Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Konditerem

„Mára ennyi volt, köszönöm, egészségünkre! További szép estét mindenkinek!” Adrien egy helyben állva próbált magához térni az aerobic-edzés végén. A többi lány már az öltözőben volt, mire ő is elindult a teremből kifelé. Ma kivételesen egyetlen ismerős sem volt a csapatban, így nem sietett. A többiek kicsit furcsán néztek rá, hogy ennyire el van fáradva, de ennek oka volt. Három órája itt kínozza magát, először egy óra step-aeorbic, aztán egy óra a konditeremben (na jó, itt néha pihengetett egy kicsit, nézegette a fiúkat),aztán megint egy óra csoportos önkínzás. Fél éve már nem várja otthon senki, így rászokott a testedzésre. Januárban dobta ki a barátját, egy nyűglődős karácsony-szilveszter után. Néha még bevillan a kép, ahogy váratlanul hazaért, és a nappaliban egy szőke cafka lovagolt Attila ölében. Még aznap kiszórta a cuccait, zárat cseréltetett és a telefonszámát is elfelejtette a fiúnak.
Elkezdett edzeni, egyre többet. Először csak a felszabaduló idejét próbálta kitölteni, aztán a nyár közeledtével a fürdőruhájába szeretett volna beleférni, mostanra viszont hetente kétszer is eljött, hogy két-három órát mozogjon. Most hosszabb időt volt, mert másnap reggel elutazik egy hétre, és előtte próbálta lefárasztani magát.

Felállt a padról, levette átizzadt ruháit, és keresett egy üres zuhanyzót. Azért szeretett ide járni, mert tisztaság és kulturált környezet volt mindenhol. A forró zuhany alatt érezte, hogy izmaira ráférne egy masszázs, lelazítani. Aztán beugrott neki, hogy itt is van masszázs, bár még sohasem próbálta. Ahogy lemosta magát, saját érintésétől rájött, hogy mennyire hiányzik már egy férfi, aki rendbe teszi tomboló hormonjait. Néha saját kezével szerzett örömet magának, de ez csak pótlás volt, az igazi gyönyört csak egy férfi adhatná meg neki.
Mire végzett a hajmosással is, már egyedül volt az öltözőben. Este fél tíz volt, az utolsó csoporttal volt ő is. Talán már csak a portás maradt ott, senki más. Félig megszáradt a haja, amikor eszébe villant valami. Pánikba esett. Az ékszereit odaadta az edzés vezetőjének, aki betette az irodájába. Egy hétig nem jön, addig ki tudja, mi lesz az ékszereivel. Törölközőjébe csavarva rohant ki a folyosóra, az edzőterem persze már zárva volt. Kétségbeesve próbált keresni még valakit a komplexumban, ajtókon kopogott be és próbált benyitni, eredménytelenül. Már a sírás határán volt, amikor a sokadik ajtón kopogott és próbálta rángatni a kilincset. Ez az ajtó nyitva volt, és a lendülettől szinte bezuhant a helységbe.

Tamás hallotta, hogy valaki van a folyosón. Kicsit csodálkozott is, hogy ilyen későn ki lehet az, éppen felállt, és indult volna kifelé, amikor váratlanul kinyílt az ajtó, és egy csapzott, zilált nő szinte a karjai közé zuhant. Megóvta az eséstől, talpra állította, és alaposan megnézte. Csinos, fiatal nő, félig vizes barna hajjal. Kicsi, fitos orra szinte megbújt gyönyörű, barna szemei alatt, amelyek most könnytől csillogtak. Látszott, hogy el van keseredve, de nagyon.
Adrien csak annyit érzett, hogy zuhanása közben két kar fogja meg a vállát, könnyedén megtartva testét, aztán felemelte fejét és a férfire nézett. Megörült, hogy végre talált valakit, aztán annak is, hogy törülközője nem bomlott szét a lendülettől. Ez utóbbit majdnem visszavonta, ahogy a tengerkék szemekbe nézett. Már látta néhányszor itt ezt srácot, tudta, hogy a személyzethez tartozik. Aztán bevillant, hogy az ajtón a „Masszázsszoba” felirat volt, tehát ő a masszőr. „Mindegy, most nem ez a lényeg” – rázta meg a fejét.
- Szia, bajban vagyok, az ékszereim. Szóval otthagytam. Az irodában. Van hozzá kulcsod?

Tamás nem értett az egészből semmit. Azt látta, hogy bajban van, azt is látta, hogy gyönyörű, de mi köze lehet neki az ékszereihez? Annyit értett, hogy valami kulcs kellene Mosolyogva kérdezte:
- Milyen kulcs kellene?
A lány érezte, hogy kicsit összefogottabban kellene beszélnie, de ezek a kék szemek, ez a huncut mosoly, mindezt egy pólóban és rövidnadrágban. Milyen lenne, ha most megmasszíroztatná magát? Megint megrázta a fejét, próbált visszatérni a lényegre.
- Az edzőteremből nyíló irodába vannak az ékszereim. Oda tette őket az edző, az István. Oda kellene bejutnom. Néhány aranygyűrű, két nyaklánc, meg a fülbevalóim. Ja meg a bokalánc.
Ez már érthetőbb volt. Elindultak az edzőterembe, közben bemutatkoztak egymásnak. Adriennek egyre jobb lett a hangulata. Az ékszerei is meglesznek, és ez a srác is egyre szimpatikusabb. A szemébe már nem mert nézni, úgy érezte, a nézésétől elgyöngül, és ezt a törölközője bánná. Hogy eddig ő miért nem járt masszázsra?! Na mindegy, ahogy visszajön a nyaralásból, be fog jelentkezni hozzá.

Meglettek az ékszerek, hiánytalanul, amit két puszival köszönt meg. Megérezte az arcszesz finom illatát, és újra rátört a férfiéhség. Legyűrte magát, és el akart köszönni. Tamás látta, hogy hezitál a lány, így némi tétovázás után előjött a kérdéssel
- Megmasszírozzalak? Biztosan jót tenne az izmaidnak. Meg esetleg a lelkednek.
Ez utóbbit már csak gondolatban tette hozzá. Adrienn vívódott. Pár perce ismerte Tamást, késő este is volt már, nem akart visszaélni a fiú idejével. Másfelől a zuhany alatt még ő is gondolt a masszázsra, és a fantáziája is elindult.
- Tényleg megtennéd? Nincs még nagyon késő neked?
- Ráérek, nem vár senki otthon. A portás már megszokta, hogy itt vagyok, általában rám zárja az ajtót, úgyis van kulcsom.
- Nagyon rendes tőled. Akkor veszek fel valami ruhát.
Tamás ránézett (ó, azok a kék szemek!), aztán csak ennyit mondott, halkan:
- Engem nem zavar, ha így jössz

Adrien megremegett, aztán meggyőzte magát, hogy biztos van ott egy törölköző, amit ráterít a fiú. Visszamentek, Tamás diszkréten elfordult, hogy a lány felfeküdhessen a masszázságyra. Elővette a különleges vendégeknek fenntartott olaját, és a lányhoz lépett. Hason fekve is gyönyörű volt. Haját oldalra összefogta, feje alá tette a hengerpárnát, lábát szorosan összezárta. Popsija gömbölyű volt, csípőjének lágy íve igazi nőiességet sugárzott. Tamás fogott egy törölközőt, és a combtő hajlatára terítette. Adrien megnyugodva várta az érintést. Az olaj végigcsorgott a hátán, aztán az erős férfikéz masszírozni kezdte. Nyakát, vállát, hátát, derekát, le és föl, újra meg újra. Két karját is végigmasszírozta, majd a bokájához lépett. Talpát, lábfejét nyomkodta, simogatta, és ez volt a lány gyenge pontja. Ezt imádta, és izgató is volt. Egyik láb, másik láb, aztán a vádlikon felfelé, combok. Kicsit szétnyitotta a lábát, hogy a combját rendesen végig tudja simítani.

Adrien teljesen ellazult, tudata valahol máshol járt már. Annyit érzett, hogy ez nagyon jó, és azt kívánta, sose érjen véget. A szakavatott ujjak végiglazították egész testét. Nem észlelte, hogy a masszázs mikor csúszott át gyengéd simogatásba. Testében észrevétlenül gyűlt a vágy. Csak véletlenül vette észre, hogy az ujjak akadálytalanul siklanak végig a térhajlatától a csípőjéig, aztán meg vissza. Két félgömbje közé csúsztak az ujjak, a combtő felé siklottak, s ő önkéntelenül nyitotta szét még jobban a combjait. Kitárulkozása már szinte szemérmetlen volt, de a fülében dobogó vér eltüntette szégyenérzetének utolsó morzsáját is. Aztán a ujjak elindultak felfelé a comb belső felén, végigsimították csupasz szeméremdobját, s ő önkéntelenül emelte fel csípőjét, még jobban kitárva magát ennek a férfinak. Mély sóhajt hallott, a meleg férfitenyér rásimult ágyékára, egy pillanatra belécsúszott egy ujj, aztán továbbvándorolt a kéz. Popsiját gyúrta, rendszeresen visszaért a duzzadó ajkakhoz, és ő mindannyiszor megemelte csípőjét, kéjes üzeneteket küldve a férfinak.
Tamás már elvesztette a fejét. Nem szokott ilyet csinálni, de ez a nő vágyat ébresztett benne. Ahogy reagált az érintésére, ahogy vonaglott a teste, ahogy kitárulkozott. A törülköző véletlenül lecsúszott, s ő nem tette vissza. Simogatta, kényeztette az előtte fekvő gömbölyű idomokat, ujjai néha becsúsztak a síkos szirmok közé. Vesszője fájdalmasan feszült a nadrág szorításában, izzó vágya kielégülést keresett.

Adrien meg akarta mutatni magát teljesen a férfinak, ezért megfordult, hanyatt fekve, becsukott szemmel várta a folytatást. Tamás érezte, hogy innen már nincs visszaút. Két mozdulattal megszabadult ruháitól, és folytatta a masszázst. Adrien lecsukta szemét, úgy érezte, ha ő nem látja a férfit, akkor a férfi sem látja az ő meztelenségét. Mellbimbói izgatottan meredeztek, a férfi olajat csorgatott a két gyönyörű halomra, aztán a lecsorgó folyadékot szétkente egész testén. A lány már nem is próbált szemérmesnek tűnni, combjait széttárta, hogy minél teljesebb masszázsban lehessen része. Tamást elkábította a látvány, de végigmasszírozta az egész testet. Aztán nem bírta visszatartani vágyát, a csodás szirmok közé siklott két ujja, a duzzadó rügyet kereste. Adrien felnyögött, ahogy testének érzékeny kéjközpontját masszírozta a fiú, kezével a fiú hátát kezdte el simogatni. Meglepődve tapasztalta, hogy meztelen bőrfelületet talál. Ujjai lejjebb csúsztak, majd felsóhajtott, ahogy ráébredt, hogy Tamás is meztelen. Simogatása előbbre csúszott, a combok közé, egyre feljebb. Először a két golyócskát masszírozta, aztán nem bírta tovább. Muszáj volt érezni a férfi rúdját, ami forrón-feszesen simult tenyerébe. Le-föl húzogatta a bőrt.

Tamás megadta magát. Ahogy a finom ujjak kemény dákójára simultak, előrehajolt, és szájával rátapadt a forró puncira. Nyalogatta a kéjnedveket, ujjait becsúsztatta. Az íztől kábultan kényeztette Adrient. A lány bódultan, gyönyörtől telve feküdt az asztalon. Élvezte a férfi nyelvét, ujjai, ölét forróság öntötte el. Ujjai ráfonódtak a merev vesszőre, teste vonaglott, ahogy az orgazmus felé rohant. Tamás ujjai belül a G-pontját masszírozták, kívül a csiklóján körözött nyelvével. Érezte, hogy a forró, lucskos punci egyre sűrűbben szorul rá ujjaira, aztán egy hosszú sikoly, a lány teste megfeszült, ujjait összepréselte az ütemesen rángatózó síkos hüvelye. Ujjai és nyelve nem állt le, így újabb és újabb gyönyörcsúcsok ragadták el a lányt.
Aztán lecsendesült minden, Tamás lenyalogatta az édes nedvet az ujjairól. Adrien még mindig fogva tartotta merev vesszőjét, finoman jelezte, hogy közelebbi ismeretséget szeretne kötni ezzel a forró rúddal. Tamás a lábával odatolt egy kis sámlit, ráállt, így duzzadt dákója éppen megfelelő magasságba került ahhoz, hogy Adrien a szájával kényeztesse. A lány nem is várt sokáig, az ágy széléhez csúszott, és nyelvével finoman körözni kezdett a feszes makkon. Élvezettel nyalogatta le a kicsorduló cseppeket, majd amilyen mélyen tudta, becsúsztatta szájába. Legalább akkora gyönyört akart adni a férfinek, amiben neki is része volt az előbb. Tekintetük összekapcsolódott, Tamás halkan nyögdécselt az édes kínzás hatására. Ez a gyönyörű száj az őrületbe kergette finom szopásával, a vágytól fátyolos szemek, a tíz ujj csak tovább fokozat élvezetét. Adrien imádta így kényeztetni a férfiakat, és ez a rúd kifejezetten a kedvére való volt, vaskos, acélos vessző.

A férfi nehezen hagyta ott ezt az édes helyet, de mindenképpen érezni akarta forró punciját is. Finoman keresztbe fordította a lányt, karcsú bokáját a vállaira tette, térdét finoman széthajtotta. Adrien felkönyökölt, így láthatta, ahogy a duzzadt dákó fényesre nyalt puncijához közelít. Mély sóhaj szakadt fel belőlük, ahogy testük összekapcsolódott. Röpke szünet, aztán elindult az ősi ritmus. Hosszú mozdulatokkal csúszkált a nedves punciban, élvezte a forró érintést. A lány újból közel jutott az orgazmushoz, aztán csak arra gondolt, hogy nehogy abbahagyja Tamás. Hangja egyre feljebb csúszott, aztán az egyre gyorsuló lökések a következő orgazmusba hajszolták. A férfi élvezettel nézte az alatta vonagló kacsú teste, érezte vesszőjén a pulzáló szorítást. Mozgása lelassult, vöröslő rúdját kihúzta a lányból. Finoman talpra állította, arccal az asztal felé fordította. Adrienn értette a kérést, terpeszben előrehajolva megtámaszkodott az asztalon.

Tamás egyetlen mozdulattal helyezte vissza dákóját a nedves résbe, és lendületesen folytatta a szeretkezést. Adrien imádta ezt a pózt, csípőjét megmarkolta Tamás, és a csattogó hang egyre gyorsult. Tamás gyönyörködött az elé táruló látványban, két gömbölyű popsi, a csípő lágy íve egyre gyorsabb lökésekre sarkallta. Adrien már alig bírta az élvezetek újabb hullámait, amikor Tamás mozgása felgyorsult, néhány erőteljes hosszú lökés, és egy mély hímmorgással beleélvezett a lányba. Hosszan, jólesően adta ki magvát, telepumpálva a nőt. Lassan tértek magukhoz, a férfi egy törülközővel kisegítette Adrient. Összebújtak, forró csókkal köszönték meg egymásnak az elmúlt perceket. Aztán lezuhanyoztak, és együtt indultak el a lány lakásába.
Hozzászólások
További hozzászólások »
veszprémi lány ·
Nagyon nagyon jó.

dave5007 ·
nekem is nagyon tetszett! már csak egy papir kéne és én is elmennék masszőrnek! már ezért megéri!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: