Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Egy rövid közbevetés Madách Imre klasszikusához.
Egy vámpír aki rettegésben tartja a környéket, egy nap kiszemeli Elizát.<br /> <br /> <br...
kortárs, epika, próza, elbeszélés, novella,
Szeretném azt hinni, hogy Kata is látja mindezt valahonnan, hogy figyel rám, és tudja, hogy...
-Mutassuk meg a világnak hogy milyen gyönyörű a tested! -mondta Vicky. Megoldotta Sofia köntösének...
Friss hozzászólások
balurocco: Köszi a kritikát elkészült a m...
2018-06-17 22:39
Deakjanika: Nagyonjóírás folytazsd!
2018-06-17 16:21
JuS: Bájos kis szösszenet. :)
2018-06-14 20:48
JuS: Biztos velem van a baj, de nek...
2018-06-14 20:38
Annariás: Erre a történetre sokat tantrá...
2018-06-14 14:13
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Korkülönbség - a kezdet

Történetem és egyben egy új,màs gondolkodàsmód kezdete huszonéves korom környékére tehető. Éltem a hétköznapi fiatal,főiskola mellett dolgozó fiúk életét,korombeli szép baràtnőm volt. A nagy nap, amit valószínűleg màr tudatalattiban események,érzések sokasàga megelőzött, egy balatoni nyaralàs volt. Ismerősökkel,baràti rokoni kör, pàr napot töltöttünk Balatonnàl,vegyes korosztàly voltunk.
Egyik ismerős édesanyja a főszereplő, aki 50 éves volt akkor, szép arcú, korànak megfelelő csinos Nő és màr évek ótaismerem. Nem az a nàdszàl vékony,hanem az igényes anyuka típus,aki buszkén vàllalja koràt,ami nekem nagyon tetszik.Szeretem a természetesen szépet.
Pàran űgy döntöttünk, hogy vizibiciklizni megyünk,többek között Ő is. Mikor màr tàvol jàrtunk a parttól és megpihentünk csodàlni a Balatont,ugràlni,fürdeni, Ő levette fürdőruha melltartó részét... Az akkor ott villàmcsapàsként ért, a felismerés,hogy nem tudom tekintetem levenni róla,szép arcàról,melleiről,majdnem meztelen testéről. Tetszett szép,idősebb teste, bőre,egyhén megereszkedett nagy mellei.Persze odafigyeltem,hogy ne legyek udvariatlan ahogy bàmulom,ugyhogy csak szemem sarkàbol lopva pillantottam folyamatosan rà.

Élveztem ezt az 1-2 óràt,addig még soha nem tapasztaltam ilyen érzést,hogy egy idősebb nőt làthatok meztelenül, és Őt ez nem zavarja.
Miutàn visszaértünk a partra,természeteaen visszavette melltartójàt és folytatódott a nap,amíg...
...ebéd idő környékén mindenki elment enni,inni,hozni finomsàgokat,amit kértünk,ahogy ilyenkor szokàs és csak Ő és én maradtunk a parton. Beszélgettünk,sztorizgattunk,élveztem tàrsasàgàt.És akkor úgy döntött,megint leveszi melltartójàt... Gombóc a torkomban,én jöttem zavarba,persze próbàltam nem kimutatni. Bàr ennyi év utàn úgy gondolom, egy tapasztalt érett Nő làtja egy férfin a jeleket. Így beszélgettünk tovàbb, szemben ültünk takarón egymàssal,karnyújtàsnyira szép nagy melle,hatalmas mimbóudvarral. Nehezen tudtam szép testén nem nézni,gyönyörködni benne. Dierkt koncentràltam,hogy szemébe nézzek,de mikor tekintete elkalandozott 1-1 màsodpecre,nem hagytam ki,hogy megnézzem meztelen kebleit. Utólag visszagondolva,biztos hogy ez feltűnt neki,de nem zavarta. Beszélgetés közben fejben is próbàltam nem úgy gondolni rà,mert ha elkalandoztak gondolataim,fürdőnadràgomban megmerevedett férfiassàgom,amit persze próbàltam takarni kezemmel,úgy ülni,hogy ne legyen feltünő. Nem tudom ez hogyan sikerült,hisz 1 óràn kersztül figyeltük egymàst, ő meztelen volt, kezem mindig ugyanott pihent,miközben azért csak megmozdult a nadràgom,ahogy megmerevedett farkam,majd vissza. Most így utólag màr bànom,hogy nem voltam merészebb és hagynom kellett volna többett làttatni,illetve làtvànyosabban megcsodàlni szép melleit. Talàn előrébb vitte volna vàgyaim megvalósíthatósàgàt,ha egyértelműbb a vonzalom...

Ez utàn a nap utàn vàltozott meg minden. Ràjöttem,hogy vonzanak az idősebb nők,tetszenek nekem. Ezutàn természetesen sokat gondoltam rà,elképzeltem meztelenül,rendszeresen maszturbàltam rà gondolva,elképzelve azt hogy megcsókolom,egymàshoz érünk,hogy egy 50éves Nő egy 20 fiúval csókolózik. Kívàntam Őt nagyon,néha csak hogy megcsókoljam,màskor pedig tabuk nélküli szexet képzeltem el vele...sokszor vertem ki rà,a mellét a bimbóudvaràt a husos fenekét magam elé képzelve.


Vele is megvàltozott ezutàn a kapcsolatom.Vagy legalàbbis igy érzem,szeretném hinni,hogy kölcsönös lett a vonzalom... Ezek utàn mikor talàlkoztunk,mindig puszival köszönt,ami azelőtt nem volt szokàs.Mindig úgy adott puszit,hogy megfogta kezem,karom és úgy engedtük el egymàs kezét, hogy végigsimítottunk egymàson,tartottuk az érintést amíg lehetett és nem volt feltűnő. Hosszú ideig tartott ez a plàtói kapcsolat így...most màr sajnàlom,hogy nem mertem kezdeményezni. Valószínűleg elszalasztottam ezt a lehetőséget. Idővel úgy alakultak a baràti kapcsolatok,hogy vele màr nem volt lehetőség spontàn a mindennapokban talàlkozni.
Bàr azóta is remélem, hogy egyszer újra talàlkozunk,mert akkor màr lenne bàtorsàgom nyíltan udvarolni neki... És az azóta tapasztalt élményeket vele is àtélni.

azóta is folyton gondolok rà,és erre az élményre,ami elindított egy izgalmas úton. Ő szerettette meg velem az idősebb 50-es korosztàlyt. Nagyon vonzónak làtok egy csinos szép 50-60as éves Nőt.
Úgyhogy ezek utàn nem bíztam magam véletlenre,elhatàroztam,hogy elsőként szeretnék egy 50es nővel szeretkezni,és ha pozitív élmény lesz,akkor egy baràti szexkapcsolatot kialakítani...

...természetesen bőven lesz majd miről írni még.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Idosfiatal ·
Az ékezetes hibàkért elnézésetek kérem,tableten írtam meg a történetet,ami kevésbé kényelmes hosszú szöveg íràsàra,de igyekszem még élvezhetőbbé tenni az olvasàst a folytatàsokban.

Mike Blind ·
Szeretem a helyesírás nácikat. Nem a törzénet érdekli őket, hanem az, hogy milyen hejesírás hibát talál, amit majd jól megkommentel, tele hibával.

Mike Blind ·
Direkt írtam pontos jével. A történet viszont nagyon tetszik!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: