Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Korkülönbség 3 - az első élmény(ek)

Miutàn túl voltam a kezdeti bàtortalansàgon a szexpartner kereső oldalon és màr bàtrabban kezdeményeztem az ismerkedést,beszélgetést,egyre jobban izgatott a gondolat,egyre türelmetlenebb voltam,hogy mikor sikerül megismerkednem A Nővel. Addig is persze aktív voltam az erotikus történetek olvasàsàban,erotikus videók nézegetésében és ami ezzel jàr...
Mikor is jött egy vàlasz egyik megkeresésemre. Őt is érdekelte,izgatta a korkülönbség.Hamar megtalàltuk a közös hangot a 22 év korkülönbség ellenére,és úgy hogy nem ismertük egymàst. Nem küldtünk fotót egymàsról,egymàs levelét élveztük,így megtetszettünk egymàsnak,így meghagytuk az ismeretlenség varázsàt. Nem is húztuk el nagyon a levelezést,hamar megbeszéltünk egy személyes talàlkozót.

Aznap persze megint kezdő kisiskolàsnak éreztem magam,gombóc torkomban.Persze nem azért, hogy
ő milyen lesz,hanem én tetszem-e neki... Ott voltam a megbeszélt helyen,vàrtam rà,néztem mindenkit,aki közeledett nàlam idősebbb hölgy,hàtha ő az?! És akkor meglàttam őt közeledni,nézésünk talàlkozott,és tudtam,hogy ő az... Màr két gombóc a torkomban. Nagyon szép csinos szexi Nő volt. Magas,hosszú combok,szép arc,nagy mellek. Legfőképp azért volt szép,mert làtszott rajta,hogy màr 50feletti,de nem próbàlta meg nevetségesen fiatalítani magàt,hanem a legjobbat hozta ki természetes szépségéből. Aznap du. Sokat beszélgettünk,àltalàlnos dolgokról illetve a szexről,erotikàról is. Még jobban megtetszett,ahogy megismerkedtem,mert nagyon kedves,bàjos,okos Nő volt.Úgy vàltunk el aznap este,hogy jövő héten màr kettesben talàlkozunk...

...és így is lett. Megoldottuk a helyszínvàlsztàst,ahol csak mi voltunk,együtt mentünk oda,és kezdetét vette valami gyönyörű,titkos,izgató élmény.
Màr egy hete azt vàrtam,hogy vele legyek,úgyhogy aznap nagyon (fel)izgatott voltam. Megérkeztünk,beszélgettünk,egymàsra hangolódtunk és elkezdődött... Megbeszéltük,hogy egy zuhany jól fog esni. Elkezdett,elkezdtünk levetkőzni...lélegzetem is elàllt,mikor meglàttam meztelenül. Ruhàn keresztül is làtszott,hogy csinos,de így meztelenül tàrultak fel az igazi méretek. Gyönyörű 52 éves teste,nagy mellei,amik enyhén megereszkedtek,de még így is kemények,gyönyörű hosszú combjai,mindenhol borotvàlt finom bőre,és az a popsi...kerek,formàs,husos. Természetesen nekem sem kellett szégyenkeznem,sportos alkat vagyok. És ahogy őt meglàttam meztelenül,azonnal keményen àllt a farkam.

Elmentünk zuhanyozni... És ott kezdetét is vette egy àlom,érzés beteljesülése. A forró Zuhany alatt megcsókoltuk egymàst,22 év korkülönbség ellenére,tetszettünk egymàsnak,kívàntuk egymàst,hihetetlen érzés volt. Örök élmény volt csókolózni vele,egy 52éves Nővel. A forró víz alatt simogattuk egymàs testét,élveztük a màsik testének felfedezését. Ez akkor ott nem a romantikàról szólt,hanem a vàgyak kiéléséről. Csókoltuk,haraptuk,nyaltuk egymàst,a màsik mellbimbójàt,mellét,nyakàt,nyelvünk egymàs szàjàban volt. Simogattam melleit,pocakjàt,combjait,fenekét,csupasz puncijàt,miközben Ő ràtette kezét farkamra,ràszorított,magàhoz húzta és elkezdte verni,a bőrt le föl húzogatni. Az érzés,hogy egy 50es Nő magàhoz enged iyen közel,testét àtadja nekem,csókolózunk, és közben a farkamat veri... Pàrszor meg kellett àllnom,hogy ne élvezzek rà idő előtt.

Zuhany utàn vizesen àtmentünk az àgyba és egymàsnak estünk, nem bírtunk betelni egymàssal. Az hamar kiderült,hogy nem csak a finomkodàst,romantikàt kedveli,mint ahogy erről korâbban volt is szó,hanem a durva,erős szexet is. Az àgyhoz érve letérdelt elém,megmarkolta farkam,betette a szàjàba és elkezdett hevesen vadul szopni. Alig győzte szopni farkam,le föl jàrt a feje,verte,szopta,nyelvével jàtszott vele. Hihetetlen làtvànyt nyújtott egy ilyen gyönyörű 50es Nő,ahogy egy 22 évvel fiatalabb férfi farkàt szopta.hagytam magam,nem irànyítottam,nagyon élveztem. Mikor màr elélveztem volna,kivettem farkam szàjàból és hanyatt döntöttem az àgyon.terpeszbe rakta làbàt,felhúzta térdét és kérte,hogy pusziljam meg puncijàt. Letérdeltem àgy elé,làbait làbamhoz igazítottam,hogy farkamat làbàn tudjam mozgatni, arcommal két làba közé hajoltam és elkezdtem csókolnoi combjàt,majd làba hajlatàt,végül puncijàt. Ahogy megérintettem csiklójàt,ajkait,felnyögött,arcomba helyezte puncijàt és kinyalatta magàt. Csókolóztam puncijàval,nyelvemmel csiklójàt izgattam,nyàlas puncinedves arcom le fel jàrt làba között,ujjaimat magàba tolta,ràszirított,tolta puncijàt arcomba és hangosan élvezkedett. Morzsolgatta mellbimbóit egyik kezével,míg a màsikkal erősen izgatta csiklójàt,masztizott miközben kinyaltam. Egyi kezemmel puncijàt izgattam,míg a màsikkal popsilukàt simogattam,finoman ki be toltam fenekébe puncinedves ujjaimat,én közben pedig farkamat làbànak szorítva élvezkedtem,dugtam szép puha finom làbàt.

Hosszú,intenzív,és hangos maszturbàlàs és kinyalàs volt,mire elérkezett szàmàra a gyönyör. Hangosan felnyögött,teljes àtéléssel erősen ujjazta csiklójàt,az erős érintésektől tudott elélvezni,úgyhogy kikeltem làbai közül,puncija,hasa fölé térdeltem és vele együtt vertem én is magamnak. Figyeltem őt,hogy együtt élvezzünk el,szorítottam farokizmom,fenekem,ahogy csak tudtamcés alig vàrtam,hogy ràélvezzek. És akkor a gyors kemény csiklómasztizàsa közben megfeszült teste,szinte hangosan üvöltve kapkodta a levegőt én pedig elengedtem magam. Ràgyorsítottam farkam verésére,szívem hevesen vert és hasàra,mellére irànyítottam farkam és engedtem,hogy a bizsergés,ami ágyékomat nyomta,kitőrjön belőlem. Hatalmasat élvezve,erővel pumpàlta,spriccelte ki farkam magàból az ondót. Olyan erővel lőttem ki,hogy a hasàn landolt az első adag,de végig folyott a melléig. Utàna màr csak arcàt figyeltem,vertem,ràngattam farkam,figyeltem a spriccelést,hasàra,melleire célozva vertem ki rà...

Alig àlltam a làbamon, mire végeztünk, annyira intenzív volt az első orgazmusunk. Mellé döltem és hosszan,finoman simogattam,csókoltam. Újjaink összefonódtak és testére élvezett ondómat ujjainkkal jàtékosan,cirógatva elkentük,belemasszíroztuk finom selymes,édes illatű bőrébe.

Ezutàn pihentünk egy nagyot,hogy újra feltöltődjünk a folytatàshoz...
Hozzászólások
Borci ·
Kedves Idősfiatal!
Ez nagyon szép történet volt, gratulálok hozzá. Én is felizgultam rajt, nagyon izgalmas volt.
Köszönöm.
Ha van még ilyen történeted, szívesen várom.
:kissing_heart:

Idosfiatal ·
Szia Kedves Borci!

Természetesen van folytatás... bőven élmény,emlék,amiről írhatok :kissing_heart:
Én is felizgulok mindig,mikor visszagondolok ezekre az alkalmakra... Úgyhogy mesélek még :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: