Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lángoló szívek 4. fejezet

Írta: rgjohn
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2003. március 15.

****************************************************************************

Samnek sokáig tartott, amíg végre elaludt. Amikor pedig sikerült, rátörtek az erotikus álmok. Hatalmas mellek tengerében sétált. Mindent elleptek. Az egyiket kezdte szopogatni, miközben két másikat gyúrogatott a kezeivel. Aztán hirtelen nők jelentek meg mindenfele, arra várva, hogy a melleiket szopogassa. Hirtelen felpattantak a szemei. Hideg verejtékben úszott, de érezte, hogy ereiben forr a vér és ágyéka lüktet. Próbálta kiverni az álmot a fejéből, de valahányszor ismét elaludt, újabb erotikus álmok törtek rá, mindig nők főszereplésével. Csak feküdt az ágyban és bámulta a szűnni nem akaró havazást. Ágyéka már fájdalmasan lüktetett. Ki kellett találnia valamit, hogy végre megnyugodjon.
Sally-re nézett, és látta, hogy a lány még mindig alszik. Nem bírta tovább. Meg kellett szabadulnia ettől a vágytól. Benyúlt a takaró alá, végigsimított saját hasfalán, majd keze behatolt combjai közé. Érezte, hogy bugyija már teljesen átnedvesedett. Ujjait rásimította az anyagra lüktető szeméremajkainál és felnyögött. Középső ujjával simogatta ajkai közét és halkan nyögdécselt, miközben széjjelebb tette a lábait. Végül letolta a melegítőnadrágját és a bugyiját, majd ujjai ismét visszatértek éhesen követelődző szeméremtestéhez. Annyira idegen volt tőle, hogy maszturbáljon! Egy kézen meg tudta volna számolni, hányszor csinálta, mióta megházasodott. Most azonban ellenállhatatlan vágyat érzett, hogy magához nyúljon, és azon gondolkodott, eddig miért nem tette. Újabb halk nyögés tört fel a torkából és magába tolta egyik ujját.
Sally már az első nyögésre felriadt. Ahogy kinyitotta a szemét, látta, hogy Sam a hátán fekszik és a keze egyértelmű célzattal merül el combjai között. A szíve hirtelen hevesen verni kezdett és elöntötte testét a vágy. Keze remegett és igyekezett visszafogni magát attól, hogy ő is a lábai közé nyúljon.
Hamarosan Sam eljutott arra a pontra, ahonnan már nincs visszaút. A teste remegett és ujja rátalált keményre dagadt csiklójára. Gyengéden izgatta, miközben egyre közelebb és közelebb került a gyönyörhöz. Igyekezett a lehető legkisebb zajt csapni, de amikor a remegés elkezdődött, össze kellett szorítania a combjait. Az erőfeszítéstől már forgott körülötte a világ. Mintha az élvezet ellen küzdött volna. Az igyekezet, hogy visszatartsa, csak még tovább növelte benne a feszültséget. Hirtelen elakadt a lélegzete, ahogy rátört az orgazmus. Csípője felemelkedett az ágyról, lábai remegtek, úgy, hogy az ágy is megmozdult alatta.
Sally érezte a másik nő testének minden rezdülését és neki is minden lélekjelenlétére szüksége volt, hogy csendben maradjon. Hirtelen késztetést érzett, hogy rávesse magát a tanárnőre, de uralkodott magán. Ő is összeszorította a combjait és igyekezett leállítani szeméremajkai lüktetését. Majdnem felsóhajtott megkönnyebbülésében, amikor Sam teste végre elernyedt. Hirtelen úgy érezte, mintha a teste teljesen átforrósodott volna. Lerúgta magáról a takarót és nyögött egyet, mintha még mindig aludna.
Amikor ismét levegőhöz jutott, Sam Sally-re nézett, és megkönnyebbülve látta, hogy a lány még mindig alszik. Aztán észrevette, hogy a másik lerúgta magáról a takarót és a hátán fekszik, széttárt lábakkal. Arca békés volt, ahogy kócos tincsei a homloka elé lógtak. Sam az oldalára fordult és hosszan bámulta a lányt. Szinte gondolkodás nélkül emelte fel a kezét és kisimította a hajat Sally arcából. Most látta csak, milyen gyönyörű is ez a lány. Aztán tekintete végigfutott az előtte heverő testen. Hosszan időzőtt a méretes melleken, melyeken szinte már feszült szűk felső. Aztán lejjebb haladt a lány ágyékára. Halkan felnyögött a fátyolszerű anyagon áttetsző szeméremdomb látványától. Észrevette, hogy a lány simára borotválta ágyékát. Sam felült, hogy jobban megnézhesse, és látta, hogy Sally lábai köze valóban olyan sima, mint a babapopsi. Amikor érezte,hogy ismét pezsegni kezd a vére, kimászott az ágyból, visszavette a melegítőnadrágját és lesietett a földszintre.
Amikor a lépcső aljára ért, észrevette, hogy nem vette vissza a bugyiját. Felsóhajtott és ismét felsietett a lépcsőn.
Amint Sam kilépett a helyiségből, Sally kinyitotta a szemét és rögtön látta, hogy a nő bugyija még mindig az ágyon hever. Remegő kézzel nyúlt érte és felemelte. Azonnal érezte az anyagot átitató nedvességet. Felnyögött az izgatottságtól és az orrához emelte a ruhadarabot, hogy mélyen beszívja illatát. Szemei lecsukódtak, ahogy szinte már érezte a másik nő közelségét.
Sam megtorpant a lépcső tetején és ledöbbenve nézte, ahogy Sally az ő bugyiját szorongatja és szagolgatja. Aztán, legnagyobb meglepetésére, Sally szétnyitotta a bugyit és megnyalta az ágyékrészét. A látványtól a térdei remegni kezdtek és meg kellett markolnia a korlátot, hogy ne rogyjon össze. Lassan ismét lesétált a lépcsőn és remegő végtagokkal belépett a konyhába. Majdnem a tojásokat is elejtette, ahogy kivette őket a hűtőből. Aztán leült, hogy némi levegőhöz jusson és hozzákezdett a reggeli elkészítéséhez.
Odafent Sally gyorsan levetette a pizsamáját, aztán fogta Sam nedves bugyiját és a melleihez dörgölte, élvezve, ahogy az anyag bimbóit karistolja. Aztán végigsimított vele a hasán, le egészen ágyékáig. Duzzadt szeméremajkaihoz nyomta az anyagot és fel-le dörgölte. Amikor csiklójához ért, egész teste megremegett. Hamarosan saját nedvei is Saméihez keveredtek. El se tudta hinni, milyen izgató lehet egy másik nő bugyijára élvezni. Aztán középső ujjával gyengéden szeméremajkai közé simította az anyagot. Hirtelen felnyögött és teste megemelkedett. Bejárata ráfeszült a bugyi anyagára. Ez volt a legintenzívebb élvezet, amit valaha átélt. Amikor csitulni kezdett a gyönyör, ismét orrához húzta a bugyit, majd a táskájába gyömöszölte. Utána felöltözött és remegő lábakkal lefelé indult a lépcsőn.
Amikor leért a lépcső aljára, kinézett az ablakon. Hirtelen egy nyögés szakadt ki a torkából és oda rohant.
- Mi a baj? - fordult felé Sam a tűzhelytől, majd mellé sietett.
- Nézd! - mutatott kifelé Sally.
- Te jó ég! - nyögte Sam, ahogy megpillantotta a teljesen elhavazott kocsit.
- Hadd hozzam a rádió! - szaladt fel ismét Sally az emeletre, hogy néhány perc múlva visszatérjen. - Nem jó a helyzet. Azt mondják, ez a leghevesebb vihar errefelé negyven éve.
- Szent Isten! Akkor ma már nem jutunk ki innen, nem igaz?
- Nem hiszem. De ne aggódj! Van elég élelmünk hetekig.
- Nem erről van szó. Vissza kell mennem. Túl sok a dolgom.
- Napokba telhet, amíg kikeveredünk innen - vonta össze a szemöldökét Sally, de odabent ujjongott.
- Fel tudunk hívni valakit?
- Persze, de nem fognak tudni kihozni minket innen. Mérföldekre vagyunk a legközelebbi rendszeresen tisztított úttól.
Sam vett egy mély levegőt, majd kifújta. Aztán megérezte az égett szalonna szagát.
- A fenébe! - kiáltott fel és a tűzhelyhez rohant. Megmentette, amit tudott és egy tányérra tette. Amikor megfordult, meglátta, hogy Sally felé közeledik. Szeme elkerekedett, amikor meglátta, mit visel a lány. Felsőnek egy szűk toppot vett fel, ami kiemelte hatalmas melleit. Az anyagon átütöttek meredező mellbimbói. Alatta egy szűk fehér tornadresszt tapadt a testére, mintegy második bőr. Olyan szűk volt, hogy lábai között besimult szeméremajkai közé.
Sally látta meglepett tekintetét.
- Arra számítottam, elmehetünk majd síelni. Ezek a sídresszek nagyon kényelmesek. Szívesen viselem őket fehérnemű helyett is - kuncogott és elpirult.
Sam nem szólt semmit, csak felvonta a szemöldökét és ajkai apró mosolyra húzódtak.
- Nos, ülj csak le, és reggelizzünk! Nem vagyok a legjobb szakát, de azért még egy omlettet össze tudok ütni.
- Sam, sajnálom, hogy belerángattalak ebbe, tényleg.
- Nem a te hibád, kicsim. Utána kellett volna néznem az időjárásnak. Most már viszont csak annyit tehetünk, hogy megpróbáljuk kihozni a legjobbat a helyzetből. Igazság szerint, talán jót is tesz nekem pár nap szabadság. És lehetnék sokkal rosszabb helyzetben is - mosolygott a lányra. - Majd később telefonálok és szólok valakinek, hogy még élek.
- Köszi - mosolygott Sally.
- De mit?
- Hogy nem hibáztatsz.
- Inkább egyél! - tette a lány elé a tányért Sam.
Reggeli után vártak egy kicsit, amíg a szél elcsendesedik és a havazás is abbamarad. Mindketten felvették a síruhájukat, amit a szekrényben találtak. Azonban amikor ki akarták nyitni az ajtót, az elakadt a hóban.
- Semmi gond. A hátsó ajtónak tisztának kell lennie - mondta Sally. Hátra siettek és kisurrantak.
A nap sugarai áttörtek a felhőzeten és az ég kezdett kitisztulni. Hirtelen egy fehér csodavilág közepén találták magukat. Mindent hó borított és fehéren szikrázott. A ház felé vezető út teljesen eltűnt. Mintha soha nem is létezett volna. Semmi ember alkotta tereptárgy nem látszott, kivéve a házat és a fészert.
Sally a fészerhez vezette őket, majd eltakarítottak elég havat, hogy be tudjanak jutni. Számtalan sífelszerelést és két motoros szánt találtak bent.
- Próbáld fel ezt! - nyújtott át Sally egy megfelelőnek tűnő méretű pár csizmát Samnek.
Végül kicsit nagynak bizonyult, de nem vészesen. Sally segített neki rögzíteni a kötéseket, majd ő is felvette a sajátját, hogy utána a síléceiket cipelve átvágjanak a havon egy olyan pontig ahonnan már elindulhattak.
Sam még sosem síelt. Bár vizisíhez már volt szerencséje, és reménykedett, sok nem lehet az eltérés. Amikor már a léceken állt, rájött, nagyot tévedett. Amikor el akart indulni, azonnal elterült a hóban.
Sally próbálta felsegíteni, de Sam magára rántotta őt. Mindketten torkuk szakadtából nevetni kezdtek.
- Nehezebb, mint hittem - kuncogott Sam, majd elnyúlt a hátán a hóban.
- Gyorsan belejössz, hidd el! - bátorította Sally.
Amikor végre ismét talpra kecmeregtek, Sally megmutatta Samnek, hogyan tud gyalogolni a sílécekkel a lábán. Lassan haladtak a hóborította erdőn keresztül, míg végül el nem értek egy nyílt területet egy hegytetőn.
- Váó! - sóhajtott fel Sam, ahogy végignézett a völgyön. - Ez gyönyörű.
- Én is így gondolom. Tudtam, hogy tetszeni fog. Apával rengeteget síeltünk errefelé. Néha annyira elfáradtunk, hogy mire vissza értünk a házhoz, csak leroskadtunk a kandalló elé és elaludtunk, hogy csak másnap reggel térjünk magunkhoz.
- Na és most, mit csináljunk? - markolta meg a botjait Sam.
- Csak figyelj! - indult el Sally lefelé a lejtőn, megmutatva Samnek, hogyan haladjon, aztán hogyan állítsa meg magát. Amikor Sam próbálkozott, alig haladt előre három métert és már fel is bukott. Nevetve tápászkodott fel és tovább indult. Végül, négy vagy öt esés után elért oda, ahol Sally várt rá. Bár megállni nem tudott. Szerencsére Sally időben elkapta őt.
- Ha még sokáig csináljuk ezt, a végén annyira kifáradok, hogy a hátadon kell visszacipelned - nevetett Sam, majd Sally-re nézett, aki hülyén vigyorogva nézett vissza rá. - Mi az?
- Semmi. Csak tiszta hó vagy. Mint egy hóember - nevetett a lány.
Sam érezte, hogy elpirul és elfordította a tekintetét. Ekkor azonban elvesztette az egyensúlyát és Sally-re zuhant. A lány is hátra esett és neki ütközött egy fának, ami roskadozott a hótól. A nehéz hótömeg lezúdult a fáról, egyenesen a nyakukba. Mindketten sikítottak a nevetéstől, ahogy hóval borítva elterültek a földön.
Sam hangosan felnevetett. Aztán hirtelen észrevette, hogy teljes testhosszában Sally-n fekszik és arcuk alig egy arasznyira van egymástól. Lenézett a hó fedte arcra, majd gyorsan levette a kesztűjét és elkezdte megtisztogatni a lányt. Amikor már elég havat letakarított, látta, hogy Sally mosolyog és csillognak a szemei. Arca kipirult a hidegtől és nedves volt a ráolvadt hótól. A bőre meleg volt és selymes. Samre hirtelen ellenállhatatlan vágy tört rá, hogy megcsókolja. Ehelyett azonban legördült róla és elterült a hátán. Csak feküdt ott és nézte a szikrázó napsütést.
- Na gyerünk, lusta csiga! - tápászkodott fel Sally, majd Samet is felrántotta.
Lassan tovább indultak lefelé a hegyen. Sam gyorsan tanult és hamarosan már esés nélkül le tudott siklani a hegyoldalban. Szerencsére a hó elég vastag volt, hogy besüppedve lelassítsa.
Pár órával később már mindketten elég fáradtak voltak ahhoz, hogy visszainduljanak.
Hosszú volt az út vissza a házhoz. Teljesen kifáradtak, mire beestek az ajtón. Gyorsan levetkőztek és a kandalló elé lógatták nedves ruháikat.
- Megrakom a tüzet. Addig hozhatnál egy kis bort meg poharakat - javasolta Sally.
Amikor Sam kilépett a konyhából, hirtelen megdermedt. Csak nézte Sally-t, ahogy a kandalló előtt térdelve a tűzzel foglalatoskodik. Csak a dressze volt rajta, ami szorosan ráfeszült formás fenekére. Sam érezte, ahogy forróság önti el a testét. Azonnal felvillant lelki szemei előtt a kép, ahogy reggel a lány felé lépdelt. Vett egy mély levegőt és lassan oda lépett Sally-hez. Aztán leült a padlóra és a kanapénak döntötte a hátát.
Sally érezte magán a másik nő tekintetét, miközben tovább dolgozott. Talán tovább is, mint szükséges volt. Az arca kipirult, de nem a tűz melegétől.
Sam elmosolyodott, ahogy belekortyolt a borba és figyelte, ahogy Sally előtte kicsit sem feltűnően ringatja a hátsóját. Próbált nyugodt maradni, de egész teste remegett az izgatottságtól. Érezte, hogy egy izzadtságcsepp jelenik meg a szemöldökénél és lassan legördül.
Végül Sally is csatlakozott hozzá és együtt dőltek a kanapénak, szemben a tűzzel. Vállaik összeértek. Amikor az első üveg bor elfogyott, Sally hozott egy másikat. Halkan beszélgettek egy ideig, majd elcsendesedtek. Csak a tűz ropogása hallatszott. Egy kicsivel később Sam érezte, hogy a lány feje a vállára hanyatlik. Az ütemes légzésből egyértelmű volt, hogy Sally elaludt. Amikor kissé odább mozdult, Sally lejjebb csúszott az oldalán. Az ölébe fektette a lány fejét és figyelte, ahogy alszik. Hirtelen ismét ellenállhatatlan vágyat érzett, hogy megcsókolja őt. Az ereiben izzó bortól megrészegülve előre hajolt és maga felé fordította Sally arcát. Ajkai gyengéden a gyönyörű lányéihoz értek. Forogni kezdett körülötte a világ. Ugrott egyet, amikor egy kéz megérintette a tarkóját.
Sally felnyögött és kinyitotta a száját, hogy még jobban a csókjába vonja a másik nőt. Ágyéka lüktetett, ahogy áttolta a nyelvét Sam szájába. Egy újabb nyögés tört fel belőle, ahogy Sam átadta magát neki. Azt hitte, a szíve kiugrik a mellkasából, amikor visszahúzta a nyelvét és Samé követte azt. Rázárta az ajkait és gyengéden szopogatni kezdte a másik nő nyelvét. Borzongás futott végig a gerince mentén, és hamarosan nyelveik vad táncot kezdtek járni.
Hogy lehet valami, ami ilyen rossz, ilyen élvezetes? - futott át Sam agyán, miközben egyre jobban elmélyült a csók. Keze egyszercsak a lány hasára siklott. Mindketten megfeszültek. Aztán Sam megérintette a lány mellének alsó peremét és egy pillanatra habozott. Mégis mit művel? De, mintha már nem is lenne ura önmagának, keze tovább mozdult és rásimult Sally egyik mellére.
A lány remegő ujjakkalt vette le magáról a toppot. Érezte magán Sam kezét és egész teste remegni kezdett. Aztán ismét megcsókolták egymást és hevesen szopogatta a nő nyelvét.
Sam habozott, aztán felnyögött, ahogy Sally még jobban a csókjába vonta őt. Egy pillanatra észbe kapott és elhúzódott a lánytól. Aztán lenézett és látta a kezét a lány mellén. Mintha egy álom lett volna. Mint az előző éjjel. Csak nézte, ahogy ujjai gyengéden simogatták a puha bőrt. Már sokszor érintette a saját melleit, de ez most teljesen más volt. Gyengéden markolászta Sally mellét és hüvelykujja a lány bimbójára tapadt.
- Kérlek, vedd a szádba! Kérlek - nyöszörögte Sally, egyik kezét még mindig Sam tarkóján nyugtatva.
Sam érezte, hogy a lány gyengéden lehúzza a fejét, alig pár centinyire a mellétől. Habozott. Nem volt már visszaút.
- Kérlek! - zihálta Sally, Sam pedig egész testében remegett, ahogy nyelve hegyével megérintette a meredező mellbimbót. Hallotta, ahogy Sally felnyög, majd már bátrabban nyalta meg a lány mellét. Ő is felnyögött, ahogy érezte az elomló bőrt a nyelve alatt. Aztán szélesebbre tárta a száját és szopogatni kezdte a telt mellet. Vére olyan hevesen dübörgött az ereiben, hogy még Sally hangos zihálása sem jutott el tőle a tudatáig. Olyan érzés volt, mintha egy hatalmas pillecukrot tartana a szájában. Bár a bizonyíték ott volt az ajkai között, el se tudta hinni, hogy egy másik nő mellét szopogatja. Pár napja hevesen tiltakozott volna, hogy valaha is ilyet csináljon. Most viszont meg se próbált elhúzódni. Engedett a gyengéd erőszaknak, ahogy Sally közelebb húzta őt magához. Ahogy fogaival és nyelvével kezdte izgatni a duzzadt mellbimbót, Sally remegni kezdett.
A lány hamar átlendült a gyönyörök világába, ahol még sosem járt azelőtt. Semmi nem készítette fel erre. Barlangja megtelt nedveivel, amik szökőárként törtek ki dressze szűk ágyékrészébe. Egy sötét folt jelent meg a fehér anyagon. Hangosan felnyögött az élvezettől, majd, ahogy teljes erejével rátört a gyönyör, hangosan felsikoltott.
Sam alig hallott valamit. Teljesen belefeledkezett a lány mellének szopogatásába. Sally gyönyöre már tovaszállt, mire ő ráeszmélt az egészre. Amikor érezte a tarkóját markoló kéz elernyedését, elhúzódott. Forgott körülötte a világ. Ajkai lüktettek az érzés utóhatásaitól. Megérintette a száját, majd hirtelen rádöbbent, mit is tett és majdnem ugrott egyet. Legszívesebben ugrott volna egyet hátra.
- Én… azt hiszem… csinálok valamit enni - motyogta, majd zavartan elsietett a konyha felé.

Folytatása következik!
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Olyan szépen tudnak ébredni a lányok! Tetszett.

Sinara ·
Örülök, hogy ilyen pozitív véleményeket vált ki a történet. :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: