Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kollégák

Céges kirándulás volt egy békés fürdővárosba, ahova minden évbe le szokott menni a dolgozók egy csoportja. A Férfi és a Nő régóta vonzódott egymáshoz, de ez eddig semmi testi aktusban nem nyilatkozott meg, ami talán annak is köszönhető, hogy a nő 10 éve élt párkapcsolatban, a férfi pedig féltette a szívét.
A véletlen úgy hozta, hogy a buszon egymás kerültek, Amit egyik sem bánt, hisz élvezték egymás társaságát. Az út vidám beszélgetéssel telt, mikor a Nő viccből a Férfi tarkójára tette a kezét, és annak formájára tett megjegyzést.
Tekintetük találkozott, csend telepedett közéjük, megszűnt számukra külvilág és elvesztek egymás szemében.
Érezték, hogy nem szabad engedni a kísértésnek, de egyikükben sem volt elég erő, hogy elszakítsa tekintetét a másiktól. Tudták, hogy a többiek, bár ugratják őket, hogy több van köztük barátságnál, nem bizonyosodhatnak meg e felől. Az ösztönök azonban erősebbek voltak, a Férfi keze lassan a Nő térdére siklott, ahonnan elindult a hosszú combokon felfelé. A Nő, hogy ne keltsen feltűnést elengedte a Férfi tarkóját, bár szíve szerint rávetette volna magát a Férfi ajakira, de nem volt szabad, ott és akkor nem. Hátradől a székben, behunyta szemét, és miközben érezte a Férfi kezének gyengéd simogatását, azon ábrándozott, hogy vajon milyen lehet a csókja, milyen lehet mikor a Férfi telt ajkaival megérinti a nem túl vastag ajkait, milyen lehet, mikor azok az ajkak végigcsókolják a nyakát, gyengéden megharapják a fülcimpáját. Közben a Férfi keze egyre feljebb haladt, a vékony, de mégis formás combok eltávolodtak egymástól, utat engedve a kíváncsi kéznek. Most bánta csak meg a Nő, hogy nem szoknyát vett fel! Érezte amint a kéz combja belső felét simítja, egyre közelebb érve puncijához, mely a türelmetlenül várta az érintést, még akkor is, ha a nadrág egyelőre gátat szab neki.

Ekkor az autó egy gödörbe hajtás következményeként megugrasztotta utasait. A kéz szinte repült vissza tulajdonosa combjára, a Nő ijedten zárta össze lábait, és riadtan nézett körül nem vették e észre őket.
Nem mertek egymásra nézni, megnyugodtak, hogy nem történt semmi, de ugyanakkor bánták is, talán soha nem lesz még egy alkalom.
Az út további része eseménytelenül telt. A városba való megérkezést követően egyből a strandra mentek. Kellemes családias strand volt három medencével, melyből egyik az úszók igényeit elégítette ki, a másik kimondottan gyermekek részére készült, míg a harmadik inkább játszani és szórakozni vágyóknak nyújtott lehetőséget a maga nem túl mély vízszintjével.

A strandra való belépést követően szétszóródott a társaság, a többség azonban a harmadik medencénél verbuválódott össze.
A Férfi a mosdót kereste fel először, így mikor csatlakozott a társasághoz már mindenki a vízben volt, kivéve a Nőt, aki akkor szabadult meg utolsó olyan ruhadarabjától, amit sajnált volna, ha nedves lesz.
A Férfi nem tudta levenni róla a szemét. Nem volt az a „tipikus” értelemben vett jó Nő, aki a címlapokról mosolyog, de a Férfi számára Ő volt a tökéletes nő. Elbűvölten nézte vékony alakját, kicsi, de formás fenekét, melleit, melyek nem voltak túl nagyok közé sem sorolhatók, de mégis imádta, mégis vágyott rá, hogy szájában érezze azoknak az apró halmoknak a gombjait.
A Nő észrevette, tekintetük találkozott, egy apró mosollyal, és egy kacsintással jelezte; tetszik neki, hogy így megbámulja a Férfi!
Megfordult, a válla fölött dobott még egy mosolyt a Férfi irányába, majd besétált a medencébe, ami örömére kellően hűs vízzel volt feltöltve, így kicsit lehűtötte testét, ami a Férfi pillantásainak hatására kezdett felhevülni.

A Férfi lassan vetkőzött várta, hogy a Nő utáni vágya alább hagyjon.
A Nő vigyázva, hogy a többiek ne vegyék észre végigmérte a Férfit, akit most látott először meztelen felsőtesttel. Szerette a kidolgozott felsőtestű, izmos férfiakat, és bár a Férfi nem ilyen volt, nem tudta levenni róla a szemét. Bár látszott rajta, hogy sportol, nem volt se szálkás, se kockás, és volt egy kis hasa is. A Nőt mégis rabul ejtette, és alig várta, hogy megölelhesse.
A Férfi elindult a medence felé, amibe hatalmas csobbanással érkezett meg. Egyből a Nő felé úszott, akinek esze ágában sem volt kitérnie előle. A Nő előtt emelkedett ki a vízből, kiemelkedés közben közelről is megszemlélte a Nő testét. A Nő érezte a pásztázó tekintetet, és testét ismét melegség öntötte el. Kívánta ezt a nála hat évvel fiatalabb férfit!
Amint a férfi kiemelkedett a vízből átkarolta a nyakát és gyengéd puszit lehelt az arcára. Szíve szerint megcsókolta volna, de nem volt szabad, még nem. A Férfi keze a derekára siklott, körülnézett, de mivel eddig is elég közvetlen volt közöttük a viszony, senkinek nem tűntek fel. A Nő füléhez hajolt, és olyan halkan, hogy a Nő is alig hallotta, a fülébe súgta, vagy inkább csak lehelte:
- Ereszkedjünk nyakig a vízbe!
- Mi szeretnél? – jött a halk válasz egy csábító mosoly kíséretében.
A Nő azonban meg se várta a kérdésére a választ ereszkedni kezdett, a Férfi nyakát még mindig átkarolva.
Lassan ereszkedtek, élvezték egymás testének közelségét. Mikor a víz a nyakukhoz ért, a Férfi elmosolyodott:
- Így nem látják, hogy megfogom azt a formás kis seggedet.
Még be sem fejezte a mondatot, jobb keze már a Nő fenekét simogatta. Finoman megszorította, amivel egy időben leheletével cirógatta a Nő nyakát. E kettős hatás halk sóhajt váltott ki a Nőből, lábait önkéntelenül a Férfi derekára kulcsolta. Érezte, a Férfi kézzel fogható vágyát. Szorosan ölelte lábával partnere derekát, és a többiek által keltett hullámoknak köszönhetően, senkinek nem tűnt fel, lágy ringatózása, ami mindkettőjük vágyát a végletekig korbácsolta. Tudták, hogy ez a maximum ami a vízben kettejük között történhet,és a lebukás veszélye is ott lebegett fejük felett, ám ez a kettősség csak még izgatóbbá tette játékukat.

A Nő érezte lassan képtelen lesz uralkodni magán, sóhajai mélyültek, fejét ráhajtotta férfi vállára, csípője egyre vadabb táncot járt, érezte a Férfi keménységét, már nem érdekelte, az se ha észreveszik, csak élvezni akart, a Férfi karjaiban. Érezte Férfi kezét fenekén, amint keményen belemarkolt „Honnan tudja, hogy imádom ezt?„. A Férfi lehelete a nyakán, keze a fenekén, fallosza a lába között „Miért nem bennem van?”, túl sok volt ez így együtt, oly régóta vágyott erre, és ekkor egy eltévedt strandlabda fejbe találta őket. Riadtan ugrottak szét, és néztek körül, hogy meglássák kollégáik mosolyát, és kiderüljön, hogy nem is volt annyira eltévedt az a labda.
- Nem azért jöttünk, hogy csak pihengessetek a vízben, gyertek szórakozni! Baráti ölelést meg otthon is adhattok egymásnak!
Egymásra néztek és nem értették, hogy lehet, nem vették észre, hogy ez nem csak baráti ölelés volt. Ismerve a munkatársakat tudták, ha rájönnek, hogy valójában mi van kettejük között, úgyse hagyják szó nélkül, így megnyugodtak, és beszálltak labdázni. Kellemesen telt a délután. Kihasználták a labdázás adta előnyöket, és amikor csak lehetett egymáshoz értek. Nem volt egyszerű simogatásoknál, mégis mind a ketten nagyon élvezték, és alig várták végre kettesben tudjanak maradni!

A csapat kitalálta, hogy cicázzanak. Először a Nő került a kör közepére, aminek az lett a következménye, hogy komoly csatába keveredett a Férfival egy messzire repült labdáért. Vetődtek a labda felé, ami persze csak másodlagos volt számukra, élvezték, hogy végre úgy érhet össze testük, hogy senki nem gyanakszik. Fröcsögött a víz, birkóztak. A Férfi lenyomta a Nő fejét a hullámok alá, aki ezt kihasználva a víz alatt ajkaival ráharapott a Férfi meredező falloszára. Rögtön rájött hibájára, mert bár senki nem látta mit csinált a szája telement vízzel, aminek nagy köhögés, a többiek részéről hatalmas nevetés lett a vége.
Kihasználva a helyzetet kiment a medencéből, de előtte odasúgta a Férfinak
- Az öltözőknél!
A Férfi várt pár percet, hogy csillapodjon teste, majd elindult a strand kieső részén levő öltözők felé. A Nő amint látta, hogy közeledik belépett az egyik fülképe az ajtót résnyire nyitva hagyva. A Férfi körülnézett, majd belépett.
Amint meghallotta, hogy elhalt a zsanérok nyikorgása, és a zárnyelv a helyére ugorott, kiéhezve vetette magát a Nőre! Semmi nem érdekelte, csak a Nő felhevült teste. Most nem volt gyengédség, cirógatás, vadul csókolta, ölelte a Nőt.

A Nő érezte, amint háta a szűk helyiség, megkopott festékű falának nyomja a Férfi, de nem bánta, kívánta, akarta a Férfi vadságát, nem vágyott gyengédségre, magában akarta érezni a Férfit, ott, azonnal! Keze a Férfi fenekét markolta, miközben másikkal nadrágon keresztül simogatta a Férfi kemény falloszát. A Férfi keze utat tört magának a bikini alsóba, ahol megérezvén a Nő nedvektől sikamlós punciját, középső ujját tövig mártotta benne. A Nő hátravetette fejét, bal lábát feltette a félig törött padra, jelezvén, többet kíván most egy ujjnál! A Férfi nem habozott, félrehúzta a bikinit az útból, feltárva ezzel a Nő nedvektől csillogó punciját, és közben kiszabadított falloszát a Nő legintimebb testrészéhez illesztette, de nem hatolt be egyből. Kínozni akarta a Nőt, azt akarta könyörögjön a behatolásért! A Nő megérezvén a Férfi szándékát, ajkait a kemény falloszhoz dörzsölte, várva, hogy a Férfinél adja meg magát! Lábuk remegett, sóhajaik betöltötték a az öltöző kevéske terét, kívánták a másikat, akarták egymást, majd megőrültek a vágytól, de egyik sem engedett, míg elérkezett a pillant, hogy már egyikük sem bírta tovább! Egyszerre hallatszott a Nő hangja,
- Tedd már be! Csináld!

És a Férfi mélyről jövő sóhaja, amint falloszát egyetlen lökéssel, a Nő barlangjába mélyesztette. Megszűnt a külvilág számukra, a Férfi őrült tempóban kefélte a Nőt, aki érezte, hogy a több hónapi vágy kettejük között, az egész napos izgatás megtette a hatását. Alig voltak tíz perce a kabinban közeledett a vég. A Nőn minden egyes lökésnél a kéj hullámai futottak végig, amit csak fokozott a folyamatosan csiklójához érő Férfi ágyéka. Egy kéz kúszott a melle irányába, amint oda ért, tudta, ennyi volt!
Hallotta a Férfi mély hangját, lihegését, megérezte magját amint elárasztja teste rejtekét, és nem bírta tovább, száját összeszorította, szemét becsukta, teste megfeszült, körme a Férfi hátába mélyedt és elélvezett. Hosszú másodpercekig vonaglott a Férfi karjaiban, kinek térde meg megroggyant a gyors, de annál intenzívebb együttlét után.
A Nő orgazmusának csillapodása után leült a padra, a Nőt az ölébe ültette. A Nő átkarolta nyakát, és gyengéd csókolt lehelt a Férfi ajkaira. Nem bírt megmozdulni, csak pihent a Férfi karjaiban.
Érezte, ahogy puncijából a Férfi ölébe csordogál a Férfi nedve, és olyat tett, amit azelőtt még soha. Bár okozott már orális örömöt, és a férfi nedv ízét is szerette, de ilyet még nem csinált. Lába közé nyúlt, ujjait végighúzta ajakai között, majd szájához emelte. Mind a ketten érezték az ujjáról szabaduló illatokat, látták, mint csordogál rajta a gyönyör nedveinek keveréke. A Nő a Férfi szembe nézve hosszában végignyalta ujjait, majd mintha csak a Férfi ékessége lenne ajkait ráfonta az ujjakra, és leszopogatta róla az ízletes nedűt.
A Férfi megbabonázva nézte, nem tudta és nem is akarta levenni szemét a Nő arcáról, és csak remélte, hogy kettejük kapcsolatának lesz még folytatása!
Hozzászólások
További hozzászólások »
bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

feri1231 ·
Érdemes volt elolvasni.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: