Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Laura kalandjai I. rész - Laura ébredése 15. fejezet

Laura tudta, hogy muszáj elmennie Rinához most rögtön. Legutóbb a lány jött hozzá, de most Laura úgy érezte, ezt nincs joga elvárni. És igazából ő is meg lett volna lepve, ha Rina megjelenik az ajtajában. De tudta, hogy soha többé nem fogja látni Rinát, ha most nem lép.
De mit mondhatna? Hogyan tudta volna leküzdeni azt az elkeseredett féltékenységet és elzárkózottságot, amit Rina érzett? Legyen egyszerűen csak őszinte és mondja azt, hogy nem akarja, hogy így legyen vége, mielőtt biztos lehetne benne, hogy Rina mit is érez iránta?
Már maguktól a gondolatoktól is megtelt a szíve fájdalommal. Valószínűleg nem is akar látni. – gondolta. – És ha mégis, képes leszek elmondani neki, amit érzek?

De érezte, hogy muszáj lesz megpróbálnia. Egyfolytában csak Rinára gondolt. Három hetet várt, amikor végre elment Rina lakásához egyik este, munka után, a szíve mélyén remélve, hogy a lány nincs otthon. Annyira izgult, hogy háromszor is visszafordult, mielőtt rá tudta kényszeríteni magát, hogy megnyomja a csengőt.
A szíve majd kiugrott a helyéről, amikor Rina kinyitotta az ajtót.
- Hello! – mondta Laura erőtlenül és egy halvány mosoly jelent meg az arcán.
Rina arca rezzenéstelen, hideg maszkká változott.
- Mit akarsz?
- Én… beszélgetni. Azt hiszem.
- Elfoglalt vagyok.
Rina egy kicsit jobban kinyitotta az ajtót így Laura megpillanthatott egy férfit a háttérben. Egy jóképű fekete férfit.
- Ó… értem. – sütötte le a szemét Laura fájdalmas zavarában. – Csak gondoltam, teszek egy próbát.
- Nem kellett volna bajlódnod.

Rina hideg volt és ellenséges, de Laura már attól is a mennyben érezte magát, annak ellenére, hogy a férfi is a lakásban volt, hogy láthatta a lány gyönyörű arcát. És amikor egy ijedt pillantást vetett rá, látta, hogy Rina bimbói duzzadva merednek előre felsője vékony anyagán keresztül. Gyorsan elkapta a tekintetét.
- Ne vágyakozz arra, amit nem kaphatsz meg! – mondta Rina metszően.
- Én… sajnálom.
A férfi is közelebb jött. Kérdő pillantással fürkészte Laurát Rina válla fölött.
- Ez az a leszbi, akivel együtt voltál? – futott végig egy fanyar mosoly az arcán.
Laurát égette belülről a szégyen és a sértettség.
- Én… Én nem vagyok leszbikus. – jelentette ki, mielőtt leállíthatta volna magát.
Csak mert kívánom Rinát… még nem vagyok leszbikus! – dadogta, szinte már hisztérikusan magában, próbálva visszafojtani a zavartól és a megalázottságtól kibuggyanó könnyeit.
- Lányokkal feküdtél le, nem? – mosolygott a férfi. – Hé, kicsim, – fordult Rinához. – nem azt mondtad, hogy milyen jó volt vele? Talán ő sem bánna egy kis szórakozást hármasban. Érted, mire gondolok?
Most Rinán volt a sor, hogy zavarba essen és Laurára átragadt az ő zavara is.
- Csak menj el! – szűrte a fogai között Laurának. – Felejtsd el az egészet! Én is azt fogom tenni.
Mogorván nézett Laurára. A lány állta a tekintetét, de teljesen kifogyott a szavakból.
Ez történhetne velünk is. – sugallta a szemeivel Rinának. – Történhetne veled és velem. Nem vele. Ez egy bunkó! Ha már eleged lesz a farkából, akkor gyere vissza hozzám! Kérlek! Nem akarlak birtokolni. Csak kívánlak. Jobban, mint bármit ezen a világon.
De azt kellett látnia, hogy Rina mindebből semmit sem fog fel. Ez a gyönyörű lány csak rázta a fejét, miközben becsukta az ajtót Laura előtt. Amikor meghallotta a biztonsági lánc csörgését, Laura úgy érezte, Rina most zárja ki magát az életéből. Örökre. Nekidőlt a falnak az ajtó mellett és próbált nem sírni. Próbálta elűzni a bánatot a szívéből.
Nem tudta mennyi ideig állt ott, a falnak dőlve, Rina lakás előtt, próbálva rávenni magát a távozásra. Vége. – sulykolta magába újra és újra. – Sohasem kaphatod meg ismét. Szokj hozzá!
Aztán meghallotta a lakásból kiszűrődő halk sóhajokat. Azok a sóhajok voltak, amiket már olyan jól ismert. Rina sóhajai- Lágy, nyöszörgő, érzéki sóhajok, amik akkor is előtörtek Rinából, amikor ő ölelte magához, szopogatta duzzadt mellbimbóit és simogatta a punciját.
Az a fickó a magáévá teszi. – tudatosodott benne. – Az a fickó, azzal a lenéző vigyorral, aki leszbinek hívott, most a magáévá teszi azt a gyönyörű lányt! Ó, Istenem! Muszáj lesz elmennem! Nem bírom hallgatni, ahogy megdugja őt!
De nem bírta rávenni magát, hogy távozzon. A hangok tompán visszhangoztak az ajtó mögött, de Laura is ágyba bújt már Rinával és ismerte minden sóhaj és nyögés jelentését. Végigpillantott a folyosón a többi lakás felé. Bűntudata volt, amiért kihallgatja, ahogy két ember szeretkezik. Mi lesz, ha valaki hazajövet itt találja őt, ott kucorogva Rina ajtaja előtt és hallgatva, ahogy a lány szeretkezik a fiújával?
De nem tudott sírni. Hallotta, ahogy a férfi felnyög egyszer-kétszer. Hallotta, ahogy Rina zihál és halkan nyögdécsel, és feltételezte, hogy a férfi épp most dugja meg őt, előcsalva a torkából ezeket az izgatott hangokat. A szexuális izgalom örvénylő crescendója szabályosan az ajtóhoz szegezte Laurát. Istenem, istenem! – nyögte magában, már a puszta hangoktól felizgulva.
És úgy tűnt mindez egy örökkévalóságig eltart. Nem ért véget egy gyors, forró, kirobbanó orgazmussal, hanem folytatódott, lassan egyre feljebb hágva, duruzsolva, Rina pedig halkan nyögdécselt, ahogy a gyönyör egy újabb fokára emelkedett. Aztán Laurának eszébe jutott, amit Rina mondott, hogy nem képes gyorsan és egyszerűen elmenni, amikor egy férfi kényezteti. Néha akár húsz percig is eltarthat.
Laura teljesen elvesztette az időérzékét. Fogalma sem volt, mióta hallgatózik ott. Ismét idegesen pillantott végig a folyosón. Érezte, ahogy lüktető puncija átnedvesedik, és lelki szemei előtt látta, ahogy az a csodálatos fekete test megvonaglik, ahogy a férfi belé hatol, lassan a csúcs felé vezetve Rinát. És Laura hallotta, hogy Rina egyre hevesebben nyöszörög.

Laura felismerte, hogy már csak pillanatok vannak hátra ahhoz, hogy Rina elélvezzen. Úgy tűnt, a barátja is rájött erre, mert hallatszott, ahogy egyre hevesebben kefélte őt, nyöszörgést és eksztatikus hangokat előcsalva a lányból, amíg végül elpattant a húr, és Rina hosszú, érzéki sóhajjal kiáltotta a világba az örömét. Laura lihegve görnyedt össze, majd ismét kihúzta magát. Tudta, jobb, ha megy. A lakás elcsendesedett, ahogy a szeretkezés egy pillanatra abbamaradt. Ha itt marad, valaki biztos észreveszi, és elmondja Rinának.
Lement a lifttel a földszintre, és félig tántorogva beszállt a kocsijába, elvakulva a szenvedéstől és a fájdalomtól, és vad féltékenység kerítette hatalmába amiatt, amit hallott. Fogalma sem volt, hogyan tudja majd túlélni az éjszakát ezek után.

Hazafelé indult, de arra eszmélt, hogy végül Rick lakásánál kötött ki. És azt is tudta, miért. Ő megbaszhat engem, gondolta. Mindezek után ő igazán keményen megdughat. Ő az egyetlen, aki tudja, hogyan csinálja. Az egyetlen kockázat, hogy Karent is ott találja. És ha tényleg ott van… ki tudja? Talán rá tudom beszélni őket valami olyasmire, amit Rina barátja is forgatott a fejében. Akármit, amivel kiverhetem ezt a fejemből.
Miközben felidézte, hogy mi történt legutóbb, amikor együtt voltak Rickkel és Karennel, leparkolta az autóját és elindult az ajtó felé. Egy ideig hezitált, mielőtt megnyomta a csengőt. Tudta, hogy még hazamehet, és kezelésbe veheti magát egy másik uborkával mindezek helyett. De nem akarta átadni magát egy ilyen perverz vágynak. Csak egy normális, gyors, heves dugás az, amire szükségem van, mondta magának. És ő a tökéletes ember erre.
- Laura! – mosolyodott el Rick, amikor kinyitotta az ajtót. – Micsoda meglepetés! Gyere csak be! Gyere!
- Hello, Rick! – mosolygott vissza Laura csábosan. – Épp a közelben jártam, és gondoltam, megnézem, hátha itthon vagy.
Bement a lakásba, és szembe találta magát egy férfival, aki nagyon hasonlított Rickre. Talán egy kicsit idősebb volt. A TV előtt ült és foci meccset nézett. Egy pillanat alatt felpattant, amikor Rick bevezette Laurát a nappaliba.
- Ő a bátyám, Jamie – mutatta be őket egymásnak Rick. – Laura Robbins. Egy régi barátom. – Húzta fel a szemöldökét.
- Örülök, hogy megismerhetlek! – mosolygott Laura, de érezte, hogy a szíve összeszorul, mert ez a kis meglepetés az egész estére vonatkozó terveit keresztülhúzta.

De úgy tűnt, Jamie egészen másképp vélekedik erről. A szemei vadul pásztázták végig Laurát tetőtől talpig.
- A kisöcsém ismer egy pár igazán gyönyörű nőt. – mosolygott, miközben a lány bal kezét simogatta a saját jobb kezével.
Laura nem tudta eldönteni, hogy elhúzza-e a kezét, vagy hagyja ott. A férfi célja túlságosan is nyilvánvaló volt, viszont, a másik oldalról, ő sem volt apáca. Egy férfit akart magának. Máskülönben nem is jött volna ide.
- Köszönöm – mondta. – Nem tűnsz sokkal idősebbnek Ricknél.
- Csak két év – mosolygott a férfi. – De úgy tűnik, tudna tanítani nekem egy pár dolgot, ha csinos lányokról van szó.
Bort ittak, de Rick inkább egy vodkát töltött magának. Beszélgettek és nézték a meccset, de úgy egy fél óra múlva, Laura kezdett ideges lenni. Most már nem gondolt Rinára. Nem hallotta a lány nyögéseit, ahogy a barátja beléhatol, forró féltékenységgel töltve el Laurát.

Minél többet ittak, annál nyugodtabb lett, és mielőtt észbe kapott volna, már Rick és Jamie között ült a kanapén és Rickkel csókolózott, miközben a férfi a nyakát simogatta. Jamie keze pedig a meztelen térdén pihent.
Laura összerándult, ahogy rádöbbent, mi is történik. Ez több volt, mint amire számított, de nem igazán foglalkozott vele. Legyen úgy! Én nem leszek semmi jónak az elrontója. Egyszerre két férfival? Még sosem gondoltam erre, de ha már így alakult…
Tudta, hogy eljött a lehetőség, amikor Jamie keze elkezdett felfelé csúszni a combján a szoknyája alá. Megszorította Laura kemény, izmos combját, egy önkéntelen sóhajt csalva elő a lányból.
- Ahhhh! – nézett a férfira. Aztán szétnyitotta a combjait, engedve, hogy a kéz mélyebbre hatoljon. A fürge ujjak lehámozták az izgalomtól átnedvesedett bugyiját a puncijáról.
Eközben Rick kigombolta a blúzát. Már félig kész volt, de nem tudta kivárni, hogy lehúzhassa a lányról a melltartóját, és a kezei közé vehesse a puha, érzéki melleit. Laura agyát teljesen elborította az izgatottság heve. A blúza és a melltartója félmeztelen testére csavarodva lógott, ahogy Rick a bimbóihoz nyomta a száját, hevesen szívogatva őket. Gyengéd erőszak volt, de ő nem ellenkezett.
Felbátorodva az öccse lendületétől, felrántotta Laura szoknyáját, és miután levette a lány cipőit, áthúzta a bugyiját a bokáin. Laura azonnal érezte a férfi száját a punciján, és felnyögött, ahogy Jamie egyszerre nyalta őt és dugta fel két ujját a puncijába.
- Ó! Óhhh! – nyögte – Mind a ketten meg akartok dugni?
Rick felemelte a fejét a lány izgalomtól duzzadó bimbóiról és elvigyorodott.
- Látod, ez egy jó ötlet – mondta. – Mit gondolsz, Jamie?
Jamie felegyenesedett és mosolyogva letolta a nadrágja zipzárját.
- Azt hiszem, most már csak az a kérdés, hogy ki legyen az első.
- Ó, azt tudom, hogy ezt hogyan oldjuk meg – válaszolta Rick, majd odafordult Laurához és rákacsintott. – Nem lenne jó, ha egyszerre dugnánk meg, és így Jamienek nem kellene várnia?
- Istenem! – nyögött fel Laura.
Fogalma sem volt, hogy igent mondjon-e, vagy nemet. Ketten egyszerre? Kibírná? Vajon Jamienek is akkora a szerszáma, mint a fivéréé?
A válaszra nem kellett sokat várnia. Jamie letolta az alsónadrágját, és előbukkant monumentális hímtagja, ami talán még Rickénél is nagyobb volt. Csak nézte, ahogy lüktet, remeg és rázkódik a szeme előtt, akár egy hatalmas faltörő kos.
- Istenem! Ez még nagyobb, mint az övé – suttogta halkan.
- Igen – kuncogott Jamie. – A kistesó mindigis irigy volt erre a hatalmas kardra.
- Ti ketten meg fogtok ölni. – nyögte Laura.
De nem tudta megállni, hogy a kezébe vegye Jamie szerszámát, és kezelésbe vegye azt a szájával. Még, hogy én leszbikus vagyok, gondolta, miközben érzéki ajkait ráfonta a masszív rúdra, és szenvedélyesen szívni kezdte.
De Jamie még csak nem is gondolt rá, hogy ő leszbikus lenne. Megragadta a lány tarkóját, és ritmikusan mozgatni kezdte a farkát ki-be, miközben Rick lehámozta Lauráról a maradék ruháját is, a sajátjaival együtt. Aztán maga mellé húzta a lányt a földre, és a szájába dugta hatalmas szerszámát, miközben Jamie levetkőzött.
Laura teljesen felizgult és átjárta a vágy, el sem tudta képzelni, hogy tudnák egyszerre megdugni őt, de azt tudta, hogy egy újabb gyilkos, gyötrő szexuális élmény elébe néz. Már a két farok puszta mérete is ezt sugallta neki. Átadta magát teljesen az érzésnek, tudva, hogy ez majd kitörli az agyából, ha csak átmenetileg is, Rina fájó emlékét, és az érzést, ami átjárta, amikor kinn állt az ajtó előtt, miközben Rina barátja olyan keményen megdugta a lányt.
Most már mindkét férfi meztelen volt, és egyikük sem volt képes elszakítani a kezeit és az ajkait az ő érzéki testétől.
- Rick! Sohasem mondtad nekem, hogy ismersz olyan gyönyörű lányokat, mint ez itt – mondta Jamie, a kezei közé véve Laura melleit és a bimbóit kezdte kényeztetni a szájával.

Laura majdnem elájult, ahogy a két férfi durván markolászta meztelen testét, csókolgatva és szívogatva, dörzsölve és szívogatva feszes bőrét, ujjaikkal birtokba véve lüktető punciját és ánuszát. Voltak már vad kalandjai Karennel, de arról csak álmodhatott, hogy egyszerre két férfi hatoljon belé.
- Melyik oldalt kéred, kistesó? – kérdezte Jamie Ricktől.
- Hmm. Én már megkaptam mindkét lukat. Miért nem választasz te?
Ó, istenem! – futott át Laura agyán. – Fel akarja nyomni azt a hatalmas dákót a fenekembe? Tudom, hogy megteszi. A gondolat azonban teljesen megrémítette. Már az is felizgatta, ahogy a kezeikkel és a szájukkal kényeztették, és hatalmas farkukat a testéhez szorították.
Rick eltűnt egy pillanatra, majd visszatért egy tubus síkosítóval, amit Laura eddig csak hallomásból ismert, de sohasem látott. Oda dobta Jamienek, aki lepattintotta a tetejét, és elkezdte bedörzsölni a péniszét az olajjal. Laura egyszerre volt izgatott, és töltötte el a félelem, de nem volt ideje, hogy gondolkozzon.
Rick a hátára feküdt, és magára húzta a lányt, hogy a csípője a lány térdei közé kerüljön. Gyorsan fellökte a szerszámát a testébe, és átkarolta Laura derekát, miközben beléhatolt.
- Ahhh! – üvöltött fel Laura, ahogy érezte, hogy a gigantikus szerszám betölti a testét.
Rick megragadta a melleit, és a szájába vette lüktető mellbimbóit, keményen szívogatva őket, amíg Laura arcán végig nem gördültek az öröm könnyei. Annyira belefeledkezett a gyönyörbe, hogy teljesen váratlanul érte, amikor Jamie hozzá simult, szétfeszítette a farpofáit, és bevezette hatalmas péniszét a fenekébe.
A teste megmerevedett, belefagyott a végtelen kínba, ahogy érezte a masszív dárdát felhatolni a testébe. Könnycseppek csordultak végig az arcán, amely grimaszba rándult a fájdalomtól. Istenem. – gondolta. – Ezt is megtenném a gyönyörért?
- Ahhh! – kiáltott fel, ahogy tüdejéből kiszorult a levegő. – Oh, ez fáj. Ahhhhhhh!
- Várj még, baby! Várj! – nyögte Rick, folytatva a mellei kényeztetését, miközben Jamie mélyen belehatolt a fenekébe.
Szinte karóba húzta a két hatalmas dákó, testét pedig teljesen betöltötte a vad élvezet. A fájdalomtól fehér foltok táncoltak a szeme előtt, és félt, hogy ha megmozdul, csak mégrosszabb lesz. Félt, hogy Jamie elkezd mozogni a testében, és ő belehal az üvöltésbe. Ha ő is annyira szeret kefélni, mint a fivére, ők ketten meg fogják ölni.

Egy fél percig a két férfitest szorításában hevert, anélkül, hogy megmozdultak volna, miközben átölelték a testét, Rick pedig folytatta a mellei kényeztetését. Aztán a fájdalom kezdett enyhülni. Furcsa teltségérzet és szexuális vágy váltotta fel, mintha meggyötört teste elindult volna a gyönyör csúcsa felé.
A két férfi annyira felizgult, hogy maguk között tarthatják őt, hogy meglepően sokáig folytatták a műveletet, nem törődve azzal, hogy mennyi fájdalmat okoznak neki. Lassan az ő testüket is hatalmába kerítette a gyönyör, miközben kezeikkel gyengéden simogatták a lány testét.
Laura érezte, hogy a szexualitás legmélyebb gyönyöreibe süllyed. Az az élvezet, amit az uborkákkal okozott magának, semmi volt ehhez képest. A két férfi keményen és forrón kényeztette őt. Gyengéden átkarolták a reszkető testet, és mélyen belehatoltak a lányba. Laura felnyögött és megborzongott.
Sosem érezte még ilyen keménynek a szexet, de még ez sem terelte el a gondolatait Rináról, arról a tudatról, hogy Rina valaki mással van. Felnyögött, és már csillagokat látott. Halkan felnyögött, ahogy megfeszült Rick és Jamie szorításában, miközben olyan keményen hatoltak belé, hogy azt hitte, darabokra szakad.
- Ó! Ahhh! Ó, istenem! Ahhhhhhhhh! – üvöltötte, ahogy a két férfi ágyéka szinte kalapácsként csapott le rá.
Az érzés annyira felizgatta őket, hogy képtelenek voltak leállni. Alig egy pillanatra álltak a gyönyörtől, összeszorítva a lány testét. Rick a mellbimbóit harapdálta, miközben farkával behatolt a nedves punciba, Jamie pedig mellé támaszkodva lökte hatalmas szerszámát Laura ánuszába.
Majdnem széttépték a testét, ahogy kitört belőlük a gyönyör, és tomboló folyóként tört elő belőlük a ragacsos nedv, magukkal rántva Laura orgazmusát is. A teste összerándult a fájdalmas beteljesüléstől.
- Ahhhhhhhhh! – üvöltött fel, ahogy a hatalmas szerszámok belé hatoltak, kitöltve őt a ragacsos nedvvel.
A gyötrő, hármas orgazmus hosszú ideig elhúzódott, mielőtt végleg tovatűnt volna. Végül mindhárman kimerülve és lihegve terültek el a földön. Laura a két férfi között feküdt, és halkan zihált. Többet kapott, mint amire vágyott. Amikor a nedves szerszámok elhagyták a testét, úgy érezte, mintha egy kínzókamrából szabadulna, de azok után, amit kapott, kész örömmel fogadta szenvedést, amit ez a tortúra hagy majd maga után.

De még korántsem volt vége. Nagyjából harminc perc múlva a két férfi ismét erőre kapott. Most helyet cseréltek, és újra akarták kezdeni az egészet előröl. Nem is törődtek vele, hogy a lány irgalomért könyörög. Azt hitték, hogy Laura is többet akar, és csak játssza a nehezen megkaphatót.
Bevitték a hálószobába, miközben a lány folyamatosan könyörgött, hogy ne tegyék és azzal vádolta őket, hogy meg akarják erőszakolni.
- Nem ezért jöttél ide? – kérdezte Rick.
Laura nem tagadhatta, ezért hagyta, hogy csináljanak, amit akarnak, ami még brutálisabb volt a korábbiaknál. Most helyet cseréltek, és Rick vette kezelésbe a fenekét, miközben Jamie a puncijába hatolt. De mindkettőjük farka olyan hatalmas volt, hogy ugyanazt érték el vele és a teste ismét sajogni kezdett. A mellbimbói lángoltak, ahogy Jamie még Ricknél is hevesebben szívta és harapdálta őket.
És persze senki sem vetekedhetett Rickkel, ha egy kemény dugásról volt szó, különösen, ha a fenekébe kellett felhatolni. Ez alkalommal a dolog még tovább tartott, amíg mindketten eljutottak a csúcsra. Nagyjából öt perc kemény dugás után Laura már túl fáradt volt, de a lendület tovább hajszolta egy újabb orgazmusba.

Egyre keményebben dugták, amitől újra és újra átélte a legfelsőbb gyönyört. Rick ment el először, telefröcskölve Laura fenekét ragacsos nedvével, aztán jött a bátyja, aki majdnem szétvetette a lány ágyékát a robbanásszerű kitöréssel. És Laura is csak pillanatokkal maradt el mögöttük, kiabálva és zokogva, ahogy a meleg kitörések betöltötték a testét.
Azt hitte, hogy ezzel vége is, és elkövette azt a hibát, hogy elernyedt a két férfi karjai között, ivott egy kis bort, és várta, hogy a fájdalom alábbhagyjon annyira, hogy ki tudjon sétálni a kocsihoz. De nem számolt a két férfi tomboló szexuális energiáival. Nem sokkal később Jamie a szájába dugta hatalmas szerszámát, sürgetve, hogy szopja le, amíg el nem megy. Bele akart élvezni a szájába is, ahogy már megtette a puncijába és a fenekébe.

Bár már teljesen kifáradt, a lüktető pénisz érzése annyira felizgatta, hogy Laura teljesítette a kívánságot. Sokáig tartott, amíg a férfi eljutott a csúcsra, és akkor majdnem lenyomta a torkán a hatalmas szerszámot, hogy Laura majdnem megfulladt a kitörő nedveitől.
Aztán ismét Rick következett, behatolva a lány puncijába, majd meztelen mellei közé szorította a szerszámát. Amikor végül elment, Laura egész felsőtestét összefröcskölte. Laura már félig transzba esve terült el, a két férfi nedvétől ragacsosan. A puncija, a feneke, a mellei és minden porcikája sajgott attól, amit átélt az elmúlt két órában.

Végül hagyták, hogy elmenjen, és ő sántikálva, kábultan rogyott le a kocsija ülésére. Sosem tudott elképzelni ilyesmit. Mintha egy motoros banda ment volna végig rajta.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: