Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kör IV

Rendeltem vacsorát, szépen megterítettem a szobámban két személyre. Nem feledkeztem meg a virágokról és gyertyákról sem. Még ki is öltöztem a hangulat emeléséhez.
Ahogy vártam, Zsuzsa meg is érkezett. Rendkívül csinos, testhez simuló fekete kisestélyiben, ami annyira rövid volt, hogy majdnem a punciját is látni lehetett. A fekete magas sarkú szandál még tovább hosszabbították a lábait. Enyhén magasabb is lett nálam ebben a cipőben.  Megint csodásan ki volt sminkelve, csak az elmaradhatatlan vörös rúzs maradt a régi.
Leesett az álla, amikor rögtön az ajtóban hozzá léptem. Nem számított rám, meglepte a fellépésem és az ünnepélyes megjelenésem. Legszívesebben ott helyben megmarkoltam volna a fenekét, hogy az ölemben vigyem ágyba, de most mást terveztem. A kedvében akartam járni, amennyire csak lehet.
Szorosan megöleltem, megcsókoltam, aztán a szájára tettem a kezem jelezve, hogy ne beszéljen. Kézen fogva vezettem a szobába a megterített asztalhoz, ahol már a gyertyák fénye teremtett romantikus hangulatot. Zsuzsa elképedve nézett körül.
A vacsora ideje alatt volt időm megfigyelni, hogy a lány kipirulva, örömteli pillantásokkal néz rám.  Alig evett valamit. Láttam, hogy millió dolgot szeretne mondani, de megkértem, hogy most ne beszéljen.
Vacsora után szófogadóan tűrte, hogy az ágyhoz vezessem, és levegyem a ruháját. Engedelmesen emelte a lábait, hogy megszabadítsam a cipőitől is, csak akkor ellenkezett, amikor a bugyit akartam róla lehúzni. Közöltem vele, hogy azt akarom, feküdjön le velem. Fintorogva közölte, hogy most nem alkalmas, most jött meg…
Tovább simogattam. Hagytam, hogy teljesen levetkőztessen ő is engem.  Nem adtam fel, újra és újra nagy türelemmel próbálkoztam a bugyijával, míg bele nem egyezett. Nagyon zavarta, hogy a tampon ott volt benne, és nem akart összekenni sem.
Elég soká tartott, míg a csókjaimmal addig édesgettem magamhoz, hogy a tampon is kikerült a helyéről. A hátamra fordultam, őt pedig magamra fektettem. Már nagyon kívántam. 
Zsuzsa mocorgott rajtam csókolózás közben. Azt akartam, hogy csak akkor kezdődjön el a behatolás, amikor ő akarja.  Nem kellett sokáig várnom, úgy simult hozzám a vékony teste, térdeit felhúzta mellettem, a testsúlyát azokra helyezte. Meredező péniszem segítség nélkül is azonnal a hüvelye bejáratához illeszkedett. Zsuzsa szinte meg sem mozdult, milliméterenként csúszott rá a péniszemre. Egy pillanatra sem vette volni ki a számból a nyelvét. Muszáj voltam a másra gondolás taktikáját alkalmaznom, hogy el ne élvezzek. Nem mozdultam, Zsuzsa dugott meg engem.  Szerencsére sikerült átesnem egy holtponton, és utána már felszabadultan élveztem, hogy időnként Zsuzsa összerándulva elélvez. A karjaimmal magamhoz láncoltam, nem engedtem szabadulni egy pillanatra sem. Nem tudom, hányszor rándult össze a teste, csak átadtam magam az élvezetnek, ameddig csak lehetett. Túl kellemes volt ez ahhoz, hogy egy idő után a hüvelyizmai rándulásaitól én is el ne élvezzek.
Megkértem Zsuzsát, hogy csak feküdjön végig rajtam, ne mozogjon, had maradjak benne.
Arra gondoltam, hogy mennyire más és mégis mennyire egyforma Zsuzsa és Petra. És volt még egy kellemetlen feladatom, valamit meg kellett Zsuzsával beszélnem.
Bőven adtam időt a lánynak, hogy a teste megnyugodjon, csak utána kezdtem a beszélgetésbe.
- Tudod, hogy megszerettelek?
- Érzem! – mondta a fejét fel sem emelve a vállamról. A hangja örömről árulkodott.
- Azt is tudod, hogy a Petrát is szeretem, és őt sem szeretném elveszíteni?
- Sejtettem… - sóhajtotta.
- És azt tudod, hogy Petra sokkal jobban szeret téged, mint gondolod? – tettem fel a következő kérdést.
A lány felkapta a vállamról a fejét, a szememet kereste, mintha abból kiolvashatná a folytatást.
- Igen, tudom, de nem úgy szeret, ahogy te gondolod!
- Szerintem szerelmes beléd, és erre csak nemrégen jöttem rá. Nem mondta ki szó szerint, de én biztos vagyok benne.
- Jó barátnő vagyok, hogy nem értettem meg…. tudtam, hogy szeret engem, de nem gondoltam, hogy ennyire….
- Mint ahogyan én sem vettelek észre téged! – figyelmeztettem.
- Miből gondolod, hogy nem csak barátnőként szeret?
- Ezt neked jobban kell tudnod, de ahogyan félt, ahogyan beszél rólad, és amiket megtesz érted, az jóval túlmutat a barátságon.
Zsuzsa hallgatott. Azt hittem a hallottakon gondolkodott.
- Igazad van, valahol már eddig is éreztem. Emlékszel, amikor a közös fürdésről meséltem? Akkor ott a kádban beszélgetés közben az ölébe feküdtem. Majdhogynem felkínáltam magam, de ő nem lépett rá semmit sem. Azon kívül, hogy a szíve hangosan kalapált, semmit sem tett a folytatásért. Vagyis csak anyáskodva átölelt, és magához szorított.
- Ezek szerint nem lett volna ellenedre! – csillant fel a remény, hogy jól gondolkodtam a kettejük kapcsolatát illetően.
- Én akartam… de tovább nem kezdeményeztem, így nem történt semmi sem. - ismerte be Zsuzsa a Petra iránti vonzalmát.
- Szóval összebeszéltetek ellenem, akarom mondani értem?
- Érted! És érdemes volt! Petra elárulta neked?
- Azt tudtam, hogy Petra mindent elmond neked, de azt nem, hogy te mit mondasz el neki, muszáj volt rákérdeznem, mert néhány dolgot nem értettem. Aztán a válaszaiból kiderült, hogy nem tud mindent.
- Nem mondhattam el neki mindent, mert már az első veled töltött éjszaka után ki akart szállni. Nagyon jól bánhattál vele, hogy ilyen hamar megszeretett. Irigykedtem is érte. Azt mondta, nem lenne szabad így félrevezetnie, ahhoz túl rendes srác vagy.
- Ne irigykedj, itt vagy velem! – szorítottam magamhoz kedvesen.
- Haragszol rám? – lágy hangja felért egy bocsánatkéréssel.
- Meg kell, hogy büntesselek! – mondtam tréfásan.
- Elküldessz?
- Dehogy! Most mondtam nem régen, hogy szeretlek!
A lány visszahajtotta a fejét a vállamra.
- És mi lesz a büntetésem?
- Még nem döntöttem el, vagyis még kicsit gondolkodnom kell! Most viszont pisilnem kell! – azt akartam, hogy a lány leszálljon rólam, mert már hívott a természet.
- Le fogsz pisilni? - pattant le az ágyról Zsuzsa és a kezemnél fogva húzott az ajtó felé.
- Nem! Nem! Ne gyere csak vissza gyorsan! – vontattam vissza mérgesen az értetlenkedő lányt.
Nem ült az ágyra, csak mellé térdelt, fejét a csípőm magasságában a szememet keresve ráfektette, de a kezemet nem engedte el.
- Figyelj rám, kérlek! Nem kell semmiben sem a Petrát lepipálnod ahhoz, hogy szeresselek, nem kell olyan dolgokat tenned, amiket nem szeretnél. Nem tudnám élvezni veled a dolgokat, ha tudnám, hogy csak ezért teszed! – fordultam felé.
Zsuzsa széleset vigyorgott.
- Tiszta rúzs az arcod! mondta nevetve.
- A tiéd is! - nevettem vissza.
- De ne térj el a tárgytól, nem erről beszéltem! – próbáltam komolyságot erőltetni.
- Van némi igazság abban, amit mondasz. Tényleg szeretnék neked mindent megtenni, amit Petra is megtesz, de sokkal jobban szeretnék veled mindent kipróbálni… tényleg mindent! És ezt elsősorban magam miatt teszem!
Szóhoz sem jutottam, csak emésztettem a hallottakat.
- Azért nagyon jól esik, hogy féltesz! És nyugodtan szólj, ha valamit nem szeretnél! – vigyorodott el újra.
Én csak néztem az éjjeli lámpa fényénél a csalogató szemeit, a rúzstól maszatos arcát, és a borzos szőke tincseit. Arra gondoltam, hogy milyen szép ajkai vannak, és milyen közel van a farkamhoz.
Szemeztünk egy keveset, majd Zsuzsa felemelte a fejét, és az állára támaszkodva fordult a péniszem felé. Az a harminc centi iszonyatos közelinek tűnt.
- Te is arra gondolsz, amire én? – nyalta körbe az ajkait, aztán szabad kezével megfogta a farkam.
- Nem tudom, mire gondolsz, de lehet… - ismertem be.
- Szerintem azért áll ilyen keményen a faszod, hogy most leszopjalak! Igazam van? – kérdezte nemes egyszerűséggel.
- Szeretném, de most nem lehet, csupa sperma és a menzeszed is foltokat hagyott rajta. Nem szeretném, ha undorodva csinálnád, aztán legközelebb meg hiába könyörögnék érte.
- Ok, akkor most menjünk zuhanyozni! – és most a farkamnál fogva vezetett maga után. Csupán egy apró kitérőt tett a szék felé, hogy magához vegye az apró neszeszerét.
A fürdőszobában betessékelt a zuhany alá, majd közölte, hogy mindjárt jön ő is, azzal beállt a tükör elé sminkelni. Folyamatosan figyeltem a vízsugár alól, azt hittem, már menni akar. Ehelyett a lány letörölte a rúzsfoltokat az arcáról, megigazította az izzadságtól itt- ott elkenődött szemfestékét, újra vastagon kikente a száját azzal a buja vörös színnel, egyszer- egyszer kacér pillantásokat küldve a tükörből felém. Mikor elkészült, belépett mellém a vízsugár alá, de vigyázott, hogy az arcát ne érje víz.
- Na elég kurvás vagyok? – kapaszkodott a nyakamba, hogy megcsókoljon.
- Gyönyörű vagy! -  szorítottam magamhoz.
Zsuzsa eltolta magát, leült a padlócsempére. Hátát a zuhanykabinnak, két kezét a padlónak támasztotta.
- Na gyere közelebb, de félbe ne merd hagyni! – kéjesen lebiggyesztette és nyelvével körbenyalta vérvörös ajkait.
Ennek az egyértelmű kérésnek nem lehetett ellenállni. Csak előre kellett lépnem, hogy a péniszem az ajkához érjen. Eszméletlen forróságot éreztem, amikor a duzzadó farkamat  beszívta. Megálltam, hogy a péniszem teljesen megkeményedjen. Picit még  hátrább is kellett lépnem, mert Zsuzsa nem tudta a fejét hátrább mozdítani a kabin falától. Mámoros érzés volt a szájában lenni. Mozognom sem kellett, csak élveznem a helyzetet. Zsuzsa egy idő után a fenekemre tette a kezét, és lágyan mozgásra késztetett. Remegtek a lábaim az izgalomtól, olyan jól esett, hogy a szemeivel engem figyelt, közben a rúzsos péniszem mozgott az ajkai között. Túl hamar vége lett. Meg kellett támaszkodnom, hogy el ne essek, amikor az első összehúzódás hatalmas erővel lőtte az ajkai közé az ondót, majd következett a második és a harmadik lövés. Itt azonban elvesztettem a fonalat és ijedten húzódtam vissza, mert a lány szó szerint lehányt. Elég rossz vége lett.
- Azt hittem, simán meg tudom csinálni… - sírta el magát a földön ülve.
- A menyországban éreztem magam, kis buta! Mondtam, hogy nem kell mindent megtenned. – húztam fel a kezénél fogva, és hogy érezze, hogy szeretem, úgy ahogy volt, maszatosan magamhoz szorítottam.
A lány még szipogott, amikor megengedtem a vizet. Hagyta, hogy tisztára mossam, csak állt és a szemét törölgette. Le akartam törölni a sminket az arcáról, de elhúzódott, és csendesen megkérdezte:
- Így nem tetszem neked?
- Dehogynem, csak állandóan azon jár az eszem, hogy dughatnálak meg, olyan buja a képed! – Próbáltam tréfálkozni, hogy felvidítsam.
- Akkor ne töröld le, csak kefélj meg, abban talán nem vallok szégyent. – szipogta.
- Ebben sem vallottál szégyent, csodálatos volt! – meg akartam csókolni.
- Most hánytam! – tért ki a csók elől.
- Többet nem baszlak meg, ha most nem csókolsz meg! – próbáltam kizsarolni belőle a csókot, bár mindketten tudtuk, hogy nem azért mondtam, mintha be is akarnám tartani.
Vonakodva bár, de azért adott a számra egy puszit, aztán egyre hevesebben követelt újabbakat.
Megint megkívántam. Mindent megtett érte, smárolás közben egyfolytában a golyóimat maszírozta.
- Menj, feküdj az ágyra, egy pillanat alatt feltakarítok és megyek, hogy veled legyek.
Kifelé még hallottam, hogy valamit matat a tükör melletti polcon, de nem is figyeltem, minél hamarabb el akartam tüntetni a vacsora viszontlátott emlékét.
Egyetlen perc alatt végeztem, sietve mentem a szobába. Zsuzsa hason feküdt az ágyon egy párnával a csípője alatt, hogy a fenekét kiemelje. Kezében a napolajos üveggel várt rám. Nekem meg leesett az állam.  Mellé feküdtem, megsimogattam.
- Miért kell mindenáron valami különlegeset csinálnod? – kérdeztem.
- Mert tudom, hogy ezt a múlt héten is nagyon élvezted, és valahogy jóvá kell tennem az előbbi  baklövésem.
- Ha jóvá akarod tenni, akkor fordulj felém, és szeretkezz velem lágyan és szenvedélyesen.
Csillogó szemekkel fordult felém, és egyik combját átrakta az enyémeken. Oldalt fekve alig tudtam belé hatolni, ráadásul nem nagyon tudtam mozogni, de Zsuzsa ezt mind megtette helyettem. Lassan, lágyan szeretkezett velem. Nem tudtam kihagyni, hogy  a fenekébe ne dugjam az ujjam, egyszerre két helyen legyek benne, ő meg erre a nyelvét vetette be, hogy még több helyen érjünk egymásba.
Forró teával, pirítóssal vártam reggel, hogy felébredjen a simogatásomra. Fáradtságtól gyűrött, de sugárzó arccal kezdett a reggelibe, közben meg egyfolytában dicsért, milyen aranyos és kedves vagyok vele.
- Még nem beszéltük meg a büntetésem! – figyelmeztetett.
- Már el is felejtettem, különben meg sem akartalak büntetni, csak szórakoztam.
- És hogyan büntetnél meg, ha mégis akarnál? – kérdezte kacéran.
- Talán megkötöznélek, és halálra kefélnélek!
Zsuzsa felnevetett.
- Vagy megkérnélek, hogy a Petrát borotváld meztelenre… - nyújtottam másik lehetőséget.
- Megteszem szívesen, de gondoskodj róla, ne lássa, hogy én csinálom.
Azt hittem, hogy viccel velem, de Zsuzsa teljesen komolyan vette az ajánlatot, és amíg én csak elképzeltem, ő már mondta is a tervet. Megbeszéltük, hogy szombaton, amikor Petrához megyek, kössem be a szemét, és fektessem az ágyra, mondjam, hogy le akarom szőrteleníteni. Addig Zsuzsa a Petrától korábban kapott kulccsal bejón majd utánam, és megvárja, amíg szólok neki. Egyetlen dologra kell majd vigyáznom, hogy Petra ne vegye észre, hogy Zsuzsa is bemegy a lakásba. Végül is a Petra ötlete volt a szőrtelenítés, hogy azzal büntessem meg. Kicsit tartottam a következményektől, de bíztam a Petra érzéseiben és a Zsuzsa határozottságában.
Petra egy feszes farmerban és bikini felsőben tornyosult előttem a magas sarkú cipőjében, amikor megérkeztem. Nagyon határozottnak kellett lennem, hogy eleget tegyek a Zsuzsával megbeszélteknek. Azt a taktikát követtem, ami már a Zsuzsánál egyszer már bevált, egyszerűen felemeltem és magamhoz szorítottam. Szerencsére Petra is vette a lapot, és a lábait átkulcsolva mögöttem a nyakamba csimpaszkodott. Nyertem, gondoltam és már vittem is a szobába az ágyra.
- Nagyon örülök, hogy itt vagy, már attól féltem, meggondoltad magad. Zsuzsa sem nézett felém sem.
- Ne félj, Ő is jönni fog majd! A legfontosabb, hogy szeret téged, ne izgulj miatta. Most inkább azon izgulj, hogy kibírd a meg sem érdemelt büntetésed! – tettem az ágyra, és felé hajolva csókoltam, ahol csak értem.
- Ha meg sem érdemlem, miért büntetsz meg? – kérdezte belemenve a játékba.
- Mert csak a csupasz puncidra tudok gondolni! Addig nem nyugszok, míg le nem borotválom!
- Akkor csináld, már úgyis vártam, tudom, hogy csupaszon szereted! – súgta a fülembe.
- Most rögtön akarom! - kezdtem hámozni róla a farmert.
- Te kis telhetetlen! – a fenekét megemelve segített lehúzni a nadrágját és bugyiját, közben zavarba ejtően kereste a tekintetem.
A bikini felsővel bekötöttem a szemét, mondtam, hogy másként nem tudok összpontosítani a feladatra. Nevetett rajtam, de a célomat elértem, ott feküdt meztelenül, letakart szemmel, terpeszben. Szóltam neki, hogy maradjon így, amíg hozom a felszerelésem, és kimentem a fürdőszobába, ahol Zsuzsa már meztelenül várta, hogy végrehajthassa a megbeszélt feladatot.
Zsuzsa nesztelenül követett a szobába.
- Most megérintelek, ne ijedj meg! – szóltam Petrához, de nem én léptem hozzá közelebb, hanem Zsuzsa. Petra lábai között az ágyra térdelt, és nagyon gyengéden elkezdte behabosítani a vénuszdombot, majd lefelé a combok belső oldalát. Ott álltam felette és iszonyatosan élveztem a látványt, ahogy az egyik lány a másiknak a punciján matatott. Zsuzsa lélegzetvisszafojtva kenegette a habot, majd a borotvával nekiesett a szőrszálaknak. Petra arcán érződött az izgalommal vegyes feszült figyelem. Zsuzsa nagyon módszeresen csinálta. Óvatosan feszítette ki a hajlatokat, hogy ott is simára vágja a félreeső szálakat, közben nem mulasztotta el, hogy meg ne érintse a szeméremajkakat. Ámulva és felizgulva néztem, hogy milyen odaadással csinálja, kipirult arccal cinkosan rám- rám pillantva. Amikor elkészült, a maradék habot egy törölközővel letörölte, aztán visszatért a tett színhelyére, és lágyan simogatta Petra szeméremajkait, majd óvatosan bedugta a mutatóujját a hüvelyébe. Gyönyörű puncija volt Petrának, legszívesebben átvettem volna a Zsuzsa helyét a lány combjai között. Nem szerepelt a megállapodásban, hogy pettingre is sor kerül, de nem bántam, megrészegített a pillanat.
- Zsuzsa! Mond meg az Attilának, hogy ezért még kiherélem! – törte meg a csendet Petra, de a hangjában elfúló nevetés csengett.
Csak ekkor vettem észre, hogy a Petra szemére kötött piros bikini felsőn hatalmas könnycseppek jelentek meg. Odaugrottam, egyetlen mozdulattal levettem a szeméről, és Zsuzsa is mozdulatlan maradt. Bosszúsan emeltem a Petra fejét az ölembe.
- Ezt tényleg nem kellett volna, hogy lehettem ennyire idióta! Látom, nagyon megbántottalak!
- Örömömben könnyezek, te lüke, ettől szebb ajándékot nem is adhattál volna nekem! – könnyekkel teli szemei vidáman mosolyogtak rám.
A nagy ijedtségből csak lassan tértem magamhoz, nem úgy, mint Zsuzsa, aki szemezett egy kicsit Petrával, aztán folytatta a pettinget. Amikor pedig a két lány között megszűnt a szemkontaktus, Zsuzsa behajolt a combjai közé, és nyalni kezdte. Azt sem tudtam, hová nézzek, és a nadrágomban hogy férjek el. Petra felnyársalt a szemeivel, olyan mélyen nézett a szemembe. Időnként meg- meg rándult egy- egy érintésre, a szíve hevesen vert, a mellei megremegtek a ziháló légzésétől. Csak akkor csukta be a szemét, amikor az orgazmus hullámai végigfutottak a testén.
Zsuzsa forró csókokkal indult felfelé a hasat, köldököt, melleket érintve. Elérte a nyakat, majd Petra ajkait. A két lány szenvedélyes csókolózásba kezdett. Le kellett másznom az ágyról, hogy a terveimnek megfelelően magára hagyjam őket. Kérdőn néztek rám?
- Ideje lenne levetkőznöd, vagy mi vetkőztessünk le? – kérdezte Petra.
- Most nem maradok, van mit kettesben megbeszélnetek, én csak zavarnék! Reggel nyolckor itt vagyok! Érezzétek jól egymást! – azzal sietősen távoztam a szobából, mielőtt meggondoltam volna magam.
Rendkívül türelmetlen voltam reggel, ezért nem nyolc, hanem már hét órakor a reggelihez szükséges friss péksüteményekkel, ínyencségekkel visszamentem a lakásba. A konyhában kezdtem, egy nagy tálcán összeraktam mindent, amit egy reggelihez csak kellhetett, azzal indultam a lányokhoz. Csend volt a szobában, csak a Zsuzsa szuszogása hallatszott ki a folyosóra. Mélyen aludt, de Petra ébren volt. Nagyon érdekesen feküdtek az ágyon meztelenül, már az is meglódította a fantáziámat. Zsuzsa az ágy bal oldalán feküdt a hátán, enyhén balra, Petra felé fordulva széttárt, felhúzott lábakkal, a jobb keze a másik lány mellén. Petra szintén kicsit balra fordulva, fenekét a Zsuzsa csípőjéhez nyomva hajlított testhelyzetben igazodott a másik testéhez, jobb kezével a szőke csupasz punciját takarta. Először észre sem vettem, hogy a középső ujja benne van a Zsuzsa puncijában. Petra hallotta, hogy jövök, maga mellé intett a fejével. A földre kellett tennem a tálcát, hogy az ágy jobb oldalán Petra közelében foglalhassak helyet. Az ágy fölé hajolva adtam a boldogan mosolygó lánynak egy forró csókot!
- Szia! – előzött meg a köszönéssel.
- Szia drága! – néztem mélyen a ragyogó barna szemeibe.
- Olyan aranyos vagy, hogy reggelit is hoztál, mindig a kedvünkben jársz valamivel! Fáradtnak látszol, nem pihentél rendesen?
- Hát tegnap este nagyon nehéz volt elmennem, és csak reméltem, hogy nem követtem el túl nagy hibát a Zsuzsa bevonásával. – intettem a fejemmel az alvó lány felé.
- Honnan tudtad, hogy tetszik nekem? Sosem mondtam ilyet! – megsimogatta az arcomat a szabad kezével.
- Elég annyi, hogy odafigyeltem? – hajoltam újabb csókra az arcához.
- Nagyon figyelmes vagy, napról napra egyre jobban tetszel nekem!
- Te is nekem! – néztem végig jelentőségteljesen a meztelen testén.
- Ez azt jelenti, hogy kívánsz engem?
- Igen, és nem csak azért, mert punci szagú a képed! – tréfálkoztam vigyorogva.
- Mert nem maradtál itt, hogy sperma illatú legyen… - Petra partner volt a poénkodásban.
- Maradhattam volna, de akkor nem tudtatok volna komoly dolgokról beszélni mellettem.
- Semmi olyan dologról nem esett szó, amiről nem tudhatnál te is.
- De abban a szexuálisan túlfűtött légkörben nem tudtam volna komoly maradni, csak molesztáltalak volna benneteket.
- És most mennyivel jobb a helyzet? – fordította ki a csípőjét, hogy szétnyithassa a combjait.
Kacérkodott velem, aminek nagyon örültem, másrészt viszont bosszantott, hogy a vágy egyre jobban kezdett elhatalmasodni rajtam. Petra valamin széleset vigyorgott, és a fejével Zsuzsa felé intett, aki egyre szaporábban vette a levegőt, de nem adta jelét, hogy felébredt volna. Hiába néztem figyelmesen, csak nehezen vettem észre, hogy Petra kézfeje ütemes mozgásba kezdett a Zsuzsa punciján. Szóval ezért szuszog ennyire a lány!
- Megcsókolnád a mellem? – Petra kérdése váratlanul ért, eszembe sem jutott tiltakozni, gondoltam, ez még belefér. Felé hajoltam, és beszívtam a szabadon ágaskodó bimbóját.
- Áll a faszod? – Petra kérdése hidegzuhanyként hatott, felkaptam a fejem, hogy a szemébe nézzek. Szokatlan volt tőle, hogy nevén nevezze a dolgokat.
- Áll a faszod? – ismételte meg a kérdését, mert csak bámultam a mosolygó szemeit.
- Áll, de te most szórakozol velem?
- Érintsd meg a pinám, milyen nedves! – nem reagált a kérdésemre.
- Vagy jobban szeretnél kinyalni…, esetleg a seggembe dugni a nyelved?
- Petra, hagy abba kérlek!
- Van jobb ötletem, vedd elő a farkad, és verd ki az arcomra!
- Szépen kérlek, ne szívass! – fogtam a dolgot könyörgőre.
- Mi rosszat teszek? – kérdezte ártatlan képpel.
- Mindjárt beleélvezek a nadrágomba.
- Na ezért kellene gyorsan felém térdelned…. – nevette el magát. Mögötte Zsuzsa hangosan nyögött. Annyira el voltam foglalva a Petra által gerjesztett feszültséggel, hogy nem is figyeltem oda.
- Látod, valaki már el is élvezett mellettem! – húzta ki a kezét Zsuzsa összezáródó combjai közül.
- Ha valaki ilyen jól ujjaz… - mormolta Zsuzsa ki sem nyitva a szemét, csak mély sóhajok közepette befúrta a fejét Petra háta mögé.
- Vetkőzz már le, és gyere közénk, meg akarunk baszni! – Petra nevető hangja követelőző volt, de egyben komolytalan is.
- Nem látod, hogy a szádat szeretné teliverni? – tronfolt Zsuzsa.
- Szerintem előbb a seggedet akarja szétkúrni kedvesem! – fordította Zsuzsa felé az arcát, hogy csókolózzanak előttem.
A csók idejére csend lett, aminek nagyon örültem. Csodálatos esztétikai élmény volt nézni őket, ahogy egymás ajkait keresték és összeforrtak. Felálltam, és az ágy végénél közéjük furakodtam. Egyikük sem tiltakozott, amikor egyszerre ujjaztam meg őket, csak még szenvedélyesebben, hevesebben nyalták- falták egymást. Teljesen elérzékenyültem, nem a fujtató ősállat jött ki belőlem, hanem az irántuk érzett szeretet késztetett gyengédségre. Rá kellett jönnöm, hogy a lányok már régen túl vannak az előjátékon, meztelen, izgalomtól duzzadt puncijuk csodás könnyedséggel fogadta be a kezem. Vegyes érzésekkel álltam fel, hogy levetkőzzek, a lányok meg csak néztek rám összeölelkezve. Nagyon szerettem volna mindkettőjükkel egyformán foglalkozni, hogy egyikük se érezze, hogy a másiknak jobb lehet vagy valamiből kimarad. Pillanatnyilag teljesen tanácstalan voltam a helyzet kezelését illetően. Nem tudom, hogy szándékosan, vagy csak akaratlan húzódtak széjjel, hogy közéjük feküdhessek. Talán ők is ugyanazon gondolkoztak, mint én, mert senki sem szólt egy szót sem. Egyszerűen csak csókolózni kezdtünk, hol az egyikkel, hol a másikkal, és néha csak ők ketten.
- Lányok figyeljetek! Mi lenne, ha összeköltöznénk így hárman, azaz négyen, mert a Dórit sem szabad kifelejtenem. Zsuzsával lakhatnánk a most üres kisebbik szobában. Mindenkinek azt mondanánk, hogy itt lakunk albérletben. Petra, ez most csak rajtad múlik! Persze ez csak egy átmeneti megoldás lenne, később keresnénk valami jobb megoldást az együttélésre.
- Mikor költöznétek? – Petra iszonyatos sebességgel vette a lapot.
- Akár még ma délután, ha lehetséges! Csak az a kérdés, hogy milyen minőségben lakunk együtt, mert az emberek nyelve tudod… - próbáltam körülírni mire gondolok.
- Ezen ne törd a fejed, majd azt mondjuk, hogy a Zsuzsa a menyasszonyod. -  Meglepően határozott volt, ahogyan közölte.
- Hú de gyorsan jár az eszed!
- Erről már éjszaka beszélgettünk nélküled, és nekünk is csak ez jutott rövid távra eszünkbe. Na ezért volt kár este elmenned! Meg ezért … – Zsuzsa megmarkolta a farkamat, amire felszisszentem.
- Petra, ez így biztosan jó lesz neked? – kérdeztem elhűlten. Egy perc alatt megbeszélték helyettem, amire egy egész délelőttöt akartam szánni.
- Nekem lesz a legjobb, tudod, én már férjes asszony vagyok! – fordult felém kedvesen.
- Baszd már meg végre ezt a ribancot mellettem! – tolt Zsuzsa Petra felé sürgetően.
- Hallod, most meg kell basznod! Remélem nincs ellenedre… – magához fordított és a hasát a farkamnak feszítette.
- Te nem szoktál így beszélni…. mi lett veled? – kérdeztem két csók között.
- A másik szerelmem mesélt dolgokat… - erre mindketten elkezdtek nevetni, ami átragadt rám is és széles vigyorral vettem tudomásul a dolgokat. Már értettem, hogy Zsuzsa keze van a dologban, ő játszotta velem ugyanezt az első együtttöltött éjszakán.
- Azért nem kell kinevetnetek!
- Mi csak élvezzük a helyzetet! – simult a hátamhoz Zsuzsa!
- Na gyere mássz már rám, és kúrj meg végre! – húzott magára Petra szenvedélyesen.
Eleget kellett tennem a kérésnek, már nagyon vágytam rá, hogy benne legyek. A combjaival körbefogott, mint aki sosem akar elengedni, és mivel olyan magas volt, hogy az ajkait nem értem el, Zsuzsát húzta közelebb egy hosszantartó nyelves csók erejéig. Lassan merültem el a puncijában, ami forrón és nedvesen, de lágyan, selymesen ölelte körbe a péniszem. Lassan mozogtam, hogy minél tovább tartson a szex vele, közben meg azon gondolkodtam, hogy a puncijába élvezzek-e. Azért a fejemben ott motoszkált még valami, amire este még álmatlanságomban gondoltam.
- És mi van, ha babát szeretnék tőled? – elég idétlenül hangzott a kérdés, amit aktus közben Petrának feltettem, de úgy éreztem, hogy feltétlenül meg kellett kérdeznem, már csak azért is, mert hozzá tartozott a terveimhez.
-  Én kettőt szeretnék, a kedvesem pedig négyet! – nézett Zsuzsára jelentőségteljesen.
Mozdulatlanná merevedtem, mert mind a két lány egyszerre kezdte simogatni az arcomat.  Egyszerre akartak mondani valamit, aztán csak Zsuzsa kedves hangja érintett meg, Petra néma maradt.
- Drága Attila! Megtennéd, hogy az életben egyszer csak magaddal foglalkozol? Vedd úgy, hogy ez a te napod, azt csinálsz velünk, amit csak akarsz, de szépen kérünk, engedd el magad. Lesz még elég idő arra is, hogy törődj velünk.
- Nekem az a jó, ha érzem, hogy nektek is jó, amit csinálok és nem szeretnék hamar elélvezni sem,.azért nem értem, miért cukkoltok a trágár szöveggel. – mentegetőztem. 
- Mi meg azt szeretnénk látni milyen vagy, ha elengeded magad! Nem baj, ha már attól elmész, ha csak obszcén dolgokat mondunk neked, Az sem baj, ha a szánkba akarod tenni a farkad, vagy oda akarsz spriccelni. Érted, miről beszélek? Engedd el a fantáziádat, a szexben velünk minden megengedett! – a két lány arca teljesen komoly volt, és az ablakon bevilágító délelőtti napsugarak sem tudták volna jobban megvilágítani a dolgokat, mint Zsuzsa szavai.
- Ok, igyekezni fogok! – nyögtem ki megilletődötten, mire Zsuzsa nagyot csapott a fenekemre, azzal bíztatva a szex folytatására. Petrának azonban mondanivalója volt.
- Kedves! Ha tudnád milyen boldog vagyok, hogy két hét alatt láttalak félénk fiúból érett férfivá válni! És a legtöbb örömet az okozza, hogy velem, velünk vagy, és ezt komolyan is gondolod. De tanulj meg játszani, nem kell görcsösen megfelelned a mi elvárásainknak. Tudod a lányok valahol mindig a rossz fiúkat szeretik. Mindig olyan lovagias és végtelenül kedves vagy velünk, hogy Zsuzsával együtt faragni szeretnénk még rajtad. Mi akkor is szeretni fogunk, ha néha ellentmondasz vagy olyat teszel, amit nem kedvelünk. Tudom, hogy ez távol áll tőled, de a saját érdeked is, hogy játékosan felengedj.
- Jól van, már értelek benneteket, de soha nem szerettem mások érzéseivel játszani!
Észre sem vettem magamon, hogy olyan lennék, amilyennek mondanak, de ha mindketten ezt állítják, akkor biztosan van benne valami.  Arról nem is beszélve, hogy én így éreztem jól magam.
- Most nem az érzéseinkkel kellene játszanod, hanem a testünkkel, ahogy csak akarod! – tette hozzá  Zsuzsa.
- Az talán menni fog!  - mosolyogtam rájuk.
- Tudod mit, inkább szeretkezz velem, mert úgy látom ez most nem megy neked! – szólított Petra nagyon érzékien.
- Édes vagy, de most hogy stillszerű legyek, keményen meg foglak baszni benneteket és szétkúrom a Zsuzsa seggét!
A lányok jót nevettek a beszólásomon, de csak Zsuzsa hahotázott sokáig, mert Petrát hatalmas lökésekkel gyors tempóban kefélni kezdtem, amitől a nevetése nyögésekké változott. Muszáj volt másra gondolnom, annyira intenzív volt a vizuális és a fizikai inger. Elkezdtem végiggondolni, hol is lehetne úgy együtt laknunk, hogy ne legyünk mások nyelvének kitéve. Még bele sem gondoltam rendesen, amikor Petra izmai az orgazmustól megfeszültek. Magához akart húzni, de nem engedtem, hanem kicsusszantam belőle, és a csodálkozó Zsuzsát fordítottam hasra Petra mellett. Csak egy pillanat volt felhúzni a bal térdét, és már hátulról keményen be is toltam a farkam a nedves puncijába. Keskeny, izmos feneke keményen verte. vissza a lendületes támadásokat, de még csodálatosabb volt a punci gyors mozgásból eredő cuppanásait hallgatni. Zsuzsa minden egyes erőteljes lökésnél halkan sikongott és két  percbe sem tellett kielégítenem. Mozdulatlanul vártam, hogy kicsit megnyugodjon, közben a Petrát utasítottam, hogy ő is forduljon hasra, a térdeit húzza maga alá és nyomja ki a fenekét terpeszben. A péniszem még Zsuzsában volt, csak a fél karomat dugtam a mellei alá, hogy arra támaszkodhassak. Nem akartam a súlyommal ránehezedni. A szabad kezemmel Petra fenekét kezdtem gyúrni, markolászni, az ujjaimat óvatosan végighúzva a punciján, majd az ánusán. Petra félrefordított fejjel, izzadtságtól csapzott hosszú haját félrelökve vigyorgott rám. Megmártottam a hüvelyében a középső ujjam, hogy nedvesen a legutolsó ujjpercem a seggébe dughassam. Érezte, hogy nem dugom mélyebbre, ezért elkezdte a fenekét mozgatni mélyebb behatolást követelve. Én viszont meggondoltam magam.
- Gyere ülj ide Zsuzsa elé és told a Pinádat az arcába, ki kell hogy nyaljon, amíg még egyszer meg nem kúrom!
- Igenis parancsnok! – játékos hangja melegséggel töltött el. A látványa meg egyszerűen felforralta bennem a vért, ahogy a másik lány elé terpeszkedett, és a csiklóját odanyomta a szájához. Újra gyors mozgásba lendültem Zsuzsában. aki nagyokat nyögve, de határozott nyelvelt a punciban. Sokkal tovább tartott, mint az előző menet, talán annak volt köszönhető, hogy Zsuzsa nemcsak magára, hanem Petrára is figyelt. Majdnem magával ragadott a szenvedélye, ahogy élvezéskor vonaglott alattam, ki kellett húznom a péniszem, nehogy elmenjek. Még Petrát is akartam…
Kitúrtam Zsuzsát a helyéről, de mielőtt a Csodás, duzzadt, hatalmas szeméremajkakat befalhattam volna, A Zsuzsa ajkára nyomtam lágy puszikat.
- Nem akarsz belém élvezni? – kérdezte Zsuzsa a hangjában végtelen szeretettel.
- Reggeli után! lihegtem, mert a nagy meleg és a fáradtság kicsit kimerített, pihennem kellett. Azon kívül ott volt még a másik nő, akit  előbb szerettem volna a spermámmal megajándékozni.
- De mi ez a kedvesség? Semmi trágár szöveg? Hova tűnt az én gyönyörű, szőke ribancom?
- Úgy megbasztad, hogy önmagáról is elfeledkezett! – nevetett Petra a fejünk felett.
- Mindjárt te is megkapod! – tepertem magam alá a csajt. Petra nagyon élvezte,  játékosan kicsit ellenkezve engedett az akaratomnak. Az egyik lábát a vállamra hajtottam és a péniszem a forró, nedves punciba csúsztattam.
- Ki akartalak nyalni, de ha ez kell neked, akkor megkapod! Zsuzsa, dugd a seggébe az ujjad, légy szíves!
Petra vigyorogva emelte fel a fejét, hogy megcsókoljon és a számba harapjon. Csak az egyik kezével kapaszkodott a nyakamba a másikkal Zsuzsát húzta közelebb megához a hajánál fogva.  Nem győztem csodálkozni, milyen hajlékony a vékony teste, akrobatát megszégyenítő módon csókolt szájon hétrét görnyedve.
Minden erőmet össze kellett szednem, hogy ne kelljen abbahagynom az együttlétünket, mert a karjaim már remegtek a hosszú támaszkodástól, de megérte, mert a hosszú lány lélegzet visszafojtva, csendben átadta magát az élvezetnek. Visszavonultam, az ágy végébe ültem, onnan néztem önfeledten hogyan csókolóznak, ölelkeznek előttem.
- Te megint nem tudsz elélvezni? Valami baj van? – Petra gyengéden közelített hozzám.
- Dehogy van baj, csak elfáradtam, alig bírtam befejezni.
- De megint nem élveztél el….
- Az egyáltalán nem probléma, így is nagyon- nagyon élveztem a szexet!
- Majd én segítek rajtad! - bújt Zsuzsa az ölembe, hogy a szájába vegye a makkomat.
-  Lehet, még nem kellene, a tegnapelőtti baleset után…., már így is nagyon közel vagyok! – emeltem fel a fejét a péniszemről, pedig nagyon rosszul esett, mert istenien szopta. Kicsit duzzogó arcot vágott, de megcsókoltam bocsánatkérés képpen, amire elvigyorodott.
- Akkor spriccelj a Petra szájába! – és cinkosan összemosolyogtak!
- Reggel úgyis az arcomra kértem! – kacsintott rám Petra.
Válaszra sem várva feküdt hanyatt előttem, a gyönyörű, hullámos haját a feje felett szétterítette az ágyon. Egy istennőt fogok most bemocskolni, gondoltam magamban, és a hóna alá térdeltem, hogy a két kezét szabadon használhassa. Mielőtt marokra foghattam volna a péniszem, Petra a fejével intett, hogy ne tegyem.
- Zsuzsa segíts kérlek! – intette magához.
Zsuzsa mellém térdelt, jobba karjával átkarolt, szorosan hozzám bújt, bal kezével meg marokra fogta a péniszem. Vékony ujjai között még nagyobbnak, még keményebbnek éreztem, mint valaha. Keményen lefeszítette, aztán a testével előrébb tolt, hogy a Petra álla fölé kerüljek. Mámorító volt, ahogyan lassan, komótosan húzta a bőrt fel- le a makkomon, közben az arcát az arcomhoz szorítva mindketten a fekvő lány szemeit lestük. A látvány tökéletes volt. Petra kinyitotta a száját, és a nyelvével játszani kezdett a szermámon. Az egyik kezével a hasamat simogatta, a másikkal Zsuzsa melleit szorongatta. Én is kihasználtam az alkalmat, mivel máshol nem is értem el,  Zsuzsa fenekét simogattam, aztán az ánusát kezdtem a középső ujjammal cirógatni. Amikor elvettem a kezem, az ő keze is megállt a farkamon. Na csak ez kellett, még játszik is velem, gondoltam, és próbáltam az ujjam bedugni a fenekébe.
- Csukd be a szád, légy szíves, az arcodra akarom! Zsuzsa, te meg amikor szólok, tedd az agyik ujjad a végére, mert nem a falat akarom összekenni.
A lány nagyon profin csinálta, mire az izzadtságtól nedves ujjam bekerült vagy 5 centire a végbelébe, a farkam már kíméletlenül fel akart egyenesedni, jelentkeztek az orgazmus jelei. Épp hogy szólni tudtam. Zsuzsa még időben rá tudta tenni a hüvelykujját a makkom végén lévő nyílásra, amikor az első összerándulás kipréselte az ondót, ami a lány ujján megtörő lendülettől szépen a Petra ajkaira csorgott. Nem is tudom, melyikünk élvezte jobban a dolgot, én a magömlést, vagy Zsuzsa a játékot, mert úgy irányította a farkamat, hogy Petra arca csupa sperma lett. Arra legalább vigyázott, hogy ne menjen a szemébe, de így is sok csak kövér patakban csorgott a nyakán lefelé. Abba sem hagyta, amíg az utolsó csepp is ki nem jött belőlem. Petra meg ekkor is csak mosolygott rám kedvesen.
Leültem a bal oldalára, és mindkettőjüket elengedtem. Zsuzsa meg a másik oldalon foglalt helyet.
- Nem undorodtok? – kérdeztem.
Petra vigyorogva megrázta a fejét, Zsuzsa meg a spermás ujját látványosan végignyalta. Tudtam, hogy ez nekem szól a két nappal ezelőtti „baleset” emlékének.
- Nos csajok, ezután a felejthetetlen élmény után mehetnénk reggelizni! Ja, és ezt nem törölheted le! – mutattam a lány óndótól maszatos képére.
Ezen a beszóláson nemcsak mi Zsuzsával, de még Petra is jót nevetett a szája szélét nyalogatva. Mindenesetre komolyan vette, mert meg sem próbálta letörölni, úgy ült fel, hogy az arcáról kövér cseppek hullottak a mellei közé.
Elhelyezkedtünk  az ágyon, hogy az ételes tálca is jól elférjen, Felpakoltam a reggelit, amibe minden finomságot sikerült becsempésznem. Volt ott minden, sajt, vaj, méz, narancslekvár, mogyorókrém, szalámik és perszer nem utolsó sorban frissen sütött ropogós kifli és zsemle. Vártam, hogy Petra mit fog lépni az arcáról csorgó spermára, de nem adta jelét, hogy zavarná. Minden esetre feszülten figyeltem, ahogy felvett egy kiflit és vajat meg mézet kent a végére. Persze nem vártam meg, hogy bekapja, a tálcáról elvett szalvétákkal elkezdtem letörölni az arcát.
- Most elrontottad a játékot! – mondta tettetett haraggal.
- Menjünk, mossuk le a maradékot! – ajánlottam fel a segítségemet, de ő mit sem törődve hozzám hajolt és csókolni kezdett.
- Tudtam, hogy csak tesztelsz, és nem fogod hagyni, hogy így egyek…
- Majd legközelebb! – villantottam rá a szemem.
- De ha jól meggondolom, legközelebb inkább Zsuzsával csinálom meg…  - incselkedtem a sajtot majszoló szőkeséggel.
- Állok elébe! – húzta ki magát és előretolta apró melleit.
Mámoros jókedvben fogyasztottuk a reggelit. Én nem is voltam nagyon éhes, többnyire csak a szemem legeltettem a két meztelen lányon, ők viszont szinte habzsolták az ízletes péksüteményeket. Olyan volt, mintha már évek óta ismerném őket, emellett valami megmagyarázhatatlan testi- lelki közösséget is vállaltam velük. Tényleg feloldódott bennem mindenféle feszültség, megfeledkeztem a lányoktól való félelmeimről és boldogan, fenntartások nélkül fogadtam el a két csodálatos hölgyet. Úgy éreztem, hogy összetartozunk, és ha nem is egyszerűen, de vállalható ez a különös kapcsolat.
- Nem voltam durva veletek? – kérdeztem, miután mindketten befejezték a reggelit. Petra végigfeküdt az ágyon, Zsuzsa meg mogyorókrémet  csemegézett az üvegből. Az előbbi játékos hangulat egy picit komolyodott, ami jóleső fáradtságban nyilvánult meg.
A lányok összenéztek, és egy nagyot nevettek. Nem is értettem, miről van szó, hiszen egy tök egyszerű kérdést tettem csak fel.
- Mostantól egy hónapig rabszolga vagyok! – Zsuzsa fetrengett a röhögéstől, Petra szólalt meg helyette:
- Fogadtunk, hogy nem bírsz ki két órát anélkül, hogy csak a saját élvezeteddel törődj. Alig tudtunk a játékba is belevonni, szerintem akkor is csak azzal foglalkoztál, hogy nehogy bárhogyan is megbánts minket. És két órában egyeztünk meg. Nem sokon múlott, hogy elvesztettem, de már nagyon jól ismerünk, hős szerelmes!
- Már megint baj, hogy ilyen vagyok?
- Dehogy! Pont ezt szeretjük annyira benned, kedves vagy és figyelmes! – Petra lágysága megnyugtatott.
- És jó kemény a faszod! – vihogta Zsuzsa a szemembe.
- Még nem is kemény te kis boszorka, csíptem a Zsuzsa seggébe.
- Ma is tízkor el kell mennem? – kérdeztem Petrát és az éjjeliszekrényen lévő órára néztem.
- Nem kell, mostantól addig maradsz, amíg akarsz, az albérlőm vagy. Nekem kell majd két órára a Dóriért mennem.
Ettől a kijelentéstől felragyogtam, és már szőttem is a terveket, hogy egy haverommal hogyan hozunk ágyat és bútort a másik szobába.
- És a Zsuzsa?
- Arról volt szó, hogy ő is itt marad, legalábbis nagyon szeretném…
- Arra gondoltam, hogy délben elvinnélek benneteket egy étterembe, aztán együtt mehetnénk Dóriért, ha lehet.
Petra boldogan helyeselt.
- Akkor, ha még ilyen sok időnk van, megkóstolhatnád te is a mogyorókrémet… - Zsuzsa hozzám intézte a szavait, miközben egy nagy adagot merítve az üvegből Petra melleire kenegette.
- Nem is olyan rossz ötlet! – helyeseltem, és igyekeztem a sötétbarna foltokat a nyelvemmel eltakarítani a nevetéstől rázkódó keblekről.  Nem is volt rossz gondolat, a lány mézédes bőre még tovább ízesítve mocskosul fel tudta kavarni a fantáziámat. Élvezettel habzsoltam a melleket, aztán lefelé haladtam a hason, a köldökön, ahová a perverz kis szőke a krémet kenegette. Levezetett egészen a vénuszdombig aztán a Petra lábait szétnyitva hatalmas adagot kent a szeméremajkak közé, és még az ujját is bedugta a hüvelyébe.
- Na most alaposan kinyalhatod, úgyis ezt akartad!
- Meg is teszem! – dugtam a képem a combok közé.
Zsuzsa egy darabig nézett miket, aztán lerakta az ágyról a terítéket, hogy a Petra hasára hajtva a fejét simogassa a fejem, közben meg sugdosott a fülembe, hogy mit csináljak éppen a Zsuzsa csodás testrészével. Petra csendben, alig hallhatóan de meg- megrezdülő testtel élvezte a kényeztetést, majd a csúcspontot elérve kifordult oldalra az érintésem elől. Kényeztettem még egy kicsit a kezeimmel fejemet a combjára fektetve, cserébe a tarkómat cirógatta, aztán szembe ültünk egymással és kezdődött egy nyálas, mogyorós, szenvedélyes nyelvcsata.
Zsuzsára néztem.
- Te jössz, szeretném látni ahogy bekened magadat!
A lány kezébe vette az üveget, és belemerítette az ujját. Szép adat maradt rajta, amit tüntetőleg huncutul végighúzott az orrom előtt, aztán váratlanul hasra fordult és a farpofái közé kente.
- Na ezt jól megkaptad! – nevetett Petra, és a bekent farpofákat segített széthúzni. Egy pillanatig szóhoz sem jutottam a meglepetéstől, csak néztem, ahogy a lány a saját fenekét ujjazza. Mi tagadás, a szégyenlős óvónőből egy igazi kis kéjenc lett, és ez furcsa módon hihetetlenül tetszett. Közelebb hajoltam, kicsit bizonytalanul megálltam.
- Hú, de kis perverz szajha lettél! – motyogtam.
- Nem kell megtenned, ha finnyás vagy! – szólt Petra kedvesen, mert látta, hogy megtorpantam.
- De, meg kell tennem….
Zsuzsa közbevágott:
- Használhatod a farkadat a nyelved helyett!
Bohókás megjegyzésén összenevettünk. Semmi nem volt kötelező, mégis a vágy hajtott, hogy teljesítsem.
- Majd én csinálom! – hajolt Petra a Zsuzsa ánusához, és mélyen belenyalt mielőtt megakadályozhattam volna.
Fel kellett húznom, mert a kérés nekem szólt. Lecsókoltam Petra szájáról a rákenődött krémet, aztán befeküdtem a kis szajhám combjai közé, hogy jó mélyen benyalhassak neki.
Nem tudom, mit élvezett jobban, a nyelvemet a seggében, vagy a jobb mutatóujjamat a puncijában, de úgy nyögött, mintha valami megerőltető munkát csinálna. Hamar tiszta lett a feneke, és bár a nyelvem nem bírtam mélyre dugni, azért nagyon elveztem a záróizom kemény ellenállását.
- Kurd seggbe, ha már úgyis megígérted neki! – hallottam a Petra bíztatását távolról.
Kikászálódtam a combok közül, aztán összezárva őket feléjük térdeltem. Petra szó nélkül hozta a vajat, és a régen ágaskodó farkamat végig bekente, majd a Zsuzsa fenekét tágította először egy, aztán két ujjal. Közben meg engem csókolt szenvedélyesen. Mikor már elég tágnak és csúszósnak érezte a Zsuzsa hátsó bejáratát, lefeszítette a péniszem, és a makkomat a járatba igazította. Addig tartotta, amíg le nem győztem a Zsuzsa fenekének maradék kis ellenállását, akkor elengedett. és fejét közvetlen a farkam felett a lány fenekére fektetve elhelyezkedett. Hol a szemeimet, hol a farkamat nézte, ahogyan lassan mozgott a szűk lyukban. Azon gondolkodtam, hogy egy picit hátrébb kellene csak csúsznom, hogy a Zsuzsa fenekéből a farkam kikerüljön és a Petra szájába landoljon. Gondolatnak nagyon izgalmas volt, de ellenálltam a kísértésnek. Túl mocskos kihasználása lett volna a lánynak, pedig biztos voltam benne, hogy azért tartotta oda az arcát. Valamiért úgy éreztem,  várja, hogy megtegyem, Hát mégsem tettem, csak simogattam az arcát, és a fejét a hasamhoz nyomtam minden tolásnál. Petra egy idő után felült, rándított egyet a vállán, és Zsuzsához bújt csókolózni. Egy pillanatra az volt az érzésem ,hogy neheztel rám, de visszatért hozzám, és engem kezdett csókolni.
- Lovagoltasd meg, hogy én is hozzáférjek! – súgta a fülembe.
Nem kellett kétszer mondani, kihúztam a farkam és a hátamra feküdtem. Zsuzsa felém térdelt, de mondtam neki, hogy feküdjön rám hanyatt fekve, majd amikor megtette, a lábait a melléhez emelve szorítottam magamhoz. Gúzsba kötve nem tudott mozdulni, csak a fejét fordította felém smárolni. Petra vette a lapot, és a farkamat visszaigazította a Zsuzsa seggébe. A kényelmetlen testhelyzetben nehéz volt mozogni, de jó mélyen rá tudtam engedni a lányt a farkamra, Petra is behajolt a Zsuzsa szabaddá vált puncijához, és hevesen nyalta a meztelen pinát, miközben a golyóimat is maszírozta a kezével.  Zsuzsa egyre erősödő nyüszítéssel ért fel a csúcspontra és a testének minden izma megfeszült a kéj közeledtével, aztán elengedte magát, mintha csak elájult volna. A farkamra feszülő záróizmok ütemes lüktetése mennyeien harmonizált az én orgazmusom spermát spriccelő lökéseivel. Egy pillanatra úgy éreztem, hogy valami meleg folyik végig a heréimen, de azt hittem a Petra forró leheletét érzem, aki még nem hagyott fel a gyengéd nyalakodással. Teljesen leeresztettünk, Zsuzsa is és én is, pihegve vártuk, hogy visszatérjen az élet a testünkbe. Petra csókolgatta végig a lány testét egészen a nyakáig, majd mindkettőnknek  adott egy szenvedélyes nyelves puszit.
- Te olcsó kis lotyó, belepisiltél a számba! - súgta a Zsuzsa fülébe.
- Ne haragudj, azt hittem, többé nem fordul elő! – mentegetőzött, én meg sajnáltam, hogy nem szóltam neki időben. Számíthattam volna rá, bár csak egyszer fordult elő közöttünk, ezért én is csak véletlennek gondoltam az esetet .
- Semmi baj drága, kibaszottul élveztem! Az ágy meg megszárad, csak pár csepp az egész, ne is törődj vele! – mondta rám kacsintva, majd nyelvével ismét elmerült a Zsuzsa szájában.
Még húsz percet  beszélgettünk, simogattuk, csókolgattuk egymást, aztán fürödni mentünk, mert izzadtan, mocskosan az ágyat sem illett bepiszkolni. Alig fértünk el a kicsi kádban, de annál jobban élveztük egymás testének kényeztetését a langyos vízben. A kinti forróság egyre emelkedett, én is csak félmeztelenül vártam a szobában a lányokat, akik még hajat szárítottak, szépítkeztek mielőtt meztelenül visszajöttek. Petra bepillantást engedett a szekrényeibe, ahonnan a szexi és szebbnél szebb ruhákat válogatta maguknak. Már értettem Zsuzsa átváltozásának az okát, égimeszelő barátnőm jobbnál jobb darabokat aggatott rá. A nagy meleg miatt nem vitték túlzásba az öltözködést, csak bugyit, rövid farmerszoknyát és feszes felsőt vettek mindketten. Öröm volt nézni, ahogy kedvesen simogatták egymás hiúságát, ahogy felöltöztek, ahogy egy- egy darabot próbálva kikérték a véleményem. Petra egy lapos tangapapucsba dugta a lábát, Zsuzsa maradt a saját magassarkújában. Azt sajnáltam, hogy nem egyforma a lábméretük. Kicsit sietnünk kellett, mert már a tervhez képest harminc perc késésben voltunk. Petra azonban megállt az ajtóban, és levette a bugyiját. A kezembe nyomta, hogy ma én vigyázok rá, Zsuzsa meg vigyorogva követte a példáját. Bizsergő érzés volt kilépni az ajtón mindkét zsebemben egy- egy bugyival, de nem is ez volt a lényeg, hanem az, hogy hogyan vizslattam a lányokat a rövid szoknyájukban. Legalább annyira élvezték a helyzetet, ahogyan én. A kocsiban mindketten hátraültek, és hangosan vihorászva szórakoztak mögöttem. Még az étterembe is minden szégyenérzet nélkül viselkedtek, én meg egyfolytában a combjaikat figyeltem, mikor villan ki valamelyikük puncija. Nagyon tudtak vigyázni, nem jártam nagy szerencsével, viszont olyan kedvesek voltak velem, hogy majd elolvadtam közöttük. Látszott rajtuk az átvirrasztott éjszaka, de semmi jelét nem adták, hogy fáradtak lettek volna. Viszont a szex után farkaséhesek voltak, mohón falták a sertésbordákat, és még két- két koktélt is megittak közben. Az italtól gyönyörűen kipirultak és a hangulatuk még jobb lett, pedig azt hittem, ezt már nem lehet fokozni.
A lányok az autóban megint hátra ültek, Petra mondta, hogy ha már késünk, akkor késsünk többet, és elkezdtek irányítani, merre menjek. Valamiért kivezéreltek a városból, és a közeli erdőliget felé tereltek. Amint kiértünk a városból, a hátsó ülésen oltári nagy egymásba kavarodás kezdődött. Irigykedtem is nagyon, de addig velem szeretkeztek, nem lehetett egy szavam sem. Lekerültek a felsők is, én meg a nadrágomat egyre szűkebbnek éreztem. Zsuzsa egy mellékútra irányított, majd befordított egy fákkal sűrűn körülvett  tisztásra, hogy álljak meg.
- Pisilnünk kell! – vihogott Petra, és kihúzta a Zsuzsa hüvelyéből az ujjait. Röhögve szálltak ki az autóból, én meg az izgalomtól sápadtan néztem utánuk. Mindketten leguggoltak az Uno mögött.
- Attila, kis segítség kellene! – hallottam a Zsuzsa hangját.
Kiszálltam, és hátra mentem. Ott csókolóztak egymás mellett guggolva a lökhárítónak támaszkodva.
- Gyere közelebb, légy szíves! – hívott Petra, amikor a látványtól megtorpantam.
Amint közelebb léptem, Zsuzsa a nadrágomat kezdte kigombolni, Petra meg lehúzta a sliccem.
- Kezeket hátra! – szolt a barna parancsolóan.
- Elfelejtettük a desszertet! – csatlakozott a kis szőke.
Hátrakulcsoltam a kezem, és hagytam, hogy lehúzzák a nadrágomat, majd a gatyámat, utána keményen megfogták a farkamat és közelebb vontattak. Előbb Petra tartotta lefeszítve, és Zsuzsa a szájával vett kezelésbe, aztán cseréltek. Csak annyi dolgom volt, hogy élvezzem a forró szájukat, a kényeztetésüket. 
- Az én számban fejezd be! – nézett biztatóan Petra a szemembe. Nem is kellett sokat várnia, hogy teljesüljön a kívánsága, hogy nagy adag spermát lőjek a szájába. Pár pillanat után magamhoz tértem, és leereszkedtem, hogy megcsókoljam.
- Ez most az enyém! – állított meg Zsuzsa, és vadul csókolóztak hosszú perceken keresztül, engem meg evett a fene a látványtól és a vágytól, hogy csatlakozhassak hozzájuk.
Hát nagyjából ennyi, amit az  egy héttel ezelőtt véletlenül megtalált naplómból elolvastam. Dóri egyik régi jegyzetét kerestem, amikor a kezembe akadt, de rögtön felismertem, és a kellemes emlékeket gondolatban újra és újra végigéltem. Közel húsz éve, hogy a naplót írtam, de aztán a három lánnyal sikerült Pestre költöznünk, az írást meg teljesen abbahagytam. Sok minden történt az óta. Petrától született két  lányom, Zsuzsától meg  Két fiam és egy lányom. Szóval nem teljesítettem a tervet, de máig sem is tudom, hogy Petra komolyan gondolta-e az akkor mondottakat. Zsuzsát egy év múlva feleségül is vettem, mindegyikünknek így volt a jó. Féltem, hogy idővel gondok lehetnek, vagy féltékenységi jelenetek teszik tönkre a jövőnket, de erre nem került sor, szépen és kellemesen neveltük együtt a gyerekeket. Később sikerült egy külvárosi nagyobb házat megszereznünk, ott már kényelmesen megvolt mindenkinek a saját külön helye, ha esetleg el akart kicsit vonulni. Egyedül a gyerekekkel volt egy pici gond, hogyan magyarázzuk meg, hogy egy házban élünk, és a Dóri kivételével mindegyiknek én vagyok az apja. Valahogy mégis úgy alakult, hogy ebből soha semmilyen bonyodalom nem származott, köszönhetően a Petra okosságának, és a Zsuzsa szeretetének. Nemhiába, óvónő volt a feleségem. Időközben a legkisebb gyerek is elmúlt 15 éves, és már a saját szárnyukat próbálgatva élik a saját életüket, hordják haza a barátokat, ismerősöket. Még szerencse, hogy elég nagy a lakás.
A két lánnyal a szexuális életem vagy öt- hat évig volt nagyon intenzív, aztán a gyerekek miatt egyre többször kellett lemondanunk az együttléteket, és persze a terhességek alatt is változott egy kicsit a hozzáállásunk. Aztán évekig csak lopva, vagy csak kettesével tudtunk közel kerülni egymáshoz. A lányokat lefoglalta az anyaszerep, és nekem is ki kellett vennem a részem mindenből, mert ez így volt tisztességes. Egyikünk sem panaszkodott, ha nem is voltunk gazdagok, mindenünk megvolt, és a szeretet összetartott minket.
Dóri már a maga életét éli, egyetem után összeköltözött egy csoporttársával. Mindig húzzuk is, hogy mikor lesz már baba. Örökölte az anyja szépségét, állandóan az a Petra jut eszembe, akit legelőször az országúton megismertem.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas69 ·
Az ilyen írásokért jövök erre az oldalra.

Tom65 ·
Nagyon jól sikerült. Tom65

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: