Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Könnyek

Tovább vetkőztetlek a szemeimmel, a szexi térdeiden időzök, majd ahogy feljebb csúszik a takaró, végre a combjaid alsó felének a látványával is megajándékozol. Közben érzem, hogy a törülköző alatt megmozdul a farkam, az izgató látványod mellett – pavlovi reflexként – a várhatóan mindjárt előbukkanó puncid illata is megjelenik az orromban. Ahogy egyre több izgalmas felületet fedsz fel a testedből, én is úgy emelkedek fokozatosan odalent, egyelőre a törülköző biztonságos fedezékében. Mintha a Te mozdulataid húznák maguk után egy láthatatlan kötelékkel az önálló életre kelt férfiasságomat. Most már láthatóan kinyomja elöl a vastag törülközőt, mered előre, mint egy dárda, egyenesen a leendő zsákmányára szegeződve. Közben az anyag kezd kilazulni a derekam körül, érzem, hogy mindjárt elenged.
Te nem akarsz még ilyen hirtelen szembesülni a rejtőzködő fenevaddal, ezért megállsz, mielőtt a puncidból is megláthatnék egy darabot, majd pillanatnyi habozás után változtatsz a húzás irányán: úgy kezded el magad mellett gyűrni a takarót két oldalt, hogy az lefelé csússzon a testeden lassan. Én pedig alkalmazkodok az általad előidézett új helyzethez, szemeimet a nyakadra emelem, majd követve a takaró felső szegélyét, lefelé haladok a testeden, elmerülve az egyre kiterjedtebbé váló dekoltázsodban. Ahogy a lassan lecsúszó takaró kissé érdes anyaga végigsúrolja a meredni kezdő mellbimbóidat, mindkettőt egyszerre, úgy fokozódik testedben az eddigi enyhe izgalom... és bár egy pillanattal korábban még úgy tervezted folytatni a kis játékunkat, hogy a mellbimbóid előtt megállítod a takarót, és nem teszed még ki őket közszemlére, most mégsem bírsz megállni. Nem akarod abbahagyni a finom izgatásukat, ezért végül előbukkannak az anyag alól. És ahogy szabaddá válnak a sötét, megkeményedett mellbimbók, abban a pillanatban az én derekam is kiszabadul a törülköző szorításából, a már lazává vált kötés kioldódik, és a lepel – miután még kicsit próbál harcolni fentmaradásáért az álló farkammal – végül a lábaim elé hull. Szemed az ágaskodó szerszámomra szegeződik, én pedig kegyes vagyok hozzád: engedem, hogy néhány pillanatig elidőzzön rajta a tekinteted, és közben próbálom kitalálni a vágyadat: vajon csak meg akarod érinteni finoman a törzsét az egyik kezeddel, miközben a másikkal alulról végigsimítod a zacskómat... vagy rögtön a szádban szeretnéd érezni a duzzadó, fénylő makkomat, nyelveddel végigpásztázva a teljes felületét, és közben érezni az ízemet... Vagy nem akarod húzni az időt, azonnal magadban akarsz érezni: arra vágysz, hogy a lábaidnál fogva egy mozdulattal húzzalak az ágy széléhez, és minden előzetes kényeztetést mellőzve, egyből vágjam beléd durván, keményen a hatalmas farkamat... körbe akarsz ölelni a punciddal, és az se érdekel, ha az első döféseknél még könnyek szöknének a szemedbe a fájdalomtól, mert tudod, hogy minden egyes könnycseppedre egyidejűleg sokszor annyi nedvesség jelenik meg odalent...
És mire mindezeket végiggondolom egy pillanat alatt, már el is döntöttem magamban, hogy én se ragaszkodom az előre le sem fektetett, menet közben alakuló játékszabályokhoz, ha már Te is megszegted az imént, és döntök helyetted is: Most nem fogom elhalmozni csókjaimmal a lábfejedtől kezdve tested minden apró részletét, hanem az utóbbi variációt választom, én is azonnal érezni akarlak, minél hamarabb benned akarok lenni! Így hát néhány gyors lépéssel az ágyad végében termek, és megfogom a lábaidat...
Magamhoz húzlak, lábaidat felfektetve két oldalt a mellkasomra, jobb kezemmel megfogom a meredő farkam,  térdeimet kicsit behajlítva a makkomat a puncidhoz illesztem, és egy határozott mozdulattal elkezdek beléd nyomulni... Közben enyhe ellenállást érzek benned, a tested még nem készült fel olyan mértékben a befogadásomra, mint a lelked. Egy könnycsepp jelenik meg a szemedben, és folyik végig lassan az élvezettől kipirult arcodon. Megállhatnék, de érzem az ölelésedben is kifejeződő vágyadat, a fájdalom ellenére magadban akarsz érezni. Teljes méretemben. Most. Ezért folyatom a nyomulást, míg végül tövig elnyelsz. A finom puncid teljesen elnyeli a hatalmas farkamat, körbeöleli, nem törődve fájdalommal, könnyekkel, külvilággal...
– Folytasd! - kérlelsz, mire én elkezdek lassan kijönni belőled, és mielőtt kibukkanna a makkom, irányt váltok, és most már könnyebben csúszok beléd, újra, tövig. Már nem kell kérlelned, felbátorodva ismétlem újra és újra az ősi ösztöntől vezérelt mozdulataimat. Duglak keményen. Egyre jobban síkossá válik a puncid, a farkammal érzem minden lüktetését, szinte magadba szippantasz újra és újra. Ez az, csináld, kérlellek magamban. Szívjál, szippants magadba, húzd a farkamra a lucskos, illatozó puncidat, nyeld el újra és újra az egész lényemet. Most már nem is én irányítok, hanem a Te akaratod érvényesül mindkettőnk teste fölött. Íígy... csináld... dugasd meg magad a farkammal, jó mélyen, alaposan, baszasd magad, te ribanc, élvezd a hatalmas farkamat, ahogy ki-be mozog a puncidban, minden egyes behatoláskor teljesen kitöltve minden rejtett zugát. Basszál meg... Huuhh... mindjárt jövök... élvezz Te is... közben lenyúlok a lábad közé, és miközben vadul duglak, hüvelykujjammal megérintem a nedves, duzzadó csiklódat. Egy pillanatra se állok le... be-ki-be-ki-be-ki... egy kissé erőteljesebben nyomom hozzád az ujjam, majd elkezdem mozgatni a nedves csiklódon, le-fel-le-fel, leutánozva a korábban ellesett saját masztizó mozdulataidat... – Nee! – mondod – még nem akarok elmenni... de ne hagyd abba!
Már nem is tudnám, egyre inkább átadom magam én is az élvezetnek, duglak keményen, és közben izgatom a csiklódat. Aahh... Imádlak... Élvezz...  Élvezz el a farkamtól... És ekkor már én se bírok uralkodni a testem fölött, a következő beléd hatoláskor érzem, hogy hatalmas sugárral beléd lövellek. És ugyanebben a pillanatban Te mélyen a hátamba karmolsz, és a lüktető puncidból kiindulva az egész testedet elönti a kéj...
Majd a lábaidat leengedem magam mellett a földre, tested elernyed, én az arcod fölé hajolok, ajkammal megérintem a közeledésére lezáródó szemhéjadat, és csókjaimmal felszárítom az öröm- és évezet-könnyeiddel elvegyülő fájdalomkönnyeidet...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pusheen ·
Ezt te írtad? Nem egy rajongód? Akkor miért küldted te be helyette? Írói tevékenységedért rajong,vagy hódoló? Mindegy is.

Hol a történet? Ez csak szex,de se háttérinfó,se szereplőismertetés,semmi! Egyébként sok a szóismétlés, attól eltekintve nem olyan rossz,de lehetne sokkal jobb is. Nem tetszett!

Más: jumbojet, látszik,hogy rosszindulatú kis k*csög vagy,trollkodsz,irigykedsz stb. Nem tudom ki vagy te, vagy ki áll a nick mögött, de legalább bizonyítod amit Rozványi írása alatt is láttam.
Szembe dicsérsz,de utána csak nem tetsziket nyomsz. Rozványira irigykedsz, megértem,de már erre a kezdőre is? Szánalmas alak vagy!:)

Marokfegyver ·
Előítélettel fogadom a jelenidős írásokat, mert egy különleges stílust sugall és feltételez, nehéz is vele bánni... aztán nem lesz belőle semmi. Nem ellenzem a "durrbele" kezdést, de az egész az actionról szól, ami lesilányítja a novellát a pornófilmek szintjére, és ez nem éppen dicséret. Hiányoltam valamiféle párbeszédet is, de attól tartok, hogy az se dobta volna túl magasra "e írást".

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: