Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Egy rövid közbevetés Madách Imre klasszikusához.
Egy vámpír aki rettegésben tartja a környéket, egy nap kiszemeli Elizát.<br /> <br /> <br...
kortárs, epika, próza, elbeszélés, novella,
Szeretném azt hinni, hogy Kata is látja mindezt valahonnan, hogy figyel rám, és tudja, hogy...
-Mutassuk meg a világnak hogy milyen gyönyörű a tested! -mondta Vicky. Megoldotta Sofia köntösének...
Friss hozzászólások
balurocco: Köszi a kritikát elkészült a m...
2018-06-17 22:39
Deakjanika: Nagyonjóírás folytazsd!
2018-06-17 16:21
JuS: Bájos kis szösszenet. :)
2018-06-14 20:48
JuS: Biztos velem van a baj, de nek...
2018-06-14 20:38
Annariás: Erre a történetre sokat tantrá...
2018-06-14 14:13
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Korkülönbség 4 - sok szex

Miután az első élményt követôen kipihentük magunkat, kihasznàltuk a hàtralévő időt, hogy újra együtt legyünk, tovàbb szeretkeztünk. Mivel a kezdeti felfokozott vàgyak kielégülésén már túl voltunk, így a folytatás már az erotikáról szólt. Amint tudatosult bennem,hogy végre egy nálam 20 évvel idősebb nővel szeretkeztem, és ahogy ott feküdt mellettem meztelenül...újra felizgultam,újra megkívántam Őt. Nem győztem gyönyörködni szép,érett meztelen testében,hatalmas melleiben,húsos popsijában. Faltam testét a tekintetemmel,örökre megmaradt ez a kép róla bennem. Azóta is sokszor gondolok az ilyen és hasonló emlékekre vissza,mikor maszturbálok. Szeretem erre az élményre kiverni magamnak.
Ahogy ott feküdtünk egymás mellett meztelenül és simogattuk egymàst,újra elkezdett farkam merevedni. Ő simogatta a mellkason,miközben meztelen teste,combjai,pocakja, melle hozzám ért,én közben elkezdtem magammal jàtszani,keményedő farkam kezembe vettem,simogattam a makkom,húzogattam a bőrt fel-le. Így beszélgettünk még tovább egy ideig,hogy közben izgattuk egymást. Közben persze átvette a kényeztető szerepet,kezébe vette farkam,és ő simogatta, verte tovább, amitől egyre jobban kívántam Őt. Kértem vegye szájába is...nagyon élveztem. Finoman lassan szopott, játszadozott vele(m),kièlvezte ő is,hogy újra egy fiatal kemény farok van a kezében,ami nemsokára megfogja őt dugni. Hiányzott már neki a rendszeres,kölcsönös örömszerzésen alapuló szex,egy olyan férfival,aki valóban kívánja őt. Ès ezt tőlem megkapta, megbabonàzott érett gyönyörű teste.
Ezt követően,közvetlenül aznap és a többi napokon is,egymàst igyekeztünk felfedezni,a vàgyainkat megmutatni a másiknak,kielégíteni egymást.
Miután újra keményre szopta farkam,hanyatt döntöttem az ágyon,fölé térdeltem,végigsimítottam gyönyörű testét,meg akartam jegyezni örökre ezt a pillanatot...majd kemény farkam,csillogó makkom puncijához tettem és finom apró lökésekkel puncijába toltam. Hihetetlen érzés volt,hogy egy 50es szép nő fekszik előttem meztelenül és az én farkam van a puncijában.
Klasszikus pózban folytattuk, hosszasan,finoman mozogva, egymásra hangolódva,egymás lélegzetvételét,mozgását figyelve. Összeért combunk,lábfejünk,mellkasunk...testem izmai megfeszülve,lassan mozgatva farkam ki be puncijában,mellbimbójával játszva,szopogatva,összeizzadva szeretkeztünk. Simogattam,csókoltam szép arcát,bőrét. Imádtam nyelvét a számban érezni. Ahogy közeledtünk az orgazmushoz,csiklóját újra elkezdte izgatni,miközben farkamat szorította puncijában. Ahogy masztizott és hevesebben izgatta magát,úgy dugtam én is punciját. Figyeltem lélegzetvételét,sóhajtásait,tartottam vissza orgazmusom és ondóm,szorítottam farokizmom,hogy kemény farokkal dugjam punciját. Majd hosszas hangos élvezkedés után felnyögött,megfeszült teste és mondta: most! Most élvezz belém!érezni akarlak! Ahogy ezt kimondta,kemény farkam bele toltam mélyen puncijába és elengedtem magam. Hagytam hogy farkam kispriccelje magából a sok spermát,pumpált,lüktetett és élveztem,hogy egy 20 évvel idősebb nőbe élvezhetek bele. Remegett a testem,rázkódtam az orgazmustól,ahogy átölelt,hangosan nyögött, én pedig próbáltam minden pumpálással egyre mélyebben bele élvezni.
Leírhatatlan érzés volt vele a szex. Az illata,a hangja,a vágyai,ahogy élvezett engem és a végén a tudat,hogy magába enged el élvezni... Miközben újra átélem, leírom ezt a történetet,már keményen áll a farkam,simogatom is már  a makkom, nem kell sok,hogy kiverjem magamnak, és arra vágyom,hogy egy idősebb nővel megismerkedjek megint és átélhessem ezt vele újra.
... Az első napot és élményeket követően még sokáig együtt maradtunk baráti szexkapcsolatban, egy 52éves nő és egy 30éves férfi.
Előző részek
Hozzászólások
gyuri0926 ·
Továbbra is nagyon gyenge

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: