Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Laura csábítása 3. fejezet

FIGYELEM! A történet két nő szerelméről szól, így a hetero elemek mellett megjelennek a leszbikus jelenetek is, sőt, sokszor jelentős túlsúlyba is kerülnek. Aki ezt nem tolerálja, azt arra kérném, itt fejezze be és ne olvassa tovább a történetet.
Köszönöm

Írta: S. Anne Gardner
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2001.

****************************************************************

Hullámverés hangjára ébredtem és a homok ízére a számban. Charlie felé fordítottam a fejem. Még mindig lélegzett. A nap magasan járt a fejünk felett, úgyhogy árnyékot kellett találnunk, hogy megmeneküljünk perzselő tüzétől. Néhány közeli pálmafához vonszoltam őt, majd leroskadtam mellé. Lágy szellő simogatott, amitől napégette bőrünk kissé felüdülhetett.
Charlie lassan magához tért.
– Szomjas vagyok – nyöszörögte alig hallhatóan.
– Charlie... – szólaltam meg, de ő nem tűnt megérteni. – Charlie! – szóltam rá megint, mire rám emelte tekintetét. – Maradj itt, Charlie! Elmegyek, kerítek valahonnan vizet.
Biztos, hogy megértett, de csak nézett rám üres, üveges szemekkel. Nagyon sok vért veszített és sokkos állapotban volt. Vizet kellett találnom, mégpedig gyorsan.
– Charlie, értesz engem? Charlie, kérlek! Maradj itt, oké? Kerítek vizet, oké? Oké, Charlie?
Tudnom kellett, hogy ért-e. Féltem, hogy ha nem ad semmi jelet és úgy megyek el, talán már nem lesz életben, mire visszatérek.
– Szükségem van rád, Charlie. Kérlek, ne hagyj egyedül! Kérlek.
A szemembe nézett és rám villantotta félmosoját, majd hozzám bújt. Átöleltük egymást, mire halkan felszisszentem. Fájt az érintés leégett bőrömnek. Elhúzódott és rám mosolygott, mire én visszamosolyogtam.
Feltápászkodtam és víz után indultam. Némán imádkoztam, hogy Charlie még életben legyen, mire vissza érek. Nem tudtam, nincs-e más sérülése. De vízre mindenképp szükségünk volt. Nem tudom, meddig gyalogoltam körbe a parton. Féltem, hogy eltévedek és nem találok vissza.
Nehéz volt járni mezítláb. Majd megsültem és égett bőröm szinte már elviselhetetlen volt. Mintha egész testem lángokban állna. Lehunytam a szemeimet és hátra vetettem a fejem, remélve, a szellő majd kissé lehűt. Mintha a világ forgott volna körülöttem. Szemeim tágra nyíltak és tudtam, ha nem találok vizet, nem éljük túl.

A rám törő nyugalom megrémített. Ha elalszom, talán már sosem ébredek fel. Lehunytam a szememet és erősen próbáltam koncentrálni.
– Tarts ki! Csak tarts ki még egy kicsit! – győzködtem magamat.
Lassan haladtam előre, mintha átláthatatlan ködben lépkednék. Aztán egy hang megütötte a fülemet. Mintha vízesés lenne. Arrafelé indultam, és követtem az egyre hangosabbá váló csobogást. Ahogy felé rohantam, egyre-másra elestem, de ismét felálltam. Nem adhattam fel. Végül, ott volt. A vízesés. Az a hihetetlenül gyönyörű vízesés. Hisztérikus kacagásban törtem ki, ahogy belevetettem magam. Iható volt, hála Istennek. Addig ittam, amíg már majdnem kipukkadtam tőle, aztán elnyújtóztam a víz felszínén, hogy lehűtse bőrömet.
Charlie! Neki is vinnem kell vizet. Körbe néztem valamiért, amiben el tudom vinni. Találtam egy kiszáradt kókuszdiót és egy kőhöz csapkodtam, amíg ketté nem tört. Megtöltöttem vízzel és vissza indultam Charlie-hoz.
Amikor vissza értem, őszintén meglepettnek tűnt. Letérdeltem mellé és óvatosan felültettem, hogy megitassam a vízzel. Ő azonban végig le se vette a szemét az arcomról. Aztán hátra dőlt és lehunyta a szemeit.
– Nem hittem volna, hogy visszajössz – suttogta és ismét rám nézett. Aztán hirtelen ismét lehunyta a szemeit, hogy ne lássam könnyeit.
Egy kevés vízet öntöttem sérült halántékára és megtisztítottam a sebet.
– Miből gondoltad, hogy nem teszem? Megmondtam, hogy visszajövök, nem?
– Miért lennél te más? – nézett a szemembe.
Nem tudtam, mit válaszoljak erre. Lesütöttem a tekintetem. Hirtelen fájdalmas görcs futott végig rajta. Hiába mutatta azt, az ő szíve sem volt kőből. Ezt már a hajón folytatott beszélgetéseinkből is láttam, de most vettem csak észre, mennyire magányos és mennyire szüksége van valakire. Biztos látta a zavarodottságot az arcomon, és mielőtt megszólalhattam volna, rám nézett.
– Sajnálom – mondta halkan, de amikor szemébe akartam nézni, elfordult.
Nem tudtam, mit mondhatnék neki. A keze enyém után nyúlt, én pedig leültem mellé, hátamat a fának támasztva. Csendben ültünk ott. Lassan besötétedett és ránk telepedett az álom.

***

Nyöszörgés ébresztett az éjszaka közepén. Charlie felé fordultam. Rémálmai voltak. Gyengéden rázogatni kezdtem, hogy ébredjen fel. Hirtelen felpattantak a szemei és láttam, hogy tele vannak könnyel. Átöleltem és a haját simogattam.
– Semmi baj.... Nyugodj meg! Semmi baj... Csak rémálom volt – suttogtam a fülébe, miközben belém csimpaszkodott.
Csak később értettem meg, milyen hatással lett az az éjszaka egész hátralevő életemre, ahogy Charlotte Catherine Von Steiben belém csimpaszkodott és én szorosan tartottam egész éjjel.

Folytatása következik!
Folytatások
3196
Néha vannak olyan kifejezések, amik olyan világosan beláthatóan illenek ránk, mint amilyen átlátható egy tiszta medence. Semmi sem illett volna rá jobban, mint ez az idézet: “A legjobb idők voltak, a legrosszabb idők voltak”. Így tudnám a legjobban leírni Charlie-t.
3283
A vendégeket este kilencre hívtuk. Charlie-val hétkor kezdtünk öltözködni. Mindketten megcsináltuk a hajunkat, majd kifestettük a körmünket és elrendeztük a sminkünket. A ruhák egyszerűen lélegzetelállítóak voltak. Az enyém egy fekete darab volt, mély kivágással. De messze nem olyan méllyel, mint a hátán. Hosszú ujjai voltak, ami csak még jobban kiemelte meztelen hátamat.
A tükörben méregettem magam, és mintha egy másik nő bámult volna vissza rám. A melleim teltek voltak és vonzóak,...
2902
A következő két hét nagyon gyorsan eltelt. A végén haza vittem a gyerekeket és Mark házvezetőjénél hagytam őket. Gyűlöltem távol lenni tőlük. Mielőtt haza mentem volna, felhívtam Markot. Megegyeztünk, hogy a kövezkező héten találkozunk. A visszafelé úton sokat gondolkodtam a helyzetemen.
2866
Forróság vett körül és súlytalannak éreztem magam, de ugyanakkor végtelen biztonságban. Éreztem, hogy erős karok ölelnek át. Ott, a sötétségben, békét találtam, és gyengéd ajkak ölelték csókba az enyémeket. Kinyitottan a szemem és a fölém hajoló arc vonásai egy pillanat alatt kirajzolódtak előttem a sötétségből. Széles mosoly terült szét rajta. Mark volt az.
A szemeim felpattantak. Körbe néztem és pislogva figyeltem a homályon áttörő napfényt. Charlie kórházi szobájában voltam.
3318
Két hét múlva még mindig minden ugyanolyan volt. Mark minden nap felhívott. A gyerekek táborozni mentek és minden nap elmesélték, mi történt velük. Azt kívántam, bárcsak velem lehetnének. Mellettük nem lenne annyi időm a szívemet maró fájdalomra gondolni.
Mark nagyon elfoglalt volt, de megígérte, hogy a következő hétvégén meglátogat. Beszélni akart velem, én viszont csak csendet akartam. Nem tudtam, hogy fogom tudni ezt kezelni.
Előző részek
3306
FIGYELEM! A történet két nő szerelméről szól, így a hetero elemek mellett megjelennek a leszbikus jelenetek is, sőt, sokszor jelentős túlsúlyba is kerülnek. Aki ezt nem tolerálja, azt arra kérném, itt fejezze be és ne olvassa tovább a történetet.
Köszönöm
4602
FIGYELEM! A történet két nő szerelméről szól, így a hetero elemek mellett megjelennek a leszbikus jelenetek is, sőt, sokszor jelentős túlsúlyba is kerülnek. Aki ezt nem tolerálja, azt arra kérném, itt fejezze be és ne olvassa tovább a történetet.
Köszönöm

"Gyönyörű nap volt. Markkal végre elmehettünk arra a vakációra, amit már három éve megígértünk magunknak, amikor beindítottuk az üzletet.
Az évek során igyekeztünk a cégünket az egekig emelni, és végül sikerült....
Hasonló történetek
4248
A repülőút kellemes volt és Cooper két óra múlva már a washingtoni lakásban volt. Ez nem volt olyan előkelő, mint a New Yorki, de azért nagyon otthonosan volt berendezve. Kapus sem volt, így Cooper simán bejutott. Gyorsan felmérte a terepet.
5038
Egy fiatal huszonöt-hat éves fiú lépett be. Kissé nyomott volt az arca és elég cingár volt, de Susan próbálta a jó tulajdonságait nézni. A fiú mellé ült és félresöpörte a lány haját. A nyakát majd a vállát kezdte csókolgatni. Kezeivel a lány hasát simogatta és néha betévedt a topp alá is...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: