Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lányok nélkül nem élhetek–avagy az igazoltatás

Hat órája hajtok és kezdek fáradni. Az eszem folyton Crisen jár, Afganisztánba vezényelték, óráról, órára aggódom miatta. Amúgy nem féltem az én jóképű hadnagyomat, a jég hátán is megél, erős, jó emberismerő és feladatmegoldó. Hiányzik nagyon a szex és amit Cris adhat, Crisel két éve jöttem össze, főiskolai barátnőm bátyja, és fél év után össze is kötöttük az életünket. Nincs olyan érintése, amit ne imádnék, az izmos testét, csillogó, kék szemeit, helyes arcát. És amikor egyenruhában van! Mindig sikerül őt egy menetre beizzítanom, nagyon jó vele az ágyban. Cris hadi mérnök, ügyes kezeit a szexnél is bűvöletbe ejtően jól használja, ahogy a száját és a szerszámát is.
A haditengerészettől kapja a jókora havi fizetését, sokat van sajnos távol. Így elfogadtam egy lánykori barátnőm invitálását, beköltözöm időszakosan a klubba, ahol öt másik lány lakik Jennán kívül, és ha ügyesen tartom a vezetési ütemet, estére oda is érhetek.
Egy kávé egy benzinkútnál, finom cigaretta, és mehetek is tovább.

A Mustangom jól bírja, Cris jól választott, amikor megvette nekem ajándékba. Már délután négyre jár az idő, éppen fás területen hajtok keresztül, amikor szirénáznak mögöttem. Megállok, két szőke bombázó, aki megállított. A nap vörösen nyugszik, a fák lombjai halkan susognak, alig húz el mellettünk autó.
- Helló kisasszony, azt hiszem gyorsabban hajtott a kelleténél. – Magas, karcsú alkat, nagy dudák, és keskeny derékon az öv. Az egyenruha nekik is jól áll, Crisre emlékezve máris kezdek nedvesedni, nemkülönben a zöld macskatekintettől, és a mogyoró barnától, amit az alacsonyabb, szintén szexisen festő zsarulány vet rám.
Ártatlan arcot vágok, szőke tincsem az ujjamra tekerem, próbálok megnyerően mosolyogni.
- Meg akarnak bírságolni?- kérdem.
- Talán nem tesszük, de ahhoz nagyon kedvesnek kell lennie ám. – feleli mosolyogva, a névjegykártyája szerinti Vendy.
- Hát…ö, két ilyen kedves nő, akiknek ennyire csábos a mosolya, rosszat nem akarhat nekem.
- Zárja be az autót kedves Lorin - szólít fel Vendy, miután átnézte a papírjaimat. A másik lányt Kiarának hívják, nagyon csinosak mindketten, magas, karcsú, hosszú lábú szöszkék, akárcsak én. Bezárom a kocsimat, a két nő nyomába eredek, miután Vendy magához vett a rendőr kocsiból egy piros, fehér kockás plédet.

Bemutatkoztak az illendőség kedvéért, egy tisztásra érünk, Kiara leteríti a plédet, eligazgatja a sarkait.
- Mutasd a melleid - mosolyog Vendy, amitől még szexisebben fest, mint előtte, nem így a barátnője is, fülig érő szájjal lép elém, és kezd segédkezni az ingem kigombolásában.
- Ó, de szexi, melltartó - tapogatja meg a melleim, két tenyerét téve a fedetlen kerek mellemre miután kikapcsolta hátul a melltartómat. Ennek okán felbuzdulva máris Vendy mögém simult, majd együttes erővel levetkőztetnek.
A rendőrnők is levetkőztek, ruháink egy kupacba kerülnek a pléd szélére, míg mi hárman egymáshoz közel. Amikor meglátom az egymás mellé simuló, feszes, kerek, nagy bimbóudvaros melleket, mosolyra fakadok, és ekként kezdem a számba venni és gyűrögetni a melleket szívni a pompázatos finom ízű bimbókat, amelyik aztán szeder nagyságúra duzzadnak szám munkájának játékától.

Vendy feneke valami csodálatos, pompás gömbjei közben bele is nyal azonmód munkatársa, miután négykézlábra ereszkedett. Sima puncija vonz, én alá csúszom, és szirmait nyalogatom mosolyogva, lám, lám, ez az utazás csodálatosabb, mint bármikor is gondoltam volna.
Miután lágy, lazára nyaltuk Vendy minden lyukát, én kerülök terítékre, a felszolgáláshoz, Kiara a puncim kinyalásával, Vendy fenekem ujjazásával teszi fel a koronát. Csípőmet felemelem és nyomom magam a szájaknak, körözök közben. Porcikáim felizzanak, a mennyekben érzem magamat. Nyögéseink beleszakadnak az erdei csendbe, a levegő balzsamosan vesz minket közre. Alig hiszem el, hogy ott vagyunk a szabadban, és olyan szerencsés vagyok, hogy két pompás lány kényeztet. Vendy nyelve pörög a csiklómon, hüvelyemet összehúzódásra sarkalva, combjaim is összezárom a hatás érdekében, míg Kiara ekkor belenyal rózsaszín ánuszomba.

Chris is nagyon jó az ágyban, de azt hiszem az én édes férjecském nem büszkélkedhet ilyen nyelvmunkával. Miután én, és Vendy már kielégültünk, Kiara van a soron. Őt hanyatt fektetjük, a melleire cuppanva izzítom, Vendy nyaltja a gyönyörű szirmait, hüvelyujját bent tartva hüvelyében. Csiklóját ajkaival néhányszor meghúzkodja, de ekkor én is akarom ízlelgetni a nektárját. Vendyt félre húzom, és én is nyalogatom, majd három ujjam behajlítva a hüvelyében, nyelvem pörgetve a duzzadt rügyén viszem élvezetbe. Közben is, hogy Vendy se unatkozzon, ő leguggol az oldalunk mellé, majd megujjazza popsiját, másik kezével a hüvelyét, simít végig a lábán, és újra átél egy megrázó orgazmust. Közben is csókokat váltunk, nyelveink csapkodják egymást erotikus hullámokat gerjesztve. Egymás mellett fekszünk, a Nap éppen lebukik a horizontról. Lihegek, közben is ujjaink összekapcsolódnak, hogy egymást így is csillapítsuk a megrázó élmények közben.

Vendy még közelebb csúszik hozzám.
- Hé, jól vagy? - Egy kicsit elpirulok. Ő a kezét a vállamra teszi. Az érintése olyan, mint az elektromosság. Vibrálok egész testemben. Lenéz az arcomba és megcsókol, a finom nyelvezés egészen megráz. Ajkaink játéka izzító lávát gerjeszt testemben, aminek hatására újra nedvesedni kezdek, mellbimbóim keménnyé duzzadnak.
Cris is eszembe jut, és még jobban kívánom a csókot.
- Mit csináltok ti ketten, hé ez nem ér! - nevet fel Kiara, kettőnk középréselve magát, mi ennek okán egy-egy mellét kezdjük el kényeztetni ajkainkkal, és egyszerre nyúlunk még mindig finoman nedves puncijához. Egy-egy mutatóujj nyomul hüvelyébe, és dugattyúhoz hasonlóan ujjazzuk meg, és míg szívjuk folyamatosan mellbimbóit.
- Kellemes volt, de lenne egy ötletem - mondom a lányoknak ezután huncutul.
Belesúgom fülükbe a vágyamat, miközben is megnyalom az édes fülcimpájukat.
Ötletemtől vezérelve, Vendy kiveszi tartójából a gumibotot, majd megszopogatja mindkét végét fényesre. Leguggol, középen megragadja a fekete botot, majd int nekünk. Hova továbbra azonnal tudjuk mit kell tennünk, Kiarával a bot két végéhez guggolunk, belecsúszik nedvektől felizgult puncink, majd előre felé kezdünk mozogni, míg Vendy kitartóan állva az ostromot, tartja a rudat becsületesen. Fülig ér a szája, ahogy nézve miket egyre inkább begerjed ő is, így csúszkálunk bele az élvezetekbe, kinyújtott nyelvemmel, hol Vendyvel, hol Kiarával csókolóztunk finoman és forróan.

Miután hüvelyünk is tökéletesen kielégült, Vendy következik, hanyatt fektetjük, egyik lábát a nyakamba teszem, majd a gumibot végét szép lassan betolom neki, miközben Kiara a puncija fölé hajol csiklójánál, széthúzta szirmait és benyal neki, míg én ütemesen nyomogatom be neki a rúd végét. Jutalmul nemsokára kapunk egy kéjes sikolyt, amelybe még én is beleremegek.
Kimerülten, de továbbra is mosollyal arcunkon készülünk tovább állni, amikor megjelenik a tisztás szélén egy csinos, sötét hajú, kubai származásúnak látszó cserkésznő. Bizonyára azért vált külön csoportjától, hogy elvégezze a dolgát, csak nézzük, ahogy fekete pamaccsal díszített kis pinájából, az aranyszínű vizelet meglocsolja a füvet az eszemadta. Már csak csöpög néhány fénylő cseppecske, amikor ránk néz. Elpirul, mi pedig egyöntetűen felé mosolygunk, ettől ő is elmosolyodik majd azt követően közelebb jön hozzánk.
Hihetetlennek tűnik, hogy ott áll előttünk egy gyönyörű, feszes testű, fekete lány, akinek szemei csillognak, ahogy végignéz kiizzadt, meztelen testeinken. A lányt Violetnek hívják.
- Biztosan kellemesen töltitek az időt. - mondja pajkosan.
- Teli szájjal vigyorgunk, majd Vendy megkéri a lányt, csatlakozzon a hármasunkhoz.
- Nem messze sátrazunk, azt hiszem egy fél órácskát nem vesznek észre a többiek, hogy eltűnök. - mosolyogja s azon nyomban vetkőzni kezd. Lekerül fekete cipője, térdharisnyája, majd a zöld szoknyácska is. Megszabadul felsőjétől, sportmelltartója után csak pamut alsója marad rajta. Szexisen néz ki, a bugyiját őrjítően az arcomba dobja nevetve, erősen szorítottam arcomhoz beszívva vonzó illatát. Hatással van ránk, melleink bimbója összehúzódik, szemeink csillogni kezdenek, alacsonyabb, de formás nő fekszik közénk, és én azonmód megkóstolom és felizzítottam szépséges körte formájú melleit.

Vendy gyertya pozícióba igazítja Violetet, aki csípőjénél fogva tartja magát. Vendy elölről nyalja, Kiara a fenekét veszi kezelésbe. A szemeiben nemsokára látszik a pajkosságunk kéje. Addig is közben én a szájára ülök, hogy mutasson valami nyelvtudományt. Csodálatosan dugja nyelvével a hüvelyemet, pörgeti nyelvét a csiklómon, vagy nyalogatja ki az anuszomba folydogált nedveimet. Míg én a melleimmel játszom nyögdécselve, és nézem a gyertyába merevedő testet és a két másik lányt közben is. Ezután mindkét gumibot előkerül, egy punciba, egy a popsiba csúszik, és Violet hatalmas orgazmusba részesül, közben is én egészen elélvezek, belesikoltok az estébe. Rárogyok az ügyes szájra, simogatom a feszes hasat és vénuszdombot.
Violet visszaöltözik, majd elbúcsúzik tőlünk, kezdtünk szedelőzködni mi is, és részegítő búcsúcsókok közepette válunk el, de a lányok szirénázó díszkísérettel kísérnek a klubig. A hátramaradó út alatt egészen nedves leszek, felidézem az elmúlt erdei eseményeket, Violet fenekét, Vendy punciját, Kiara melleit. Micsoda remek nők! Vezetés közben egy kezemet használom, bal kezem mutató és hüvelyujja becsúszik lucskos és érzékeny, örömömre használt puncimba. Egy kis ujjazás, kis csikló simi, és nemsokára szaggatottan engedem ki a levegőt, még egy kellemes élvezés célba érkezés előtt.
Kielégülten, de ugyanolyan kíváncsian, mint ahogy elindultam érkezem meg.
Soha jobb körülmények között nem tölthettem volna az utazást, alig várom, hogy megismerkedjem a klubbal, ahogy lakói hívják a nyaralót, és a lányokkal. Az égre feljöttek a csillagok, és megnyalva ajkaimat, kíváncsian kopogtatok a nyaraló ajtaján.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: