Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lányoknak rólunk

Hála Istennek leszoktam a TV nézésről. Elegem lett, hogy olyan dolgokat próbálnak beletuszkolni az emberek agyába, amit a mai divat diktál, nem pedig a tudatosság és a realitás.
Nem értem, miért lett olyan felkapott dolog a szingliség. Illetve, hogyne tudnám: be lett beszélve a birka nőknek (nem mindenkinek! nem általánosítok) hogy várjanak a tökéletesre, aki gazdag, aki mindenben helytáll, aki mindenben támogat és segít az önmegvalósításban, mindig ki tud elégíteni az ágyban is mindenben, amihez éppen kedved szottyan.
Szeretném elmesélni egy napomat, hogy kicsit feltűnjön nektek is, milyen egy tökátlagos fiú élete.

Reggel fél hét van, a telefonom vadul csörög és rezeg az éjjeliszekrényen. Fantasztikus álmot zilált szét, no de nem gond, már megszoktam. Lenyomom a telót mielőtt agyvérzést kapnék a gagyi csengőhangtól, és felülök az ágyban. Kidörzsölöm szememből a csodás álomképek megmaradt foszlányait és kicsoszogok a konyhába, bedobni egy pohár szörpöt, közben azon töröm a fejem, hogy mit vigyek a suliba uzsonnának, mert a szendvicstől már herótot kapok. Értelmes ötlet persze ilyen korán még kizárt, hogy felmerüljön bennem, szóval inkább visszamegyek a szobámba, amit egyébként a bátyámmal osztok meg, és felöltözök. Ismét irány a konyha, csinálok magamnak a változatosság kedvéért pár szendvicset meg megtöltök egy félliteres flaskát teával, vagy valamivel ami épp a kezembe kerül.

Aztán irány a fürdőszoba: mosakodás, fogmosás, izzadásgátló meg minden, amit a mai általános higiénia elvár. Aztán táska a vállra és irány a suli. Gyalog járok iskolába, immár tizenegy éve. Menet közben a Converse cipőm gumi orrát bámulom és azon gondolkozok, hogy vajon megye-e a keki színű csukám a szintén keki színű bársony gatyámhoz és a halványkeki színű ingemhez. Különben nem nagyon szoktam odafigyelni, hogy mindenféle divat-elvárásnak megfeleljek, de gondoltam fő a változatosság. Negyed óra gyaloglás után be is érek a suliba, ami egy átlagos gimnázium. Itt Fejér megyében biztos van még vagy száz ilyen. Az aulába lépve kezdődik az az ádáz küzdelem és verseny, amiről gondolom már minden csaj tud.

A bejárattal szemben ül a két kinevezett kapus, akiknek kötelességük a későket és az idegeneket "lekapni" és adminisztrációt vezetni. A mai nap két bomba bige vigyorog bőszen. Festett fekete haj, hatalmas ezüst fülbevaló, meggypiros ajkak. Olyan vadító lenne, ha nem úgy nézne ki mint aki épp most esett le egy divatlap címlapjáról. Szerencse, hogy a hosszú haj eltakarja tekintélyes méretű dekoltázsát, mert még biztos beindulnának a hormonjaim. Mert hát hiába vetem meg az efféle szépséget, azért mégiscsak belémoltotta Isten azt a bizonyos "szaporodj vazze!!" parancsot. A másik lány meg a bal oldalt ülő manökenszökevény úgynevezett utánfutója. Megfigyeltem, hogy ha két csaj jóban is van egymással, azért a versengés mindig megvan. Amelyikük a sikeresebb, ami ebben az értelemben azt jelenti, hogy aki a legjobban meg tud felelni az áltársadalmi kívánalmaknak, az megy mindig elöl, meg ilyenek. Na szóval most inkább azon gondolkodok, hogy mivel vágjam ki magam az angol tanárnál, mert tegnap rohadtul nem volt kedvem megírni a házit.

Mire felérek a terembe, sikerül is kiagyalnom egy király tervet, amit persze ügyesen angolul kell előadnom. Az óra nagyon jelentéktelenül telik el. Én rühellem a tanárt ő meg engem. Nagy a szimpátia. A csoport fél tucat emberből áll csak. De végre jön a megváltó csengő és kirontunk a teremből, persze csak miután a tanár húzta az órát vagy tíz percig... Kilépve a teremből kellemes parfümillat csapja meg orromat. Az eddig lankadó fantázia hirtelen fellobban, szemem talán önkéntelenül, vagy valami tudatalatti vezérlése alatt keresni kezdi a kellemes illat forrását, amely minden bizonnyal egy lengén öltözött tuti sunától ered. A lépcsőfordulóban meg is pillantom az illetőt. Meg kell valljam, tényleg szép lány. Bájos mosoly, szép megjelenés, kellemes még a hangja is. Ismerem őt jól: minden második héten más pasival jár. Vagy annyira naiv, hogy minden pasi gagyi bugyibamászó dumáját beveszi, vagy csak ekkora ribanc. Fájdalmas az igazság. hajthatnék rá, bár esélyem nem lenne, mert mint ahogy azt a Tankcsapda is megmondta már: "akinek semmilyen nincs mi a faszban higgyen?" és legfeljebb csak leégetném magam. Szóval marad a szemem sarkából való figyelemmel tartás. Felsétálok töriórára. A cuccom ledobom az asztal mellé és kimegyek a folyosóra figyelni az embereket. Sokkal több dolgot tud meg az, aki csenben figyel a folyosón, mint aki folyton kérdezősködik. Egy csapat kilencedikes csaj megy el mellettem. Négyen vagy öten voltak, nem is nagyon tudom. Egyikőjük az a tipikus: -2átlátszó gatyát veszek fel, hogy látszódjon a tangám" lány, kacéran kidobott mellekkel, bár szegényt nem áldotta meg a genetika nagy keblekkel. Nem baj az igyekezetét azért értékelem egy pillantás erejéig, persze nem fordulok utána: az engem is minősítene, ráadásul nem is éri meg az engergiapazarlást. Megyek inkább tovább és leülök egy kis padra, ami a fal mellett áll.

Kis ötödikesek rohangálnak, az idősebbek közül sokan könyvekkel, szótárakkal futkos, sok pár is megjelenik kéz a kézben. Persze én is ezt csináltam. Az ember büszke arra amit elért, tehát teljes mértékben megérthető, ha egy pár direkt a folyosón sasszézik végig egymásra borulva, csak hogy lássák a többiek, hogy nekik sikerült. Persze a pár nélküli emberek szemét ez nagyon tudja szúrni, mert amolyan hencegésnek vélik, de én megpróbálok mindig először a másik szempontjából mérlegelni. A velem párhuzamos osztályból jön pár csaj. Egyikőjükön nagyon megragad a tekintetem.

Franciaóráról ismerem őket. Egyikőjük különösen megragadta már első látásra is a fantáziám. Nevezzük őt Melindának. Halványbarna haja kicsivel a válla alá ér, szépen kifésülve és copfba fogva, elöl elegáns frufru (most sok csaj biztos felhorkant mondván: milyen ódivatú.) Nagy barna szemei okosan fénylenek. Mindig mikor a szemébe nézek elfog az a furcsa békés kisugárzás ami belőle árad. Piros ing (nem, nem politikai megfontolásból) van rajta, melynek legfelső gombja nincs begombolva. Bizonyára mert nagyon folytana... Ekkora dekoltázs pont az arany középút a szégyenlős öntakargatás és az exhibícionizmus között. Farmert visel alul. Nem az a hosszúcombú topmodell stílus. Nem is tudom pontosan megfogalmazni: olyan formás lába van, lenne mit fogni rajta. És persze térjünk a csajok által túlmisztifikált témára, a mellekre: hát igen. Szép almaméretű keblekkel büszkélkedhet. Na persze a biológiában jártasok most közbevághatnának, hogy milyen fajta alma, de most vonatkoztassunk el apontos mellbőség megadásától.

Érdekességként megemlítem, hogy bár olyan angyali arccal és olyan tökéletes testtel rendelkezik Melinda, hogy annál szebbet ritkán lát az ember a valós életben, mégsem volt pasija még, amióta ismerem. Apró szellemességeimet kis mosolyokkal jutalmazza, ami néha sokkal megkapóbb mint a legtöbb kitett mell! Mikor megtudta, hogy nyelvvizsgára készülök, önként elhozta egy régebbi felkészítő könyvét, anélkül, hogy megkértem volna rá, vagy csak utaltam volna rá, hogy elhozhatná nekem.
Lányok! Az apró jelekre figyeljetek! Aki valóban szerelmes, az úgysem fog lerohanni titeket. Aki mégis ezt teszi, az bizonyos, hogy nem szerelmből cselekszik. Ex barátnőmmel sem jelentettük ki egymásnak, hogy: "Mi most járunk!". Ezt soha nem mondta ki egyikőnk sem. S bár már a kapcsolatnak vége, még mindig örömmel emlékszem vissza arra, hogy ilyesmit nem is kellett kimondanunk; ismertük egymás érzelmeit.

Visszatérve Melindára, épp belemerültem vele egy kellemes beszélgetésbe, mikor berobbant közénk Melinda egyik osztálytársa. Alacsony sötétbarna hajú, nagyszájú ugyanakkor meglehetősen humoros lány osztálytársa. Narancssárga trikó volt rajta, mely alól kacéran kilógtak melltartójának szilikonpántjai. A fránya biológia ugyan két mellére terelte a tekintetem, mert még az impotens férfi is megbámulta volna egy másodpercre azokat a hatalmas gyönyörű melleket, de szavai egyáltalán nem jutottak el az agyamig. Közben folyton Melinda szavai visszhangoztak agyamban, s vésődtek bele a "FONTOS" adatok özé. Miután sikerült kiragadnom tekintetem Rita hatalmas kebleinek bűvöletéből, átfutott agyamon, hogy milyen rossz lehet ennek a lánynak, ha minden pasira olyan hatással van mint rám. Akkor bizony soha senki nem hallja meg, hogy mit is mond, milyen is ő valójában. A melleit persze a suli bármely fiú tanulója csukott szemmel és bal lábbal is lerajzolná, mert annyira "ismerik" már. Rossz lehet neki. Mindezt a biológia miatt... pech.

Azonban miután észrevette, hogy inkább foglalkozok Melindával, továbbállt. Igazából nem is hiszem, hogy én érdekeltem volna.
Egyik osztálytársam is megkérdezem arról, hogy neki mi a véleménye Melinda "karosszériájáról", de ő azt - a számomra nagyon kellemes - véleményét nyilvánította ki, hogy neki bizony nem tetszik.
De jó!! Gondoltam. Milyen fantasztikus, hogy nem egyforma minden ember ízlése! Csodás! Így nincs az az állandó civakodás, mint ami akkor alakul ki, mikor a két sablon pasi veszekszik egy sablon csaj birtoklása felett. Így mindenkinek lesz párja. Gondoltam. Osztálytársam felvilágosított, hogy bizony hiába futok olyan busz után, ami nem vesz fel. Engem hidegen hagyott intelme Melindával kapcsolatban.
Ha valóban nem vesz majd fel az a bizonyos busz, akkor követem futva a következő megállóig, hogy megkérdezzem tőle; vesz-e fel egy utast?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Janagu ·
Alapvetően nem szeretem az igaz történeteket, mert azokban nincs semmi izgi. Ezen kívül ugyan nem szeretném megbántani az íróját, és azokat, akiknek tetszett, de ez bennem csupán rossz emlékeket idézett fel, vagyis: hogy mennyire hülye tud lenni az ember FIA gimnazista korában. Mire észbekap reggeltől estig dolgozik, és mocskosul átkozza magát, hogy mindenféle ostoba elvnek hitt zavaros gondolat miatt kihagyta, hogy megbassza az összes fasza tizenéves kis fruskát... Úgyhogy megbassza őket valami hülye, aki nem gondolkodik.

Trib ·
Jó történet, élvezettel olvastam mert emlékeztetett magamra, bár az elején teljesen másra számítottam, azt hittem egy 25-30 éves "szingli pasiról" fog szólni, de a szörpös résznél már észbekaptam (najó, elsőnek kicsit elgondolkoztam, hogy "milyen pasi iszik szörpöt felnőtt korában? Biztos viccesre veszi a figurát és kávé helyett szörpöt ír" ) :blush:

Egyébként Janagu írásában van valami, sajna én is kicsit bosszankodom, hogy sok-sok lehetőséget kihagytam gimiben. Nem lett volna rossz akkor egy kicsit több tréning mielőtt belép az ember a "való világba".

Szóval ajánlom, hogy elsőnek teszteld le rendesen a különböző típusokat (kis mell, nagy mell, közepes) mert akkor lehet biztos az ember, hogy melyiket is szereti igazán :smile: + tényleg jó felkészülés a felnőtt kapcsolatokhoz (szerintem)
Pondss ·
Trib, ugye?
Ezek a gondolatok egy érett férfiéi inkább, mint egy 18 éves fiúé.
Mondjuk egy olyané, aki sokáig, túl sokáig volt hűséges és vak más nőkre...
És most ezt bánja.
Nem hagy nyugodni egy gondolat, de választ úgy sem kapok...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: