Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lángoló szívek Floridában 7. fejezet

Írta: rgjohn
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2008. május 1.

*************************************************************************

Január 1.

Sam és Sally dél körül kászálódtak ki az ágyból és egy kávéval kezdték meg utolsó napjukat ebben a földi paradicsomban. Barátaik többsége már reggel elhagyta a várost. Egy kissé elszomorodtak, hogy vissza kell térniük a szürke hétköznapokba, de ugyanakkor nagyon hálásak is voltak ezért a pár napnyi szabadságért. Sally azon gondolkodott, milyen szórakozással üthetnék még el az időt. Sam azonban pontosan tudta, mit szeretne, csak kissé vonakodott belevágni.
Egy kis séta után elfogyasztottak egy könnyű ebédet, majd visszafeküdtek a kanapéra.
- Tudod, Sally - kezdte végül a nő -, tőled kaptam a leggyönyörűbb karácsonyi ajándékot valaha, és azon gondolkdom, hogy viszonozhatnám.
- Nincs rá szükség, hogy viszonozt. Csak valaki különlegeset szerettem volna adni neked.
- Tudom, kicsim. De én akkor is szeretném valami egyedivel viszonozni. Várj itt egy kicsit!
Sam besietett a hálószobába és egy felcsatolható szerszámmal tért vissza, amit az után vett, hogy kiküldte Sally-t a sex shopból.
- Mindketten tudjuk, mennyire szeretjük izgatni egymás fenekét - magyarázta. - Szeretném, ha ezúttal ezt használnád.
Sally majd kicsattant az örömtől, azonban azonnal észrevette Sam zavarát. Gyorsan átölelte őt és megköszönte az ajándékot.
Sam rá mosolygott és enyhén elpirult.
Sally magához ölelte Samet, aki a karjaiba simult és élvezte simogatását.
- Azt hiszem, meg is szabadulhatunk ezektől a ruháktól - simított végig a lány Sam gátán.
Felkeltek és átmentek a hálószobába, ahol elkezdtek levetkőzni. Amikor végeztek, egymás karjaiba simultak és megcsókolták egymást.
Aztán Sally a másik nő elé térdelt és belenyalt szeméremajdkai közébe, majd megfordította Samet, hogy minden figyelmét a fenekének szentelhesse. Megmarkolta a nő combjait, hogy stabil helyzetben tartsa, és végighúzta nyelvét a farpofái között.
- Hajolj előre, szerelmem! - suttogta, és közben Sam fenekét simogatta. Ahogy a nő engedelmeskedett, Sally folytatta kényeztetését. Nyelve folyamatosan a nő fenekével foglalatoskodott, miközben keze a lüktető ágyékra siklott.
- Akkor lássuk azt a szerszámot! - motyogta.
Sam leült az ágyra és segített a lánynak felvenni a műpénisz hámját. Aztán Sally elé térdelt és szájába vette a műanyagot, hogy benedvesítse. Már alig tudta kivárni, hogy Sally belé hatoljon. Visszamászott az ágyra és a lány felé emelte a fenekét.
Sally úgy döntött, még egy kicsit vár, és előbb szeretője nedves barlangjába tolta a szerszámog, miközben ujjaival izgatta a nő ánuszát.
Sam felnyögött, miközben a lány addig izgatta őt, míg első ujja mellé be nem tudott tolni még egyet.
- Készen állsz, Drágám? - kérdezte Sally, mire Sam csak egy nyögéssel válaszolt.
A lány kihúzta a szerszámot belőle, hogy aztán a fenekéhez illessze és gyengéden behatoljon. Sam azonban nem tudta kivárni, és hátra lökte magát.
Sally-nek még nem voltak tapasztalatai etéren, és igyekezett olyan gyengéd lenni, amennyire csak lehetséges, Sam azonban kikövetelte a gyorsabb tempót. Őrülten vágyott arra, hogy Sally kitöltse őt.
A lány önbizalma lassan nőtt, és ő is felvette a tempót. Egyre gyorsabban mozgott Samben, de végig ügyelt rá, hogy ne okozzon neki túl nagy fájdalmat. Sam közben a saját csiklóját kezdte el izgatni és hangosan nyögött gyönyörében. Csillagokat látott maga előtt, miközben ujja már tocsogott saját nedveitől. Ahogy a gyönyör utolérte, úgy érezte, ez a pillanat örökre bele fog égni az emlékezetébe.
Lassan lehúzta magát a szerszámról és elterült az ágyon, Sally pedig levette a hámot és kiment a fürdőszobába, hogy megmosakodjon és aztán Sam mellé heveredjen.
- Jól vagy, szerelmem? - ölelte magához a nőt.
- Ez… ez… Csodálatos volt… Sosem éreztem még ilyet életemben. - Felemelte a fejét és Sally szemébe nézett. - De még nem végeztünk. Gyere! Ülj az arcomra.
Sally-t nem kellett kétszer kérni. Annyira felizgult már, hogy örömmel átadta magát Sam kényeztetésének. A nő a hátára feküdt, ő pedig lassan a várakozó nyelvre ereszkedett. Sam egy pillanat alatt bebarangolta a lány járatát, majd, egy hirtelen gondolattól vezérelve, áttért a fenekére. Aztán, engedve Sally könyörgésének, a csiklójára vetette magát, miközben ujjaival a lány fenekében mozgott, amíg a lány fel nem sikoltott a gyönyörtől.
Sally végül a másik nő mellé omlott az ágyra és nehézkesen zihált. Mindketten teljesen kifáradtak. Egy ideig csak egymás karjaiban pihentek, majd lezuhanyoztak és elmentek vacsorázni, hogy aztán nehéz szívvel összepakoljanak a reggeli induláshoz.

Folytatása következik!
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: