Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kör II

Eltelt egy újabb hét, mire ismét sikerült egy szórakozóhelyen egymás mellett landolnunk. A szokásos köszöngetések után a két lány a másik asztalnál megint összedugta a fejét, és nagy komolysággal tárgyaltak valamit. Ültem, mint egy kuka, meg sem mertem szólalni. Oda-oda néztem, aztán zavartan kaptam el a tekintetem, amikor valamelyikük visszanézett. Zsuzsa szeme mosolygott és mintha arra biztatott volna, hogy üljek át hozzájuk, de nem tettem. Fél óra után a két csaj elindult, én meg átkoztam magam. 
Pár perc eltelte után történt valami. Zsuzsa jött vissza a presszóba. Leguggolt a székem mellé, és a kezembe nyomott egy élénkpiros pénztárcát. Ezer közül is megismertem volna, a Petráé volt.
- Megteszed nekem, hogy elviszed neki? Mond azt, hogy itt felejtette az asztalon. Tudod hol lakik! – suttogta a fülembe, hogy a többiek ne hallják. Persze a kedves asztaltársaságom nem tudta miről van szó, de rögtön megkezdődött a poénkodás, én meg sápadtam kinyögtem egy OK-t.  Zsuzsa ahogy jött, úgy el is viharzott az átlátszó fehér nadrágjában. Tényleg stílust váltott, mindenki elismerően végigmérte, csak én voltam teljesen kétségbe esve.  Feladta a leckét! Egyszerűen rám kényszerítette, hogy elmenjek Petrához. Törtem a fejem, hogy majd inkább Zsuzsának adom vissza, de nem akartam még gyávábbnak látszani, és arra gondoltam nem lehet semmi baj ebből az egyszerű feladatból, megúszom Petránál egy mosollyal. Csak az volt némi visszatartó erő, hogy úgy tudott a szemembe nézni, amitől elvesztettem minden bátorságom. Zsuzsa óriási szívességet tett nekem ezzel a lépésével, mindenképpen egy rendkívüli gesztus volt felém. A káosz viszont nem akart tisztulni, a Zsuzsa szerepét illetően.
Kora délután volt, amikor megkaptam a pénztárcát, de órák hosszat halogattam a pillanatot, hogy elindulja Petrához. Olyan kellemetlennek éreztem, hogy annyit bámulom, és a Zsuzsa szavai ott csengtek a fülemben, milyen „sóvárogva” nézek utána. Nem tudhattam Petra mennyit érez ebből, vagy miképpen értelmezi ezt. Lehet, hogy csak nevet rajtam, gondoltam, és most oda kellene állnom elé…. nekem, a törpének.
Este kilenc elmúlt, mire erőt vettem magamon, és elszántam magam. Odakinn már gyorsan sötétedett.  Úgyis csak beadom az ajtón, aztán angolosan távozok, tervezgettem magamban. Olyan egyszerűnek tűnt, hogy picit oldódott bennem a feszültség, és már azon gondolkoztam, milyen jó lesz megint látni őt. Megkönnyebbülten álltam meg az ajtaja előtt, hogy megnyomjam a csengőt. 
Hosszú perceknek tűnt, mire maszatolást hallottam, majd a kémlelőnyíláson egy pici fény szűrődött ki a félhomályos lépcsőházba. Rögtön ezután félig kinyílt az ajtó, és ott állt mögötte Petra. Egyik kezével az ajtó szélét fogta, a másikkal pedig egy törölközőt szorított magához a mellei felett, hogy eltakarja meztelen testét. Most léphetett ki a fürdőkádból mert csöpögött a hajából és a testéről a víz. Kérdőn félrefordította a fejét, látszott rajta, hogy nagyon gondolkodik valamin. Kinyögtem egy köszönést és nyújtottam a kezemben lévő pénztárcát felé. Rá nézett, de nem vette el. – Gyere be! – szólított, és kitárta az ajtót.
Olyan gyorsan történt az egész, hogy eszembe sem jutott tiltakozni, beléptem az ajtón kezemben a pénztárcával. Petra bezárta mögöttem az ajtót.
- Ezt ott hagytad a presszóban… - nyögtem ki, és megint felé nyújtottam a tárcáját.
- Csak dobd le valahová.
- Nézz körül, helyezd magad kényelembe! – mondta kedvesen, azzal megfordult, és az egyetlen helységbe indult, ahol működött a világítás. Lazán leengedte a törölközőt nem törődve azzal, hogy mit látok. Csodás alakja volt. Zsuzsától tudtam, hogy Petra sportolt valamikor, de így meztelenül látszott igazán, milyen szép, kidolgozott a teste. Vékonysága ellenére izmos volt. A lábait láttam már korábban is, de az összes többi is csodálattal töltött el.  Most sajnáltam csak igazán, hogy a fürdőszoba csak három méterre volt tőlem.
Petra megállt egy pillanatra a fürdőszoba ajtajában, visszább lépett. A fürdőszoba világításától pompásan láthatóvá vált az apró bal melle. Egészen kicsi volt, de nagyon formás.
- Várj meg, kérlek, egy perc! – nyomatékosította bennem, hogy maradjak, aztán eltűnt az ajtó mögött. Cseppet sem zavartatta magát a meztelenségét illetően, vagy legalábbis semmi jelét nem éreztem.
Félhomály volt az „L” alakú folyosón. Egészen kicsinek tűnt a lakás. A folyosó bal felén volt két ajtó. Szemben a konyha, balra egy kicsi szoba. A szoba ajtaja nyitva volt, de annyit lehetett látni benne, hogy teljesen üres, a konyhában meg nem volt semmi ülő alkalmatosság, ezért a folyosó másik vége felé vettem az irányt. Elmentem a fürdőszoba előtt, de csak a szemem sarkából mertem benézni. Petra a haját szárítgatta törölközővel.  Tovább mentem, és a folyosó végén találtam egy szobát, ami nagyobb volt, mint a másik, és viszonylag egyszerűen, de szépen volt berendezve. Működött benne egy kisméretű televízió, ami elegendő fényt adott, hogy körülnézhessek.  Balra egy heverő volt a sarokban párnákkal, mellette éjjeli szekrény, rajta egy kis lámpa, távolabb a heverő után egy kicsi ágy, a falon mesefigurás poszterrel. Ez biztosan a Dóri helye, állapítottam meg, de az ágy üres volt. A szoba másik oldalán egy szekrénysor, középen a tévével.  Rá kellett jönnöm, hogy Petra csak külsőre tűnik gazdag úrinőnek, a valóság ettől egy kicsit szomorúbb. Nem szánalmat éreztem, hanem megkönnyebbülést, mert eddig azt gondoltam, hogy ezen a téren is olyan nagy közöttünk a különbség. Jobb híján helyet foglaltam a heverő fal felőli sarkán, a pénztárcát letettem az éjjeli szekrényre.
Két perc volt csak, mire Petra belépett a szobába anyaszült meztelenül, mintha az a világ legtermészetesebb dolga volna. Odabökte, hogy látja, találtam magamnak helyet, majd átsétált a szobán és egy fiókot kihúzva turkálni kezdett valami után.
- Elnézést, nem számítottam rád, ruhám meg csak itt van. – azzal kivett egy  sötét színű tangát és pillanatok alatt magára kapta.  Kinyitott egy másik szekrényt, és felvett egy tök egyszerű felsőt, vékony pántokkal. A sötétben nem láttam a színét, csak ültem és bámultam elképedve. Odajött hozzám és áthajolt felettem, amitől teljesen ledermedtem. Megéreztem a parfümje illatát. Csodálatosan édes, intenzív hatású volt. Hatott is rám kellően, hogy még jobban kívánjam őt. Felkapcsolta az éjjeli lámpát, ami kellemes, nem túl erős megvilágítást adott a szobának, aztán kikapcsolta a televíziót és visszajött, maga alá húzott lábakkal, felém fordulva elhelyezkedett mellettem. A felső olyan rövid volt, hogy semmit sem takart a  tangából, de alig mertem oda nézni. Meztelen térdei a combomhoz értek, ami szinte égetett a nadrágomon át. Hálát adtam az égnek, hogy a június eleji kánikula miatt a lakásban legalább huszonnyolc fok volt.
- Szereted a vörösbort? – kérdezte mély hangján.
- Igen, feleltem, de autóval vagyok!
- Remélem maradsz addig, amíg egy korty bor hatása elmúlik! – azzal felpattant, és kisietett a konyhába. Esélyt sem adott a tiltakozásra. Magam sem tudtam eldönteni melyik érzés az erősebb bennem. Az, hogy félek tőle, vagy az, hogy nagyon szeretném megérinteni.
Meglepő rövid időn belül megint ott ült mellettem, mintha ki sem ment volna röviddel azelőtt. Kezében a felbontott üveg borral és pohárral ellentmondást nem tűrő módon töltött és nyomta a kezembe a bikavért. Magának is töltött, majd koccintott velem, és mintha csak most ismerkednénk, játékosan bemutatkozott két puszi kíséretében. A bor és Petra könnyedsége oldotta bennem a feszültséget, kezdtem nagyon pozitívan értékelni a helyzetet.
- Mivel tartozom a tárcámért? - kérdezte mosolyogva, de szerintem sejtette, hogy nem fogok semmit sem kérni érte.
- Már ki vagyok fizetve ezzel a szép mosollyal! – mondtam félszegen, és magamon is meglepődtem, ahogyan felemeltem a kezem, és megsimogattam az arcát.
- Kedves vagy! -  nevettek rám a szemei.
- Ki kellett volna öltöznöm a kedvedért és kisminkelni magam! – nézett végig a fekete felsőjén.
– Szerettem volna tetszeni neked, de nem hagytál rá időt. – mondta halkan, de nem nézett a szemembe.
- Maradhattál volna meztelen… de neked mindegy, mit veszel magadra, akkor is gyönyörű vagy! – próbáltam kedveskedni, amitől megrebbentek a szempillái. A bor egy kicsit felszabadulttá tett, a bátorságom egy picit visszatért belém. Éreztem, hogy a kedvességét és közvetlenségét nekem is hasonlóan őszintén kell viszonoznom.
- Szóval tetszem neked! – kortyolt nagyot a borból.
- Zsuzsa azt mondja, mindig a lábaimat nézed, de én úgy érzem, hogy a szemeimet keresed…
Lesütöttem a szemem, nem válaszoltam.
- Miért félsz tőlem? Miért nem mersz közeledni hozzám? Az a baj, hogy ilyen magas vagyok, vagy az a baj, hogy idősebb vagyok? -  záporoztak egyszerre a kérdések. Nem volt szigorú a hangja, a kérdései  kedves kíváncsisággal voltak tele.
- Jól gondolom, hogy szerelmes vagy belém? – kérdezte, miután nem válaszoltam az előzőekre.
Bólintottam, és megpróbáltam a szemébe nézni.
A két tenyerét az arcomra tette, és lágyan, érzékien megcsókolt. Csend következett. Csak néztem a szemeit, amelyek az enyémet fürkészték.
- Nehéz eset vagy! – nevette el magát, és hanyatt feküdt a heverőn, a lábait a combjaimon keresztül téve. de még így is megmaradt a szemkontaktus közöttünk.  Alig fért el. A fejét a heverő egyik végén pihentette, a talpai meg majdnem elérték az éjjeli lámpát. A felsője felcsúszott, kilátszott alóla a köldöke. A keskeny tanga két oldalán a szőrszálak kiálltak a bugyi alól, hosszú, szőrtelen lába ott pihent rajtam. Erőt vettem magamon, megfogtam a jobb térdét és simogatni kezdtem a bokája felé haladva. Egészen a talpáig simogattam, majd elkezdtem maszírozni. 
- Ez kellemes! – húzta feljebb a jobb lábát, hogy jobban elérjem. Enyhén szétnyiltak a combjai, és beláttam közéjük. Az volt az első gondolatom, hogy milyen óriási szeméremajkakat rejthet a keskeny ruhadarab. Én kezdtem felizgulni, Petra meg teljesen elengedte magát, úgy élvezte a talpmasszázst.
- Szóval…. az a baj, hogy olyan jelentéktelennek érzem  magamat melletted. Te mindenben felettem állsz. Csodálatos vagy, szexi, érzéki. Különleges. Félek attól, hogy lenézel az érzéseim miatt. Félek, hogy csak egy kis mitugrálsznak tartasz… - nyögtem ki nagy nehezen.
- Szerintem csak az a baj, hogy magasabb vagyok! – mondta Petra komoly arckifejezéssel.
- Nem, az nem olyan nagy baj! – tiltakoztam, de nem lehettem valami meggyőző.
- Ezen nem tudok segíteni. Végig tudnál velem sétálni egy forgalmas úton kézenfogva? – kérdezte Petra.
- Dagadna a mellem a büszkeségtől, hogy velem vagy!
Mosolygott a válaszomon aztán kérdezett tovább.
- Akkor a korom a baj?
- Dehogyis!
- Szerintem te egyszerűen csak kishitű vagy. Ne gondold, hogy én annyira különleges vagyok. Talán magasabb vagyok az átlagnál, talán másképpen öltözködöm, talán nem vagyok annyira csúnya, de nem vagyok különleges. Ezt csak Te érzed így, mert elfogult vagy velem!
Megnyugtatóak voltak a szavai. Rendkívül jól esett hallgatni, és kezdtem elhinni, hogy van benne némi igazság, hiszen itt voltam mellette, maszíroztam a talpát és teljesen komolyan vette a velem töltött időt.
- Kezdelek érteni!  Te sokkal többet érzel irántam, mint ahogyan gondoltam. Ez megható… - és a mosolygó szemei mintha könnycseppel teltek volna meg.
Áttértem a maszírozással a bal lábára. Azt is feljebb húzta, jobb lábát meg teljesen behajlítva lábfejét majdnem a fenekem alá nyomta. Már szinte akadálytalanul láthattam a tanga domborulatait. Alig tudtam leküzdeni a vágyat, hogy meg ne érintsem. Győzött azonban a romantikus énem. Úgy gondoltam, hogy sokkal jobban tetszene Petrának, ha smárolás után lassan közelíteném meg.
- Igen, elfogult vagyok, és nagyon szeretnék a kedvedben járni! – emeltem fel a lábát, hogy puszit nyomjak a térdére.
- OK! Én meg mindent elkövetek majd, hogy kimozdítsalak ebből a hősszerelmes állapotból.
- Nem a szerelemből, hanem a tartózkodásodból! – tette hozzá kedvesen, és a kezét a karomra tette.
- Igyekszem megfelelni neked!
- Nem értettél meg, azt szeretném, ha nem megfelelni próbálnál, hanem határozottam elvennéd, amit csak szeretnél!
Ez olyan meggyőző határozottsággal mondta, hogy nem lehetett félre érteni. Teljesen igaza volt, mióta itt vagyok nála, Ő irányít, végtelen türelemmel próbálja kihozni belőlem a férfit.
- Rendben, csak hagyj egy kis időt, mert a szorongásom nem múlik el azonnal. – nevettem rá. Megnyugtatóan láttam, hogy visszamosolyog.
- Mi tetszik neked egy nőn a legjobban? – kérdezte
- Külsőleg? – kérdeztem vissza, de nem vártam választ.
- A haj. A tiéd nagyon jó, kicsit irigykedem is – nevettünk rajta.
- Tulajdonképpen bármi is tetszik, az arc amit elsőnek megnézek.
- És az enyém? – kérdezte.
- Te egy istennő vagy, de nem tudom szavakba foglalni, mennyire szép. Egyszerűen nem lehet betelni veled.
- Akkor úgy kérdezem, hogy mit tartasz szexinek egy nőn! – tért ki az ömlengésem elől.
- Tetszenek a hosszú vékony combok. Tetszenek a kicsi mellek.
- Ezt most csak azért mondod, hogy a kedvembe járj, tette a két kezét az apró melleire.
- Nem, hidd el, hogy nem. Sosem tetszettek a hatalmas mellek, vagyis tetszettek, de a kicsik kedvesebbek nekem.
- Van rajtam olyasmi, amit megváltoztatnál?
Azt az egyet sajnálom, hogy nem jársz magassarkúban. Nagyon szexi a lefelé hajló lábfej egy szép cipőben…. de megértelek, ezzel a magassággal nem igazán kivitelezhető.
- Legalább belátod, hogy nem vagyok olyan tökéletes, mint amilyennek tartasz.
Felhúzta a bal lábát, és az orrom elé tartotta a lefeszített lábfejét.
- Valahogy így? Csak cipőm nincs még hozzá! - incselkedett velem.
Megcsodáltam a felém tartott lábát, de a tekintetem a szétnyíló combjai közé tévedtek. Nem tudtam nem észrevenni, hogy a bugyija egy pici foltban át volt nedvesedve. Észrevette a mozdulatomat, megfogta a bal kezem, és egyszerűen ráhúzta a vénuszdombjára. Mennyei érzés volt. Szerintem elsápadtam, mert csak messziről hallottam, amikor azt suttogta, hogy „legyél határozottabb, vedd el, amit akarsz”. Szétnyitotta combjait teljesen. Nem akartam elsietni semmit sem. Már így is sokkal messzebbre jutottam, mint valaha is álmodtam róla. A szemeim odatapadtak a tangára, a kezem meg körbe simogatta az apró bugyit. Becsukta a szemét, és minden érintésemet élvezte, ahogyan simogattam a hasát, a combjai belső felét. Igyekeztem húzni az időt, mielőtt megérintem a punciját. Nagyszerű érzés volt végignézni Petrán. Csukott szemmel várta a fejleményeket. A tenyeremet ráfektettem a szeméremdombjára, a hüvelykujjamat pedig lágyan végigsimogattam a tanga által rejtett domborulatokon. Felsóhajtott, megfeszült a teste. Erős vágy kerített a hatalmába, hogy lehúzzam a tangát, de annyira meg akartam érinteni, hogy egyszerűen csak félrehúztam az útból és megcsodáltam az izgalomtól enyhén szétnyíló csodálatos punciját. Zsuzsa nem füllentett, tényleg hatalmas, duzzadt szeméremajkak néztek velem farkasszemet. A hüvelykujjammal megérintettem a nedvességtől csillogó hüvely bejáratát, majd a síkos ujjammal végigsimogattam a lebenyeket. Rendkívüli élvezet volt hajtogatni őket, simogatni kívül-belül. A csiklója pedig keményen kitapintható volt. Nem kellett sokáig simogatnom, Petra egyre gyorsabban vette a levegőt, néha megemelve a csípőjét nagyon hamar elélvezett. Csak az utolsó pillanatban néztem fel, hogy a szemeivel az enyémeket keresi, de amint a csúcsra jutott, be is csukta azokat. Gyengéden megfogta a kezem, hogy hagyjam abba a simogatást én meg átbújtam a lába alatt, a heverő mellé térdeltem, és csókoltam az ajkait. Szenvedélyesen visszacsókolt, és hosszú percekre átdugta a nyelvét a számba.
- Határozottan fejlődőképes vagy! – intézett felém egy elismerő megjegyzést, amin mindketten nevettünk egy jót.
Persze nem hagytam abba a simogatást, a felsője alá nyúlva simogattam a melleit.
- Ugye, milyen kicsik? Nem te vagy jelentéktelen, hanem ezek itt! – mutatott a melleire.
- Pont akkorák, amilyennek lenniük kell! – formáltam a tenyerem akkorára, mint a mellei, és forgattam az orra előtt. Ezen megint nevettünk.
- Aranyos vagy! – szorította az arcát az arcomhoz.
Simogattam tovább, a felső pántjait leengedtem a vállain, majd kibújtattam belőle a karjait. Szabaddá vált a teste, a felső csak egy keskeny csíkban takarta a testét. Jó alkalom kínálkozott, hogy mindenütt megcsókoljam. Érdekes módon Petra elengedte magát, és azt csináltam vele, amit csak akartam. Egyetlen tiltakozó mozdulatot sem tett, nyugodtam fordíthattam oldalra, vagy hasra, hogy megpusziljam a hátát. Egyszerűen csak átengedte magát. Apró mellei ellenére a bimbói keményen és hegyesen álltak ki a sötétbarna bimbóudvarból. Élvezet volt minden pillanat hozzájuk érni. A kezemnek nem tudtam parancsolni, megint a combjai közé tévedtem, hogy annyit simogassam a punciját, amennyit csak lehet. Ezt is csak mély sóhajokkal nyugtázta, hát igyekeztem minél lágyabban kényeztetni és kielégíteni a testét és a saját vágyaimat. Most sokkal tovább tartott, míg a csúcsra ért. Nem is bántam, mert annyira jó érzés volt megérinteni ott, hogy nem akartam elengedni. Megint megfogta a kezem, jelezve, hogy hagyjam abba a simogatást egy kis időre, de hamarosan két csók között visszanyomta a kezem a puncijára mintegy jelezve, hogy ott folytathatom, ahol abbahagytam.  Vérszemet kaptam és a csókjai hevességétől teljesen begerjedve dugtam a középső ujjamat a hüvelyébe, hogy lágyan, lehetetlenül lassan megujjazzam a punciját. Abbahagyta a csókot, és mélyet sóhajtott. Csak szuszogott elfordított fejjel, és várta a beteljesülést. Egyetlen perc sem telt el, amikor éreztem, hogy megfeszülnek az izmai, a hüvelye összeszűkült, majd lüktetni kezdett odabenn. A teste hullámzott előttem, én meg csak gyönyörködtem a látványban. Kihúztam az ujjam a hüvelyéből, mellé ültem a heverőre és simogattam mindenütt a vállától a köldökéig. Ebben a nőben még az is csodálatos volt, ahogyan a kényeztetésemet fogadta. A feje alá tette a két kezét, és hagyta, hogy bárhol megérintsem. Csak a szemei simogattak közben, mert le sem vette rólam a tekintetét, és mosolygott, mosolygott, mosolygott egyfolytában rám.
Hosszasan gyönyörködtem a szépségében. A haja kócosan keretezte az arcát, és annyira lelassult körülöttem minden, hogy megfeledkeztem a testéről, és csak az arcát simogattam, elmerültem a csodálatos, meleg, barna szemekben.  Megfogta a  simogató kezem, és a tenyeremet az arcára szorította azt az érzést keltve, hogy nagyon jól esik neki ez a fajta simogatás és szeretet. Most kaptam csak észbe, végignéztem a testén, ahogyan a heverőn egy kicsit kényelmetlenül fekszik.
- Nyissuk ki az ágyat! – kértem Petrát.
- Ez nekem is eszembe juthatott volna! – helyeselt Petra.
Közös erővel sikerült egy pillanat alatt széthajtani a heverőt. Petra ágyneműt akart rárakni, de csak a párnákig jutott, mert én a bugyiját és a felsőjét kezdtem levenni róla. Mondtam is neki, hogy a többire most nincs szükség. Felfektettem az ágyra, megcsodáltam ahogyan átlósan elhelyezkedve, keresztbe tett lábakkal kinyújtózva vár rám. Várt, mert csak ekkor kezdtem el levetkőzni. Eddig minden fontosabbnak tűnt ennél. Petra folyamatosan nézett. Kicsit furcsán éreztem magamat, de rekord sebességgel ledobtam a ruhámat, hogy meztelenül bújhassak hozzá.
- Egészen jó tested van! – jegyezte meg, mikor mellé feküdtem, majd felém fordult, összebújtunk.
- Csak túl kicsi… - tettem egy sajnálkozó megjegyzést.
- Nekem pont jó! – vigasztalt, és a szabad kezével a farkamhoz nyúlt. – ideje, hogy most én kényeztesselek!
- Mintha megégettek volna olyan gyorsan húzódtam el.
Petra kérdőn nézett rám.
- Ne, még ne, ha most hozzáérsz, rögtön elélvezek.
- Nem baj, pont azt szeretném… - suttogta egészen közelről.
- Kell egy kis idő, hogy megnyugodjak. Azon kívül… azt mondtad, hogy vegyem el, mit akarok, én meg belementem, és nem figyeltem rád eléggé.
- Mikor nem figyeltél? Szerintem teljesen jól csináltál mindent!
- Lehet, de én nem elvenni, hanem adni akarok annyi szeretetet, amennyi csak tőlem telik. Simogatni, kényeztetni akarlak, és azt, hogy nőnek érezd magad mellettem, nem egy tárgynak, amit csak úgy „elveszek”.
Petra szemében könnycseppek jelentek meg. Egészen közelről néztünk farkasszemet, és nem tudtam elképzelni sem, mi okozza ezt.
- Megbántottalak valamivel? – kérdeztem félénken.
- Javíthatatlanul romantikus vagy!  Olyan érzékeny, női lelked van!. – szorított magához kedvesen.
- Most szeretkezni szeretnék…. vagyis szeretkezni akarok veled. – mondtam határozottan ,de nem tudott felelni, mert a nyelvemet a szájába dugva hevesen csókolni kezdtem. Egészen más volt most, meztelenül összebújva kóstolgatni egymást.  Nagyon élveztem, hogy a kezei simogattak, zongoristát megszégyenítő hosszú ujjai gyengéden megérintettek mindenütt.
Sikerült megnyugodnom, már nem éreztem a magömlés veszélyét, amikor a hasához, vagy combjaihoz feszültem.
Felültem, lekapcsoltam az éjjeli lámpát, és a térvilágítás gyenge fényénél hasra fordítottam a lányt. Ráfeküdtem, de csak annyira, hogy a bőrünk egymásra érjen. Sokáig csókoltam a nyakát, harapdáltam a füleit. Egyre lejjebb és lejjebb csúszva puszilgattam a hátát majd a derekát. Leértem a fenekére. Nem volt túl kerek, de így is csodálatos, izgalmas volt. Megpuszilgattam a farpofáit, az arcomat ráfektettem, úgy simogattam a puha, feszes fenekét, de nem álltam meg, Végighaladtam a combjai hátsó részén, a vádliján egészen a talpáig. Akkor megfordítottam, és elindultam a puszikkal felfelé a lábain. Már tudtam, hogy most meg fogom kóstolni a punciját. Legszívesebben rögtön rátértem volna a lényegre, de nem régen mondtam, hogy adni akarok, és nem elvenni, ehhez kellett tartanom magam. Meg voltam győződve, hogy akkor sem tiltakozna, ha tényleg csak egyszerűen behajolnék a combjai közé, és úgy nyalnám, ahogy akarom, de azt akartam, hogy vágyjon rá. Befeküdtem a combjai közé, arcomat a szeméremdombjához szorítottam, puszilgattam és az állammal simogattam, néha-néha lehajoltam, hogy a combjai belső felét csókoljam végig. Petra a kezeit rám a fejemre tette és a hajamba túrt. Szinte hallottam a szívverését a csendben, amit csak a visszafojtott szuszogása és az állam alatti szeméremszőrzet sercegése tört meg. Tudtam, hogy elérkezett az idő. Lejjebb csúsztam, hogy jobban hozzáférjek, majd amilyen gyengéden csak tudtam, a nyelvemmel lágyan megkerestem a nedves rést. Egyedül a számba kerülő szőrszálak zavartak, de ez sem tudott eltántorítani a folytatástól. Az izgalomtól amúgy is egyre jobban kinyíltak és megduzzadtak a szeméremajkai. Szopogattam a csiklóját, és legnagyobb örömömre éreztem a fejemen Petra kezeinek irányítását. Apró mozdulatokkal, de határozottan jelezte, hogy mi jó neki. Nem is tartott sokáig, hogy a lélegzetét visszafojtva, majd összerándulva végigfusson rajta az orgazmus. Vártam egy kicsit, hogy lecsillapodjon, addig a fejem a vénuszdombja és a csípőcsontja között pihentettem. Megvártam, amíg kifújja magát.
- Ismétlés?  - nyomtam puszit a csiklójára, amitől összerezzent.
- Ha akarod…. – volt a válasz, de ebből nem tudtam eldönteni, hogy tényleg akarja-e, vagy csak a kedvemben akar járni. Felcsúsztam hát fölé, és megcsókoltam, de csak egy pillanatra, mert azt gondoltam, most rögtön a magamévá kell tennem. Az ágaskodó farkam meglepő könnyedséggel találta meg az utat magának. Teljesen síkos hüvelye könnyedén fogadott magába, hogy gyengéden körbezárja a péniszem. Nagyon lassan mozogtam, ki- be, vigyázva, hogy egy pillanatra se álljak meg, és a gyenge fénynél Petra szemeit keresve, élveztem a lányból feltörő kéjes szuszogást.  Ez sem tartott sokáig. A hüvelye össze- összeszűkülve tartotta fogva a péniszemet ahogy elélvezett. Csodás érzés volt, de nem tudtam elélvezni vele. Talán annak volt köszönhető, hogy a kezdeti erős izgalomból sikerült megnyugodnom. Volt azonban más is. Mindvégig ott motoszkált a fejemben a kérdés, hogyan is kerültem ebbe a helyzetbe, hiszen ez a nő alig-alig ismer. Ez a gondolat mindig elő és előkerült, ha egy pillanatra magamhoz tértem a Petra varázsából.  Valami nem volt kerek a fejemben, és ott volt még a Zsuzsa is, aki játszott az érzéseimmel.
Hanyatt fekve a fejem alá tettem a kezem, úgy pihentem ki magam Petra mellett, Ő meg a mellkasomra hajtotta a fejét, és a péniszem után nyúlt!
- Nem volt jó neked? – kérdezte lágyan, és végigsimogatott a makkomtól a herezacskómig.
- Mennyei volt, és remélem még nincs vége, csak még nem tudtam rendesen elengedni magam.
- Még mindig félsz tőlem? – és határozott mozdulatokkal verni kezdte a farkam. Nagyon jól csinálta, külön tetszett, hogy egyszer-egyszer végigsimított az ágyékomon, egészen az ánusomig.
- Csöppet sem félek, de még jobban tisztellek és kívánlak, mint eddig.
Hallgatott,  a fejét csúsztatta lefelé a hasamon. Meg kellett állítanom, mielőtt a szájába veszi a péniszem. Felhúztam, és a hasára fektettem.
- Miért nem akarod?
- Mééég nem akarom! – a „még”-et jól megnyomtam.
- Mond csak, miért pont engem választottál? Hogy kerültem az ágyadba, hiszen alig ismersz? – kérdeztem a hátát simogatva.
- Nem is hinnéd, mennyi mindent tudok rólad! Azon kívül, hogy hogyan és hányszor találkoztunk, és azon kívül, hogy hogyan néztél rám, még sokat tudok rólad! Van nekem egy barátnőm is, akinek van egy kolleganője, akinek van egy öccse…
Úgy éreztem, kicsit próbálja elviccelni a választ. Egyértelmű volt, hogy az információk Zszuzsán keresztül a nővéremtől származnak. Ez kicsit megnyugtatott.
- És ennyi elég volt neked? – kérdeztem kétkedve.
- Óriásit csalódtam benned, de jó értelemben. Sokkal aranyosabb és kedvesebb vagy, mint gondoltam, és a lelked is egészen más, mint amire számítottam. – tette a tenyerét az arcomra, hogy megsimogasson.
Elégedettséggel töltöttek el a szavai.
- Megkérdezhetem, a Mártival miért lett vége? – kérdezte kis szünet után.
Jézusom, még erről is tud? Meglepődtem. Ennek már három éve vége! Persze a nővéremtől tudhatja ezt is…. gondoltam.
- Aranyos csaj volt, csak ha találkoztunk ismerős lányokkal az utcán, mindig becsmérlő megjegyzéseket tett rájuk. Ez nagyon nem tetszett benne. Hiába mondtam el többször is, hogy ezt ne csinálja mert nekem a barátaim, nem változtatott a hozzáállásán.
- Pedig nagyon jó volt vele, minden nap bele lehetett vinni a bűnbe! – markoltam meg Petra fenekét nevetve.
- Szoktál rólam álmodozni? – kérdezte, mikor abbahagytam a nevetést.
- Igen, nagyon sokat!
- Mesélj, miket! – kíváncsiskodott tovább.
- Amióta először megláttalak az országúton, azóta arról álmodozom, hogy belém szeretsz. Próbálok olyan tulajdonságokat keresni magamban, ami szerethető, és mindig sikerül is valami figyelmességgel elérnem, hogy megszeress. Persze ez csak álom.
Petra felkönyökölt.
- És a szex milyen az álmaidban?
- Sosem szexeltem még veled álmomban, csak a csókig jutottam… - vallottam be.
Petra csak nézett rám, mintha erősen gondolkodna, aztán leszállt az ágyról és az nyitott ablakhoz ment. Kihajolt, mintha csak a kinti friss levegőt akarná magába szívni.  Vágyakozva néztem utána, de a teste körvonalai annyira tetszettek, hogy követnem kellett. Mellé álltam, és a hátát kezdtem simogatni, majd lecsúszott a kezem a fenekére.  Hátra nézett félre fordított fejjel, majd jó nagy terpeszbe állt. Egyértelmű volt, mit szeretne. Mögé álltam és megsimogattam a fenekét, majd mélyebbre nyúltam, hogy megérintsem a punciját. Pillanatok alatt merevedésem támadt.  Petra felegyenesedett, csak a fenekét tolta ki felém. Meg kellett állapítanom, hogy mennyire hajlékony a dereka. Hátulról átöleltem, az egyik karommal a melleit támasztottam alá, a másikkal meg a hasát simogattam. Hátrahajtotta a fejét, hosszú haja az arcomba lógott, de most nem zavart, inkább csodálatosnak, illatosnak találtam a simogató tincseket.  Óvatosan siklott a farkam a puncijába.  Nagyot sóhajtottam, Petra meg a számra tette a kezét, hogy maradjak csendben, ha lehet.
Egészen különleges élmény volt hátulról a magamévá tenni. Alig kellett mozognom és lihegni sem akartam. Teljes csendben, szeretkeztünk. Csak az bántott, hogy nem tudtam közben megcsókolni.
Sokáig tartott, csorgott rólunk a veríték, és addig nem is hagytuk abba, amíg nem vettem észre, hogy Petra lábai remegnek. Megint figyelmetlen volta, szidtam magamat, mert tudtam, hogy nem lehet kellemes sokáig ilyen terpeszben állni. Elhúzódtam, hogy kézen fogva vissza vigyem az ágyhoz. Hasra fektettem, az egyik lábát oldalra felhúztam és most már lendületesen folytattam az aktust egészen addig, amíg el nem élvezett.
- Velem van a baj? – kérdezte aggódva, mikor hanyatt feküdtem mellette az ágyon. Felült és úgy kezdett el simogatni, hogy édesanyám sem tudott volna több szeretetet beleadni. Érzékeltem, ahogy megváltoznak a dolgok.  Az elején is nagyon kedves volt velem, de most egészen másként simogatott.  Vagy csak a képzelet játszik velem? Mindenesetre a gyengédsége egyre jobban erősítette bennem ezt az érzést. Csak annyit tudtam a kérdésére válaszolni, hogy olyan jól érzem magam vele, ne rontsa el buta kérdésekkel.
Nem tiltakoztam, amikor 10 percnyi simogatás után lenyúlt, és megmarkolta a még mindig ugyanúgy meredező farkam. Kényeztette egy kicsit, aztán mellém feküdt forditva, hogy a fejét a combomra tehesse. Megéreztem a puncija csodálatos barack illatát Már ott tartottam, hogy magamhoz húzom és megint kinyalom, de most ő húzódott el. Néhányszor felhúzta a fitymámat, aztán lefeszítette a farkam a combjaim közé. Úgy éreztem, rögtön letörik, abban a pillanatban szinte kellemetlen volt, de mellette az égetően forró ajkai vették a makkomat kezelésbe. Eszméletlenül jó lett az együttlét. Két perc után megkértem, hogy üljön rá a farkamra, ha lehet. Megfordult, nevetve dugta a nyelvét a számba, amíg felém térdelt.  A csókjai fantasztikusan szenvedélyesek voltak. Nagyon lassan csúszott rám. Olyan szűknek éreztem a punciját, amilyennek még soha. Előre-hátra mozogva feszítette a szeméremdombját az altestemhez. Ő diktálta a tempót. Felegyenesedve lovagolt felettem, én meg igyekeztem simogatni a melleit. Az egésznek az lett a vége, hogy minden izmát elengedve, megereszkedve élvezett el. És még mindig nem sikerült elélveznem.
Magamhoz húztam, és csókoltam ahol csak tudtam.  Csalódottságot tükröztek a szemei, alig tudtam megnyugtatni, hogy nem vele van a baj, minden pillanat csodálatos mellette.
Hogy megnyugtassam, felajánlottam, hogy megmasszírozom a hátát. Emlékeztem, hogy a talpain is tetszett neki ez a fajta kényeztetés. Petra varázsolt is a fürdőszobából valami  masszázsolaj félét, eszembe sem jutott megkérdezni honnan van, csak örültem, hogy nem szárazon kell kényeztetnem.
Felkapcsoltam az éjjeli lámpát, hogy jobban gyönyörködhessek a testében.
Megadóan feküdt hasra előttem. Felé kellett térdelnem a combjaira ülve, hogy kényelmesen hozzáférjek. Nagyon is jól ment a masszázs, úgy éreztem Petra is teljesen ellazult. A kis ördög azonban nem aludt bennem, mert a hosszú hátkezelés után a fenekét kezdtem el olajjal bekenni. Markolásztam a farpofáit és széthúzva óvatosan megnéztem az ánusát. Még azt is megkockáztattam, hogy megérintsem az olajos ujjaimmal.  Megint izgalomba jöttem, Petra meg valamiből megérezte.
- Ez tetszik neked? – kérdezte anélkül, hogy megmozdult volna.
- Ne haragudj nem kellett volna. – kértem gyorsan bocsánatot.
- Ha tetszik, dugd be egy ujjad, és nem kell bocsánatot kérned! Egy kicsit én is kíváncsi vagyok.
Petra nagyon meglepett, álmomban sem gondoltam volna, hogy így reagál majd. Körbesimogattam párszor az ánusát, mielőtt az olajos mutatóujjamat óvatosan beljebb dugtam. Egészen különleges érzés kerített a hatalmába. Kitapinthatóak voltak a szoros záróizmok. Viszonylag könnyedén tettem a fenekét magamévá. Kellemes és izgalmas volt ez a játék, nagyokat sóhajtva csináltam.
A lány hátranyúlt az egyik kezével, és megkereste a farkam.
- Kipróbálod velem az anált? – lepett meg a kérdése.
- Ha szabad…  - tétováztam, pedig őrülten szerettem volna.
- Olajozz be rendesen! – szólított fel, én meg eleget tettem a felszólításnak.
- Azért vigyázz egy kicsit, még nem csináltam ilyet… - a hangja izgalomtól remegett.
- Még én sem, de nagyon fogok rád vigyázni.
Petra feszülten várta, mi fog történni. Nagyon óvatosan tettem az olajjal bekent farkam az ánusához, aztán rá hajoltam, és nagyon lassan, apró mozdulatokkal próbáltam beljebb jutni. Elég sokáig tartott, míg engedtek a záróizmok, és a makkomat sikerült betennem. Petra gyors légzése jelezte, hogy még mindig nagyon izgul. Egyik kezemet becsúsztattam a hasa alá, és játszadozni kezdtem a csiklójával.  Hátra feszítette a fejét és kinyomta a fenekét. Úgy lüktetett alattam a teste, mintha ő akarna mozogni helyettem. Végre áttörtem az ellenállást, és mélyebbre toltam a péniszem. Éreztem, hogy megvonaglik, megálltam.
- Ne dugd mélyre, mert az már kellemetlen! – szólt rám, ezért kihúztam a farkam ijedten, hogy kellemetlenséget okoztam neki.
- Az első pár centi nagyon jó, ne hagy abba… - nyúlt hátra. A fenekemre tette a kezét, és úgy irányított. Nekem tényleg fantasztikus volt, és az újdonság izgalma tovább fokozta az élvezetemet.
Most is Petra volt az, aki egyre gyorsuló lihegéssel eljutott a csúcsra.  Már kezdett engem is bántani, hogy nem tudok elélvezni. A lány persze megint csalódott volt, de próbáltam megmagyarázni, hogy mennyire zavar engem is, és ez valami lelki probléma nálam, nem vele van probléma. Megnyugtattam, hogy olyan felejthetetlen élményekkel halmozott el, amiket nem lehet elfelejteni.
Azt mondta, nem akart úgy elengedni, hogy ne élvezzek el vele, de ez ma nagyon nem jött össze.
Fáradtan, izzadtan, olajosan feküdtünk egymás mellett a lámpa fényénél és csak a kezünk ért egymáshoz. Csak a szemeink bűvölték a másikét. Jó volt ez a pihenés, de az agyam most is lázasan zakatolt. A szerelem majd szét feszítette a mellemet és mámoros zsongást éreztem a fejemben.
Még mindig voltak bennem kérdések, de most nem akartam elrontani ezt a meghitt összefonódást idióta kérdésekkel. Itt volt mellettem a szeretett nő, mit kívánhattam volna még.
Petra térített magamhoz, amikor odakinn már pirkadni kezdett. Hívott, hogy menjünk fürdeni. Az első gondolatom a kicsi fürdőkád láttán rögtön az volt, hogy hogyan fért el benne a Zsuzsával. de elhessegettem a gondolatot. Tényleg alig fértünk el. Mindkettőnknek fel kellett húzni a lábait, hogy szembe ülve egymás köré font lábakkal el tudjunk kényelmesen helyezkedni.  Jól esett, ahogyan a női kezek gyengéden mosták le rólam az izzadságot, de még jobb volt az erős fénynél a lány apró szeplőit számolva megérinteni a testét.
Petra nem felejtette el, hogy legutoljára hol járt a péniszem, azt is lágyan kezelésbe vette, de olyan kicsi volt a hely, hogy megkért, üljek fel a kád szélére. Nem volt semmi kifogásom, mert olyan kellemesen nyúlt hozzám, hogy rögtön beindult a fantázián. Szóltam is neki, hogy ne haragudjon, de a gondolataim elkalandoztak. Csak annyit mondott rá, hogy „érzem”, és felnevetett.  Hátrahúzta a  fitymámat, és alaposan megmosta a meredező farkam.  Közelebb csúszott a kádban, bebújt a combjaim közé. A szájába vette a péniszem, de olyan lassan, hogy lassított felvételnek tűnt. Nagyon jól szopott. Egyik kezével a farkamat feszítette le, a másikkal a herezacskómat birizgálta. Hosszú ujjai néha végigfutottak az ágyékomon, amitől összerezzentem. Iszonyatosan keménynek éreztem a farkam, és a látványtól csak még izgalmasabb lett az egész. A lány behunyt szemmel csúsztatta az ajkait végig a makkomon, aztán beleszívott és lassan eresztette ki a szájából. Abbahagyta a heréim kényeztetését, és mivel csak fél fenékkel ültem a kád szélén, megmarkolta a szabadon lévő fenekem. Benyúlt a farpofáim közé, és a középső ujját óvatosan a fenekembe tolta. Abban a pillanatban kész lettem. Olyan feszülést éreztem a farkamban, amit még soha az előtt. El akartam tolni a lány fejét a farkamtól, de nem engedte.  Beleélveztem a szájába. Az első spriccelésnél még láttam, hogy megrándul a feje a meglepődéstől, de ettől csak még jobban szopta, maszírozta a farkam, az ujja meg egyre mélyebbre került a fenekemben.  Az erőmből annyira telt, hogy lenyúljak, és kivegyem a kezét a fenekemből, mert rendkívül érzékeny lett. Majdnem elájultam. Egyszerűen hanyatt döntöttem Petrát a kádban, rádőltem, és csókoltam a száját. A spermától édes és sós ízek keveredtek a ragacsos ajkain, de nem bántam, ez a csók sokkal bensőségesebb, sokkal kedvesebb volt, mint amit eddig kaptam tőle.
Fürdés után még beszélgettünk egy kicsit. Elárulta, hogy nagyon megkönnyebbült, mert eléggé flusztrálta a sikertelensége. Azt is elmondta, hogy figyelt rám, és a rezdüléseimből érezte, hogy az ánusom nagyon érzékeny, ott kell próbálkoznia. Sokáig simogattam a hátát. úgy aludt el.
Reggel hét órakor ébredtem. Alig aludtam valamit, mégis valami mámoros, csodálatos érzés volt felkelni. Petra még mélyen aludt. Ezért kimentem a konyhába, és kerestem reggelit. Sikerült összeütnöm, egy nagy adag hemendexet és egy forró teát. Azzal mentem vissza a szobába. Azt hittem Petra még aludni fog, de tévedtem.  Felhúzott lábakkal feküdt az ágyon, a feje alatt párnával, gyűrött arccal mosolygott rám.
- Hoztam reggelit- szóltam hozzá, de a szemeim állandóan a puncijára tévedtek, mert egyfolytában hol szétnyitotta, hol összezárta a lábait.
- Én akartalak egy kiadós szopással ébreszteni… - maga is belevörösödött abba, amit mondott, a tenyerével takarta el az arcát.
Letettem a tálcát a padlóra és befurakodtam a combjai közé.  Közöltem vele, hogy most egy kicsit önző leszek, és egy párnát raktam a dereka alá. Felemelte a lábait, a talpát a vállamra téve feltoltam a térdeit az álláig- Hagyta, hogy a puncija teljesen szabadon hozzáférhetővé váljon.  Meghajlott dereka miatt könnyedén tudtam a hüvely bejáratát mély nyelvcsapásokkal ostromolni. Nagyokat sóhajtozott, amitől csak még vadabbul nyaltam. Kis idő múlva a kezei megint megjelentek a fejemen, beletúrtak a hajamba és lágy mozdulatokkal bíztattak gyorsabb nyelvelésre. Majdnem ellökött a lábaival magától amikor megfeszült a teste, hogy aztán rángatódzva  elélvezzen. Most nem volt türelmem várni, hogy megnyugodjon. Elengedtem két oldalra a combjait, felé hajoltam egy csók erejéig, aztán határozottan bedöftem a puncijába a péniszem. Visszafojtott sikolyok jelezték minden egyes döfésnél, hogy jó úton járok. A lábait átkulcsolta a combjaim mögött, mintha el sem akarna engedni. Egyetlen perc sem kellett, hogy a végére érjünk. Petra az ajkába harapva próbálta visszafojtani a feltörő hangokat, én meg csodálattal figyeltem a hüvelye szorításában, miként pumpálja ki belőlem az utolsó ondócseppeket is. Végtelen lassúnak tűnt az élvezésem. A máskor másodpercnél rövidebb összehúzódások most három-négy másodperces hosszúra nyúltak. Ez volt életem első, igazi orgazmusa, gondoltam.
Fáradtan estem otthon az ágyamba. Még csak délelőtt volt, de a Petránál eltöltött éjszaka hatása alatt voltam. A hasam hemendexel, a lelkem örömmel volt teli. Álmos is voltam, meg nem is. Kicsit bántott, hogy nem maradhattam reggeli után nála, de megértettem az indokait. Mondtam, hogy a Dórival is szeretnék megismerkedni, de kitért előle. Csak a következő szombatra ígérte, hogy velem töltheti, egyenlőre érjem be ennyivel. Nem akartam kérdezősködni, mert láttam rajta, hogy nem szeretne beszélni róla. Bíztam benne, és ennyi teljesen elég volt.
Egy rakás kéjes gondolat után azért sikerült mély álomba merülnöm. Szerencsére a nővéremék az udvaron álló másik házban laktak, így nem zavartak a pihenésben.
Este nyolc körül fémes zörejre ébredtem, kulcs fordult a zárban. Kíváncsian hallgatóztam. Valaki bejött a lakásba, és becsukta maga mögött az ajtót. Kíváncsian vártam, mi fog történni. Nem hittem a szememnek! Zsuzsa nyitott be a szobámba, majd bezárta maga mögött az ajtót. Felkapcsoltam a világítást, hogy kérdőre vonjam, de olyan gyorsan történt minden, hogy még magamhoz sem tértem az alvásból. Pár lépés, és mellettem termett. Küldött felém egy „sziát”, majd hatalmas cuppanós puszit nyomott a számra. Viszonoztam a köszönését, de csak bámultam rá.
- Na, milyen éjszakát intéztem neked? – kérdezte vigyorogva.
Egyszerre eszembe jutott minden, ahogyan intézte a kötelező találkozót. Hálás voltam neki, mert nélküle sosem léptem volna túl a határaimon.
Zsuzsa leült az ágyam szélére, és végignézett az ágyon. Csak egy vékony lepedővel takaróztam a nyári melegben, alatta teljesen meztelen voltam. Még fürdeni sem akartam, mert a Petra parfümjének az édes illata ott maradt a bőrömön. Legalábbis először azt hittem, azt érzem, de ahogy a lány ott ült mellettem, rájöttem, hogy Zsuzsa árasztja ezt az illatot. Vegyes érzések keveredtek bennem. Az illatról Petra jutott eszembe, az ágyam szélén meg egy szexi csaj ült, akinek sokkal tartozok. Zsuzsa tényleg kitett magáért. Rendkívül rövid miniszoknyáján kívül csak egy testhez simuló valami volt rajta, ami szinte csak a két mellét takarta hosszan lefelé, középen a köldökéig teljesen meztelen volt.  Meztelen combjai ott hívogatták a kezeimet, hogy simogassam meg őket. Zsuzsa ízlésesen ki volt festve. A szeme kékes árnyalattal meg volt nagyobbítva, az ajkain vérpiros rúzs csillogott.  Szőke hajához nagyon jól illett ez a szín.
Szégyenlősen húztam magamra a takarót, mert Zsuzsa kíváncsi pillantásokkal mért végig a takarón keresztül.
- Mindent el kell mesélned! – mondta határozottan.
Körülnézett a kicsi szobában. Nem kerülte el a figyelmét, hogy tétovázom és a lábait nézegetem. Lekapcsolta a lámpát, és visszaült mellém.
- Mielőtt még kísértésbe esnél! – kuncogott, majd levette a cipőjét, és a lábait a vállam mellett az ágyra emelte. Ez már eléggé megzavart, főleg amikor az egyik kezét a köldököm magasságában a hasamra tette, és ismét felszólított, hogy meséljek már, mi történt Petránál.  Arra gondoltam, hogy ha merevedésem lesz, a péniszem fogja letolni a helyéről a kezét.  Elegendő volt a gondolat, hogy tényleg izgalomba jöjjek. Megpróbáltam elfordulni, hogy kihúzzam magam a kellemetlen helyzetből, de Zsuzsa rám szólt, hogy ne ficánkoljak, hanem kezdjek végre hozzá a meséléshez. Zsuzsa úgy tett mintha észre sem vette volna, hogy a péniszem keményen nyomódik a kézfejéhez. Nem tudtam eldönteni, hogy a farkam nő nagyobbra, vagy Zsuzsa szorítja a kezét a péniszemhez. Semmilyen jelét nem adta, hogy észrevenné a hímvesszőm rándulásait, pedig biztos voltam benne, hogy szándékosan csinálta.
-  Nem szeretném kiadni őt! – mentegetőztem
- Úgyis megtudok tőle mindent! De én tőled szeretném hallani. – parancsoló hangja türelmetlenül csengett.
Végül is nem beszélt mellé, amilyen jó barátnők, Petra lehet, hogy tényleg elmondja atörténteket. Akkor már mindegy, ha én mondom el. Arra gondoltam, megpróbálom nagy vonalakban lényegesen leegyszerűsítve a lényeget röviden elmondani. Azt hittem, hogy kielégíthetem vele a kíváncsiságát. Hozzá is kezdtem, három mondatban sikerült elhadarnom a tényeket, hogy együtt töltöttem vele az éjszakát, és már azt hittem ennyi elég lesz neki, amikor megkérdezte, hogy bebújhat-e mellém a takaró alá, mert fázik.
Meg sem várta a válaszom, csak lecsúsztatta a miniszoknyáját, áthúzta a fején a szexi felsőt és már bújt is be hozzám. Elhűlve láttam, hogy csak egy francia bugyi maradt rajta. Szép volt, tetszett a teste. Örültem, hogy levette a hasamról a kezét, ugyanakkor nem tudtam, mit kezdjek a helyzettel. Kijelentette, hogy csak azért hagyja magán az „erény övet”, nehogy kísértésbe essek, de mindketten tudtuk, hogy ez csak amolyan kifogás, mert a meztelen teste pont elég a vágyaim felkorbácsolására. Még amúgy sem lankadt le a farkam, ráadásul Zsuzsa ott vetkőzött le előttem. 
Nem akartam megcsalni Petrát, de kitérhetetlenül sodródtam az árral tegnap óta. Zsuzsa hozzám bújt, a combját keresztbe fektette a farkamon, és megkért, hogy akkor most kezdjem elölről a beszámolót, de sokkal részletesebben, és a pikáns részleteket is hallani akarja. Nem akartam megbántani miután annyira aranyos és segítőkész volt velem, hát magamhoz öleltem és elkezdtem mesélni. Ott tartottam, hogy meztelenül mászkált előttem Petra. Zsuzsa reakciója csak annyi volt, hogy visszakérdezett: - „és beengedett meztelenül?  Az vagány!”
Hallgatta tovább a szavaimat. A Petrával való beszélgetésünket nem nagyon részleteztem, csak a fizikai dolgokra koncentráltam. Az érzéseimet nem akartam kiadni teljesen, pedig nyilvánvalóak voltak. Nem tudtam, hogy Petra mit mesél majd el neki, de én igyekeztem bizonyos részeket kihagyni, mint például az anális szexet, amiket kellemetlennek éreztem volna elmondani.
- Na és tetszettek a szeméremajkai? –kérdezte, mikor befejeztem a reggeli együttlétünk elmesélését.
- Hát persze, csodálatosak, hívogatóak.. – ábrándoztam.
- És most miatta áll a faszod, vagy miattam? – szorította a combját még jobban a péniszemhez.
Meglepődtem, hogy ilyen szókimondóan tette fel a kérdést, és hogy egyáltalán feltette.
- Miattad…  - nyögtem ki.
- Meg akarsz baszni?
Egy újabb szókimondó kérdés. A farkam összerándult a combja alatt. Alig bírtam uralkodni magamon.
- Nem szeretném megcsalni a Petrát! – közöltem állhatatosan.
- Ok, jó válasz!, Akkor csak beszélgetünk, rendben?
- Rendben! - hagytam jóvá örömmel, hátha kibújhatok a kellemetlen szituációból. Zsuzsa azonban nem engedett.
- Engem nem akarsz kinyalni….? Tudom, hogy nincsenek olyan szép, nagy ajkaim....
- Nincs az ajkaiddal semmi baj! Nagyon szeretném, de most nem lehet…. – utasítottam vissza.
- Mi lenne, ha leszopnálak, az is megcsalásnak számít?
- Zsuzsa! Ne kínozz, tudod, hogy ez mind kellene nekem, ha nem volna a Petra!
- Akkor pisilj le! – Zsuzsa könyörtelen volt.
- Elég, hagyd abba légy szíves!
- Vannak még ötleteim! – kuncogott a vállamon.
- Azt veszem észre! – nevettem fel - jól megkínoztál
Átfordult rajtam, rám feküdt, a vénuszdombját a farkamhoz nyomta. Nem akartam lelökni, akár játszott, akár komolyan gondolta a mondottakat. Bambán fogtam a derekát.
A kezeit a vállamra tette, az arcát az arcomhoz nyomta, úgy suttogott a fülembe.
- Csukd be a szemed! Képzeld azt, hogy a fürdőszobában előtted térdelek. A farkadon végig piros rúzsfoltok, annak a jele, hogy az imént tövig a számban volt a faszod. A szám szélén csorog a gecid, amit az ujjaimmal terelgetek vissza a számba, hogy az utolsó cseppig lenyelhessem. Még nem lankadt le teljesen a faszod, félkeményen marokra fogod. Pisilni kezdessz. Az arcomon folyik a meleg folyadék, te meg rám parancsolsz, hogy  nyissam ki a számat…..
Itt elszakadt a cérna. Nem tudtam nem gondolni arra, amit mond. Azt hittem, hogy abbahagyja, ha látja, hogy nem reagálok. Hát nem így történt, egyszerűen elélveztem.
- Ó a francba! – tört ki belőlem.
Megcsókolt, befogva a számat, én meg nem ellenkeztem.
- Már azt hittem, nem tudok hatni rád! – fordult le rólam. Lerúgta a földre a takarót, felült, felkapcsolta a villanyt és végignézett rajtam. A hasamon és az ő hasán is hatalmas folt tanúskodott a szavaitól végbement magömlésen tanúságaként.  Megmozdultam, de megállított.
- Hagy csináljam én, még sosem fogtam faszt… - a szemembe nézett. A világosban jól látszott mennyire vörös volt az arca.
- Te aztán szégyelled magad! – tettem a tenyerem az égő arcára.
- A szerep jó, csak ég a pofámról a bőr! – vigyorgott kipirulva.
Levette a bugyiját, majd a farkamhoz fordult. Az most tényleg félkemény állapotban volt. A bugyival elkezdte törölgetni róla a spermát. Óvatosan nyúlt hozzá, és akkor sem engedte el, amikor a bugyival már a hasamat törölgette.
- Fel kell húzni rajta a bőrt, mert alatta is meg kell törölni! – kezdtem most én a játékot.
Rám vigyorgott és elengedte a farkam. A saját hasát kezdte törölgetni.
- Csodás melleid vannak! – folytattam, amire megint egy szép mosoly volt a válasz.
Zsuzsa arca kezdett kifehéredni a pirulásból. Felültem. Lágyan tolni kezdtem a felsőtestét az ágy vége felé, hogy feküdjön le. Nem ellenkezett, a lábait viszont szégyenlősen keresztbe téve felhúzta a szeméremdombjához. A spermás bugyit egyszerűen a földre dobta. A szőrszálaktól nem láttam semmit sem, ezért óvatosan megfogtam a lábait, és félre fordítottam. A terpesztéstől megnyílt a belátás a szőrszálak közé.
- Ez a pina gyönyörű! – sóhajtottam fel.
Zsuzsa szégyenlősen tette a kezeit a combjai közé, hogy eltakarja a látványt.
- Maszturbálnál a kedvemért?
- Nem! Hülye vagy! – ült fel, és pajkosan megpaskolta a karomat.
- Akkor leszopsz, vagy magamnak kell kiverni? – intettem a fejemmel a farkam felé.
- Te most csak szívatsz! Elégtételt veszel a szemétkedéseimért!
Magamhoz húztam, lefektettem és hátulról átöleltem. Kezem a melleit simogatta.
- Meg kell hagyni, nagyon jól csináltad. - suttogtam a fülébe a lámpa lekapcsolása után.
- Kösz az elismerést. Sötétben még csak megy, de világosban nagyon szégyellem magam.
- Sajnálom, hogy nem masztiztál a kedvemért, nagyon tudtam volna élvezni!
A fenekével meglökött. A farkam a farpofái közé szorult, amitől azonnal éledezni kezdett.
- Ugye nem kell bocsánatot kérnem a disznóságomért? – kérdezte a fejét felém fordítva.
- Csak akkor bocsátok meg, ha tényleg lepisilhetlek! – vágtam vissza.
- Ahhoz még segítened kell, de egyáltalán nem lehetetlen!
Elképesztően hangzott a sötétben. Ráadásul ezt olyan komolyan mondta, hogy teljesen egyértelmű volt az „igen”.
A történtek miatt lelkiismeret furdalást éreztem magamban. Reggel még Petrával voltam, most meg Zsuzsa feküdt mellettem, és ha nem is szándékosan, de szexuális játékba fogtam vele. A farkam megint ott keményedett a farpofái között, ami kéjes érzéssel töltött el, viszont a lelkem mélyén tiltakozni szerettem volna. El kellett húzódnom, hogy a kísértés ne legyen annyira erős. Elengedtem a melleit is, ő meg a hátára feküdt, karjait keresztbe fonta a mellkasán és a plafont nézte. Felé fordulva könyököltem felette.
- Ha tudnád, mennyire kívánlak! –mondtam teljesen komolyan, de Zsuzsa csak mosolygott és hallgatott.
- Honnan volt kulcsod a lakáshoz? – tettem fel a kérdést, de tudtam, hogy a nővérem adta oda a pótkulcsot. Zsuzsa ebben meg is erősített, csak arra kértem, ne áruljon el semmit a testvéremnek, ami közöttünk történt.
- Rendben, akkor most mesélj nekem arról, hogy mi ez a stílusváltás. Régebben igénytelennek tűntél a mostani észbontóan szexihez képest.  Csodás az illatod.  Ki vagy nyílva, mint egy csodás virág.
Hogy is van ez? – kérdezgettem Zsuzsát.
Zsuzsa továbbra is a mennyezetet nézte mereven, csak egy halvány mosoly suhant át az arcán.
- Tudod a múltkori szalonnasütés után olyan jól éreztem magam veled, hogy a változás mellett döntöttem. Nagyon szeretnék tetszeni neked….
Ez már a második nő, aki ezt mondja nekem 24 óra alatt. Mi van itt? Évekig semmi, most meg két angyali teremtésnek is egyszerre megy el az esze?  Egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy ez velem történik. Egyiküket sem szerettem volna elengedni, de a lelkiismeretem azt diktálta, hogy csak egyikük lehet az enyém. Különben is nagyon jó barátnők, nem játszhatom ki őket egymás ellen.
- És most lecseréled a ruhatárad? – próbáltam a gondolataimat más mederbe terelni.
- Valamennyire igen, de ezeket most Petrától kaptam.
Mintha leforráztak volna, úgy hatott rám Petra említése. Rögtön elszégyelltem magam, de nem hagyott nyugodni a gondolat, meg kellett kérdeznem, hogy mikor járt nála.
Zsuzsa nemes egyszerűséggel közölte, hogy délután hat óra körül, és Petra segített neki ruhát választani. Lázasan gondolkodtam, kerestem az összefüggéseket. Eddig is történtek körülöttem érdekes dolgok, mint például a pénztárca, ami szóba sem került miután beléptem Petra ajtaján.
- És tudja, hogy hová készültél – kérdeztem izgatottan.
Zsuzsa csak nézte a mennyezetet, nem válaszolt. Egy darabig vártam, aztán megkérdeztem még egyszer. Nagyon fontosnak éreztem a válaszát. Ettől függött a nyugalmam, vagy a kétségbeesésem.
- Tudja. – suttogta Zsuzsa nagy sokára.
A homlokomhoz kapva hanyatt vágtam és hangosan szidtam magam. Mi lesz, ha megtudja mi történt közöttünk. Eszembe sem jutott megkérdőjelezni a Zsuzsa viselkedését, a saját állhatatlanságomat róttam fel magamnak.
Zsuzsa felém hajolt, a számra tette a kezét és azt mondta, hogy miért ne beszélgethetnénk, hiszen barátok vagyunk. Ez úgy hatott, mintha cinkostársam lenne, és bízhatok a diszkréciójában. Megnyugodtam valamennyire, de a fejem még sokáig zakatolt a gondolkodástól.
Zsuzsa ott aludt nálam. Rám fordult, egyik combját betette a combjaim közé, a karjával átölelt, hallgatta a szívverésemet. Nem tudtam elaludni. Zsuzsa szuszogására figyeltem a mellkasomon, közben meg a hasának feszülő férfiasságom is elég szorult helyzetben volt. Nem akartam mocorogni, ne ébresszem fel. Hajnal felé szenderedtem el, de hamar felébredtem a háborgó lelkiismeretem okozta rossz álomból.
Az óra hangos sípolása ébresztette fel Zsuzsát, aki azonnal csókkal kezdte a reggelt, majd közölte, hogy ritka jól érezte magát velem. Levette rólam a combját, lenézett és megkérdezte, a farkam egész éjszaka így meredezett-e. Azt mondta, hogy este még érezte, amint helyet keres magának a hasának feszülve. Zavarba ejtően közvetlen volt, ugyanakkor pajkosan nevetgélt, jobb kedvre derített.
- Zuhanyozhatok veled? – kérdezte, mikor elindultam a fürdőszobába, hogy lemossam az előző napi izzadtságot és a még érezhető testnedveket. Visszanéztem rá és mondtam neki, hogy miért is ne.
Beálltunk a zuhanyzóba. Zsuzsa elfoglalta a csap előtti helyet, gondoltam mindegy, melyikünk engedi meg a vizet. Valamit nagyon rendezgetett, mert leejtette a tusfürdős flakont, ami még alig koppant a földön, Zsuzsa máris leguggolt és felém fordult, hogy felvegye. Megfogta a flakont, de nem állt fel, csak felnézett a szemembe. Lebiggyesztett vérvörös ajkai nagyon közel kerültek a farkamhoz. Deja vu érzés futott rajtam végig, Minta megtörténne az, amit tegnap este a fülembe suttogott.
Ellent álltam a kísértésnek. Tudtam, hogy arra gondol, amire én, és nagyon jól is esett a felkínálkozása. Nem akartam megtenni. Egyrészt nem éreztem vágyat a pisiszexhez, másrészt ott csengtek az esti szavai a fülemben, hogy segítenem kell, hogy megtörténjen.  Felhúztam a padlóról, megnyitottam a csapokat és csak csókoltam lágyan a vérpiros ajkait.
Zsuzsa fénylő szemekkel, kipirult arccal öltözött fel, csak a bugyi maradt piszkosan a szőnyegen. Ki volt virulva, a lemosott smink ellenére is tündéri arccal mosolygott rám egyfolytában, pedig csak csókolództunk a fürdőben.  Úgy lépett le, ahogyan jött, egy csók után elsietett. Eszembe sem jutott, hogy a kulcsot elkérjem tőle, csak később néztem meg, nem volt az asztalon, ahová este ez érkezésekor tette. Visszajön! Ujjongott a bensőmben valami kellemes bizsergés.  Szeretettel gondoltam rá.
Előző részek
Hozzászólások
Petur ·
Azért tetszik különösen a történeted, mert hitelesnek érzem. Elhitetted, hogy az egész szóról szóra így történt. Nem baj, ha nem így volt. A tapasztalatom viszont az, hogy maga az élet produkálja a legmeredekebb helyzeteket.
A darabolás meg kifejezetten jót tett neki, mert jókora terjedelem lehet, ha négy részre kellett vágni.

Pavlov ·
A szex jó, csak a karakterek egymás közötti viszonya olyan kicsit, mintha a Barátok köztöt nézném...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: