Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Középiskolai kalandok. Mikre képesek a tinik!

Szeles szeptember. Ismét elkezdődött egy iskolai év. Kriszti kedvetlenül vette az irányt az iskola felé, hiszen a sok bulizás miatt sikerült megismételnie a harmadik osztályt. Ez volt az első év ismétlése és egyedül volt ezért már előre elképzelte, hogy mennyire kellemetlen lesz ez a dolog. Fogmosás után, felvette a zokniját, bugyiját és melltartóját majd farmert valamint toppot húzott. Fél hétkor indult hogy beérjen időben a suliba, miközben a buszon zötykölődött kavarogtak a gondolatok a fejében. Nem akarta ezt az egész napot nem volt kedve az új arcokhoz, eszébe jutott volt barátja is aki hetekkel ezelőtt dobta ki egy másik lány miatt.

Mikor beért az iskolába a régi osztálytársaival kezdett beszélgetni miközben új osztálytársai között már róla volt szó. A női WC-ben sűrű cigaretta füst között az új csajok róla beszéltek.
- Ez most az a barna hajú csaj?
- Igen ő lesz az.
- Na egy ribanccal több, ez szopta le tavaly a Dávidot a szekrényeknél!
- Ez komoly?
- Persze, megvolt a Tominak is.

Eközben lassan becsöngettek, és mindenki megkereste a saját termét. Kriszti beült az új terembe és csendben várta hogy elkezdődjön a nap. Az első padban ült, padtársa a késve érkező kövér testalkatú Zoli lett. Teltek a napok, Kriszti nagyon senkivel nem beszélgetett az új barátok közül, mígnem egy lyukas óra alkalmával Zolival el nem kezdett beszélgetni. Általános témák merültek fel mikor is megjelent a képben Zsolti. Zsolti egy afféle nagyot mondó fontoskodó valaki volt, aki élénk fantáziájával hülyére tudta venni a hülyére vehetőt. Zsolti nem zavartatta magát, azonnal puszival köszönt Krisztinek és elkezdte osztani neki az észt. Ahogy Kriszti végzett a cigivel a terem felé vette az irányt még Zsolti és Zoli kint maradt.
- Nem rossz a kiscsaj, jól meg fogom baszni. Jelentette ki önelégült mosollyal Zsolti.
- Ja jó csaj, de nem tűnik ilyennek.
- Ezt most komolyan mondod Zoli?
- Miért? Mit tudsz, amit én nem?
- Ezt a csajt szopatták tavaly a Dávidék.
- Ő volt az, aki a szekrényeknél szopott?
- Meg még sok egyéb helyen, halottam sztorikat bőven.
- Na akkor ne tartsd vissza Zsolti, hadd tudjam ki mellett ülök.
- Hát a Dávid meg a Tomi kurta ilyen házi bulikban, meg úgy hallottam, másnak sem egy nehéz ügy. Emlékszel még Norbira?
- Akit tavaly rúgtak ki?
- Azaz, na az a srác szilveszterkor seggbe baszta!
- És mi lesz most? Rámész Zsolti?
- Persze, milyen kérdés ez! - Nevetett fel elégedetten Zsolti, miközben megtörölte szemüvegét.

Ahogy teltek a hetek Kriszti kezdett feloldódni és egyre több osztálytársával beszélgetett, persze a róla terjengő dolgok miatt főleg a pasik keresték a kegyeit. Viszont az ami elkerülhetetlen volt meg is történt. Dávid jelenlegi barátnője történetesen Kriszti osztálytársa volt és a női WC-ben ahogy az lenni szokott többed magával beszélgetésbe kezdett Krisztivel. –T e meddig voltál a Dávid a csaja?
- Én nem jártam a Dáviddal.
- Ja, csak szoptad a farkát! - Nevettek fel a lányok- Félre ne érts baby, nincsen nekem ezzel bajom, csinálom én is.

Kriszti zavartan szívott a cigibe, miközben leszegte a fejét.
- Amikor tavaly szoptad a suliban, tényleg rá élvezett az arcodra?
- Miért, te gumiban szopod?
- Jaj baby, ne legyél már ilyen, azt hiszed, hogy szemétkedek, pedig csak tudni szeretném, hogy szeretted e szopni a kicsim farkát. Úgy hallottam, nagy szopógép vagy és kíváncsi vagyok egy ilyen tapasztalt szájban, hogy szerepelt a pasim farka.

Kriszti elnyomta a cigit és kifelé vette az irányt, miközben a lányok élénken nevettek rajta. Mindenképpen vissza akart vágni Katának a beszólásaiért, és úgy érezte, az lenne a legfájóbb, ha ismét lefeküdne Dáviddal. Itt azonban falba ütközött, mert mint kiderítette, Dávid nem akarta megcsalni barátnőjét, sőt mi több, tombolt a szerelem. Kriszti próbált kavarni, ám sehol nem járt sikerrel viszont ez a dolog akármennyire is volt jól elrejtve visszajutott Zsolti fülébe aki azonnal a kezébe vette a dolgokat. Szólt Krisztinek hogy ő esetleg tudna segíteni a dologban, ha gondolja, megbeszélik suli után.
- Na szóval, úgy hallom, megint szeretnél a Dávid közelébe kerülni.
- Megint... A barátnőjét akarom leégetni.
- Miért akkor nem igaz az a tavalyi dolog?
- De.... !
- Na ugye, akkor csak újra. Na figyelj, én szerintem tudok ebben a dologban segíteni.
- Hogyan?
- Hát jó, haverom a Dávid, szoktunk együtt bulizni is, szólhatok az érdekedben, nem vagy te csúnya csaj. De azt remélem, tudod, hogy ehhez neked is kell tenni valamit.
- Mire gondolsz?
- Hát figyelj, mivel lány vagy, meg nem is csúnya, ezért pénzt nem szeretnék tőled kérni.
- Most rólam mindenki azt hiszi, hogy egy kurva vagyok?
- Nem, dehogy, nem arról van szó, csak egy ilyen jó csajnál úgy érzem, nem csoda, hogy ha az ember megkívánja a szexet.
- És mit akarnál pontosan?
- Semmi különös átjössz, lefekszünk, vagy esetleg lefekszünk párszor, én meg elintézem neked, hogy összejöjjön veled a Dávid.
- Hát nagy kérés, de ki akarok baszni azzal a kurvával ezért bevállalom.
- Jól van kiscsaj, azt mondom, pénteken gyere át, és akkor megbeszéljük a dolgokat.
Zsolti ezzel Kriszti seggére csapott, majd a buszmegálló felé vette az irányt.

Kriszti ezáltal lazábbra vette a figurát és a hét során feltett kérdésekre nyíltan adta a válaszokat Zsoltinak, aki ezáltal megtudott olyan információkat, minthogy tavaly Dávid tényleg Kriszti arcára verte a farkát a suliban vagy éppen hogy 16 évesen egy 42 éves pasasnak volt a szeretője aki a Tesco-ban volt biztonsági őr.
Mikor eljött a péntek Kriszti szépen Zsoltiék háza felé vett az irányt és a megbeszélt időpontra be is futott.
- Gyere, menjünk fel a szobámba, előtte gondolom, úgyis dumálunk azért! - Nevetett fel Zsolti, miközben felvezette Krisztit a szobába.
- Szóval tisztázzunk egy-két dolgot. Ugye szedsz tablettát?
- Igen.
- Helyes, mert egy csaj kedvéért se fogok gumit húzni a farkamra.
- Én se szeretem, sokkal jobb nélküle.
- Hát igen, nem jó az, szoptál már amúgy úgy, hogy gumiban volt a pasi?
- Igen, de szerintem nagyon gáz, meg különben is a kurvák szopnak gumiban!
- Hát igen, hiszen te is csináltad! - nevetett fel Zsolti, majd hozzátette hogy csak viccelt. - Tehát akkor élvezhetek beléd!
- Igen, nekem mindegy, nincsen bajom vele sehol!
- Az jó, mert akkor szerintem fogok élvezni a szádba is. Na de hát nem beszélgetni jöttél, tehát szerintem neki is állhatunk a dolognak.

Vetkőzni kezdtek majd Kriszti felmászott az ágyra, Zsolti feltérdelt és széttárta Kriszti lábait. Elkezdte nyalni a szép kopasz puncit, miközben balkezével Kriszti melleit markolászta. Zsolti hamar kezelésbe vette Kriszti csiklóját, aki pillanatok alatt nedvesre vette a figurát. Szép lassan Zsolti ujjazni kezdte Krisztit, aki egyre kéjesebben nyögdécselt. Zsolti feltérdelt
- Na az itt az ideje, hogy bekapd a farkam.

Kriszti valósággal felpattant és azonnal helyet cserélt Zsoltival, megmarkolta a félkemény farkát és szopni kezdte. Nem ez volt az első fasz Kriszti szájában, értette a dolgát és hamar keményedni kezdett Zsolti fasza, aki elégedetten tette rá a kezét Kriszti fejére.
- Felveszem telóra, ha nem gond. Kriszti megvonta a vállát és tovább szopta a lüktető faszt. Már csippant is a telefon, és a szopatás minden egyes pillanata felvételre került.

Mikor Zsolti úgy érezte már elég kemény a farka jelezte Krisztinek hogy üljön be. Zsolti farka remekül illett Kriszti forró puncijába, aki vadul lovagolni kezdett, Kriszti észrevette, hogy ez a póz bizony neki kedvez csak mert Zsolti farka konyulni kezdett, ezért le pattant róla, majd ismét keményre szopta. Ezután Kriszti feküdt a hátára és szélesre tárta lábait, még Zsolti szépen bedugta neki a kőkemény farkát. Elkezdte baszni Krszitit, aki ütemesen nyögött minden lökésnél. Ahogy Zsolti baszta a lányt felmerült benne, hogyha nem sikerül a későbbieknek megbaszni többször, akkor most kéne vele mindenfélét csinálni.

Ki is húzta a farkát és felvetette Krisztivel a kutya pózt. Ráfogott a lány csípőjére, és jó keményen elkezdte baszni a mostmár jóval hangosabban nyögő lányt. Rég baszták meg így Krisztit, hiszen a barátjával főleg szeretkeztek, így nagyot nyögött minden egyes csattanásnál. Ezt az iramot nem is bírta sokáig Zsolti, és 20 perc elteltével egy nagy lökést követően bele is élvezett újdonsült fogásába.

Hogy ezek után hogy alakul a történet, és Krisztit vagy más szereplő lányt ki húzza fel a farkára, az a következő szerzőn múlik.
Hozzászólások
További hozzászólások »
rollscroll ·
SZEVA KRISZTI! HÁ FIGYEJJÉ! MINDENT OLVASTAM RÓLAD A MELLESLEGEN. KICSI TÜNDÉREM AZ A HELYZET, HOGY ABBA A KORBAN, AMIBEN A ZSÓTIVAL LELEDZÜNK MI MIND, MÁR A PUNCI GONDOLATÁTÓL FELÁLL ÁM A FASZUNK, MIKOR NYALÁS KÖZELBE KERÜL PÉLDÁUL A TE ÉDES LYUKINCÁD, NEM SZÉGYEN, BÍZA VAN, HOGY EL IS SÜLÜNK.
A ZSÓTI BIZONY BETEG, HOGY ENNYIRE, MEG ENNYISZER KONYULT, A BARMA, AZ. ÉN NEM TOM, LEHET BUZERÁK LESZ, VAGY MÉG Ő SE TUDJA. AMI MOSTAN BIZTOS, TE MEG LESZEL DUGVA. AHOGY KELL! CSERÉBE EZ A MI KETTŐNK TITKA MARAD, NEM MONDOM EL A DÁVIDNAK, HOGY MEGDUGOTT A ZSÓTI. MEG ÉN. ARRA VISZONT NE SZÁMÍTSÁL HOGY ELSŐRE MÉG A VÉGÉN IS LÖKDELLEK HÚSZ PERCET! EGYEZZÜNK MEG, TE NYALÁS KÖZBEN IGYEKSZEL ÉLVEZNI, ÉMMEG IDŐBEN BEDUGNI NEKED. JÓVAN?
- HÁT…
- HÁTON IS.
- JÓL VAN. LE IS SZOPJALAK?
- MAJHA ELFÁRADTAM LE IS. DECSAK AKKOR HA CSÖNGET A SZIENEN ÉS FELVESZIK! ASSZONGYA AZ ARCODRA MÁR ÉLVEZTEK, AKKOR MAJD A FÜLEDBE FOGOK.

HÁ ÍGY VOLT. FELHÚZTAM A KRISZTIT AZ EPRESÍZESÍTÉSŰ FASZOMRA. VOLT VILÁGÍTÓ GUMIM IS, MEG DÖRZSIS, MEG GPONTOSÍTOTT, SÍKOSÍTOTT, DE AZ EPRESTŐL INDULT BE IGAZÁN, MEE ILYEN FINOMÍTOTTAT MÉG SOSE KÓSTOLTATTAK VELE. KEZDTE NEKEM IS MONDANI, HOGY CSAK A KURVÁK SZOPNAK GUMIBAN! ÉMMEG BÓLOGATTAM, HOGY MOSTMÁ Ő IS NYUGODTAN TEHETI. OSZTÁN NAGYON RÁKAPOTT.
MOSTANÁBAN SOKAT DOLGOZOM, HOGY TUDJAK VENNI GUMIT. MÉG MINDIG ÓCSOBB, MINT A VIZITDÍJ! A KRISZTIT MEG NEM GYŐZÖM POFÁN CSAPKODNI MEE HA KELL, HA NEM ESZI.
MOSTMÁ UNOM! HOGY KI HÚZZA FEL A KRISZTIT, LESZAROM!
BIZTOS A KÖVETKEZŐ SZERZŐ. Mert állatok vagyunk mi, akár a többi nép. Amíg álmodunk a valóságról, sok baromságot összehordunk.
Isten bocsássa meg!


:)


földhözragadt ·
nem kenyerem az ilyesmi, de abszolút egyetértek..
geminigirl ·
:smile: :smile: :smile:
hexenaugen ·
ez rohadt jó volt :smile: :smile: :smile: :smile:

Onlineromos ·
Hmm lássuk észrevétel :) Miért kell nagybetűvel írni ? halálom irritál... elveszti a kiemelés a HANGSÚLYÁT De ugye te ARC vagy és VÉGIG írod az egészet nagybetűvel :) hááát loool :) IQ sok gondolom 3 :D jól variálod :P :D Tény a story nem nagy DE ISTENEM végre nem élete legjobb nööööje neeem élete legnagyobb farka és nem életbe soha senki nem csinálta jobban szöveg... halálom... megint És én azt mondom kellenek ezek a filléres sunák mert kit fogsz megdugni mikor épp csak partyzni mész ? :) iiigen életed szerelme azon az estén egyből beléd szeret és oda adja magát és dugtok egyet a kocsiba :) háát loool :) Szerelem érzések... Kaland buli ha valamelyik kimarad az életedből akkor sajnálom DE mindegyik kell... lehet rosszul gondolom de ez van :) jah Burgonya olvastam a storydat lehet jo fej csóka vagy de irni nemtudsz de pöckölni a fikát az neked is megy :)
rollscroll ·
AZT VETTEM ÉSZRE, A SZELLEMILEG ÜDÉK, MINDIG PÁROS, SŐT HÁRMAS NÉVVEL JÁRNAK, AZT AKAD OLYAN IS, AKI MÁR TÖBBTIZES SZÁMRENDSZERBEN ÉLI HÁTRÁNYOS HELYZETÉT, MINT TE.

:)

hexenaugen ·
mármint rollscroll beszólása,nem a gyere béjbe,kapd be a farkam-sztori:D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: