Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lángoló szívek 3. fejezet

Írta: rgjohn
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2003. március 15.

****************************************************************************


Aznap este, amikor Sam leparkolt Sally-ék háza előtt, a lány már ott várt rá egy kis táskával. Elmosolyodott, amikor meglátta a lány izgatott arcát. Habár hosszan rágta magát a döntése miatt, hogy rábólintott az útra, Sally lelkesedése jobb kedvre derítette. Amúgy is, ez egy jó lehetőség, hogy pihenhessen és elmenekülhessen kicsit az utóbbi napok nyomása elől.
Sally beugrott a kocsiba és csicsergő hangon köszönt, miközben a hátsó ülésre dobta a táskáját. Aztán azonnal útba igazította Samet, és már el is indultak a kétsávos úton észak felé.
Úgy beszélgettek, mint két régi, iskolai barát. Sam még azt is megengedte a lánynak, hogy az iskola falain túl tegezze. Észre sem vette, hogy repül az idő… ahogy azt se, mennyire szűkül az út. Amikor minderre felfigyelt, már a hegyek között jártak és szálingózni kezdett a hó. Ahelyett azonban, hogy aggódni kezdett volna, izgatott lett.
- És, hol is van a családod ezen a hétvégén? - érdeklődött.
- Nos, apa sokat utazik. Már nem járunk ide sokat együtt. Csak én egyedül néha. De mióta az iskola elkezdődött, már én se.
- Nem félsz egyedül nekivágni a vadonnak?
- Nem. Igazából nagyon megnyugtató is. Tüzet rakok előveszek egy kis bort… ööö, hogy felmelegítsem magam a síelés után.
- Nos, örülök, hogy így alakult. Tényleg szükségem volt egy kis szünetre - nézett Sam a lányra.
Sally szűk farmert viselt és fehér melegítőt, ami jól kiemelte telt mellei körvonalait. Általában nem viselt ilyen szűk ruhát, pont a mellei nagy mérete miatt, azonban tudta, Sam mennyire szereti legeltetni rajtuk a szemét, ha okot talál rá. Ő pedig élvezte a kutató tekintetet.
Sam igyekezett nem a lány melleit bámulni. Tudta, mennyire taszító, amikor egy férfi csak arra tudja csorgatni a nyálát, de Sally-t elnézve, meg tudta érteni őket. Habár az ő mellei is nagyok voltak, nem öltöttek ilyen szép, kerek formát. Abból, ahogy remegtek, amikor a lány beugrott a kocsiba, leszűrte a következtetést, hogy a ruha alatt nem lapul melltartó. És persze a bugyira se számíthatott. Ezek a mai fiatalok! Megborzongott a gondolatra, hogy az anyja kinyírná, ha ő csinálná ezt.
Az idő csak úgy repült, ahogy beszélgettek, mindenről, ami csak szóba került. Egyszer megálltak, hogy kimenjenek a mosdóba és vegyenek néhány romlandó élelmiszert a hétvégére. Úgy fél óra múlva már egy egysávos úton haladtak a hegyek között. Addigra már erősen havazott.
- Már közel vagyunk? - erőltette a szemét Sam, hogy lásson a hófüggönyön keresztül.
- Igen. Már csak pár mérföld.
Hamarosan meg is látták a házat egy kis hegy tetején, magas fák ölelésében.
- Itt is vagyunk - mondta Sally izgatottan.
Sam leparkolt, aztán kipakolták a csomagokat és eltakarították a havat az ajtóból. Sally előhorgászta a kulcsot és kinyitotta az ajtót.
- Váó! - álmélkodott Sam, ahogy belépett és körbe nézett. Viszonylag modern volt a berendezés az egyetlen nagy szobában, ami fölött a padlástérben helyezkedett el a hálószoba, a konyha és a mosdó. A hatalmas kandalló uralta az egyik falat, a szoba pedig kényelmesen volt berendezve. Az egyik oldalon egy lépcső vezetett fel az emeletre, a franciaágyhoz. Szerencsére volt áram és meleg víz is. Alig volt hihető, hogy az erdő közepén vannak.
- Csodálatos - mondta Sam.
- Köszi. Már hónapok óta nem volt it senki. De Apa jól beraktározott tüzifából és ételből, és a motoros szánban is van üzemanyag. Mindenünk van legalább egy hónapra.
- Remélem, nem lesz szükségünk rá, hogy kipróbáljuk - nevetett Sam, majd aggodalmasan kinézett az ablakon a szakadó hóra.
Egyikük sem nézett utána az időjárásnak indulás előtt.
- Begyújtok, addig pedig kipakolhatsz az emeleten - vette le a kabátját Sally.
- Köszönöm - vitte fel Sam a taskáját a lépcsőn. Amikor körülnézett a padlástérben, elégedetten sóhajtott. Egy igazán kellemes hétvége elé néztek.
- Vannak lepedők a szekrényben - kiáltott Sally, miközben fát rakott a kandallóba. Volt fűtés a házban, de jobban szeretett tüzet rakni, mert az gyorsabban átmelegíti a házat. Amellett pedig, az sokkal romantikusabb is volt.
Miközben Sam megágyazott, hirtelen belenyilallt a kérdés, vajon Sally hol fog aludni. Aztán eszébe jutott, talán arra számít, együtt alszanak. Kissé kényelmetlen volt az érzés, hiszen senkivel sem aludt még egy ágyban a férjén kívül egész kicsi kora óta. De nem tudta, hogy közölhetné ezt Sally-vel.
Amikor lement a földszintre, a lány már begyújtott és épp forró csokit készített kettejüknek.
- Gondoltam, ücsöröghetnénk itt egy kicsit és beszélgethetnénk a forró csoki mellett - magyarázta.
- Csodásan hangzik - telepedett le Sam a szőnyegre a kandalló előtt.
Sally is mellé ült és átadta neki az egyik bögrét.
A szél süvített odakint, mindent elborítva hóval. De erre egyikük sem figyelt fel, miközben halkan beszélgettek a tüzet bámulva.
Sally kiment a konyhába, majd visszajött egy üveg brandy-vel.
- Ez talán majd felmelegít - töltött egy keveset és átnyújtotta Samnek.
- Elég idős vagy már, hogy igyál, kisasszony? - mosolygott huncutul Sam.
- Majdnem - kuncogott Sally.
- Nos, amíg nem vezetsz…
Nem sokkal később már jócskán hiányzott az üvegből, Sam pedig kezdett elernyedni.
- És, van barátod? - kérdezte.
- Nem. Most éppen nincs. Randiztam párral éveleje óta, de többségük annyira éretlen! Csak egy dologra tudnak gondolni - kuncogott. - Ha érted, mire gondolok.
- Igen. Tökéletesen értem.
- És te, mennyi ideje vagy hátas?
- Már öt éve.
- Larry kedves fickónak tűnik - jegyezte meg Sally. - De egy kicsit idősebb nálad, nem?
A fiatalság ártatlansága - mosolygott magában Sam.
- Hát… igen.
- Ó, bocsánat! Azt hiszem, túl indiszkrét voltam - kuncogott idegesen és töltött még egy adag forró csokit.
- Nem, nem. Csak arra kérdeztél rá, amire mindenki gondol, csak fél szóba hozni. Ez jó dolog - mosolygott Sam. - Larry-vel akkor találkoztunk, amikor a diplomamunkámon dolgoztam. Húsz évvel idősebb nálam. Akkoriban pont ugyanúgy éreztem a fiúkkal kapcsolatban, mint te most. Aztán jött Larry, és… Jó volt hozzám, és valami megfogott benne. Talán a kaland izgalma, hogy egy idősebb férfivel lehetek. Már volt egyszer házas és van is egy velem majdnem olyan idős lánya, mint én.
- Te nem vagy idős - szaladt ki Sally száján, majd elpirult.
- Köszönöm, kicsim. De mostanában kezdem már öregnek érezni magam.
A szoba csendbe borult. Egyikük sem szólalt meg. Aztán az alkohol megoldottan Sally nyelvét.
- De azért… jó az ágyban? - kérdezte, majd kuncogni kezdett. - Bocsánat, bocsánat… Nem tudok uralkodni magamon, amikor iszom - pirult el.
- Semmi gond. Azt hiszem, a jó válasz, hogy az volt, de a stressz sokat kivett belőle. De persze a szex sosem számított annyit nekem. Azt hiszem, sosem értettem, mi olyan nagy durranás benne.
- Tudom, mire gondolsz. Tizenhat voltam az elsőnél a fiúm hátsó ülésén. Nem volt túl felemelő, de nagyon fájt. Volt még pár alkalom az elmúlt két évben, de a tüzijáték mindig elmaradt. Viszont… amikor… magamnak csináltam… - sütötte le a szemét, majd felnézett Samre. - Akkor mindent megkaptam, amire vágytam.
Sam megint elmosolyodott a lányon.
- Igen… néha jobb, ha magad csinálod - kuncogott ő is és elvörösödött.
Érezte a bizsergést a combjai között, és gondolta, jobb, ha témát váltanak. Oldalra fordult, hogy letegye a bögréjét, majd felnyögött, ahogy éles fájdalom nyilallt a nyakába.
- Baj van? - ugrott fel Sally.
- Azt hiszem, a három órás úttól elgémberedett a nyakam. Évekkel ezelőtt volt egy röplabdasérülésem, és néha előjön.
- Nos, szerencséje van, hölgyem, mivel múlt nyáron elvégeztem egy terápiás masszázs-tanfolyamot - vigyorgott Sally. - Fordulj csak meg!
Sam Sally felé fordította a hátát, és érezte, ahogy a lány kezei a vállaira simulnak. Bizsergés futott végig a gerince mentén, ahogy az ügyes kezek az izmait nyomogatták.
- Ó, ez csodás érzés! - nyögte.
Sally masszírozta egy ideig, majd megjegyezte? . Az egész hátad feszül. Miért nem veszel egy forró zuhanyt? Utána majd jobb munkát végzek.
- Remekül hangzik.
Fél órával később Sam egy kivágott pólóban és egy melegítőnadrágban lépett ki a fürdőszobából. Nem vett melltartót, így mellei szabadon hullámoztak, amitől kissé kényelmetlenül érezte magát.
Sally ugyanott várt rá, egy nagy törülközővel a kanapéra terítve. Ő is átöltözött egy kék melegítőnadrágba és topba. Amíg Sam elvolt, ivott még pár kupicával, hogy bátorságot merítsen és megnyugodjon. Ahogy az idősebb nőre nézett, tekintetét annak telt mellein legeltette és a meredező mellbimbókon, amik szinte átszúrták a ruha anyagát. Hirtelen bizsergés lett úrrá combjai között. Sammel ellentétben ő már évek óta tudta, élvezi a nők látványát. Már egy jó ideje álmodozott is róla, milyen lehet a szex egy másik nővel. Tudta, ez több egyszerű kíváncsiságnál, és sokszor maszturált is egy nőt képzelve maga elé. Az a nő oedig egyre gyakrabban volt Sam.
Habár sosem remélte, hogy sikerülhet ide csalnia Samet és elcsábítania, átfutott az ötlet az agyán. Persze fogalma sem volt róla, hogy kell elcsábítani valakit, és a világért sem áldozta volna fel a barátságukat a próbálkozás kedvéért.
- Figyelj, nem muszáj ezt csinálnod - mondta Sam. - Már jobban is van a nyakam. - Amikor meglátta a csalódottságot Sally szemében, hozzátette: - De ha szeretnéd, semmi gond.
- Persze. Nem mindennapi, hogy egy gyönyörű nőt kaphatok a kezeim közé. A legtöbb nő a tanfolyamon öreg volt és ráncos - kuncogott, a szája elé téve a kezét.
Sam tudta, hogy a lány talán kicsit túl sokat is ivott, de csak mosolygott.
- Akkor, hogy szeretnéd?
Milliónyi lehetséges válasz kergetőzött Sally fejében, végül azonban csak ennyit mondott: - Feküdj hasra a kanapén!
Sam végigfeküdt a bútordarabon, Sally pedig mellé térdelt, majd átnyúlt felette, hogy masszírozni kezdje a nő nyakát és vállait.
- Mmmm! - nyögte Sam, ahogy a lány tapasztalt ujjai az izmaiba mélyedtek. - Csodás kezeid vannak.
Neked pedig csodás segged - gondolta Sally, ahogy a feszülő nadrágra nézett.
- Köszönöm - mondta inkább és tovább nyomogatta a nő izmait, majd a hátát. Végighaladt Sam gerince mentén. Amikor elérte a póló alját, a selymes bőrt kezdte simogatni, le egészen a nadrágig, majd visszafelé indult. - Nem baj, ha előveszek egy kis olajat is?
Sam beleegyezően morgott. A meleg, a tűz, a likőr és a kényelmes kanapé elálmosította.
Sally felkapta a flakont és a tűz mellé ült, hogy felmelegítse kezeit. Összedörzsölte őket, majd visszatért Samhez, és ismét a hátát kezdte masszírozni.
A nő felnyögött a gyönyörtől, ahogy megérezte Sally olajos kezeit. A lány átemelte fölötte az egyik lábát és óvatosan a fenekére ereszkedett, miközben tovább masszírozta. El sem tudta képzelni, milyen jó érzés lehet a nőt masszírozni. Már számtalanszor csinált ilyet, de még sosem élvezte ennyire. Bizsergés futott végig a karjain. Sam hátának minden négyzetcentiméterén végig haladt. Az átlagos masszázs hamar véget ért, de nem akarta befejezni.
Ahogy azon gondolkodott, hogyan tovább, kezei remegni kezdtek. Lassan felfelé haladt a nő hátán, majd le az oldala mentén. Egyre lejjebb haladt, míg végül ujjai hegye már Sam melleinek peremét érintették. Érezte, ahogy az ágyéka lüktetni kezd. Ujjai egyre lejjebb csusszantak, amikor viszont a nő felnyögött, egy pillanatra megállt. Készen állt rá, hogy visszakozzon, de amikor Sam nem hallatott több hangot, tovább indult. Szíve hevesen vert, ahogy ujjai a nő mellei környékén kalandoztak. Tudta, már csak centik választják el a meredező bimbóktól. Merje megtenni?
Sam magához tért, ahogy Sally kissé erősebben kezdte masszírozni mellei szélét. Azonnal átlátta a helyzetet és tudta, le kéne állítania a lányt, de túl jó érzés volt. Szíve egyre hevesebben vert, úgyhogy tiltakozás helyett inkább felnyögött, mintha még mindig álmos kábulatában lenne. Aztán, magát is meglepve, teste lassan megemelkedett, hogy utat biztosítson Sally-nek a melleihez. Nyögései egyre sűrűsödtek, ahogy a lány a bimbóihoz ért.
Sally már azt hitte, mindjárt elalél az izgalomtól. Végre érezhette Sam forró mellbimbóit. Ez volt a legcsodásabb érzés, amiben valaha része volt. Hirtelen elkeseredetten vágyott rá, hogy tovább haladjon és tenyerébe vehesse Sam melleit. Azzal próbálta elterelni a gondolatait, hogy ujjai hegyével lassan körözött a kemény mellbimbók körül. Nem akart kockáztatni semmit egy bolondos gondolat kedvéért. Amikor elhatározta, nem engedheti, hogy továbbmenjen, inkább előre hajolt és Sam fülébe suttogott: - Szeretnéd, ha a lábaidat is megmasszíroznám?
A nő kiérezte a csalódottságot a szavaiból és majdnem felnyögött a testét feszítő izgalomtól. Beleegyezően nyöszötgött.
Sally lejjebb csúszott és a nadrág pereméhez nyúlt. Amikor Sam megérezte a puha ujjak érintését, arra gondolt, talán most követi el élete legnagyobb hibáját. De már túl késő volt, hogy tiltakozzon.
Sally felsóhajtott, ahogy megcsodálta Sam felszínre kerülő eltestét. Már csak egy rózsaszín bugyi volt rajta, ami szorosan feszült a fenekén. Sally teste remegett, ahogy végigmérte a csodás lábakat.
Sam érezte, ahogy a tapasztalt ujjak ismét hozzá érnek, és ahogy a kutató tekintet szinte égeti meztelen bőrét. Egy örökkévalóságnak tűnt, pedig csak percekig dolgozott Sally a lábain, a nő pedig hangosan nyögött az élvezettől.
Sally bugyija mostanra már teljesen átázott. Remélte, nem látszik meg a nedvesség a nadrágján keresztül. Lassan beledörzsölte az olajat Sam bőrébe, majd ujjai felfele mozdultak a nő fenekéhez. Erősen fontolgatta, hogy kezeit a formás farpofákra simítja, de helyette inkább csak megigazította a farpofák közé szorult szövetet. Egyszerű mozdulat volt, de ettől mindkettőjük teste megremegett. Aztán, ahogy előre hajolt, hogy végigsimítson a hosszú combokon, felsője az olajtól fényes bőrhöz ért. Ahogy észrevette, mennyire összepiszkította ruháját, gondolt egyet és átrántotta a fején, kiszabadítva meztelen melleit.
Mindig is kicsit zavarban érezte magát a mellei mérete miatt. Azt kívánta, bárcsak kisebbek lennének, és próbálta eltakarni őket. Főleg a mellbimbói miatt volt zavarban. A normálisnál talán kicsit teltebbek voltak, puhák és nagyon érzékenyek. Néha már azzal fel tudta juttatni magát a csúcsra, hogy csak a bimbóit morzsolgatta.
Most pedig, ahogy előre hajolt, mellei szabadon lengtek. Ahogy végigsimított Sam combjain, bimbói a nő lábához értek. Halkan felnyögött, ahogy a forró olaj Sam bőrén simogatta a melleit.
Sam felnyögött, ahogy felismerte az érintés forrását. Amikor kinyitotta a szemeit, lepillantott Sally-re, és érezte, hogy bugyija lassan átnedvesedik.
Ahogy Sally haladt tovább, mellei Sam vádlijához dörzsölődtek. Érezte a borzongató élvezetet az ágyékában. Szemei ismét lecsukódtak és egyre hangosabban nyögött, miközben összeszorította ajkait. Teste remegni kezdett és ágyéka megfeszült. El se tudta hinni, hogy ez történik vele. Mindjárt elélvez. Beharapta az ajkát, hogy elejét vegye sikoltásának.
Érezte a lány remegését is és hallotta nyögéseit. Egyértelmű volt, hogy ő is ugyanazt éli át, mint Sam. Teste úgy remegett, mint még soha az előtt. Aztán, mielőtt észbe kapott volna, Sally teste lecsusszant róla, ahogy a lány felállt. Halkan felnyögött, ahogy megpillantotta a lány olajos melleit.
Sally felállt és magához szorította a topját.
- Ööö… azt hiszem, most lezuhanyzom - motyogta. - Segítenél kinyitni nekem a kanapét ágynak?
- Persze - tápázkodott fel Sam. - Köszönöm a masszázst - mondta, aztán rádöbbent, a bugyiján és feszes felsőjén kívül gyakorlatilag meztelen. Sally-re nézett, és látta, hogy a lány is az ő félmeztelenségét bámulja. Félreérthetetlen volt a tekintete. Aztán figyelte, ahogy Sally sietve visszaveszi a topját. Most végigmérhette a lány csodálatos melleit. Gyönyörűek voltak. Gömbölyűek, hegyükön a puffadt bimbókkal. Aztán elvörösödött, amikor látta, Sally is felfigyelt a pillantására. Gyorsan elfordult és a kanapét kezdte igazgatni.
A két nő óvatosan kinyitotta a kanapét, majd eligazgatták a matracot. Csalódottan látták, hogy a bútor nem alkalmas alvásra. A matrac koszos volt és szakadt.
- Nem alhatsz itt - jelentette ki Sam, egy pillanatig fontolgatva a lehetőségeket. Nem engedhette, hogy a padlón aludjon. - Nos… az ágy odafent két személyes. Esetleg… megoszthatnánk.
- Biztos nem gond? - mosolygott Sally félénken.
Végül Sam is elmosolyodott. Elvégre, mitől kellene tartania. Hiszen Sally nem fog rámászni.
- Persze. Larry szerint nem horkolok… hangosan - nevetett kissé zavartan.
- Akkor… én… lezuhanyzom.
- Valószínűleg már aludni fogok, mire lefekszel - indult Sam a lépcső felé. - Még egyszer köszönöm a masszázst - nézett Sally-ra. A lány elpirult.
- Nem tesz semmit - sietett a fürdőszoba felé.
Valamivel később Sally bement a hálószobába és Samet még ébren találta.
Sam végigmérte a babydollba öltözött lányt. Biztos meglepettnek tűnt, mert a lány zavarba jött.
- Bocsánat. Csak ez volt kéznél.
Ahogy a lány bemászott a takaró alá, a hó újabb erővel kezdett hullani odakint, a szél pedig szétterítette. Már Sam terepjárója is alig látszott ki alóla.

Folytatása következik!

Előző részek
Hozzászólások
Marokfegyver ·
A bevált masszázs...! Tetszett.
Sinara ·
Na igen. Nehéz eredetit alkotni ebben a műfajban.
De azért ez a mű nem sikeredett rosszul. :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: