.
- Szeretnélek magamévá tenni, megint.
- Ó, kicsim… Oh! Ahhh!

Laura kezei lecsúsztak a lány tökéletes fenekéig, megmarkolva a csodálatos félgömböket, ujjai behatoltak közéjük. Lefektette Rinát a hasára és arcát befúrta a két csodálatos, fekete farkpofa közé, úgy szerezve örömet a lánynak, ahogy még soha senkinek azelőtt.
Laura annyi észveszejtő szexuális maratont végigcsinált már Karennel, hogy szinte már mindent megtettek egymással, és most nem habozott a legérzékibbekkel örömet szerezni Rinának. Miután percekig csókolgatta és nyalogatta Rina fenekét, betolt egy párnát a lány hasa alá, ami mégjobban kidomborította az érzéki hátsót, miközben dörzsölte a lány puncijának duzzadt, érzékeny nyílását.
Aztán izgatni kezdte a lány csiklóját egyik kezének ujjaival, míg a másikkal szétfeszítette Rina farpofáit, hogy hozzáférjen az ánuszához. Csak néhány percbe telt, hogy Rina felsikoltson, ahogy teste beleremegett a mindent megrázó orgazmusba.
Eközben Laura mégfeljebb kapcsolt, bedugva két ujját a lány puncijába, szívogatva a csiklóját, amíg Rina teste ismét meg nem feszült, hogy kitörjön egy újabb, fenomenális örömhullámban.
Laura tovább kényeztette Rinát, markolászva a melleit, harapdálva a mellbimbóit és közben az ágyékát dörzsölve. Úgy játszott a lány testén, mint egy érzékeny hangszeren, amely izzadva remeg érintése alatt és torkából velőt rázó, érzéki sikoly tör elő, amikor egy újabb orgazmus keríti hatalmába.
Végül, amikor már Rina zihálva terült el a kanapén, Laura enyhített a nyomáson. Magához ölelte Rinát, gyengéden simogatva izzadtságtól gyöngyöző hátát és az arcát csókolgatva.
- Ó, kicsim! Ettől majdnem mindig elmegyek én is, amikor te feljutsz a csúcsra. – mormolta Laura két csók között. – Ez az, ami miatt annyira szeretek veled lenni.
- Tényleg? – mosolygott rá Rina szívfájdítóan gyönyörű mosolyával.
- Igen.
Rina keze végigcsusszant Laura felizgatott testén, és elég volt csak egy apró érintés a puncijára, hogy a lány sikítva élvezzen el.
- Tényleg komolyan mondtad az előbb. – mosolygott Rina, magához ölelve a lihegő Laurát.
- Igen. Ó, istenem, igen. Már attól is el tudnék élvezni, ha csak rám nézel.
Az éjszaka hátra lévő részét azzal töltötték, hogy egymás után lendítették fel a másikat a csúcsra, olyan intenzitással, hogy reggelre már a kisujjukat sem voltak képesek megmozdítani.
- Amikor korábban együtt voltunk, sosem szeretkeztünk ennyit. – sóhajtott fel Rina, miközben mindketten megpróbálták felidézni, hány orgazmust is éltek át az elmúlt éjszaka.
Tudták, hogy mindkettőjüknek számos orgazmusa volt, és mindegyik sokkal intenzívebb volt, mint a korábbi. Rina már az utolsó nekiveselkedéskor is elvesztette az eszméletét, amikor Laura kicsikart a testéből még egy robbanásszerű orgazmust.
- Próbálsz megölni. Ez az, amit csinálni akarsz. – mosolygott Rina pajkosan, miközben vonakodva felöltöztek.
- Édesem, most minden pillanatban annyira van rád szükségem, mintha ez lenne az utolsó, mielőtt valaki meggyőz, hogy soha többé nem láthatlak. – mondta Laura.
Rina ledobta a ruháit, odarohant Laurához, átölelte és hevesen megcsókolta. Még mindig majdnem meztelen volt és izgatottan húzta Laura arcát a melleihez, felnyögve, ahogy a lány a szájába szívta az egyik mellbimbóját.
- Laura… én sosem lennék képes elhagyni téged. – lihegte.
- Ó, kicsim! Szeretnélek ismét a karjaimba venni és eljuttatni a csúcsra.
Ledőltek a padlóra és olyan intenzíven csókolták és simogatták egymás testét, mintha nem is töltöttek volna el egy egész éjszakát ezzel. Hamarosan a testük egyszerre lendült fel a csúcsra, ahogy minden porcikájuk megfeszült és torkukból a kitörő öröm sikolya szabadult fel.

Végül muszáj volt felkelniük és folytatni az öltözést. Ezúttal háttal álltak egymásnak, egy szót sem szólva, nehogy a vége egy újabb menet legyen. Végül az elválás is csak egy hosszú, forró csók után sikerült, egy ígérettel, hogy a következő éjjelt is együtt töltik.
Hozzászólások
További hozzászólások »
lulluska ·
a farkpofakrol miert nem tanitanak biologia orakon? meg jo hogy melleslegen kiegeszithetem hianyos ismereteim. :)
Filander ·
Farpofa akart lenni, csak elgépeltem.

Barnaszem ·
Érthető volt fark-nak is, tetszik.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: