Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Látogató a kollégiumban 4

Eltelt vagy két hét és nem jött az esti látogatóm, az igazat megvallva már hiányzott az a borzongató érzés, hogy megint vele lehessek mikor nem is, tudom ki az, aki úgymond csak szex játékszerként kihasznál engem.

Az idő lassan cammogott és nem igazán tudtam mit kezdeni magammal, párszor összefutottam a szomszéd démonnal de a szokásos gúnyos utálattal nézett rám. Gyakran gondolkodtam, vajon melyikük lehet az én kis látogatóm a démon baráti köréből, vagy talán máshonnan jön, nem tudom. Egy idő után már nem is nagyon léptem ki a szobámból csak tanultam, hogy minél gyorsabban teljen az idő és vártam esténként mikor lép be hozzám megint az a bizonyos illető. Az idő telt s én egyre kanosabb voltam vágytam megint egy kis kéjre és szenvedélyre vagy inkább egy bődületesen nagy adagra. A szomszédnál folyamatosan mentek a bulik és esténként a hatalmas ricsajozások közepette gyakran hallottam hörgéseket és sikolyokat. Egyre gyakrabban fordult elő hogy késő éjszaka elcsendesedett odaát minden és csak a vad szex hangjait hallottam semmi mást, ilyenkor én i nagyon beindultam és segítettem magamon. De ez az érzés közel sem volt hasonlítható ahhoz mikor vele voltam, azt sem tudtam ki ő, de mégis az őrületbe kergetett a hiánya.

Egyik délután mikor piszok meleg volt mentem a folyosón lévő hűtőhöz egy kis lehűlés reményében és kutattam a mélyhűtő részben a fagyos élvezet után hallottam egy elég erőteljes ajtó csapódást majd a jól ismert öngyújtó által keltett kaparó hangot. Megtalálván a félretett jégkrémet gyorsan kibontottam és egy nagyot haraptam bele, rohadt jó volt 30 fokban ez a kis hűvös. Elindultam a szobám felés és megláttam a szomszédot amint alsóneműben az ajtajával szemközti ablakban áll, és mély slukkokkal tünteti el a kis koporsószegét, rá sem nézve közelítettem szobám felé, hogy minél hamarabb eltűnhessek előle, nehogy megint szembe találkozzam kedves lényével.
- Állj csak meg egy pillanatra. –sivított felém-
- Igen. –fordultam meg-

Kezemben tartva a jégkrémet néztem rá és csak egy pillanatra fejemen átfutó ötlettől vezérelve végigmértem testét. Fantasztikusan nézett ki egy finom csipkés kis bugyit és a hozzá tartozó melltartót viselt, mintha csak most lépett volna le az egyik divatlap hasábjairól. Már csak arra lettem figyelmes amint közelebb lép hozzám és enyhén meghajolva egy nagyot harap a jégkrémemből, és felegyenesedik. Önkéntelenül is szemem a dekoltázsára tévedt s egy másod percre elbambultam feszes kerek mellein, amelyeket az a bájos kis csipke ölelt, szinte mindent megmutatva belőle csak a mellbimbóit takarta vastagabb szövet.
- Látom, tetszik? –kérdezte-
- Nem is néztem. – mentegetőztem gyorsan-
- Nem gond már megszoktam, hogy minden kant csak ez érdekel bennem. Meg, hogy mikor lehetnek bennem. -lökte oda hanyagul-
- Talán megfogdosnád őket? –kérdezte mivel látta, hogy elképedt tekintetem még mindig ezeken a csodás kis dombokon vándorolt-
- Nem! Nem semmi esetre sem! – mentegetőztem gyorsan-

Gyorsan a szobám ajtaja felé vettem az irányt még mielőtt megint tesz valami zavarba ejtőt. Mikor éreztem, hogy megfogja a kezem a csuklómnál, és visszaránt, ekkor pajzán és erősen szexuális töltetű gondolatok futottak át a fejemen, hogy hátha akar tőlem, mégis valamit. De megint a szokásos formáját hozta és a, mint kezemet maga felé húzta, láttam amint csak a jégkrémemből, harap egy újabb darabot, és élvezettel engedi lecsúszni torkán a fagyos mentsvár egy darabját.
- És hogy ne érezd magad kihasználva. – kidobta a cigijét az ablakon és leengedve kezeit benyúlt mellei alá és megemelte őket, hogy még jobban kigömbölyödjenek, majd egy gyors mozdulattal végignyalta bal mellét.
Én hirtelen zavaromban, sietve elindultam szobám felé mivel nem akartam, hogy kigúnyoljon az álló farkam miatt, gyorsan beviharzottam menedékembe, de még hallottam a szavait.
- Látom még mindig az a szende kis nyikhaj vagy.

Hallottam amint nevet, míg magam után húztam az ajtót és nagy lendülettel bezártam magam után. Csak pár óra múlva merészkedtem ki, nehogy megint belém kössön az a jótét lélek, és mivel már legalább 3 órája szaunáztam a szobámban elindultam zuhanyozni. Belépve a fürdőbe a vízcsobogásból hallottam, hogy már valaki éppen lehűti magát elindultam a tusoló rész felé vállamon a törölközővel és teljesen csupaszon. De legalább a két egymás melletti tusolóból az egyik szabad bár mindig zavart, hogy nem volt köztük semmi válaszfal, így számomra egy kicsit feszélyező volt fürödni. Oda érve megláttam Esztert amint a zuhany alatt ál és egy hatalmas szivaccsal, dörzsölgeti testét. Amint megláttam ott a helyszínen ledermedtem, és nem tudtam mit tenni, az a gyönyörű test és pont ott előttem. Ő rámnézett és amit mondott csak másodpercekkel később jutott el az agyamig mivel teljesen megbabonázott a látvány.
- Úgy látom, fogytál pohi, de legalább az a kis vacak a lábad között nagyobbnak látszik. –vágta hozzám hanyagul eme szavakat-

Én még mindig nem tudtam se, megszólalni se mozogni annyira hatalmába kerített a látvány.
Az a parfüm illat és a tusfürdőtől habzó és csillogó csodálatosan kerekded és finom vonású test látványa egyszerűen meg fagyasztotta az ereimben a vért.
-Döntsd el, ide jössz, mellém vagy elmész de azzal, hogy itt állsz ágaskodva, nem igazán keltesz valami szép látványt. – bökte felém- Hallod, amit mondok? He?
Nem tudtam, mit tegyek. Nem mertem maradni mivel nem tudtam, mit tenne velem, ha itt zuhanyoznék mellette. Így gyorsan pucolva elhagytam a fürdőt, és siettem, vissz az odúmba és közben takartam férfiasságomat, nehogy meglássa valaki. Csak sokkal később mertem újra elindulni, fürdeni és akkor is előtte óvatosan puhatolózva nehogy megint ilyen hatalmas meglepetés érjen, mint az előbb.

Már úgy fél tizenegy körül járhatott az idő és beállt az agyam a sok tanulástól, még a le-lecsukódó szemem előtt is csak számokat és betűket láttam, ezért úgy döntöttem lefekszem aludni. Furcsamód nem hallottam a szomszédból a szokásos buli hangokat sem semmi mást teljes csend honolt odaát. Bebújtam az ágyamba a takaró alá mivel így estére lehetett vagy 10 fok és lassan hagytam, hogy az álom elkezdjen a hatalmába keríteni, ám ekkor ajtónyitódást hallottam és egy erőteljes ajtó csapódást a szomszédból. Nem telt el csak úgy 3 vagy 4 perc és arra lettem figyelmes, hogy nyílik az ajtóm, és valaki lassan beporoszkál rajta, oda jön az ágyamhoz és kutatja a takaró szélét. Majd amint megtalálta felemeli és befekszik mellém az ágyba, és jól bekuporodik a takaró alá, és közel húzódik a hátamhoz, éreztem amint hozzám, feszül a melle. Éreztem a tarkómon a lihegését és valami nedvességet is.
- Te vagy az? – kérdeztem-
- Csak nem vártál valakit? –dörmögött a hang a hátam mögül-
Én gyorsan felkapcsoltam az olvasólámpát, ami az ágy felet volt és átfordulva erősen meghökkenve láttam nem más, fekszik ott az ágyban mellettem, mint Eszter, kisírt vörös szemekkel és még mindig könnyezett.
- Te mit keresel itt és egyáltalán, hogy gondolod ezt?
- Vérzek, mint egy haldokló kutya és olyan görcseim vannak, amik leírhatatlanok számodra. Nem akarok tőled semmi perverz dolgot, csak nem bírok ilyenkor egyedül lenni, és jelenleg nincs más itt csak te.
Soha nem tudtam ellenállni egy síró nőnek ezt gyerekkoromban is, gyakran kihasználták bennem a lányok.
- Jó de akkor is miért nem kértél meg vagy valami.
- Örülj inkább, hogy egy nő veled akarja tölteni az estét, és ne nyafogj.
Ebben a pillanatban láttam, amint magzatpózba gömbölyödve eltorzult arccal zokogva, tűri a görcs rohamokat.
- Hogyan segíthetnék? Mondd gyorsan.
- Csak ne dobj ki. És szeress mintha értem élnél. –sziszegte összeszorított fogakkal-

Gyorsan felültem az ágyon törökülésbe a hátamat a falnak vetettem a kuporgó nő mellé, és mint ki mindig is ezt tette ösztönösen benyúltam a tarkója alá a másik kezemmel, pedig a lába alá és magamhoz emeltem. Úgy hogy a feneke pont az ölembe essen és magamhoz öleltem, ő refleksz szerűen átkarolta az anyakamat és hozzám húzta magát. Egyik kezemmel a hátát karoltam, míg a másikat kihúzva a lába alól átkaroltam és erősen magamhoz öleltem, éreztem amint rángott a teste a fájdalomtól. Egy másodperccel később éreztem amint egy hideg könnycsepp, eléri a nyakamat mindeközben forró lehelete tüzes orkánként, égette a nyakam amint elérte. Így ültünk vagy egy órát én közben simogattam és nyugtatgattam a könnyeivel küszködő lányt és minden egyes görcsöt, melyet átélt én is vele együtt éreztem, megosztotta velem a fájdalom hullámait és olyan elesettnek és védtelennek tűnt. Egy kicsit elbódított az illat mely körüllengte, az a finom parfüm melyet használt és ez keveredett a tusfürdő illatával szinte elvarázsolt és így aludtunk el ő a karjaimban és élvezve, hogy biztonságban van, é pedig elbódulva az illatától. Mikor reggel felébredtem még mindig ott kuporgott és békésen szendergett, egy finom puszit leheltem a homlokára és megcirógattam az arcát.
-J ó reggelt kis hölgy. Ideje felkelni. –ébresztgettem lágyan-
- Ne még nem akarok felkelni, kérlek még had, aludjak egy kicsit. –mormogta-
Még nem is ébredt fel.
- Kelj fel, kérlek mennem, kell, és nem maradhatok.
- Nekem nincs órám –mormolta- had maradjak.

Nem tudtam rá haragudni mindazok után, sem amit velem tett, ott kuporogva még mindig olyan elesettnek tűnt. Minden tagom elzsibbadt az este de volt még erőm lassan felemeltem és felálltam vele még mindig ölelt és ott volt a karjaimban. Finoman lehelyeztem az ágyra, lehámoztam magamról a karjait és betakartam, miközben átöltöztem még rá pillantottam nem figyel-e de, már ismét elnyomta az álom. Nekem viszont sietnem kellett órára így otthagytam a szobámban had, szenderegjen még egy darabig, hiszen elég kemény estéje volt. Egész nap az egyetemen órák alatt azon morfondíroztam vajon, hogy lehet és jobban van-e már, vagy még mindig szenved a görcsöktől.
Mire délután haza értem a szobám üresen fogadott, így átmentem hozzá és bekopogtam. Az ajtó túloldaláról nem a megszokott ordibálás hallatszott, hanem egy halkszó csupán.
- Gyere.
- Hogy vagy. Aggódtam érted.

A szobában hihetetlen rend uralkodott, és ő az ágyon feküdt a hátán és megint egy alig fehérneműnek nevezhető szösszenetet viselt.
- Nálam ez a dolog elég gyors és intenzív –jelentette ki meglehetősen egyhangúan- attól, ami tegnap történt, pedig ne bízd el magad.
- Nem gondoltam rá hogy ezt tegyem. –és közben a padlót bámultam mivel nem akartam hogy netán hatalmába kerítsen a látvány-
- Gondoltam hogy nem fogsz visszaélni a helyzettel, pedig lett volna rá alkalmad.
- Nem is gondoltam ilyesmire.
- Legalább nézz rám, ha hozzám beszélsz.
Felemeltem tekintetem és közben akaratlanul is végigsiklottam testén, mely csillogott a délutáni szelíd napsütésben. A fehér lepedő és a hófehér csipkés bugyi és melltartó még jobban kiemelte bőre bársonyos enyhe barnaságát.
- Nem lett volna merszem tenni bármit is. Örülök, hogy segíthettem.
- Nem mintha nem lett volna rossz ötlet, ha teszel valamit. Mert ilyenkor szenvedek de, nem vetek meg egy intenzív jó szexet, ha nincs ellenére a partnernek a dolog, sőt piszkosul tudom még élvezni is. –és e szavak közben finoman melltartója pántjával játszott és simogatta gömbölyű mellét és elengedett pár sóhajt-
- Mennem kell tanulni, meg van más dolgom is. -és ezzel fordultam is az ajtó felé mivel nem igazán hagyott hidegen a látvány-
- Jó. De nem is vagy annyira ronda elpirulva kis fiú. –mondta nevetve miközben én, távoztam a szobából.

Hát mi mást is várhattam volna tőle ő Eszter, lehet, hogy a lelke legmélyén kedves valahol csak totál elnyomja ezt a lényét, és nem engedi felszínre törni sajnos, pedig biztos egy rendes lány lenne, vagy nem.
Még aznap este csend honolt a koliban, de másnap már ment a szokásos parti a szomszédomnál, üvegcsörömpölés és ordibálás, mint mindig de hát ő már csak ilyen.
Mikor lefeküdtem, még mindig hangoskodtak de, hajnali 1 környékén már kezdett oszladozni a banda legalábbis azt hiszem, mert csökkent a hangerő szerencsére és én végre elaludhattam.
Ám nem sokára megint fura hangra ébredtem valaki mintha beosont volna a szobámba, de szokásos negyedik emeleti sötétségben nem lehetett látni semmit csak foszlányos körvonalakat főleg nem félálomban.
- Ki az? –mormogtam-

Ekkor édes ajkak érintését éreztem a számon és egy puha nyelv erőszakolta át magát a számba, és mikor bejutott finoman és gyengéden masszírozni kezdte az én nyelvemet. S ezzel egyidőben már puha karok ölelték át a nyakamat, én már minden gondolkodás nélkül lazán átkaroltam és magamhoz öleltem a támadómat. Lekényszeríttetem magam mellé az ágyra, és vadul csókolni kezdtem, és már simítottam is végig puha testét, de megfogta a kezem és lassan felállt.
- Ne menj, kérlek.
- Várj rám holnap. -suttogta-
- Mond meg ki vagy. Kérlek.
Éreztem amint már megkeményedett férfiasságomat, simogatja.
- Látom ő őszintén, szeretné, hogy maradjak.
- Tudni akarom, hogy ki vagy.
- Még nem. De ígérem, hamarosan megtudod. Rendben.

Amint az utolsó szó is elhagyta a száját én valahogy csalódottnak, éreztem magam, hogy nem tudhatom meg most rögtön ki is ő. Míg én gondolataimban vergődtem egy nagyon finom érzés járta át testem, amint éreztem, hogy finom ajkai megint körbe fonták makkomat, és lágyan szopni kezdte a farkam, és közben kezével simogatja a golyóimat.
-Sajnos mennem kell de, azt hiszem, még taníthatok neked valami újat.
Ekkor szövet hangját hallottam és egy kapocs pattanását, majd újra éreztem amint lágyan, szopja tovább a farkam. Majd elkezdte a kezével verni és ez nagyon jól esett, érezte, amint megfeszül a testem miközben játszik szerszámommal, és eközben egyszer-egyszer megnyalja a makkomat. Mikor már érezte, hogy nagyon élvezem a dolgot, furcsa dolgot hallottam mintha nyál csorgott volna és már csak egy kézzel, fogta a farkam és elengedte.
- Ne kérlek, folytasd.

De mire ezt befejeztem már egy új érzés fogott el, valami kemény ért hozzá a makkomhoz és nem tudtam, mi lehet az. Valami finom puha de még is kemény ért hozzá hímtagomhoz, két oldalról körül ölelte és finoman szorította. Elkezdett le fel mozogni és ezzel leírhatatlanul finom érzést okozott iszonyatosan élveztem.
- Élvezed a melleimet? –suttogta-
- Nagyon csodásak ezt nem gondoltam volna.
Egyre erőteljesebben kezdte mozgatni a melleit és mikor a farkam tövéig, nyomta akkor valami puha és meleg dolog, mindig megcirógatta a makkomat.
- Ezt hogy. –nyögtem-
- A szám is használom. Csak élvezd. – rebegte-
Egyre jobban élveztem mikor erősebb lökésekkel mélyen és keményen csúszkált a farkam mellei között olyankor puha nyelvecskéjével körbe nyalta a makkomat és lefetyelt egyet az aljánál tudva, hogy azt nagyon élvezem. Egy kicsit elkezdett kiszáradni, ahogy ott mozgott, és dörzsölte gyengéden a makkom kicsit fájt de nagyon élveztem. Egyre közelebb kerültem.
- Vigyázz el fogok él…

De már nem volt időm befejezni mivel a gyönyör elárasztotta a testem, és minden izmom megfeszült. Ő mélyen rátolta melleit a farkamra és bekapta makkom, hogy fokozza az élvezetemet és megszívta egy kicsit erőteljesebben. Iszonyatosan nagyot élveztem, éreztem amint az orgazmus elsöprő erővel, szalad végig testemen, hatalmas fehérség borította el az agyamat és rá telepedett. Nem is tértem magamhoz percekig az endorfin ölelésében lebegtem csak lassan kezdett kitisztulni az agyam, fel sem fogtam igazán mikor felállt felöltözött. Még oda lépett hozzám adott egy lágy csókot és elment de még visszaszólt.
- Holnap jövök és akkor minden más lesz. Éjfél után várj az ágyban lekapcsolt villannyal. És megint tanítok valamit.
Ezzel elsuhant, én még jó pár percig nem tudtam magamhoz térni a kábulattól, de már nagyon vártam a holnapot.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Janagu ·
Egyre jobb, bravó!

Whym ·
Nagyon tetszett, magával ragadó a stílusa, és ez a rész most hozzá is tett sokat.
Remélem minél előbb folytatod.

(Ez az Eszter lány továbbra sem szimpatikus.)

:flushed:

IlIlIlIlIlIlIlIlIlIlIl ·
Az Esztert en sem birom es nem ertem miert ilyen bunko a sraccal ok nelkul.. :open_mouth:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: