Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lángoló szívek Floridában 2. fejezet

Írta: rgjohn
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2008. május 1.

*************************************************************************

December 27.

A következő hajnal meleggel és szikrázó napsütéssel jött el. Reggeli után úgy döntöttek, hogy meglátogatják az Óvárost, szereznek maguknak nyári ruhákat és élvezik a hely hangulatát. Ahogy együtt sétálgattak, gyakran botlottak azonos nemű párokba, amint kéz a kézben sétálgattak. Sam azt kívánta, bárcsak lenne elég bátorsága neki is így mutatkozni Sally-vel. És a lány is ugyanerre gondolt. Meg akarta mutatni a világnak, hogy ez a nő hozzá tartozik, de félt tőle, Sam hogy reagálna. De még egy egész hete volt megtalálni a megoldást.
Ebéd után visszatértek a házba és elnyúltak a kanapén. Nem is tartott sokáig, hogy meztelenül egymás karjaiban kössenek ki. Elvégre már vagy tizennyolc órája nem szeretkeztek. Sally végül eltávolodott Sam ajkaitól, kihámozta magát az öleléséből és elé térdelt.
- Drágám! - kezdte. - Vettem neked egy csomó karácsonyi ajándékot, de otthon nem adhattam oda.
- Nem, nem. Erre semmi szükség. Ez az út már önmagában elég ajándék.
Sally elengedte a füle mellett a szavakat.
- Az egyiket szerettem volna neked adni, a másikba meg csak úgy belebotlottam, és úgy gondoltam, tetszene. Most szeretném, ha várnál itt pár percet, amíg bemegyek a hálószobába. Amikor szólok, szeretném, ha felkészülnél az élvezetre. Menni fog?
Sam nem válaszolt, csak előre hajolt, magához húzta Sally-t és nyelvét átdugta a lány szájába. Aztán elengedte és tekintete arra a tökéletes fenékre tapadt, miközben a lány elhagyta a szobát. Aztán felállt és izgatottan sétált fel-alá a szobában. A Sally-vel való szex mindig élvezettel töltötte el. Nagyon kíváncsi volt, miről lehet szó.
- Oké, drága! Most már jöhetsz - kiáltotta ki Sally a hálószobából.
Sam kinyitotta az ajtót és ott találta Sally-t, ahogy meztelenül ül az ágyon, egy hámmal az egyik kezében és egy nagyon hosszú műpénisszel a másikban. Hihetetlenül nagy és izgató volt. Látta Sally-n, hogy ideges és kicsit zavart. Aztán a lány vett egy mély levegőt és megszólalt.
- Sam, mi ketten már annyi mindent átéltünk az ágyban, de van valami, amit csak egyszer tapasztaltam - pirult el. - Egy fiúval… Még gyerekek voltunk és csak szórakoztunk. Ettől függetlenül szűznek tartom magam, de szeretném, ha most ez lenne az ajándékod… hogy megkaphatsz. Kérlek.
Sam szóhoz sem jutott. Aztán mégis kierőszakolt magából pár szót: - Biztos vagy benne, hogy ezt akarod? Úgy értem, egy nap találhatsz majd egy fiút… - Elhallgatott. Ez rossz ötlet volt. Egyből tudta.
- Sosem lesz fiúm - jelentette ki Sally szárazon. - Én csak téged akarlak.
Könny csillogott a szemében, Sam pedig megint nem tudta, mit mondhatna. Ha fiú nem is lesz a képben soha, Sally egyszer meg fogja találni azt a nőt, aki mellett le akarja élni az életét, és egyáltalán nem volt biztos benne, hogy az ő lesz. Elvégre, ő házas, és nem tervezett ezen változtatni.
- Biztos vagy benne? - kérdezte megint.
Sally kidörgölte könnyeit a szeméből.
- Amilyen biztos csak lehetek.
Sam hosszan nézte a méretes műpéniszt a lány kezében. Nagyobb volt, mint bármilyen szerszám, amit valaha is látott.
- Nem túl nagy egy kicsit? Úgy értem, neked ez lesz az első. Talán fájni fog.
Sally beharapta az alsó ajkát és hallgatott.
- Ez most őrültségnek foghangzani, de… azt szeretném, hogy fájjon.
- Tényleg? - rökönyödött meg Sam.
- Most biztos hülyének tartasz, de érezni akarom. Mióta volt egy pasim, akivel meg lehetett volna, érezni akarom.
- Nem tudok sokat erről, de szerintem eléggé szűk lehetsz. Úgy értem… ott.
- Nem számít - rázta a fejét Sally. - Ez az én ajándékom neked. Azt akarom, hogy te hatolj belém. Neked akarom adni a szüzességem. Ez most túl hülyén hangzik?
Sam kinyitotta a száját, de aztán mégsem szólt. Felidézte a saját első alkalmát és hogy mennyire fájt. De akkor nem olyasvalakivel volt, akit szeretett. Most arra gondolt, az a fájdalom sokkal többet jelentett volna, ha olyasvalakivel éli át, akit szeret. Az ajándék lett volna egy különleges embernek. Lassan bólintott, anélkül, hogy feltűnt volna neki. Igen, értette.
- Igen - nézett Sally szemeibe. - Értem, és nem vagy őrült. Megtisztelő, hogy ezt szeretnéd nekem ajándékba adni. Ez a legcsodásabb ajándék, amit egy nő kaphat a szerelmétől. És bár sosem érezhetem azt, amit egy férfi érez, amikor megdug egy nőt, a nyögéseid és a sikolyaid rengeteget jelentenek nekem.
Sally arcán széles mosoly terült szét.
- Ezt mondom. a te szádból tökéletesnek hangzik. Azóta szeretném ezt, mióta ismerlek. Az igazat megvallva, már pár nappal az első találkozásunk után megvettem ezeket. Már többször is majdnem használtam magamon, arra gondolva, hogy te vagy velem. El se tudod képzelni, milyen zavarba ejtő megvenni ezeket. De megérte.
Örömkönnyek remegtek a szemében.
Sam érezte, hogy az ő szemét is könny marja. Oda ment Sally-hez, előre hajolt és gyengéden megcsókolta.
- Szeretlek - suttogta és letörölte a lány szeméből kibuggyanó könnycseppeket. - Na és, hogy is működik ez? - vette a kezébe a felcsatolható szerszámot.
- Nem vagyok benne teljesen biztos - térdelt a lány Sam elé. - Elolvastam az útmutatót, és azt hiszem, ennek a pöcöknek a csiklódhoz kell érnie - illesztette a lány az izgató függeléket a megfelelő helyre. Aztán segített Samnek megfelelően elrendezni a segédeszközt.
Sam megborzongott, ahogy a tárgy a csiklójának feszült. Aztán Sally-vl közösen felhelyezték a műpéniszt, Sam pedig megvizsgálta magát a fürdőszobai tükörben. Furcsán érezte magát, ahogy az ágyékából kiálló farkat bámulta. Hirtelen szinte már megértette, mit érezhet egy férfi, amikor épp készül elvenni a barátnője szüzességét.
Sally még mindig az ágyon ült és vegyes érzelmekkel és egy kis félelemmel nézett rá. Sam talpra húzta őt és átölelte, miközben mindketten a tükörképüket nézték.
- Biztos vagy benne, hogy ezt szeretnéd, bébi? - lehelte Sam a lány fülébe, miközben gyengéden megmarkolta Sally fenekét, bár tudta, hogy a lány teljesen eltökélt. - Még nem késő megváltoztatni a véleményed, ugye tudod? De ha egyszer hozzákezdünk, nem fogok tudni már leállni. - Már érezte is, ahogy a vér hevesen lüktet az ereiben.
- A fenébe is, igen - nyögte Sally. - Mindig is erre vágytam.
Sam karjai remegtek.
- Rendben - nyögte ki végül.
- Köszönöm. Tényleg nagyon szeretném.
Samet már nem lepte meg a lány szexuális étvágya. Sőt, tetszett is neki.
Egy ideig még nézték magukat a tükörben, majd Sam arra kérte a lányt, hogy feküdjön az ágyra. Sally elnyúlt a lepedőn és a magasba emelte a fenekét.
- Nem. Azt szeretném, ha a hátadra feküdnél - szólt rá Sam keményen. Őt is meglepte a szavaiból áradó hév. Az ő ágyéka is lüktetni kezdett és érezte, ahogy nedvesedik. - A szemeidbe akarok nézni közben. Látni akarom a szemed, miközben beléd hatolok.
Sally érdeklődve nézett vissza rá. Úgy tűnt, Sam is épp olyan izgatott, mint ő maga. Aztán megfordult és elhelyezkedett a hátán, miközben szélesre tárta a lánait.
Sam a lábai közé telepedett, majd előre hajolt és megcsókolta a lányt, majd lefelé indult a melleire. A szájába vette az egyik bimbóját és szopogatni kezdte, nyögéseket csalva elő a lány torkából. Aztán áttért a másikra.
Sam felnevetett a lány nyöszörgésén és egyre keményebben szopta a meredező bimbót. Majd tovább indult lefelé, végigcsókolva Sally hasát. Amikor pedig elérte az ágyékát, nem vesztegette tovább az időt és a lány combjai közé fúrta az arcát. Sally felsikoltott, ahogy a nő ajkai közé kapta az ő szeméremajkait. Aztán Sam az ujjaival kezdte izgatni őt, miközben tovább nyalta.
Amikor úgy gondolta, a lány már készen áll, visszahúzódott és lemosolygott a lány élvezettől vonagló arcára.
- Kérlek! - nyöszörögte Sally. - Csináld!
Sam szeretője lcombjai közé kúszott és kezébe fogta a nagy szerszámot, aztán habozni kezdett.
- Kérlek, Sam! - nyögte a lány szinte már könyörgő hangon.
Azzal Sam belé tolta a műpénisz fejét és figyelte, ahogy az lassan a lányba hatol, közben Sally szemei lecsukódnak és a gyönyörű arc megfeszül.
Sam gerince mentén borzongás futott végig és egyre hevesebben löködte az ágyékát Sally-é felé. És érezte, ahogy a lány reagál, még többet követelve. Aztán a farok mélyen a lányba hatolt, Sam pedig előre hajolt és a szemébe nézett.
- Most már az enyém vagy.
Sally felnyögött, megragadta Sam tarkóját és mohón megcsókolta. Mindketten szenvedélyesen vetették magukat a csókba, miközben Sam lassan mozgatta a szerszámát ki-be. Közben ő is egyre hangosabban nyögött, ahogy a kis függelék a csiklóját izgatta.
Hamarosan a szoba megtelt a két izzadt test egymáshoz csattanásának és nyögéseiknek zajával. Hamarosan pedig Sam már nem bírta tovább és egy hangos nyögés kíséretében rátört a gyönyör.
Sally pontosan a nyomában volt. Lábai Sam dereka köré fonódtak és átölelte a nyakát, miközben rátört a gyönyör. Még sosem élt át ekkora élvezetet. Barlangja ráfeszült a hosszú dákóra, de az érzés, hogy most már örökre Samhez tartozik, mennyei mámorral töltötte el.
Sam tovább folytatta a mozgást, majd amikor érezte, hogy a lány nem reagál többé, lenézett és látta, hogy Sally elájult.
Beletelt egy pár percbe, mire a gyönyörű szemek ismét kinyíltak és a lány szája mosolyra húzódott.
- Már kezdtem aggódni - sóhajtott fel Sam megkönnyebbülten.
- Ez volt a legcsodálatosabb dolog életemben - simogatta meg a lány az arcát. Könny gyűlt a szemébe. - Nagyon szeretlek.
Sam visszamosolygott rá.
- Én is szeretlek téged, Kicsim - vonta a karjaiba Sally-t.
Néhány perc múlva ismét szétválltak és elterültek az ágyon.
- Van még egy ajándékom - mondta végül Sally.
- Még ezek után is. Már félek megkérdezni, mi az.
Sally halkan kuncogott, majd felkelt és a táskájához ment, hogy kivegyen belőle egy lapos csomagot, amit Sam leginkább könyvnek nézett.
- A szűzességem csak egyszer veheted el - mondta Sally, miközben felé nyújtotta a csomagot. - De ezzel sokszor szerezhetsz örömet magadnak.
Sam óvatosan lehámozta a csomagolást és ránézett a könyvre, amin a “Számtalan Leszbikus Pozitúra”-felirat díszelgett. Itt volt. Az L-betűs szó. Igyekezett nem sokat gondolni rá. Úgy értelmezte, hogy ő Sally-t szereti, és nem gondolt bele, milyen változást jelent ez a világban elfoglalt helyzetében.
Aztán kinyitotta a könyvet és a válla felett kukucskáló Sally-vel nézegették a képeket.
- Váó! Ez csodásan néz ki - ámuldozott Sally, miközben átölelte a nőt és melleit simogatta. - Ki kell próbálnunk majd párat ezekből.
Sam hátrahajtotta a fejét és megcsókolta a lány arcát.
- Nagyon rossz hatással vagy rám - suttogta pajkosan, miközben érezte, hogy ágyéka ismét lüktetni kezd. De úgy döntött, előbb inkább lezuhanyzik és kerít valami harapni valót. - Tisztálkodjunk meg és együnk valamit! Éhes vagyok és kell az energia is.
Sally elengedte őt, de huncut mosolya nyilvánvalóvá tette, hogy ő ezt csak pihenőnek fogja fel.

***

Key Westnek számtalan jó étterme volt és az állandó fesztiváli hangulat még jobban megkönnyítette a megfelelő hely megtalálását. Evés után sétáltak egy kicsit, majd Sally hirtelen megtorpant egy nagy épület előtt.
- Hé! Ez a Jewell’s Palace. Állítólag nagyszerű az éjszakai bárjuk.
- Akárhogy is, te még túl fiatal vagy ehhez.
- Ember! Ne légy már ilyen naív! - nevetett Sally. - Minden valamire való egyetemistának van egy hamis személyije az ilyen alkalmakra. Azon kívül, a Jewell’s egy külön nőknek fenntartott hely. Megnéztem a neten, mielőtt eljöttünk. Na! Ne légy már ünneprontó!
Sam végül beadta a derekát és engedte, hogy a lány az ajtóhoz rángassa. A biztonsági őrök megnézték a személyi igazolványukat és már be is engedték őket. Ami fogadta őket, az nem tűnt többnek egy átlagos bárnál, leszámítva a nagyjából harminc nőt, akik egy szál férfi nélkül lebzseltek odabent. Még a pultos sem volt kivétel.
Szereztek maguknak egy-egy pohár bort és leültek egy asztalhoz. A nők egymáshoz simulva táncoltak a helyiség közepén, néhányan már-már sokat mondóan ölelték egymást. Néha még csókolózó párokat is láttak. Minden olyan volt, mint amit az ember egy átlagos bártól várna. Kivéve, hogy itt csak nők voltak. Sally egyből otthon érezte magát, de Sam kicsit ideges volt.
Miután pár percig csak ücsörögtek, Sally felkérte Samet táncolni. Sam sosem szeretett különösebben táncolni. Pláne nem egy másik nővel. Ma este azonban úgy döntött, mindez nem érdekli, és mindent megad a szerelmének, amit csak az szeretne. Elvégre egy női bárban vannak.
Néhány gyors szám után a zene lassabbra váltott és Sam és Sally, vonakodva bár, de egymás karjaiba simultak. Sam lopva körbenézett, nem lát-e valaki ismerőst, aztán még közelebb húzta Sally-t és a nyakát kezdte csókolgatni.
- Ó, Édes! - nyögött fel a lány. - Imádlak.
Végigfuttatta a kezeit a nő hátán, majd megmarkolta a fenekét.
Sam kissé ideges volt, de körülöttük mindenki ezt csinálta, úgyhogy inkább elengedte magát és élvezte a helyzetet. Aztán Sally szemébe nézett és látta a benne csillogó végtelen szerelmet. Borzongás futott végig a gerince mentén és gondolkodás nélkül megcsókolta a lányt. Csak pillanatok múlva ébredt rá, mit is csinál és gyorsan ismét körbe nézett. Úgy látta, senki sem figyel rájuk, de aztán, amikor kéz a kézben visszasétáltak az asztalukhoz, egy hang megszólalt mögötte, amitől még a vér is megfagyott az ereiben: - Sam! Tényleg te vagy az?
Megfordult és egy magas, hosszú vörös hajú nővel találta szemben magát. Marie volt az, egy barátja az iskolából. a PhD-t is együtt csinálták és néhány projekten együtt is dolgoztak. Azonban sosem voltak igazi barátok, mert más-más körökben mozogtak. Sam tudta, hogy Marie büszke leszbikus.
Marie felfigyelt a rémületre Sam arcán, úgyhogy gyorsan átölelte és elmondta, hogy örül, hogy látja. Sam lassan megnyugodott, és elkezdett gondolkodni. Itt van ő, egy leszbikus bárban, egy lánnyal, és itt egy barátja, aki nyilván azonos okból tévedt be.
Miután visszanyerte az önuralmát, bemutatta Sally-t és Marie-t egymásnak és meghívta a barátját, hogy csatlakozzon hozzájuk. Aztán Sally-re nézett, aki beleegyezően bólintott. Marie is bemutatta a párját, Deborah-t, egy rövid fekete hajú nőt, és néhány barátját. Pár feszült perc után Marie Samhez hajolt: - Oké! Tisztázzuk! Mi folyik itt? Azt hittem, hozzámentél ahhoz a Larry-fickóhoz és boldogan éltek míg meg nem haltok.
Sam mindig is kedvelte Marie-t a nyilvánvaló különbözőségeik ellenére. Ez a nő mindig is barátságos és elfogadó volt. Öröm volt vele dolgozni. Sam néha szükségét érezte valakivel beszélni az életéről. Úgy döntött, erre Marie a legmegfelelőbb személy.
- Larry-vel minden rendben. Sajnos azonban, egymásnál sokkal inkább a munkánkkal házasodtunk össze. De amikor találkoztam Sally-ve, rájöttem, mit veszítettem. Már három hónapja vagyunk együtt és ez volt életem legjobb három hónapja. Csak egy hétig vagyunk itt, aztán megyünk is haza, de nem tudom, utána hogy birkózunk meg a helyzettel.
Marie számtalan kérdést szeretett volna feltenni, de úgy gondolta, ez sem a megfelelő hely, sem a megfelelő időpont erre, úgyhogy inkább témát váltott és Deborah-ról kezdett beszélni, aki egy iskolában volt könyvtáros.
- Egy igazi monogám leszbikus pár vagyunk egy kis huncutsággal mélyen eltemetve - kacsintott és melegen a barátjára mosolygott.
A beszélgetés tovább folytatódott, változatos témákban, amibe már Sally és Deborah is bekapcsolódott, majd valaki felvetette, hogy táncoljanak. Sam most már nem habozott. Megragadta Sally kezét és a parkettre rántotta. Sokat táncoltak és nevettek és Sam azon kapta magát, hogy nagyszerűen szórakozik.
Aztán visszamentek az asztalhoz és rendeltek még egy italt. Marie és Deborah közel ültek egymáshoz, kéz a kézben. Sam is Sally kezéért nyúlt és azokba a gyönyörű szemekbe nézett. Amikor ismét a barátaik felé nézett, meglepetten látta, hogy Deborah és Marie csókolóznak. És ahogy figyelte őket, látta, ahogy a barátja a másik nő topja alá nyúl és megmarkolja a mellét. Sam ismét kívülállónak érezte magát. Zavarba ejtette, hogy két nő mellette csókolózik. De az lepte meg a legjobban, hogy mennyire felizgatja.
Aztán hirtelen Sally érintése a combján térítette magához. Amikor oda fordult, látta, hogy a lány is a csókolózó párt figyeli, és épp annyira felizgatja a látvány, mint Samet. A keze feljebb csúszott a nő combján, de az inkább megfogta és gyengéden megszorította, mielőtt túl messzire menne. De a szituáció ellenére is az ágyéka lüktetni kezdett.
- Viselkedj! - sziszegte Sally-nek.
- Tényleg azt kellene? - mosolygott a lány. - Csak nézz rájuk!
Samnek nem kellett kétszer mondani.
Végül elérkezett a távozás ideje. Amikor kiléptek az utcára, Marie felajánlotta, hogy Sam és Sally menjenek velük vitorlázni másnak.
- Páran bérelünk egy katamaránt minden évben és kimegyünk a zátonyhoz. Van egy extra szobánk és Deborah-val azon gondolkodtunk, nem lenne-e kedvetek velünk tartani.
Az igazat megvallva, Sam és Sally egyébként is terveztek vitorlázni, úgyhogy egymásra néztek és egyszerre bólintottak. Megbeszélték az időt és a helyet, majd hazafelé indultak, kéz a kézben sétálva végig az utcán. Nem beszéltek sokat. Samet elfoglalta az a furcsa érzés, hogy már más is tud a kapcsolatukról.

***

Amikor már meztelenül feküdtek az ágyban, csókolóztak és simogatták egymást, Sally megkérdezte Samet, zavarja-e, hogy együtt látják őket.
- Te vagy a legjobb dolog, ami történt velem már nagyon régóta - válaszolta a nő. - Azt kívánom, bárcsak az otthoni életünk is olyan egyszerű lenne, mint az itteni. Annyira félek, hogy elveszítelek téged és a munkámat is, ha ez az egész kitudódik. De most nem akarok erre gondolni.
Sally megsimogatta a nő nyakát, majd magához húzta és elhalmozta minden szeretetével.
Sam felsóhajtott és szerelme karjaiba simult, hogy végül nyugtalan álomba merüljön.

Folytatása következik!
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: