Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Konzerválás

A rovarok megszállott konzerválásával kezdődött. Gyönyörű lepkék maradtak meg így teljes fényükben, mivel csak néhány kivételezett ember láthatta a vadonban a szépségüket eredetiben. Az átlátszó műanyag minden részletet megőrzött károkozás nélkül, és a lepkéket könnyen lehetett kezelni a masszív védőborításukban.

Asszisztenst keresett és Amanda előtt sok jelöltet meghallgatott. A lányt lenyűgözték a lepkék és izgatta a kíváncsiságát az ötlet, amellyel a szépségüket örökre meg lehetett őrizni. A professzor azonnal alkalmazta. A következő hetekben Amanda sokat fejlődött és láthatóan élvezte a munkát. A professzor szintén élvezte Amanda társaságát. A lány az emberi szépség legtökéletesebb mintapéldánya volt, akivel valaha is találkozott. Egyesítette magában a fiatalok fürgeségét, a sportolók fizikumát és egy istennő alakját. Még arra is képes volt, hogy a lepkék szépségével vetekedjen, de a professzor ezt a véleményét megtartotta magának.

-Tudja professzor..egy kicsit irigylem ezeket a teremtményeket. A szépségük örökké fog tartani. - mondta egyszer Amanda.

-Ez gyönyörű gondolat.

-Kár hogy egy nőt nem lehet úgy konzerválni, mint egy pillangót - folytatta a lány.

-Nos...lehet. Évek alatt kifejlesztettem egy módszert, csak lehetetlen egy megfelelő fiatal nőt rávenni erre a kiváltságra.

Amanda ránézett, de a férfi komolynak tűnt. Hirtelen úgy érezte, hogy felizgul.

-Ezt nem mondhatja komolyan - mondta kételkedve.

-Csak kövessen! - mondta a férfi.

A professzor egy nagy raktárhelységbe vezette a lányt az épület alagsorában. Az egyetemenek annyi részben kihasznált épülete volt, hogy ez senkinek nem hiányzott. A zárat egy bonyolultnak tűnő kulcs nyitotta. Az ajtó olyan vastag volt, hogy banki széfhez is illett volna. A raktás olyan berendezésekkel volt tömve, amelyek többségéről Amanda nem is tudta, hogy mire való. Volt bent egy kocka alakú, felül nyitott tartály. A professzor a tartály feletti sínen mozgó csörlőre mutatott. A sín túlsó végénél egy emelvényen egy különös alakú tárgy állt. Üvegszerűen átlátszó műanyagból készült és olyan volt, mint egy furcsa edzőgép. Alul és felül két vastag lap volt, amiket vastag, állítható magasságú oszlopok választottak el. A belsejében egy sor íves támaszték látszott rudakkal
és hengerekkel, amik úgy illeszkedtek egymáshoz, mint egy kínai puzzle. Az alsó lapon két, mély párhuzamos mélyedés futott, felettük rudak nyúltak keresztben egyik oldaltól a másikig. Amandának kezdett világossá válni, hogy valamiféle keretet lát, ami valaki mozgásának megakadályozására szolgál. Ellenállhatatlan sürgetést érzett arra, hogy kipróbálja.

-Mit gondol róla? - kérdezte a professzor.

-Elképesztő. El sem hiszem, hogy igazi. Kipróbálhatom? - kérdezte a lány magában meghozva a döntését.

-A túloldalon van egy kis fürdőszoba. Könnyíthet magán és megtisztálkodhat.

A professzor nem hitt a szerencséjének, miközben hallgatta a víz csobogását. Remélte, hogy Amanda nem gondolja meg magát odabent. Szétszedte a keretet, hogy a lánynak ne kelljen várnia addig, amíg az eszközöket előkészíti. Még a végén meggondolja magát.

-Itt is vagyok - hallotta egyszer csak a háta mögül.

Amanda lenyűgözően nézett ki meztelenül. A legmerészebb álmai sem készítették fel ilyen szépségre. A lány fesztelennek tűnt és nyugodtan lépett az emelvényhez.

-Hadd segítsek! - mondta a férfi és a kezét nyújtotta.

Amanda meglepődött rajta, hogy szinte felemelik az emelvényre. Egy időshöz képest szokatlanul erős volt a professzor.
Furcsa alakú, teljesen átlátszó műanyagdarabok hevertek szerte-szét. Az emelvény közepén egy szintén átlátszó, nagyobb szögletes tömb állt. A tömb teteje két mélyedés között enyhén ívesen púpos volt. A professzor a mélyedésekbe térdeltette a lányt. A “púp” szétfeszítette Amanda combjait, de sikerült a lábait a mélyedésekbe igazítania. A férfi rudakat tolt a tömbön keresztül a lány bokái fölé és a térdei mögé. Amanda rájött, hogy nem tudja mozgatni többé a lábait.

-Milyen?- érdeklődött a férfi segítőkészen, miközben élvezte a lány fészkelődését.

-Megfelel.

-Remek - mondta a professzor és megpaskolta a lány hátsóját.

Újabb nagyobb darabokat illesztett a helyére. Beállította az oszlopokat a sarkokba és kezébe vette a felső lapot.

-Ez ide jön. - mondta, miközben a négy oszlop tetejére illesztette a fedőlapot.

A lap aljában is mélyedések futottak.

-A karjaid ide jönnek - mondta, majd Amanda karjait a lány feje fölé húzva beillesztette őket a mélyedésekbe.

A lábhoz hasonlóan keresztrudakkal rögzítette a kezeket is. Amanda nem látta, csak hallotta, hogy a férfi a háta mögött dolgozik valamin. A lány hamarosan érezte, hogy finoman egy henger nyomódik a hátának. A férfi addig tolta előre, amíg a lány meg nem feszült. Amanda gyönyörűen nézett ki. Enyhe ívben hátrahajolt, a mellei kifeszültek. Olyan volt, mint egy női figura egy régi vitorlás hajó orrán.

-Most milyen? - kérdezte a férfi, miközben ujjaival elkezdte felderíteni Amanda kitárulkozó intim részeit. A lány érezte, ahogy a férfi a lágy szeméremajkakat simogatja. Amikor a professzor megérezte a nedvesedét, benyomta az ujjait a lány hüvelyébe.

-Oooohhh! Ne hagyja abba!

A férfi addig simogatta a csiklót, amíg a lány el nem élvezett, majd folytatta az előkészületeket.

-Itt az ideje, hogy a helyedre vigyelek.

Amanda egy rántást érzett, ahogy a csörlő felemelte a keretet az emelvényről. A professzor végighúzta a keretet a lánnyal a sínen, majd a tartályba eresztette.

-Amanda, a tested készen áll arra, hogy körbeöntsem. Nem gondoltad meg magad? - kérdezte a férfi.

Amanda csak a fejét rázta és az izgalmával küzdött.
Meleg, szirupszerű műanyag kezdte elönteni a tartályt és a lány kezdett elmerülni. Érezte, ahogy a folyadék minden testnyílásába befolyik és bőre minden négyzetcentiméterét befedi. Ahogy szilárdult, Amanda egyre kevésbé tudott mozogni. Végül a műanyag teljesen ellepte. A teste az erotikus szépség mesterműve lett. Egy emberi pillangó, az utolsó orgazmusa pillanatában megörökítve egy csendes, titkos helységben. A professzor úgy döntött, hogy Amanda itt marad, amíg nem talál egy másik gyönyörű példányt, akit szintén felizgat a gondolat, hogy a szépségét örökre konzerválják. Amanda a tökéletes kezdődarabja egy különleges erotikus gyűjteménynek. Nem sokáig lesz egyedül.
Hasonló történetek
7250
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
6366
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
Hozzászólások
További hozzászólások »
aveon ·
Ez nem sikerült annyira.

patrikk ·
Több szex jobb lett volna.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: