Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Egy rövid közbevetés Madách Imre klasszikusához.
Egy vámpír aki rettegésben tartja a környéket, egy nap kiszemeli Elizát.<br /> <br /> <br...
kortárs, epika, próza, elbeszélés, novella,
Szeretném azt hinni, hogy Kata is látja mindezt valahonnan, hogy figyel rám, és tudja, hogy...
-Mutassuk meg a világnak hogy milyen gyönyörű a tested! -mondta Vicky. Megoldotta Sofia köntösének...
Friss hozzászólások
balurocco: Köszi a kritikát elkészült a m...
2018-06-17 22:39
Deakjanika: Nagyonjóírás folytazsd!
2018-06-17 16:21
JuS: Bájos kis szösszenet. :)
2018-06-14 20:48
JuS: Biztos velem van a baj, de nek...
2018-06-14 20:38
Annariás: Erre a történetre sokat tantrá...
2018-06-14 14:13
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Korkülönbség 5

Az első együtt töltött napot követően,hosszú,barátságban,szexben,élményekben tartalmas időszak következett. Rendszeresen talàlkoztunk,randizgattunk,összefutottunk egy kávéra,beszélgetésre,csókra,csókolózásra,persze titokban,tömegtől félre eső helyen... élveztem ezeket a titkos perceket,fél órákat. Olyankor megvártuk,míg besötétedik,hogy a fő útvonalról kicsit odébb már ne látszódjunk és az utcán,parkban csókolóztunk,öleltük,simogattuk egymást,miközben a másik ruhája alatt,nadrágjában izgattuk magunkat,amennyire a helyzet engedte. Ha valaki látott volna minket, biztos meglepődik, hogy egy idősebb Nőt-fiatal fiút lát együtt. A normál séták alatt akár anya-fia is lehettünk volna. De pont ezt(is) élveztük.
Rendszeresen emaileztünk,izgattuk fel egymást,akár egy történettel,vagy az előző napi maszturbálás leírásával,vagy egy munkahelyen készített intim fotóval, aztán hirtelen ötlettől(vágyaktól) vezérelve még aznap,munka után csak összefutottunk egy csókolózásra...
Volt olyan, hogy már nagyon kívántam Őt, a kezei között akartam még aznap elélvezni, de ez menet közben hogyan kivitelezhető higiénikusan?! Amit megoldottunk végül. Megbeszéltünk egy "fussunk össze" találkozót hazafelé. Onnantól kezdve csak ezt vártam,farkam végig kemény volt nadrágomban. Úgyhogy induláskor egy óvszert húztam fel farkamra,úgy mentem a találkozóra...már sötét volt,mikor megérkeztünk a parkba. Azonnal egymásnak estünk,csókolóztunk,faltam nyelvét a számban,fülét nyakát csókoltam miközben a hajába kapaszkodva,szoknyája alatt simogatva azonnal megdugtam volna. Ő sem bírt magával... Szoknyáját felhúzta, álló helyzetben, amennyire lehetett két lába közé vette combon,ráült puncijával és lábamon kezdett el lovagolni,punciját izgatva. Mivel nadrágon keresztül is majdnem megdugtam,annyira akartam őt,kemény volt farkam,nem sok kellett,hogy elélvezzek,kigombolta a nadrágot,benyúlt,megmarkolta az óvszeres kemény fiatal farkamat és elkezdte verni,tenyerében masszírozta,miközben én a haját markoltam,míg másik kezemmel a szoknyája,harisnyája alatt,a bugyijában a popsilukát simogattam,ujjaztam...a sötétben,nyílt helyen,egy idős-fiatal pár,tabut döntögetve kielégítik egymást. Nem sok kellett,hogy mindketten elélvezzünk!!!!! Sikolyt visszafolytva kapkodtak a levegőt ahogy combomon lovagolva,popsilukát ujjazva élvezett el,közben pedig verte farkam hevesen,szorította,markolta,én pedig tenyerét megdugva,magamhoz ölelve őt,fülébe élvezkedve hagytam farkamat lüktetni és bele élvezni az óvszerbe.
Előző részek
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: