Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lányok nélkül nem élhetek 2. - Jenna, Shakira, Bell, Larissa, Ma

Halk kopogtatásomra nem jött válasz, erősebben koppintottam hát a faajtót, közben körülnéztem a füves, virágos, hintaágyas udvarban ahol a kerti székek hívogatóan támaszkodtak az ovális asztalhoz. Megpróbáltam mobilon felhívni Jennát, talán mind az öten elmentek valahová? Hívásomra senki nem jelentkezett, benyitottam az ajtót, amit nyitva találtam.
Izgalom vett rajtam erőt, fél sötét uralkodott odabent.
- Hahó Jenna, megérkeztem!
- Semmi válasz. Kitapogattam a falon a villanykapcsolót, az üres tértől megijedtem. Beljebb haladva egészen nagy helyre értem, kanapék, televízió, puha szőnyeg fogadott. Ekkor velőtrázó kiabálást hallottam, öt mosolygó, gyönyörű arcú és testű lány ugrott ki a kanapé mögül, ahová elbújtak előlem, hogy kellően hatásos legyen a meglepetésem.
- Sikerült jól megijesztenetek – vettem mély levegőket, de mosoly bujkált ajkaim sarkában - ilyen kópéságot nem tett velem senki gyerekkorom óta.
Jenna bemutatta a lányokat.
Shakirát a szőke szépséget, mandulavágású nagy szemekkel, telt keblekkel, feszes aranyló bőrrel. Mandyt, keskeny arcocskájában meglepően nagy szemeivel, söprűs szempilláival, akinek a mosolya kislányosan csábos. Larissa égő vörös hajának jól állt a zöld felső, és a hosszú lábai azonmód magára vonják figyelmemet hiszen a falat sort jól engedett látni. Bell pedig fekete, göndör hajával igazi csoki szépségnek mondható, manikűrözött körmeivel előrefelé tartja kecses kezeit, gömbölyű arcáról kópéság sugárzik. Jenna sem maradt el a sorból, az én kis sógornőm dekoratív, vékony szépség. Meglátva őt azonnal Crist juttatta eszembe, el is kezdtek mellbimbóim ágaskodni, pedig alapos kényeztetésben részesültem már délután. Ahogy emlékezetemből előhívtam mi történt az erdőben a rendőrnőkkel, azonnal még nedvesebb lettem, bőröm bizseregni kezdett, miközben hallgattam a lányok csicsergését és figyeltem domborodó idomaikat.
- Egy forró zuhany jól jönne - említettem meg.
Shakira és Bell kimentek a bőröndjeimért, Jenna átkarolt majd elkísért a fürdőig, útközben is pedig Mandy utánunk futott frissítővel a kezében.
- Idd ezt meg, ha lezuhanyoztál pedig ünneplünk, felavatjuk a szobádat!

Siettem a fürdéssel, közben körülnéztem mennyi smink és fürdőszer sorakozik a lányok polcain. Mosolyogva szemléltem az egyik polc kiürített részét, amit bizonyára nekem készítettek elő. Még el sem zártam a csapot, Bell érkezett tiszta törölközőmmel és fürdőköpenyemmel.
- Kipakoltunk, és eltettük a cuccaidat a szekrénybe. - Mosollyal vettem a megjegyzést, Bell azonban szintén mosollyal az arcán közelített felém.
- Üdv a csapatban – Bell megfogta az egyik kezével meztelen mellemet, jó erősen megcsavarta a bimbómat, ami közben erősen ágaskodott. Ezt nyelvével is megspékelte, nyalogatva sokkal jobban esett, kezemet Bell kecses vállára támasztottam, melytől egyre kevésbé tudtam koncentrálni a nyugalomra, és én is egyre jobban kívántam a csoki színű szépséget.
Bell mintha gondolataimat találná ki, hátralépve huncut tekintettel, levette falatka nadrágját, megszabadult felsőjétől a lány pedig látva rajtam mennyire élvezem a dolgot, szájamba dugta ujjait utána egyik kezével bimbóudvarát, a másikkal vagináját simogatta.
- Egészen megőrjítesz a bámulatos alakoddal. Felkorbácsoltad a vágyaimat rendesen. - Ekkor Bell azt a kezét amivel lábai közt simogatta magát, ajkaim közé dugta, zamatos ízét lenyalogattam, amelybe enyhén beleszédültem. Ekkor, hogy visszacsapása is legyen a dolognak benedvesedett szirmaim közé dugtam ujjaimat, alaposan végigsiklottam majd pedig be a hüvelyembe két, majd három ujjammal. Ezek után érzékeny fenéklyukamat is mosoly közepette meghódították ujjaim, aztán Bell gyönyörű ajkai közé dugtam végül ujjaimat, amit a lány élvezetesen leszopogatott. Egyszerre nevettünk fel az élmény hatásától, felhevült bőrünk összesimulva tapadt össze, miközben szemeink is összekapcsolódtak hevesen, egy igazi szeretkezést utánozva. Ennek hatására nem jöhetett más, minthogy ez után Bell megcsókolt, megőrjített nyelvévvel, körbenyalta száj padlásomat, kitapogatta fogaimat, felfalt a húsos ajkaival.
- Ilyen csókot még talán Cristől sem kaptam - kapkodom a levegőt, melyre újabb csók következett, érzéki lávaként ömlött megduzzadt puncinkból levünk, combjaim belseje édesen ragadt össze nektárunktól, amikor is éreztem valaki a hátamnak simul, a csókolózás közben nem vettük észre , hogy beszállt a harmadik játékos.

Bell finom nyelve vígan flörtölt számban, míg nem elengedtem, máris melleit szívogattam, míg ő pedig újból a pinámmal kezdett játszani. Isteni volt ahogy a harmadik játékos lassan, de mégis biztosra hajtva, mellénk térdelt, szétnyitotta vaginám ajkait, vörös hajkoronája csillogott, rátapadt szájával lenti ajkaimra, mely egyre mélyebb került a fogai közé, melyet én is éppúgy akartam, csípőmmel pedig rá segítettem neki, lábaimat jobban széttártam.
Majd vörös göndörségre tettem tenyerem, még inkább belenyomva lábaim közé a lány fejét, miközben besimogattam kezemet zöld felsője alá, hogy bársonyos sima bőrén legeljenek ujjaim. Már el is felejtettem hol vagyok, éppen mire készültem fürdés közben, mire gondoltam, a két bestia egészen elvette az eszemet, csak kéjt akartam, és élveztem a finom kényeztetést, amelyre nem emlékszem, hogy valaha is eszembe jutott volna, hogy két isteni nőszemély majd így megőrjít, hogy majd eszemet vesztem.
Ekkor a vörös bombázó hanyatt helyezkedett én pedig arca fölé térdeltem, fenekemet leengedve csábos szájára, így megismerkedhettem a tüzes hajú lány, édes forró nektárjával. Nyelvemet kidugtam egészen, úgy haladtam a kinyílt husikák között, csiklóján berregett szám, mintha egy vibrátor lassú táncot játszana. A jutalmam sem maradt el, élvezetes nyögéseket kaptam cserébe, köröző csípőmozgást arcom fölé, miközben ettől én is még inkább beindultam. Főleg Bell alapos nyelvmunkájától, ahogy egy, kettő, majd három ujjal játszott hüvelyemben, azt a bizonyos G pontomat nyomkodva, amitől is nedveim szinte csurogni kezdtek torkára, és élvezetek rázták meg testem minden porcikáját, milliónyi remegést kiváltva belőlem, ahol már csak azt kívántam bárcsak Cris is lenne velem.
Első orgazmusunkat mindhárman elértük, egymás nyelveivel finom ujjaival vittek magaslatokra, a fürdőszoba megtelt három nő élvezetének illatával, amit mosollyal arcomon lélegeztem be.
- Ez fincsi volt - törölte meg száját Larissa.
- Nem de, Bell? Érzéki kis nő, a mi újdonsült barátnőnk!
- Az bizony - hajolt felém Bell egy puha csókot lehelve számra, és máris melegem kezdett lenni, pedig még fel sem száradt lábaim között a csatakosság.
- Igen – jegyezte meg Larissa, és közben kuncogott fel a két lány - még mielőtt kimegyünk, hancúrozhatnánk kicsi még. - Ezzel tökéletesen egyetértettem, mert hormonjaimat a női szex csak fokozta, sosem hittem volna, hogy ennyire olvadozni fogok a részegítő női nyalakodás, érintések után. Kipróbálni és megszeretni pillantok kérdése, ahogy egy gyorsvonat éri el a célját.

Fülig ért a szám, amikor Bell közel lépett Larissához, érzékien tarkójára tette tenyerét, majd finoman ajkaival az övét érintette. Közben a falhoz tolattak, én pedig a fürdőkád peremére rogytam kezeimmel megtámaszkodtam, lábaimat szétnyitottam és miközben ők bemutatót tartottak nekem, hol összezártam szorosra, hol kitártam combjaimat, amitől is a nedveim még inkább beindultak, egészen ragadt a combom.
Közben azt láttam, Bell a falhoz támasztotta háttal Larisszát, édes háta megfeszült, pompás kemény és kerek feneke élvezet volt a szemnek is. Bell rám nézett bujasággal tekintetében, majd elmosolyodva dobott felém egy csókot, a lány oldala mellé térdelt, hogy majd jól láthassam a bemutató többi részét is.
Larissa ekkor behajolt, Bell pedig nyelvével futott a gömbjei vágatában, alaposan nyálas lett a sima bőr, majd a lyuknál kötött ki, amelybe Larissza besegített, farpofáit széthúzta miközben Bell nyelvével kezdte meg a behatolást. Larissa nyögései elkezdtek mélyülni, miközben meg kívántam a dolgot én is így saját ujjaim kezdtek a fenekemmel játszani. Amint Bell mutatóujja tövig eltűnt Larissza lyukában, azonmód az én ujjam is hasonlóképpen járt. Finom izzás vett rajtam erőt, inkább térdre ereszkedtem, egyik középső ujjam a popsimba csúszott, a másik, a másik lyukba, és ütemesen mozogtak kezeim miközben leírhatatlanul tetszett, hogy Larissza fenekét három ujjas vágta keféli szét. Teljesen belemerültem az önkielégítésbe, egyszerre csak Larissa feje alá csúsztam, kérve szopogassa mellbimbóimat. Bell őrült iramra kapcsolt, ahogy én is begyorsítottam, ennek hatására pedig Larissával megegyező időben repültünk fel az orgazmus hegyére, aminek hatása alól Bell sem tudta kivonni magát, velünk együtt nyögdécselt.
Megrészegülve álltunk hárman a zuhany alá, összekapaszkodva, már tiszták voltunk, amikor Larissa rám kacsintott és Bell lába közé tartotta a zuhanyrózsa fejét, míg én habos kezemmel megkerestem a popsi lyukát, incselkedve köröztem popsiján, majd benyomultam a forróságba, és míg Larissa körkörösen mozgatta a zuhanyfejet, addig én két ujjammal meghódítottam Bell fenekét, míg az el nem élvezett majdnem karjainkba rogyva.

Csillogó szemekkel vettem részt a vacsorán, pezsgő is ittunk, és átbeszélgettük az éjfélt, miközben is alaposabban megismertem a lányokat. Kiderült tulajdonképpen egy kommunába kerültem, Jenna az alapítója, a többiek pedig mind katonafeleségek, akiknek szintén távoli helyeken van kihelyezve szolgálatra a párja. Mindenki mesélt egy sztorit magáról, ettől azonnal lelki kötődésem is kezdett kialakulni, mámorító órát éltem át már az elején, és elképzeltem milyen lesz majd a folytatás.
Jenna pedig cinkosként nézett rám, elvörösödtem, mert mintha tudta volna mi történt köztem, Bell és Larissza között a fürdőszobában. Egészen melegem lett a nézésétől és attól, hogy Crisre annyira hasonlított, talán a pezsgő tehetett róla, de egyszerre csak ajkaink találkoztak az asztal fölött, aminek hatására a többiek tapsviharban törtek ki.
- Ez az, most kezdődik az igazi buli! - és én megrészegültem pislantottam körbe, mert elképzeltem ennyi finomság után mi jöhet még.

Villámgyorsan elpakolta a terítéket hat ügyes kéz, majd bepakoltunk azonmód a mosogatógépbe, a lányok pedig ezután egy fekete selyemkendővel bekötötték a szememet, és elölről húzva, hátulról a fenekemnél fogva elkezdtek felfelé tolni a lépcsőn. Így érkeztem meg a szobámba, amit nem is láthattam, csak érzetem egy kellemes kerevetet amelyre lenyomtak.
Kuncogás következett miközben is kíváncsian vártam a fejleményeket, de ajkam egyből megérezte érintés nélkül is, hogy egy, kettő majd három különböző mellbimbót nyomnak a számba felváltva vagy a kis mohók egyszerre. Halk mormolást váltott ki a többiekből, de ekkor már éreztem a hasamon, a vállamon az általam nyálasra szopogatott bimbókat.
Finom száj szívogatni kezdte bimbóimat, az ügyes keze pedig sima vénuszdombomra simult.
- Erre semmi szükség - csivitelt Mandy, elképzeltem érdekes, bájos arcát, finom ujjai megcirógatták bőrömet a nyakam alatt, megállapodtak a mellem fölött.
- Ez itt Ken baba, simogasd meg.- Ó betűt formált a szám, ajkaim elnyíltak,  életnagyságú, felfújt gumifiút tettek az ölembe, aminek lábai közé nyúlva legalább húszcenti nagyságú és négy centi vastag finom rudat érzetem meg.  Mosollyal arcomon nevettem én is a lányokkal, majd kendővel a szememen magam alá igazítottam Kent, azonmód lovaglóülésbe rá helyezkedtem majd lassan, hogy a többiek mind élvezhessék a bemutatót, rá ereszkedtem a nagyon fincsi falloszra. Lovagolni kezdtem, kezeimmel a kerevet támlájába kapaszkodva, a lányok ott lihegtek körülöttem, maszturbáltak és simogatták egymást.
Nem engedték hogy elélvezzek, amikor már nagyon közel jártam az orgazmushoz elhúztak a babáról, valaki más ült a farkába, nekem pedig nyalni kezdték csiklómat majd egy berregő kellemes vibrátor csúszott a puncimba. Szám elé egy finom punci került, besüppedt a kerevet a súlyunk alatt. Megragadtam a lány combjait, akár ki is volt, és az öt lány közül bár vizualizáltam milyen jó lenne, ha Jenna lenne az én drága kis sógornőm, aki ennyire szuper partit szervezett nekem.
Ízletes és finom nedvek áramlottak a számba, a vibrátor közben is dolgozott bennem rendesen, amikor elélveztem megszívtam az édes csiklót, kettős sikoly hasított bele a szobámba és a lányok zihálásába.
Amikor kielégültem letéptem magamról a kendőt, az ölembe rogyva pedig nem más remegett mint Jenna. A szemeim könnyesek lettek, meghatódtam, érzéki csókkal zártam le vele az estét.

Egészen kifulladtam, ölelkezve néztük végig ahogy a többiek egymás után meglovagolják Kent, majd alaposan segítve egymásnak kielégítik tüzes vágyukat.
- Akkor szép jó éjszakát – mondták a lányok sorban, míg a végére csak Jenna maradt a szobámban.
- Köszönöm - simítottam ki a kócos fürtöt gyönyörű arcából, míg ő megnyomta a karfán lévő gombot és az ülőalkalmatosság hátraengedte támláját, mi pedig egymás karjaiban szenderültünk álomba.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: