Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Laposkúszásban

A zuhanyozóban megpillantotta az egész alakos tükörképét, ami arra ösztönözte, hogy bebizonyítsa: Ér annyit, hogy legalább erre az éjszakára teljesen kisajátítsa magának partnerét. Kemény elhatározással és puhára főzve tért vissza a szobába.
Az ágyon végig nyúlva találta Öt. A tiszta, illatos, álmainak netovábbját. Tudta, hogy kemény csata, és révült szerelmi párbaj vár rájuk…

Már az ajtóban négykézlábra állt, és mászva haladt végig az ágyig A Férfi felkönyökölt. Onnan gyönyörködött az esztétikum varázsában. A Nő részben pucérra vetkőzve tett meg kábé hat métert. Hosszú szőke haja a szemébe, részben a vállára omlott és combfixben, és fekete melltartóban tette meg a távot az ágyig. Gyönyörű karcsú /bo/dereka - mintegy lassított film részlete – nyakladozott, ahogy mászott, egyre csak mászott és a zöld szem villogott és virított a félhomályban. Az ébenszín pusapos ragyogó, elképesztően szép melleket varázsolt a félhomályba. Ahogy magát jellemezte /önironikusan / a zergébe csomagolt test, zsákmányra leső nagy ragadozóként kúszva tette meg az utolsó rövid távot a célszalagig, és maga volt az őrlődésbe ejtő és kétségbeejtően szerelembe porlasztó test. Feketével satírozott zöldesbarna szemek, karcsú derék, minden képzeletet felülmúló képfantázia. Tényleg ö volt az. A sóvárgással összegyúrt szenvedély, vágy a terítéken, vágy a mindennapok nyűgét-baját letudva. Valami nevenincs, megmagyarázhatatlan női báj volt és csak azt nem értette, mégis miért érez közben fájdalmat, miért különbözik a többiektől, mikor ő vegyülni szeretett volna, beleolvadni, szürkévé változni, de nem, nem és nem ment. Mászott és mászott, vontatottan… Fogaival, mint egy nagy ragadozó, néha harapást játszott… már csak cirka fél méter hiányzott az ágyig és ágyékig egyaránt…

Tisztában volt, hogy mi következik. Több hónapnyi sóvárgások kérdőjelére tesz pontot vagy vesszőt. Teljesen mindegy. Az átitatósodott papírtól szenvedélybe gyúlt teste önkényuralomra kelt… a barnává napozott test, ami legyűrte agya szürke agytekervényeit és nemet mondott a higgadt fekete- fehér józanságra…
…végre odaért… szerelmet, szeretkezést, akart, takart, kért vagy ígért...
Ki érti ezt?

A Másik felkönyökölt, íriszek villantak össze és egymásé lett két ellentétes pólusú, de egyforma kisülésű rezonancia...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Csanasz ·
Oh. Micsoda szakszavak!! :yum: Fincsi kis történet, in medias res kezdéssel.. Az ilyeneket nagyon szeretem. De hiányzik a leírás, így tényleg erotikus sztori. :wink:
Mária de la Cruz ·
Szia, köszike, :)örülök... bár egy kicsit restellem, hogy megint idegen szavakkal telebombáztam a rövid sztorit.

Elnézést kérek ezért az olvasóktól és mindenkinek köszi aki olvasta. Megyek egy kis önkritikát gyakorolni. :hushed:

Tűzmadár ·
Tetszett, bár annyira ragoztad a tigrisnő felajzott lopakodását, hogy azt hittem a végén a férfi megkérdi: Fáj a derekad Angyalom?

A lényeg, hogy szuper. :-)
Mária de la Cruz ·

:smile: Köszi Tüzmadár,:) Öszintén örülök, hogy tetszett: Hát ha létezne ilyen gentleman, aki ezt kérdezné, akkor a történet így alakulna:

A Férfi felkönyökölt, szembogarában komoly fény gyúlt és remegő hangon kérdezte.
-Fáj a derekad Angyalom?
-De Tódor, bezzeg, mikor megkapáltattál velem két hektár répát, aztán felszedtem fél hektár tarkababot, nem aggódtál értem, most mikor eljátszom álmaim szerepét a világot jelentő szörfdeszkákon, közbeszólsz.
Élvezd a látványt, mert ilyet csak minden 25 év után fogsz kapni /legközelebb/akkor meg garantálom,hogy lesz rajtam mit fogni, necsak szemmel ingereljelek...
Mégegyszer köszi.
Üdv.:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: