Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
FandomSlasher: Imádtam. Végre valami változat...
2024-04-13 15:11
FandomSlasher: Imádtam. Végre valami változat...
2024-04-13 15:11
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kör III

Zsuzsa egész héten felém sem nézett, pedig titkon reménykedtem minden délután a munkából hazaérve, hogy egyszer csak beállít.  Petrával csak szombat estére volt megbeszélve a találkozó, így az egész hét lehetetlenül hosszú várakozással telt el. Volt időm azon gondolkodni, mit is vigyek a szerelmemnek ajándékba. Kerestem délelőtt egy különleges, édes bort, és vettem tíz szál vörös rózsát. Most bántam, hogy nem ismertem a virágok jelentését, de az eladó hölgy kedvesen azt mondta, hogy valaki biztosan örülni fog egy ilyen szép csokornak, és sejtelmesen mosolygott.
Kopogó léptek jelezték, hogy Petra közeledik az ajtóhoz, Szokatlan volt, mert a lapos cipőiben mindig olyan nesztelenül tudott lépkedni, mint egy macska. Ámulva néztem rá a bejárati ajtón keresztül,l amikor végre kinyitotta. Térd fölött érő csillogó piros kisestélyi ruha volt rajta, a haja ha lehet, még dúsabb volt, mint valaha és nagyon szolidan, esztétikusan ki volt sminkelve. Magasabb volt, mint amire emlékeztem, hiszen egy vékony pántos piros tűsarkú volt a lábain. Majd megállt bennem az ütő, csak bámultam tetőtől talpig a folyosóról. Petra kinyúlt, és behúzott magához az előszobába. Lehajolt hozzám, hogy megcsókoljon, majd miután elfelejtettem átadni a rózsát a megilletődöttségtől, kivette a kezemből. Most tényleg törpének éreztem magamat mellette.  Nevetett rajtam, de élvezte a csodálatomat és a bókjaimat.  Annyira elegáns volt, hogy eszembe sem jutott, hogy a kezem illetéktelen helyekre tévedjen a ruháján keresztül. Kézen fogva vezetett a folyosó végi kis étkezősarokhoz. Gyönyörűen megterített asztal várt, gyertyákkal, gőzölgő vacsorával. Pompás illatok keveredtek a Petra édes parfümjével. Petra leültetett, én meg teljesen elérzékenyültem a kedves fogadtatás láttán. Csak annyi időre hagyott magamra, amíg a virágnak vízzel teli vázát, a bornak dugóhúzót hozott.
A vacsora pompásan sikerült. Ott ült velem szemben a szeretett nő. Volt időm alaposan szemügyre venni minden egyes apró rezdülését, a mosolyát, a meleg barna szemeit, amik majd át fúrták az enyémeket. Elgondolkodtató volt, hogy a múlt héten milyen odaadó volt, most meg egészen másnak tűnt. Bizalmas, minden szava csupa kedvesség és simogatás. Nem lehetett nem szeretni. A cipőjére gondoltam. Vajon ennyire számítok neki, hogy még ezt is a kedvemért szerezte? A vacsora azonban teljesen meggyőzött. Még nem voltam biztos benne, hogy kompenzálni akarja a romantikus hozzáállásomat, vagy tényleg valamennyire belém szeretett.
Vacsora után behívott a szobába. Az ágy már eleve nyitva volt, világoskék lepedő és hasonló színű párnák voltak rajta. Miután megittuk az egész üveg bort, kicsit be is voltunk csípve. Petra csak egyszerűen elterült az ágyon átlósan, keresztbe tett lábakkal. Még a tűsarkút sem vette le. Melléfeküdtem az ágyra, felé fordultam és úgy beszélgettünk egész este, csak a világítást kapcsoltuk le, hogy még hangulatosabb legyen a háló. Annak ellenére, hogy nem értünk egymáshoz rendkívül kellemes élményben volt részem. Egy rakás dolgot tudtam meg a múltjából, a Dóriról, a debreceni gyerekkoráról és minden egyébről, ami csak az eszünkbe jutott.
Jócskán elmúlt éjfél, amikor elcsendesedtünk. Nagyon kívántam, de olyan meghitt volt a vele töltött idő, hogy nem akartam elrontani a hangulatot. Sokáig csak magamhoz ölelve figyeltem a légzését, éreztem, hogy Ő sem alszik. Vajon Ő is ugyan azt gondolja a pillanat varázsáról, mint én, töprengtem.
Hajnali kettőkor ébredtem fel arra, hogy az oldalára fordul. A térdeit maga alá akarta húzni, de belém ütközött. Ettől Ő is felrebbent, megsimogatta az arcomat és bocsánatot kért. Hosszú percekig néztük egymást a sötétben. Örültem, hogy az ablakon most sem volt behúzva a sötétítő, kellemes félhomályban úszott minden. Láthattam a szemeit.
- Miért nem nyúlsz hozzám egész este? - a hangja nagyon lágy volt, csöppet sem követelőző.
- Nem akarom elrontani az estét, most így is csodálatosan érzem magam veled!
- Igazad van. Én is ezt érzem! – mondta halkan, aztán jól oldalba vágott, hogy összerándultam.
- A szentimentalizmusnak is vannak határai! Nézzünk pornófilmet?
- Nem! Itt vagy te nekem, másra nincs szükségem. - Tudtam, hogy meg kell csókolnom, és onnan már nincs megállás.
- Még a ruhám sem próbáltad levenni egész este – sajnálkozott - pedig annyira igyekeztem kiöltözni.
- Mert úgy akarok veled szeretkezni, hogy a ruha rajtad van! – döntöttem az ágyhoz és ránehezedtem.
- Szóval nem is dugni akarsz, hanem szeretkezni…  először dugj meg, aztán szeretkezünk! – javasolta csillogó szemekkel, de már nevetett.
- Imádlak! – hajoltam az ajkaira, hogy megcsókoljam, a kezemmel meg sietősen húztam fel a ruháját a combjain, hogy minél hamarabb megérinthessem a punciját. Megemelte a fenekét, hogy a ruha könnyen csússzon fel, majd felhúzta a térdeit két oldalra utat engedve a szeméremajkai közé furakodó ujjaimnak. Nem volt rajta bugyi. A romantikus este ellenére készült a szexre is. Mámorossá tett az érzés, hogy tényleg mindent megkapok tőle, amit egy férfi csak kívánhat.
Először csak egy ujjamat dugtam a hüvelyébe, hogy az elülső falon keressem a „G” pontját, aztán lassan három ujjig jutottam. Emelgette a csípőjét, hogy segítsen, megint Ő diktálta a tempót. Nem bántam. Tudtam, hogy ez így jó neki, nem kell kizökkentenem a ritmusból. Majdnem elélvezett. Eltolt magától és nekem esett, hogy megszabadítson a ruháimtól. Mikor minden lekerült rólam megfogta a péniszen, a combjai közé húzott és kért, hogy dugjam meg, de ne élvezzek bele, mert most nem lehet.  Pont a legjobb pillanattól estem el, gondoltam emlékezve a múlt heti lüktető puncijára, de azért nagy lendülettel gyors tempóban hozzá kezdtem a hüvelyét ostromolni. A fenekemre tette a kezeit, úgy húzott magába egyre jobban, hogy a szeméremdombján felütközve minél mélyebbre merüljek benne. Az az ötletem támadt, hogy a lábait a vállamra tettem. Így meghajlítottam a csípőjét, teljes hosszában bedöftem a farkam. Éreztem, hogy a makkom a méhszájának ütközött. Alig kellett néhány másodpercig mozognom, mikor Petra hüvelye követelőzve pumpálni kezdte a farkam. Mozdulatlanná merevedtem, és úgy próbáltam meg elodázni az orgazmust, hogy teljesen másra gondolok.  Nehezen, de azért sikerült megúsznom. Pici pihenés után oldalra fordítottam a lányt, vigyázva, hogy ki ne csusszanjak belőle, és oldalfekvésben keményen lökdösni kezdtem a farkam a puncijában. Petra csak levegőért kapkodott és vonaglott az ágyon. Nem is volt olyan rossz ötlet, hogy elkezdtem egy munkahelyi programon gondolkodni, mert elmúlt a magömlést követelő feszítő érzés a farkamból. Persze azért odafigyeltem Petrára, és amikor ismét összerándult a gyönyörtől, csak annyi időre hagytam pihenni, amíg pozíciót váltok. Igyekeztem elég változatosan kielégíteni.  Nem is volt kedvem abbahagyni még akkor sem, amikor patakokban folyt rajtam a veríték. Éppen olyan pózban voltam Petrával, hogy az oldalára fordítottam, egyik lábát a combjaim közé zártam, a másikat a hajlékony testének köszönhetően a nyakamba tettem. Egyszerűen csak leesett a lába a vállamról, és fáradtam terült el előttem, amikor elélvezett.
- Nem bírom tovább! – hörögte, de azért felült, magához húzott és olyan vadul csókolt, hogy majdnem fájt.
- Megint nem tudsz elélvezni?  - a hangjában némi félelmet véltem felfedezni.
- Dehogynem, csak te kérted, hogy ne élvezzek beléd! – emlékeztettem a szavaira.
- Tudod, egy héttel előtte, egy héttel utána… most nem szabad!
- Ha tudnád, milyen nehéz volt visszatartani…
- Most már nem kell! – nyúlt a péniszemhez. Ütemesen, határozott mozdulatokkal okozott kellemes pillanatokat néhány fitymahúzás erejéig. Lefektetett, és a péniszemet az arcával simogatta.. majd visszahajolt, megcsókolt és megint a tenyerével vett kezelésbe.
Mit szeretnél a legjobban? – kérdezte a fejét a nyakamhoz nyomva.
- Minden nap veled lenni! - válaszoltam kapásból.
- Nem úgy, te hős szerelmes. – csattant fel tettetett méreggel a hangjában.
- A szexben kérdeztem! Például mit szeretsz látni egy pornóban, vagy mit szeretnél kipróbálni?
- A pornóban az tetszik a legjobban, amikor két szép lány csókolózik, de nem csak a nyelvük ér össze, hanem úgy rendesen, érzékien. – Tudtam, hogy nem erre gondol, csak ki akartam térni a válasz elől.
- Arra most nincs sok lehetőség, hogy kivitelezzem neked,  de talán egyszer…. – sejtelmes volt.
- Megmondod végre mit szeretnél most a legjobban?
- A puncidat akarom puszilgatni!
- Attól nem fogsz kielégülni… - a keze megállt a farkamon.
- Csak gyere, térdelj fölém! - fogtam meg a kezét, és húztam magamra. Engedelmesen emelte fel a ruháját, hogy a térdét átemelje rajtam. A farkam fölé került, én meg a csípőjénél fogva húztam közelebb magamhoz, egészen addig, míg a térdeit át nem emelte a vállam fölött és a nedvességtől csapzott, őszibarack illatú puncija az arcomhoz került.
- Húzd szét a szőrszálakat! – kértem tőle, így az egyik kezével a ruha szélet tartotta, ne hulljon az arcomba, a másik kezével lenyúlt és az ujjai segítségével szétnyitotta a punciját. Sötét volt, alig láttam valamit odalenn, de a szemeim amúgy is a Petra szemeit keresték, aki egyenes testtel térdelt felettem, csak a fejét hajtotta le, hogy engem figyeljen. Éreztem, hogy várja az érintést, a légzése izgatottá vált. Nagyon lassan kezdtem hozzá, alig érintve. Figyeltem minden apró rezdülését, ahogyan a homlokát ráncolva összpontosít az érzésre. Nem bírtam sokáig megállni, hogy ne kezdjem el gyors egymásutánban végignyalni a punciját. Olyan csendben élvezett el, hogy szinte levegőt sem vett. Picit az államra is nehezedett, amikor elernyedtek az izmai, majd egyszerűen csak oldalra dőlt, mint egy zsák. Mellé feküdtem, és simogattam a ruhán keresztül. Kicsit csókolóztunk, aztán mély álomba merült. Csapzott haja az arcára tapadt. A vonásai kisimultak voltak, mint aki álmában is mosolyog. Levettem a cipőt a lábáról, megigazítottam a ruháját és gyönyörködtem a látványban. Elégedett voltam.
Aznap már el sem aludtam. Hátam a falnak támasztva néztem milyen édesdeden tud pihenni. Erős vágyat éreztem, hogy maszturbáljak a kielégüléshez, de nem tettem meg, mert biztos voltam benne, hogy reggel lesz még folytatás. Hamarosan a virradat fényei borították be a falakat. A világosban kerestem egy könyvet a tv melletti szekrényen, azt kezdtem el olvasni. Nem voltam türelmetlen. Petrával meg volt beszélve, hogy legkésőbb 10 órakor el kell mennem.  Nem akartam felébreszteni, csalódottan öltöztem fel, hagytam egy „SZERETLEK!” üzenetet az ágyon, óvatosan húztam be magam után a lakás ajtaját. Azt sem tudtam, hogyan fogom megbeszélni vele a következő találkozást, de már nem akartam visszamenni sem. Vigyázhattam az álmára…. mosolyogtam.  A harmadik emeleten erős vágyat éreztem, hogy becsengessek Zsuzsához, de elvetettem a dolgot, jókedvűen mentem hazafelé.
Délután a haverokkal volt egy kis összejövetel, arra még elmentem, a fáradtság azonban korán ágyba parancsolt. Nagyon mélyen aludtam az ágyon takaró nélkül, meztelenül. Álmomban Petrával voltam éppen, és az anális szeretkezésünk eseményei peregtek le újra és újra előttem. A péniszemen a szorító végbélzáró izmok lüktetése annyira valóságosnak hatott, arra ébredtem fel, hogy magömlésem van. Még magamhoz sem tértem, amikor rájöttem, hogy egy kéz tartja keményen a farkamat, ami még mindig pumpálta magából az ondót. Nagyon megijedtem, felültem az ágyon. Egy mosolygó szempár nézett velem farkasszemet az éjjeli lámpa fényénél. Természetesen ki más lehetett volna, mint Zsuzsa. El nem engedte volna a farkamat, még akkor sem, amikor megpróbáltam levenni róla a kezét. Nem akartam erőszakoskodni, már úgyis késő volt. Egészen a nyakamig éreztem a nedves foltokat magamon.
- De megijesztettél! Hogy a csudába kerültél ide?
- Van kulcsom! - intett a fejével az asztal felé.
Zsuzsa nem engedte lankadni a farkam. Az utolsó cseppek még csak most jelentek meg a makkom hegyén, Ő azonban rendíthetetlenül húzogatta, maszírozta tovább.
-  Most van másodszor fasz a kezemben, kuncogott Zsuzsa, és a mellettem lévő lepedővel letörölgette a hasamat.
- Tudod, milyen jó érzés volt, hogy egy pillanat alatt megmerevedett a kezemben? – kérdezte választ sem várva.
- Csak az a baj, hármat sem húztam, máris elélveztél…. de még itt van a kezemben!
- Nekem hosszú álomnak tűnt! – vigyorogtam nagyot.
- Mit álmodtál? Mond csak el! – faggatózott.
- Inkább megmutatom! – keményen megfogtam Zsuzsát, leszorítottam az ágyra. Kénytelen volt elengedni a farkam. A miniszoknyáját nagyon könnyű volt feljebb húzni, a testhez simuló csipkebugyi viszont elég nehezen jött le róla. Tiltakozott is meg nem is. Szétnyitottam a combjait, és az ánusához nyomtam a makkomat. Tudtam, hogy szárazon úgysem megy be, de óvatos voltam, nem akartam neki fájdalmat okozni. Zsuzsa érezhette, hogy alig-alig tolom a farkam a fenekébe, mert azt vettem észre, hogy amikor előre mozdulok, ő hátratolja a fenekét, hogy mélyebbre hatolhassak. Abba kellett hagynom, nem volt értelme szárazon tovább csinálni. Legurultam róla. Zsuzsa csalódottam fordult felém.
- Ne haragudj, ezt nem kellett volna! – kértem bocsánatot.
- Azért haragszom, mert nem csináltad végig! - csókolt meg Zsuzsa, de egyáltalán nem volt a hangjában semmi rosszallás.
- Tényleg ezt álmodtad, vagy csak füllentettél?
- Ezt álmodtam… - tétováztam – csak sajnos nem veled, hanem Petrával.
- Ezek szerint nagyon jó volt seggbe kúrni! – hangja inkább kijelentés volt, mint kérdés.
- Csak álmodtam. – próbáltam titkolni.
- Tudom, hogy megtetted, elmesélte, te meg bölcsen kihagytad a mesédből! – rosszallóan ingatta a fejét.
- Tudod vannak dolgok, amikre az ember nem büszke, mert mocskosnak tűnhet másoknak.
- És nem gondolod, hogy én bizalommal vagyok irántad, hogy bármit elmondhass?
- De, tudom, de akkor is…. - nem volt igazi kifogásom, a bizalmát maximálisan élveztem.
- Tartozol nekem! Mi is legyen a büntetésed? – széles vigyorral nézett rám.
- Maszturbálj a kedvemért! – parancsolta, később hozzátette, hogy ”kérlek”
Elpirultam, ez a csaj azzal vágott vissza, amit én kértem tőle nem is olyan régen. Mindenesetre teljesíteni akartam a kérését, mert találtam benne egy kis érdekes izgalmat. Megkértem, hogy vetkőzzön le. Tartott is nekem egy kis sztriptízt, teljesen meztelenre vetkőzve. Felhúzódtam az ágy végébe ülve, ő meg mellém telepedett és le sem vette rólam a szemét.
- Egy kicsit még segítek… - csókolt meg, átdugta a nyelvét a számba majd visszaült és figyelte hogyan húzgálom a péniszemen a bőrt.
Áttértem a bal kezemre, a jobbal a melléhez nyúltam. a bimbói kihívóan meredeztek az égnek, csodás érzés volt megérinteni. Nézte a kezemet, hogyan játszom a mellével. Percekig nem tudtam közelebb jutni az orgazmushoz. Zsuzsa lejjebb csúszott, lefeküdt az ágyra. A most is vérpiros rúzsos ajkai szétnyíltak. Ebben a helyzetben már rá tudtam fektetni a tenyerem a mellére. Egyre jobban élveztem a maszturbálást.
- Fordulj felém – kérte Zsuzsa.
A keskeny ágyon csak úgy tudtam teljesíteni a kérését, hogy az egyik térdemmel a hasa mellé támaszkodtam, a másik lábammal leléptem az ágy mellé. Lefeszítettem a farkam, és simogattam vele a mellbimbóit.
- Gyere feljebb! – irányított tovább.
A Péniszem az arca fölé került. Zsuzsa kezei a combjaim között voltak, nem tudta használni azokat. Megemelte a fejét, leengedte az ajkait. Egyértelmű volt, hogy tegyem a szájába. Már a látvány is csodálatos volt, ahogy a piros szájban eltűnt a makkom. Emelgette a fejét, úgy szopott. Hamarosan érezni kezdtem az egyre jobban feszítő, magömlés előtti érzést.  Ki kellett rántanom a farkam, hogy a melleire spriccelhessek.
- Az én szám nem elég jó, hogy beleélvezz?  - hallottam az ingerült kérdést az extázis pillanatában.
- Nem tudhatom mennyire vagy finnyás… - mentegetőztem. 
Zsuzsa bánatosan tűrte, hogy felé hajolva csókolgassam a száját. Mellé ültem törökülésben, és az egyik kezemmel az arcát, a másikkal a vénuszdombját simogattam. Meg kell simogatnom végre, gondoltam. Engedelmesen szétnyitotta a lábait, és meg addigra meggondoltam magam, behajoltam a combjai közé. A feneke alá dugtam a kezeimet, enyhén szétnyitottam a punciját és benyaltam a szőrszálak közé. Kéjesen emelte meg a csípőjét. Egy-egy ujjamat két oldalról bedugtam a puncijába, de már mozgatnom sem kellett, éreztem az orgazmus szétáradását a testén.
Zsuzsa megint a bugyiját használta, hogy letörölje a melleiről az ondót, aztán a kis ruhadarab megint a földön landolt. Halkan morogva, kéjesen élvezte a simogatásom.
Beszélgetéssel töltöttük el az éjszaka  nagy részét. Megkérdeztem tőle, milyen volt a pasi, aki teherbe ejtette. Akkor egy picit elkomorodott, és elmesélte, milyen puritán volt a fickó, még a mellét sem fogta meg soha. Már maga is nevetett a végén, hogy hogyan is eshetett teherbe egy ilyen tutyimutyi alaktól.  Egymással szemben ültünk az ágyon, Zsuzsa olyan közel helyezkedett hozzám, hogy magamhoz tudtam ölelni. A vállamra tette a fejét, és a fülembe súgta, hogy rajtam kívül csak egy ember van, akit szeret, és akiben megbízik.
Nem árulta el ki volt az.
Az együtt alvás után megint közös zuhanyzással, csókolódzással kezdődött a munkanap.  Zsuzsa nagyon toppon volt, jókedve rám is rám ragadt. Egyfolytában szórakozott velem. Mikor a wc felé álltam pisilni, egyszerűen odajött, hátulról megfogta a farkam és mindenáron ő akarta fogni, amíg elvégzem a dolgom. Persze ez lehetetlen volt, mert az érintésétől csak erekcióm támadt, amitől elmúlt a vizelési inger. Tréfával tértem ki a szex elől mert nem volt elég idő egy kellemes együttléthez. Zsuzsa perverz ötletekkel bombázott egyfolytában. Olyannyira felizgatott, hogy nem bírtam magammal. A mosdó előtt állt, amikor mögé léptem. A farkam már keményen meredezett ki a szétnyitott sliccemből. Felhúztam a szoknyáját, a combjai közé tettem a péniszem. A tükörben szemeztünk. Terpeszbe állt, a jobb kezével hátranyúlt, megfogta a tarkómat. Csak annyit mondott: „na végre”. Kinyomta kicsit a fenekét, könnyedén illesztettem a makkom a puncijához. Alig dugtam be pár centire.
- Húzz gumit? A nélkül ne, légy szíves! – kérte.
Természetesen nem volt óvszerem, kedvetlenül húztam vissza a péniszem.
- Sajnos nincs.
Zsuzsa nem engedte el a tarkómat, fogva tartott a háta mögött. Szabad kezével leemelt egy flakont a tükör mellőli polcról. A kezembe nyomta. Napolaj volt.
- Bassz seggbe!
- Nem akarok fájdalmat okozni! – arra gondoltam, Petrával ez valahogy egyszerűen csak jött, de Zsuzsa követelőző viselkedése nem illett a képbe.
- Bassz már seggbe!
A szemei érdekesen csillogtak a tükörben.
Feszülten várta, mi fog történni. Nem akartam ajtóstul rontani a házba, ezért először csak egy, majd két ujjamat kentem be, hogy lassan megpuhítsam a végbél záróizmait.  Kéjesen sóhajtozott, de le nem vette volna rólam a szemeit. Lassan úgy éreztem, eljött az idő, hogy a farkam is az ánusába kerüljön. Zsuzsa mindkét kezével megkapaszkodott a mosdó szélébe. Nagy-nagy óvatossággal, apró mozdulatokkal próbáltam egyre beljebb kerülni. Megint elkezdte tolni a farkamra a fenekét, segített bejutnom. Petra példájából már tudtam, hogy nem szabad mélyen betennem. Zsuzsát is átöleltem, simogattam a punciját. Az a fránya tükör biztosította a szemkontaktust közöttünk. Gyorsabban kellett csinálnom, mert a lány folyamatosan ezt suttogta a tükörképemnek. Zsuzsa megkért, hogy toljam be teljesen, amikor elélvezek. Na ilyen kérésnek sem lehetett ellenállni. Boldogan fogadtam szót, amikor megéreztem a péniszemre feszülő izmok rángatózását. Zsuzsa gyönyöre pont elég volt, hogy én is elélvezzek. A lány halkan visított párat és összepisilte magát. Jóleső érzés volt, ahogyan éreztem lefolyni az ujjaim között. Hátrább léptem, szembefordítottam a lányt egy csók erejéig. Közöltem vele, hogy most alaposan ki fogom nyalni és vastag fürdőszobaszőnyegre fektettem. Nekem már csak a hideg csempén maradt helyem, de a pillanat varázsa ezt teljesen feledtette velem. Már nem érdekelt, hogy el fogok késni.
Zsuzsa jókedvre derült. Hiába kérdezgettem, jó volt-e az anális szex, csak sejtelmesen mosolygott, és visszakérdezett, hogy nekem jó volt-e pisis puncit nyalni. De még mennyire jó volt, bizonygattam.
Haza kellett vinnem átöltözni. Mikor kiszállt az autóból, csak úgy mellékesen odavetette, hogy kedd este nyolckor Petra vár a lakásán, de úgy menjek, Dóri is otthon lesz. Elképedve vettem tudomásul. Ezek szerint Petra küldte hozzám….
Rengeteg időm volt gondolkodni a Petrához és Zsuzsához fűződő kapcsolatomon. Valamiért nem tudtam tisztán látni a dologban. Petra minden apró részletet elmond a Zsuzsának, de hogy ez fordítva is igaz-e, azt nem tudhattam. Lázasan kutattam végig az emlékeimben, mivel lehetne kicsikarni egy bizonyítékot Petrából anélkül, hogy bevallanám a Zsuzsa és köztem történteket. Azt már megtapasztaltam a rövid, de tartalmas ismeretségünk alatt, hogy Petra határozott, erős egyéniség, míg Zsuzsa egy kicsit befolyásolható, és valahogy néha erőltetettnek éreztem. Első gondolatom az volt, hogy rákérdezek Zsuzsánál a dologra, de elvetettem az ötletet, mert akár mellé is beszélhetett volna.
Elérkezett a kedd. Zuhanyzás, öltözködés után már öt órakor ott álltam a Zsuzsa ajtaja előtt a harmadik emeleten.  Reménykedtem, hogy nem találkozom össze Petrával. El voltam szánva, hogy most nekem kell irányítanom az eseményeket.
A csengetésre hamar kinyílt az ajtó. Zsuzsa mezítláb, rövidnadrágban, bikini felsőben nyitott ajtót.
- Szia! Egyedül vagy? Bejöhetek? – mosolyogtam rá.
- Szia! Gyere… - mondta tágra nyitott csodálkozó szemekkel.
Mindent meg akartam tenni azért, hogy ne zökkenjek ki a szerepemből. Határozott léptekkel léptem be az ajtón.  Zsuzsa a megszokott módon lépett közelebb, hogy puszit adjon, én meg a derekánál fogva felemeltem, magamhoz szorítottam. Szerencsére kapcsolt, átkulcsolta a kezeit a tarkómon, a lábait a derekam köré tekerve megcsókolt. Fél kézzel már be is zártam az ajtót magam mögött.
- Mit csinálsz? – kérdezte meglepetten.
- Meg akarlak kóstolni! Csókolj még! – vittem be a derekamon a fürdőszobába. A lakás elrendezése ugyanaz volt, mint a Petráé, könnyű volt eligazodni.  Letettem a lányt a kád szélére, de nem húzódtam el tőle, az ajkaink majdnem összeértek.
- Hétfő reggel durva voltam. Fáj még a feneked?
- Nem, csak egy-két óráig volt érzékenyebb! És egyáltalán nem voltál durva, sőt, nagyon tetszett…
- Meg akarom puszilgatni ott, ahol fájt…. de csak akkor csinálom, ha nem kellemetlen!
- A puszi soha nem kellemetlen! – vigyorgott rám.
Engedelmesen tűrte, hogy szenvedélyes csókok között lehámozzam róla a rövidnadrágot és a bikini alsórészét egyszerre.  Egy törölközőt fektettem végig a kád szélén, arra fektettem hanyatt a lányt. Kénytelen volt mindkét oldalon a lábaival egyensúlyozni és persze megnyíltak a combjai. A zsebemből elővarázsoltam a magammal hozott borotvát és zselét. Megijedt, tiltakozni akart. Megnyugtattam, hogy százszor annyi puszit fog kapni a puncijára, ha ott is meztelen lesz.
Csak hozzákezdeni volt nehéz. A habosítás után már annyira izgultam, hogy majd bele élveztem a nadrágomba. Zsuzsa is megadta magát. Árgus szemekkel nézte, hogyan habosítom a vénuszdombján a zselét, hogyan nedvesítem be a combja között a punciját. Még mindig mondogatta, hogy „jajj, ne már”, de azért engedelmesen emelgette a lábait, hogy a kényesebb helyeken is hozzáférjek.
El is készült a mestermű. A megmaradt habot egyszerűen a csupasz punciba kentem, hogy minél nedvesebben tudjam végigsimogatni az apró szeméremajkait és a pici csiklóját. Nem hagytam ki a hüvelyét sem, a habos középső ujjam könnyedén siklott a hüvelyébe. Hatalmas űr tátongott odabenn. Az izgalomtól lazán magába tudta volna fogadni akár három ujjam is. Zsuzsa kivörösödött arccal élvezett. A kezem eltolta magától, úgy szorította keresztbe a combjait. Gyorsan ölbe vettem és megkeresve a szobát lefektettem egy ágyra. Mellé térdelve csókoltam végig a homlokától a frissen borotvált szeméremdombjáig, ahol az arcomat megpihentettem. Mondtam neki, hogy most hátulról szeretném megpuszilgatni, de nem mozdult. Nem tudtam, hogy várja, én kezdjem el, vagy csak nem akarja. Csak nézett az őzike szemeivel és mosolygott. Kénytelen voltam hasra fordítani. Semmilyen ellenállást sem tanúsított, mikor a lábait terpeszbe téve közéjük feküdtem. A nyakával kezdtem a csókokat, bele- beleharapva a fülébe. A háta egyetlen négyzetcentimétere sem maradhatott ki. Következett a feneke, amihez mámorosan nyomtam az arcomat. Az egyik lábát feljebb húzta, de a punciját így nem értem el a nyelvemmel, viszont az ánusa ott volt közel. Nem tiltakozott akkor sem, amikor megérezte ott a nyelvemet, amint keményen, határozottan tör utat magának. A jobb kezem két ujját az állam alatt becsúsztattam a hüvelyébe, a hüvelykujjammal pedig körkörös mozdulatokkal a csiklójára tapasztottam. Úgy pucsított, hogy alig bírtam visszatartani a magömlésemet.
Csodálatos érzés volt, amikor megéreztem a hüvelye összehúzódásait az ujjaimon. Óvatosan vonultam vissza, nehogy kellemetlen legyen. Egyetlen dolog bosszantott csak, hogy nem hoztam gumit, pedig most bármit megtehettem volna vele.
Fél órát feküdtem még Zsuzsa mellett. Csókokkal, simogatással oldottam benne a felhalmozódott feszültséget. Érdekes módon egyetlen szót sem szólt hozzám, csak mosolyogva, engedelmesen átadta magát nekem. Olyan kellemes volt, nem bántam azt sem, hogy nem jutottam kielégüléshez. A Zsuzsáé elegendő volt számomra is.
Fél hét volt. Elegendő időt kellett hagynom, hogy Zsuzsa Petrával mindent megbeszélhessen. Kértem a Zsuzsát, hogy szóljon Petrának, fél órát késni fogok. Nem volt kedvem lelépni, de meg kellett tennem...
Igyekeztem nem túl korán érkezni. Nem akartam Zsuzsával összefutni, nehogy kútba essen a tervem. Még dórinak is kerítettem egy babát ajándékba, a vörösbor pedig felbontásra készen, behűtve várta a kezemben hogy elfogyasszuk.
Petra most nem volt annyira kiöltözve, csak egy lenge nyári ruha volt rajta, amit csak a mellei tartottak. Mezítláb nyitott ajtót. Dóri ott sertepertélt a lábainál, bújt az anyja ruhája alá. A folyosón mentem utánuk és nem tudtam mire figyeljek, a Petra fenekébe vágó keskeny tangára, vagy a kislány pajkos, de szégyenlős viselkedésére. Kellett kis idő, míg a pici lány megbarátkozott velem. A csodálatos vacsora elfogyasztása után már le sem tudtam vakarni magamról. Hozta nekem a játékait, bújócskázott velem. Nagyon jól éreztem magam vele, Petra meg csak nevetett rajtunk.
Nem volt egy fáradékony gyerek, féltizenegy elmúlt, mire nagy nehezen sikerült elaltatni az ágyában.
A heverő előtti vastag szőnyegen fekve figyeltem, ahogyan Petra nagy szeretettel, de határozottan bánik a Dórival. Elérzékenyülve figyeltem, hogy anya és lánya mennyire szerethetőek.
Petra lekapcsolta a világítást, és mellém feküdt a szőnyegre. lágy csókok és simogatások között kezdtünk beszélgetni.
- Haragszol rám? – kérdezte.
- Miért haragudnék?
- Szombat éjszaka elaludtam…. biztosan nem örültél!
- Vigyáztam az álmodra, gyönyörködtem benned. Reggel meg olvastam egy könyvet. Majd kölcsön kérem , hogy befejezhessem. Különben is annyira jó volt veled a szex!
- De neked nem volt jó a vége és nem is azt szeretted volna….
- Miért, mit szerettem volna? – nem értettem, mit akar mondani.
- Te szeretkezni akartál, és meg nem adtam meg neked.
- Akkor itt az alkalom! – Csókoltam meg szorosan magamhoz húzva. Petra kedvesen éreztette velem, hogy nincs kifogása ellene. Hosszú vetkőztetés, simogatás és ezernyi csók következett. Szándékosan nem érintettük meg a másik érzékeny pontjait kézzel, a simogatásra volt bőven elég hely. Még a szánkkal is csak egymás arcát, nyakát csókolgattuk. A mellei voltak az egyetlenek, amit ezen kívül a nyelvem hegyével és a forró csókjaimmal kényeztettem.
Az aktusra is csak fél óra után került sor. Igyekeztem lassan birtokba venni a testét. Ha éreztem, hogy gyorsítani akar akkor megálltam, hogy ne kelljen hamar abbahagyni az együttlétet.
Majdnem három órás szex volt. Nem tudtam tovább nyújtani, mert az orgazmusa engem is magával ragadott. Percekig feküdtem a testén a könyökömre támaszkodva, hogy ne nehezedjek rá. Egyfolytában a dübörgő szívverését hallgattam. Azt reméltem, ez a csodás élmény még sokszor meg fog ismétlődni…
Petra húsz perce szótlanul, a feje alá kulcsolt kezekkel feküdt a hátán. Mellette könyököltem, simogattam a nyakától a köldökéig vigyázva, hogy a melleit ne érintsem. Az arca végtelen nyugalomról árulkodott. Nem tudtam, hogy gondolkodik, vagy csak átengedte magát a kényeztetésnek.
- Csodálatos anya vagy, elnéztelek az este…. – kezdtem a beszélgetésbe.
Petra szemei ragyogtak, válaszként az egyik kezével végigsimított az arcomon.
- Dóri meg egy nagyon okos, aranyos gyerek!
- Köszönöm! – rebegte.
- Vannak még barátaid rajtam és a Zsuzsán kívül?
- Itt még nincsenek… alig ismerek valakit.
- Meg kellett volna hívni Zsuzsát is vacsorára, így is annyi kaja megmaradt! – próbáltam terelni a szót.
- Igen, de akkor kimaradt volna életem legjobb szeretkezése – szavaitól jóleső érzés futott végig rajtam, teljesen komolyan intézte hozzám a szavait.
-  Nem baj, úgy sem bírt volna sokat ülni, megint fáj a feneke….
Petra felpattant, a mutatóujjával a mellkasomra bökött.
- Durva voltál vele? Nagyot csalódtam benned!
Rögtön felfogtam, hogy Petra is tud a Zsuzsával való szorosabb kapcsolatomról. Valamiért biztos voltam benne, hogy így lesz. Egyáltalán nem lepődtem meg.
- Nem, semmi olyat nem tettem… csak kíváncsi voltam, miről tudsz és miről nem! – fogtam meg a kezét.
- Szeretném, ha elmondanál egy-két dolgot, mert két hete teljes káosz van a fejemben.  Kinek az ötlete volt például a pénztárca, vagy miért nem vagy a Zsuzsára féltékeny….
Petra visszafeküdt.  Szomorúságot láttam a szemében. Hosszú percekig vártam, hogy megszólaljon. Vívódott magában.
- Az egész úgy kezdődött, hogy amikor ide költöztem, nem ismertem senkit. Zsuzsa volt, aki az első napon bejött hozzám, segített pakolászni, vigyázott a Dórira, meg minden… Nagyon kedves volt, utána is rendszeresen jött hozzánk. Igyekeztem minél közelebb kerülni hozzá, együtt próbáltunk ruhákat, együtt ettünk, együtt csináltunk mindent. Szóval csodásan éreztem magam vele. Meg tudott nevettetni, felvidított, ha szomorú voltam, mindig mellettem volt, ha kellett. Ő volt a lelki társam. 
Miden olyan jól alakult. Csavarogtunk, mindenkit kibeszéltünk. Aztán egy nap, amikor rólad beszélgettünk, elmesélte milyen szerencsétlenül sikerült az első  találkozásotok,  mennyire kerülitek egymást, és hogy oda van érted, csak nem tudja, hogyan közeledjen. Mondta, hogy mivel szemét módon bánt veled valószínű, hogy soha nem lesz köztetek semmi sem.
- Ha emlékszel, akkor hívtalak, gyere velünk fagyizni.
- Igen, emlékszem. – erősítettem meg
- Ahogy telt az idő, egyre jobban szeretett volna összejönni veled, te meg csak engem bámultál, őt észre sem vetted. Fájt neki. Akkor döntöttem el, hogy segítek. A kedvében akartam járni, akartam, hogy boldog legyen. Kapóra jött a nővérednél az az összejövetel. Számítottam rá, hogy beszélni akarsz majd vele. Rábeszéltem, hogy lépjen ki a visszafogottságából, és kezdjen ki veled, ami sokkal jobban sikerült, mint reméltük, hála neked. Csak annyi volt a bökkenő, hogy te még mindig belém voltál…. szerelmes.
- Zsuzsa megkért, hogy segítsek összehozni egy találkozót. Arra gondoltunk, hogy ha hozzám közelebb kerülsz, akkor ez által hozzá is. Én meg átöltöztettem, tanácsokat adtam, és megígértem neki, hogy mindent megteszek, hogy összejöhess vele.
- A mindenbe a szex is beletartozott? – kérdeztem.
- Először nem, bár a Zsuzsa nagyon kért, hogy járjak a kedvedben… aztán nem jött össze az első hármas randi, mert a pénztárcát nem hoztad vissza időben.
- Ok, értem, rosszkor érkeztem.
- Nem is számítottam már rád. Az ajtóban állva azon gondolkoztam, hogy mi a jobb, ha visszalépek, vagy belemegyek a játékba. Az utóbbinál döntöttem. Rá kellett jönnöm, hogy a Zsuzsa nem beszélt félre, amikor rólad mesélt, tényleg nagyon ártatlan, jólelkű srác vagy. És persze nagyon hízelgett, ahogy fülig szerelmesen, bánatosan néztél utánam. Amúgy is nagyon szimpatikus voltál, gondoltam miért ne. Kezdetben csak élveztem a játékot, aztán teljesen belemelegedtem. A figyelmességeddel és gyengédségeddel elérted, hogy bármit megtegyek érted. Reggelre teljesen levettél a lábamról…
Csend telepedett a szobára. Petra hallgatott, én meg csak gondolkoztam azon, amiket mondott.
- Hogy került hozzám a Zsuzsa?
- Én küldtem. Elláttam pár ötlettel, és az erotikus beszélgetéstől azt reméltem, hogy majd történik köztetek valami. Jól számítottam, ha nem is jutottatok annyira, mint reméltem. Az volt a fontos, hogy Zsuzsa boldog legyen. És boldog is volt, mert hétfő éjszaka itt aludt nálam, és fél éjszaka áradozva mesélt nekem.
- És mi volt a következő héten? – kíváncsiskodtam tovább.
- Mindent megbeszéltünk, aztán megint hozzád küldtem….. akkor már volt némi lekiismeret furdalásom miattad. Csúnya játékot játszottunk veled, csak Zsuzsa miatt ki sem léphettem. Nagyon fontos volt a boldogsága, de akkorra már a tiéd is….
- És ezt miért nem mondtad el hamarabb?
- Zsuzsa könyörgött, hogy addig csináljuk, amíg elég közel nem kerültök egymáshoz érzelmileg.
- Nekem csodás volt minden perce! – mondtam komoly képpel.
- Azt tudod, hogy Te vagy a példaképe, mindenben próbál hozzád hasonlítani. – mondtam Petrának.
- Komolyan?
- Csak az zavar, hogy túl is akar teljesíteni téged a szexben. Mindent bevállal, pedig az az érzésem, hogy néha nem kéne erőltetnie.
- Ezt nem tudtam, ezek szerint mégsem mondott el mindent… - Petra hangja csalódott volt.
- És most mi lesz? A Zsuzsát már elvesztettem, most meg téged… meg sem simogattál, amióta beszélek. – a lány elfordította a fejét.
- Gondolkodnom kell. – mondtam.
Végignéztem a lányon. Éreztem, hogy csak egy hajszál választja el a sírástól, de Petra rendkívül erős volt lelkileg.
- Szombaton meg kell, hogy büntesselek! Hatkor jövök! Jó neked? – belemarkoltam a szeméremdomb dús szőrzetébe.
- Jó lesz! Engem is lemeztelenítesz? – kérdőn fogta meg a szeméremszőrzetét markoló kezem.
- Kicsit másra gondoltam…. bosszús vagyok, mert valamit nem vallottál be nekem!
Megcsókoltam, mielőtt még bármit szólhatott volna. Petra szétnyitotta a combjait és a puncijára tolta a kezem. Hiába, ez a nő tudja, hogyan kell a kedvemben járni.
Csütörtök este nyolc órára beszéltem meg Petrával, hogy hozzám küldi Zsuzsát. Petrának csak annyit mondtam, hogy ne mondja el a beszélgetésünket, a saját terveimről nem számoltam be neki.  Készülnöm kellett. Petrát meg tudtam tartani, de Zsuzsát sem akartam elveszíteni. Nagyon jól csengtek a fülemben Petra szavai, ahogyan arra kért, „szeretkezzek” Zsuzsával.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: