Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Látogató a kollégiumban 5

Már nagyon vártam a mit is akar nekem megint tanítani a titkos szeretőm. Egész nap nem is járt semmi más a fejemben csak ő, és ami az elmúlt éjszaka történt köztünk, illetve mi újat taníthat még nekem. De legfőképp az érdekelt ki is lehet ő igazából, és miért nem akarja nekem elárulni a kilétét. Hát úgy alapjából véve elég vacakul ment az egész napom a folyamatos álmodozás nem igazán hagyott, hogy a tanulásra koncentráljak így jó pár jegyzetet, kell majd elkérnem. Délután sietve mentem haza sőt, hogy gyorsabban teljen az idő még el is, lógtam az utolsó két óráról, egész nap csak vágyódtam utána szinte folyamatosan állt a farkam, mivel csak ő járt a fejemben és folyamatosan a szexen járt az agyam és ilyenkor mindig ágaskodtam. Délután még a gonoszság és a kötekedés sem nagyon fogott rajtam mivel szinte a föld fölött járkáltam még a srácok a suliban is észrevették, hogy olyan vagyok, mint akit elvarázsoltak, és nem igazán tudja milyen bolygón is, van, és én így is éreztem magam csak asz éjszaka járt a fejemben és semmi más.

Mikor a koliban összefutottam a szomszéddal ő nem nagyon hazudtolta meg magát ahhoz az esti elesett gyámoltalan lánykához képpest szinte 180fokos fordulatot vett és visszatért régi önmagához. Újra élcelődő és szurkálódó lett úgy viselkedett, mint régen és mintha semmit nem is segítettem volna rajta, úgy bánt megint velem, mint egy tűpárnával.
-Na mi van böszme észre, sem veszed az embert az egyetemen, vagy csak elfelejtettél, hogy ki is vagyok?
Én ott álltam és ugyan nagyon rosszul estek a szavai, de legbelül mintha egy láthatatlan pajzs védte volna a lelkemet, és nem hagyta volna, hogy bántódása essen.
- Nem is találkoztunk ma nem? De ha igen, akkor bocsánat, ha nem vettelek észre.
- Nem vettél észre! Átestél rajtam mikor órán, mentél és kerestél magadnak üres helyet nem rémlik lükefi?
- Amikor megbotlottam valakinek a táskájában és elestem a lépcsőn? A te lettél volna?
- Hát jó, hogy legalább egy taknyolásra emlékszel. Akkor még nem vesztetted el teljesen az eszed. Ez jó jel csak nem tudom kinek. Fafej. –ezzel berobogott a szobájába és bevágta az ajtót-
Valahogy zavart a dolog de mindig boldogság telítette el a szívem mikor eszembe jutott az este, így nem nagyon zavart semmi.

Végre elértem, hogy már nyolc óra van így nem is, nagyon tudtam a tanulásra gondolni bármi, amit olvastam nem igazán ragadt meg bennem csak az órát figyeltem, bár gyakran feltűnt mintha visszafelé járnának a mutatók. Ha az ember vár valamire, akkor nem igazán telik az idő, sőt mintha megállna és nem is, telne. Úgy döntöttem lefekszem aludni, hogy gyorsabban teljen az idő, bár nehezen de elszenderedtem, azért beállítottam az órát, hogy fél 12- kor ébresszen. Mikor felébredtem a szomszéd szokás szerint partit tartott de ez még a szolidabbik fajta volt szerencsére. Gyorsan elosontam zuhanyozni, mivel még álmomban is ő járt a fejemben így rendesen megizzadtam meg alapból is volt vagy 20 fok. A frissítő fürdés után már csak már percem maradt éjfélig és én ott feküdtem az ágyamban, és vártam a betörőmet. Az órán csigalassúsággal teltek a percek még a rádió csendes dorombolására sem, igazán tudtam figyelni semmire, sem tudtam figyelni csak a karórám illuminátorát merítettem, és figyeltem a múló perceket. Ám lassan elnyomott az álom mivel elég húzós hetem volt és nem sokat aludtam.

Reggel tértem csak magamhoz és fájdalmasan hasított belém a tudat, hogy egyedül voltam egész este. Valami összetört bennem, megígérte és nem jött el, pedig azt mondta itt lesz és velem lesz. Szinte, mint egy tudattalan zombi kóvályogtam a folyosón megsérült lélekkel, tartottam a fürdő felé a reggeli tusolásra. Ekkor lépett velem szembe Eszter pont mentem volna a víz alá ő, pedig éppen távozott onnan.
- Mi van melák, most nem oldalogsz el?
- Minek. Talán el kellene? –motyogta-
- Mi van veled ilyenkor elpirulva, szoktál iszkolni előlem?
- Semmi. Vagy talán érdekel?
- Nem igazán. Tehát menny a francba.

Letusoltam és elmentem a suliba és végig szenvedtem a napot, szinte nem is éltem azt sem igazán tudtam, hol vagyok és nem is igazán érdekelt. Csak kusza gondolatok csapongtak a fejemben. Talán rájött, hogy nem is hozzám akart bejárni, vagy elege lett belőlem és megundorodott tőlem. Vagy csak talált valakit, aki jobb nálam és jobban passzol hozzá. Netán eszébe jutott, hogyha netán komolyabbra fordulna a dolog, akkor nem tudna mutatkozni velem, mert undorodna tőlem. Így magamba roskadva értem haza a koliba délután, és mint egy már halott ember csoszogtam végig a folyosón a hűtőig hideg vízért. Vissza felé úton megint találkoztam a szeretett szomszéddal.
- Az embernek halál érzete támad, ha rádnéz. Legalább bújj el a kuckódban és ne is, mozdulj ki, mert ha így nézel ki a frászt, hozod az élőkre. Tehát pucolj tahó.
- Látom te még mindig ugyan olyan kedves vagy. Köszönöm. És bocsánat, ha rossz érzéssel tölt el a látványom.
- Ne gondold, hogy foglalkozom veled, van jobb dolgom is. - és ezzel sarkon fordult, és mint egy kényes hercegnő elvonult a szobájába-

Én is visszabattyogtam a helyemre és teljesen magamba roskadva, ültem az ágyamon órákig. Nem is tanultam semmit csak simán lefeküdtem aludni, hátha ez jót fog tenni sérült lelkemnek. Fájdalmasan éreztem magam sajgott a lelkem, azt hiszem szerelmes lettem az éjszakai látogatómba és ez nagyon rossz volt, hogy nem találkozhattam vele, pedig megígérte nekem. Lassan elnyomott az álom az a béke, amit az ember az álmaiban érez csak a nyújtott nekem vigasztalást. És a szomszédban ma csak csendes duma parti volt és nem eszeveszett lerészegedés, mint szokott lenni, így még könnyebben jutottam át az álmok mezejére megnyugvást keresve.
Nem tudom mennyit, aludhattam de, szöszmötölésre ébredtem és mintha valaki vagy valakik mászkálnának a szobámban.
- Ki az? – kérdeztem, s reménykedtem a megszokott suttogással, válaszol az illető
- Én vagyok.

Mint egy édes krémes mázból készített tőr suhant át agyamon, hogy ez a hang azé, akit tegnap este vártam.
- Miért nem jöttél tegnap.
Mire befejeztem, már éreztem is a megszokott édes csókot a számon.
- Volt egy kis gond. – felelte-
S eközben már éreztem amint keze, benyúl az alsómba és a már megszokott kellemes kis gyönyörszerszámot, keresi.
- Áruld el ki vagy? És miért nem jöttél tegnap. Tudni akarok mindent. Kérlek.
Nem kaptam választ, csak éreztem amint kezével, megtámaszkodik mellkasomon és már édes ajkai játszani is, kezdenek merev hímvesszőmmel.
- Kérlek, válaszolj. –hörögtem, amint élveztem finom játékát-
Nem kaptam választ, de nem is akartam igazán féltem, hogy abbahagyja, amit éppen tesz. Nagyon élveztem iszonyt finoman szopott, és mégis erőteljesen, pont úgy tette, ahogy szeretem. Majd hírtelen stílust váltott és erőteljesen folytatta.
- Ne ilyen…
Nem volt esélyem befejezni, pontosan tudta hogyan készítsen ki, elélveztem és elernyedt a testem, de a farkam kemény maradt.
- Ha tudni akarod a nevem Éva.
És éreztem, amint távolodik a hangja.
- Ne menj el, kérlek, maradj. – könyörögtem-
- Nem akartam. Csak hozom az extrát.

Hirtelen hallottam a jól ismert öngyújtó által keltett krákogó hangot és erős fény villant a szobában. Én hunyorítottam és a fényt kihasználva próbáltam keresni a szeretőmet hátha most megláthatom végre, csak annyit vettem ki hogy mozog a fény majd finoman, belágyul. Erőltettem a szemem, hogy végre a homályos körvonalak helyett tisztán láthassak és végre kezdet kirajzolódni szemem előtt az én édes drága kis éjjeli behatolóm alakja, másodpercről másodpercre tisztábban láttam. És végre igen megpillantottam őt szebb volt, mint ahogy elképzeltem a tapintások és érzékelések alapján, egy pillanatra elgondolkodtam, mintha már láttam volna. És már be is ugrott a szomszédom egyik ismerőse volt már láttam nála egyszer vagy kétszer, a lélegzetem elállt olyan gyönyörű volt. A hancúrozó és dobálózó gyertya lángjánál szinte tökéletesen szép látványt nyújtott amint a fény lágyan érintette a testét és az, az észveszejtően szexi fehérnemű, ami rajta volt. Mintha a fény lágyan körül ölelte volna és táncot járt, volna selymes bőrén, mely szinte csillogott és a tónusa változott amint a gyertya lángja ide- oda táncolt. Ennél tökéletesebb látványt el sem tudtam volna képzelni, fel akartam állni és oda menni, hogy magamhoz ölelhessem, nehogy eltűnjön, mint egy csodás lélekrabló káprázat. Mikor meg akartam mozdulni megszólalt.
- Ne maradj! Még itt a meglepi.
Egyszerűen tökéletes volt amint ajkai a szavakat formálták, minden betű kiejtésével csak még jobban beleszerettem. Láttam amint hátat, fordít nekem és halk szöszmötölést hallottam de, nem tudtam ki venni mi is, történik. Visszafordult de egyik kezét a háta mögött tartotta.
- Itt a meglepetésem remélem örülni, fogsz neki.
- Teljesen biztos vagyok benne.
Ekkor kicsit féloldalvást fordult és előre hozta a kezét a háta mögül, hatalmas meglepetésemre egy kéz fogta a kezét és a másik kéz nem máshoz tartozott, mint Eszterhez. A meglepetéstől felpattantam az ágyszélén és felálltam.
- Te? – nyögtem ki meglepetten-
- Miért nem gondoltál rá soha?
Ekkor Éva lassan odahajolt Eszterhez és lágy csókolt lehelt az ajkára, én nem tudtam mit kezdeni elképedésemmel, a vér is megállt ereimben a látványtól és visszaroskadtam az ágyra.
- Igazad volt tényleg nagyon finom. –mondta Eszter-
- Tudom. De amint látom, nem nagyon hagyta hidegen őt sem a dolog. - és felém biccentett a fejével-

Én ott ültem egyik ámulatból a másikba estem, az agyam nem tudta felfogni mi is történik velem itt a testem viszontreagált a látottakra egy tekintélyes merevedéssel.
- Gyere és próbáld ki te is. –vonszolta maga után az Éva Esztert-
Mire felocsúdtam már ott térdeltek előttem és Éva már gombolta is a boxerem elejét, hogy kiengedhesse ágaskodó férfiasságomat. Amely hamar fel is kapta a fejét és büszkén ugrott ki az alsómból megmutatva magát teljes életnagyságban a két csillogó szemű szépségnek. Akik erre válaszként mindketten egyszerre kezdték el lefetyelni a makkomat két oldalról, majd felváltva szopták a meredező hímtagot, én még mindig nem fogtam fel teljesen mi is történt, de a dolog szinte határtalan élvezettel töltött el.
- De hát, hogyan és miért? –nyögtem-
Eközben már csak egy száj szopta erőteljesen a farkamat és éreztem amint valami puha és kemény a golyóimmal játszik.
- Ez nagyon j.
Már megint nem volt időm befejezni, hiszen ez a két csodálatos, rózsás ajkakkal rendelkező lány megint a gyönyör csúcsaira juttatott. Amint lenéztem, Láttam Évát amint egy csókkal, megint megosztja a frissen szerzett anyagot a kéjesen csillogó szemekkel, leselkedő Eszterrel. Nem látszott Eszteren más csak a gyönyör utáni vágyakozás, sem, gyűlölet sem utálat nem tükröződött a tekintetében csak a kéjvágy.
- Engedj, akarom. - suhogta Eszter-
S lassan feltápászkodott az eddigi térdelő helyzetéből, hogy valami sokkal élvezetesebb dologhoz juttassa magát, mint némi friss emberi folyadék. Amint átlépett a zárt lábaimon és terpeszállásba helyezkedett farkam felett még egy hosszú és forró csókot lopott, hogy beindítsa teljesen felizgult testét és felkészítse az élvezet befogadására.
- Látom, tényleg kívánod már –suttogta Éva- , hát fokozzuk még.

Befejezve szavait felkászálódott, és amíg Eszter engem csókolt Éva behajolt a farkam fölé és egy lágy csókot nyomott rá, majd egy gyors mozdulattal a lány puncijához vezérelte ajkait és először csak pár lefetyeléssel izgatta a kéjtől már így is gyöngyöző kis nyílást. Majd egy ezeket pár erősebb nyelvcsapás követte, égül a kis izgatás befejezése kép erősen megszívta a lány csiklóját mely ettől még jobban megkeményedett. Eszter eközben még mindig az ajkaimon csüngött, s Éva kis játékának az eredményét én is éreztem, a nyaldosásainak köszönhetően egyre erősebben és vadabbul csókolt engem a már teljes testében lángoló lány. Mikor erőteljesen megszívta a már erősen nedvedző lány csiklóját, Eszter teste enyhén megrándult és az ajkamba harapott azzal az erővel, mellyel testét végigjárta a túl izgatás keltette fájdalom és gyönyör keveréke. Éreztem, amint a farkamra egy csepp kéjnedv csöppent, ebből éreztem a lány már nagyon felizgult, és iszonyatosan vágyik már a szexre. De Éva nem engedte, hogy a lány izzó puncija megkapja a farkam, amire már annyira vágyott. Valahányszor Eszter megpróbálta közelíteni a puncikáját a farkamhoz, Éva mindig elhajtotta a férfiasságomat az útból, és nem engedte, hogy a kis nedves lyuk megkapja, amire már annyira vágyik.
- Kérlek, engedd, nagyon akarom!
- Igazán? Nem is tudom, hogy tényleg akarod- e!

Éva ekkor megfogta a lény fenekét és erősen belemarkolt, Eszter már nagyon durván szuszogott és nyögött a kéjvágytól. Éva ekkor már állt és a szemembe nézett, Lassan benyúlt a felizgult lány lába közé és durván végighúzta mutató ujját a lány kéjtől csöpögő punciján mely ekkor már szinte úszott az izgalomtól. Lassan felemelte a kezét és a nedves ujját a szájához emelte és nyelvét enyhén kinyújtva megnyalta a kéjnedves ujját, szemének csillogásából lehetett látni ő is kívánja a lány punciját, de nem csak azt. Egy hírtelen mozdulattal erősen lekényszeríttette a lány fenekét pontosan úgy, hogy a puncija a farkam felett legyen, és addig tolta, lefele amíg, tövig el nem tűnt a hímtagom abban az édes nedves kis nyílásban. Ekkor Eszter teljes testel megrándult és felegyenesedett rajtam, közben a kezei a mellkasomon maradtak és tövig eresztette belém hegyes kis körmeit. A fájdalom átjárta a testem de ez keveredett azzal a gyengéd és mégis intenzív érzéssel amint a farkam tűzforró kis puncijában érezhette magát. Csodásan meleg volt és már nagyon nedves, mint egy kitörni készül vulkán, nagyon könnyedén behatoltam, hiszen Eszter már iszonyt nedves volt és vágyta a kéj melyet a farkam, okozhat neki.

Éva sem maradt mozdulatlan oldalra került, és míg egyik kezével átnyúlt az Eszter teste előtt és belemarkolt a hajába, míg másik keze maradt a fenekén. Oldalra fordította a lány fejét, aki ez ellen nem tudott tiltakozni mivel megkábult a hirtelen intenzív élvezettől. Vadul megcsókolta Esztert és közben a szemembe nézett, szinte tüzelt a szeme a kéjtől és a vágyainak vad hullámzásától. Míg csókolta a lányt másikkezével elkezdte emelgetni annak fenekét így diktálva a tempót, hogy milyen sebességgel mozoghasson a farkamon. Mikor Eszter gyorsítani szeretett volna Éva, mindig visszatartotta, és nem engedte, hogy a lány gyorsan a csúcsra juthasson, megtartotta még, nehogy gyorsan elélvezzen ezzel is fokozva a lány későbbi orgazmusát. Én is kezdtem egyre közelebb kerülni a véghez, ám Éva, mint egy jó szex felügyelő nem engedte, hogy az aktus bármely pillanat is kicsússzon az irányítása alól. Ám ekkor elengedte Eszter fenekét és lenyúlt a farkamhoz és megszorította a golyóimat, csak finoman, hogy minél kisebb fájdalmat okozzon vele, vagyis pontosan annyit amennyi kibillent a ritmusból és távol taszít az élvezéstől.
- Még nem édeseim, még nem. –sziszegte-
Majd keze lassan elvándorolt Eszter fenekéről és megcélozta vele a lány popsi lyukát, először csak finoman hozzáért és gyengéden cirógatta.
- Ne nekem még soha! –sikoltott fel Eszter-

Bár nem tudta folytatni mivel az orgazmus közelében lebegett már ugyanis Éva már gyorsított a tempón. Mikor érezte, hogy a lányt már csak egy hajszát választja el a kielégüléstől ujját megfeszítve keményen feltolta a popsijába tövig, és ezzel az utolsó mozdulattal átbillentette a csúcson. Ekkor Eszter egész teste megrándult és mikor a hüvelye összeszorult engem is elélveztetett. Így mindkettőnk teste összefonódott az orgazmusban, estének minden rándulásával hatalmas gyönyört okozott nekem. Csak hosszú percek után ért véget a testének hullámzása, a gyönyör minden porcikájához elért és megtöltötte egész lényét az orgazmus, keltette frenetikus kielégüléssel. Mikor már kezdett lankadni a lány élvezése egyszerűen előre dőlt és békésen elnyúlt a mellkasomon és folytatta őrületes sebességű lihegését. Amint lenéztem rá saját lihegésemnek köszönhetően szinte folyamatosan fel- le ugrált a feje rajtam. Ám Éva nem hagyta ennyiben a dolgot, mivel még neki nem jutott gyönyör ezért lassan beguggolt és egy határozott mozdulattal kihúzta a farkamat Eszter puncijából. Majd lágyan szopni kezdte, hogy újra használat kész állapotba hozza most a maga örömére, a hímtagom sem bírta pár másodpercnél a puha ajkak édes kényeztetését s hamar ágaskodni kezdett.

Ekkor Éva elkezdet felegyenesedni és két kézzel megfogva Eszter fenekét előrébb tolta, így a lány feje feljebb csúszott és az enyém mellé került. A még mindig izgalomban lévő mellbimbói úgy vágták a bőrömet, mint két penge, a lüktető testem enyhefájdalomként érzékelte ezt. De Eszter még mindig kábultan feküdt rajtam, és én közben élvezhettem a hajának édes illatát, ám eközben Éva sem maradt tétlen és nekiállt, hogy kielégítse saját vágyait az én segítségemmel. Felajzott teste szinte remegve várta már a kéjtől nedves farkamat. Kényelmesen felé helyezkedett és beigazította a hímtagom, hogy pont az ő már izgalomtól lucskos puncija alá kerüljön. S lassan leengedte a testét, hogy belé hatolhassak.

A farkam hirtelen a levegőről becsúszott a mézédes és nedves puncijába, nagyon finom érzés volt amint a szobahőmérsékletről abba a tűzforró és nedves hüvelyébe hatolhatott a farkam. Centiméterről centiméterre engedte magába a dákóm és én folyamatosan, csak azt éreztem amint az a lángoló nyílás, elnyel s ezzel szinte a mennyekbe, repít. Majd mikor már éreztem, hogy végig érek benne, és ennél többet már nem tud belőlem befogadni vettem észre, hogy már nincs is mit, mivel teljesen benne voltam már. Lassan körözni kezdett a csípőjével és megcsavarta a farkam, én erre egy erős rándulással válaszoltam, minden izmom megfeszült amint eme csodás érzés a hatalmába kerített. Éva lassan lovagolni kezdett a hímtagomon és én újra iszonyat közel kerültem, hogy elélvezzek. Ám a lány nem hagyta, hogy ez megtörténjen, ennek érdekében finoman belassított és elnyúlt, hogy kezével megmarkolhassa a farkam tövét, és erősen megszorította és így tartotta vagy 5 másodpercig. Ezzel megint visszalökött abba az állapotba, amikor még hosszú idő volt, míg újra orgazmus közelbe kerülnék. Ő folytatta a lovaglás, hogy kielégítse kéjvágyát, és láttam amint minden fel- le mozdulattal egyre közelebb, kerül. Hiszen az előbbi aktusban való részvételével nagyon felhúzta magát ő is. Egyre vadabbul kezdett lovagolni és én is egyre jobban kezdtem élvezni megint közel, kerültem az élvezéshez.

Ekkor egyik kezével elkezdte izgatni a mellét és két ujjal gyengéden, morzsolgatta a mellbimbóját, minden kis szorítással szinte látni lehetett amint egyre jobban hatalmába kerítették az élvezet hullámai. Másik kezével előrenyúlt és elkezdte morzsolgatni a rajtam fekvő lány mellbimbóját, ami erre iszonyatos gyorsasággal kezdett megint keményedni, és a lány lihegése megint gyorsulni kezdett bár még látható volt, hogy nem heverte ki az előző orgazmust sem. Éva még vadabbul lovagolt, mint eddig és észrevettem rajta, hogy már nagyon közel van, szinte már az ájulás határán rángatózott. Éreztem a farkamon, amint elélvez egy hatalmas rándulást, éreztem, és mintha valami nagyon erősen összeszorította volna a farkamat, tudtam a lány hüvelye rándult amint elélvezett. Megfeszült, amint testét elárasztották az élvezet hullámai és ezzel együtt én is, elélveztem újra, hatalmas gyönyört okozott amint újra kielégíthettem a vágyaimat. Éva az elernyedt teste ráfeküdt az előtte fekvő Eszter testére s gyors pihegése jelezte kifáradtságát. Én elaludtam ennyi élvezet már sok volt egy napra, két ilyen egetrengető orgazmus után még mindig lüktetett a farkam az élvezéstől és egész testemet átjárta a kéj, szinte minden pólusomat átjárta és mesés érzéssel töltött el.

Reggel, amikor felébredtem az ágyam közepén feküdtem a hátamon és két oldalról a két lány édesdeden szundikált. Ránézve az órára vettem észre, hogy már jócskán elkéstem az első órámról, de a lányok illata és az a puha érzés, amint a testük az enyémhez ért elbódított és minden kedvem elment attól, hogy órára menjek. Ehelyett inkább maradtam fekve és élveztem a lányokat, és gyengéden cirógattam a testüket ameddig a kezem elért, mintha csak puha lágy bársonyt simogattam volna, amint a bőrükhöz értem.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
ym2 ·
nekem tetszett habár néhol elég érdekes pozicióba láthattad a két hölgyet, na mind egy. remélem lesz egy olyan történet így a végére ami elvarrja a szálakat. de ez már cak az én véleményem. várom a következőt. :innocent: :flushed:

cseresznye ·
azt irja:

Helyezések a kategóriákban
Gruppen kategória - 97.
Erotikus kategória - 1066.
Történetek kategória - 1892.

meg lehet nezni valahogy azt hogy pld a gruppen-ben ki az elso?

valami top 10 feleseg erdekelne ... lehetseges?

koszi
Tűzmadár ·
Haladj a következő sorrendben.
Baloldalt a sávban: Toplista
Kategória: Történetek
Fönti sávban a /további szűrés/ helyére beállítod \"erotikus\" Klikk a kettősnyílra.
Újra /további szűrés/ helyére a \"gruppen\" Klikk a kettősnyílra.

Az alábbi oldalra jutsz.
http://www.tortenetek.hu/toplist .php?act=list&pid=5

Ez a gruppen toplistája.
cseresznye ·
koszi szepen

ezt a linket eddig nem lattam :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: