Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Költözködés után

A költözködés mindenki idegeit próbára tette. A gyerekek nem találják a helyüket, hiányzanak a régi pajtások. Egész hétvégén csak lábatlankodtak. Végre hétfő, irány az óvoda, iskola. Végre egyedül maradhat, szabadságot vett ki, rendbe kell szedni a lakást, a szállítók jó nagy rumlit hagytak. Az idő odakint gyönyörű, szikrázó napsütés. Ilyenkor érzi igazán jól magát. Energiával teli kezd neki a nappalinak. Először a ruhás szekrénybe pakol mindent a helyére. Mire végez, már fél tizenegy és még hátra van a könyves polc. Egy órára ragyog a szoba, minden a helyén, épp időben, mert már nagyon megéhezett. Egy gyors ebéd helyettesítő szendviccsel ezt is megoldja. A nap most mutatja csak igazán az erejét, harminc fok van árnyékban. Piszkosnak és izzadtnak érzi magát, úgy dönt, vesz egy frissítő zuhanyt. Ledobálja ruháit és irány a tuskabin.

A finoman permetező víz áldásként hull gyönyörű asszonyi testére. A szivacsra pici tusfürdőt rak, azzal dörzsöli át magát. Először a nyakát, majd a vállait. Jó érzés tölti el. Szereti, ha a nyakát simogatják, csókolgatják. Bár már jó ideje erre nem volt precedens. Talán ez is közrejátszott, hogy elköltözött. Kihűlt a hitvesi ágy – szokták mondani. Na de Ő még túl fiatal ahhoz, hogy egy kihűlt kapcsolatban éljen. Alig múlt harmincnégy. Igaz, hogy kinézete alapján harmincnak sem mondanák. A szivacs közben csak köröz, köröz. Egyre lejjebb a testén. A melleit is alaposan megdörzsöli. Köröket ír le szép telt keblein, amiken látszik az anyaság, de mit sem veszítettek vonzásukból.

Sőt! Talán így még vonzóbbak, mint lánykorában, amikor égnek meredező bimbói minden férfi szempárt magukra vonzottak. A fürdőhab lágyan beborítja gömbjeit, csak a szabályos bimbók kandikálnak ki kacérul. Egyre keményednek, ahogy újra és újra simítja a szivaccsal. Valami bizsergető érzés indul el a tarkójánál, valami nem engedi, hogy a kezei tovább menjenek a tisztálkodással. Agyán végigfut a gondolat, mikor is volt utoljára, hogy neki is jutott az orgazmus gyönyöreiből? Már a napra sem emlékszik. Igaz ugyan, hogy időnként örömet szerzett magának, amikor már mindenki elcsendesedett körülötte, de az mégsem az igazi. Nem tudja magát átadni az élvezeteknek úgy, hogy figyelni kell a neszeket, nehogy valaki megzavarja.

A finom, kéjes érzés egyre csak erősödik. Itt most nem kell tartania a lebukástól, senki sincs itthon, elengedheti magát bátran. Még egy kis habot nyom a szivacsra és tovább halad le felé. A szivacs egyszerre lágy és érdes érintése nagyon jóleső a hasának. Lassan elérkezett a fazonra igazított szeméremdombhoz. Hiába a szépen gondozott, csábítóan hívogató kehely, ha senki sem birtokolja. Ahogy a hasát simogatja a kéjes érzés a tarkója felől egyre csak ereszkedik lefelé, hullámokat gerjesztve most már az egész felsőtestében. Nem akarja elkapkodni, van ideje, ki akarja élvezni minden percét a közelgő gyönyörnek. Hasáról leereszkedik a combjára. előbb csak a comb elejét mossa, majd kis terpeszbe áll és a combok belső felét kezdi „szivacsozni”. Vigyáz arra, hogy egyenlőre ne érintse punciját, mert akkor nem tudná türtőztetni tovább magát. Szép hosszú combjai meg – megremegnek a gyönyör hullámai már a térdéig érnek.

Már-már kínzás ez az önmegtartóztató simogatás, de ez teszi igazán élménnyé majd a végkifejletet. Talán ezt kellene a pasiknak is megtanulni, hogy a szeretkezés ne csak a „lukrajátékból” álljon... Lassan szűkíti a köröket a comb belsőkön és meg – meg érinti a duzzadt nagy ajkakat. Éppen csak annyira, hogy érezze azok forró lüktetését, de nem tovább, mert már alig tudja visszatartani magát. Eszébe jut egy régen látott, de még sosem próbált izgató játék. A tusrózsát lecsavarja és a vízsugárral kezelésbe veszi gyönyörű barlangjának környékét. A meleg víz csodát tesz! A sugarat először csak a nagy ajkaira irányítja, amik , ha lehet még hevesebben duzzadnak, mint eddig. Előre – hátra, jobbra – balra, hmmm. Leírhatatlan. Most már remeg az egész teste, rogyadozik a térde, kár, hogy nincs egy szék amire leülhetne. Na de ez még fokozható!

Megkeresi a vízsugárral teste ék kövét. Pici csiklója már babszemnyire duzzadt, mint ha ki akarna ugrani a helyéről. Alig várja a kényeztető meleg vizet. Már nagyon közel a roham. Másik kezével utat tör a punci belsejébe. Könnyen becsúsztatja előbb csak a középső, majd a mutató ujját. Keresi a legérzékenyebb pontot, amit olyan ritkán használt eddig. Egyik kezében a cső, másik keze benn a puncijában. Nem tud állva maradni, lerogy a tustálca aljára, de nem engedi egyik kezét sem lazsálni. Szinte már fekszik és rázkódik a gyönyörtől. Megvan az áhított G pont is. Innen már nincs megállás. A gyönyör elborítja az egész testét, remeg minden porcikája. A háta megfeszül, az izmai már régen nem voltak ennyire igény bevéve. A kabin oldala szerencsére kibírja a komoly próbát. Lassan csillapszik a remegés, még nem tud lábraállni. Jól esne most egy ölelés, egy simogató meleg összebújás. Na de ne legyünk telhetetlenek. Elvégre ez is több mint ami eddig jutott Neki.

Lassan föltápászkodik, elzárja a vizet, megtörölközik. Magára vesz egy könnyű köntöst és elmereng az elmúlt napokon. Jól döntött, hogy elköltözött. Ez még csak a kezdet, egészen megszerette ezt a lakást...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Mirrmurrka ·
anyám, priznicelj.
hogy miket tanul az ember......

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: