Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Laura kalandjai I. rész - Laura ébredése 14. fejezet

Amikor Laura lakásából kifelé jövet kiszálltak a liftből, Laurának egy pillanatra elakadt a lélegzete. Rina sétált velük szemben az utcán. Már túl késő volt, hogy visszaforduljanak, elrejtőzzenek, vagy akármit is csináljanak.
Rina is meglátta őket és megtorpant. Gyönyörű arca elkomorodott. Laurának fogalma sem volt, hogy mit tehetne. Meg kellene állnia? Aztán elmagyarázni mindkettőjüknek ezt a helyzetet. Próbált maga elé nézni és tovább sétálni, de Rina nem engedte. Egyenesen oda lépett hozzájuk. Laurának muszáj volt megállnia és szembenéznie a Rina szeméből áradó lesújtó pillantással.
- Ez ő? – kérdezte Rina halkan.
- Ó, Rina…
- Ő az?
-… igen.
Rina szemei megteltek könnyekkel, de gyorsan elfordult, mielőtt végigcsoroghattak volna az arcán, és szipogva kirohant az ajtón.
Karen Laura vállai köré fonta a karját.
- Nem kell megmagyaráznod, ha nem akarod – mondta halkan. – Nagyon szép lány. Szívfájdítóan gyönyörű. Sajnálom, hogy így kellett történnie.
Laura könnyes szemmel fordult felé.
- De én mindkettőtöket szeretlek!
- Tudom. Tudom, kicsim.
Karen megcsókolta Laura arcát. Ennél nem mert tovább menni nyilvános helyen.
- Én… azt hittem elveszítettelek. Szükségem volt valakire. Nagyon kívántam őt.
- Megértem, hogy miért. Nem kell magyarázkodnod.
- De én szeretnék.
- Ne!... Jobb, ha nem is próbálkozol. Amit mi ketten átélünk együtt, az valami csodálatos. Én sohasem hagytam senkinek, hogy azt csinálja velem, amit te.
Laura egy pillanatra el is felejtette Rinát.
- Remélem, hogy egyszer te is megadod ezt nekem.
- Eljön annak is az ideje, kicsim. Csak várj türelmesen!
- Teljesen felizgatsz.
- Látod, már meg is feledkeztél róla! – viccelődött Karen.
De mindketten tudták, hogy Laura nem felejtette el. Hálás volt Karennek, amiért nem feszegeti a dolgot és nem féltékenykedik. Karennek is megvolt a maga félrelépése Rickkel, és Laura most úgy érezte, a számla ki van egyenlítve.
Karen ismerte eléggé Laurát ahhoz, hogy teret engedjen neki. Ha Laura vágyik ezekre az együttlétekre Rinával, akkor ő nem akadályozza meg, ahogy Laura is belenyugodott az ő kapcsolatába Rickkel. Szükségük volt egymásra, de nem minden másodpercben.

Együtt ebédeltek, de Laura gondolatai valahol egész máshol jártak. Amikor ebéd után elbúcsúztak, nem merték megcsókolni egymást az utcán, de tudták, hogy ennek még lesz folytatása.
- Tartozol nekem. – suttogta Laura, miközben egy csókot nyomott Karen selymes arcára.
Karen arcán kegyetlen mosoly jelent meg.
- Én csak azt szeretném, hogy az ágyadban feküdj, élvezd, ahogy kikötözlek és megduglak. – mondta.
- Egyedül – tette hozzá kacsintva. – Egyedül fekve az ágyban. Ok?
Laura visszakacsintott.
- Talán. Majd valamikor. – vont vállat.
Minél többször jutott eszébe a Rinával való találkozás, annál depressziósabb lett. Tudta, hogy milyen érzékeny a lány. És azt is tudta, hogy az első alkalom, amikor vele szeretkezett, ugyanolyan fontos pillanat volt az életében, mint neki, amikor először szeretkezett egy nővel. Ez azt jelentette, hogy minden megváltozott. Minden, amit magáról tudott és minden, amit a szeretkezés jelentett neki, bárkivel is.
Rina is csak rá tudott gondolni. A látványra, ahogy Laura és Karen jönnek ki a lakásból, a tudatra, hogy együtt töltötték az éjszakát, szeretkezéssel és minden egyébbel, amit Laura korábban vele is átélt. Mindettől Rinát már szinte beteges düh és féltékenység fogta el.
A tudattól, hogy mit érezhet most Rina, Laura is teljesen magába zuhant. Rádöbbent, hogy talán sohasem kapja vissza a lányt. Sosem gondolta volna, hogy ilyen szerelmi bánatot fog valaha is érezni egy lány miatt. Még az az érzés, amikor látta Karent elmenni Rinával, sem hatott rá olyan erővel, mint ez a mostani. Igazán szerethetem őt. – gondolta.
Tisztáznia kellett, hogy mit is érez eziránt a két lány iránt. A Karen irányába táplált érzései nagyon mélyek voltak, de egyedül azokra a fizikai gyönyörökre épültek, amit együtt átéltek. Imádtak egymással szeretkezni és a vágy, hogy ismét magukhoz öleljék a másikat, tette a találkozásaikat izgalmasabbá, mint a korábbiak.

Laura már a puszta emlékektől is nedves lett. A szíve majd kiugrott a helyéről. És a tudat, hogy Karen ugyanezt érzi iránta és mindent elkövet, hogy eljutassa őt a csúcsra, mégjobban felfokozta a vágyait. De a Rinával való kapcsolata már a kezdetektől teljesen más volt.
Úgy indult, hogy el akart menekülni abból a depresszióból, amit Karen miatt érzett, mert a lány elment Rickkel, és Rinát választotta egy átmeneti helyettesnek. De hamarosan minden megváltozott. És ennek az oka maga Rina volt. Az ő érzékeny zavara, vonzó belső szépsége, nem is beszélve a torokszorító testi vágyról, amit Laurában keltett. Még Karen is érezte.
A szomorúság és fájdalom, ami Laurára tört, egyre erősebb lett, az álmoktól, amikben Rina ott feküdt előtte, teljesen meztelenül, de nem hagyta, hogy hozzá érjen, vagy amikben Rina valaki mással szeretkezett és szemmel láthatóan élvezte, Laurának pedig végig kellett néznie.
És ezek az álmok egyre rosszabbak lettek. De paradox módon egyre jobbak és jobbak is. Egyre izgatóbbak. Az egyikbe Laura majdnem bele is őrült. Azt álmodta, hogy ki van kötözve egy fához egy sötét erdőben egy nagy máglya mellett. Öt férfi, akiknek a farka kétszer akkora volt, mint Rické, ami a legnagyobb volt, amit valaha látott, kötözte ki őt. Kikötözték a melleit is, úgy, ahogy ő tette Karenéivel.
A perverz vágy teljesen felizgatta, de a férfiak nem akarták megdugni őt. Otthagyták, hogy nézze, ahogy leterítenek egy nagy birkózószőnyeget a földre, aztán oda hozzák Rinát.
Teljesen meztelen volt és csodálatos teste szemet gyönyörködtetően fürdött a lángok fényében. A férfiak pedig elkezdték bedörzsölni a testét olajjal, amíg úgy nem csillogott, mint egy ékkő. És amikor már a teste úgy ragyogott a fényben, mintha nem is evilágról való lenne, a férfiak elkezdték őt dugni, minden módon, amit csak Laura el tudott képzelni. Szinte nyüzsögtek rajta a fényes testek. Minden nyílásába behatoltak, mélyen belé tolva a hatalmas szerszámokat, lassan és óvatosan, majd egyre erősebben és brutálisabban kefélték őt, miközben a nedvük patakokban ömlött ki a hisztérikusan nyögdécselő lány nyílásain.
Annyira barbár és állatias volt és annyira személytelen, amíg Rina el nem jutott a csúcsra és sikoltva át nem élte az orgazmust. A látvány és a hangok kavalkádja teljesen felajzotta Laurát. Ő is szerette volna megdugni Rinát és szerette volna, ha azok a férfiak, akik most Rinát dugták, őt is megdugták volna ugyanígy.
Ez volt a legperverzebb álom, aminek valaha a részese volt. Ott állt a fához kötözve és könyörgött, hogy engedjék el, hogy belevethesse magát abba a tobzódása, ami a szőnyegen folyt és hogy átélhesse ő is azt, amit Rina átélt.


Figyelte a férfiakat, ahogy a térdére állítják Rinát és kényszerítik, hogy az alkarjára támaszkodva a magasba emelje a fenekét. Aztán az egyikük bevezette hatalmas farkát a lány ánuszába, fájdalmas nyögéseket és grimaszokat előcsalva belőle. Aztán az egyik férfi becsúszott alá és a farkát feltolta Rina nedves puncijába, miközben egy másik továbbra is a fenekébe mélyesztette a farkát. Addig folytatták, amíg mindhárman egyszerre nem mentek el.
Aztán megfordították a lányt és amíg az alatta fekvő férfi feldugta hatalmas szerszámát a fenekébe, a többiek sorra mártották bele a farkukat a puncijába. Minden egyes alkalommal elélvezett, amikor az egyik férfi beléeresztette a nedvét, aztán megint, amikor az alatta fekvő is beleélvezett a fenekébe.

Laura, még mindig álmodva, szinte reszketett a mindenét betöltő vágytól. Ez után az öt férfi egyszerre vetette rá magát Rinára. Ketten mellé térdeltek, egyikük a kezébe vette a lány feszes mellét és a szájával és az ujjaival kényeztette, míg a másik a szájába tolta hatalmas szerszámát, másik kettő pedig egyszerre kényeztette a punciját és a fenekét. Mind az öten szökőkútként pumpálták a lány testére és testébe a ragacsos nedvet, miközben ő sikítva adta át magát az orgazmusnak.
Ez már túl sok volt Laurának. Valami megmozdult benne, ahogy látta, miként bánnak el ezek a férfiak a lánnyal és látta, ahogy Rina ráemeli a tekintetét és szinte már könyörög, hogy dugják meg ismét. De ezúttal Laura érintésére vágyott. Ám Laura ekkor fölébredt. A teste remegett az elemi erővel rátörő szexuális vágytól.
Nem tudta kiűzni a képeket az agyából. A teste ragadt a puncijából szivárgó nedvtől, amely végigfolyt a combjain és dörzsölni kezdte a szeméremajkait. Már attól félt, hogy kárt tesz magában, miközben kielégíti feszítő vágyait. Visszaidézte Rina gyönyörű testét, amint megfeszül a szőnyegen és átadja magát az élvezeteknek, miközben hevesen dörzsölte a lábai közét, amíg el nem jutott a csúcsra.
- Ahhh! Ohhhh! Auuu! – nyögött fel, ahogy a görcsök belehasítottak a testébe. Mindene remegett, ahogy lelki szemei előtt megjelent a gyönyörű, meztelen test.
Három éles orgazmus hasított belé alig néhány perc alatt, de a teste még mindig nem volt elégedett. Az álmai olyan tüzet gyújtottak benne, amit nem volt könnyű eloltani. Észrevett a földön egy halom használt törülközőt és közte a két uborkát, amit Karennel használtak.
- Ó, Istenem! Igen… igeeeen! – kiáltott fel és szinte már megijesztette a saját mániákus hangja.

Vetett egy pillantást az ágya végébe, és kényszerítenie kellett magát, hogy magához vegye az étolajas üveget. Mindene remegett a vágytól, amikor betette az uborkákat a combjai közé, aztán kinyitotta az olajos üveget. Még mindig szemei előtt lebegett Rina meztelen testének a látványa és a lány arcán végigfutó gyönyör hullámai.
- Ó, Rina! – nyögte, miközben ráfolyatta az étolajat az egyik zöld rúdra és hagyta, hogy a lé lecsurogjon a törülközőre.
Beledugta az ujját a törülközőn összegyűlt olajba és óvatosan rákente azt az ánuszára. Istenem, ez túl nagy, hogy bele férjen! – gondolta és beharapta az ajkait, miközben lassan bedugta az uborka végét a fenekébe.
- Ohhhh, Rina! – sikoltott fel és Rina nevének kimondása mégizgalmasabbá tette az egészet.
Összeszorította a fogait és mégmélyebbre dugta az uborkát a fenekébe. A szemei megteltek könnyel, ahogy a fájdalom belehasított a testébe. De nem állt meg, amíg a vastag rúd féli el nem tűnt az ánuszában. Egy pillanatra úgy érezte, el fog ájulni, de hamar visszanyerte az ellenőrzést a teste fölött. Megragadta a másik uborkát is és lassan elkezdte feltolni a puncijába. A fájdalom egyszerűen felemelő volt. A szúró, égető érzés olyan volt, mintha leforráznák. A végtelen agónia felhőjén keresztül rádöbbent, hogy azért bántja magát, amit Rinával tett. Egyszerre érezte magát sokkos állapotban és felizgatva. Rájött, hogy pont ugyanezt csinálta korábban Karennel. De emlékezett a lány megrázó és felemelő orgazmusára is.

Néhány pillanat múlva a fájdalom enyhült annyira, hogy mozgathassa az uborkát ki-be a fenekében. Nyögött és nyöszörgött az ismét beléhasító fájdalomtól. Szinte hisztérikusan kezdte dugni saját magát és a hatalmas rudak ritmikus mozgását lassan a dereka is átvette.
Próbált Rinára gondolni. Próbálta felidézni a lány gyönyörű, szemet kápráztató testének a látványát. Érted csinálom – próbált felnyögni. – Érted. Mert annyira kívánlak. És azt kívánom, bárcsak te is megtennéd ezt velem.
- Ahhhh! – sikoltott fel, ahogy a kemény rudak behatoltak a puncijába és a fenekébe. – Ó, Istenem!
De ahogy Rinára gondolt, minden más értelmét vesztette. Csak a testébe hasító fájdalom és izmainak önkéntelen összerándulása számított, ahogy az idegei szinte lángoltak és lüktetett az ereiben a vér. A csípője pedig kontrollálatlanul ringott. Magába lökte az uborkát, élesen felsikoltva, egyre közelebb és közelebb kerülve a végső csúcsponthoz.
- Ahhh! Oh! Ahhh! – lihegte és az egész teste remegett a vágytól.
Torkaszakadtából üvöltött, ahogy magába lökte őket. Mindenét ellepte a fájdalom és az intenzív gyönyör. Az arcán patakokban folytak le a könnyek. Ismét látta maga előtt Rinát, ahogy a szőnyegen fekszik, és a szeme könyörögnek, hogy dugja meg őt, de nem engedi, hogy Laura hozzá érjen. Feltérdelt az ágyon és a lepedőhöz nyomta az arcát, hogy nagyobb mozgásteret engedjen a kezeinek. Amikor az orgazmus utol érte, az izmai mintha ki akartak volna szakadni a helyükből a rátörő görcsöktől. Visszazuhant az ágyra, de még mindig mozgatta az uborkákat magában. A teste remegett és rázkódott, amíg a végtelen gyönyör ismét vissza nem tért, ő pedig úgy üvöltött, hogy beleremegett az egész szoba.

Amikor véget ért, lihegve feküdt a hátán. Nyögött és szipogott az átélt eksztatikus sokktól. A puncija és a feneke szinte égett a fájdalomtól és az egész teste úszott az izzadtságban. Ó, Istenem, ez olyan átkozottul kemény volt – gondolta és kábultan gondolta végig mit is tett magával és kétségbeesetten vágyakozott Rinára, akit talán örökre elveszített. Mindenét betöltötte a végtelen szerelem, amit a lány iránt érzett, aki viszont mindennek elmondhatja őt, azok után, amit látott. Karennel megtehetett minden perverz dolgot, amire vágyott, és amit senki másnak nem mert bevallani. De Rinával, amikor végre lehetősége nyílt rá, nem élt át ilyen gyönyöröket, de mégis az ártatlan elragadtatás mindent elfeledtetett vele.
És ez mégfájdalmasabbá tette a hiányát. A következő három napban szinte megállás nélkül csak sírni tudott.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: