Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lakásavató – 4. fejezet

Írta: nuum
Fordította: Pavlov
2012.



- Hát lehet, hogy korán van, de ma éjjel már nem kapod meg újra a seggem. Nagyon jó volt, de már így sem tudok majd holnap rendesen ülni – jelentette ki April.
Mosolyogtam, és Katyhez fordultam:
- Akkor csak a tiéd marad...
Katy nem mondott semmit, csak nézett félénken. Épp kezdte feladni, hogy a fenekét csak a hagyományos célra használjuk, úgyhogy nem erőltettem, nehogy ellenérzést váltsak ki belőle.



- April, te hányszor csináltad már análisan?
- Háromszor, és eddig ez volt a legjobb. Seggbedughatsz, amikor csak akarsz.



- Kivéve ma éjjel.
- Hát igen.



Meztelenül feküdtünk egy darabig, megittuk a maradék whiskyt és a kólát. Az est korábbi részére gondoltam, és a farkam éledezni kezdett. Ezt mindkét lány észrevette, April fel is szólított:
- Állj fel!



Engedelmesen felálltam, odaléptem eléjük. Lehajoltam, és magam elé tettem két párnát. A lányok tudták, mi a dolguk.
Először April térdelt elém, egyik kezével finoman simogatni kezdte a farkamat, másikkal a golyóimat. Mindettől a szerszámom hamarosan elnyerte teljes hosszát, ekkor a lány szopni kezdte a makkomat, nyalogatta a nyílást a végén, de közben folyamatosan verte a másik kezével.



Katy figyelt minket, várt a sorára, egyik kezével a mellét simogatta, a másikkal a csiklóját. Mintha megvilágosodott volna, odanyúlt a barátnője csiklójához, és simogatni kezdte. Közben közelebb csúszott hozzám, és arcon csókolta a barátnőjét. April odahúzta a farkamat a szájával Katy szájához. Katy olyan mélyen vette a szájába a farkam, ahogy csak bírta, és bólogatott rajta egy-két percig. Közben April finoman simogatta a tövét.



- Ez nagyon jó... Bárcsak minden nap így menne…
- Mi? Hogy két nő szopjon egyszerre? - kérdezte April.
- Igen. Egy férfinak ez az egyik legszexibb dolog a világon, hogy két nő oboázik a férfi farkán.



A két lány már nagyon kívánhatta egymást, mert csókolózni kezdtek a farkam előtt. Egész szép látvány volt. Lassan simogattam a dákómat, és néztem, hogyan smárol ez a két dögös csaj előttem. Már a nyelvük is átcsúszott egymás ajkai közé. És ahogy ott térdeltek a párnákon, be is nyúltak egymás ágyékához, és simogatni kezdték egymás csiklóját. Mindketten elég nedvesek voltak már, még a puncijuk illatát is éreztem a levegőben. Mindketten hevesen sóhajtoztak egymás kezén.



Katy kicsit hátraült, és szaporán vette a levegőt. April érezhette, hogy barátnője mindjárt elélvez, jó mélyen a benyúlt neki. Katy önkéntelenül széttárta a lábát, remegni kezdett, April keze pedig olyan gyorsan mozgott, hogy alig bírtam követni. Végül Katy felnyögött, bár sokat tompított hangján, hogy még mindig csókolóztak Aprillel. Meg is remegett, visszaült a sarkára. Meg sem moccantam, csak figyeltem, hogyan játszanak egymással a lányok, és közben lassan vertem a farkamat.



Katy vett néhány mély levegőt, kinyitotta a szemét és Aprilre nézett. Kicsit gyorsabban mozgatta fel-le a kezét April csiklóján, a tarkójánál fogva magához húzta April fejét, és mélyen, szenvedélyesen megcsókolta. April mindkét kezével Katy kezébe markolt, szorosan a pinájába húzta, és fürgén körözött rajta a csípőjével. Hátraengedte a fejét, felsikoltott, és elélvezett.



Katy elégedettnek tűnt, April orgazmusa után mosolyogva csókolta meg barátnőjét. April feltérdelt, és hasonlóan csókolta vissza. Ott álltam egy lépésre tőlük, lassan vertem a farkamat és élveztem a látványt, ahogy smárolnak egymással, aztán odaléptem hozzájuk, és az arcukba nyomtam a farkamat.



Mikor ezt megérezték, kinyitották szemüket, mindketten a farkamra csúsztatták ajkukat, s azon folytatták a smárolást. Katy egyik keze felcsúszott a jobb combomon, másik keze April mellein. April egyik kezével a golyóimat simogatta, másikkal Katy mellét és vállát.



Néha egyikőjük bevette a makkomat a szájába, nyalogatta, szopogatta egy kicsit, aztán folytatták rajta a smárolást. Végül mindketten odanyúltak egymás csiklójához, lassan simogatták egymást és smároltak a farkamon. Egyre jobban beindultak a dolgok: Katy a farkam tövét is simogatta. Megragadtam a tarkóját, és felnyögtem. Legszívesebben tövig a szájába toltam volna a farkamat, annyira jól kényeztetett. De visszafogtam magam. Ő nyögve élvezte, ahogy April a csiklóját masszírozza. Kiengedte a szájából a farkamat:
- Hátra! - mondta.
Hátraléptem, ő előremozdult. Széttárta a lábát, és lenézett. April értette a célzást. Bemászott Katy lába közé, Katy pedig az arcára engedte az ágyékát. Katy folytatta varázslatos munkáját a farkamon, egyik kezével a golyóimat simogatta, másikkal a csiklóját tette szabaddá, amit April éhesen nyalogatni kezdett.



Kis idő múlva Katy hangos nyögdécselésbe kezdett, teljesen ráereszkedett April arcára. Aprilre néztem, megnyaltam a középső ujjam, és a levegőbe tartottam. April megértette: megnyalta középső ujját, és lassú körökkel simogatta Katy segglyukát, majd egy könnyed mozdulattal bedugta neki első ujjpercét.



Katy élvezettel nyögött fel, még jobban ráereszkedett Aprilre, és mindkét kezét a csiklójára engedte, miközben April nyalta. A farkamat így persze nem tudta fogni, így hát én markoltam hajába két kezemmel, és elkezdtem szájba kúrni.



April második ujjperce is becsúszott, és Katy majdnem elalélt. Csak térdelt ott közöttünk, és élvezte, amit kap tőlünk: a farkamat a szájában, az ujjat a seggében, barátnője nyelvét a csiklóján. Kezdett közelebb kerülni az orgazmushoz, és amikor April ujja tövig a fenekébe csúszott, Katy elélvezett. Felsikoltott, elvesztette egyensúlyát, oldalra dőlt, a farkam kicsúszott a szájából, a padlóra rogyott, mintha rohama lenne, de a boldog mosoly az arcán és a homlokáról csöpögő verejték másról árulkodott. April és én mosolyogva néztük.



Letérdeltem, és félrehúztam Katy arcából a hajtincseit. April befeküdt alám, és nyalni kezdte a golyóimat. Felnyúlt, pumpálta egy kicsit a farkamat, és bár közel sem jártam az orgazmushoz, egész testemet végigjárta a borzongás.



Katy mellettünk nézte, hogy mit művelünk. Úgy tűnt, tetszik neki a dolog. Egymás szemébe néztünk, aztán lenéztem April puncijára, amit a lány a szabad kezével ujjazott. Katy rögtön vágta, mire gondolok. Barátnője lábai közé kuporodott, és a szabadon tátongó punciba temette arcát. Meg kell vallani, nem sokat kellett győzködni. És ez nagyon tetszett benne. April ösztönösen széttárta a lábát, és nyögdécselve élvezte a nyelvelést.



April folyamatosan nyalta golyóimat és pumpálta a farkamat. Négykézláb álltam, a szája fölé helyezkedtem, így jobban tudta szopni a makkomat. Belemarkolt a fenekembe, annál fogva húzott a szájába. Ebben a kvázi-69-es pózban közvetlen közelről láthattam, hogyan táncol Katy nyelve fel-le April puncijában.



April egyik kezével a szájában irányította a farkam mozgását, a msikkal Katy fejét húzta a puncijára. Ágyékával finoman körözött, Katy igyekezett vele lépést tartani, és hevesen nyalta a csiklóját.



April nyögései tompák voltak, de azért kivehetőek. Mostmár egyre hangosabban nyögdécselt, egyre hevesebben tolta rá magát Katy arcára. Ujjai elfehéredtek, annyira erősen markolta a barátnője tarkóját.



Kicsit lassabban kúrtam April száját, és minden mozdulatnál lejjebb ereszkedtem. April erősen markolta a fenekemet, majdnem teljesen a szájába szívta a farkamat. Mozdulatlanná vált, és felsikkantott: Katy elhozta számára a várva várt orgazmust.



Van egy kedvenc székem, ami ideális magasságú a szexhez; egy párszor már megdugtam benne a barátnőmet. A csajom ilyenkor feltérdelt az ülésre, és rádőlt a támlájára; a kárpitja puhává tette a felületet a térde és a hasa számára.



Kinyújtottam Katy-nek a kezem, ő meg is fogta. A székhez vezettem, és úgy ültettem le rá, ahogy régebb a barátnőmet basztam rajta.



- Most seggbe fogsz baszni? – kérdezte
- Igen!



Intettem Aprilnek, hogy menjen a szék háta mögé. Útközben felkapta a síkosítót, és amikor mellettünk elhaladt, finoman végighúzta ujjait a barátnője hátán. Egyik kezemet Katy hátára tettem, másik kezem ujjait lassan betoltam a puncijába. Katy már így is nedves volt, de ezt még fokozni akartam. Odatartottam a tenyerem Aprilnek, ő meg nyomott bele egy adag síkosítót. Rákentem a farkamra, és Katy puncijára és fenekére. April közben odahúzott egy széket, s arról figyelte a műsort.



Ki-be mozgattam az ujjamat Katy puncijában, míg készen nem állt. Aztán felegyenesedtem, és Katy csöpögő puncijába toltam a farkam. Közben a hüvelykujjammal a lány fenéklyukát kezdtem masszírozni, amitől a lány elégedetten felnyögött.



April kisimította az arcából a haját, s a két lány egymásra mosolygott. Lassan kúrtam Katyt, finoman tologatta magát a farkamra. April figyelte a kefélést, és finoman simogatta a barátnője hátát.



Apróbb lökésekre váltottam, majdnem teljesen kihúztam a farkam, és csak a makkomat mozgattam benne. Megnyaltam a mutatóujjamat, fel-le húzogattam Katy farpofái között. Jobban megnyomtam, ő meglepően jól fogadta, úgyhogy kinyújtottam April felé, aki nyomott még rá egy kis síkosítót. Benyomtam az ujjam hegyét Katy fenekébe, aki felnyögött, hiszen az én ujjam nagyobb volt, mint Aprilé. De ahelyett, hogy elhúzódott volna, rátolta a fenekét, befogadta az ujjamat. Kissé begyorsítottam a makkommal, a fenekébe pedig még egy ujjpercemet betoltam, s a lány szintén hátratolta magát.



Már majdnem készen állt.



Másik kezemmel megragadtam a csípőjét, és pár másodperces időközökkel gyors, erőteljes lökésekkel nyársaltam fel. A lány mindegyikre felnyögött. Az ujjamat tövig a fenekébe csúsztattam, felváltva hatoltam a puncijába és ujjaztam a fenekét. Katy felkapta a fejét, s e mozdulattal a levegőben szárnyalt a haja is. Pont, ahogy szeretem.



Még a lélegzete is elakadt, akkorát élvezett, és mozdulatlanná dermedt. A párnákba kapaszkodott, a karjába harapott, úgy sikkantott egyet.



Lelassítottam a dugással, hosszan tologattam belé teljes rudamat. Az ujjam még mindig a fenekében volt, széleseket köröztem vele. Intettem Aprilnek, hogy adjon még síkosítót, így a középső ujjamra is kaptam egy adagot, betoltam a másik mellé, úgyhogy szépen lassan már két ujjammal mozogtam Katy fenekében.



Minden lökésemmel beljebb csúsztam az ujjaimmal is, és mindig megcsavartam őket egy picit, hogy egyre jobban kitágítsam a popsit. Katy arca eltorzult, de nem szólalt meg, csak élvezte az ujjaimat.



Egyre gyorsabban mozogtam, és ő ezt remekül fogadta: két kezével hátranyúlt, és széttárta előttem a fenekét. Na mostmár készen állt.



Keményen és gyorsan dugtam, az ujjaimat pedig lassan mozgattam ki-be. A lány mostmár igazi vadmacskaként mozgott előttem, én meg megpróbáltam szilárdan tartani, nehogy leessen a székről. Jó keményen basztam a punciját, és egyre mélyebbre jutottam ujjaimmal a fenekében.



Katy mindezt nyitott szájjal élvezte, és furcsa hangokat adott ki magából. Folyamatosan dugtam, ő meg kis körökkel tolta a csípőjét hátrafelé. A köröcskék egyre gyorsabbak és kisebbek lettek, a végén a lány abba is hagyta őket. Egész teste megfeszült, arcát a szék támlájába temette, és remegett úgy fél percig.



Aprilre mosolyogtam, aki felpattant:
- Maradjatok így - mondta, és kiment a folyosóra, és egy kis ezüstös színű kamerával tért vissza. - Ami most jön, meg kell örökítenünk!
- Egyetértek!



Katy még mindig lefelé nézett, de azért egyetértően bólintott.
- Katy, ha azt akarod, hogy abbahagyjam, csak szólj, jó?



Katy felnézett, fáradtan mosolygott rám. Mintha arca azt mutatta volna, hogy teljesen kikészült, és többet is szeretne, de nem biztos benne, hogy bírná-e a teste. Most a feneke volt soron, de az elmúlt két nap orgazmusai majdnem teljesen kimerítették. Nem hiszem, hogy valaha volt része ilyen rövid időn belül ennyi élvezetben, és ez most meg is látszott rajta: ki volt elégülve, de energiája fogytán volt.



April beállította a kamerát, a kezembe nyomta a síkosítót, és egyik kezébe kért belőle egy adagot. Lassan simogatta vele a farkamat, és mindezt a kamerával rögzítette is. Lassan, de biztosan húzta rudamon fel-le a kezét, néha még nyomott rá egy kis síkosítót. Mikor már elégedett volt a látvánnyal, Katy fenekéhez fordult.



Először a lyukacskát síkosította be kis körökkel, és még arra is ügyelt, hogy kezével felmelegítse a síkosítót, mielőtt barátnője fenekéhez érne vele. Mikor már a környék elég síkos volt, bedugta mutatóujja első percét, kissé körbeforgatta, aztán a második ujjpercet is benyomta. Katy rátolta magát a barátnője ujjára. Finoman simogattam a farkamat, élveztem a látványt, vártam, hogy megkaphassam Katy seggét.



Amikor April végre az egész ujját betolta, hirtelen kihúzta, és én nyomtam még Katy fenekére egy kis síkosítót. April könnyedén mindkét ujját egyszerre döfte barátnője popsijába. Katy halkan, alig hallhatóan felnyögött. April elkezdte ujjazni a barátnője fenekét:
- Katy - bíztatta. - Segít, ha közben játszol a punciddal. Néha simán az análtól is el lehet élvezni, de néha nem árt egy kis segítség.



Erre a farkam acélosra keményedett. Mostmár nem vertem, hanem közelebb léptem; April szépen lassan kihúzta az ujjait, beállította a kamerát, és ráközelített Katy fenekére. Rátettem egyik kezem Katy hátára, másikkal kézbe vettem a farkamat. Katy hátranézett. Tudta, hogy most mi következik.



A makkomat a lyukacskájához illesztettem, és benyomtam. Engedtem a fenekére még egy kis síkosítót. Egy kicsit beljebb nyomtam a makkomat, hogy ki ne csússzon, majd megfogtam a csípőjét, és tolni kezdtem.
- Lazíts - mondtam neki. - Mintha vécézni akarnál.



Katy engedelmeskedett, és egy finom mozdulattal be is tudtam vezetni a makkomat a fenekébe. Még mindig ujjazta magát, April pedig ámultan figyelte mindezt. Pár centit előrenyomultam, mire Katy felnyögött.
- Jól vagy? - kérdeztem.
- Igen, de kérlek, csináld lassan. Finoman!
- Ne aggódj, értem a dolgomat. És bármikor abba is hagyhatjuk, ha gondolod.
- Tudom, részben ezért is vállaltam be.



Újabb centit toltam be, mire Katy abbahagyta csiklója simogatását, megmerevedett. Hüvelykujjammal gyorsan besimítottam a fenekébe, közvetlenül a farkam fölé, mire a lány összerándult, és belekiáltott a párnába, amit markolt. Most élte át első anális orgazmusát. Mozdulatlanul feküdt. Én még egy centit behatoltam, így mostmár majdnem félig volt benne a farkam. Katy megint játszani kezdett magával. April széttárt lábbal állt, és ő is simogatta magát.



Nyomtam egy kis síkosítót Katy fenekére és a farkam tövére. Jó pár percig dolgoztam így Katy fenekében, és végül sikerült tövig dolgoznom belé a farkamat.
- Benn van az egész... - jelentettem ki.
- Az jó... Már nem bírtam volna sokkal többet.
- Oké, most mozdulj meg egy picit! Kicsit hátra és előre, vagy körözz apró körökkel! És közben dolgozz a puncidon!



Katy pont így cselekedett, finoman előre-hátra ringatózott a farkamon, előbb egy centi csúszott be, aztán kettő...



Aztán a csaj lemerevedett, elengedte a punciját is, hátrafeszítette a fejét, és átélte élete második anális orgazmusát:
- AAAAAHHHHHHhhh!



- Ez nagyon durva volt - mondta April, és ő is felgyorsított a csiklóján. Letette maga mellé a kamerát a pultra, és két kézzel kényeztette magát. Akkora orgazmusa lett, hogy majdnem lefordult ültéből.
- Azt tudtam, hogy jó érzés az anál, de azt nem, hogy ilyen jó nézni is...



Nyomtam még síkosítót, Katy egy lendületesebben mozgott. Majdnem végig ki-be. Nem siettünk sehová, de azért elég lendületesen keféltünk. Katy teljesen átengedte magát az anális élvezetnek, Keze fürgén járt a csiklóján. April a szék elejére csúszott, felkapta a kamerát, hogy jó szögben vehesse, ahogy a a barátnője fenekét dugom.



- Óóóó... basszál... meg... - csak ennyit tudott kinyögni, annyira élvezte élete első igazi seggbekúrását.



Nem sokáig folytathattuk kettesben, April be akart szállni, úgyhogy felmászott a szék támlájára, és a barátnője orra elé tolta a punciját, a kamerával meg ráközelített. Katy nem is vesztegette az időt, élénken nyalni kezdte a barátnőjét.
- Mehet, Katy?



A lány bólintott, fejével barátnője puncijában, szabad kezével pedig feltárta előttem fenekét. Lassan fokoztam a tempót - farkam teljes hosszát kihúztam, aztán tövig újra be a szűz kis fenékbe. Katy nyögdécselni kezdett, ami April puncijának adott egy kis extra vibrációt.



Szeretem, amikor a nők elélveznek. Már az én testem is libabőrözött. Kezdtem begyorsítani, elég keményen. April megmarkolta barátnője fejét, és hevesen tologatta bele a punciját, Katy pedig nyalta is, ahogy csak bírta. April alig bírta tartani a kamerát.



Katy erőteljesen tolta hátra magát a farkamra, én meg jó keményen keféltem a seggét. Elég nagyokat nyögött a barátnője puncijába. April teljesen hanyattdőlt, válla már a pulthoz ért. Hevesen tologatta csiklóját a barátnője ajkai közé, és végül megfeszült, és egy hangos sikollyal elélvezett.



Gyorsan megtámasztotta magát, és figyelte, hogyan kapja barátnője seggébe az ívest. Katy kezdett nagyon erősen zihálni, keze fürgén dolgozott a punciján. Megragadtam a haját, lassan és biztosan hátrahúztam a fejét, de ő lerántotta, arcát barátnője combjába temette, és egy elfojtott nyögéssel ő is elélvezett.



Tovább basztam a seggét hosszú, kemény lökésekkel. Nem voltam biztos, hogy teljesen készen áll-e a kőkemény seggbaszásra, de éppen ekkor szólított fel:
- Mire vársz? Bassz meg jó keményen!



Majdnem teljesen kihúztam a farkamat, végigengedtem síkosítóval, aztán lezártam és félredobtam a tubust. Olyan keményen és gyorsan, ahogy csak tudtam, tövig vágtam magam a lány seggébe. April felkapta a kamerát, hogy jó szögből vehesse, ahogy kőkeményen basztam Katy seggét.



Néhány rövid, apró lökés után visszatértem a hosszú, teljes mozdulatokhoz. Katy átkarolta a barátnője derekát, abba kapaszkodott, így élte át élete első igazán jó seggbe kúrását. Félig nyöszörgött, félig sikoltozott a kőkemény keféléstől.



Egyre hevesebben zihált, akárcsak én, ráadásul csurgott rólam az izzadság. A golyóim összerándultak, kezdtem érezni a bizsergést. Még nem akartam elélvezni, úgyhogy kellett egy kis figyelemelterelés.



Nem tudom, honnan jött az ötlet, de nyitott tenyérrel rácsaptam Katy fenekére. Aprót kiáltott tőle. Megint rácsaptam a fenekére, mire ő felnyögött. A bizsergés még mindig ott munkálkodott a golyóimban, de azért még kitartottam. Olyan keményen és gyorsan basztam a seggét, ahogy csak bírtam, és közben olykor-olykor rácsaptam egyet-egyet. A golyóim már nem csapódtak a puncijának, teljesen felhúzódtak, már egész testemben éreztem a bizsergést.



- Emeld fel a fejed!
Meg is tette, és én a hajánál fogva megfeszítettem. Őrült módra keféltem a seggét, egyre gyorsabban és gyorsabban. Nem is értem, eddig miért nem élveztem el, pedig annyira szűk volt a segge...



A bizsergés már egész testemet eluralkodott, de azért folyamatosan basztam a lány seggét. Már én is alig kaptam levegőt, őrülten izzadtam. Belemarkoltam a lány hajába, a másik kezemmel meg a fenekét paskoltam. Hangosan felhördült, erősen szorította a barátnőjét, és egetrengetőt élvezett.
- Áááááááiiiiii! - sikoltotta, és ez engem is átlendített. Több lökéssel engedtem a seggébe a spermámat.
- Uhhh... Unnnh... Uhhhh... - nyögtem állatiasan, és teljesen a fenekébe ürítettem magamat.



Így maradtunk egy kis ideig, utána kihúztam a szerszámomat, és hanyattrogytam a díványra. Katy rárogyott a székre. April kikapcsolta a kamerát:
- Zuhany, valaki?
Sem én, sem Katy nem szólaltunk meg, mindketten kimerülten feküdtünk.
- Hát akkor pihenjetek. Én azért lezuhanyozom. Ha akartok, csatlakozhattok.



***



Egyenként csatlakoztunk hozzá a zuhany alatt, s később egyenként is jöttünk ki alóla, megszárítkozunk, és bezuhantunk az ágyba. Egyikünk sem maradt túl sokáig ébren.

Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
D.S. ·
Nekem is tetszett.
Pavlov ·
Ennek örülök!

Pavlov ·
A kellemes kommentek hatására elkészítettem a történet fejezeteinek összegyűjtött változatát is, e-mail-ben szívesen elküldöm bárkinek. Lehet odaadni a szimpatikus munkatársaknak, hadd piruljanak :japanese_ogre:
Sanci73 ·
Szia Pavlov!

Küld el nekem légy szíves e-mailben ezt a csodálatos történetet!
sanya730409@freemail.hu

Köszi: Sanyi :innocent:
Pavlov ·
Elküldtem!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: