Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lángoló szívek 10. fejezet

Írta: rgjohn
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2003. március 15.

************************************************************************

Aznap délután, amikor kései ebédjüket fogyasztották, Sam elmesélte Sally-nek, hogy a férje azt mondta, amikor korábban telefonált, hogy bérelt egy hókotrót, hogy megtisztítsa a hozzájuk vezető utat másnap.
A lány reakcióját látva nyilvánvaló volt, hogy nincs elragadtatva a hírtől. Bár, az igazat megvallva, Sam sem volt az. De tudták, hogy egyszer haza kell menniük, még ha az elmúlt pár nap volt is a legfelemelőbb, mióta az eszüket tudták.
Életében először Sam a második helyre sorolta a karrierjét, a magánélete mögé. Azok után, ami köztük történt Sally-vel, arra gondolt, nem inkább a nőkhöz vonzódik-e. Olyan érzések öntötték el, mint még soha korábban. Ahhoz kétség sem férhetett, hogy szerette Larry-t. Meghitt és harmonikus kapcsolatban éltek. Talán túl harmonikusban is. Sally viszont más volt. Ha az együttléteikre gondolt, mintha lángolt volna belülről. Olyan volt, mint egy tini lány az első randija előtt. A lány járt a fejében a nap minden pillanatában. Nem tudta elhessegetni a gondolatot, hogy szerelmes belé. Néhány napja még senki nem tudta volna meggyőzni róla, hogy ilyet érezhet egy másik nő iránt. De talán az volt a legfelemelőbb a kapcsolatukban, hogy tudta, nem tarthat örökké.
Az utolsó napok mennyei mámorban teltek Sally számára. Bebizonyosodott az, amit már régóta gyanított. A nőket szereti. Még pontosabban, egy bizonyos nőt szeret. Samet. Valahányszor rá nézett, a szíve lángra gyúlt. Azonban tudta jól, hogy a kapcsolatuk nagyon kényes fajta. Elvégre a nő házas és a karrierjére is gondolnia kell. Elvégre elismert professzor volt egy neves egyetemen. Lehetetlenség volt, hogy Sally passzoljon ebbe a képbe. Azonban sosem szűnt meg reménykedni, hogy mégis összejöhet. A másik lehetőségbe túl fájdalmas volt belegondolni.
Csendben ültek az asztalnál, a gondolataikba mélyedve, még az után is, hogy befejezték az evést.
- Nos, azt hiszem, jobb lesz, ha kiássuk a kocsit - törte meg végül Sam a csendet.
- Muszáj? - mosolygott rá bánatosan Sally.
Amikor Sam meglátta a szemében csillogó könnycseppeket, elszorult a szíve. Hátra lökte a székét és kitárta a karjait a lány felé.
Sally felpattant és a nő ölébe vetette magát, hogy a vállára hajtsa a fejét. Könny csorgott le az arcán.
Sam egy szót sem szólt. Nem tudta, mit mondhatna. Csak magához ölelte a lányt és hagyta, hogy a vállán sírja ki magát. Ő is küzdött a sajátjaival.
- Édes - szólalt meg végül - mennünk kellene. Kezd sötétedni.
- Tudom - törölte meg a szemeit Sally, próbálva mosolyogni.
Sam adott neki egy zsebkendőt, majd miután a lány kissé megnyugodott, felöltöztek és vonakodva kimentek. Majd két órába telt kiásni a kocsit, de sikerült. Most már csak a hókotrót kellett megvárni. Már sötét volt, mire bementek.
- Azt hiszem, ma kihagyjuk a vacsorát - jegyezte meg Sam.
- Ja. Én sem vagyok éhes. De szeretnék később csinálni valami speciális desszertet.
Sam érdeklődve nézett rá. Tudta, hogy semmi sincs a házban, amit felhasználhatna. Bár, talán rejteget még valamit a kamrában.
- Oké. Én most lezuhanyzom.
- Rendben. Utánad én is.
Amikor Sam végzett a zuhanyzással és kilépett a víz alól, hogy megszárítkozzon, csupasz ágyékára nézett a tükörben. Mosoly terült szét az arcán. Tetszett neki az új külseje, és az is, mennyire érzékeny lett most a szemérme.
Ismét felvette a flanel felsőt. Amikor kilépett a fürdőből, Sally már odakint várt.
- Még ne menj fel! - mosolygott Samre.
- Oké - nézett rá kérdőn a nő. - Azt hittem, lesz még valami desszert.
- Lesz is - mondta a lány titokzatosan és besietett a fürdőbe, becsukva maga mögött az ajtót.
Sam a fejét csóválta és elmosolyodott.
Nem sokkal később Sally kijött a mosdóból. Egy selyem kimonót viselt, ami alig takarta csupasz combjait. Alatta combközépig érő harisnyát viselt.
Sam vére felforrt az igéző látványtól, ahogy a lány felé sétált. Hirtelen kezdte megérteni, mit értett Sally desszert alatt.
- Még ne gyere fel! Majd szólok - mondta a lány és a lépcső felé indult, a csípőjét ringatva, majd a válla felett hátra nézett, hogy elkapja Sam tekintetét, majd kuncogva felszaladt a lépcsőn.
Sam idegesen várt a kanapén ücsörögve. Úgy érezte magát, mint egy tini lány, aki az első randiját várja. Óráknak tűnt, pedig csak tíz perc telt el, mire Sally lekiáltott neki.
Igyekezett nyugodt maradni, ahogy lassan fellépdelt az emeletre, habár térdei megállíthatatlanul remegtek. Amikor felért, látta, hogy gyertyafény világítja meg a tetőteret. A fényforrások körben álltak a padlón, Sally pedig az ágy mellett állt és rá várt.
Sam hangosan sóhajtott, amikor meglátta a padlóra terített lepedőt, amit a gyertyák körülvettek. Lágy zene szólt.
Sally felé nyújtotta a kezét.
- Táncolj velem! - suttogta.
Mosoly terült szét Sam arcán és odasietett a lányhoz.
- Várj! - állította meg Sally és lassan kibontotta a kimonóját, majd engedte, hogy az lecsússzon a vállán.
Sam ismét felnyögött, amikor meglátta a lány testéhez simuló szűk fűzőt. Mellei felső pereme meztelen volt, kihangsúlyozva a domborulatokat. Ágyékát és fenekét nem takarta semmit.
Hirtelen egymás karjaiba vetették magukat, lassan táncolva a lágy zenére. Sam szíve egyre hevesebben vert, ahogy Sally hozzá simult. Néhány pillanat múlva ajkaik szenvedélyes csókban forrtak össze.
Sally felnyögött, ahogy Sam nyelve a szájába hatolt. Amikor érezte a nő kezeit csupasz fenekén, vonakodva bár, de elhúzódott.
- Még nincs itt a desszert ideje.
- Mi lesz a desszert.
- Te - mondta Sally és elkezdte kigombolni a flanel felsőt. Letolta a nő vállain és nézte, ahogy feltárul a gyönyörű test. A lepedő közepére fektette a nőt és lenyomta a vállait.
Sam hagyta, hogy a lány azt tegyen vele, amit akar, miközben bámulta annak érzéki alakját. Amikor a feszes combok közé nézett, látta, hogy Sally máris benedvesedett. Már ő is remegett az izgatottságtól.
Az ágy alá rejtve ott pihent egy csokoládés doboz és egy ecset. Sally elővette és felmutatta.
- Erre éhezem már napok óta - mosolygott csábosan. Sam fölé hajolt és szájon csókolta.
Amikor Sally elhúzódott, szétdörzsölt egy kevés csokit az ujjai között és a nő ajkaira kente.
- Ne nyald le! - suttogta, majd lecsúszott a nő melleihez és az ecsettel egy kevés csokit kent a mellbimbók köré.
Sam felnyögött, ahogy megérezte a szirupos csokit most már keményre merevedett bimbóin.
Aztán Sally egy vonalat rajzolt a nő mellei közétől a köldökéig. Majd tovább indult és Sam gerince mentél borzongás futott végig, amikor elérte barlangja bejáratát.
Már épp elérte volna a bejáratot, amikor Sally irányt változtatott és egy Y-t rajzolt Sam szeméremdombja köré.
Sam ismét megremegett, Sally pedig elmosolyodott, és az ecset hegyét szeretője szeméremdombjához érintette.
Sam felsikkantott, ahogy érezte, hogy a csoki a járatába folyik. Majd teste megfeszült, ahogy az anyagot az ecset hegye is követte.
- Most pedig jön a desszert - hajolt fölé Sally, majd lehajtotta a fejét, úgy, hogy arcuk már csak pár centire volt egymástól. Ekkor kidugta a nyelvét és gyengéden lenyalta a csokit a nő ajkairól, mielőtt behatolt volna a szájába.
Sam ismét felnyögött, majd teste megfeszült, amikor Sally a melleire hajolt és gyengéden szopogatni kezdte őket. Amikor ismét felemelte a fejét, már mindkét domb tiszta volt, nyelve pedig elindult lefelé, keresztül Sam hasán.
A nő teste remegett, ahogy a forró nyelv követte a csoki vonalát, míg végül a lány már a combjai közé telepedett. Végül Sally elérte az Y két szárát, hogy azt követően szája a nő szeméremdombjára tapadjon.
Sam ismét felsikoltott és felemelte a kezét, hogy beletúrjon Sally hajába, de a lány eltolta a kezét és tovább nyalogatta, behatolva a csokival kevert nedvekkel teli vágatba.
Teljesen felizgatta az íz. Széjjelebb tolta a nő combjait és mélyen a forró lukba hatolt.
Sam levegő után kapkodott. Keze megtalálta Sally fejét és beletúrt a hajába, majd felsikoltott, ahogy erőt vett rajta a gyönyör. Combjai a lány törzsére kulcsolódtak és magához szorította őt.
Amikor végül elernyedt, gyengéden simogatni kezdte Sally fejét. De a lány még nem végzett. Szétkente a maradék csokit a nő lüktető szemérmén, majd vadul rávetette magát.
- Sally, ne! - sikoltotta Sam fáradtan, habár elképzelhetetlenül élvezte a helyzetet, és ellenállása hamarosan beleolvadt egy újabb orgazmusba.
Eltelt egy kis idő, mire Sam elméje ismét kitisztult. Csak akkor vette észre, hogy Sally mellette fekszik és az ajkait csókolgatja.
- Ízlett a desszert - suttogta a lány. - Neked is jó volt?
Sam egy ideig csak zihált.
- A fenébe is! - motyogta végül. - El se tudtam képzelni eddig, hogy ilyen élvezet is létezhet. - Aztán, kis szünet után, összegyűjtötte az erejét és Sallly felé fordult. - Hadd gondoskodjak rólad!
- Oké. De most csak feküdj nyugodtan! Majd én megcsinálok mindent.
Sam érdeklődve nézett rá, majd figyelte, ahogy a lány feláll és fölé helyezkedik, majd lassan leereszti a csípőjét.
Mindketten felnyögtek, amikor Sally ágyéka elérte Sam száját és a nő nyelve belé hatolt.
Sally felnyögött, és a teste remegni kezdett. Alig telt bele néhány perc és már olyan erővel nyomta Sam arcába az ágyékát, hogy szinte megfolytotta őt, amikor rátört a gyönyör és a nedveivel árasztotta el a nő száját.
Amikor Sally ismét úrrá lett a testén, lassan elkezdett felemelkedni, de Sam utána nyúlt és megragadta a combjait, hogy visszahúzza. Ismét a lány szeméremdombjára tapasztotta a száját, hogy egy újabb gyönyörhullámba hajszolja őt. De a lány nem hagyta magát. Levette Sam kezeit a combjáról és a nő feje fölött a padlóhoz nyomta, miközben ágyékát a mohó ajkakhoz dörgölte.
Sam felnyögött, élvezve a lány kacérságát. Aztán hamarosan megérezte, ahogy Sally remegni kezd a gyönyörtől. Kinyitotta száját és beszívta a lüktető szeméremajkakat.
Sally teste kontrollálhatatlanul remegett, majd végül, amikor az ereje elfogyott, leroskadt a nő mellé a padlóra.
Valamikor az éjszaka folyamán Sam felkelt, hogy lezuhanyozzon és lemossa a maradék csokit a testéről. Amikor visszaért, gyengéden felébresztette Sally-t, hogy együtt bújjanak ágyba.

Folytatása következik!
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: