Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kudarcélmény

Talán tél volt, talán még csak ősz. Még egyszer sem havazott. A lovak vidáman fickándoztak a karámokban. Pedig hideg volt azért. A pályán lórajegelt lovasok szerint kivált, pedig ők mozogtak. A pálya közepén ült egy nagy szürke pulcsiba bugyolálva, cigarettafüstnél melegedve az oktató. Ma meglehetősen csendes volt, holott épphogy kiabálnia kellett volna, nemcsak mert elvárták, hanem mert úgy nem fagyott volna össze már így is szembeötlően csíkká remegett szája.
- Szabadmunka. - kiáltotta el magát hirtelen, mély reszelős hangján...mert ugye aki barna zsófit szív, sokáig, annak olyanja van. Furcsállta, hogy belülről fázik, jobban, mint a széltől...de végül is nem volt rajta semmi csodálnivaló. Olyan történt vele, ami még 15éves lovaskarrierje alatt soha. Nem sikerült betörnie valamit. Pedig elsőkézből mindig belovagolta a hozzákerülő lovakat, soha nem került sor szó szerint betörésre. Mindig kiegyezet a hátasokkal, és jobbára elérte, hogy szívesen cipelték nemcsak őt, hanem a tulajokat is, sőt néha vicces cirkuszmutatványokat, játékokat tanított nekik, hogy ne legyen unalmas velük az élet.

Mert tudta, nem mindenkinek elég az, ha engedelmesen szeretve dolgozik érte valaki... az embereknek izgalom kell és változatosság. S most legnagyobb meglepetésére nem tudta betörni ezt a legutóbbi lényt, aki hozzá került, pedig tudta, sose vágyott nagy tisztelet övezné, ha meg tudná tenni, sőt eszméletlen mennyiségű ereje származna belőle. Esett és kelt. Esett. Megtanult esni, nem is utált, hát nem ott volt a baj, hanem ott, hogy nem volt taktika, amivel sikerült volna fenntartani magát a lény hátán. Pedig aki hozta szeretettel hozta. S ő is szeretettel fogadta. Saját magát hergelve, ösztönözve, sárosan, koszosan próbálta meg újra és újra. Nem volt már éjszaka sem nappal a számára, folyton ezen gondolkozott. Aztán azon vette észre magát, hogy az övé lett teljesen. De ez sem változtatott semmin. Már nem tudott dolgozni, és nem tudott szórakozni sem. Pedig ha megkérdezte volna valakitől, aki idősebb és tapasztaltabb, hogy miért képtelen betörni... hogy miért képtelen elvégezni ezt a feladatot, egyszerű választ kapott volna: a fájdalom már csak ilyen.
Hasonló történetek
30291
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
20910
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Mária de la Cruz ·
A cím jobb lett volna, hogy \" Fanatizmus\", mert a Kudarcélmény /engem legalábbis/ lehangol.
Mellesleg itt nem volt szó kudarcról.

szöszke ·
Hát khmm...hehe...ez is bizonyítja milyen jó mélyen szárnyalni, ha túr is az ember némi földet maga előtt...rotációs kapát fejeltem, de egyébkén mégiscsak: hahaha.

liliána ·
Már nagyon régen nem olvastalak. Nekem tetszett! :innocent:
szöszke ·
:blush:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: