Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Korkülönbség 2 - Az első lépések


Miután nagy hatással volt rám az a gyönyörű 50éves Nő, elhatároztam, hogy át kell élnem ezt az érzést is, hogy milyen egy 20-30évvel idősebb nővel az ismerkedés, kapcsolat, szex, izgatta fantáziám, hogy a fia is lehetnék. Úgyhogy kezembe vettem sorsom... :) és a neten utána olvastam a témának, mennyire abszurd vagy sem ez a gondolat, hogyan ismerkedhetnék. Hangsúlyozom, hogy azelőtt még fantázia szinten sem érdekelt a lehetőség, fiatal, kezdő, tapasztalatlan voltam. A neten persze hamar képbe kerültem, rengeteg cikk, fórum, videók... főleg a videókat fiatal-idős témakörben nagyon megkedveltem :) teljesen megbabonázott a látvány, mikor 50-es nők természetes meztelen valójukban egy fiatal férfit elégítettek ki vagy ők élveztek. Főleg a házi videókat kedvelem...valóban hétköznapinak is látszó 50es nők a maguk természetes szépségükben látszódnak.


Úgyhogy több hét érdeklődés, erotikus történet olvasása, videózás, maszturbálás után találtam egy szexkapcsolat kereső oldalt. Regisztráltam és kezdetét vette valami új. Próbáltam kapcsolatot kialakítani, ismerkedni, ami 20-30év korkülönbség témában nem is olyan egyértelmű és egyszerű... Míg valaki látott benne(m) fantáziát. Mondanom sem kell, mikor megláttam a levelét, hogy valóban egy idősebb Nő írt, gombóc a torkomban...úgy mint anno a félmeztelenre vetkőzésnél és az első érett női testben gyönyörködéskor.


Szokásos ismerkedés, napi chatelés, majd fotó elküldése. Nagyon élveztem, hogy egy ismeretlen idősebb Nővel erotikus, egymást izgató témákról beszélgettünk, amikor pedig fotóját is átküldte...már csak a hormonok vezettek. Sokat beszéltünk őszintén a vágyakról, a szexről, a net előtti közös masztikról, Egymás képét nézve élveztünk. Mivel ő már jó ideje egyedül élt, férfi nélkül vidéken, mostanáig az inger sem volt meg benne, hogy valahogy pótolja a szexet, erotikát. Sok levelezés juttatta el odáig, míg megírta, hogy előző nap hosszú idő után újra vágyat érzett magában és a net előtt ülve bugyijába nyúlt és kielégítette magát. Onnantól kezdve terveztük, hogy mikor megyek le hozzá vidékre, hogy együtt legyünk és végre szexeljen egy fiával egykorú férfival, amiban még neki sem volt élménye.


A sok napi levelezést követően megbeszéltünk egy napot, éjszakát, amikor meglátogatom. Már nagyon vártam, folyamatosan izgattuk egymást, izgatott az érzés, a folyamatos kielégületlenség, annak ellenére, vagy pont amiatt, hogy naponta néztem a videókat az 50-60éves meztelen nőkről, ahogy szexelnek, maszturbálnak, magukra élveztetik a férfi partnerüket. Vártam, hogy megcsókolhassak én is egy idősebb nőt, hogy érezzem ajkait, nyelvét számban, bőre érintését, puncija ízét és hogy benne illetve rá élvezzek el. Szerettem volna, ha meztelenül fekszik előttem, masszírozom, simogatom, felfedezem minden porcikáját, megcsókolom, melleit, fenekét, combját majd magába engedi kemény fiatal vastag farkam és egymást érezve együtt élvezünk el...


Mikor elérkezett volna a nap, előző este írt, hogy...mivel rég volt férfival, megijedt, gyors ez még neki.


Persze megértettem, csak hát nem örültem, csalódtam, hogy ez mégsem jön össze nekem, túl szép volt, hogy igaz legyen?!


...időközben már le is mondtam erről az útról, róla, fejben áthangolódtam, mikor is újra írt. Felkészült rá(m), nagyon várja, hogy együtt legyünk, szeretkezzünk és már Ő is elutazott volna hozzám.


Mivel nem szokásom csak úgy kihasználni az ilyen védtelen helyzeteket és időközben én is mást terveztem el, így sajnos nem találkoztunk már.


Sajnáltam, de végül nem bántam meg, hogy így döntöttem, mert ezt követte az első, valódi élményem egy csinos, szép, szexi 52éves Nővel...

Hozzászólások
gyuri0926 ·
Ekkora fölösleges dumát !!!!!!!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: